Triss i Instagram

En ny utmaning.
Den heter tydligen ”kringlan” men efter att ha testat den så har jag istället valt att kalla den för ”den strandade valen”.

Ni är SÅ många som har skickat mig mail och dms om Hanna Friberg och Lojsan Wallins resa till Paris.
Via ”Charity Rebels” så var det några följare som vann att få följa med på resan, men de har inte synts till.
Är de ens med?
De är med.
Jag ställde frågan till både Hanna och Lojsan, som berättade att vinnarna inte ville vara med på kort på deras plattformar, men jag fick se bilder på dem tillsammans i Paris.

Katrin och Bingo hyrde in Sean Banan att komma till skolan när Ringo fyllde år.
Tankar?

 

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skönt att han var vaccinerad och symtomfri så han kunde steppa upp födelsedagsfirandet, vad det nu betyder?

  Folk som måste visa allt och alla hur mycket deg dom har! ?

   Sean Banan kostar nog inte så mycket mer än en karaokemaskin att hyra in och maten de bjöd på var väl avdragsgill.
   Det är alltid ”nån annan” som betalar för Bingo och Katrin.

    Varför är ni så säkra på att de har betalat honom? De kanske är kompisar och frågade om han ville ställa upp? Det stör mig mer att allting ska visas i sociala medier. Undrar om de gjort samma sak om de fått förbud att lägga upp det i sociala medier. Tveksamt.

  Stackars barn. Blir inte det minsta ”imponerad” av denna så kallade show. Ängsliga föräldrar som behöver synas och kompensera är allt jag ser.

   Men oj vilken bitter kommentar. Tänk vad kul för barnen!! Kul intiativ och Bingo och Katrin, att de valde att inkludera hela klassen så att inget barn kände sig utanför som det kan bli vid kalas.

    Kan du sluta att kalla det ”bitter kommentar” bara för att alla inte gillar detta?!

     Fast den var ju rätt så bitter. Och inte pga att den ”inte gillade detta” utan för hur det skrevs.

    Så man är bitter för att man har en annan åsikt än du själv? Ta dina härskartekniker och dra dit pepparn växer. Jag vet inte om jag skulle kalla det kalas. Varför inte bara bjuda hem hela klassen istället och ha ett kalas? Utan att vilja marknadsföra det i sociala medier, vill säga. Ungen får ju inte ens vara ifred från kameran i sin egen säng!

    Ja, TÄNK vad kul det varit när man var barn att vara med om detta. Och kul att alla barn i klassen fick vara med. De kanske inte ska ha ett regelrätt kalas på grund av Corona och då var det väl ett kul alternativ eftersom alla barn redan ses i skolan. Det kostar väl lika mycket som att hyra in ett uppblåsbar hoppborg och fixa mat och grejer för 30 barn som att hyra in honom kanske ??‍♀️ Vad spelar det för roll vad man lägger pengarna på, så länge barnen har kul?

   Jag hade blivit lyrisk om någon av mina idoler besökt vår skola när jag var liten. Tycker att det var en fin grej som säkert är mycket uppskattat av barnen ❤?

  Rambo var det, Ringo är deras äldsta son

  Bingo… ? Sånt får väl ordnas på fritiden, på kalas? Känns bara konstigt att hyra in till skolan för att flasha. Och inte helt fair mot resten av klassen, där ena hälften kanske önskar att de kunde få göra samma sak själva och den andra hälften bara tycker det är störande. Vill man gå på ett kalas så gör man det, det ska inte vara en påtvingad cirkus i ett klassrum.

   Eller så blir barnen glada och struntar i hur mycket Bingo/Katrin betalat.
   Jag gick på ”lyx”födelsedagar och var bara glad över lekarna, tårtan, dekorationerna och maten. Tänkte aldrig ”hmm, undra hur mycket Susannes föräldrar betalat för heliumbalongerna och 3d tårtan?”.

    Finns säkert flera som tyckte det var roligt, det säger jag inte emot. Och de som inte var lika förtjusta kanske inte tänker på de faktiska summorna, men de inser kanske att det är något deras föräldrar inte kan fixa bara sådär. Och för en del andra kanske det var jobbigt, för de barn som inte är lika busiga och framåt. Men summan av kardemumman: jag tycker inte detta hör hemma i ett klassrum, arrangerat av ett barns föräldrar.

     Är väl inte jättefarligt att barn förstår att alla föräldrar inte har jättemycket pengar? När jag var liten fanns det barn i klassen som fick spelkonsoler osv i julklapp och jag visste att den typen av julklappar inte var något jag kunde skriva på min önskelista.

      Men inte blev jag avundsjuk när jag var hemma hos dessa barn och spelade tv-spel med dem. eller skulle deras föräldrar kanske gömt undan konsolerna varje gång något annat barn kom dit som kanske inte hade föräldrar som kunde köpa spelkonsoler?

     Tycker det var en rolig dag för klassen att en kändis kom förbi, men man får inte ta kort på skolan och lägga ut. Vare sig ett ansikte är dåligt täckt.

    Nej barn tänker inte så. De är ju bara glada att få bli bjudna till ett coolt kalas och få ett minne för livet. Föräldrar stör sig däremot. Usch för svenska avundsjukan! ?

     Klart barn tänker så?? Det finns barn som får laga sin egen middag, finns barn som inte ens får nån middag. Finns barn som aldrig får nån present, finns barn som vet att det inte är lönt att önska sig nåt för att de inte får nåt.

     Det är jävligt sorgligt, men så ser verkligheten ut.

      Fast nu var detta en aktivitet där de själva blev inkluderade och fick vara med.

      Det var verkligen inte det jag syftade på. Herregud, det är väl något helt annat det du skriver om.

      Barn som lever i fattigdom är bloggverktyg annat men tänk vad kul för de barnen att då får uppleva något sånt här.

      Fan vad tråkig inställning att man ska göra något negativt och skamma de som har råd att göra något sånt här för alla barnen.

      Lägga till – >Självklart var detta säkert en otroligt rolig upplevelse också för många av barnen! Och det gör mig glad att alla blir inkluderade. Tanken var fin och barnen får fina minnen! Så det finns positivt/negativt med det hela.
      Jag dock hade inte valt Sean Banan haha.

     Har du jobbat med barn? T.ex. förskola? Har jobbat som förskollärare i 7 år och barn brukade inte vara så besatta av materiella saker och tänka som vi vuxna gör.
     Möter fler och fler barn som lägger märke till vad de själva har och intr har jämfört med sina vänner.
     Diskussioner om föräldrarnas jobb, hus, resor, kläder osv

      Håller med! Märker samma sak på mellanstadiet. Eleverna har koll på vad huset och renoveringen kostade.

     ”svenska avundsjukan”. Det betyder inte att alla är avundsjuka för att man tänker tvärtom. Tänk om.

      Nej svenska avundsjukan handlar om att man får inte göra något som andra inte har råd eller möjlighet att göra för det ska vara lika för alla. Jante helt enkelt.

      Men i detta fallet tyckte jag de ordnade något bra och kul för hela klassen. När jag var i samma ålder för typ 30 år sen så var det vissa föräldrar som bjöd och ordnade med klassresa och utflykter för hela klassen. Det uppskattade jag som hade skilda föräldrar som inte kunde ge mig de upplevelserna då se inte var intresserade av sånt.

      Upplevelser som finns med en för resten av livet är ju en fin gåva.

      Tycker Bingo och Katrin var generösa. Önskar att mina föräldrar hade varit som de och jag själv för den delen. Vara så fint att det finns människor som de som tar sig tid för att göra sånt här för sina barn.

   Du har helt rätt. Och likabehandlingsplan som ska motverka kränkande behandlingar. Förstår inte hur detta kan ha blivit okej på skolan.

   Dessutom.. Även om Seanbanan är vaccinerad och frisk, så smittas det sjuuuukt mkt i yngre åldrar just nu. Att samla alla i en aula är ju rätt korkat i dessa tider. Väldigt märklig skola.

    Vem är kränkt menar du?

   Barnen tyckte troligen att det var jättekul. Men tycker också att det här är sånt som får fixas på fritiden. Tänk en klass med 30 ungar där skolan ska vara värd åt 30 små partyn. Eller är det bara bär det är något extraordinärt som man får fira på skoltid? Som sagt, barnen lider knappast men kan tänka mig att ängsliga föräldrar vill ordna något åt sina barn också och det blir en hel del för lärarna att hålla reda på.

   Men eller hur!? Skulle alla mina elever ordna ”små, snabba kalas” med diverse kändisar (eh, det pågår en pandemi så inte ens elevernas vuxna får komma in på skolan – kändisar eller ej) skulle de missa undervisning som de enligt lag har rätt till. Det hör liksom inte ens hemma i skolan.

   Var inte detta bättre, där alla fick vara med än det faktum att vissa klasskompisar har råd med utlandssemester, skidsemester, märkeskläder och andra lyxiga saker. Alla barn inkluderades. Det var inte så att Rambo och hans närmsta vänner eller de som hade råd satt i ett annat rum med Sean Banan och de andra fick sitta i ett rum intill och få det upptryckt i ansiktet att de inte har råd!

  Det värsta var väl att föräldrarna också stormade med in i klassrummet……

  Blondinbella fick skit här för typ en vecka sen för att hon skulle till Schweiz. Men de där tjejerna kan åka till Paris utan så mycket som en spydig kommentar? Blir så uppenbart hur mycket du verkligen avskyr BB.

   Hon avskyr nog inte Isabella som person, bara hennes beteende.

    Tvärtom, hon avskyr Bella som person på ett djupt plan.

     Håller väldigt mkt med. Och hon har aldrig svarat tillbaka på nåt skit hon fått här.

  Jag tänker att det är roligt för alla barnen att bli inkluderade. Sean banan är bra för alla barn. Men jag tänker också på att man ser alla barns ansikten och jag hoppas de blivit tillfrågade alternativt godkänt av skolan eftersom de inte var utsuddade.

   Ja sexistig skitmusik är jättebra för barn!

    Har inte lyssnat så mycket, hur är den sexistisk?

    Håller med! Vet även att han (2007) brukade ses med en tjej som då var 15 år, han var 7 år äldre än henne, vet dock inte om han visste hennes exakta ålder men han borde ha vetat. Jag tål inte honom ?

  HUR kan kommunens skola acceptera att familjen Bingo o Katrin får dåna in på en skolgård o in i ett klassrum med en artist? För att hylla en 8 -åring som fyller år? VET skolans rektor om detta??? Rektor är ansvarig o har beslutet? Tar rektor personligt ansvar nu över om denna anstormning e.v smittade ner övriga familjers barn med Covid?? ÄVEN som vaccinerad smittar man andra om man har viruset med sig, o speciellt inomhus!!!! Då detta är en Clustersmitta, alltså LUFTBUREN!!!
  Hade jag haft mina barn i denna klass hade jag inte accepterat detta utan anmält rektor, o begärt att kommunen omedelbart ska dela ut test till alla barn som befann sig vid detta kaos i ett klassrum.
  Avskyvärt o otroligt pinsamt att ställa till ett sådant spektakel för att ens barn fyller 8 år! Inte 80!!

  Familjen Bingo försöker alltid skryta vilka förträffliga ungar de har till skillnad mot andra föräldrar. Aldrig något diskret. Vaknar ungarna hos Bingo så ska han alltid sakta smeka dem i ansiktet, bara sliskigt att se, o bära in brickor med mat på sängen, o sedan skrika högt,”jag älskar dig” o försöka framstå som enastående bästa föräldrar som älskar sina barn mera än andra föräldrar gör. ALLA normala föräldrar älskar sina barn mest av allt i hela världen, skillnaden är att de har inget behov av att skrika ut så alla kan höra ”jag älskar dig”. Pinsamt för ungen att hela familjen stormar in i ett klassrum för ens unge fyller 8 år, OMG!

  Har ni inget privatliv??

   Nu tar vi det lite lugnt här.

   Haha herregud ??

   Hahaha??? Detta är en ironisk rant, eller?

   Även om delar av din kommentar är lite extrem – så håller jag iaf med om första delen. Förstår inte hur man kan samla så många barn på en o samma plats just nu, hur det kan vara okej. Dessutom att det blir som kalas? Äh väldigt märklig grej.

    Barnen är väl samlade hela dagarna i klassrummet?!

   Håller så med! Hur kan det godkänts av skolan, förstår inte. Sen att de ska visa sin kärlek så mycket, men låter ändå ungarna åka utan bälte… så mycket älskar de kidsen att de är redo att se dem döda.

   Med tanke på pandemin så var det kanske inte så genomtänkt men annars behöver en pause inte vara negativt. Bingo o Katrin har antagligen inte betalt en krona för det. Jag gissar ingen av barnen sprang hem o var förtvivlade över att de inte kommer bli samma grej när de själva fyller år. Snackade med en vän bara för ett par dagar sedan om hur vi brukade vara på kalas på en klasskompis pappas jobb. Vi tyckte alla att det var världens lyxigaste ställe med bubbelpool. När jag återberättade för min vän så var tankarna absolut inte att jag ser tillbaka på det med vemod att jag själv aldrig kunde ha ett liknade kalas. Jag var bara väldigt glad över att få ha upplevt wow känslan som en bubbelpool hade på 90-talet.
   Jag minns även när vi gick på dagis var det en pappa som brukade komma med världens största chokladhare till påsk. Någon gång om året smällde han av en raket på gården o det regnade ut små leksaker till alla. Den här pappan var ofta i Tyskland o det var därför han kunde köpa med sig. Minns aldrig att jag var avundsjuk el tänkte tanken att det där kan min pappa inte göra.

   En viktig poäng är också att alla är inkluderade ingen blir utestängd. Hade jag varit klasskompisen hade jag antagligen stolt som en tupp berättat om mötet med Sean i flera månader. Att det var i samband med Ringos födelsedag är antagligen sekundärt.

  Bingos evinnerliga fiskande efter komplimanger från medelålders kvinnor vars äggstockar pirrar när han pratar om hur mycket han älskar sina barn.
  Ja Bingo, man brukar göra det, alldeles i skymundan t.o.m., utan att lägga upp det på insta. Det gills ändå, mind blown!

   Är väl ganska vanligt att det inte pirrar i äggstockarna längre om man är i medelåldern ?

    Medelålder räknas väl typ från 35 el? Då kan det väl pirra i äggstockarna?

     Men fy fan är det redan vid 35?!?!?!??!?! Jag är 36. Jag trodde jag hade till 40 innan jag var medelålders. Fy helvete.

      Hörde häromdagen att det är från 45, tycker vi kan köra på det!

       Taget ?

  Återigen Bingo Rimer är Stockholms egna byfåne! Synd om barnen som måste växa upp med en patetisk pappa!!!!

   Själv hade jag önskat att få ha en sån engagerad och fin pappa som bryr sig så mycket om sina barn och ger så mycket kärlek.

    +1! Jag hade gjort allt för att min pappa skulle brytt sig om oss när vi var små som Bingo gör med sina barn.

  Var det så viktigt att nämna att det var socker fritt fika? Fika som fika ?

   Sockerfri fika var det bästa med allt.

   Har säkert att göra med att Katrins livsmedelsvarumärke. Reklam utan att vara reklam. Fint med granarna såhär till jul btw ?

   Sötat med sötningsmedel istället

  Sean Banan det var ett tag sen! Jobbade några år på ett uteställe på Stureplan de flesta känner till. Och av alla kändisar och ”kändisar” jag har serverat där måste jag säga att Sean Banan är en av de absolut trevligaste!

  Tänker att i skolan bedrivs undervisning och utbildning, inte barnkalas!

   att bara sitta rakt upp och ner hela dagarna och ha lektion eller jobba är ju inte så kul det är bättre att man kan få avbryta och göra nåt annat för en stund det är bara bra och dessutom att få avbryta med lite musik är inte så dumt men du sp kanske skulle fortsätta jobba om ni blev avbruten av nånting sånt?

  Sean banan är nog glad om han får lite jobb det behövs alltid sen gillar ju han att underhålla och älskar barn och han har ju utgifter precis som alla andra så han lär inte jobba gratis utan han skicka nog en faktura det jag mest stör mig på är dessa bilder kändisar lägger ut på sociala media på andras barn är det ens okej? tänk om nån lever i skyddat boende eller inte vill hamna på nätet till allmän beskådan kanske nån som vet? jag och min familj skulle iallafall bli lite obekväm

  Då det är känt att deras barn ofta inte vill att det filmas så mycket så tycker jag det är respektlös mot barnet att storma in i dess klassrum med kameran i högsta hugg, Sean Banan eller ej. Hade det varit jag som velat ge mitt barn en sådan överraskning just i skolan hade jag tagit bilder på Sean Banan utanför byggnaden och sedan skrivit om överraskningen i ett inlägg istället för att tvinga in alla sina tusentals följare i alla barnens gemensamma klassrum…!? Där ska man väl ändå vara trygg från sociala medier :/

   min tanke också alla vill inte vara med på sociala media frågan är om nu Bingo och Katrin frågade barn och föräldrar att det va okej innan att vi kommer att lägga upp detta på våra instagram där vi har tusen med följare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.