147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att börja jobba igen efter en låååång föräldraledighet!!! Ska dricka så mycket kaffe i lugn o ro. Varmt kaffe <3

   Hur länge?:)

  För min egen del… kan inte komma på nått just nu. Att bli ”frisk” kanske? (Dvs att min sjukdom som går i skov kommer in i en lugnare fas och jag kan slippa medicin ett tag och få sova ordentligt)
  Från sociala mediers sida… jag är så glad över att kunna följa/avslöja som man vill för jag gillar inte alla gravida eller nyblivna föräldrar – alla beter som som jungfru Maria och att just deras graviditet/baby är guds gåva till mänskligheten-men, det finns faktiskt en influenser jag inte önskar annat och då ska jag följa henne. Det verkar som att hon alltid velat bli mamma men har en pojkvän som inte verkar lika taggad.

   Ett AMEN på ditt första mål. Känner samma 🙏🏽

   Hur kan du låta så söt i första delen och sen vara så spydig mot mammor?
   Du glädjs över att sluta med en medicin men kan inte fatta att kvinnor blir glada över sina barn? Sjukt!

    Är inte ts. Men man kan ju välja att läsa med ett annat perspektiv. Tolkade inte det som att hen inte blir glad. Utan att det är tufft med sociala medier och de som trycker upp sin graviditet i nyllet och ”meningen med livet”. Personen skriver ju också att hen är glad att man kan avfölja.

    Forts. att höra sånt när man själv inte kanske kan/kämpar för att bli gravid. Tror bara hen skrev det klumpigt.

  Hands up allihopa som också finner det totalt ointressant med alla dessa återblickar. Milslånga stories med bilder man redan sett under året 🙈😄

   Håller med!
   Intresseklubben antecknar.
   Klubben för inbördes beundran!

    Får ont i huvudet av alla reels där man ska hinna se 5 bilder på typ en sekund också 🥵

   Its a influencer/narcissistic thing! Ännu ett litet hörn med plats för uppvisande och skryt😇
   Gäller att passa på och ta VARENDA CHANS MAN FÅR!!!!

   Jag kanske är en känslokall människa, men det känns nästan MER ointressant bland vänner och bekanta 🙈
   ”2021 har varit utmanande och omtumlande.
   Januari: jag började nytt jobb och fick bästa kollegorna @annzofi @cewinsmamma
   Februari: hade corona 🙁
   Mars: fick reda på att jag skulle bli #mama #mamis med bästa @randomkillemedfisk
   April: mådde illa, haha
   Etc etc

   Och då är det ändå dom som liksom har gjort något speciellt, andra lägger typ upp sin mest gillade bild, som fått 22 likes, från när dom firade midsommar.

    Random kille med fisk 😂😂😂😂 för mig som är ute på dejting sidor är detta väldigt kul 😂

     Men finns den här personen över huvud taget?! Jag är Lost 😂

      Okej nu fattar jag hahahahaha

    Hahahahaha asså JA.

    Hahahahaha skrattade högt 🤣🤣🤣

    ÄLSKAR referensen till Cewins mamma!

    @randomkillemedfisk hahaha, tack för den! Underbar!

    Va tvungen att söka, ingen avdom fanns. HAFFA!! 😂😂😂

    Älskar randomkillemedfisk!!🤣🤣🤣

    Din årsrapport var den bästa jag läst hittills. Borde jag byta alla mina vänner mot dig?

   Instämmer helt! Bland annat på My feldts story igår 😱 hundraelva tråkiga klipp om året. Fattar inte att folk orkar lägga upp det. Känns inte som nån annan än dem själv är intresserade vad just de gjorde i februari.

    För mig är min instagram liksom… för mig. Jag har följare (vänner jag känner irl och familj) men det bästa med min Instagram tycker jag är att använda den som ett lättillgängligt minnesalbum där man kan se tillbaka på gamla bilder och en årsresume i Stories blir liksom ett sätt att ”ge liv” åt gamla bilder i sitt mobilalbum. Förväntar mig inte att alla mina vänner ska tycka att det är spännande men det var mysigt för mig att skapa resumén 😊

     Var inte meningen att såra nån.

   Tänker att såhär skriver ju folk om precis allt som delas , både av vanlisar och influencers. ”Ingen är intresserad av din spotify wrapped”, ”ingen bryr sig om att ditt barn skrattar åt gurka”, ”ingen vill se ditt nya matsalsbord”. Ändå delas det. Så antingen gör vi det ju för oss själva – Bra! Fint! Eller så finns det ju faktiskt ett intresse.

   Jag uppskattade garanterat min 2021-video mer än någon annan, men det spelar väl ingen roll? Det är ju ett sätt att hylla/minnas året, inte någonting jag tänker köra pop quiz på bland mina vänner för att se hur engagerade de är i vad jag gjorde i maj.

  Jag känner fuck 2021 – mitt sämsta år hittills och hoppas att 2022 ska behandla mig bättre.

   Jag med. Inte haft bra år. Behöver miljöombyte men tänker inte resa nu. Vill ha mera sol. Idag var det grått i trist i Stockholm. 😕

  Att börja jobba efter en låååång föräldrarledighet!!! Ska dricka så mycket kaffe i lugn o ro. Varmt kaffe <3

  Detta blev verkligen ett sådant där tillfälle/inlägg där man blir påmind om samtidsbeskrivning att med hjälp av sociala medier står alla på scen men ingen sitter i publiken 😂 Självupptagenheten att sammanfatta sitt år i text och bilder för alla som vill att läsa vet inga gränser, men vi är så vana att vi inte tänker på hur absurt det ändå är?

   Näää du. Kommer aldrig vänja mig vid denna narcissistiska och självupptagna livsstilen flunsorna har. Finner något som förvånar miG varje dag.

    Tycker alltid jag har en något nedlåtande inställning till precis alla flunsor. Visst, vissa gör det lite snyggare än andra men precis alla har ju mer eller mindre narcissistiska drag och manipulerar folk att tro att de är vänner på någon nivå.

   Jag tänkte det senaste ikväll då jag såg UnderbaraClaras story. Wow en bild på när hon hämtar ved. Hur klarade vi oss förut utan visa allt vi gör?

  Jag ser fram emot att bli snällare mot mig själv. Våga säga nej till sådant jag inte mäktar med, ta tid till mig själv när jag behöver.

  För en mer precis grej ser jag fram emot att (förhoppningsvis!) ta tresiffrigt i knäböj.

  Therese Lindgrens story idag?! Den ”super roliga” bilden med Anders i bilen? Många av hennes följare är väl typ 12-13 år…

   Var mer förundrar varför hon va klädd som om det var -10 idag 😅

   Så farligt var det inte 😂 Tror ingen tar skada av det. Och 12 åringar ska ändå inte hänga på instagram. Föräldrarnas ansvar att se vad barnen gör på nätet och vilka de följer.

    Om det har varit Gabjossan så tror jag det skulle ha varit starkare reaktioner 😅

   Är hennes största målgrupp verkligen barn i den åldern?

   Den var sjukt märklig, ja. Jag tyckte den var noll kul, men det är hennes konto så hoppas hon är nöjd.

  Jag ser fram emot Göteborgsvarvet (SKA springa det, har bestämt att det blir av!). Och jag ser fram emot att kunna spela seriespel igen, i två sporter.
  Jag ser fram emot två Håkan Hellström-konserter och det här ska bli mitt år. Jag känner det på mig. När 2022 är slut ska jag ha så mycket roliga bilder att se tillbaka på och minnas det här året som det bästa. 2018 var ett väldigt bra år för mig också, det här året ska bli ännu bättre.🥰

  Jag plussade igår den 1/1 🙂 Så om appen räknat rätt så borde BF vara i mitten av augusti

   Grattis!😊

   Så..igår?

    Precis som personen skrev?

    Men snälla. Varför skulle du ens kommentera? För likes?

    Hon skrev ju 1/1. Vad är det du behövde förtydliga? Alla andra förstår nog vad hon menar.

   Grattis! Jag har BF början på augusti/sista juli. Har du känt av illamående än? 🙂

    Ta barnsnacket på föräldraliv tack.

     Nej tack. 🙂

     Ta skitsnacket på Flashback tack.

     Var inte så bitter, Margot

    Grattis till dig också! Nej ingenting faktiskt men känner mig otroligt trött denna gång 🙂

  Jag hoppas på ett år med mer lycka och framgång än vad jag hade förra året, att jag ska ta examen i juni och få ett jobb jag trivs på med bra kollegor och att jag detta år kanske får bli kär 😊

   Guud, nästan som att jag skrev inlägget förutom det där med ”examen”.
   Bra jobb med trevliga kollegor ✅
   Hoppas att jag blir kär i en bra man som oxå blir kär i mig! ✅

  Ser framemot att flytta i mars till en helt nybyggd lägenhet. Älskar min nuvarande lägenhet men den gar blivit för liten för familjen så nu är det äntligen dags efter två års planerande. Är nervös också, dels för att det är jobbigt att flytta men också för att man aldrig vet hur man trivs, nya grannar, nytt område etc.

   Blir säkert kanon! Lycka till med flytten!

  Vad var det Gabjoss lade ut under nyår som var så äckligt/cringe som några snackade om?

   Alla tyckte det var äckligt men alla dem vägrade också säga vad det var. INGEN svarade på dem kommentarerna😅

   Gabjoss och hennes man stod o tungade varandras munnar å det grövsta och de såg basically ut som att de skulle ha s*x any second.

    Haha Linda-Marie och Emils hånglande var alltså som ett sandkorn i jämförelse med ett berg.
    Kan inte fatta varför det ska hånglas, kyssas och pussas på storys.

     Förtydligande jag tycker inte att de hånglade. Emil och LM. Bara ett uttryck som är lätt dra till. De kysstes bara lite.
     Men tycker ändå att folk kan skippa sånt på storys 😬

    Varför ljuger du haha? De pussades bara

     Haha nej upplevde inte de där som en rumsrens puss faktiskt.

     Du missade nog videon. 😅

   Så obehagligt. Hade tyckt det känts supermärkligt om mina föräldrar hade hållit på sådär framför mig och mina syskon.

    Har nog aldrig en endaste gång sett mina föräldrar pussas faktiskt, och gabjoss med man hånglar framför barnen och lägger ut på instagram.

     Va? 😬 Va… sorgligt 🥺

      Är det sorgligt att de hånglar framför barnen? Tror inte de far illa av det 😂

   Hennes man la upp en video där hon satt i hans knä (i minimal klänning så man såg in under och därmed flashade sina lika minimala trosor) och de hånglar och hans händer klämmer både lår, in under klänningen, bröst och resten av henne. Såg ut som att det skulle kunna vara början på ett förspel, ja, och skulle inte tycka det var ett ok beteende framför någon. De blev filmade av någon, så de var uppenbarligen inte ensamma i rummet.

    Alltså för fan 😅

    Haha perversa människor 🤢

    Men fy.. vad händer med henne egentligen?

    Dom har ju gjort porr som jag uppfattade det, det skrev Gab på en frågestund nyligen, hon fick en fråga om hon tycker det är okej att hennes partner ser på porr och då svarade hon ”om det är sånt vi gjort själva så är det okej men inte annars”.

     Hon menar inte olika typer av sex då, som de själva inte haft/säger nej till? Typ om en utav dem inte vill ha trekant så är det inte ok att kolla på?

      Haha konstiga regler… tror faktiskt hon menar sådant de själv spelat in. Mest tror jag hon svarade så för att få uppmärksamhet till att de spelar in när de har sex. Wow så coolt och dirty alltså!

       Tur att hon väjler att spela in med en så respektfull man som aldrig skulle komma på tanken att läcka filmerna.

        Har en känsla av att det kommer nog ske 😕

      Det var rätt uppenbart att hon menade att de har spelat in eget. Tyckte jag.

       Wow… Man undrar om hon inser att det finns knäppskallar som LÄTT kan hacka sig in och sno deras videos om de inte är riktigt grymma på teknisk säkerhet (mina fördomar säger mig att de inte är det).

    Tips till Gabriella….tror hon och Adidasmannen kan få ihop en bra summa på OF, både hon själv och dom båda som par. Det kommer naturligt för dom. Att vara sexiga. Alla sexiga bilder på bloggen med och utan dammsugare kan få betalt på OF.

     Hur fan kan du tycka att det är en bra idé?

      Är nog bara en tidsfråga innan sx film publiceras på Instagram. På of får de iaf betalt

       Då ska du se vad man lätt kan hitta på Twitter. Där finns det rena porrfilmer upplagda. Om man nu har intresse av att se det.

        Nu menade jag just paret som diskuteras

         Jag med.

          Berätta mer 🙊

    Som en fjortis verkligen 😄

  Ser fram emot att se Biancas nya lägenhet och Pernillas nya hus!

   Det är vad du ser fram emot 2022? Att få se Biancas nya lägenhet? Det kanske är det sorgligaste jag läst

    Jag instämmer!

    😂😂 Dagens unga tjejer. Också tror man inte att dessa påverkas av vikthets och fillers och allt förbannat.

    Fast frågan i inlägget var ju vad vi ser fram emot mest 2022 personligt eller på sociala medier och det är väl var Pluto ser mest fram emot att se på soc med kanske. Jag är också nyfiken på att se det faktiskt, i övrigt har jag inte mycket att se fram emot faktiskt.

    Haha, i sociala medier, vilket dels efterfrågades i inlägget. Tänkte skriva det som förtydligande i min kommentar för jag misstänkte att någon skulle skriva som du😉 du kanske får läsa det ursprungliga inlägget lite nogare nästa gång.

     Jag är också väldigt nyfiken på Biancas lägenhet 😄

   Haha jag med faktiskt!

  Att få veta ditt alterego på socialamedier.

  Jag ser framemot att flytta in i huset jag köpt med min sambo!! Fattar inte att detta händer mig. Varit singel hela livet och den enda singel i kompisgänget och tänk att det är väl min lott i livet. Sen träffade jag en karl på tinder

  2022 tänkte jag fortsätta vara en bitter jäveln och gråta inombords varje gång någon pratar om att de älskar att vara på jobbet för att de blir galna på att vara hemma med sina barn när allt jag själv vill är att få hålla vhyssja byta bajsblöja som kletat över hela ryggen och få sitta utmattad med bebis mitt inatten och känna mig lite galen av att bebis håller mig vaken istället för att brist på bebis håller mig vaken.

  Ingen idé att hoppas på mirakel. Det har inte hänt en enda gång sedan ettan kom för tio år sedan och jo jag vet att jag är fantastiskt lyckligt lottad att ha fått ett barn. Men tyvärr så fyllde inte ett barn mitt ”föräldrabehov”.. mitt hjärta absolut men inte någon primal jävla instinkt som gör att jag snart börjar amma hunden. (Lite humor får man ha)

   💕

   Sex år för mig. Inget barn.. feel you. Drygt med alla graviditeter/barn omkring och att vara så nära men inte vara med

   Ska bli skönt att börja jobba för ekonomins skull men kunde jag skulle jag va hemma med min älskade lilla unge. Visst behöver jag någon timme egentid iblnd men att jobba 40h i veckan ger mig ångest. Att mitt barn ska spendera mer tid med pedagoger än mig är fan hemskt 😭😭😭 men ja lite galen har man blivit under denna pandemi när man följt alla rekommendationer.
   Men inte tillräckligt för att Längta till jobb 😢
   Varför skaffar folk barn? Och sen ett till och ett till när så många bara lämnar bort dom utan att blinka😱

    Vad menar du med det sista? Är inte du en av dem som skaffat barn och ska ”lämna bort” det och börja jobba? Kan du inte isf bara besvara din egen fråga?

    Varför skaffar du barn? Du ska ju jobba 40 timmar i veckan och låta ditt barn spendera mer tid med sina pedagoger än dig.

    Puckokommentar din sista mening.

   Kram! Önskar dig verkligen det du drömmer om. Skall hålla om mina ungar och tänka på din längtan när jag sitter uppe inatt.

   Massi. Jag har två barn. Och jag känner sorg över att inte få nr 3. För att inte bli tokig… så tänker jag att det är biologiskt betingat, lusten behovet att fortplanta oss.

   Jag är tacksam över mina två… båda gjorda med IVF med sex år emellan…. Ändå sörjer jag nr tre och det är ju knäppt egentligen.

  Tror ni att Angelica Blick har ihop det med Alexander Abdallah?

   Hmm, varför tror du det?
   Snyggt par annars.
   Han är superhet.

  Ser fram emot två konserter som jag haft inbokade sedan pandemins start. Jag hoppas att de äntligen blir av detta år!

   Vilka??

    Mando Diao och Anki Bagger

    Annika Norlin och green day
    /ts

  Vill ha mer kul. Kunna planera saker, kanske resa, umgås mer med vänner, kunna ta en AW eller två med kollegor, gå på spelningar, utvecklas i min hobby.

  Vad har hänt med Perelli, känner knappt igen henne 😱😲

   Tänderna 😬 de är inte meningen det ska se naturligt ut va när man fixar sådär?

    Ne de var de första jag tänkte. Vad har hon gjort med tänderna?! Hon va ju jättefin innan 😲😲😲

     Tänderna som är jättestora har hon ju haft i många år. Dessutom bleker hon dom så sist jag såg henne så ser det ut som reflexer i hennes mun….

   Hua den människan är lik sitt yttre på insidan.

    Ja hon har verkligen ändrats… fick en chock när jag va inne på hennes ig 😆😲

  Min älskade pappa gick bort 2021, vilket såklart gjorde det året till det sämsta i mitt liv 😢
  2022 ser jag fram emot att må bättre, börja läsa lite kurser som gör att jag kommer kunna utvecklas mer på mitt jobb. Ser också fram emot att renovera lite hemma, att fortsätta träna och att umgås mycket med min älskade familj!

   Sänder dig all kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Tack ♥️

   Beklagar verkligen 🌸 skickar kärlek och värme!

  Sociala medier – ett trevligare klimat. Både här och på andra ställen bland kommentatorerna. Är nyfiken på Biancas nya lägenhet både här och i Marbella eller var sjutton det nu va 😂

  Privat – att dejten jag ska på ikväll är en riktig goding! 😍 Förra året blev jag totalt blockad, efter ha träffat barnen och allt. Fy fan. Om inte – så hoppas jag att min IVF som ensamstående kör igång nära sommaren och att den funkar. Och att få må bra ❤️

   Du får gärna uppdatera om din dejt, hur den gick 🥰 Låter riktigt jobbigt det du var med om 2021. Hoppas 2022 blir mycket bättre på den fronten. 💕

    Jag har inte ens berättat en tiondel om mitt år, men kan säga att det varit överjävligt 😭 Halvt bott på sjukhuset (jobbar inte där utan varit där pga sjukdom) osv. Det va ett riktigt jobbigt år på många fronter 💔

    Men dejten!! Ja.. Den blev inte av 😂😭 Han blev försenad så jag ställde in den tillslut. Vi ska ses i veckan ist 🥰

    Tusen tusen tack fina människa! Detsamma till dig ❤️

   Skrev du om att du blivit blockad på öppet spår?
   Drar mig till minnes en liknande historia nämligen och undrade hur det gick.

    Ja! Det är typ ett år sen nu. Hela starten på relationen va lite märklig. Men ni va ett gäng som ”följde” detta haha! Flera skrev och efterlyste uppdatering, det va faktiskt kul 😍 Men ja han dumpade mig genom att blocka.
    💔
    Sen dök det upp en tjej på instagram ”utforska” för två månader sen som fått missfall. Då visar det sig va det hans nya som han gjort gravid, en månad efter han dumpa mig. Eller ja de fick missfall en månad efter han dumpat/blockat mig. Nu är dom sambos (jepp råkade snoka, nu är det lugnt men missfallet gjorde fan ont att upptäcka på det viset).

     Det här låter verkligen helt sjukt och riktigt hemskt! Önskar dig verkligen all lycka 2022 och att det vänder för dig! 💗 Både relationsmässigt men även när det kommer till din hälsa.

     Tack! 🤗

  Att Diana skriver ”alla fall” utan i är lite.. sorgligt

  Jag ser fram emot att bli mamma i juni ❤️

  Önskar att jag under 2022 ska våga mer och lyckas lista ut vad jag vill med livet och mitt äktenskap. Har börjat tvivla på mitt äktenskap (av flera anledningar) och tror vi båda skulle vara lyckligare på egen hand och passa bättre som vänner.

  Har länge tänkt att jag vill leva med en kvinna men aldrig vågat gå in i något med en kvinna pga min uppväxt/föräldrar. Jag hoppas att jag ska våga leva mer som mig och som jag verkligen vill, och sluta fatta beslut som gör andra nöjda.

  Önskar att 2022 ska bli året då influensers lär sig att reklammarkera korrekt. Dock är min förhoppning inte särskilt stor då Pernilla Wahlgren inte kan reklammarkera sitt senaste inlägg korrekt om hennes klädkollektion på Gekås!

   DET kommer aldrig hända.

  Jag ser fram emot att ge ut min roman!! Kommer 18 januari som fysisk bok (ljudbok är redan släppt) och jag ska satsa stenhårt på att försöka marknadsföra boken.

   ….namn?

    Den het och Tillflykten. En feelgoodroman.

     Tack! Tillagd i ”bokhyllan” så den ska jag lyssna på när jag jobbar ikväll!! 🙌🏻

  Vad är det här nya med sned snörpmun och ett knipöga?

  Jag hoppas på mindre ytlighet och filter bland influencers 2022 och mer av det ”riktiga” livet men å andra sidan så är ju det deras jobb men att vi följare kan göra mer aktiva val vilka vi väljer att följa och därmed supporta.

  Sett många som sammanfattar förra året med 60 bilder som visas 1 per sekund. Är det någon speciell app som används?

  Att 2022 blir året då influencers dör ut.

  Jag skulle önska att 2022 blir året då många där ute som idag tror att ”deras” influencer är deras bästa vän forever inser att allt handlar om business dvs deras egna pengar.

  Om man inte kan skaffa barnvakt på nyår, får man inte fira nyår med Forni o co då? Hur gör folk, vi hade aldrig kunnat hitta barnvakt varje nyår i 18 år framöver.. är det bara vi som ser det som självklart att fira med barnen?

   Ganska självklart att fira ytan barn på nyår tycker jag. Annars blir det ju mer ett barnkalas.

    utan…

  Att få uppleva alla dessa ”första” med andra barnet! Första ordet, första krypandet, första stegen, första dagen på förskolan.. åh! Och jag längtar efter att få börja om att jobba igen. Saknar alla kollegor och att prata med vuxna människor!

  Ser mest fram emot att hämta vår adopterade hund som kommer med flyget imorgon 🥳🥳🥳🥳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *