På influencerfronten massor nytt

Molly Rustas avslöjar nu att det kommer komma en första ”bebis” innan hennes och fästmannens människobebis är här.

Mollys nya företag heter ”Molly Ellen Jewelry” och registrerades i december 2020. Företaget ska sälja smycken, designade av Molly själv.


Efter ett klädföretaget Ivyrevel försattes  i konkurs så har Kenza legat lite lågt med sitt entreprenörande, men nu verkar det vara dags igen. 
Företaget The Every står registrerat på hennes man Aleks och är någonting paret jobbat med drygt två år.
Företaget ska ”bedriva tillverkning samt försäljning av konsumentartiklar såsom hudvård och hårartiklar via postorder samt internethandel” enligt Bolagsverket.

Spännande, spännande!
Vad tror ni Kenza och Aleks nya företag kommer sälja, mer specifikt?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Baserat på bilden så intimhygienprodukter 😅

   varför skulle någon köpa intimprodukter skapade av influencers utan någon utbildning? Folk vill knappt handla hos deodoc och de är ändå skapade av läkare och gynekologer.
   Nej intim är det definitivt inte

    Läkare och gynekologer borde veta att intimprodukter är totalt onödiga. Så uppenbart att de hittat på ”ett behov” för att tjäna pengar.

    Alltså, det är ju skämtsamt gissat baserat på att det på bilden ser ut som en kropp med ett löv som täcker skötet.

   Intimprodukter och hårartiklar ;D

    Könshårsprodukter!

     Som brow soap fast för könshåret? Kanske blir en ny trend att kamma upp det?

    Ja veganska underlivsprodukter tänker jag på när jag ser den bilden. Men hudvård och hårvård tydligen.

   Kanske bara är jag men förstår verkligen inte idén med intimdeo, liksom ljummet vatten och intimolja/babyolja funkar super om man vill hålla rent. Är det inte dessutom massa parfym och kemikalier i typ deodoc?

    För personer med kraftiga svettningar i ljumskarna är intimdeo perfekt. Många har problem med svett i ljumskarna och man vill ju inte spruta vanlig parfym där.

     Precis! Jag svettas mer i ljumskarna än i armhålan och börjar lätt lukta där. Tycker det känns lite ohygieniskt att använda min vanliga deo där så jag har precis köpt en deodoc i det syftet.

     Exakt. Tack!

     Aha okej, tänkte inte alls på det haha men nu vet jag! Tänkte typ att det var en till grej man sålde till kvinnor för att vi ska vara sexuellt inbjudande men hade fel 🤔

     Lyssnade på en ljudbok häromveckan där det beskrevs hur en tjej (skönlitterär bok) skulle gå på dejt och hon tog deo i ljumskarna, alltså vanlig deo. Testade efter det och känner mig mycket fräschare efter en dag i blåställ som inte andas.
     Dock slog det mig först när jag läste din kommentar att man kanske bör skaffa en som är avsedd att ha i ljumskarna? Tänker typ på att deon inte är parfymfri och innehåller säkert saker som inte bör användas i det området🤔

    Eller hur!? Snacka om produkter som vi blir lurade att vi behöver.

  Förstår att hudvård’s branchen lockade aleks och kenza när de såg biancas bolags siffror.

  Hudvård och hårvård är inget som slår igenom när de är skapade av influencers, i detta fall av kenza, hennes man, och hennes mans bror som hänger efter de som vanligt. Men måste ändå få ge cred till Aleks som är så smart och inkluderar sin familj i sina bolag med Kenza, han vet ju att influencers tyvärr säljer väldigt bra, och han vill väl dela kakan med sin broder. Det är bröderskap på hög nivå hos bröderna Subosic. Det måste jag ändå få ge de. Bolaget står bara på bröderna hahah kul för Kenza liksom som är ansiktet utåt ”jag och aleks har jobbat på detta i 2 år” så sitter bara aleks och hans bror i styrelsen..

  Har man ens hört henne prata om hudvård någonsin? förutom vid hennes samarbeten, då hon i Januari BARA använder älskade Neutrogena, och i Mars är det ACO som gäller.

   Förstår inte riktigt varför du måste håna? Kan det inte bara vara så enkelt att Kenza inte ville ha sitt namn registrerat på ett nytt företag för att hålla det hemligt?

   Någonting som alltid förvånat mig är att kvinnor i typ 80% av tillfällen involverar deras partner i sina bolag. Vanligtvis som styrelsesmedlem, VD, medgrundare eller liknande.

   Däremot tycker jag knappast 5-10% av män gör samma sak med kvinnorna. Hur många manliga företagsledare eller bolagsägare har involverat sin partner, som ni känner till (jämfört med motsatsen)? 🥴

    Exempelvis: Kenza, RapunzelofSweden, Elin M, Queen Feyli etc.

    Män är smartare.

    Män är bättre på business 😶

    Tror inte det stämmer överlag utan män blandar nog också in sina fruar i familjeföretagen. Däremot så är ju de flesta influencers kvinnor.

    Fast de män du menar är involverade i sina fruars bolag har ju just sina fruar med sig i sina bolag också…

     Va? Dessa männen har inga egna bolag? De jobbar enbart i sina fruars bolag. Eventuellt har de börjat med ett sidojobb (ej eget bolag) bredvid.

   Hudvård’s 🤠

   Vad är hans jobb? Utom ivy som konkat å nu detta. Vad drar han in deg av

    Han säljer väl annonser via sin frus instagram tror jag.

   GUD vad du tjatar om aleks och hans bror? Vilket tramsigt inlägg.

  1. hur kan teknologi vara vegansk?
  2. vad ska Ani Who AB sälja egentligen? ser att bianca har börjat använda hårband ibland…

  Låter ju samma som Caia, Ida Warg, X by Margaux och Indy Beauty. Och Löwengrip C&C. Och Rebecca Stella. Och Hickap. Och Alliam.

  Hudvård/smink verkar vara bra business för influencers.

   Det är så trizzzzzzzzzzzt!

   och kolai… aldrig köpt men alltid sett är på rea

    Har någon här testat Kolai och kan ge en kort review? Lite nyfiken på att testa.

     Jag har testat deras lash extension wash, helt enkelt för att det var den enda som fanns i butiken. Visste inte då att det var ett influensermärke.

     Jag fick efter ett par veckor eksem på ögonlocken. Jag lider dock sedan tidigare av torr hy och stundtals eksem, men jag har aldrig haft det på ögonlocken förut.

     Jag slutade använda den och då försvann eksemen. Slump eller inte? Ingen aning faktiskt.

     Men i övrigt var den trevlig! Trevlig mousse och den sved inte alls i ögonen faktiskt.

     Har precis börjat testa argan-oljan. Lite stark lukt för min smak, men tynger inte ner håret nämnvärt iaf så än så.lämge känns det bra 🙂
     Svägerska och svärmor älskar deras shampoo och balsam 🙂

      Tack att du skrev. Jag har varit sugen på att testa men inte velat köpa utan att ha luktat på produkterna. Är väldigt känslig mot dofter och fått för mig att de luktar starkt. Nu vet jag att det inte är nån idé köpa.

  Jag tänker att Kenza hör ihop med ACO efter många samarbeten med dom. Så är det hudvårdsprodukter som hon har arbetat med i två år (då tänker jag prova formula osv), så kan hon ju inte ha använt ACO som hon påstår? Det känns så himla genomskinligt

   Men vem använder BARA produkter från ETT märke? Jag har en vild blandning bland hudvård, kroppsvård, hårvård, smink och stylingprodukter. Tycker inte det är motsägelsefullt att vara sponsrad av ACO och samtidigt använda andra märken när det kommer till detta

    självklart är det rätt vanligt att ha produkter från flera olika märken…som privatperson, men jobbar man som influenser och är ansiktet utåt/ambassadör eller marknadsför ett varumärke i ett samarbete och säger saker som ”min absoluta favorit”, ”den bästa…” osv osv blir det tillslut lite trist och transparent att det bara handlar om vem som betalar fakturan, när alla varumärken får samma adjektiv och beskrivningar. Problemet ligger inte i att göra reklam för flera märken, problemet är att alla beskrivs med exakt samma ord och ska framställas som en ”personlig rekommendation” istället för att bara beskriva produkten (ex göra en video medan man använder produkten och säga ”den här mascaran ger verkligen bra volym, vilket är toppen” inte hålla i den och säga ”det här är min absoluta favorit, den bästa jag provat någonsin!!!!”).

     Det håller jag med om till 100%!! Men det var ju inte vad personen ovan skrev utifrån min tolkning. Jag tolkade det mer som personen inte trodde på att Kenza använt sina egna produkter (eller ACOs) endast varpå det blev motsägelsefullt och jag menar på att det är orimligt att förvänta sig och att man inte tappar trovärdighet för att man inte håller sig till ett märke inom kosmetika ☺️

  Inget jag kommer lägga pengar på. Sorry Kenza.🤪

  Inte särskilt spännande, hudvård och hårvård är det ju sagt så.

  Skulle aldrig köpa hudvård framställd av en som kränger skinroller på Instagram. Skinroller hemma är något av det värsta du kan göra för din hy så Kenza verkar inte ha koll (eller så är det pengarna för samarbetet som lockar)

   undrar genuint, varför är skinroller dåligt hemma? har en men använder den väldigt sällan dock

    Det är inte hemma som är dåligt, det är bristen på vetskap när man använder en skinroller. Om du använder fel längd på nålarna, trycker för hårt (eller löst), rullar på redan skadad hud etc så är det väldigt lätt att göra mer skada än nytta. En skinroller punkterar din hud och skapar små, små hål. Rekommenderar dock att gå till någon som är kunnig och kan rekommendera en för just din hud, med rätt nålar osv – Då är dom toppen! ☺️

    Menar detta på det mest icke-dryga sätt jag kan, men googla! Finns massa bra artiklar om du söker på ”why is skinroller bad” osv

    Har man en bra kvalitativ roller som inte sliter i huden eller lämnat metall bakom sig så är det en bra metod då och då tillsammans med growth factor- serum, t.ex. men många använder billiga rollers med krokiga spikar.

     Nej det är inte bra att använda hemma. Du kan omöjligt kontrollera ”skadan” du gör på huden för man trycker för hårt, för löst, rollar på samma ställe flera gånger/missar ett ställe. Det är verkligen inget att experimentera med hemma

   Tycker skinroller är grym ju! Verkligen fått finare hy av det.

    Samma här.

  Åh, äntligen fyller någon de stora hålen på marknaden! Smycken och krämer, äntligen. Kom och köp alla tjejer!

  Vad händer hos Maggan Graaf? Lång bloggtystnad och bara ilsket storyinlägg där hon blockar en följare.

   Ja vad var det om? Arg på tidigare arbetsgivare??

    Vilken tidigare arbetsgivare? Nyfiken:)

     Hon la ut att hon sagt upp sina postkodlotter och att ”det var det bästa hon gjort”.
     Följaren tyckte det var onödigt att lägga ut då det blev så uppenbart en offentlig känga mot hennes fd arbetsgivare.
     Håller med följaren, då det ju dessutom är en arbetsgivare som är ett välkänt företag som gör gott.. man kan ju tänka sig för lite..
     Men det är ju Maggan vi snackar om, hon vevar ju runt hejvilt i mellanåt så, inget nytt under solen.

      Hugger alltid på minsta lilla kritik, särskilt om den är befogad.

     Postkodlotteriet.

    Hon är väl typ arg hela tiden?

  Något märkligt att ”the every” endast följer 5 konton, varav dessa är Kenza, vouge, moderna museet, Guggenheim museet och the museum of modern art. Är det hud- och hårvårdsprodukter som ska krängas känns det lite missmatchat?

   De ska sälja hudvård som endast går att köpa på museum.

    Lite intimdeo på antika statyer. Få dom små, kritvita, gömda snopparna att dofta Pineapple splash.

   Låter som något i stil med The Ordinary mot en backsplash av klassisk konst.

  😴😴😴😴😴

  Tänker på The Ordinary när jag hör namnet

  kenza känns lite sen på bollen

   Hahaha ja verkligen. Varför måste alla influencers vara som en enda stor fåraskock!?! Alla gör de samma sak: smycken och hudvård, eller ”designar” något åt typ Nelly. Det är oseriöst! Respekt den dagen något gör något nytt. Förväntar mig inget högteknologiskt mirakel, inte det jag säger, men iaf någonting som inte alla andra redan gjort i överflöd.

   Caia kommer ändå vara bra mkt mer attraktivt bland följare än något någon annan influencer producerar i hudvårdsväg.

    Nja fast Caia har ju visat sig vara oseriösa och shady så de ligger nog inte så bra till längre. Nu ska de sälja singelögonskugga för nästan 200 kr st haha alltså Bianca har fått typ lite hybris och tror hon kan sälja allt megadyrt. Nä usch hon är så girig och fejk. Kenza har ju fler följare än Bianca så kanske kan Kenzas företag sälja en del och gå ganska bra, återstår att se.

   Apropå hudvård?

   Alltså dom här ryktena gick ju på åttiotalet. Hur han alltid omgav sig med väldigt unga män/pojkar och hur obekväma vissa av skådisarna såg ut runt honom.

   Han har ju varit så uppenbart peddo i så många år!
   Men han är väl förankrad i socialdemokratin och i de övre homosexuella kretsarna så hans vänner har skyddat honom, och nu när allt är preskriberat kommer det fram.

    Ja. Precis så.

    Vilka ingår i ”de övre homosexuella kretsarna”?

     De övre homosexuella såklart. Under 195 cm före sig ej besvär.

     Tror det är vanskligt att namnge personer här? Men att det finns ett sådant skikt i de flesta etablissemang är väl ingen hemlighet? Många franska sådana outades till exempel under Me too. Regissörer, bokförfattare etc. Alla med associationer till socialistiska sfärer.

      Ja det är ju skrämmande hur mycket äckliga peddon det finns. I alla samhällsklasser. De verkar hålla varann om ryggen också. Fy fan

     Några nämns i kvällspressen idag, till exempel.

      Tänker på vänsterpartisten i Jämtland som försökte mörda sin lilla dotter genom att kasta henne utför ett stup. Han är idag en valbar kandidat för vänsterpartiet i Ragunda Kommun. 🤮🤮🤮

   Skulle vara intressant att höra vad Niclas Wahlgren och Paolo Roberto har att säga.

   Kommer ihåg att Thåström sa att han var värdelös på 80-talet.

  The every, är det ens korrekt engelska?
  The ordinary blir ju ”det vanliga”. The every blir ”det varje”…? Vart är alla språkpoliserna när man behöver dom?

   Finns en bok, skriven av en amerikan, som heter det. Språkmässigt har jag no clue haha

   The ordinary är ju också ett hudvårdsmärke. Fy vilken copycat 😂 pinsamt

   Det har redan kommenterats i ett tidigare inlägg. De är helt ute och cyklar. ”The Every” what? Det funkar inte att använda det som ett substantiv, till skillnad från ”ordinary”. Mitt förslag var ”the usual”, om de försöker ge intryck av något som används regelbundet.

   Brands behöver inte vara korrekta dock.

   Engelska är inte mitt modersmål, men har bott i ett engelsktalande land i 12 år och ”the every” gör att det slår slint i huvudet på mig. 🤯🤯🤯

   Kanske ”The every”day makeup cleanser
   The every night facial cream
   The every day skin booster cream

   Osv osv? Tänker på den där influencern som säljer hårprodukter där allt börjar med samma sak. Kan dock inte komma på vad hon eller hennes shop heter

    Nu kom jag på det. Molimenti. Som börjar allt med ”Your”. Kanske Kenza och hennes man har tänkt samma fast där själv märket blir början? 🤔

  Första ”bebis”. Så löjlig tycker jag. En ”bebis” är för mig något levande. Hundvalp, kattunge, en liten kalv, ett föl mm. Men vi tycker alla olika. Det är bara min personliga åsikt.

  Bara det inte är kläder, skor, hudvård eller smink som 99% av alla influensers försöker kränga genom sina företag. Det behövs inte fler företag av den typen.

  Har sett att folk skriver till influencers att de inte har råd med julklappar el julmat till barnen och influencers skriver dm:a mig så hjälper jag dig. Då kommer ju många andra tigga på samma sätt. Alltså, så här är det – Alla som har barn får bidrag och ekonomiskt bistånd om det behövs så de bör ha råd med både mat och julklapp. Finns en risk att dessa som ”tigger” pengar använder det till alkohol el annat. Så skänk då istället paket/leksaker och kuponger och INTE kontanter för vem vet vad det går till.

   Ja jag jobbade i kundtjänst för ett stort svenskt spelbolag. Vi hade vissa stammisar som spelade upp lön mm tiggde bonusar tills barnbidraget kom för att kunna spela några minuter till. Alla pengar i världen hade inte varit tillräckligt för dom familjerna. Stackars barn 😢

    Jobbade också för ett stort spelbolag, jag lämnade den branchen pga hur otroligt smutsig och vidrig den är.
    Cheferna i toppen som håvar in pengarna hör aldrig dom där samtalen där människor bryter ihop i telefonen, gråter, hotar att ta sitt liv etc för dom förlorat pengar. Eller dom som dödshotar en för att dom blivit avstängda eller inte får bonus.

    VIDRIG branch verkligen som utnyttjar både sina anställda som oftast är yngre människor som bara vill utomlands en period i sitt liv och spelarna. Spelen är dessutom gjorda på så sätt att dom ska trigga alla lustcenter i hjärnan, färger, ljud och enbart användning av positiva ord i spelen. Även kundtjänsten blev utbildande att använda trigger ord..

    Sorry för rant

  wow vilken lucka de fyller! ännu ett influencermärke, för det har vi sådan brist på… nämen asså det känns så icke-innovativt och tråkigt med ännu fler skönhetsprodukter. Inget nytt liksom

  Wow, undrar vad just KENZAS hudvård kommer kunna bidra med som INGEN annan lyckats med.

  Jaja vi vet hur det kommer låta ”jag har alltid haft torr hud men har inte hittat något som passar mig”

   Det är helt otroligt att influencers, som går på salong och gör ansiktsbehandlingar minst en gång i månaden och har råd att testa både billiga och dyra produkter, inte kan hitta något som passar dem. Det ger ju inte salongerna de går hos så värst gott betyg om personalen inte kan rekommendera produkter som funkar för en influencerhud. Funkar inte de märken som säljs på salongen så borde väl personalen ändå ha tillräcklig kunskap för att rekommendera andra produkter, eller tipsa kunden om att gå till en hudläkare för hjälp.

    Jag har följt Kenza sen hon var 17 och hon har seriöst ALDRIG använt några hudvårdsprodukter (förutom senare år när hon haft betalda samarbeten med ACO).

    Innan det blev en grej med betalda samarbeten var hon alltid öppen med att hon inte använde nån särskild parfym, tvättade ansiktet med bara tvål (vissa föds bara med väldigt bra hud!) och att alla hårprodukter köpte hon på ICA.. men det kommer ju låta heeeelt annorlunda nu när hon ska sälja sina egna grejer! 😆

     Saker ändras ju med åren också å andra sidan. Min hy är mycket känsligare nu som 30+ än när jag var 17.

   Kan ju vara så att det inte är till kvinnor utan främst till män deras produkter kommer vara framtagna för…

  OT om Booken
  Hon har lagt upp stories där hon filmar utsidan på en 93årings villa och skriver ut att damen ska åka iväg i ett par månader….
  Ursäkta, men hur smart är det?!🤯
  Hon bjuder ju in inbrottstjuvar

   Jösses vad osmart.

   Glömde skriva att hon självklart skrivit ut förnamn, ålder och i vilken stadsdel hon är😳
   Hur kan hon inte förstå hur osmart det är?!

    Omg! Hoppas damen i fråga bor med familjen/släktingar så inte huset står tomt nu…

    Varför gjorde hon det? Alltså fanns det någon anledning i inlägget eller var det bara random? Låter ju helt absurt

     Hon skrev något om att de känt varandra länge. Antar att någonstans där finns logiken?! ABs vägar är outgrundliga…

      hahah så bara för att man känt någon länge så betyder det i hennes värld att man lägger ut en människas privata angelägenheter inför hela Sverige?

      Herregud, om det inte hade funnits en människa kopplat till huset skulle man ju hoppats på att det blev inbrott, så hon kunde se konsekvenserna.

   Jag tänkte detsamma när jag såg inlägget. Smart att visa upp sånt 🙈

   Och har hon blivit sponsrad av en marockansk marknad eller? På inredningssakerna hon lagt ut kan man tro det. Jag blir så stressad av alla såna där prylar, skulle bli galen att ha tusen grejer framme sådär.

   Hon kanske tryckte fel, det var egentligen ett informativt privat dm till dottern…

  Kul!!

  Verkar som dom fått namnet Every från Ivyrevel? Tar man bort iv + l så har man kvar Every baklänges.

   🤯

  Saknar inlägg om Smålandsgran som förser influencers med julgranar. De har ertappats med att ljuga om både att granarna ska vara krav och ekologiska och från Småland. Löwengrip har i många år gjort reklam för detta företag och fick också ett utebord från vd Benson förra året.

   Vääääldigt många influencers och kändisar gör reklam för smålandsgran, t o m Booken.

    Inte velat köpa därifrån just pga all reklam, glad att jag inte gjort. Vilken bluff!

    Ja många, sett flera idag eller igår. Men dessa influencers har nog inte vetat det utan litat på Benson och företaget, de är nog lika lurade som alla andra. Men hur kom det fram undrar man, står i kvällspressen kanske.

   Varför drar du upp just Löwengrip, finns ju andra som gjort mer reklam för dem än vad hon har, och många år? Nja, nu överdriver du väl. Finns väldigt många som gjort reklam för dem, bla Läckberg senast igår, och de vet nog inte om att granar varit från Småland eller från andra ställen.

    Nej, de är lurade! Därför rätt stort i sociala medier, hoppas C uppmärksammar.

  Snart hos Åhlens Outlet nära dig.

   Glöm inte Sellpy!

  Någon här skrev förut att The Everys logga var stulet rakt av från en bok med samma namn, men loggan ritad i Paint.

  VAR ser man den?! Nyfiken!!!

   https://www.adlibris.com/se/bok/the-every-9780241535493?gclid=EAIaIQobChMI9OPcpfPF9AIVi7rVCh2xJg85EAQYASABEgIk_vD_BwE

   ”When the world’s largest search engine / social media company merges with the planet’s dominant e-commerce site, it creates the richest and most dangerous-and, oddly enough, most beloved-monopoly ever known: The Every.”

   Hm 🤔

    ja… Men jag vill se Kenzas logotyp såklart för att jämföra.

     På The Everys insta.

     Trevligt svar när någon lägger ner tid för att hjälpa😅

    Den är inte likadan. Varken samma typsnitt eller färg..

     Det är dock ut att vara samma typsnitt som Ivyrevel

      *ser

  Gud vad jag är avis på folk som startar småföretag som redan har massa följare och automatiskt kommer sälja massa. Säger inte att det inte är massa jobb men den starten vore ju go. Jag har försökt starta ett litet företag (kan knappt kalla det företag) och trycker bebis och barntröjor och att synas på nätet och hitta kunder bland alla småföretag är sjukt svårt. Unnar de såklart all framgång men önskar ockaå jag hade några hundratusen pers som tyckte allt jag gjorde va bra. 😅

  (Instagram.com/thelittleswedeco) – skamlös marknadsföring 😉

  Hon sa väl på sin story att hon kom på idéen när hon stod i badrummet och var gravid med första barnet, känns som det var någon hint om vad det kan vara för produkt? Kan dock inte komma på vilken nisch, något för gravida som saknas? Förslag någon? 😅

   Hårborttagningskräm?

   Ny preventivmetod?

   Kylande salva för sydda nyförlösta underliv..?

  Jag har noll intresse av det mesta som influencers säljer (kläder, hudvård, smink, smycken, telefonskal m m) men gillar ändå många influencers så klart 🙂 Vet inte vad de skulle kunna sälja som jag skulle bli intresserad av…?!? Ljudbokskoder gillar jag ju… men annars är jag nog hopplöst UR målgrupp liksom.. hmm..

  Exakt vad marknaden behöver mer av: kläder/smycken/hudvård ”designad” av flunsor. Snälla, varför köper folk detta skit?!

  Nej tack. Gillade henne för några år sedan när hon bloggade men nu tycker jag bara hon är egoistisk och girig. Allt handlar om ”mig mig mig” och ”mina barn”. Tråkigare människa finns inte

  100 spänn på att Kenas märke är hårvårdsprodukter. Tycker hon hintat om att hennes hår minsann aaaaaaaldrig känts såhär tjockt och friskt. I wonder why…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *