Det händer på Instagram

Linda-Marie Nilsson och Emil Assergård har förlovat sig!!
Jag antar att katten Zazze kommer bära ringarna och eventuellt även strössla blomblad lite överallt. ??

Stort grattis!!! ♥️

Faktiskt riktigt träffsäkert!
Dra åt skogen, prinsen!
”Eyes up here, buddy!”

Ni är så många som undrat om Margaux och Jacob är i Sydafrika tillsammans då de postat snarlika bilder på Instagram, och nu bekräftar de att så är fallet.
De är där tillsammans, då de båda vill göra det absolut bästa för sin son.

Fantastiskt fint, jag kan tänka mig att deras som är hur lycklig som helst över att få spendera julen med båda sina föräldrar i sol och värme.
En light-version av Katrin, Bingo och Alex den IIs föräldrarkooperativ. ?

 

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blir glad när jag ser föräldrar som kan bete sig som folk. Mina föräldrar kunde inte vara i samma rum under hela min uppväxt. Pappa valde bort födelsedagar, skolavslutningar, uppvisningar, matcher, allt för att slippa vara i närheten av mamma. I slutändan var det ju oss barn han straffade, inte henne. Men det är lite sent för honom att komma på nu.

    Så det värmer i hjärtat när jag ser föräldrar som på riktigt prioriterar barnen.

      Blir så glad av att se M och J tillsammans och vad de gör för sin son. Skönt att breakup gnabbet verkar ha lagt sig nu.
      <3

        Skrev en kommentar här inne en gång om att min sambo ibland reser på semester med hans dotter, hennes mamma med man och ”nya” barn. Jag följer med ibland och ibland är jag (av egen vilja) hemma när de åker. Min sambo och mamman har varit isär sedan dottern var tre år men de är goda vänner idag. Blev förvånad av hur många här inne som skrev att de tyckte att det var sjukt, att han inte kunde älska mig, att jag och han aldrig kunde bli en riktig familj osv. Jag är bara glad att de har en fin relation.

          Det låter helt fantastiskt. Vilken fantastisk man du har och extra familj.

          Men så fint ju bara att du har det tänket och låter dom ha den relationen till varandra ❤ Jag har fått höjda ögonbryn för att jag firat jul (också kommande nyår) med mitt ex och barn. Bara för att man I slutändan inte trivdes som partners så kan man trivas som vänner. Finns många sidor jag kan uppskatta med mitt ex trots att jag gjort slut

          Bli inte förvånad. Tyvärr finns en del här som vill vara taskiga!??

          Jag tror att många har väldigt svårt att tänka sig in i en sådan situation, när man inte själv är med om det och inte har barn med någon annan, jag personligen hade nog inte kunnat låta bli att känna svartsjuka om min partner åkte iväg (ensam) med sitt ex och gemensamma barn. Men å andra sidan, så har ingen av oss barn och det är därför väldigt svårt för mig att faktiskt relatera till situationen. ? Försök att inte ta åt dig, jag tror som sagt att många (som jag) inte kan förstå det, eftersom de inte är i den situationen själva eller för att de kämpar med svartsjuka (jag har fått hjälp för min svartsjuka, så den är mycket bättre nu!). Men heja er för att ni har fått det att funka och om alla mår bra, så är det verkligen ingen skada skett!

        Ja blev också glad av att se dem tillsammans och min känsla är att de är på g igen. Först verkade de vilja hålla det hemligt att J var med på resan men efter en spekulerande artikel om att han var med så visar de det själva.

          Jag tänkte samma sak!

      Mina föräldrar är likadana som dina! Bävar inför mitt framtida bröllop och typ… mina framtida barns födelsedagar osv och att de ska vara på samma tillställningar. Verkligen som du säger, det är främst vi barn som straffas för att DE inte kan lösa sina konflikter ??

        Jag fick nog när jag fick egna barn och pappa inte ens då kunde växa upp och komma på deras födelsedagar eller julaftnar för att mamma skulle vara där. Nä men skit i det då! Är det så jävla viktigt att hålla dig från mamma att du till och med skiter i dina egna barnbarn, då får det faktiskt vara.

      Mina föräldrar åkte på semester tlllsammans ”för min skull” och det såg så bra ut. I själva verket var det alltid bråk och någon slags konstig maktbalans.

      Jag hade hellre velat att mina föräldrar separerade på riktigt än att hålla på så. Jag visste inte heller vad jag skulle svara mina kompisar på frågan om mina föräldrar var tillsammans, eftersom det var olika hela tiden.

        Finns väl ett mellanting mellan att vara on-off inför barnen (eller vad du menar med ”att hålla på så”) och att inte kunna delta på en skolavslutning för att andra föräldern är där.

          Nej det gäller väl att hitta en väg som funkar för alla. Det är kanske inte positivt för alla barn att föräldrar åker på semester tillsammans och kanske framstår i barnens ögon att de är på väg att bli tillsammans igen, något barnet kanske hoppas på. Och är det mycket konflikter av och till så blir det ju också konstigt om man sen ibland umgås som bästa vänner. Alltså, funkar det att vara jättevänskapliga så är det ju bra, men inget som alla separerade nödvändigtvis bör sträva eftetDet är helt ok att bara ses vid högtider eller på fotbollsmatcher tex, men det bör man ju å andra sidan också kunna.

      Tog 10 år för mina föräldrar att kunna fira något ihop. Såhär i efterhand hade jag önskat att de klarar av det tidigare, hade gillat det under min barndom. Nu tog de sig samman när jag fyllde 18 men bättre sent än aldrig. Sen dess har vi firat alla syskons födelsedagar ihop och sen jag fick barn har vi firat jul tillsammans hos min ena förälder med dennes nya partner. Är så lycklig att vi har så roligt och mysigt ihop.

      Mina föräldrar skilde sig när jag var 8-9 år och de har försökt göra allting för att vi barn ska ha det bra, även om de inte alltid kom överens var det inget som syntes för oss barn. I slutändan när min pappa låg på hospice (10 år senare) var det hon som satt bredvid honom i princip hela tiden tills han gick bort och jag tror han inte ville något annat.

        <3

      Har lite svårt att de verkar så uppenbart påverkade på kvällarna bara. Alltså alla vuxna, medan pojken sover.

    Bilder på Instagram ger bara sken av det perfekta, alla som lever i vardagen vet hur livet är för de flesta.

    Har aldrig funnits och lär knappast komma nåt träffsäkert från Johanna Bladhs mun, än mindre instagramkonto. Bara en enda lång och basic parad av snodda plattityder.

      Eller hur.
      Orka bli kränkt över en flera sekler gammal saga.

        Blev hon kränkt? Jag tolkade det mer som att hon gjorde en poäng över en rätt så lustig story.

          Poäng?
          Ja, möjligtvis försöker hon samla godhetsknarkarpoäng genom att reposta några föråldrade, dåliga memes tillsammans med en bild där hon låtsas inte bry sig om vad folk tycker.

            Kan så vara. Tycker inte att hon verkar kränkt trots det.

          Hon gör inte direkt en poäng, hon snor texten från nån meme som cirkulerat i åratal och så sätter hon den under en bild på sig själv i underkläder. Trots att jag ogillar ordet så kommer jag inte på något bättre än cringe. Dubbelmegacringe!

        Hon är uppenbart inte kränkt, utan konstaterar bara att Askungen-storyn är rätt skev – liksom många andra sagor som Disney filmatiserat.

            Väntar på att någon snart gnäller på Kalle Anka.

              Det är väl bara i aftonbladets kommentarsfält det gnälls på Kalle?

      Finns ingen tröttsammare människa än Johanna Bladh.

      Onödigt taskig kommentar!! ?

    De orimliga är ju att skon bara passar en enda fot. Vad har hon för udda fötter egentligen?

      det är ju magiska skor ?‍♀️

        Nej. Det är ORIMLIGT!

          (Läs med ton av kishti)

          Vad kul! Du behövde inte ens skriva ”med ton av Kisthi”, läste den meningen i den tonen automatiskt??

            Haha bra. Hennes ”orimligt” är orimligt ofta i mitt huvud?

      I orginalet så högg systrarna av dig både häl och tår för att få plats i skon.

      Sen kanske prinsen är ansiktsblind och har svårt att känna igen människor som han inte ser så ofta.

      Det är ju en GLAS-SKO som har anpassats speciellt till Askungens fötter.
      En sådan sko passar bara den ursprungliga bäraren. Allt enligt denna utläggning jag funnit:
      http://faktoider.blogspot.com/2009/07/askungens-sko.html
      (Jag skrev medvetet GLAS-SKO för att undvika missförstånd – glass-ko är ju lika tokigt som glass-sko)

        En dum efterkonstruktion bara. Tycker att Disney ska faktagranskas mer. Det ska vara rimligt och sakligt. Vem tänker på barnen här!!???

      Det är bara för att skapa reflektion

        Åh nej, är det här nu ett ”roligt skämt” vi ska få dras med i evigheter här..?

          Det får nog framtiden utvisa 🙂

            I do hope so!

            Réflekterande Mama’s ??

          Ungefär som bastugrader. Jag tycker det var roligt.

            Var det Booken?

    Tror M och J får ihop det igen.
    På Margaux senaste vlogg från Gekås verkade hon vara en ledsen singel.

    Jag brukar inte vara den som reagerar men efter att ha sett såväl Askungen, Törnros, Snövit och Skönheten & odjuret samt Lilla sjöjungfrun denna jul kan man ju konstatera att detta med skönhet och ytlighet hos den kvinnliga karaktären är ett helt absurt fokus i alla dessa filmer. Apropå att mannen inte känner igen sin älskade; är inte Lilla sjöjungfrun också rätt bisarr på det viset?

      Är det inte där hon offrar hela sitt liv för att vara med honom, får aldrig se sin familj igen, osv och han känner inte ens igen henne?

        Haha ja precis, för att hon tappat rösten. Och så kommer hon häxan som ser helt annorlunda ut men med Ariels röst och han tror det är Ariel och kastar sig in i ett giftermål med henne.

          Hahaha fan vad ariel ska ångra sig där alltså. Offrat precis allt för honom och han är totalt obrydd om henne.

            I originalet av hc Andersen får hon aldrig prinsen, och förvandlas till skum på havet 🙁

            Classic ?

          Men Ursula förhäxar ju honom? O den förtrollningen bryts ju när Ursulas snäcka som innehåller Ariels röst går sönder. Då ”vaknar” han ju och ser Ariel direkt!

            Många här missar magin och undermeningen i dessa urgamla sagor.

      Älskar Disney världens finaste filmer. I Skönheten & Odjuret ligger ju fokus på att människor ska förstå att skönhet kommer inifrån. Odjuret fick ju en förbannelse på sig grund av att han valde att inte släppa in en kvinna som enligt honom såg hemsk ut. Då fick han sota för det själv och känna samma smärta som hon gjorde.

        Ja, lite samma sensmoral som i den vackra filmen ”min stora kärlek” ❤️ ? det VAR ju en vacker tjej där under den fula ytan hela tiden, han kunde bara inte se det?

        Personligen står jag inte ut med Disney överhuvudtaget men möjligen kan Skönheten och Odjuret vara ett undantag. Utöver den filmen så står företaget för så mycket absurditet att man sekundär skäms.

          Du har ingen smak

    Snälla sluta ge Johanna Bladh uppmärksamhet

      Det är ju Camillas kompis så lär inte hända.

      Varför?

    Nog så- kvinnor lurar och missleder mannen.
    Med sin skönhet som list.

    Inte sin intelligens givetvis, kvinnan är ju underordnad mannen.
    Nej, nej, hon lurar och förleder med sin sexualitet och skapar oro i leden.
    HUR skall mannen kunna känna igen kvinnan när hon tagit bort alla sexuella attribut som vackra kläder och smink – då är ju det bara ett skal kvar!!

    Alla 3 är väl exempel på att vara en karaktär i sociala medier. Känns inte äkta och väldigt utstuderat för att tjäna pengar/bli stor på insta/få folk att tycka om en.

    Det Maggis gör går ju rakt emot vad hon tidigare gjort i flera år. Och att hon lägger upp det och formulerar sig så har ju en baktanke. Hennes views har mer än halverats och hon kämpar desperat för att komma tillbaka.

    Bladh är en normalsmal person som dessutom lyckats få ett jobb inom media. Menar, hon har det rätt bra. Ändå ska hon göra poänger som om hon var genetiskt skitful, varit utsatt för övervikts mobbing och ja allt möjligt. Hon är absolut inte ensam, många har hakat på ”älska min kropp/insta va realiity”-trenden men klarar inte av den kategorin. Hon har en podd som heter ”tjejpodden” – förlåt med stör mig då på det namnet. Som att bara för man är tjej då gillar/tycker man på ett sätt.

    Lindamarie definierar sig som överviktig. Det är liksom därför man ska följa henne. För att hon är tjock och visar upp sin kropp. Om hon tar tag i sin vikt nångång faller hennes business. Känns inte sunt. Har liksom ingen annan usp varför man ska följa henne.

    -är så sjukt trött på tjejer på insta som ska prata om att INTE kommentera kroppar, att man ska älska sig själv och inte lägga sitt värde i om man är smal och snygg… samtidigt som deras konton är fulla av nakna bilder, bilder i underkläder i sexualiserande poser och kommentarerna handlar om hur ”fina” dom är och vilka vackra kroppar dom har och dom svarar med glädje ”tack bästaste du” ? som man nu inte vill ha fokus på kroppen. Prata om nått viktigare på ditt konto! Politik/aktier/fertilitet/återbruk/miljö/barnuppfostran/utbildning/eller lär folk nått du kan -frisörtips/DIY/inredning/drejning/bygga saker/sy egna kläder jamen vad som helst!

      Beredd att hålla med. Saknar konton där ”normala” kroppar, dvs kroppar med bristningar, celluliter, fylliga höfter, kraftiga lår, hängiga/sneda/platta/gigantiska naturliga bröst, hängiga armar etc etc etc, får finnas UTAN att det nödvändigtvis per automatik ska vara ett ”kroppspositivt” konto. Det känns som att om man är av större storlek så måste man automatiskt göra det till sin grej.

      Nej, mer naturliga kroppar i naturliga sammanhang utan att för den sakens skull göra sin kropp till fokus.

        Man kan ju följa massor av konton som handlar om annat än kroppar. Folk som handarbetar, tränar för att bli starka, rider, håller på med teater, tränar hundar, kör rally.. ja du fattar. Där kroppen är ett redskap och inte i fokus. Man styr själv vad man ser på sociala medier och det finns så mycket mer än de influencers som tas upp här.

    Inte alltid så lätt.
    När löshåret, lösögonfransar, massa smink och lite push-up och håll in grejer, färgade linser åkt av så kan man ibland undra om det är samma människa.

      Du får börja träffa andra typer av tjejer om du inte känner igen personen utan alla de där attiraljerna.

        Lugnt, är i ett fast förhållnade.
        Menar mest influensers, kändisar och liknande.

          Har du funderat på varför löshår, smink och shape-kläder finns?

          För att det enda värdet en kvinna har sitter i hennes utseende. Ser du inte ut som en gudinna naturligt så ses du ner på. Men försöker du lösa det med ovanstående så ses du också ned på. Går inte att göra rätt om man inte är normsnygg naturligt.

            Ses ner på, ja av andra kvinnor.

            Håller med Lewis. Värderas av andra kvinnor, som här.

            Ni behöver bara ta initiativ och fråga och inte krångla till det så mycket. Det är mycket lättare att ha en partner som vågar säga vad de tänker.

            En av mina grannar går alltid ut och krattar löv när jag går utanför dörren för hon vill antyda att jag ska kratta mina löv på min tomt. Så jag har gjort det till min grej att INTE kratta löven för att se när hon faktiskt säger det till mitt ansikte. Tänk att ha henne som partner.

              Låter lite smidigt iofs, att ens partner gör allt jobb och aldrig säger nånting om det. Man kan ha en sämre partner…

              Va? På tal om push-up och fillers

            Skitsnack!

        Har du sett bilder av Kardashiansystrarna i fullt smink + löshår i olika färger och jämfört med de bilder paparazzis tagit på dem när de är ofixade? Tycker faktiskt det är svårt att se att det är samma personer. Dessutom ser alla fillers bättre ut på foton än på video och irl. Fillers verkligen förvränger ansiktsdragen när de kommit över en viss nivå. ”Uncanny” minst sagt

          Men contouring, fillers, shapekläder, lösögonfransar osv är ju till för att ”förändra” utseendet, inte att se likadan ut som utan, klart de ser annorlunda ut utan allt det då. I stället för att håna och förlöjliga kvinnor som använder dessa (ofta offentliga kvinnor) så fundera på varför de används till att börja med.

      Och är man en piga och lever ett plågat liv, så säger man nog inte ”Noup, nej tack, jag förtjänar någon bättre” när en prins vill gifta sig med en.

        Noup ?

          Den nya Askungen: Prinsen är egentligen synskadad och därför inte känner igen henne, men vill känna om skon passar. Askungen blir förolämpad i sann feministisk anda, sparkar skon i Prinsens röv, tar skurhinken och säger hur hon klarar sig mycket bättre utan honom. Prinsen blir ledsen och Askungen blir en entreprenör inom golvskurarbranchen samtidigt som hon föder upp husmöss. The end.

            Eller bara tvärtom motför nu. Söt vacker prinsessa möter snygg rik prins. De blir kära yada yada yada. Kommer fram att hon är under förbannelse. Hon är både ful, tjock och fattig arbetslös. Så får man se hur mycket hennes inre är värt för prinsen när skönheten inte finns kvar.

              Det är ju bara trams att utseendet är oviktigt ändå. Varför tror så många på en kärlek utan förbehåll? Vilken lögn. Precis som att modern arkitektur gärna besöks av turister eller gör sig bra på vykort. Men visst.

                Haha ja det var ju exakt min poäng. Men så snart man ska visa att det yttre inte spelar roll så är det en vacker person som bara ser ful ut för en stund. Så finns där ändå en skönhet under allt det fula. Phiew, vilken tur.

    Jag hade älskat att se en Disneyfilm där killen är perfekt vältränad, har fint hår, sjunger vackert, har tjusiga kläder och som förlorat sin mamma, och sen använder detta för att snärja prinsessan som alla vill ha. Hon är rätt personlighetslös men hon har makt och pengar medan han är charmig och blygsam. I slutändan får han bli prins och de gifter sig! Hade varit kul bara för att vända på rollerna och sätta de andra filmerna i perspektiv. (Inser att Alladin är rätt nära men där är prinsessan vacker, smal, skönsjungande och inspärrad av sin pappa, så.. inte så mycket makt.)

      Var någon för länge sedan som gjorde scener ur sitcoms fast alla manliga karaktärer var kvinnor och alla kvinnliga karaktärer var män. Då insåg man hur sjuka manus och roller det är egentligen.

        Åh länka, vill gärna se!

      Alladin

      Trassel? ?

      Är inte det varje reality show med manliga deltagare?

      Frost… snubben som snärjer Anna för kungariket

    Var det inte Linda-Marie & Emil som alla trodde hade gjort slut? Eller var har jag fått för mig det?
    Isåfall är det ju en bra påminnelse för alla att det inte alltid är som det verkar på sociala medier (även åt andra hållet dvs) 🙂

      Det var spekulationer här inne ett flertal gånger.

    Visserligen är alla sätt bra utom de dåliga men det kändes sjukt oromantiskt att Emil friade i bilen. Allt för att få det på film. Suck.

      Alla vill kanske inte ha ett, enligt dig, typiskt romantiskt frieri. Kanske var precis så hon också ville ha det.

      Gillar dom båda men jag kan hålla med om det. Och vad är grejen med att visa lyckliga stunder? Jag hade känt det var väldigt privat om min sambo friade till mig. Vår stund liksom.

        Kan svara på min egen fråga. Självklart visas sånt för att ge mer likes. Allt för uppmärksamhet och pengar. Även nåt personligt ”säljer man ut”.

        Man blir nog inte influencer om man värderar det privata högre än att visa upp det. Jag får kryp i kroppen bara när någon friar på en offentlig plats. En mardröm för mig?

      Samtidigt blev jag helt tårögd över Linda-Maries reaktion. Var ju inget frieri typ där viktigast var se snygg ut i alla vinklar.

      Bättre med ett intimt frieri i bilen än ett som skall göras framför folk

        Blev ju framför flera tusen i efterhand..

      Och hon håller i telefonen för att visa att hon fulgråter???

    OT
    Jag gillar Therese Lindgren, men blev besviken över att hon tipsar om Seaspiracy på sin story. Finns väl få dokumentärer på senare år som fått så mycket kritik av seriösa forskare och NGOs.
    Och då brukar TL ändå vara helt okej på källkritik.

      Vad har den fått kritik för?
      Orkar inte googla och läsa massa?

        Från det jag kan hitta verkar de använda källor och fakta som inte stämmer eller blivit omstridda. Så med andra ord väljer de gammal, irrelevant fakta för att bygga på sitt argument istället för att bygga en sanningsenlig bild.

        De tar saker ur sin kontext och vinklar det för att passa den agenda de vill förmedla.
        Och att tex. MSC är helt värdelöst, vilket inte stämmer. Dokumentären förenklar och förkastar genomgående väldigt komplicerade processer

      Hon tipsade inte alls om den, hon skrev bara att hon kollade på den sist av alla. Och kompletterade med fakta.

    haha han tvingar ju på henne ringen utan att hon ens hinner svara ja först ?

      Du tycker inte att hennes reaktion säger rätt mycket och lite talar för vad hon har för svar på frågan?

        haha ja absolut men man brukar ändå hålla fram handen och friaren trär på den, inte typ hålla fast handen och påtvinga ringen innan man ens svarar ?

    Jag tror Margaux och Jakob blir ihop igen! Han kommer nog ta henne tillbaka om hon steppar upp och tar mer ansvar och slutar bete sig som en morsa i tonåren. Och Margaux skrev ju på sin blogg att hon vet att det är ”100% rätt att inte vara ihop med Sean”. Ouch till honom. Ingen dålig pik. Relationen mellan M och J verkar ha blivit mycket bättre så fort hon blev singel. Känns ändå som att de hör ihop. Tror han är trygghet för henne med sitt lugn.

      Var det han som gjorde slut?

      Hade själv haft väldigt svårt att ”ta tillbaka” någon som vill hänga med en när den blivit singel men som för några månader sedan varit sambo med och planerat att gifta sig med någon annan. Samt även hunnit med att träffa en annan ”mannen i mitt liv” efter att man brutit upp. Hade tagit det väldigt lugnt i ett sånt läge, varit rädd att det skulle sk*ta sig så snart nyhetens behag och spänningen lagt sig. Men vi får väl se hur det går för dem.

    Så himla gullig reaktion från Linda-Marie ?

    Vad roligt för dom ❤️❤️❤️

    Man kanske borde skriva om gamla sagor så att de är mer tidsenliga, eller inte visa de. Finns det någon annan lösning?

      Lösningen är att folk slutar vara så korkade och inser att det rör sig om justsagor, skrivna i en hel annan kontext än dagens.

        Problemet är väl att barn ser dessa sagor och snappar upp gamla skitgrejer om hur flickor vs pojkar ska vara och se ut.

          Förhoppningsvis finns det en vuxen som kan förklara skillnad på saga och verklighet. I många barnböcker händer saker som inte skulle hända i verkligheten, t ex Pippi Långstrump.

            Det skadliga är väl inte själva magin eller sagoväsen. Utan vad den förmedlar.

        Säg det till alla små barn som tittar.

      Undermeningarna är perenniella. #ingetärnyttundersolen

    får total panik på hur han bara trycker på henne ringen innan hon ens sagt nåt

    ” För att han inte känner igen henne utan smink” Fantastiskt roligt?

    Sagan finns ju i flera versioner jorden runt. Men nu ska vi kliché-hata Disney och demonstrativt flexa muttan på IG. Kaa-ching.

      Till och med Disney själva verkar ju tycka att de gamla filmerna är problematiska.

        Ja, exakt när woke vågen drog igång i USA så fann de sagorna problematiska plötsligt.

    Ska väl vara SIN underbare son

    Johanna Bladh, så problematisk och hemsk ”förebild”. Hon böjer sig sönder och samman för att få fram en valk?? Och säger ”hen sa ju något jättehemskt… att hon var TJOCK”. MMMMMM Johanna Bladh, jättehemskt att vara tjock. Tack! Hoppas aldrig min dotter behöver läsa hennes ord eller se hennes bilder, någonsin.

    Man kan ju verkligen hoppas att margaux är genuint intresserad av att ha en bra relation till pappan och inte enbart för att få fler klick! Hon har ju lagt upp content där hon inte varit lika noga med att gömma sonens ansikte, men jag hoppas inte att hon gjort det avsiktligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.