The Every har lanserats

Bildkälla: The every hemsida

Kenzas nya projekt ”The Every” har nu slutligen lanserats, och företaget ska sälja hårvård.
Visserligen hårvård med en liten twist, som Kenza berättar mer om på Instagram, men jag kan inte låta bli att känna lite som när man slutligen vinner det mest spännande paketet i julklappspelet och det visar sig innehålla något skräp man absolut inte vill ha.

Tydligen gick det till så här när idéen till projektet föddes.
Aleks blev irriterad på att Kenza hade så många olika flaskor i duschen och ifrågasatte om hon verkligen behövde allihop, vilket hon menar att hon gjorde.
För att slippa ha hundra olika burkar och flaskor i duschen så har paret nu tagit fram tre stycken grundprodukter – schampo, balsam och inpackning – som man sedan kan ”spetsa” med hjälp av innehållet i deras ”fusion”, beroende på behov. Än så länge finns det för volym, silver och repair.
Man mixar alltså alltsammans själv i duschen.
Priserna ligger mellan 225 kr -300 kr.

Tankar? 
Är det frigjorda utrymmet i duschen värt att själv stå och blanda innehåll från olika flaskor?
Man behöver ju heller inte ha alla olika flaskor i duschen hela tiden heller, utan man kan ju faktiskt försvara dem någon annanstans och sedan ta med sig de man önskar använda för dagen, in i duschen.
Jag känner mig inte helt övertygad än, men kommer ju så klart testa alltsammans.

252 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud vad omständigt kände jag

   *omständligt

    *omständigt

     *omständligt är kortekt besserwisser

     Det stavas faktiskt omständligt, men KAN även stavas omständigt.

      Nej.

     Du har fel, Ullisen

      ?? har du dator hemma , E/ ??? Då è det bá att googla … goooooogla , E/ . Då kommer du att se att dé é du som har fel

   Instämmer till fullo, nytänkande – ja, bättre – NEJ

   *till alla, en snabb googling ger att ordet omständlig kommer från tyskans umständlich.
   Däremot är (fel)stavningen omständig mycket vanlig (internätet gissar att det beror av att svenskan har ord som ständig, beständig, fullständig osv)

    Beror väl mest på att folk inte kan stava. Det stavas omständlig enligt Svenska Akademiens ordlista.

   Instämmer. Förstår tyvärr inte alls användningsområdet… Dessutom:
   1. Svårt att hälla schampo i ena handen och sedan öppna nästan flaska för att hälla ut från den.
   2. Kenza säger att anledningen till detta är för att slippa så många olika flaskor, men man behöver ju lika många infusions som man hade schampo/balsam för olika användningsområden..?
   3. Ännu mer plast (är bara 35% återvunnen plast i produkterna).
   4. Inga tester genomförda på personer under 18 år och kan därför inte rekommenderas till dem.

    Håller med fullständigt. Fula flaskor dessutom som ser omöjliga att kräma ur det sista ur pga utformningen. Jag vill att det ska gå fort i duschen, inte hålla på att sätta ihop ett recept med nån jädra kaka i håret. Kommer inte köpa!

   Har du precis lärt dig detta?

  Tråkigt att förpackningen ser riktigt b ut

   Så fula!

   Ja, de påminner om Margaux märke. Båda ser lite b-iga ut.

   Väldigt B.. och förlåt men har jag förstått konceptet rätt?? Aleks tyckte Kenza hade för många flaskor framme – volymschampoo, silverschampoo, balsam och inpackning – men nu så kan de alltså ha ETT schampoo.. Men blanda i flera extrakt… Men då blir allt i samma flaska? Så det blir ett silverschampoo fast kanske bra en i hushållet vill ha det? Eller ska blandningen liksom ske varje gång man duschar? Isåfall är det väl lättare att bara TA silverschampoo istället för ett schampoo + en infusion och blanda varje gång man duschar. asså VA. Min matematik säger att det då blir fler flaskor.

    Inte för att vara den men det finns inget med hennes hår som man önskar sitt hår. Torrt, tråkigt och det ser jämt slitet ut. Sen har hon typ alltid klagat på att hennes hår är tunt och volymlöst. Antar väl att hon testat produkterna innan annars är det bara sjukt fejk att hypa produkterna som hon gör?
    Stackars unga som går på deras skitsnack och köper skiten. Låt er inte luras av folk som vill ENDAST tjäna pengar på er.

    Vad är grejen med influensers att få människor att konsumera saker de egentligen inte behöver? Giriga monster som suger ut pengar från sina följare.

     Det mesta vi köper behöver vi inte. Kan däremot tycka det är oerhört fantasilöst.

  Tanke 1: Har verkligen folk samma problem som Kenza med massor av olika flaskor i duschen för håret? Jag trodde man hade sitt schampoo, balsam och eventuellt hårinpackning.

  Tanke 2: Är ändå imponerad över att det var någonting mer än bara schampoo/balsam. Det här är ju ändå lite nytänkande.

   Ja vad mer i hårväg använder man i duschen? Använder också bara schampo, balsam och inpackning och sen är resten när man duschat klart?

   Jag har ett schampo som första tvätt, som alltså åka lösa det första smutset och fettet. Ett annat som tvätt två som då gör mer för rengöring och sedan balsam ur samma serie. Sååå… Schampot i serien räcker betydligt längre än balsamet, så fullt av ”omaka” schampo. Har även ett mjällschampo. Jag har även alltid tre olika serier när jag tvättar håret så jag inte doftar lika hela tiden, ett är alltid en volymserie.

   Utöver det även inpackning, tvål, duscholja, rakkräm och kroppsscrub

    Ooooookej…

    12.11//
    Oj vad du skrubbar dig
    Huden är rätt så omtålig, behöver absolut inte ’ skura’ det in i ’ kaklet ’
    Lite vett ist

     Haha en otydlighet där: använder inte alla tre serier på samma gång.

     En för tisdag, en för torsdag och en för söndag.

    Ursäkta men du är så lurad av kommersiella krafter som vill att du spenderar så mycket pengar som möjligt….

     Eller så gillar hen bara att göra så? Jag älskar hud- och hårvård samt make up. Ja det kostar pengar men jag känner mig inte lurad. Dessutom så spelar det ju ingen roll på sikt om personen har 3 eller 1 schampo. Kostnaden per tvätt blir ju samma!

      Att lyckas lura av dig dina pengar utan att du känner dig lurad är ju den ultimata kapitalistiska framgången!

    Dessutom räcker schampoo alltid längre än balsam för att nästan alla balsamflaskor är mindre än schampooflaskan ur samma serie. För när du har slut på balsam men har schampoo kvar måste du ju köpa mer balsam. Men oj, nu tog ju schampoot slut men du har balsam kvar så nu måste du köpa shampoo och så vidare och så vidare….

     Köper bara schampo och balsam med samma volym. Men schampo ska bara räcka till hårbotten, balsam till längderna.

     Nej va? Jag får alltid balsam över. Även när det är mindre flaska än schampot.
     Köpte en serie från Kerastase förra nyårsafton, balsamet tog slut förra veckan, dock med ett uppehåll för Kevin Murphy, men jag hade bara kvar balsamet från Kerastase, inget schampo.

     Har alltid kvar balsam.. vet inte om jag tar för mycket schampo? Kanske har att göra med att jag dubbeltvättar håret ibland när det är extra smutsigt

      Jag trippeltvättar håret varje gång (typ 2-3 ggr i veckan beroende på schema) och därefter sätter jag i balsam så mitt schampo tar slut före 100 ggr av 100.

     Det beror ju på att du tar för mycket balsam. Man ska bara ta lite lite och gnugga in i längderna.

      Funkar definitivt inte om man har lockigt hår

     Jag har 2 slattflaskor en för schampo och en för balsam. I dessa häller jag i små överblivna slattar och detta schampo/balsam använder alla i min familj och det är faktiskt sjukt bra.

    Kan du vara en av dem som trippeltvättar nyllet 2/dag oxå ? O använder SPF 50 innan du går o lägger dig ?

   Finns dock redan på marknaden, Martinson King

   Det beror väldigt på vilken sorts hår man har. Ett typiskt skandinaviskt hår behöver inte lika mycket omvårdnad som andra floofhår.
   Jag har ett hår som inom ”hårvärlden” heter 2C och det är ett riktigt heltidsjobb att få det snyggt. Har ett favoritschampo och balsam som jag använder regelbundet. Men måste varva mellan, för hårbotten tycker inte om att jag använder det för länge. Så jag har ett specialschampo som jag använder 1-2 gånger i månaden. Efter att jag tvättat håret med schampo behöver jag ha i en hårinpackning och där har jag en ”vardagsinpackning” som är lite lättare, som inte tynger ner håret så mycket. Ca. en gång i veckan behöver jag använda en lite tyngre inpackning, eftersom håret behöver återfuktas ordentligt om det inte ska bli ett ronja rövardotterhår. Och en gång i månaden behöver jag göra en super tung inpackning.
   Jag har också en färgbomb som jag använder regelbundet. Och beroende på vilken inpackning jag använder varierar också balsamet.
   Så i mitt badrum står minst 2 olika schampon, 3 olika balsam och 4 olika inpackningar. Och då har vi inte ens kommit till produkterna som används på resten av kroppen eller efter duschen.

    Och jag har sånt tjockt, glansigt hår som egentligen inte ens behöver balsam, men jag använder det ändå. Har en flaska schampo och en en flaska balsam i duschen. Båda från vanliga mataffären men ekologiskt.

     Balsam använder man för att ”stänga” hårstrået som öppnas av schampot:)

      Precis, alla behöver balsam. Även korthåriga, även män. Lite underligt att den faktan inte nått ut till folk än?

       Har en kollega med helt sinnessjukt fint hår, en gång köpte hon schampo på lunchen och jag frågade om hon inte ville ha balsamet oxå – nä hon har aldrig i sitt liv använt balsam men frisörerna envisas med att använda balsam på henne och då blir hennes hår platt säger hon. Hon är asiat om det har betydelse.

    Fellow 2c/b här!
    Här behövs också en salig blandning likt dig. Tycker dock hårvård är ganska tråkigt så ibland blir jag så trött på skiten 😉

    Vilket är ditt favvo- schampo och balsam? Tycker det är svårt att hitta bra produkter, särskilt nu när det är bökigt att beställa från både usa och uk..

     briogeo farewell frizz är absoluta favoriten. Köper på mig frisörpumpflaskor på Åhléns när de har bra rabatter 🙂
     Även deras don’t despair hårinpackning är väldigt bra för mitt hår.
     När jag åkt till USA har jag alltid passat på att köpa upp typ halva Curls lager ?

      Tack snälla, ska kollas in!

      Haha bäst att passa på! Sist jag var där köpte jag så det räckte i flera år 😀

     Kerastase nya Curl-serie är också himla bra, särskilt inpackningen!!

   Jag har massa kul! En jäääävla massa kul faktiskt. Detta för att jag gillar att testa olika och nya saker.

    Haha jag med ? Jag har 700 olika märken. Älskar att byta doft ?

   Det finns redan ett hårvårdsmärke som har ett koncept likt detts; Martinsson King. Det är framtaget av bland annat en frisör som har lång erfarenhet av produktutveckling bland annat på Kevin Murphy. Känns därför väldigt fel att marknadsföra detta som en unik produkt.

   Jag har ett detoxschampo plus ett par olika inpackningar att använda tillsammans med det, ett rengörande balsam för när jag inte vill tvätta men ändå rengöra och mitt vanliga schampo och balsam ☺️

  hahahaha undrar spontant vad mer än schampoo, balsam och hårinpackning hon kan ha haft till håret?

   Hon går ju till frisören för slingor mm whatever så antagligen någon behandling liknande där. Olja, värmeskydd.

    Men va vem har olja och värmeskydd i duschen ????

   Har ni bara ett schampoo? ? undrar genuint alltså. Jag har rak/intimprodukter i en korg (olika tvålar + oljor), olika schampoon och balsam för olika doft, inpackningar, olika duschtvål för olika dofter ???

    Jag har flera schampon men det är för att min man har känslig hårbotten så han använder annat och så använder jag det ibland. Men jag har vanligt schampo silverschampo inpackning, balsam. Värmeskydd olja osv i skåpet..

     Och såklart kroppsprodukter skrubb, två duschkrämer med olika doft, kroppsolja ?

    Ja? Shampoo och Balsam ur samma serie & hårinpackning. Använder inte duschgel eller raklödder på huvudet.

     Nä inte på huvet ? Men står ju ändå massa flaskor i duschkorgen. Om vi bara pratar hår så har jag onödigt många olika pga tröttnar på doften och vill ha ny. Plus då alla andra flaskor/burkar ?

      Jag har så tunt hår och känslig hårbotten så använder Kevin Murphy Angel Wash vilket är det enda som funkar haha

    En av varje räcker bra! Tänk på att inte ösa på med doft och parfym i produkter, det är inte bra – hormonstörande.

     Äh har så mkt knas redan så det är lugnt ?

   Tror hon hade olika schampon och balsam, för volym, för slitet hår, silverschsmpo osv.

    Ja men då måste man ju ändå ha olika infusions framme?‍♀️?

   Kan inte de ha att göra med att hon får så mycket spons så att hon hade mycket mer än vad man behöver? Jag har säkert 7 olika schampon och balsam, olika inpackningar, olaplex osv. Men jag jobbar med hårvård så. Jag har en korg där jag plockar ut det jag vill ha med till duschen.

  Ja alltså, det jag köpt för påfyllnad står ju inte i duschen och trängs, utan står på en hylla i klädkammaren. Det enda som är irriterande är allt schampo som blir kvar eftersom schampot tar slut först. I min ungdom blev jag övertalad av min frisör att en absolut ska använda schampo och balsam ur samma serie, vilket känns dumt när balsamet tar slut först… Så, no more sådant trams.

   Neeej en till som får schampo kvar! Tycker inte jag tar överdrivet mycket schampo (för jag har inte långt hår) men har i hela mitt liv fått balsam kvar?

   Hur kan balsamet ta slut först? ? Behövs alltid mkt mer schampoo (långt hår iof) och bara liten skvätt balsam för längderna/topparna. Så har samma balsam sååå länge

    Fast schampo ska ju bara användas till hårbotten ?

     Håret känns inte rent då

  Det är ju Function of Beautys hela affärsidé. Fast på svenska…

    https://youtu.be/eN7S1OzXvd4

    Och en youtube-video på varför det inte fungerar så bra.

    Ändå väl genomtänkt av ORIGINALET Inte fake Kenza.

   Kerastase har väl nåt liknande också. Knappast en ny idé av Kenza

  Men alltså, hela konceptet fallerar ju om man ändå måste blanda infusionen i handen tillsammans med schampot och balsamet? Fattar att själva idén är att man ska kunna köpa olika infusions beroende på behov men alltså nä… jag kommer inte att köpa. Men då behöver jag för visso bara ett sorts schampo o balsam så ser inte det behovet.

  Flaskorna ser väldigt billiga ut med.

   Ja, precis. Hur mkt brukar ens behov av hårvårdsprodukter skilja sig? Jag har tex torrt hår och har alltid haft det. Köper därför produkter för torrt hår. Det är inte så att jag vaknar en dag och helt plötsligt behöver schampo för fett hår…

   Blandar man inte ner det i flaskan?

    Jag såg nu på deras hemsida att man ska blanda det i handen. Då blir det ju en extra flaska i duschen.?

    Så om man blandar ner silver infusion i flaskan har man plötsligt bara ett silverschampo som inte ska användas så ofta ? det är väl handen som gäller

    Nej, jag trodde också att det skulle blandas ner i flaskan först men eftersom man inte ska det blir det som du säger, en extra flaska i duschen… Eller fler än en om man nu ibland vill ha silverschampo, ibland volymschampo och ibland det för torrt/skadat hår? Haha…

   Tänker också att man måste blanda det i handen. Men fattar fortfarande inte, istället för att ha 3 olika schampovarianter så har man nu 1 schampoflaska + 3 infusions (som jag antar kommer på flaska, eller är det ampuller av nåt slag som man tar med sig in i duschen?) Oavsett så känner det som att krångla till det ännu mer.

  Jag förstår inte varför de gjort utseendet så billigt? Det ser ut som Ica Basics logga.

  Kul idé dock men tror inte det kommer slå så hårt. Inget jag känner något behov av iallafall, känns mest omständligt att stå och mixa massa grejer i förväg innan duschen ?

   De hade kanske inte råd att ta in proffshjälp för det grafiska…satt själva i paint bara?

   (Vilket en bekant till mig har gjort…hon har en egen inredningsbutik och den loggan har hon gjort i Paint. Jag är utbildad grafisk designer så det sticker lite i ögonen av att se något så dåligt?)

    Huu!! Jag har studerat grafisk design och när en kompis startade företag med en stulen logga som hon bara ändrat färg på och fonten var comic sans ms så höll jag på att gå sönder ??

    Kan dock förstå det med en småföretagare som inte vill lägga pengar på grafisk designer men det är annat med en av Sveriges största inlfuencers med miljoner på banken

   Tyckte att designen var OK tills jag läste ”Ica Basic”. Den ser fan EXAKT ut som Ica Basic, can’t unsee haha

  Totalt ointressant förpackning som säkert innehåll med.

  Designen får ju Apotekets ACOserie att framstå som ett under i design jämfört med Kenzas fula flaskor. Och så priset sen?!?
  Varför lägga dessa galna summor när du kan få äkta kvalitets schampoo från Kevin Murphy eller Kerastase för samma pris?

  Slutar aldrig att förvånas över flunsors hybris, okunskap och girighet! ??‍♀️

  Skrev i förra inlägget. Tycker produkterna är väldigt dyra. Deras hårmask kostar 300 kr. Jag köper moi moi från lanza för strax under 200 kr när det är kampanj och det är en riktigt riktigt bra hårmask. Finner noll motivation att byta ut det tillexempel mot något dyrare.

  Men jag förstår verkligen inte hur de tänkt…?
  Istället för att köpa ett dyrt schampoo, ett dyrt balsam och ev silvershampoo – så ska nu betala ett superhögt pris för ex silvershampoo som i storleken är typ en fjärdedel av vad jag hade fått annars för samma pris? Plus att jag ska blanda det själv med shampoot. Och ju mer jag tar desto effektivare är produkten? Men jag ju bara en jätteliten flaska.
  Vänta… va?!

  Plus att de är absolut inte utbildade inom hårvård, kemi eller dylikt. Det skulle kännas bättre om de hade ett team bakom sig som hade lång erfarenhet inom det här. Känns sådär pålitligt när det är en influenser, hennes kille och killens brorsa som suttit hemma i deras lägenhet och mixat med produkterna.

  Sen att de lägger sig i samma prisklass som typ maroccan oil och J Beverly Hill är ju galet då de har bristande dokumentation på att produkterna ens fungerar.

   Exakt! Vill jag t ex ha ett volymgivande schampo och ett silverschampo att varva mellan så ska jag köpa 3 flaskor ’a 250kr, dvs vardera ”schampo” kostar i praktiken 375kr ?

   Wow

   Exakt! Och det är inte billigt direkt. Varför ska man lägga pengar på produkter som en flunsa tagit fram i källaren typ när man kan få bättre från väletablerade märken? Helt obegripligt för mig att det finns folk som är villiga att köpa detta.

  Jag har olika shampoo och balsam som jag varierar mellan. Ställer undan när jag tycker det är mycket flaskor i duschen. Dessa flaskor skulle jag inte ens lämna kvar i duschen? Om tanken är att det ska vara få produkter så känns designen A och O i detta fall, hade aldrig lämnat dessa flaskor framme fruktansvärt fula.

   Ja jag håller med om flaskorna. Känner mig dock väldigt töntig som tycker att det är en deal breaker.

  Det enda jag tänker som kan vara positivt är väl att man kan blanda silverschampot som man vill ha det, alltså mitt hår behöver nåt som är starkt som satan för att det ska funka överhuvudtaget, medan andra blir grålila i huvet 30 sek. Men det är väl allt.

   Tips på bra silverschampo som inte luktar så mycket?
   Om du har nåt sånt tips dela med dig av 🙂

    Fanola är det bästa jag testat, luktar starkt dock ?

     Fanola och Fudge har 99% samma ingredienser om det kanske doftar godare? ☺️

  Designen påminner mig om Ica Basic

   Tänkte samma…

  Känns krystat, desperat, billigt och omatändigt. Någon här skrev ett ta sen att det kändes som att de liksom körde ole dole doff och gick på något så likt Caia/Kylie som möjligt.

  Sen att de skriver att företaget växte ur passion…ja, för att tjäna pengar inte utveckla en marknad.

  K och A Känns om de var det coola/inne paret i typ ett decennium och försöker desperat upprätthålla det med nån form av hittepå entreprenörskap. Allt ser billigt och slafsigt ut, som andra kommenterat. Gjord i paint. Kenza är så ute och det märks ?

  Som jag skrev i förra inlägget så är det fascinerande med deras ”passion för hårvård”, för jag har då aldrig sett Kenza uttrycka en sån passion tidigare.

  Även kul hur de bemöter kritik och frågor på instagram, några har ungefär fått en emoji eller ett ”tack” som svar på sina frågor.

   Håller med helt. Ett lågvattenmärke hade dock varit om hon kört på hudvård vilket inte hade förvånat mig då hon många gånger uttryckt att hon inte ens bryr sig..

  Helt ointressant. Kan inte tänka mig detta skulle vara bättre än Olaplex.

   Nån som testat Olaplex schampo och balsam? Är de bra? Förstår om det här blir för ot så du kan radera det C om du vill.

    Tycker de funkar bra med olaplex ? Eleni and Chris är däremot ?

    Jag använder deras schampo, balsam, nummer 3, nummer 8 och silverschampot. 🙂 Tycker de är superbra. Mitt hår är blekt, lockigt, slitet så jag märker direkt om produkter faktiskt gör skillnad eller inte. Just Olaplex gör skillnad enligt mig. Min frisör är också helt frälst och använder bara Olaplex (kan tillägga att vi var vänner innan hon blev frisör så hon är inte ”köpt” av dem). K18 funkar också rätt bra när man har slitet hår men inte om man som jag inte kan borsta ut håret utan att ha balsam i.

    De är svinbra om du har blekt/värmeskadat hår. Har du helt vanligt, ofärgat hår som redan mår ganska bra kommer du nog inte gilla det/se någon skillnad

    Schampot är det drygaste jag någonsin använt å då har jag testat många! Så just schampot är därför billigt då det räcker i evigheter

    Olaplex är sjukt överskattat tycker jag. Gör ingenting med mitt snustorra hår i alla fall.

     Du lade inte på mig heller plus min hårbotten blev jättetorr och kliig:(

      Funkade^*

    Tycker de är svinkassa haha! ?

  Så…först köper man ett schampo för 225 kr, som man sedan ska blanda med en ”fusion” för ytterligare 250 kr, = 475 kr… På det ska man förmodligen ha balsam för samma summor. Totalt 950 kr. Skulle inte tro det ?

   Eller ja 700 kr om man använder samma ”fusion” till båda. Men ändå, aldrig i livet!

   Budget

   Jag köper 750 ml flaskor av mitt frisörshampoo på Lyko för 1000 kr för shampoo och balsam. Känns lätt mer värt än det Kenza har kokat ihop.

    ”De Kenza kokat ihop” Hahaha ?

  Har inte varit så insatt i hennes projekt eftersom jag har slutat följa henne men kollade in hemsidan igår och känner typ bara gäsp? Så tråkiga och billiga förpackningar och köper hellre något etablerat märke runt samma prisklass istället för det där. Förstår inte hennes idé helt ärligt? Känns inte så genomtänkt.

  vill fortfarande veta vad deras ”veganska teknologi” är. produkterna och hemsidan ser för övrigt sjukt billiga ut, trash. som att det behövdes ett till influencer-märke.

   Hur många schampon är egentligen icke veganska? Jag fattar inte? Vad i schampon innehåller något som kommer från djur? Känns bara som ännu ett marketing-label för att sälja mer. Lite som när plast kallas för veganskt läder ?

    Massor, det finns alla möjliga komponenter som framtas från djur och används i tillverkning av hår- och hudvård. Bindemedel, fettsyror, färgämnen osv.

    Det ska väl också vara att ingen komponent är testad på djur? Så trodde jag i alla fall

   Det veganska handlar väl ofta om att det inte är testat på djur? Får jag för mig iaf.

    Hehe såg inte Fulfisk kommentar, sorry

  Alltså hmm. Har ändå alltid gillat Kenza. Men den här affärsidén känns lite… mjäe..

  1. Jag tror att hon tillsammans med brorsan funderat lite vad de kan göra av hennes varumärke då hon har ca 2 miljoner följare. Det är nästan värt att ta fram det mesta med en sådan enorm gratis marknadsföringsplats.

  2. Kan tänka mig att de utökar med hudvård sen också, och Caia kommer med hårvård.

  3. Tror Kenza har tittat mycket på bianca och hur hon utnyttjat sin plattform och följarskara, men Kenza har tyvärr intr samma typ av följare tror jag som består av 11 åringar som dyrkar henne.

   Kenza är ju inte en bråkdel så kommersiell som Bianca. Bianca säljer sitt smink mycket med sitt utseende (som är alternerat med diverse fillers osv) men får det att framstå som att sminket gjort ”underverk” för henne.. Kenza har ju likadant hår som alltid = inget revolutionerande. Min korta analys här ?

    Fast du kan inte jämföra de två. Oavsett vad man vill säga om Bianca har hon ett sinne för sälj, bruden kan sälja paketerad luft. Hon har personlighet och många älskar henne och vill ha allt hon har, så det är inte så konstigt. Minns hur dåligt Kenza pushade för ivy revel, gjorde reklam för hundra andra klädföretag medan hennes höll på gå under. Hon var aldrig sådär ”in your face” och älskade sina produkter som Bianca gör.. är väl därför den ena har ett par hundra miljoner och den andra fortfarande efter alla dessa år bara är influencer

    Sen håller jag inte med om det där med sminket. Kylie jenner som leker att hennes nya höfter är resultat av naturen och hennes läppar av hennes lip kits är en grej men Bianca ser man ju utan smink konstant och hon har varit öppen med sina fillers, så tror verkligen inte någon tror att hon fått större läppar av ? när hon öppet säger att hon fyller på dem då och då

     Nej håller med. Bianca visar sig ofta osminkad och oavsett vad man tycker om hennes fillers så är hon naturligt snygg. Däremot blir hon ju snyggare med sminket på och därför blir hennes ansikte indirekt en levande reklampelare för caia varje gång hon fixar sig. Oerhört smart koncept måste jag säga. The every däremot .. njaa Kenza är nog 8 år sen

  100% konkurs inom ett år….

  Hårinpackning i duschen – men va??! Det finns ju superbra leave-in produkter på marknaden.

   Jag brukar krama in lite hårinpackning i topparna som leave in, funkar finfint! Men så är jag ju lite av en barbar också.

  Nånting nytt ”revolutionerande” är inpackning som heter K18 bättre än alla inpackningar inkl olaplex ?

   Jag gillade K18 men tycker Olaplex är snäppet vassare. Säkert individuellt. Jag har lockigt, blekt, slitet hår som kräver väldigt mycket av produkterna. :/

   Måste bara rekommendera Eyracure. Vet att många influenser gör reklam för det, men det funkar verkligen. ☺️

    Hade jättehöga förhoppningar på k18 men blev så besviken. Hade effekt i någon dag, till nästa tvätt. Köpte Eyracure när Ribecka tipsade om dem och trodde jag köpt bluffprodukt men alltså wow. Mitt hår var fint i flera veckor

   Åh, K18 funkar??

    Ja!

  Det blir ju forfarande flera flaskor i duschen; schampoo, balsam och tre infusions?

  Tyvärr inget som lockar mig. För mig blir det verkligen inte färre flaskor. Måste man förresten ha alla flaskor i duschen, man kan ju ha de i skåpet och ta fram den man vill ha INNAN man går in i duschen.
  Ett icke-problem ??‍♀️

  Intressant. Denna idé kom på tal för detta par när IVYREVEL var på ravinens brant för ca 4 år sedan och man var tvungen att göra något för att rädda företaget. Då skulle man jobba tillsammans med Maria Nila på detta projekt. Men då skulle bakgrunden vara att kenza ”tappade så mycket hår under sin graviditet”. Fantastiskt att det går att hitta så mycket härliga bakgrundsidéer till sina start ups. Ser inte heller hur olika infusions ska hjälpa någon att reducera antalet flaskor i duschen…

  Varför fokuserar Alex och hans bror inte på hudvård och annat för män istället? Där finns det inte så stora manliga influensers som säljer sina egna produkter (tror jag). Kenza kan ju ändå göra reklam för grejerna men på ett annat sätt.

   Jag håller faktiskt med, tror de två hade kunnat lyckas med det.

  1. Jag tror flaskorna bara är så fula inledningsvis, vilket är lite genomskinligt. Här anar man lite mer företagande än med Ivy Revel. Även om det mer blir genomskinligt.

  2. Man har valt en kategori där Kenza kan vara största ”reklampelaren” utan större ansträngning. Dvs, hon har alltid haft fint hår, hon kan hävda att hon använder 100% sina egna produkter och ingen kan någonsin syna det.. och UTAN att för den sakens skull förlora större intäkter från extern reklam för annat, som var problemet med Ivy Revel. SMART ?

  3. Jag tror man hoppas att idén kommer slå igenom. Vilket jag tror den kommer till en början, men sen kommer man troligtvis tröttna på att blanda sitt schampo osv osv, men då har dom troligtvis använt vinsten till att utöka varumärket med andra mer tilltalande produkter? Vad vet jag.. jag hoppas inte allt hänger på genomslaget för även om idén var annorlunda så är det eventuellt en sån sak som låter jättesmart hemma i vardagsrummet men kanske inte lika smart i praktiken.

  Men hey… inte har Kenza tagit fram denna fantastiska produkt för att hjälpa andra få henne naturligt fina hår ?. Its a cashcow.. läs med svengelska.

   Men att de inte gjort lanseringen bättre?
   Var är en liten tutorial video där man ser hur mycket av infusionen man mixar med?

   Pr kit/gåvorna lämnades ut kvällen innan och Kenza skrev något om att hon försökte träffa alla för att förklara hur produkterna funkar. En fin broschyr med bra bilder på de olika stegen som ser bra ut på instagram räcker. Och än så länge verkar det bara vara Kenza som har lagt ut något om det.

   Försöker de pusha varumärket som familjärt med två småbarnsföräldrar som kämpar? Det känns väldigt B, speciellt från någon som har varit i influencer branschen i så många år och säkert fått tusentals pr kit från nya varumärken.

    Det är väldigt B och jag tror dom hoppas på stor framgång men jag är väldigt osäker på att detta kommer få ett större genomslag.

    Jag tror Kenza försöker hålla sig relevant men insett att hon är lite efter i tiden och hon är för ”stor” för att försöka sig på smink för Bianca är allt för stor konkurrent och jag tror Kenza helt enkelt är för stolt. Kenza är sen på tåget och jag tror att detta är det dom kunde klämma fram som går ihop med något Kenza kan marknadsföra genom sitt naturliga hår, samtidigt som hon kan klämma fram reklam för annat som inte blir direkt konkurrerande med de hon själv säljer… samtidigt som man kan göra en löwengrip och skylla på massa annat om de skulle konka. Typ som att dom är före sin tid eller något.. istället för att fanatiskt inse att fine, Kenza är jättevacker, men det är många andra influensers också.. vad gör henne unik?

    Hon borde dragit ut på det lite mer och inte stressat fram en idé. Gjort något som enkelt kopplas till henne? Som Therese med veganskt smink t.ex.. och finns det inget unikt så börjar man där, låtsas att idén vuxit fram på annat sätt än att hennes man frågat om hon verkligen behöver allt, och sen skapat en produkt. Kom igen, lite väl Kylie baby över de hela. De finns bra hårprodukter, som kräver mindre tid och pengar.. låtsas inte som att ni löst ett problem som ingen yppat?

    Synd. Så mycket potential och allt dom kommit på är detta ?‍♀️? men jag kan ha fel.. jag hade filat mycket mer på allt även om jag trodde på produkten!

  Jag förstår dock inte hur det här ta mindre plats i duschen än om man exempelvis hade haft ett annat balsam eller schampo? Bortsett från att dessa fusion är mycket mindre i storlek (100 ml). Det känns dock som att man måste köpa ett visst fusion för sitt schampo och ett annat för sitt balsam. Hela idén känns väldigt ogenomtänkt. Jag förstår inte riktigt heller hur man ska hålla det här företaget vid liv längre fram, för förr eller senare måste de väl expandera med andra produkter? Sen så har jag ingen uppfattning om att Kenza är så hårvårdsintresserad, vilket gör det ännu svårare att välja dessa produkter framför andra. Jag tror även att hon har mer kvinnliga följare än manliga, vilket gör att jag inte ser idén med att det är unisex eftersom hennes produkter ska tilltala hennes följarskala. Bara lite funderingar.

  Fast vänta nu det tar ju lika mkt plats? Om jag vill ha ett silverschampo måste jag ju köpa deras silver infusion och då blanda och det blir ju ändå en till flaska? Till råga på allt så har jag då två silverschampo och har förvandlat det vanliga schampot till ett silverschampo? Eller är vitsen att blanda ut det i handen? Oavsett konstigt och svindyrt och då lägger jag stora pengar på hårprodukter.

   Exakt!!! Hahahaha

   Du tar normal schampo/balsamklick i handen sedan tillsätter du x antal droppar/pump av din infusion och blandar innan du tar i det i håret.

    Men varför ska man då köpa en infusion för 250kr som också kommer att stå där i duschen och ta plats (seriöst vem bryr sig om 100 vs 250 ml, det tar ju typ lika mkt visuell plats ändå) när man kan köpa ett bra silverschampo för 150 spänn stor flaska?

  Skitfula flaskor

  Är lite fascinerad av det här, och av hela hårindustrin…
  Jag använde också en himla massa olika produkter innan, men hittade aldrig helt rätt, och kände aldrig att mitt hår var helt hundra.
  Sen gav jag upp, läste på, och insåg hur mycket skit hårprodukter innehåller. Köpte en aleppotvål, och har aldrig haft så fint hår som jag har nu. Less is more.

   Aleppotvål och äppelcidervinäger funkar för väldigt många!! Speciellt om man ammar ?

  Men asså gud det här kommer ju 100 % gå skitdåligt 🙁 Blir så nyfiken i sådana här sammanhang på vad man har investerat och hur man gjort research innan, hur stort är behovet osv? Men å andra sidan har aleks en årsinkomst på 2,5 milj och Kenza 1,5 milj (enligt ratsit) så de kanske har råd med att det går åt helvete, vad tror ni?

   Gud vad intressant ändå! Vad jobbar Aleks med nu när Ivyrevel gått i graven? Förutom det här projektet dåra.

    Det är jag också väldigt nyfiken på!

   Har han en högre årsinkomst än henne? Hur? Ok jag vet att hon har vinst men jag trodde inte han jobbade.

  Hur blir det mindre flaskor om man ändå behöver köpa flera flaskor för att blanda ut med? Skitlöjligt koncept.

  Lär ju gå att bara köpa infusion om det är den som är det revolutionerande? Ett schampo med hyaluronsyra och sheakräm är ju föga innovativt tänker jag.

  Har alltid gillat Kenza. Följt henne i åååratal men detta lär jag ej köpa.
  Kan verkligen inte ens minnas att hon visat intresse för hårvård någon gång?
  Något samarbete/rabatt på något märke eller företag med hårvård heller?
  Känns lika ”pressat” som Biancas/Caias hudvård.

   Exakt! Det enda jag minns är att hon ständigt klagat på sitt platta skandinaviska hår.

  Hur många TV ska Gabjossan ha? ? Hon har redan ett där nere och ett uppe. Nu har dom även köpt en tv till deras sovrum och en till barnens rum. Behöver man verkligen ha 4 st?

   Att du orkar bry dig om hur många tv skärmar nån du inte känner har

    Så rolig kommentar från någon som läser bloggbevakning ?

   Ett TV? Varför blir du irriterad över det. Mina grannar har också många TV, men det är ju ingenting som jag behöver bry mig om?

   Vi har 5. En på altan också. Man har väl så många man själv vill? ?

  Recap?

  är vi säkra på att Jessy talar sanning eller är hon svartsjuk på att exet har ny tjej??

   Inga bevis har väl kommit upp, så det är klart att man inte vet. Nyanserna i det hon berättar är så extremt trogna till hur upplevelsen varit för mig och de i min närhet som har levt i psykiskt våldsamma relationer dock… Känns äkta.

  Snacka om att försöka hitta en lösning på ett icke-problem. Allt för att tjäna pengar och kränga onödiga prylar som ingen egentligen behöver.

  FÖRÖVRIGT
  så lärde jag mig en ny sak hos frisören sist (vilket var en evighet sedan dessvärre…)
  Att EFTER inpackningar skall man alltid använda balsam.

  Schampot och vatten öppnar upp stråna liksom, inpackningen gör någonting (!) och sen sluter balsamet stråna.
  (hårstrån snackar jag om givetvis)

  Har alltid trott att inpackning är som ett balsam fast med lite mer jävlaranamma…

   hårstrån ”öppnar” inte upp sig..

    Fjällskiktet på hårstrå’t öppnar sig, och sluter sig med balsam vilket skyddar hårstrå’t från yttre påfrestningar, så jo, man kan säga att hårstrån ”öppnar” sig enkelt sagt.

   Haha ja alltid schampo inpackning balsam ?

    Jag har också alltid haft balsam efter inpackning. Men alldeles nyligen hörde jag att det behöver man verkligen inte.

     Jaha, vad är rätt nu då??
     Kan tilläggas att jag aldrig köpt produkter på salongen så det var inget säljsnack utan bara allmänt snack.

     Balsam efter inpackning eller inte??

    Inte alltid! Vissa inpackningar är slutande, tex Kerastase och Kevin Murphy. Bäst att kolla!

  Signalerar designen inte väldigt mkt produkt för man med det silvergråa och röda?

  När det inte funkade med kläder då ger man sig in på hud- och hårvårdsmarknaden alltså. Väldigt…kreativt. Och när det inte funkar med denna satsning så är väl smycken kvar. Då har Kenza bockat av alla prylar som en flunsa bara måste ”designa”…

   Smycken är ju redan avbockat via Guldfynd hehe.

  Alltså jag önskar ju alla att det går bra med deras företag men Kenza har verkligen 0,00 affärskänsla. Allt från idén till förpackningarna känns så B. Hon verkar bara hoppa på biancas train men hon är liksom inte Bianca.

  Kenza är urtypen av influencer som bara hade tur. Hon kom under en tid då det inte fanns många andra bloggare och hela hennes framgång är baserat på timing och tur. Hon har dock inte förvaltat det väl, jämfört med Bianca. Visst Bianca hade aldrig varit där hon är utan sin familj men tjejen har något särskilt, hon har personlighet och folk gillar allt hon har och hon får dem att vilja ha det. Kenza har inte samma känsla. Det har gått 15 år(?) och Kenza är bara influencer medan det tog 3 åt för Bianca att gå från nobody till 100 miljoners-miljonär

   Går väl inte att jämföra med Bianca som föddes in i kändisvärlden. Hon har fått jobba hårt men det finns ju vissa förutsättningar där.

    Bara för att hon fötts in i den betyder inte det att hon kommer att lyckas. Kenza är också i exakt samma värld och har samma förutsättningar som Bianca har just nu. Det är inte som att Kenza blev kändis igår

    Ehh vad har att Bianca är född i kändisvärlden att göra med henne sinne för företagande? Bianca må ha varit född in i den men Kenza var ju mycket mer populär och känd än Bianca i många år, hon hade kunnat starta företag och hållt igång det i många fler år än Bianca om hon velat

     Tycker nog att ni ska droppa ”credden” av Bianca något. Naturligtvis har hon människor omkring sig som kan sin sak och som hjälper till att styra upp. Följer förvisso inte henne men utifrån vad jag har sett så kan man knappast anklaga henne för att vara en super skärpt företagare. Snarare en ung kvinna som fötts till rätt förutsättningar. Att hävda att hennes familjen inte skulle spela in är jävligt ignorant faktiskt. Och detsamma gäller hennes ganska talanglösa bror.

      Ja såklart får ingen creddas här inne. Du verkar ju inte fatta vad jag menar alls. Kenza hade zalando i ryggen, hur mycket större än så blir det? Jag har inte sagt att Bianca är någon knivskarp entreprenör utan att hon kan sälja ALLT. Kenza pushade aldrig för ivy revel. Hon nämnde det typ en gång i månaden medan Bianca avgudar sina produkter och gör reklam för dem dagligen. Det gör skillnad. Att hennes familj är känd är såklart anledningen till att hon fått en plattform, men exakt hur har hennes familj hjälpt henne med caia? Inte alls. Så Bianca och Kenza var på samma ”kändisnivå” och hade därmed lika stora plattformar (egentligen var kenxa större) och båda har därför haft samma möjligheter EFTER att de blivit kända. Ena har förvaltat det väl medan den andra inte har det. Sen får du skrika om biancas kända familj hur mkt du vill, du missar bara poängen helt.

  Haha. Nej tack vilket skämt, gör som mannen i programmet plus. Rätt ner i ?

  Uschäckta, men de har ju stavat fel på produktnamnet. Det ska ju vara ”The Boring”.

  Tänker bara på hur korkad blondinbella var som med sin hybris körde ner sitt företag i graven. Det var ju bra och sålde som smör när det var billigt.. snacka om att sätta krokben för sig själv.. visst ot men kom bara att tänka på det

  Nån som köpt Ida Wargs? Är sugen på att testa deras, men vilken doft/serie bör man satsa på isf? ?

   Och! Herregud vad fula förpackningar. Där vinner Ida Wargs deluxe haha.. Vill ju ha fina flarror i duschen ?

   Jag har provat den rosa, plumping. Tycker den luktar gott och även om den inte är ett mirakel upplever jag håret som fluffigare.

    Då ska jag nog testa den, tack ? Mest ute efter god doft. Mitt hår klarar typ allt haha ?

   Har IW gula, någon sa att den doftade gott. Tycker inte att det var särskilt bra dessutom doftar den kemiskt….

    Åh då kör jag inte den haha!

   Jag gillar verkligen moisture-inpackningen och plumping-schampot. Har även pro-growth men jag tror inte det gör något särskilt för hårväxten. Lite minimalt i så fall men som vanligt schampo funkar det bra. Det är nästan alltid någon som har 20-30% rabatt så googla eller kör prisjakt innan du köper

    Ja apotea brukar ha bra pris ? Ska kika ??? Tack!

   Ida Wargs produkter är riktigt riktigt bra. Jag är skeptiskt mot influencerprylar men hennes duscholjaoch duschmousse är gudomliga, speciellt den gröna!

    Ja den ena duschmoussen har jag, ljusrosa/champagne typ. Liktar sååå gott! Men slår inte mitt älskade Barnängen kakao ?? Har samma rosa/champagne i handkräm! Och den rosa handkrämen, mixar dom två + hemp från bodyshop på natten. Magiskt för händerna ?

    Men ja, ska testa nåt schampoo tror jag ?

    Hennes BUS är det enda som fäster på min vitiligo i ansiktet!

   De har snygg förpackning.

  Tror hon kanske har sneglat lite på Gisou av influensern Negin Mirsalehi. Grejen där är väl att hon alltid har fått frågor om hennes hår (man!) och blivit ombedd att göra tutorials. Dessutom så kommer hon från en ni-odlar familj och har utvecklat produkten utifrån den USPen. Storien är att hennes mamma är frisör och den enda personen som tillåts nära hennes hår, och hon brukade blanda en inpackning till henne med hjälp av honung från pappans biodling. Jag har testat nästan alla produkter och håroljan är helt klart bäst, de andra är mäh.

  Är det bara namnet The Every som bolaget har gemensamt med det amerikanska bioteknikbolaget The EVERY Company?
  Det bolaget sysslar med att sedan 2015 tillverka veganskt protein tydligen.
  Kanske blir det ett problem med namnet The Every för familjen Subosic?
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_EVERY_Company

  Känns bara som en jobbig procedur att hålla på med blandningar. Inget för mig. ?

  Jag köper billig hårvård, från loreal paris brukar jag köpa den för färgat hår annars brukar jag skaffa garnier respons. Tycker det funkar väldigt bra på mig iallafall.
  Om man vill ha nåt lyxigt kan man så lika gärna köpa dyra frisör produkter. Influencers priser känns inte alls logiskt.

   Jag kör med billig hårvård jag med, tjärschampo från Lidl – 14.90 kr/st ? Bunkrar alltid när de har finska veckan. Använder inget balsam eller annat. Funkar fint!

    jag testade Kérastase en gång, fick hemsk klåda av den och väldigt fult svinto hår. Om jag kör med garnier respons, just deras schampon för torrt hår och silikonfria så får jag tjockt och lockigt hår.

   Tycker många balsam är värdelösa och inte gör jobbet att reda ut håret. Men Loreal Elvital balsam Dream Lenghts, som kostar typ 39 spänn, är ta mig fan det bästa balsam som finns. Helt underbart! Använder inget annat. Och det är dessutom drygt!

  Men alltså hade de inte kunnat ha små förpackningar med infusions som kommer i ett paket? Så slipper man ha skräp framme och kan bara ta en liten förpackning med få droppar som typ ett serum. Nu måste man ju ja allt framme till ett skyhögt pris dessutom. Hon har 2 miljoner följare, snacka om att inte använda den enorma plattformen hon har för att ta tempen på sin idé och hörs med följarna. Tycker idén är otroligt ogenomtänkt

   Menar alltså att alla infusions skulle kommit i små förpackningar i ett litet paket… inte så man behöver köpa varenda separat

    Men alla vill väl inte ha samma infusion? Man ska väl köpa det man själv behöver till just sitt hår.

     Man borde kunna välja tre st i ett set.. är
     Väl inte svårt att kombinera i små förpackningar. Ett bra pris på det oxh det kanske hade gått att sälja. Eller till och med göra infusions som funkar med ens egna schampo

  Nejmen 🙁 blir ledsen för Kenzas och Aleks skull när folk är så hårda och negativa. Man får absolut tycka och tro att det här kanske inte är vad som behövs på marknaden men man behöver väl inte vara så vass. Tror verkligen att de faktiskt har jobbat hårt för detta och jag hoppas att det kommer gå bra för dem

   Jo, man kan vara vass i kritik mot en produkt. Har inget med Kenza och Aleks att göra, det är kritik mot en produkt!

   Förstår vad du menar men det är ju ”folk” som ska gilla och köpa produkterna. Antingen så går det hem eller inte, hur hårt de än jobbat för det.

    Jo absolut, jag var kanske otydlig, givetvis får man ha åsikter angående både produkt och produktutseende. Jag syftade mer på hur folk på en gång fräser fram hur urusel idé och skitfula flaskor de tagit fram. Tonen! Man behöver inte vara elak

   Fast här inne gillar ju aldrig någon något. En inlfuencer hade kunnat uppfinna hjulet och folk här hade sagt att nää vad ska man med ett sådant till, med det sagt tycker jag den här idén faktiskt är rätt B och jag har skrivit det. Önskar det går bra för dem men idén är inte genomtänkt. Hade det kanske varit billigare, eller om produkten nu levererar otroliga resultat så kommer det nog gå bra ?

   Eller hur? Visst, inte din grej men snälla nån, någon måtta får det vara

   Ska man vara snäll bara för att? Det är en genomkass idé från början till slut, spela roll vem som ligger bakom den

    Alltså, ja? Varför ska man inte vara snäll, även när man kritiserar en produkt? Man kan vara konstruktiv och t.o.m säga att man inte gillar den utan att vara taskig och nedvärderande. Eller hur menar du nu?

     Jag tror det mer handlar om att många är anonyma här och kan därför ta ut sin frustration och vara mer ärliga.. än vad de egentligen kanske hade varit. Tror också många är besvikna för att de förväntade sig mer från Kenza och därför kanske är hårdare än vad de annars skulle vara.

     Jag håller med dig om att det verkar som att de har jobbat hårt, dock verkar det mer som att de har försökt uppfylla sina egna behov istället för att faktiskt höra med Kenzas följare om vad de söker.

      Ja du har rätt, och vet du, din kommentar är ett toppenexempel på hur man kan framföra åsikter och kritik utan att vara elak ett endaste dugg ?

  Noll intresse. Känns som att hon är 3 år efter tyvärr.

  Precis vad vi behöver! Mer plastflaskor med parfymerad gegga att hälla ut i avloppen 🙂

   Var du den som klistrade fast dina händer på flygplanen??

  Deras namn är ju så likt The Ordinary ???

   ???

  Men.. då måste man ju ändå ha schampo, balsam, mask och 1-3 infusions i duschen? Så på vilket sätt sparar man in på flaskor? ?

   Inget alls ?‍♀️

  Jag som har lockigt hår, och ibland vill framhäva lockarna eller ibland ha plattat, ser nyttan med detta. Jag tror dock inte att jag kommer köpa dessa produkter då jag tänker att det finns varumärken för samma pris men som funnits på marknaden så mycket längre, och därför drar jag slutsatsen att de produkterna antagligen är bättre.

  Ha ha, vilket antiklimax!!! Så mycket hype – för detta!!!

  Måste skriva en till kommentar.

  VARFÖR blandar de svenska och engelska på typ alla sidor på deras hemsida? Till och med i produktbeskrivningen så skriver blandar de. Nej men jag får ont i huvudet vad oproffsigt. Ibland kanske det är bättre att ta hjälp istället för att göra det själv om man nu är så jävla dålig på hemsidor och grammatik. ?

   Åh ja, detta var det första jag tänkte på när jag gick in på hemsidan. Så oproffsigt.

   På tal om oproffsigt, beskrivningen är i ”vi”-form (”vi har tagit fram…”), som en uppsats i mellanstadiet.

    Hur skulle du vilja ha det? Jag-form? Passiv? Man?

   Håller med, INNOVERAD ? Det är inte ens ett ord!

  Någon som har tips på schampo som tar bort röda pigment i hår som är färgat brunt?

   Det KAN funka med ett blått schampo (finns från Redken och Matrix bland annat) men antagligen behöver du nyansera med en antingen neutral nyansering eller en med grönt i sig. Lycka till!

   Yes, Evo har balsam med kalla pigment du kan testa.

  De försöker skapa ett behov som inte finns. Jag känner ingen som använder flera olika schampon och balsam samtidigt och som upplever att det är ett problem. På riktigt – ingen av mina vänner har någonsin nämnt detta ”problem”.

  Tycker idén är ogenomtänkt men applåder för att de försöker igen efter att ivy revel gick i graven. Det är modigt ändå.

  Nej bara nej.

  Och nu kommer ännu mer cringe när alla flunsor kommer ”ooommmgggg sååååå bäääääst niii ärrrr guuummaaaaan, fiiinns iiiingen som niiiiiii och INGEEEEEN har kommit pååååå detta förrrrruuuuuut och produkterna är ooommmgggg bäääästtt, vem ärrrrrr som duuuuuuuuuu”.

  nej bara nej.

   Precis men de köper aldrig skiten med egna pengar & skulle aldrig använda produkterna.

    Spot on!

  Känns som en ursäkt för att få sälja halvtomma (halvfulla för de mer optimistiska) förpackningar ?

  Köp inte skiten , rik blir bara rikare på att blåsa folk !!! Glöm inte konkursen för inte så länge sen detta är inte ok!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *