Vilseledande bilder av My Martens?


Gång på gång har följarna efterfrågat ”före och efterbilder” på några av alla de klienter som My Martens coachar inom kost och träning.

Den enda bilden som hon publicerat är den här, som hon för övrigt lagt upp vid minst två olika tillfällen.
Med tanke på hur fullbokad My hela tiden skriver att hon är så borde det väl finnas mängder av exempel att plocka av, eller har hon lyckats med konststycket att få Sveriges mest kamerafobiska människor som klienter?

Nu har My trots allt postat några fler före och efter-bilder, så vi kan väl ta och kika på dem?

Första bilden tror jag inte att jag sett tidigare. Har ni?


Andra bilden är samma bild som My publicerat tidigare, så tredje gången gillt.


Den här sista bilden då?
Har jag sett den tidigare?
Absolut, det har jag.
Den föreställer nämligen ingen av Mys klienter, utan My själv.
Hon har alltså lagt upp en bild på sig själv, i brist på faktiska klienter.
Tilläggas bör att My även genomgått två stycken skönhetsoperationer – bukplastik – där kirurgen tightat till hennes mage och även givit henne en ny navel.
My har publicerat dessa bilder på sin blogg, vid minst två tillfällen.

Vad tycker ni om det här?
Vilseledande marknadsföring?

Med tanke på att hon satt hjärtan över ansiktet på sig själv, precis som hon gjort med de andra två personerna så framstår det som att My vill få följarna att tro att även dessa bilder föreställer klienter. Varför skulle hon annars täcka över ansiktet på sig själv på det här viset?

 

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ska bli intressant att se hur hon bortförklarar detta 🍿

   Hon har skrivit ett lååååångt svar i en kommentar på näst senaste inlägget i bloggen nu. Och nej, kan inte sammanfatta men det går självklart ut på att allt är i sin ordning och inga konstigheter alls 🤷‍♀️

    Haha, en kilometerlång föreläsning om diastas. Sen detta så

    ”Varför jag lagt en emoji på mitt ansikte är för att bilderna ska upp på hemsida och vi har valt att täcka allas ansikte för att få en mer enhetlig estetisk touch på det.

    Vad tycker du?
    Är det inte snyggats så? ☺️”

     Hahaha hon är helt otrolig

      Så hon menar att bilderna är från förra året och i år? Låg inte hon och sonen i Corona förra julen?

       Bilderna är flera år gamla…

        Flera år gamla bilder och hon har gått upp igen efter det, hon har pendlat i vikt upp och ner senaste åren. Bilderna använde hon som en reklam för Bobbys piller och menade att hon gått ner i vikt av hans piller. Jo tjena.

     Enhetlig estetisk touch 😂😂😂

      Känns väldigt estetiskt att ha ett stort rött hjärta över ansiktet! 🤓

       När kan vi prata om att LD blir smalare och smalare trots att hon i åratal hävdat att det är omöjligt. Det samma men väninnan Fayme. Och sedan begränsas kommenter så att det inte går att kommentera. Samt fortsätter lajva ”tjock” trots snäppet över övervikt o s v. Vad är poängen??

     Som ett jävla skämt, som vanligt😂😂😂😂😂.
     Ähh, fram med pt-licensen istället.

     Haha och att hon använder diastas för att liksom okeja sina skönhetsoperationer. Suck. Hon opererade magen för att få den snyggare och platt, möjligt att hon även haft diastas MEN det gjordes en skönhetsoperation och hon har gjort fettsugning minst två gånger, vid två olika tillfällen. Sponsrat också. Sedan att hon ska lära andra, mot betalning, hur de ska komma i form och vara i balans livet ut är som ett skämt. My som gått upp och ner och gnällt över det och inte varit i balans alls utan räknar steg, kalorier, väger maten, går på kostscheman och har bakslag hela tiden och nystarter. Men hon vill tjäna stora pengar och hon vill leka coach. Hon är så fejk och manipulativ. Licensierad PT och kostrådgivare skriver hon att hon är men NEJ hon har ingen licens. Och så lägger hon upp bild på Pischa och söker kontakt med henne nu så att My själv ska se bättre ut som en träningsprofil och verka seriös och bra eftersom Pischa är en känd träningsprofil. My är slug.

      Mitt i prick.. Tidningen MåBra skulle ha denna text, tydligen får hon bete sig elakt, ljuga, manipulera, lämna ut personer med namn arbete och familj för att förnedra för att dom ställer en fråga? Hur lågt förtroende för tidningen, My är inte frisk psykiskt

     Haha och att hon använder diastas för att liksom okeja sina skönhetsoperationer. Suck. Hon opererade magen för att få den snyggare och platt, möjligt att hon även haft diastas MEN det gjordes en skönhetsoperation och hon har gjort fe ttsugning minst två gånger, vid två olika tillfällen. Sponsrat också. Sedan att hon ska lära andra, mot betalning, hur de ska komma i form och vara i balans livet ut är som ett skämt. My som gått upp och ner och gnällt över det och inte varit i balans alls utan räknar steg, kalorier, väger maten, går på kostscheman och har bakslag hela tiden och nystarter. Men hon vill tjäna stora pengar och hon vill leka coach. Hon är så fejk och manipulativ. Licensierad PT och kostrådgivare skriver hon att hon är men NEJ hon har ingen licens. Och så lägger hon upp bild på Pischa och söker kontakt med henne nu så att My själv ska se bättre ut som en träningsprofil och verka seriös och bra eftersom Pischa är en känd träningsprofil. My är listig så, manipulativ och vet hur hon ska använda andra för egen vinning.

    Och hon fortsätter med sina clickbait. För ett tag sedan skrev hon att det skulle komma ett inlägg om fsg av sin studio m.m.
    Det som till sist lades upp var ett inlägg om henne morgonpromenad.

     Ja likadant när hon lovade visa bilder på lägenheten, det skulle komma samma kväll eller om det var dagen efter lovade hon men det kom aldrig, det kom efter många veckor senare och då skyllde hon på att hon inte kunnat ladda upp bilder haha var ju hennes strategiska clickbait för att ha kvar läsarna och få många klick. Och flytten skyllde hon på mobbning och att hon offrade sig för sin son skull när det i själva verket var hon och J som ville bo i Täby för J jobbar där och My själv kände sig otrygg när hon skulle hämta ut sina paket i Mästa, hon vill köpa lght i Marbella också och flyttplanen och försäljning av radhuset kom just efter att hon kommit hem från Marbella.

    hahah, gillar också hennes ton i kommentarerna, väldigt nära att det blev en kastus till hon som frågade om My kunde lägga upp sina diplom/utbildningar hon har på hemsidan. ”Varför skulle jag göra det?” och hänvisar till att hon inte sett några diplom @ SATS. Istället för kaktusar avslutar hon sina kommentarer med pussemojis och hjärtan, i min värld ett snäpp obehagligare haha

   Oj oj oj.

  Jag förstår verkligen inte hur My själv resonerar, hur hon skulle kunna komma undan med det här? Det krävs liksom inte en Sherlock. Alla som följt henne något år känner igen bilderna pronto.

  För övrigt önskar jag ett inlägg om GabJoss vigsel. Vad hände där egentligen? Det mynnade ut i en enda lång reklamstory istället och en repostad story från en kille som gratulerar paret Rossler🙄🙈

   Och en ny tatuering 😬

    På fingret för den ena, vilket nöts bort relativt fort. I ansiktet för den andre. Ansiktet!!!!

     Sitter örat i ansiktet?

      ja?

       Haha nä men öronen sitter väl inte i ansiktet? De sitter på huvudet 🙃

        …sa mamman till tvååringen.

      Nej och den lär väl täckas av hår om man låter håret växa lite.

   Haha ja det är nog fan det hafsigaste jag sett. Vad händer?! Och tatueringarna? Nej men det är så många röda flaggor över detta

   Joss poss!

  Skulle aldrig anlita My.

   Ingen annan anlitar henne heller.. 😂

   Har jag förstått detta rätt?
   Hon är utbildad pt och säger sig kunna hjälpa folk gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.
   -men själv har hon gjort både Gastric Bypass, fettsugning och Tummy Tuck ????

    Och silikon i brösten

    Nej, utbildad PT med licens verkar hon inte vara,men att hon gjort flera operationer och fettsugningar med syfte att få en snyggare kropp stämmer.

  Är det inte även så att den bilden där hon väger mindre är tagen FÖRE bilden där hon väger mer. Det har i så fall inte visat en viktnedgång. Är inte säker.

   Verkar som de är i rätt ordning. Från runt 2018.

   Hon har gått upp och ner flera gånger senaste åren. Så hon har ju gått upp igen efter den bilden. 17 kg brukar hon skriva varje gång att hon gått upp, märkligt att det varje gång är exakt lika mycket…

    Var det inte 30 kg hon vräkte ur sig för ett tag sen?

   Den bilden i underkläder är flera år gammal. Den i pjamasbyxor är inte så gammal Alltså byt plats på före och efterbilderna.

    Är väl rätt många år sedan hon modellade i de underkläderna?Vill minnas att hon ”modellade” i underkläder sittane på en bagagevagn på en flygplats eller liknande.

  Är inte den avklädda bilden på My dessutom tagen före bilden i pyjamas?
  Jag kan ha fel men det var väl x antal år sedan hon modellade?

   Har försökt att hitta bilderna när de är tagna ( jag är hemma och är sjuk och uttråkad ) men vill också tro att bilderna är tagna i fel ordning.
   Så helt klart vilseledande reklam för sin onlinetjänst.
   Hursomhelst hon är som jag, går upp och ner i vikt, men bilderna på sig själv som hon låtsas är en klient (?) är inte tack vare sin onlinetjänst.

   Jag skrev samma lite tidigare. Tror att bilden med lite mer vikt är från förra julen eller möjligen förrförra. De andra längre tillbaka.

    Båda är tydligen från 2018 men hon har ju gått upp igen efter det, hon har pendlat i vikt upp och ner de senaste åren Blir ju svårare att gå ner för varje gång och ju äldre man blir.

   Men man kan ha samma pose vid bilderna? Tycker det är väldigt vilseledande.

   Jo så är det.

  Du kan alltså välja att skriva om gabjoss eller förlåt gabriellajposslers bröllop och tatueringar, men väljer att ta sådant istället?

  HALLÅ VI VÄNTAR 😴

  du är snabb när det kommer till blondinbella

   Inlägget är skrivet och tidsinställt. 🙂

   Du verkar besatt. Vad är det du vill diskutera?

    Hej gabbi 😉

   Men snälla, jag ski*er verkligen i någon gabriella, så alla väntar inte. Sluta tjata på det just du vill läsa om.

  Jag har skrivit till Må Bra via Instagram DM och frågat om det är så här de tycker att hälsoprofiler enligt dem ska arbeta. Inväntar svar. My är fullständigt gränslös och smaklös i sitt sätt att lura potentiella kunder!

   Dom är väldigt dåliga på att svara och jag är förvånad över det. Trodde det var en någorlunda seriös tidning

  Om nån ifrågasätter får väl den snurra ett par varv på/runt kaktusen…

  Hon har ju inte heller lyckats hålla vikten som hon har på bilden till höger. Så det här med hennes kost- och träningsplaner som involverar balans och långsiktighet som hon promotar, känns snarare som en quickfix som hon pushar för att man ska undvika 🙄

   Då SKREK hon till någon som sa samma sak att det är för att hon är sjuuuuuuk. Hon är sjuk!

  Måste vara väldigt skönt att leva i sitt lilla la-la-land där man utgår ifrån att resten av världen är heeeelt dumma i huvudet. För det måste man väl ändå tro om man gör något sådant som detta?

  Är My’s före ” syster” Maggan ovän med sin biologiska syster igen? Enligt Ginza så är bara Hannah författare till systrarna nya bok??

   Mys på svenska, inte My’s.

    Tack!! 🙈

     Var så god! 🦃

    Ooops, är väl inte riktigt svensk…🙃

     Så brukar svenskar säga när de inte kan sitt modersmål. Jag är inte svensk men kan ändå använda svensk genitiv när jag skriver svenska.

      Så bra!

       Ja då blir jag varm i kroppen

  Smålandsgran och Anna Benson. Nu har hon lagt upp ett tidningsinslag från Dagens industri på sin insta och tackar för seriös journalistik. ”Sanningen segrar alltid”. Men det står ju inget nytt? Inget som så att säga rentvår Smålandsgran?
  Toftby applåderar i alla fall.

   Kände exakt samma. Vadå ”sanningen segrar alltid” som om det stod något annat på DI? För den late att tro att det är något som förändrar företagets lögner

   Sanningen segrar alltid..

   Har Smålandsgran lejt im Booken som pressansvarig?

    Det här är ett bra exempel på varför man borde överlåta kriskommunikation till nån som kan det. Nu gräver grankvinnan bara ett större grop för sig själv och företaget varje gång hon skriver nåt. Märkligt att hon inte inser det själv, hon som titulerar sig journalist och författare.

     ”Grankvinnan”! 😂

   Jaha, men om hon säger så, så påstår hon ju att hennes leverantörer ljuger.
   Och sen, kan någon förklara för mig varför denna Gran-Anna kallar sig för ”bensontheartist”? Vad för slags artist eller konstnär är hon?

    [Borttagen kommentar]

    Hon vill vääääääääldigt gärna vara en konstnär, designer, författare, journalist, you name it. Helt enkelt nån form av modern Michelangelo som är så inihelvitti kreativ och kan göra vad som helst på det kreativa fältet. Tyvärr visar hennes ”verk” att att hon är väldigt långt ifrån den multikonstnären hon vill vara och försöker ge sken av att vara.

    Hennes tavlor: http://annabenson.se/art/

     Hennes ”designarbete” innehåller t ex julgransprylar och trädgårdsgrejer som inte på nåt sätt är unika utan likadana fanns redan på marknaden innan hennes grejer kom till marknaden.

     Hahaha! Blev på riktigt så chockad att jag reste handen mot munnen.

     Tavlorna 😧

     Det roligaste är texten på den här sidan: http://annabenson.se/shop/

     ”I am deeply concerned that you are as many reading my books.”

     (Hon tänker alltså att ”concern” som i ”beröra/rör” – ’to whom it may concern’ – betyder samma sak som att vara rörd. Men att vara ”concerned” innebär ju att vara oroad/bekymrad. Blir ju jättekul i den här kontexten!)

      Verkligen! 😂

      ”You are as many reading”

      🤔

       Jag undrar om även hon har skrivit på LinkedIn att hennes engelska är på modersmålsnivå?

       Måste vara Google translate

        Det är obegripligt att skriva så och tro att det är rätt…

      Tack för ett gott skratt!

      Förlåt men 😀😂😂

     😂😂😂
     Hennes tavlor! Wtf!

      BILDLÄNKEN!!! Krampskrattat så jag säkert spräckt ett antal revben!!!!!! Sensationellt erbarmligt på en HELT unik nivå!!!! Nästan en prestation, fast åt andra hållet då… går ej att uppnå med flit?? Beyond…

     Asså, tavlorna 😳

     Det ser ut som hon ritat sig själv på alla nakenbilderna, samma kropp och frisyr😂

     Ska tavlorna vara sådär skitfula eller är de ironiska?

     TAVLORNA HAHAHAHA DÖÖR

    Jag är själv ”artist” och av nyfikenhet så tittade jag på den länk som skickades angående hennes konstnärskap och jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Det var….. en underlig upplevelse att se hennes skapelser…

     Verkligen. Hade förväntat mig juliga motiv eller granar eller nåt, men inte kukar och rumpfingrande.

      😂😂😂 Dessutom är der väldigt konstiga proportioner på kropparna och de ser typ mer och mindre deformerade ut.

    Con artist?

    Kompis med Anna Book, så… ja kanske samma sorts artist som Booken?

   Jag kan inte ens se hennes insta längre. Trodde att hon tagit bort den?

    Hennes insta syns för mig.

  Fattar inte varför det skulle vara så hemskt att bara berätta att man inte haft så många klienter ännu och ligger i startgroparna liksom. Ok man kanske inte kan ta lika mycket betalt förstås men ingen verkar ju vilja betala för hennes tjänster som det är nu heller. Hade hon bara lagt korten på bordet och jobbar på att utveckla sina tjänster istället för att fuska och bråka så hade hon kanske haft en chans. Alla måste ju börja någonstans, med att bygga upp sitt varumärke, testa sig fram och ta rimliga summor för det. Istället kör hon på direkt som att hon vore någon slags supertränare med ett ”paket” där man inte fattar vad som ingår.

  Hon är en charlatan som med berått mod och illvilja lurar och bedrar människor, en skorpion av rang.

  Har en vän som på mer hobbybasis jobbar som pt och hon lägger upp bilder flera gånger per månad för att visa framsteg och resultat.
  Med tanke på My’s fullbokade schema borde bildmaterialet finnas även för henne.
  Använda bilder av sig själv efter bukplastik, kan man sjunka längre ner?

   Skorpion? 🌝

    Lånat från Haveristerna 🙂
    Utbytesord för valfritt nedsättande ord (men lite snällare).

  Men hur kan hon fortsätta? Hur kan Jonas stanna kvar? Hur kan MåBra acceptera alla lögner? Hur kan Ludvigs pappa inte Reagera?

   Helt otroligt att inget händer. Varför ska Ludvig offras. Pappan kan väl flytta till något ställe som passar alla tre skolbarn.

    Pappan har en kroppkaksrestaurang på Öland som går snuskigt bra, vore rätt dumt att flytta

   Och hur kan Anna Book stå bakom det, det får ju henne att se dum och oärlig ut också.

  Pinsam hon är! 😂

  Dessutom gick hon ner med hjälp av Bobbys Beauty slim, enligt nedan fb-inlägg.
  https://m.facebook.com/bobbysharstudio/posts/1846612585414478/?locale=es_LA&refsrc=deprecated&_rdr

   Pinsamt är bara förnamnet.

   Och enligt honom skiljer det 12 kg och 5 månader mellan bilderna, in 8 månader och 17 kg som My skriver. 🤣

  För rättvisans skull borde hon lägga upp en jämförelsebild från trosbilden till nu och berätta att hon inte längre håller vikten, varenda människa med synen i behåll ser ju att den bilden är jättegammal. Trots att hon själv bara använder gamla bilder brukar bästisen Anna Book gärna lägga upp bilder på My som visar hennes kropp nu😉

   Med andra ord hånar du henne. Hon gör ett dåligt jobb. Men att håna nåns vikt är så jävla vidrigt.

    Var hånar jag hennes vikt, jag säger bara att efterbilden inte visar hur hon ser ut eftersom hon väger mer nu. Får man inte säga sanningen, eller ska vi låtsas att hon är lika smal som på bilden. My jobbar med att sälja viktnedgång, då får hon nog tåla att höra att hon ljuger.

    Det är inte ett du ”jävla” vidrigt att uppmärksamma att en person far med lögner om sin kropp om det är det hon försöker göra affärer på. Ska man aldrig kunna protestera så fort det handlar om viktuppgång? VA?!?!?!?!?!!!!

   Exakt men hon vill ju få folk att tro att hennes viktuppgång beror på medicin, hon skyller på det MEN hon hade ju gått upp i vikt innan eventuell medicin så den förklaringen går inte. Hon har ju gnällt över extrakilon och kämpat med att bli av med dem i flera år. Men alltid lurar hon någon. My har gått upp och ner i vikt o mått i flera flera år. Hon har gått upp i vikt efter bilden i vita underkläder så det har inte blivit något hållbart resultat och NEJ det går ej att skylla på medicin. Minns hur hon förr hade sockerförbud men satt hemma hos Graaf och åt godis vilket fångades på bild, och hon kallade sig hälsoinpsiratör fastän hon rökte cigaretter varje dag.

    Nytt kostschema varje månad visar hur bakvänt hon tänker. Jojo-bantning när det är som bäst.

   Och My lägger villigt upp foton på Booken, som inte är det minsta lika dom som Booken själv lägger upp.

  Är till 100% säker att OM hon skulle nedlåta sig att bemöta någonting alls, så skulle hon hävda att alla som INTE ser att det är hon är dumma i huvudet och såklart var det inte meningen att lura någon. Utan alla andra är korkade. Ungefär som hon snackade väck att hon insinuerat att Ludvig aka lilleman var vaccinerad. Alla andra var såklart korkade.

   Exakt!

  Aldrig My Martens! En bimbo som tror att Sverige består av jubelidioter som hon kan lura av pengar. Fy fanken rent ut sagt. Men nu är det slut på att tjäna pengar på diverse online-tjänster. Patetiska människa 👊

  My borde snarast ta och lägga ner sin så kallade pt-coachning snarast och alla hennes hjärtliga fans borde ta sig en funderare på vad det är för lurendrejare de skickar ❤️, 🙏, och krya hälsningar till.
  Må bra borde också gå hårt åt den här typen av bloggare.

   Verkligen dags att ta bort henne från MåBra. Ljuger ju om precis ALLT och sonen kommer hon inte sluta behandla som sin egendom. Otäck människa utan naturliga gränser.

    Vidrig kommentar.

     My är vidrig och även du om du inte inser det.

      Wow tack för att du visar din personlighet 😮‍💨

    wow, vilken kommentar

  Mys lungor var helt kass för några dagar sedan och hon släpade sig ut till bilen och upp för trappan i lägenheten, idag powerwalkar hon i 17 minusgrader…eller om det var igår. Herregud vad hon ljuger…

   I en timma, varför?

  Men snälla människor kan ni låta henne vara någon gång? Er häxjakt är vidrig och läskig. Önskar så innerligt att många som kommenterar negativt här kunde hitta glädje och samhörighet i livet❤️ Det är inte friskt att sitta och håna andra personer på nätet.

   Men det är friskt att lura av folk pengar med fakebilder tycker du?

   Jämfört med My är vi nog många friska här som hatar när det ska tjänas pengar genom lögner. Och behandla barn som skräp.

   Men att hon, My, ska ljuga sig blå på sina sociala medier, det är friskt??

   Jag hade ifrågasatt något sånt här även IRL till personen. Håller med dig om att många här inne är töntar som bara är elaka, men sånt här måste man ju kunna ifrågasätta?

   Att ifrågasätta lögner är inte en häxjakt.

   Hon ÄR en charlatan som lurar och bedrar folk.

   Det är inte att håna eller att hata när sådana människor avslöjas.

    Ni är så otroligt hatiska, det är det som är så obehagligt. Ni önskar på riktigt att hon ska förlora sitt jobb, sin man, t o m sitt barn (!!) är ni verkligen säkra på att det är det ni vill? Att hon ska gå under? Vad är ni för människor?

     Du fattar ju inte vad vi skriver. Läs igen!

      Har läst väldigt mycket här över tid, tack. Förstår absolut viss kritik mot henne men det går ju helt överstyr.

     Som vuxen är det mycket möjligt att L undrar varför ingen ingrep. Många har offrats till en förälder för att hen ska ha något att leva för.

      Antingen känner du henne och vet saker som inte framkommit på SM. Eller så tror du att det My har lagt upp på sin blogg/instagram borde göra att han omhändertas. Man tar sig för pannan.

     Psykfall hela bunten.

   Det är väl ingen som hånar My Martens! Blir mycket förvånad. My Martens har ertappats att inte vara seriös och verkar vara en patologisk lögnare som kompisen Anna Book. Jag tycker att det är rent vidrigt! Oförskämt! Oansvarigt! Att lura människor som hon gör. Bra och starkt jobbat Bloggbevakning att ni är transparenta i influencersvärlden så att vi ” vanliga” kan säga ifrån.

    Tack! Exakt så. Har man som job att sälja tjänster så har alla rätt att ifrågasätta om du bluffar

     Det kan jag hålla med om! Jag har försvarat My här när kommentarerna blivit alltför hårda och privat färgade. Det du skriver är balanserat och konkret, i min värld så mycket bättre.

   Hon lurar människor. Hon ljuger. Hon bör stoppas.

    vem lurar hon? hon har ju inga kunder?

  Pinsamt. Samtidigt kan jag köpa att alla inte vill ställa upp på före och efter bilder åt en offentlig person där bilderna kan få spridning, så vem vet hur många som faktiskt går till henne. Jag hade inte gått med på det även om jag var kund.

  Bilden My har i bloggens header är från 2018. Den där i bruna kläder med blommor. De blå träningskläderna i reklam pt-online flera år gammal bild. My lever i forntiden.

   Men så gör ju många influensers. Tar en bild som är fin, sen ligger den där i headern x antal år.

  Tycker bilden där hon har pyjamas är rätt charmig. Lite Bridget Jones.

   Same! Tycker hon ser lycklig ut där.

  Bara jag som reagerade på Josephine Qvists story att hon skriver att hon är lite krasslig, men är ute bland folk på kontor? Är inte hon ovaccinerad dessutom? Vågar inte kommentera hennes story för har en känsla av att jag kommer bli blockerad direkt.

  Önskar också ett inlägg om gabjoss vigsel!

  Jag måste ändå säga att jag tror inte att hon vill lura av folk pengar med sina PT-tjänster. Tror det handlar om att hon vill framstå som framgångsrik och verkligen VILL jobba med det här. Men att det blivit lite fel.

  Alltså, ska man erbjuda folk daglig input och liknande och är ett enmansföretag så kan man inte ha hur många kunder som helst. Ska man dra in en bra månadslön så behöver man ta en del betalt. Problemet är att folk inte vill betala för henne eftersom hon inte framstår som seriös och inte har något bra track record att visa upp. Om hon verkligen vill göra det här så behöver hon börja om på nytt. Ibland funkar det med ”fake it til you make it” och man får en skjuts fram i början men uppenbarligen inte i den här branschen. Men nej, jag tror inte hon försöker blåsa folk, hon har valt fel väg att gå och försöker nu rädda situationen.

   Beror på hur man menar med blåsa. Hon vill ju tjäna mycket pengar, hon tar ju väldigt mycket betalt för att inte ha någon större erfarenhet, lite väl höga priser liksom. Hon kör med -fake it til you make it- och har alltid gjort. Visst vill hon framstå som framgångsrik och vill jobba med just det men det är nog mest för pengarnas skull och inte för att hon så gärna vill hjälpa andra som hon får det att låta som, och för att ha träning som jobb är bra för ens egen kropp liksom. Hennes främsta inkomst är ju bloggen och samarbeten, ibland snyftar hon om att hon är fattig och det är synd om henne och ibland skryter hon om hur rik hon är och hur mycket hon tjänar. My är bara märklig och pinsam.

  My-tomanen. Skämskudde fram…🙄

  Jag har aldrig följt den här tjejen och kommer definitivt inte börja men måste ändå säga att hon är faktiskt helt o- terolig 🤡 🤡 🤡

  Tredje gången gillt, tror hon lagt upp den flera gånger iaf på storys. Tror inte hon haft fler onlineklienter än den, möjligtvis en till en kort period. Märkligt att hon maskar sitt eget ansikte och hon har ju gått upp i vikt efter det, hon har ju pendlat upp och ner i perioder senaste fem sex åren och dessutom så har hon vid två tillfällen gjort liposuction så det blir lite missvisande minst sagt.

  Magoperationen sägs vara Diastas.
  Men då går man ju in o syr ihop musklerna mitt på magen. Med liten påverkan…
  Den op hon gjorde var ju o ta bort hud, flyttat naveln osv osv. Alltså ett lyft. Hon har ett bautaärr under troskanten. Enligt bilder hon lagt ut förrut

  Tror hon att vi har totalt hjärnsläpp o kan luras..?

   Ja det var en skönhetsoperation för att få en platt och slät mage, men att skylla det på diastas låter ju bättre tycker hon. Möjligt att hon hade diastas och att de sydde ihop muskler MEN det var en skönhetsoperation, hon gjorde den för utseendets skull. Hon har gjort sugning av magen/kroppen minst två gånger, minst två olika tillfällen med några års mellanrum. Troligtvis sponsrat också.

    När hon och Anna opererades var det som värsta reklaminslaget. Titta vilket fint rum, får massor med frukt och doktor Tuve är bäst 💞

  Jag skiter i hennes förklaring om disastas. Det är totalt oärligt att ha med bilder på före/efter om personen i fråga gjort en plastikoperation!

  Så man är en vidrig person för att man tycker att det skrivs väl elaka saker om henne här? Jag känner henne inte men det gör tydligen du.

  Hur kan alla ha missat att det inte ens är samma person på första före och efterbilderna?!
  Kolla örat och hårfästet 🤔🤔🤔

   Hon har ju en lite annorlunda frisyr på bilderna och har lyft upp hakan mer på den ena bilden. Du behöver ju inte leta fel där inga finns. Finns tillräckligt ändå ska du se.

    Har hon hunnit renovera badrummet också under viktnedgången? Hon kan ju ha 2 badrum men inte så ofta som det är så olika stilar.

    Tror det är några som hon känner som ställt upp, kanske en mamma och dotter 😉

     Du har nog rätt.Ser faktiskt ut som Anna och Felicia,,,.

      Ja, faktiskt

  Fick svar av ”Må bra”:
  Hej. Som vi nämnt tidigare är frågan kring denna profil av hög prioritet för oss att lösa, men fortgår fortfarande. Vi har tyvärr inget nytt att tillägga i frågan just nu. Vänligen, Linn på MåBra-redaktionen

   Då får de jobba på i lugn och ro då, så gissar jag att de återkommer när de vet mer. 🙂

  Hon är trevligare i sina svar (tillsägelsen från redaktionen vid Må Bra måste gjort sitt…) men lögnerna består. Vissa saker förändras aldrig. I sina svar angående bilderna ger hon svar på mycket annat, allt för att ta fokus från vad frågan egentligen handlar om, varför använder My gamla bilder på sig själv, och varför försöker hon få de bilderna att framstå som gamla klienter?

  Hon vill inte heller visa sina diplom för att minsann inga andra PT på t.ex. SATS gör det. Endast om man köper en PT-tid av henne kan hon tänka sig att visa sina diplom, men hon är väldigt uppbokad. Första lediga tiden är den 12 januari.

  Människa har ingen gräns.

   Den12e kunde hon visa upp detta i sin studio säger hon. Studion som hon sagt upp. Hon har inte ägt lokalen.
   Hon kommer aldrig kunna visa upp pt-licensen eftersom den inte existerar i verkligheten.

  Just nu retar hon mig ordentligt. Lögn travas på lögn och hon försöker dölja dem i enorma textmassor.
  Hon påstår att hon gjorde op hos dr Tuve ”flera år” före underklädesbilden. Skitsnack.
  Hon opererades (tillsammans med Booken) i oktober 2017 och bilden är från fotograferingen i juni 2018 (inte i augusti).
  Att hon maskerat sitt eget ansikte på de oärliga före- och efterbilderna försöker hon förklara så här:
  ”…. bilderna ska upp på hemsidan och vi har valt att täcka allas ansikte för att få en mer enhetlig estetisk touch på det”.
  Inte ETT ord om att hon fejkar så att alla ska tro att det är en av hennes klienter!!!
  En vacker dag kommer hennes lögner att hinna upp henne 🙈

  Hon är vedervärdig med sina lögner. Det kan inte vara enkelt att vara My och hålla reda på vad hon sade igår.

  Nu ska hon börja ned fysiska PT-träffar. Vad smart, särskilt med vaccinationspass – hon som inte är vaccinerad…

  Nu ligger dessa bilder uppe igen på hennes story på ig för att ragga kunder.
  Samma på henne där hon har hjärta över sitt ansikte som i detta inlägg
  Skriver före/efter ovan bilderna och nedanför bilderna december, maj/juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *