Alexandra Nilsson vs amerikanska abortmotståndare del 2

Här hittar du del 1 om du missat den.

Efter att abortmotståndaren och amerikanska influencern Amanda Ensing 1.4 miljoner följare) lagt ut vad Alexandra Nilsson skrivit till henne så verkar hennes följare ha vallfärdat till Alexandras Instagramkonto för att säga henne ett sanningens ord.
Efter att ha raderat mängder av kommentarer så gick Alexandra slutligen in och begränsade funktionen så att inte vem som helst ska kunna kommentera.

Nu har Amanda Ensing postat det här inlägget på Instastory där hon kallar Alexandra för en fegis och att hon gav sig på fel person. 
Hon uppmanar nu sina följare att be för Alexandra, så att den onda ande som bor i henne ska försvinna.

Sättet Alexandra uttryckte sig till den här kvinnan är under all kritik, men det är ju inte som att Alexandra skrev till henne för att föra en diskussion i ämnet abort.
Med 1.4 miljoner följare så är det ganska rimligt att anta att den här kvinnan aldrig ens skulle se Alexandras dm, än mindre posta det på sin story.
Nu gjorde hon det, inför alla sina följare som tycker som hon, som då är det klart att det kommer komma reaktioner inne hos Alexandra.
Personligen hade jag nog bara låtit dem hållas, gärna samlat under ett och samma inlägg där de får bråka av sig.
Det tar ju på tok för mycket kraft och energi att försöka radera kommentarer i realtid, från människor vars åsikt man ändå inte är intresserad av, eller hur?

Det är min inställning.
Hur tänker du?

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En gång Kissie alltid Kissie.

   Fast den gamla kissie hade ju gjort tvärtom och provocerat genom att själva berätta att hon är emot abort

    Menar du att kommentaren Kissie skrev inte var provocerande, det hade varit mer provocerande att skriva att hon är emot eller för abort? Nej men snälla, det hon skrev var väldigt provocerande och elakt. Värre kan man väl knappast skriva och provocera.

    Fast det lät väl precis som den gamla Kissie. Skulle en kommentar kunna vara mer provocerande än så tänker du I?

   Precis! Jag förundras alltid när folk tror att Alexandra Nilsson aka Kissie har ändrats.

   Som många skrev i den tidigare tråden, så är hon genuint elak. Hon har aldrig ändrat sig, men så fort Andreas kom in i bilden och mediatränade henne började hon snacka om empowerment, feminism etc. Det blev hennes nya mantra. Det hänger inte ihop med hennes nutida eller tidigare handlingar, då hon på ett ärligt talat ganska brutalt sätt har varit otroligt nedvärderande – främst mot just kvinnor.

   Minns ni inte hur hon skrev om Isabellas kropp och näsa (sistnämnda är dock lite komiskt då Alexandra fick operera sin näsa flera gångar innan hon blev nöjd själv)? Hur hon retouscherade Bellas kropp större? Hängde ut hennes privata adress? Gick på hennes familjmedlemmar?

   Eller den gången hon skrev om sin lillasyster och mamma, hur oönskat förstnämnda var och hur korkad sistnämnda var? Eller när man inte var feminin och vacker om inte man hade ett stort mellanrum mellan övre benen (låren)? Eller när hon kopierade Natascha Peyre och ändå hängde ut henne konstant? Eller alla andra unga kvinnor hon har påverkat till att hårdbanta med barnmat och en gurkbit och tomat dagligen (”för det överlever kroppen på, och behöver inte mer”).

   Hon bad aldrig någonsin om ursäkt för några av sina handlingar när hon började med sitt feministiska snack, utan påstod istället att alla andra fick skylla sig själva för att ha lyssnat på henne och exempelvis bantat på grund av henne.

    Tydligen behöver hon en reality check, någon måste berätta för henne hur världen fungerar.

    Människor förändras. Vi är i ständig förändring när vi rör oss i olika sociala rum och får nya erfarenheter därigenom. Skola, jobb, familj, nya bekantskaper, resor, utmaningar och så vidare. Allt förändrar oss. Så det är inte helt omöjligt att Alexandra skulle ha blivit den här (i mina ögon) bättre karaktären.. Men hon motbevisade mig. Min poäng är dock att det för mig är mer förvånande att en del människor aldrig ändras.

    A.s mycket bra skrivet ! För mig är det helt galet att det finns några som inte kan se detta
    Hon är så jäkla elak 😡 Tycker det är bra att hon inte har barn hon skulle inte vara en bra mamma fruktansvärd person och hon vill väl inte att barnet får hennes utseende 🤣 så mycket fix så har hon mage och klaga på andras utseende. Jag har sett fler tal gånger att hon önskar livet ur folk 😡 vidrigt !!

  Alexandras kommentar var lite väl hård kanske. Men fattar att hon inte vill ha det tusentals abortmotståndare på sin instagram som ber för hennes onda ande 😳 så jag hade gjort samma sak.

   Hon hade helt kunnat undvika den situationen genom att inte skriva det hon kommenterade.

   I, det verkar inte som du har läst hur allt det här startade.

   Lite väl hård kanske? Den var fruktansvärt elak men håller med i övrigt, klart inte Alexandra vill ha tusentals som skäller på henne på sin instagram.

   Hahah men exakt, varför i hela fridens namn ska man tillåta sånt!? O den här Amanda ska inte prata om ”cowards” när hon o hennes bihang trakasserar kvinnors val i att inte vilja föda barn. Hon ska enbart hålla käften.

    ”trakasserar kvinnors val i att inte vilja föda barn”; vad menas med detta?

    Nej, hon ska inte ”hålla käften”. Hon har all rätt i världen att föra sin ståndpunkt och verka för sina politiska åsikter precis som du har.

     Den sortens ”politik” utsätter flickor och kvinnor för livsfara, att neka abort kan leda till helt fruktansvärda konsekvenser. Det är ingen ”politisk åsikt” utan fakta. Så jo, sån ska man definitivt hålla käften om och det hör inte hemma i ett modernt samhälle. Blir fan rädd på riktigt av alla abortmotståndare och dess hemska retorik.

     Amanda har all rätt i världen till sin åsikt. Hon har all rätt i världen att manifestera och sprida sin åsikt på sociala media och irl. Men hon har ingen rätt att trakassera kvinnor utanför abortkliniker. Ingen rätt att hota personal på abortkliniker och vandalisera abortkliniker. Sedan förstår jag inte riktigt ståhejet med att Alexandra ifrågasatte Amandas existensberättigande eftersom Amanda och hennes hejdukar använder exakt samma retorik när de ger sig på kvinnor som vill göra abort.
     Så länge abortmotståndarna håller sig på mattan och spelar efter vår demokratis spelregler kommer jag att försvara deras rätt till sin åsikt. Tyvärr spelar inte abortmotståndare efter dessa spelregler. I alla fall inte så många.

  Jag tänker såhär, att om man önskar livet ur en annan person så får man vara beredd på en kraftig motreaktion.

  Alexandra kommer i fortsättningen få svårt att få några sympatier när hon klagar på ”näthat” då hon själv inte har problem med att önska livet ur folk som hon inte håller med.

   Jag håller med.

    Jag håller också med.

   Frånsett virpannan som det här inlägget berör och som verkar tro att Alexandra är besatt av en demon som har kraft att de facto på verka hennes liv så fattar jag ärligt talat inte hur man kan bli kränkt eller ledsen av att en för en själv okänd person önskar livet ur en.

   Tycker inte alls att en motreaktion är rimlig. Snarare tvärtom, att det är fullkomligt orimligt att ens reagera på en sån sak. Med det sagt säger jag inte att det Alexandra sa inte var elakt eller otrevligt, men kom igen – så jäkla farligt var det väl inte?

    Va? Hon önskade någon annan, till henne helt okänd, människa var död. 😅 Tycker det är extremt grovt.

    Oavsett vad man tror på eller inte tror på (abort kontra abortmotståndare) så är det inte okej någonstans att önska någon vore död. Hon gojar själv om näthat hit och dit, utgett böcker, poddar etc. om hat, men hatar själv hejvillt utan konsekvenser.

     Okej vill inte försvara Alexandra eller dumförklara den andra nu, utan vill bara föra en diskussion.

     Om jag är för abort, och då inte likställer abort som mord, är det då att önska att en person var död, om man önskar att personen aborterats som foster? Personen hade ju då aldrig levt, och kan då inte vara död. Ofödd är ju inte riktigt samma sak som död. Det är ju inte en mordönskan eller att önska att personen de facto ska dö, utan bara att personen aldrig fötts.

     OBS, det ligger självklart i personen som tar emot meddelandet att avgöra vad känslan är, och att skicka ett sådant meddelande till någon är dumt, korkat och vidrigt, men vill föra diskussionen på ett lite högre plan.

      Andemeningen är förstås ändå densamma. Att det vore bättre att personen inte fanns. Tycker det är extremt grovt, hade personen blivit mer ledsen av den kommentaren än om någon skrev att den önskar mig död i affekt. Men frånsett min egna känsla tycker jag båda sätten att säga det på är lika förkastliga. Tänk dig att någon sa det om dig, din förälder eller ditt barn, att hela personens existens borde raderas. Är ju helt sjukt. För att synen på huruvida ett foster är ett liv skiljer sig åt.

      Hela situationen är ju dock skrattretande givet Alexandras skenhelighet. Backar abortmotståndaren 100% i denna fråga, oberoende av de båda parternas åsikt om abort.

    Fast Alexandra själv brukar ju göra samma sak, hon brukar reagera på om någon skriver elakt till henne och brukar hänga ut personer. Så nu får hon typ smaka på sin egen medicin eller vad man brukar säga. Radera kommentarer brukar ju någon annan också göra och det tar ju kraft och energi men då kanske den somliga är intresserad av åsikterna då annars är det ju bara att låta dem vara.

     Ja någon kastar sten i glashus nu, i dubbel bemärkelse. Jösses alltså vad somliga har dålig självinsikt och är motsägelsefulla.

    ”Too bad you weren’t aborted you piece of shit of a human”.

    Hur människor svarar på dylika kränkningar är nog väldigt individuellt. Jag själv skulle nog ta illa upp då jag inte är speciellt hårdhudad; den här Amanda Ensing verkar dock vara det. Jag hoppas dock att någon tipsat henne om att polisanmäla Alexandra Nilsson. 🙂

     Polisanmäla? Really?

     Hur skiljer sig Alexandras retorik ifrån militanta abortmotståndares retorik tycker du? Att en större hord människor hoppar på ensamma kvinnor på väg till abortkliniken med budskap om att hon är en mördare om hon genomför aborten? Dessutom detta påhopp sker irl och jag vet inte hur hårdhudad du är men jag skulle bli rädd för min egen säkerhet i den situationen. Det kanske är dags att sluta dalta med dessa militanta abortmotståndare som inte skyr några medel när det kommer till att hindra aborter.

   Ja, hon kom själv ut som en solid näthatare här.

  Ja, kan lite hålla med den här abortmotståndaren faktiskt. Om hon ger sig in i leken får hon väl åtminstone leken tåla?
  Allt det här är förstås barnsligt och bla bla men väljer man att skriva att man önskar att någon inte fanns och sen bara radera all kritik och mothugg så är det liiiite fegt. Men ah orkar inte bry mig 🙈🤣

   Alexandra begrep inte vilken lavin hon satte igång. Hon blev nog rejält chockad av vågen av fanatiska, ultrakristna abortmotståndare som attackerade henne. Här i Sverige ser vi personer som Amanda Ensing som isolerade tokstollar, men i USA är de måååånga.

    Med tanke på hennes polska bakgrund så borde hon ha förstått bättre. Det är exakt likadant i Polen.

  Obehagligt med dessa extremt religiösa människor som snackar om ”onda andra”, be för någon osv osv

  Tycker det är ganska stor skillnad på att vilja se någon död vs. önska att någon aldrig hade hade fötts.

  Att förväxla dessa är lite som att hålla abort motståndaren om ryggen (abort = mord).

  Jag tycker absolut inte att Alexandra gjorde rätt eller uttryckte sig väl, men jag tycker det är tramsigt att tolka det som hon vill se personen död. Någon som aldrig har funnits/aldrig har levt kan inte heller dö.

  Jag tycker Camilla är lite väl snäll mot Kissie. Och inte ord om att Kissie inte bemött kritiken mot henne här eller på sitt Instagramkonto utan förrätter lägga upp reklam och stoppa huvudet I sanden. Hur hade det här inlägget låtit om det var Blondinbella som skickat dm där hon skrev hon önskade en kvinna blivit aborterad?

   Är Isabella och Alexandra samma person? Med samma lögn-CV?
   Räcker det som svar?

    Det är ändå ganska tydligt hur du favoriserar och vilka du tydligt inte tycker om.

     Gillar du alla människor?

     Ja och det där svaret säger allt. Som om inte Alexandra ljugit, hon har ju blivit påkommen med lögner flera gånger. Och det där med lögn-cv kan väl mest appliceras på en viss annan person. Någon kastar sten i glashus nu. Pinsamt. Hon är ju lite rädd för Alexandra eftersom hon skrivit att hon ska anmäla en viss person för stulna bilder så därav fjäskandet.

      Konspirationsteorin flödar.

      Matilda sånt där skitsnack är så löjligt. Alltid är det någon som skriver här att C är ”rädd” för någon influenser. Om det skulle stämma så skulle Camilla vara rädd för 90% av dom hon skriver om. Sluta bara, ingen är rädd för en flunsa.

       Så du menar att hon inte alls är rädd att A ska anmäla henne utan det är okej? Du verkar helt ha missat hur hon börjar smöra för personer som pratat illa om henne offentligt, tex Annica E, Alexandra, Bianca m.fl då smöras det sen för hon vill försöka omvända dem och motbevisa dem. Hon borde väl vara mer arg på A än på I eftersom att A pratat illa om henne. Hade det varit Isabella som skrivit kommentaren så hade hon rasat och kallat henne vidrig, det är bara att se på hennes sjuka svar, riktigt pinsamt. Hon kastar sten i glashus…..

    Vill du ses som proffsig eller i samma hög som resten av flunsorna?

    Camilla, det handlar inte om lögner eller inte utan att det är extremt tydligt i hur du uttrycker dig kring Löwengrip att du ogillar henne extra mycket och inte kan förhålla dig partisk. Det märks också att du gillar Kissie och därför håller dig neutral i det här inlägget.

   Svaret du fick säger en hel del, usch alltså.. det säger allt. Så om du anser att någon ljugit så är den hemsk om den skriver en elak kommentar till någon men det är inte fel om Alexandra gör det? Märklig logik. Alexandra har inte ljugit? Och inte du heller? Att du skriver lögn-CV är komiskt haha ja VEM var det som skrev lögn-CV, inte var det Isabella iallafall. Någon behöver rannsaka sig själv.

    Va?

     En viss person anklagar andra för sånt hon själv gjort, en viss person skrev ett lögn-CV typ dvs kryddade och vinklade om sig själv så att säga. Löjligt svar av henne, vadå är de samma person och vad har lögner med saken att göra liksom. Märklig logik men blir väl så när det saknas argument, och svaret säger ju allt. Lågt.

     Svaret som anonym 15.48 fick alltså.

     En viss person är full av dubbelmoral alltså dvs hycklar, och det är INTE Isabella alltså och INTE Isabella som kryddat sitt cv alltså.

  Hur ursäktande kan man vara emot en kvinna som aktivt arbetar för att kvinnor skada och trakasseras för självbestämmande av sina egna kroppar? Kissies kommentar var onödig men kom igen…

   Exakt? Är inte dugg synd om den där amerikanska ragatan, så länge hon på allvar propagerar för något som gör att kvinnor kan DÖ så förtjänar hon inga sympatier öht. Hon är ju för fan inte klok i huvudet, framstår som helt fanatisk. Usch och fyfan.

    Men Kissie spelar för vårat lag och hon sjabblade bort pucken. Rejält.

   Det är väl ingen som ursäktar den amerikanska kvinnans åsikter?

    Man ska ju tydligen vara så tolerant mot henne. Liksom BARA för att hon tycker abortförbud helt riktigt och som äventyrar flickors o kvinnors liv bokstavligen så får man ju inte önska så som Alexandra gjorde? Nänän, på med silkesvantarna och vara pedaaagogiskt mot såna som Amanda..😴😴😴😴 fatta att såna personer som henne utgör faror för kvinnors hälsa.🤬🤬

     Måste man demonisera motståndare så? Man kan ju svinga faror åt alla håll. Självklart ska vi argumentera för och emot utan att önska livet av varandra. 🙈

     Med sådana konsekvensetiska perspektiv som du/ ni uppvisar kan man ju ursäkta nästan vad som helst om man är tillräckligt egocentrisk för det. Hon utgör en fara för kvinnors hälsa för att hon är emot abort? Det du eftersträvar är ett samhälle där man inte får torgföra en politisk åsikt om konsekvenserna av införandet upplevs negativa för någon. Det är märkligt att abortförespråkare trycker på de mest extrema fallen av incest och våldtäkt när många länder har undantagspraxis för sådana fall och de dessutom ligger på någon ynka procent. Det är fråga om en ohederlig argumentation från din/ er sida när det för er egentligen bara handlar om att få kn***a utan konsekvenser.

     Våra rättigheter till politisk organisering slutar inte där dina känslor tar vid. Vi är INTE tvungna att anordna våra samhällen för att gynna er för att ni ska behandla oss (era meningsmotståndare) med respekt. Detta gäller oavsett politisk fråga.

      Abortförbud som den här kvinnan förespråkar skadar kvinnor och kränker deras rättigheter, du kan läsa om det hos Amnesty eller WHO. Intressant också att att du skriver om respekt när abortmotståndare som denna kvinna förespråkar trakasserier av kvinnor som väljer att göra abort.

      Hänvisar till svaret du redan fått. Men rätt lönlöst troligen då du verkar vilja se kvinnors rättigheter inskränkas. Skäms för att samexistera med såna som dig.

      Så då drar jag slutsatsen att du är pliktetiker. Att teoretisera genom ett religiöst eller ideologiskt filter resulterar aldrig i utveckling och syftar enbart till att befästa den egna gruppens makt.
      Om du lever i en demokratisk samhällsordning får du nog stå ut med att underordna dig det samhällets regler och lagar oavsett hur emotionell du än kan tänkas bli eftersom det antagligen tvingar dig som pliktetiker att gå emot din och din ideologiska/religiösa referensram.

    Kan inte Kissie be några polska abortmotståndare samma sak? Eller hon kanske inte ser skiten i den egna hörnan?

     Hon skulle aldrig våga då stödet för abort är statistiskt högt i Polen.

      Sprid inte desinformation.

  Jag kommer alltid vara för abort. Men jag tror någonstans att folk glorifierar abort och tar med en klackspark. Verkligheten är en annan. Den psykiska påfrestningen är en stor del men även den fysiska. Jag gjorde medicinsk abort som 19 åring och hade turen som gjorde det på sjukhus, vilket alla inte får. Jag hade varit en av dem som hade dött om jag gjorde abort hemma. Jag skriver inte det i syfte att avskräcka någon, för mig var det värt det!
  Jag tror man behöver prata om abortens mörkare sidor även som abortförespråkare, för det är verkligen ingen Walk in the park. Tillgängligheten ska vara som att kunna boka en tid hos frisören men proceduren ska tas på allvar. Jag tror framför allt män behöver en inblick i hur påfrestande aborter faktiskt är för oss som genomgår dem och varför det är så viktigt att de tar mer initiativ i att skydda sig.

  Jag tycker alla kvinnor har rätt att bestämma över sina egna kroppar ! Men det finns vissa som struntar i att skydda sig och har gjort över 6-7 aborter vilket jag inte tycker är ok 😡 att man råkat bli gravid och inte vill behålla / kan behålla ett barn är en sak men att strunta i skydd och göra abort efter bort är vidrigt !

   Sluta sprid sån dynga, att kvinnor skulle använda ”abort som preventivmedel” herregud så arrogant och vidrigt. Abort är ingen promenad i parken utan oftast en komplicerad procedur som kräver mkt fysiskt /psykiskt av en. Att påstå att kvinnor tar så lätt på det att dem använder det som preventivmedel är så ignorant så jag saknar ord.

   Abort är inget preventivmedel då prevent betyder förhindra. Man kan inte förhindra något som redan blivit av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *