Tjafsigt om före och efter inne hos My Martens

Det har varit en del frågetecken och diskussioner den senaste tiden vad gäller My Martens och hennes koncept med att coacha folk online inom träning, kost och hälsa.
Ett inlägg om snabbmakaroner väckte ett och annat frågetecken, så även hennes ovilja att avslöja vad några av hennes tjänster kostar samt i det här inlägget anser My själv att hon blivit ”attackerad”.

För ungefär två dagar sedan så postade My det här inlägget, med sedvanliga ”före och efter-bilder” på en av sina klienter, eftersom det efterfrågats. 
Alla känner sig kanske inte helt bekväma med att medverka på sådana bilder, oavsett om de är anonyma eller inte, vilket man givetvis får respektera.
Inga konstigheter.
Jag och flera andra av Mys följare kände dock igen bilden, eftersom det är en bild som My tidigare publicerat – nämligen i ett inlägg från slutet av september 2020.
Fanns det verkligen inte en enda annan klient som kunde tänka sig att visa upp sina resultat? På över ett år?
My är ju trots allt fullbokad nästan jämt enligt henne själv, och jag tror att en ny ”före och efterbild” på en klient skulle vara riktigt bra för hennes varumärke. Lite reklam helt enkelt…

Förra gången bilderna publicerades så var det ett och annat ögonbryn som höjdes av förvåning, särskilt vid åsynen av klientens bitiga bicepsmuskler. 
Det är tolv veckor mellan bilderna och för att få ett riktigt tydligt exempel så hade man kanske velat att kunden stod och flexade på samma vis på de bägge bilderna.
En följare ifrågasätter detta, någonting som leder till en lite hätsk ordväxling i Mys kommentarsfält.

Är det här månne en av anledningarna till att ingen vill ställa upp på ”före och efterbilder”?
Att det blir tjafsigt?

 

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sådär gör ju typ alla som lägger upp före och efter bilder, så inget speciellt My gör.
  Här ser man ju att det är en viss skillnad ändå.

  Tycker att det är värre när plastikkirurgerna gör så. När efterbilderna uppenbarligen har en makead person och förebilderna inte och i bra och dåligt ljus.

   Fast man ser ju inte ordentligt när personen inte står på samma sätt, olika positioner ger olika utseende liksom. Hon skulle lyft armarna på den första bilden också för att det ska vara trovärdigt, sedan ser man ju inte om det ens är samma person och man vet inte om det bara är 12 veckor mellan bilderna. Nej. Går inte att lita på. Kan vara vem som helst och det är lätt att säga ett förnamn och skriva en text själv som låter bra och är bra för My i marknadsföringssyfte. Nja lite väl genomskinligt för mig.

    Så gör iof ALLA i PTbranchen i hela världen så på just den punkten tycker jag du är lite väl hård mot My. Ska man lägga ut sånna här bilder så är det ju lite upp till mottagaren att lita på det, hur ska man kunna bevisa datum?Det går ju inte Personen har identiska underkläder (vilket många missar när de tar sånna bilder) och ser man på magen och benen ser det absolut ut att va samma person.
    Men ja, ska man ta sånna bilder och vara så trovärdig som det bara går ska man ha samma kläder, ha samma hudton, samma ljus, göra samma pose, ta bilden på samma sätt och helst ha med huvudet. Men förstår att det är svårt att få till.

     Precis, men här gäller det ju att sätta dit My lite extra och då hoppar man på det man kan. Vem bryr sig, gillar man My som PT och är nöjd så är det väl toppen, annars så är väl hela Sverige fullt av andra PT’s man kan vända sig till.

      Det handlar väl mer om att My återanvänder gamla bilder. Och inte visar upp någon ny klient med liknande resultat som blir frågan vad det beror på.

   Men med Mys matematik har Sandra på bilden lyckats med just dessa 12 veckor sen minst ett år tillbaka. Eller sen är My så värdelös i sin yrkesutövning så det är 12 veckor vid 7 tillfällen.

   S. Nu är det inte det saken egentligen handlar om utan det faktum att exakt samma bilder har legat ute tidigare.
   Så när My säger att hon först nu börjat fråga sina klienter om att få lägga ut så är det en lögn redan där.
   My straffar dessutom den som ifrågasätter genom att ofta söka upp den personens Insta och lägga långa haranger på flera av vederbörandes egna inlägg. För att visa hur jövla duktig hon är och för att förnedra den personen.
   Jag skulle aldrig i livet använda mig av My som vare sig kostrådgivare eller Pt.
   En människa som verkligen inte lever som hon lär.
   Sen till er som blivit drabbade av hennes inlägg på era egna sidor så kan ni ju efter vad jag förstår ta bort hennes kommentarer.
   Spä inte på elden, stävja den istället

  Känner spontant att det är dags hon knackar igen sin så kallade ”verksamhet ”

  Detta ljugande om massa kunder är pinsamt.

  Nu har hon ju på sin blogg en jämförelsebild av en annan kvinna. Står att hon började i HÖSTAS hos My men ändå har hon gått ner 18kg redan?! För mig betyder i höstas tidigast i september o låter som väldigt många kg på typ 2,5mån?!

   Ja det låter märkligt för My har ju dessutom sagt att hon inte haft några onlineklienter på ett tag pga att hon höll på med flytt, så väldigt märkligt. Ingenting hon säger går ihop haha men sen kommer hon alltid med bortförklaringar och efterkonsturktioner. Och när hon låtsas jobba med onlinecoachning och filmar sin dator där hon bläddrar bland fina matbilder hon hittat på nätet eller hos Lifesum. Asså.

   Jag gick ner 15kg på 3 månader. Hade mkt övervikt så då är det ”lättare”, gick två promenader om dagen och drog ner kalorierna kraftigt. Så att den personen My lagt upp bilder på gjort samma sak är fullt rimligt men då har hon nog kört stenhårt och fokuserat på viktnedgång och kanske inte gjort det på ett jättehälsosamt sätt.

   Jag vet ingenting om My förutom det som står här. Vore intressant med en sammanfattning i ett inlägg gör fattar inte riktigt ”vad hon gjort” som gör folk så arga

    Gå in i arkivet längst upp på sidan. Där har du en kategori med namn på den det ofta skrivs om. My har gjort otroligt mycket dumt genom åren. Den röda tråden är lögner. Det skulle My ha ett certifikat på.

    Ja man kan gå ner i vikt eller få muskler utan att betala dyra pengar till My. Dra ner på socker och gå promenader och träna så sparar du tvåtusen kr i månaden som My tar. Att gå ner mer än 1 kg i veckan är inte särskilt bra, inte sunt eller hållbart. Personen har ju dessutom lagt på muskler vilket väger mer. My gör falsk marknadsföring genom att påstå ha coachat hundratals klienter, låtsas ha licens/certifikat, har ljugit om allt möjligt, använder sin son för klick och pengar osv osv ….

     Muskler och fett väger exakt lika mycket men muskler tar däremot mindre plats

      Menar du att ett kilo fett och ett kilo muskler väger lika mycket, men musklerna tar mycket mindre plats…?

      Självklar är det rätt 🙄 men det var väl inte riktigt det Anonym 15:55 menade. Om muskler ”tar mindre plats” så väger ju 1dl muskler mer än 1dl fett, eller?

  Ska det alltså vara skillnad på kroppen på före- och efterbilden? Tycker det ser ut som precis samma kropp vid samma tillfälle, bara olika ljus och kroppsställning.

   Jag ser en tydlig skillnad iallafall 🙂

  Tycker sättet My svarar och beter sig i sitt kommentarsfält är fruktansvärt obehagligt. Istället för att bemöta kritik eller helt enkelt ignorera, går hon ju direkt till personangrepp. Obehagligt.

   Hon beter sig precis som Anna Book. Är vi säkra på att inte Booken är spökskrivare på Mys sidor?

  Jag behöver pepp. Vet att jag borde vänta till ös, men jag mår så dåligt. Har tvång (städning), samt kontrollbehov och känner mig ensam.

   Har du någon du pratar med om detta? ❤

   Kontakta Mindler, du kan få tid redan idag <3

   Om du har möjlighet ekonomiskt tycker jag du ska kontakta en psykolog. Att prata med en professionell kan hjälpa dig bli av med både tvångs och kontrollbehovet, men även hur du kan komma ur känslan av ensamhet. Om det inte är möjligt ekonomiskt kan du vända dig till en präst eller diakon och prata. Du behöver inte vara troende för det och de har tystnadsplikt. ❤️

   Och det kanske låter konstigt men städerska! Jag har en städerska som kommer förbi varannan vecka och städar riktigt ordentligt, det har avlastat mina tvångstankar. Innan ville jag gå runt o städa hela tiden o kände att lgh var ”äcklig” men nu när hon varit här känner jag mig så trygg att allt är ordentligt gjort så jag kan slappna av en hel vecka! Ultimat vore alltså städning varje vecka men det blir kanske för dyrt, men testa ❤️

   Vart bor du någonstans? Jag kan tipsa om psykiatriker eller om du bara vill skriva av dig så kan du få min mailadress, jag har liknande drag själv och går i terapi.
   Du är inte ensam ❤️

   Kontakta kry, dom har internetbaserad kbt ❤️ Hoppas det löser sig för dig!

   Vad fina ni är, alla ni som svarar Tess. <3

  [Borttagen kommentar]

   Varför är min kommentar borta? Skrev ju inga personliga påhopp direkt mer än att My är manipulativ och det är ju sant men det får man inte kriva kanske.

    Jag skrev också kl 05.57 Nej det beror inte på tjafs det beror på att hon inte haft fler efter denna ”Sandra” iaf inte många som hon påstår, och texten ser det ut som My skrivit själv är ju exakt hennes ord och emojis och allt det som hon vill få fram isin marknadsföring. Hon la upp en ”klient” med bild häromdagen på story, just efter att det skrivits här att hon bara visat en enda sk klient så då kom det snabbt en annan, om det var en riktigt klient till My är dock tveksamt. My sa nyligen att hon har fullt med fysiska klienter året ut men när och hur tränar hon dem för hon är ju mest hemma, fast nu kommer hon snabbt skriva att hon har varit och tränat fysisk klient för hon läser ju här, och alltid bortförklaringar haha men ibland går det inte ihop. Nu gav du henne en idé att hon kan köra med att hennes ”klienter” inte vill ställa upp på att bilder publiceras, det kommer hon köra med nu haha så bra för henne.

  Alltså ska My prata om att någon annan beter sig ”omdömeslöst och smaklöst” 🤣 stor humor. Tala för dig själv My och kasta inte sten i glashus… din egen moral sviktar ju en del om man säger så. Såg att Book verkade sur på någon hon skrev kryptiskt att hon tagit avstånd till någon som jag uppfattade det, kan det vara kostexperten som menades tro. Hyllade sin kära man också oj oj.

  Alltså ska My prata om att någon annan beter sig ”omdömeslöst och smaklöst” , stor humor. Tala för dig själv My och kasta inte sten i glashus… din egen moral sviktar ju en del om man säger så. Såg att Book verkade sur på någon hon skrev kryptiskt att hon tagit avstånd till någon som jag uppfattade det, kan det vara kostrådgivaren som menades tro. Hyllade sin kära man också.

  Skulle aldrig ställa upp på sådana bilder, just för att jag inte skulle vilja gå in och läsa en massa kommentarer om min kropp sen.

   Exakt, jag använde mig av en online pt och ville inte att hon skulle använda bilderna. De bilderna skulle kunna spridas vind för våg och användas av andra i marknadsföringssyfte.

   Inte jag heller. Vägrade faktiskt ta efterbilder hos plastikkirurgen för jag vill inte att han skulle visa kunder sen. Jag har en väldigt ovanlig tatuering som syntes så även om huvudet inte kom med skulle de som känner mig veta direkt att det var jag på bilden. Vi tog bilder men han fick ta med min mobil och inte sin egen kamera och heller inte ta del av bilderna.

   Så bra idéer ni ger My nu haha, nu kommer hon köra med att hon inte ”får” visa upp sina klienter för de vill inte det, det kommer hon använda som bortförklaring nu och fortsätta hävda och låtsas att hon har många klienter och haft hundratals, men nej.
   Varför skulle de inte vilja det då ansiktena sätts för eller klipps bort och kommentarer är väl mest positiva som typ bra jobbat osv aldrig sett att någon kommenterar en kropp på före – efterbilder negativt. Den i exemplet ovan kan vara vem som helst, och det är lätt att se smalare och muskligare ut om man tex håller in mage, står mer brett isär, spänner musklerna och bilden tas längre ifrån.

  Nu ska hon köpa en ny bil också.
  Jag är verkligen bara så förundrad över att hon tjänar så mycket pengar. På vad? Fattar verkligen inte.

   Genom samarbeten dvs reklam på blogg och instagram.

    Men hur mycket kan det ge? Hennes samarbeten är ju inte superdyra

     Betalt för bloggen också, ju fler besök/klick desto mer betalt får hon tror jag. Hur vet du vad hon tar betalt för samarbeten? Hon har väl sålt studion också. Hon tjänade nog mycket på att sonen exponerades som sjuk, hon låtsades att hon förlorade pengar men hon verkade ha tjänat mer och mycket för efter det sen blev det husköp med mera.

    Men det märks att antal samarbeten minskar.

   Fattar inte jag heller. Nytt kök ska det bli också.

   Ibland tänker jag att hon inte borde köra bil överhuvudtaget. Verkar inte tillräckligt klar i knoppen. Aggressiv och virrig.

    Jag är inget fan av My, men det finns enligt mig ingenting som indikerar att hon inte skulle kunna köra bil. Ganska konstigt tankesätt du har. Det ska krävas väldigt mycket för att inte få köra. Väldigt mycket.

     Jag skrev borde. Mitt samvete skulle inte tillåta bilkörning i det där tillståndet.

      Jag undrar varför hennes ett år gamla Merca har gått ”sönder” så många gånger och har fått bärgas…

       Ett antal plåtskador har det också blivit. Men det var ju naturligtvis nån annans fel.

     Hon kan nog köra bil men på vilket sätt? Skrivit att hon älskar att köra bil , köra fort och att hon kört mycket bil. Betyder inte att man är en bra bilförare för det. Köpte en bil med sportbilskänsla fast hon skriver att hon behöver en familjebil. Går ofta fort i Mys värld. Verkar handla på inmpuls utan att tänka efter före, gäller mycket. Vad hon handlar allt från bilar till hus, var hon ska bo, ständiga flytta, vad och hur hon skriver.
     Kört för fort så många ggr att hon tappat körkortet. Körde in i en bil bakifrån och fick det till att det inte var hennes fel…. Så nog kan man kalla det till att hon kör aggressivt på ett sätt.

      Ja den gången gick det fort. Hon var utan bil länge då den var på verkstad. Efter krocken tog hon Jonas bil och åkte hem till Anna. Speciellt chockad verkade hon inte bli.

      Hon har även suttit i bilen och gapat på stories. Sen bara köra på igen efter kortslutningen.

       Tror till o med My tog kort när hon körde till eller från Öland som snabbt togs bort efter hon blev konfronterad om detta var lämpligt!

     Hon har ju dock krockat ett flertal gånger, det har hon själv berättat om i sin blogg och insta. Hon är verkligen agressiv och virrig, att hon är virrig har hon själv sagt också.

   Tror hon fiskar efter spons eftersom hon så tydligt säger att hon är ute efter hybrid. De bilarna går dock åt som smör i solsken just nu, så tror knappast någon bilfirma vill sponsra en halvseriös flunsa.

    Hoppas inte det, hon är ingen vidare reklam för sin bil. Får man ens köra med så mycket medicin i kroppen och den tröttheten hon ofta säger att hon har.

     Det är fullt lagligt att köra bil på mediciner, även narkotikaklassade sådana, så länge man har dem på recept. Man får själv som bilförare avgöra om man är i skick att köra eller ej (äter själv många mediciner och har kroniskt trötthetssyndrom men är ingen fara i trafiken för det).

      Kanske några men långt ifrån alla.

   Hon leasar. Helt klart.

   Hon säljer ju bilen hon har då kan hon ju köpa en annan.

  Jag ifrågasätter inte att det är samma person på bilderna, tycker inte alls att det ser orimligt ut. Däremot skriver denna Sandra väldigt likt My 😄

  Så My la upp en serie bilder på den här tjejen i september förra året. Men när folk frågar varför hon lägger upp bilderna igen så säger My att hennes kunder nyligen fått klicka att de godkänner publiceringen av bilderna och menar att det är därför hon lägger upp dem nu. Men det förklarar ju inte varför hon återvinner en bild? Hade hon inte tillstånd förra gången eller?
  My är verkligen den absolut sista jag någonsin skulle anlita som PT. Jämför jag med min PT så är skillnaden milsvidd. Min PT har ett företag, ett varumärke, som hen håller åtskiljt från sitt privata liv.

   Nog vill man ha en PT som kan väga makaroner åtminstone. Mys kökskunskaper fick jag på hemkunskapen i sjuan.

  De här två bilderna har flimrat förbi flera gånger i hennes stories på sistone. Lite tjatigt börjar det bli 😁 Jag skulle inte heller vilja anställa en så rabiat och ilsken person som My. Hon verkar inte ens förstå vilken dålig reklam hon gör för sig själv.

  Och den där människan av alla ska läxa upp andra föräldrar 😂

  Jag är mest förundrad över Mys hyfsat imponerande följarantal på 52500 personer, på den följarskaran snittar hon bara 200 likes per bild. Något som inte stämmer där

   Kan inte hennes följarantal ha följt med sedan ”Ensam mamma söker” tiden och dessa följare inte är lika aktiva nu såhär 6-7(?) år senare.

    Hon har köpt många, hon har alltså en hel del fejkföljare, även fast många började följa sedan Ensam mamma söker.

   Man brukar säga att en person får åtminstone 5% likes jämfört med antalet följare. Så med de siffrorna borde hon ha runt 4-5k följare, inte 59 000.. Skiljer det så mycket på alla inlägg låter det som köpta följare som bara finns som följare men inte interagerar med kontot.

   Kolla på hennes andra instagram Fitbymymartens. På ett av inläggen är det typ 8 likes totalt. Hon har då gillat sitt inlägg själv från sina tre olika konton 😂😂

    Om hon skriver till sig själv har hon iallafall nån att kommunicera med. Som även låter bli att ställa frågor. Nu är hon grinig på bloggen efter tips om bil. Snarstucken.

  Jag tror My skrivit texten. ”Jätte jobbigt” avslöjar henne.

   Mer än bara det som avslöjar henne.

  Inte alla bestick i lådan där inre! 😄

   Och bara en indian i kanoten.

   Många hästar har rymt hemifrån också…

   O hissen har ramlat ner i källaren

  Undrar hur Sandra ser ut idag?

  Jag är också nyfiken på hur My tänker när hon maskar sonens kompis på sin bild? Som vanligt bråttom och hjärtat hamnade bredvid ansiktet. Jag undrar också när My ska uppdatera sina egna bilder och texter på sin pt-sida. Känns historiska.
  Dessutom, måste man ha en elektriker för att sätta upp en lampa när två vuxna-fullt rörliga personer finns i hushållet.

   Sätta upp en lampa? Är du galen Lavendel 😉 Det är överkurs de luxe.

   Jag funderar också så här: Om man väljer att lägga ut en bild från 2020 som vittnesmål så vore det kanske rimligt att samtidigt ge en uppdatering av läget idag?

   Nu vet ju inte jag hur Mys kontakt med Sandra ser ut idag, men jag bara tänker på hur jag skulle ha gjort själv som egen företagare, PT och professionell kostrådgivare.

  My ger mig samma olustiga vibbar som Booken och Maggan. De är helt enkelt inte stabila. Lynniga, oberäkneliga, man vet aldrig vad som triggar dem till att plötsligt bli topp tunnor rasande på SM. De borde söka hjälp NU!

   My har sökt hjälp. Jag tycker ändå att hon försöker till skillnad mot de övriga två.

  Det mest obehagliga med My är att hon alltid letar upp de som kommenterar, och påtalar om man har barn eller följare och vilka man följer. Det känns inte psykiskt friskt när kommentarerna varken är hotfulla eller konstiga. Har hon lärt sig av kompisen Anna som ringer runt till bekanta till de som kommenterar.
  Ju sämre hon beter sig desto mer kritik kommer hon att få vilket bara bli värre för henne, med andra ord får hon dålig reklam för det hon vill sälja.

  Bilen hon skrev var värdelös häromdagen var plötsligt jättebra igår när hon skulle byta den, den blir väl svår att sälja när hon pratat ner den.
  Som My gör just nu så väver hon in sig i sina lögner och bara gör saker värre.

  Hon är rökt i träningsbranschen. Helt och hållet självförvållat. Så fort hon öppnar käften….

   Hur menar du rökt?

    Ute, körd, finito , färdig.
    Hon har skitit i det blå skåpet.

     Fattar ändå inte. Hon har ju klienter och vad spelar det för roll vad andra i branschen tycker?

  Förstår inte hur ni orkar bli så provocerade av denna kvinna. Bättre för er egen hälsa att bara ignorera henne?

   Varför skulle man inte, det är nästan komiskt hur hon snurrar in sig i sina lögner😀
   Hon vill synas och höras då får hon ta kritiken också!

   Lögner, särskrivning och allmänt dålig svenska provocerar mig. Kombinationen med lögner och dålig svenska provocerar mig extra mycket.

  Kommer det ngt inlägg om Läckbergs uthängning på insta likt den My gjorde?
  Även om Camilla skrivit att hon har rätt att lyfta fram det folk skriver till henne med kompletterande uppgifter så undrar jag om det ”håller i rätten” så att säga. Som att skriva ”jag har rätt att kasta sten på alla som skriver ngt jag inte gillar på min insta.” Du kan väl inte stå över lagen liksom?
  Absolut att det är för jävligt att folk skriver vidriga och elaka kommentarer men 1. Det behöver inte vara den personen som skrivit det, väldigt lätt att göra fejkkonton. 2. Att hänga ut ngn och tagga personens arbetsgivare för att de ska bli av med jobbet eller skapa missaktning är förtal och olagligt även om det är sant att det är de som gjort ngt.
  Anmäl personen istället och blocka hade varit ett lite mognare sätt att sköta näthatet på.

   Jag har faktiskt helt missat det här.
   Har du några skärmdumpar så får du gärna skicka dem till kontakt@bloggbevakning.se

    Nä, tog inga men kontot Hej hej vardag kommenterade kritiskt på inlägget.
    Kontot som personen skrivit ifrån hade bara 23 följare vilket borde kunna indikera fejkkonto. Å Arbetsförmedlingen taggades för hans namn hade Läckberg googlat upp.

     Jag har också funderat på om man kan ”friskriva” sig från förtal genom att skriva så. Någon jurist som vet?

      Är ingen jurist men läst juridik. Men man kan inte friskriva sig från vad som helst. Man kan åtala andra för förtal men även själv bli åtalad för förtal, även om man bara ”ger igen” och lägger upp det på sin egen insta och blogg. ( även om det kan vara svårt att få åtal att gå till domstol, då ska det haft stor spridning och lett till stor skada)
      My har tidigare lagt ut namn, mailadresser och ort på sina bloggläsare, direkt olagligt.

  Sluta ge denna människa uppmärksamhet !

  My är helt orimlig i sitt svar till läsaren. Hur kan en människa bli så rabiat och obehaglig av en kommentar som varken kritiserade personen på bildens utseende utan mer tvivlade på hur det hade gått till på 12 veckor. Först då kom det fram att personen från grunden var vältränad innan hon blev My´s kund …. Att gå på och härja om att det är en medelårs mamma som är förälder och omdömeslös och skamlöst är ju en galen motreaktion

  Hur går det med Mysans fysiska klinter (var tvungen att prova skriva det ordet) i egna gympasalen? Resonansen på sådana frågor faller alltid mellan stolarna.

   Ja, har hon kvar den?

  😂 Gaphalsen My levererar som vanligt. Stolle!

   När det gäller My vet man att snart kommer det mer.

    Jaa, mer kundtjänst åt folket tack😳

  Saknar Myspread bilderna numera. Dvs My hukar när hon sitter. Nu är det världsrekord i gamla bilder som gäller. Skogspromenader och matlådor från köket i Steninge Slottsby.

  Undrar om My har feber idag också eller om det var den nyuppsättning hallampan som fick för stark lampa och överhettade henne.

   Bilderna på hur hon gör drycken med ingefära m,m är också gammal. Det var Ako Rahim som lärde henne att göra den.
   När hon nyss la upp bilden igen skrev hon att hon gjorde så stor mängd att det skulle räcka för en vecka, När hon tidigare fått frågan om hur länge hennes grönsakadrink håller sig svarade hon att hon inte vet då hon gör nya varje dag. Nu senast har hon ändrat sitt svar igen och säger att den håller bra utan att tappa vitaminer, i 2-3 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *