Familjen Yoga girl har landat i Sverige

För en människa som jag, som ogillar både kyla och mörker, så ter sig Yoga Girls flytt från Aruba till Sverige som totalt obegriplig. ??
Lämna turkosa hav för… frost?

Nä, skämt åsido så förstår jag ju att det handlar om betydligt mer än så, att välja att byta världsdel med hela familjen, men mest synd tycker jag nog ändå om hunden Ringo, som ser ut att vara ungefär lika rustad för det svenska vinterklimatet som THK är. ?

Welcome home då, familjen! ?

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Usch så le denna slaska och halka! Hur kan man vilja tillbaka till det? ?

  Utfyllnadsinlägg?

   Ändå är du kvar här, dag efter dag? Hoppet är det sista som lämnar va?

  Klipp klorna på den stackars hunden.

   Han kanske behöver dom för att klättra i träd

    Haha!

   Och sluta mata honom med skräp. Han är så fet så han inte fick åka med på planet från Sverige till Aruba sist. 🙁

    Men sluta!

    Den hunden är ju inte tjock någonstans, vad pratar du om.

     Jo? Hon har själv pratat om det innan de skulle tillbaks till Aruba. Hon tog med honom på löprundor så han skulle gå ner i vikt för att kunna komma med i planet (bland människorna, ej djuren) men det gick inte. Det syns tydligt på videos och foton från i somras. Detta handlar inte om ideal utan att hundens hälsa tar stryk av vikten.

      Men idiot!! Vissa flygbolag tar bara hundar med en maxvikt på 10 kg inne i kabinen. I lastrummet fanns inga fler hundplatser, allt var redan fullbokat. ”Fet” greyhound…majjgåddd!

   Du är bara okunnig ! Greyhounds har längre klor pga bättre grepp När de löper

    Men ser tydligt på bild 1 att de behöver klippas. Jag har liiite längre klor på mina på vintern men för långa ökar risken för klobrott. Knappast en kapplöpningshund det där heller…

   Alla deras hundar har vansinnigt långa klor. ?

   Tänkte skriva samma sak. Stackarna!

   Tänkte skriva samma sak! Stackarna!

  Gudars skymning!
  Det skulle mycket till för att jag skulle göra en sån stor förändring.
  Från Aruba till Sverige…jag fryser bara av tanken?❄️
  Får se hur långvarigt detta kommer att bli!

   Precis vad jag har tänkt. Undra hur långvarigt det faktiskt blir. Det är ju nästan exotiskt för dom nu, men undrar hur det blir sedan när euforin över att vara i Sverige försvinner. Står de ut med kyla och mörker då? ? jag gillar det men ibland funderar jag på hur vi svenskar pallar!
   Å andra sidan så är ju hennes kompis Olivia tillsammans med Rachels mans bästa kompis (också han från Aruba) och de har ju bott i Sverige några år nu och han verkar överleva ??‍♀️

    Men herregud, ”överleva” Sverige… Låter som att ni pratar om en rysk tundra där ingenting kan växa och den högsta temperaturen på hela året blir 5+.

     Men det du beskriver är ju det extrema för oss. För folk från varmgrader är kanske det vi har ute nu tillräckligt extremt för oss.

    Det jag verkligen saknar med Sverige är just naturen och årstidsskiftningarna, i övrigt faktiskt inte direkt något. För den som inte har vuxit upp med det och har minnen kopplade kan det säkert vara svårt. Det blir ju mer av ett projekt att ta sig ut och iväg, minskad spontanitet och liknande. Sen tycker jag alltid folk känns så sura och oartiga, främlingar alltså, och man behöver verkligen sin grupp av familj och vänner när alla är så upptagna med jobb och sig själva. Får se om jag provar på Sverige igen i framtiden, om naturen väger upp allt det andra.

  Kommer det inget inlägg om Sarasongbirds nya förhållande och hennes ex uttalande? Eller är det för mycket ”rykten” och ”spekulationer”?

   Undrar samma!

   Berätta mer!

  Vad tycker ni att Åsa ingrosso gör reklam för ”airstyler 5 in 1” från by avanta. Som är en kopia av dyson airwrap? Riktigt pinsamt, som att göra reklam för fake Gucci väskor

   Hänger inte med- det är ju en funktion som tillverkas och inte ett märke. Går inte att plagiera en väska (däremot kan du plagiera märket Gucci) för att ta ett exempel.

   Men är inte nästan hela hon fake? Tänder, hår, naglar, fillers mm. och superduper filtrerad på bilder?

  Jag kan verkligen förstå varför hon flyttar tillbaka hit. Det må låta flummigt men jag får sån energi och lugn från naturen här. Se de skiftande årstiderna, hur naturen vilar och sedan blommar ut. Fåglarnas sång på våren. Kvällarna i augusti. Första frosten på hösten.
  För några år sen så hade jag också jättesvårt med kylan och mörkret, men påverkas inte alls lika mycket längre. På vintern ser jag fram emot våren och förodlar. På hösten njuter jag av naturen, att ligga inomhus och läsa och vara ute i den krispiga luften.

   Samma för mig! Älskar svenska årstiderna och särskilt vintern. Mörkret är svårt ibland vissa år när det är väldigt få soltimmar, men när det är som i år tycker jag bara att det är mysigt – särskilt vid jul

   Jag håller med. Visst blir man sugen på Aruba när man ser Rachels vackra strandbilder och det turkosa havet… Men i längden vet jag att jag hade tröttnat. Jag älskar att se årstiderna skifta, frisk höstluft, vit glittrande snö, lyssna på regnet, att aldrig behöva vara rädd för att krypen på vinden är farliga för mitt liv… 😉 Hehe. Vore jättekul att bo på en paradisö under något år men sedan hade jag längtat hem.

    Tvärtom för mig. Skulle verkligen inte sakna mörkret, vätan och kylan. Årstidsväxlingar är överskattat enligt mig.

  Stackars hundar!!!! Vilka SJUKT långa klor.
  GGGGRRRRRRRRRRR

  Blir irriterad. Ingen testning/karantän här inte, redan ute på vift, julbord mm…?

   Med sin familj, ja.

  Hur länge har dom bott på Aruba? Varför flyttade dom dit? Varför flyttar dom hem?
  Förlåt att jag frågar men jag vet inte vem denna människa är.

  Shit alltså . Det var nog de värsta klor jag har sett på en levande hund som måste gå på sina fötter. Herregud köp en klotång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *