Vad är i görningen?

Flyttlasset från huset i Sigtuna, till parets nya lägenhet i Vasastan, har knappt hunnit bli inburet innan Emilia Wahllund börjar posta nya bilder från Hemnet.
Lägenheten, vars bild hon publicerat i svartvitt, finns i Gävle, vilket också råkar vara Emilias hemstad.
Marcelo ska ha letat efter en rörmokare i Gävle i en tidigare story, samtidigt som Emilia skrivit att ”hon har något stort att berätta” till sina följare.
Emilia visar även hur hon använt sig utan appen ”room planer” för att skissa på en lägenhet som inte riktigt stämmer ser ut som deras nya boende i Vasastan.

Ta allt detta, plus inlägget som Exonphspoiler postat och där hon skriver att Marcelo och Emilia i allra högsta grad fortfarande är tillsammans, och att följarna snart kommer få se hur Marcelo verkligen gör allt för Emilia.
Vilken är er slutsats?
Spontant tänker jag att paret ska flytta till Gävle, vilket alltså är Emilias hemstad.
Det enda som talar emot det är att lägenheten, vars bilder Emilia postat på Instagram story, fortfarande ligger ute på Hemnet.
Försöker hon locka honom till att vilja flytta dit, genom att dingla lite stuckatur framför nosen på honom?

Förhoppningsvis kan Marcelo och/eller Emilia ragga upp ett reklamsamarbete med någon typ av flyttföretag, för vid det här laget så måste de ju vara brutalt trötta på allt vad flyttkartonger och bubbelplast heter.
Jag blir matt av blotta tanken på alla deras täta flyttar under året som gått.
Pust och stön. 🙂

Tack för tips!

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja. De ska flytta till Gävle.

  Någon som förresten såg kommentaren på Emilias senaste bild som hon nu raderat? En person skrev att hon verkar ganska vilsen och inte riktigt vet vad hon vill fylla sitt tomrum med, eller vad hon egentligen söker, men att 4 boenden under något års tid (Vasastan, Sigtuna, Vasastan och nu Gävle) troligtvis inte är svaret till tomrummet. Jag tyckte ändå det var en ganska intressant kommentar. 🙂 Dock har de varit väldigt tydliga med att de gärna vill ha en tvåa nära inpå Elle, så det kan ju också förklara varför det nu blir mer brådskande att flytta till hennes släkt där hon/de kan få avlastning.

   Stör mig på Marcello som satan men vem faan är denna anonym att tala om för en annan att ”du har ett tomrum”?

    Minns inte om det ordagrant stod tomrum, men att denna känslan av att konstant vara vilsen var ganska uppenbar och att en flytt troligtvis inte kommer att få saker att kännas bättre. 😅 Det var inte jag som skrev den, fast minns jag studsade lite över den på gott och ont. Tror även det stod att Marcelo nog kommer att tröttna och att Elle nog behöver trygghet i ett fast boende.

    Jag tror inte dom flyttar till Gävle. Hon kanske är gravid igen.

     Jo, de har redan köpt boendet. 😊

      Haha, så jävla rätt åt Marcelo att bli småbarnsförälder i Gävle. Tror helt ärligt inte att det var det han tänkte sig 😄

   Hon skrev i en story på Instagram tidigare att hon inte känner sig hemma i Stockholm alls och helst skulle vilja flytta till Gävle igen. Hon nämnde de att hon nästan inte har några vänner i Stockholm och all släkt finns i Gävle vilket får henne att lämna sig ensam. Tror det är normalt då att känna ett tomrum, och för henne kanske tomrummet fylls genom en flytt tillbaka. Måste va tufft att vara mammaledig i en stad där man inte har vänner.

  Så, det här är inte en skvallerblogg men vi ska sitta och plussa 1+1 och komma på egna slutsatser?

   Men hur trött

   Jag har tips till ämnen vi kan prata om!

   – Vanessa Ammars fejkade legitimation (ssk) som blivit avslöjat av en större granskning av Sydsvenskan och HD. No need to say more, väldigt intressant om man gräver sig ner i det. Finns även fler ”influencers” som ryktas ha fejkat sin legitimation.

   – Danijela Pavlica, hur får denna familjen alla pengar? Varken hon eller sambon klassas som extraordinärt ”rika”, sambon tjänar minsann en god slant med sitt bolag, men att bygga nytt, stort och väldigt lyxigt hus vid en av Stockholms öar (gissar på det är mycket dyrt) och även flytta till en 6:a mitt i stan som ska totalrenoveras samt resa (bara Business eller förstaklass) och bo utomlands under flera veckor låter som ett otroligt dyrt nöje och jag får det inte att hänga ihop. Vart kommer alla dessa pengar ifrån?

   – Nina Glimsell. Har hon inga förväntningar eller krav på sig som influenser med en management-byrå? Hon postar max en gång varannan vecka med totalt likgiltiga saker och oftast samarbeten med noll trovärdighet. Youtube har avslutats och blogg likaså. Nog den lataste influencer som jag stött på, uppdateringarna är som sagt väldigt få och med helt likgiltiga saker. Måste vara ett skönt jobb…

   – Oliver Hunt snackade om att han skulle ha sitt barn varannan vecka. Verkar dock som att detta inte blev av, precis som hans körkort som han tog en intensivkurs för. 🙂 Intressant.

   – Genomgång av årets månader och de största händelser under respektive månader.

    Har bott på hennes hotell hon är på i Maldiverna just nu och det var inte superdyrt.. dessutom rätt ”billigt” att uppgradera till business class just nu. Men jag håller med om att de måste ha mycket pengar för att ha råd med deras boenden. Tror dock väldigt mycket av influencernas prylar/resor är för lånade pengar hos vissa.

     Vilket hotell är det? ☺️ Resor under jul och nyår med flyg och hotell är generellt alltid mycket dyrare än övriga säsonger. De nya boenden går väl sammanlagt (inkl. arkitekter och märkesinredning) på minst 25 miljoner, vilket är en helt extrem summa för mig.

      The Standard Maldives. 99% säker.

      Ja, det är ju en rätt astronomisk summa att lägga på boende egentligen.

    Vet inte hur stor andel Babak ägt av Cure men han har nog tjänar sig en rejäl hacka den vägen. https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/norskt-investmentbolag-koper-in-sig-i-cure-media/

    Undrar exakt samma sak om Dani och Nina. Det är typ Bianca som är i samma klass som inköp av bostäder som Dani och hennes kille. Och Bianca förstår man hur hon tjänar pengar och kan ha råd. Men Babak? Nej får inte ihop det.

    Håller med om Nina, hon känns som hon motvilligt är influenser men ändå håller kvar vid det fast hon aldrig delar med sig om sitt privatliv = det som gör att folk följer henne.

     Också funderat på Dani… De lever ju som bankdirektörer med hus, resor och lägenheter! Vad tjänar dom? De tycks ju vara betydligt rikare än Kenza och hennes man som ””bara”” har köpt en typ 4:a och en liten stuga i skogen. Danis och makens nya hus är liksom… Sjukt?

     Precis. Leker vi med tanken att Cure skulle vara värt 400 miljoner sammanlagt (då 50% såldes till en (enligt mig) övervärdering på SEK 200 mio). Antar vi att övriga andelar har fördelats lika, och inga av dessa har sålts, på de tre ägarna, då fördelas det som aktier värda ca. 60 miljoner till vardera ägare.

     Han skulle därför vara god för aktier värda 60 miljoner kronor. Dessa är alltså inte pengar som man har ”kontant” utan det är alltså värdet av de aktier du äger i ditt bolag. Antar vi att han säljer eller tar ut 50% av dessa, då skulle han skattas rejält och även tappa andelar av sitt bolag. En bolagsägare som tror på bolaget ser gärna att pengarna stannar i bolaget för ytterligare tillväxt och investeringar.

     Enbart deras två luxuösa boenden verkar enligt min uppfattning gå på 30-50 miljoner. Dessa är helt galna summor i min värld. Inte ens Bianca Ingrosso, som bevisligen tagit ut mycket större vinst, köper boenden i den prisklassen. Jag tror inte alls att de sysslar med något shady, så missförstå mig inte – får bara inte ihop ekvationen. Alls.

      Och ang. försäljningen: Detta skedde för en månad sedan. Då hade de redan köpt/initierat alla dessa dyra inköp och renoveringar. Tomten och huset i Värmdö köptes ju redan i 2019 med byggstart 2020.

       Bloggbevakning du kan väl göra en granskning på Dani och Babak?

       Ingen koll men de kan ju gjort utdelningar från företaget och eftersom det är litet; med förmånlig beskattning. Men ändå, det är enorma summor dom måste plockat ut och sedan skattat för, för att finansiera sina boenden. Han har inte gjort en liknande resa innan? Dom flesta plockar ju annars helst inte ut pengarna utan låter dom sitta i bolag för att kunna investeras med.
       Men dom kanske räknar med att det kommer att komma ut så himla mycket mer att dom kan göra såhär.
       Jag är nästan mer förvånad vad alla dessa till synes framgångsrika och troligen rätt smarta snubbarna som dessa influerar-kvinnor är tillsammans med, pratar med med sina fruar vars liv består av att klä upp sig för att fota sig själva i hallspegeln, göra luftiga icke-trovärdiga samarbeten och käka sallad med bäztizarna.

   Absolut, särskilt som det faktiskt är de själva som publicerat informationen. 🙂

    Ja tack !!

    Yaay 👏🏼👏🏼

  Ser ut att vara en fantastiskt vacker lägenhet! Och Gävle är ju en trevlig stad, om än liten. Inte så långt till Stockholm om han längtar tillbaka.

  Förresten. Snälla ge inte trötta Nessa mer uppmärksamhet eller dela hennes konton. She is so 2000-and-late. 😅 Hon tror väl nog att folk glömt bort att hon visat sitt sanna jag.

   Kan väl tycka att det är upp till Camilla? Jag har ett annat förslag, gå bort från datorn/lägg ner telefonen i samma stund som du har lust att skriva till en blogginnehavare eller dylikt vad den borde göra/skriva om/tycka.

    Eh? Hjälp? 😂

  Oj oj oj… visst bor Annica E i Gävle 😬

   Japp, hon och Marcelo i samma lilla stad.

    Åsså har vi Anna Books son som ränner runt där med tjejen sin. Härligt gäng 😊

   Men hon är väl enbart där när de inte är i Calgary?

  Är det bara jag i hela världen som inte ens får upp Exonphspoiler på instagram när jag söker? 🧐 hur i hela friden kan alla se kontot utom jag?

   @exonphbarb

   Kontor som Camilla delat skärmdump på är av ”exonphbarb”? Tror inte det gamla med nessa finns kvar..

   Samma här! Och med Dygnbaggegalan och några andra. Måste ta mig fram till dom via taggar från andra konton.

   Hon har inte kvar det kontot

   Aaa då är jag med, tack för hjälpen. 😊

  OT men kan vi kanske ha ett separat öppet spår ikväll för corona-relaterade inlägg? Tänker att det nog är många som vill ta upp det idag och det blir alltid så långa och många trådar om det så hade varit skönt om man kunde dela upp det lite

   Håller med!

   Ja tack!

   Absolut, det är en bra dé!

  Jag är lite efter här.

  Vad hände med Exonphspoiler tillslut?
  Detta bråket mellan några personer där någon hackade en persons instagram eller vad det var, var det sant eller inte?

  Var det Nessa som var den som la upp allt om Nicki Minaj på kontot eller var dom flera som hade kontot? Hon lägger aldrig upp något om det på sitt egna.

   Vill också veta detta!

  Tycker också det känns skumt med deras livsstil… Emilia är 20 år, träffade Marcelo innan hon ens tagit studenten, och de har redan skaffat barn och bott i tre boenden detta år. Nu verkar de satsa på ett fjärde. Jag förstår att det tar ett tag att ”hitta rätt” men det är väl kanske därför man ska vänta lite med att skaffa barn, hus och sambo… Så man VET vad man vill innan man tar alla beslut. Hoppas de trivs i Gävle men har svårt att se att Marcelo skulle trivas där..?

   Alla kanske inte kan välja när de ska ”skaffa barn” utan fick chansen och valde att ta den ifall man inte blir gravid nå mer.
   I övrigt håller jag med.

  Har inte Annica sitt hus i Gävle? Kul att få exet Marcello runt husknuten…😐

   Man måste väl kunna få bo i samma stad

    Får, får man väl. Frågan är om Annica tycker att det är så kul.

     Känns väl som hon gjort ett uppköp på alla sätt möjligt. Att möta sitt tragiska ex när man själv är ihop med någon vettig som man älskar lär väl vara rätt lugnt.

   Det går alldeles utmärkt att bo i Gävle även om ens ex också gör det. Staden är inte 2 kvadratmeter, så det är inga problem att bo där utan att stöta på sitt ex varje dag.

    Fast det känns ändå som att staden är 2 kvm och visst går det att bo i samma stad som sitt ex men hur kul i en så liten stad när uppbrottet inte var smärtfritt? Och jo, man stöter på folk man känner hela tiden i byhålan

     Nu tycker jag att du överdriver lite. Jag har bott där och träffade inte på något av mina ex speciellt ofta.
     Annica bor dessutom en bra bit utanför stan och hon verkar spendera ganska mycket tid i huset.

     Det bor ändå över 100.000 personer i Gävle, så det är ingen liten by vi pratar om, även om det inte heller är en storstad.

  Jag undrar hur de har råd med detta? är ju inga ruckel de bott/bor i och de verkar ha relativt dyra möbler osv. Så mkt tjänar väl inte Marcelo på jobb/samarbeten och hon har ju ”bara” samarbeten nu när hon är föräldraledig.

   Första lägenheten ägde Marcelo. Den såldes för lite mer än 3 miljoner om jag minns rätt. Dessa pengar lades troligtvis in som insats i Sigtuna-huset som såldes för strax under 4 miljoner. Vasastanboendet (befintliga) kostade väl någorlunda samma som huset i Sigtuna (gissning).

   Gävle-huset annonserades till 3,5 enligt hemnet, så det är antagligen med försäljning av nuvarande boendet som de kan flytta dit. 😊 Låter rimligt för mig.

   Möblerna är faktiskt inte så dyra som man kan tri. Det mesta i nuvarande boendet är från HM Home, trendcarpet (samarbete), jotex (samarbete), IKEA, Zara Home etc. Jag har någorlunda samma stil på inredning, så känner igen de flesta prylar 😂

    Sigtuna huset köpte de för strax över 5 mnkr och inte under 4 mnkr.

     Köpte? Eller sålde? Jag är rätt säker på att de inte fick hem 5 miljoner när de sålde boendet. I stand corrected. 😅

    Det är en lägenhet i Gävle, inte ett hus. Dessutom med renoveringsbehov skulle jag säga.

    Aha ok! Så ligger det säkert till då :). Tyckte möblerna ser så fancy ut men då bor jag å andra sidan bara nära en av dessa affärer (eller nära och nära; IKEA 15 mil bort 😀 )

  Den stora frågan är om Marcelo betalat tillbaka sin skuld till Annica 🤷🏼‍♀️

  Varför är det den stora frågan. Det är privat mellan dem.

  Men är det bara jag som får egoism vibbar av Emilia, hon vill, hon ska, hon har inga vänner i sthlm, men Marcelo då? Han har sitt liv i sthlm, han trivdes i huset.
  Men allting handlar om henne.

   Hon är ju hans fru och mamman till hans barn? Det är väl helt rimligt att de bosätter sig någonstans där hon trivs? Fint av Marcelo isf att sätta någons behov framför sin egna, det är då sannerligen inte någon bild jag fått av honom hittills.

    När gifte de sig?

   Jag förstår exakt vad du menar. Det känns utifrån som att det är Emilia som bestämmer otroligt mycket av de stora besluten, vilket självklart är normalt, men det konstiga blir ju att hon kräver så stora saker varje gång. Trivs inte i lägenhet – köper hus, trivs inte i hus – köper lägenhet, trivs inte i Stockholm – köper lägenhet i Gävle. Det är en ganska stor grej att flytta, iallafall för de flesta… inget man bara gör på infall. Marcelo verkar konstant nöjd med tillvaron vilket är fantastiskt.

  Så intressant att det var förbjudet att ”spekulera” om Margaux när hon hade dumpat Sean. Vilket var löjligt uppenbart för alla. Men nu går det plötsligt jättebra att spekulera hej vilt och gärna göra ett helt inlägg byggt på endast det. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️- räcker inte ens till. #dubbelmoralärintedubbeltsåbra 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

   Nu är det väl dock en viss skillnad på att spekulera om ett uppbrott och en eventuell flytt? Jag tycker iallafall att en relation är mer privat än ett bostadsköp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *