En känga från Anna Book?

Anna Book stöter på Benjamin Ingrosso i Sigtuna och tar en bild för att lägga upp på sociala medier. 
”God jul till dig och de dina – speciellt syskonen”.

Speciellt syskonen? ??
Är det en liten känga till mamma Pernilla, som just nu ligger i lite småfejd med Anna Benson, som Anna Book så storslaget försvarar på Instastory?

Har man lite koll på Anna Book så vet man att det mesta som hon publicerar, särskilt med lite kryptiska formuleringar, alltid är både specifikt och genomtänkt. 
BAAM, BAAM, BAAM!!!
Ni har inte glömt va?

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur gjorde hon innan internet för att roa sig och idka taffliga härskartekniker?
  Skrev kommentarer i skolkataloger? Andras i så fall från nian och uppåt.
  Benjamin har dock en god uppfostran ser jag IGEN!

   Skrev vissa brev och telefonsamtal sägs det …..

    Nu blev jag nyfiken. Finns det någon gammal artikel om det?

    Just ja, anonyma brev med text av utklippta ord från tidningar. Användandet av ”&” istället för ”och” var avslöjande på den tiden. Finns på fl*shback. I samband med ovänskapen med bl a Denise Lopez. Men det kanske inte var Anna ????

     Wow! Som gamla Ture Sventon-grejer?!?!

     L äGg PËNgaRИɑ I DEИ ᘓAmLA EKeИ ViD 【M】idNa T⋰T⋰

      BⱯM 【B】Am ꓭa M!

     Jo det var Anna

   Skolkataloger? Knappast. Hon gick knappt i skolan och hoppade av tidigt för att fokusera på sin karriär som artist.

    Vilken artistkarriär? Den har jsg heeelt missat.

  Nej vem kan glömma BAM BAM BAM. Ja hon med sina kryptiska poster och sina pikar… Benjamin la inte upp bild med Anna på sin insta 😉

   BAM BAM BAM var även något som den där hästbloggaren Linn (minns inte efternamnet) alltid skrev. Så töntigt haha.

    Olsson? Vart tog hon vägen?

     Hennes häst dog väl och sen slutade hon blogga. Eller? Jag slutade läsa bloggen för att det var så sorgligt, jag inser nu att jag bara utgick ifrån att hon slutat blogga.

      Hon jobbar med marknadsföring på nåt medicinföretag i Stockholm tror jag!
      Minns att hon så ofta skrev saker i stil med: ”alla kan få MVG i alla ämnen, annars är man lat”, hoppas hon är ödmjukare nu än som sextonåring ?

   Kan någon snälla förklara BAMBAMBAM-grejen för mig som är den på bollen? ?

    Går att läsa här men rekommenderas att kolla på klippet om det finns någonstans. Det var när Anna deltog i Biggest Loser VIP, hon blev sur och sparkade med benet varje gång hon hetsigt utbrast BAM BAM BAM. Så roligt att se haha.

    https://www.hant.se/noje/anna-books-utbrott-chockar-kandisarna-kanner-mig-jatteblast/5114134

     Det var sjukt obehagligt att se. Hon såg helt galen ut.

  Ständigt dessa kängor och kryptiska texter.

   Hahaha ja. Min personliga favorit-känga är fortfarande Annas plötsliga besök hos Emilios föräldrar aka Pernillas tidigare svärisar. Mitt i en pandemi. Såklart fångades hela det EFTERLÄNGTADE besöket i stillbild och lades ut på Instagram där hon även taggade Bianca och Benjamin i diverse inlägg ? Åh, det finns ingen som Book!

  Denna hälsningen kom innan Pernillas kommentar om Smålandsgran. Så jäkla fult av Anna, det handlar bara om att vara jävlig. ?

   Anna har väl haft ett ont öga mot Pernilla sedan länge. Bland annat efter att Pernilla och Linus gjorde lite parodi på Book och la upp selfies med sinnessjukt mycket filter på ? Sen har väl Pernilla och Sofia pratat om Book i deras podd vid något tillfälle också. Pernilla är nog svartlistad i Annas värld långt innan julgranar kom på tal ?

  Stoppa pressarna! Gabjossan är inte längre Gabjossan på Instagram!

   What? Vad heter hon nu?

    Gabriellajpossler

     Och han heter nu zpossler istället för zebaleks

      Känns verkligen som att han anammat hela influencer-grejen och att de tillsammans tänker bli något slags ”influencerpar”. Läste att Gabbi svarat att hon inte kommer att återuppta studierna just nu heller, hon planerar att bli gravid istället tydligen… så min gissning är att de tillsammans nu kör hårt på att vara influencers. Inte som Gabbi pratade om för nåt år sedan, att hon ville trappa ner på influencandet och skaffa ett vanligt jobb.

       Ja samt att hon förut sagt att Gabriella Joss är hennes varumärke och att hon ska behålla det. Men antar att Z vill att det ska synas att han är ”hennes”. Han har ju t.om. tatuerat in hennes namn igår, på huvudet ?

        Såg att hon var tvungen att muta sonen med ett stort chokladägg för att stå med dom under vigseln.

        Och tur att hennes nya namn också är lite ovanligt. Hade ju inte varit lika kul om han hette Svensson eller Johansson.

         Hans namn får mig bara att tänka på storbedragaren Posener(uttalas Possner)
         https://www.di.se/artiklar/2013/8/23/jakten-pa-posener-ar-over/

         Och kanske är det lägligt, för det rekar gå otroligt fort och inte vara en helt sund relation. Hoppas Gabriella inte är lika naiv och blåögd som hon verkar. Kan sluta hur som helst det där

        Tror snarare att det är HON som vill att det ska synas att han är hennes…

        hahaha det där är så jävla sjukt med tanke på att både Fjodor och Gabriella tatuerade in varandras namn som de sedan behövde tatuera över med annat – huur kan man ens dra slutsatsen då att man ska göra samma misstag IGEN??

       De gifte sig igår men storyn domineras av ett betalt samarbete som består av 17 videoklipp!! Och när vigselförrättaren pratar står sonen också och pratar och de tittar inte ens på förrättaren. Gick de till tatueraren också samma dag? Och detta ätande hela tiden?! De äter kvällsmål som om de vore elitidrottare.

        Tycker hela hennes blogg mest bara är reklam. Förutom sexanspelningar, barn och mat då. Varför läser man ens?

        Haha tröttaste bröllopet jag sett! ??

         Det är inte ett bröllop det är en vigsel.

        Mer mat åt folket ?

       Ska hon vara anställd på en mäklarbyrå kan hon nog inte fortsätta att vara så gränslöst bekräftelsesökande. Det är nog där skon klämmer.

       Vem vill läsa om ens mäklares buttplugs, silikonbröst, menscykel mm, och så diverse mer eller mindre pornografiska bilder på det? Vilken mäklarbyrå tycker det är ok att en anställd viker ut sig så?

       Tror han e arbetslös o saknar utbildning å typ hänger på henne nu bara..

     ?
     100% ohälsosam relation inför allmän beskådan.

     Jag läste pjossler…. ? Lät Inge bra alls! Ett riktigt ”power couple”; Pjossler och Zpossler. Bill och Bull. Kling och Klang. Drutten och Gena. ?

  Skicka en liten påminnelse till Danny att reklammarkera hans inlägg om sin nya fi*k. Såg två inlägg utan markering.

   ??

   Fink?

   Fick?

   Filk?
   Fifk?
   Fimk?

   Fisk men inte riktigt fisk därav fi*k

    Vegansk kanske?

    What, reklam för fisk? Eller en fisk? Blir sjukt nyfiken måste in och kolla dannya insta nu ?

     Gissar på vegansk fi*k.

  Ha ha ha ha ha ingen är som Anna ? hon är obegripligt skicklig på att få med aggressivitet t o m i en kort julhälsning ?
  Speciellt syskonen!! ???

   Men farföräldrarna då?? Nu måste hon tvångshälsa på dem igen ju! Hon kunde ju skrivit ”till ALLA UTOM Pernilla” så hade hon fått med dem också ????

    Hahahahaha, alltså det finns ingen som Anna. Det allra roligaste är nästan att hon själv verkar ha en djup personlig vendetta gentemot Pernilla och försöker trycka till henne lite titt som tätt, men från Wahlgrens håll hörs ingenting ? De har väl bättre saker för sig förvisso.

  Anna är knäpp!
  Och varför hon försvarar Anna med granarna fattar jag inte, vet hon sanningen om granarna? Eller är det bara för att hon kunde trycka dit Pernilla? Nu tror jag inte Pernilla bryr sig om Anna. Men Anna är så pinsam. Och snällt av Benjamin att ställa upp på ett idol-foto ?

   Kan ju vara för att hon själv får gratis granar därifrån?

   Anna måste alltid lägga sig konflikter och ”välja sida”. Anna B*nson och hennes pappa har levererat (gratis förmodligen) granar till Casa Toledano-Book länge så Anna såg väl ett gyllene tillfälle att starta en ny konflikt med Pernilla..

  Kan du inte göra en granskning av Dennis M. Har tydligen flyttat in i ett slott men är skriven i Solna i en 5 miljonslgh. Hans största bolag omsätter tolv millar men i ett klädesföretag är inte vinsten så stor med den omsättningen. Mycket av pengarna går till klädproduktion, frakt, hyra i mall of scandinavia etc. Var finns budget till ett slott? Luftslott?

  Fotominen?

   [Borttagen kommentar]

    Haha ja jättekonstigt! Före-bilden är nyare än efter-bilden, och dessutom är ” resultatet” på efterbilden, efter en magoperation/ fettsugning. Inte resultat av sin online-tjänst.
    Får man göra/ljuga så enl marknadslagen???
    Lägga upp sig själv med tvärtombilder och maskera sitt ansikte och låtsas vara en nöjd kund???

     Men oj då var det som jag trodde alltså en bild på henne SJÄLV?!?! Men herregud så pinsamt ?

     Du får ju inte vilseleda kunden, och om det du säger stämmer (tvivlar inte) då får man absolut inte göra så.

     Står ju såhär om vilseledande marknadsföring: ”Marknadsföring är vilseledande om den innehåller felaktiga påståenden eller framställer varan på ett vilseledande sätt. Du får inte använda påståenden som är vilseledande i reklamen, till exempel när det handlar om varans kvalitet eller pris. Du får inte heller utelämna väsentlig information så att marknadsföringen blir vilseledande. Om informationen är oklar, obegriplig eller på annat sätt olämplig jämställs det med att information utelämnats.”

     Sååå.. visst blir det vilseledande marknadsföring?

  Hur i hela dalen kan man som My lägga upp en före och efter bild på sig själv och låtsas att det är resultat på nöjd kund? Bilden är ju efter hennes maglyft dessutom och absolut inte träning. Fy fan vilken blåst och fejkad människa!!!!! Jag skulle aldrig vända mig för träningspass med henne

  Hahaha oh jesses…undrar hur Benjamin kände just där å då…-ooooaah jag kommer bli halshuggen av min mor! Tvångsställa upp på bild är aldrig kul. Antar att han bara var snäll här.
  En annan grej. Kollat Biancas instakonto en hel del. Herregud vad det åmas och kråmas. Å den stora stora frågan. Vad skulle det vara utan den fula pussmunnen i tid och otid? Hela jävla tiden trycks den där pussmunnen upp i kameran!! Det är så innehållslöööst! Å alla använder den!

  Jag frågade Må bra via Instagram om de tycker att träningscoacher som lägger upp maskade före och efter bilder på sig själv som ”fina exempel” på nöjda kunder, är bra PR för tidningen. Träna med My Martens=Gå och lyft magen

   Fick du något svar?

    Återkommer med svaret

  Anna – the gift that keeps on giving.

  Är det någon som vet vad Anna penslar sina släta lussebullar med innan de doppas i raffinerat socker? Vi är tydligen många som inte ser eller förstår – enligt hennes egna ord.

   Smält smör.

    Smält smör a la Anna om jag får be.

   Jag tror det är ägg. Man ska tydligen kleta på det efteråt för att dom ska bli riktigt saftiga. Läste det någonstans samt såg det på TikTok men inte testat själv ?

    Det är smör. Hon gjorde en poäng i att påpeka det och samtidigt idiotförklara sina följare för att de inte själva såg det.

  Anna ja hon är lite speciell.

   Eljest.

    Just ja eljest, haha! Har aldrig förknippat det ordet när man beskriver någon ”positivt”. Men hon blev ju stolt när det var någon som kallade henne det i en live på instagram.

  Visst måste det väl var Anna som fick priset för ’Årets Eldsjäl’ på gårdagens Vardagshjältargala? Tänk så mycket GLÄDJE och LJUS hon skänker. Tänka alla glas FRISKT VATTEN och RENBÄDDADE SÄNGAR hon glatt sin omgivning med.

  Hoppas Benjamin fattar vad han gjort och dementerar bilden, Anna är verkligen sjuk i huvudet som gör så här. Hon kommer aldrig att kunna mäta sig med Wahlgrens.

   Tror Benjamin har bättre saker för sig.

   Dementerar? Han är ju med, men det här är knappast någon stor grej för honom.

    Haha, precis!
    Vad och hur ska han dementera?

    ”Det är inte jag på bilden!”
    ”Jag visste inte att det var Anna Book!”
    ”Jag är INTE ambassadör för Annas julhälsningar!!!!”

     Ahhaha ”jag är INTE ambassadör för Annas julhälsningar!!!!”

     ???

   En stilla undran dock, vem fn vill ” mäta sig med Wahlgrens”? Ingen direkt bra måttstock, de är av precis samma skrot & korn, det är ”se mig”, ”hör mig” för hela slanten. Det är deras syre, de är bekräftelsetorskar.

    Dom är ju ganska framgångsrika, i motsats till Book/Toledano tänker jag.

   Tror han fattar precis men är dels väluppfostrad (till skillnad från ABs son) o dels garvar väl bara hans mor åt det..

  Varför gnälla på Anna Book om hon inte hälsar till Pernilla Wahlgren? Det är inget med det.

   Därför att det är så utstuderat härskarteknikselakt det är vad det är!

    Det är inte utstuderad härskarteknik. Anna Book skriver ”trevlig 2:advent och God Jul till dig och de dina, särskilt syskonen”. I Benjamins ”de dina” ingår ju hans mamma, så hälsningen gäller ju även Pernilla Wahlgren. ”Särskilt syskonen” är ett tillägg som inte förändrar ”de dina”. Det är otroligt bloggbevakning skriver detta inlägg, det är ett inlägg om ingenting. Jo förresten det handlar om att man ska vara negativ mot Anna Book för ingenting.

     Hege du har uppenbarligen inte hängt med när det gäller Book och hennes agg mot Pernilla.

      Det agget går också vice versa.

   Tyst med dig. Du fattar inte.

   Ha ha jo, det är mycket med det! Det är Anna Book i högform! ???????

  Jag gillar fan Anna. Kan inte låta bli haha.

   Jag älskar henne! Hon är mitt quilty pleasure

  Fick Anna inget napp av de radiokanaler hon taggade när hon spelade sin egna jullåt i bilen?

  Hon påstår att det var Roberto som älskade den och han undrade varför den inte spelades på radio.

  Så jävla cringe av henne ?

  Benjamin är schysst och ställer upp på en selfie och Anna är äcklig nog att utnyttja den situationen till att tjuvknypa hans mamma. Hon är ju 14 år alltså haha

  Önskar så att diverse kändisar kan be henne dra åt helvete. Eller börja bete sig. Hon är ju inte riktig huvudet. O dessa sockerbitar i käften samt sönderfiltrerad selfies.

  Vad är det Anna Book har gjort? Kan någon förklara.

  Det är tur att det skapas lite ”osämja” i kändisvärlden” så Anna Book får sitta, den lilla fetglänsande spyfluga hon är, på väggen och kasta ur sig patetiska svengelska ordvitsar ? om den ene än den andre! Finns inga gränser eller filter i hela världen för Booken. De enda filter hon vet hur hon ska använda är i inläggen på Instagram för att försöka passa in i kändis-gruppen under 30 år.

  AB’s story imorgon: NU visar människor sitt rätta JAG!! ??? Jag lägger VÄNLIGT upp en julhälsning till Wahlgrens familjen MEN inte NÅGOT får jag tillbaka!!? ? Vanligt HYFS kallas det, något som jag och Mi Amore ? alltid lärt våra 3 barn! Jag har ALDRIG blivit så utsatt och FÖROLÄMPAD i mitt LIV!! ?? Mi vida, Mi casa, siempre ❤️? Men DEN goda sidan VINNER alltid! ?☀️? #siempre #vänner #familj #MiAmoreMinkärlek

  Frågan är väl varför Benjamin över huvud taget ställer upp på en bild med Tooken?‍♀️?‍♀️?‍♀️

   Därför att Benjamin är på tok för snäll att säga nej. Jag jobbar som flygvärdinna på SAS och han flög på en av mina flygningar en gång. En snällare kille får man söka efter.

  Svider det inte lite Anna att Pernilla och hennes barn har lyckats så himla bra?

  Så, detta var i söndags?

  Samma dag Anna vaknade med fruktansvärd smärta, rodnad, svullnad och ömhet i ena bröstet som gjorde henne så pass dålig att hon i tisdags tog sig till KS, efter ett besök hos frisören igår; och ett storbak av lussebullar på söndag kväll, för ett genomgå en ”akut mammografi”?

  Hade hoppats på ett inlägg om Annas ”reklam” på Story för en viss fyndmarknad i Norsborg som Carola brukar gå till?Stackars Anna som är i ständig mental fejd med så många som i sin tur ser Anna som irrelevant.

   Ja, förstå vad det måste slita för Anna att hela tiden avsky alla kändisar som är framgångsrika medan hon själv är betydelselös. Hon är som lilla My (Mumintrollen), hela tiden smider planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *