Anna Book och renoveringarna

Renoveringen av Anna Books hus i Märsta diskuteras vilt i kommentarsfältet, och ett inlägg om saken har efterfrågats.
Eftersom er vilja är min lag, så kommer således ett renoveringsinlägg av och med Anna Book och den vita villan, som så klart gör sig allra bäst i motljus på Instagram. 😉

Välkommen till Villa Ankersborg, en totalrenoverad lantligt belägen vitputsad villa med souterrainvåning. Taket är nytt, villan är omdränerad och fasaden är ny. Just nu pågår renovering av interiören. Nya ytskikt, samt nya kök och våtutrymmen. Vardagsrum med stor balkong i söderläge och öppen spis. Relax med bastu. Vattenburen golvvärme i hela souterrainplanet. Luftvattenvärmepump ger låga driftkostnader. 200 m² trädäckad altan. Vackra grindar och staket i gjutjärn. 2294 m² södersluttande tomt . Busshållplats invid tomten. Ca sju km till pendeln mot Uppsala och Stockholm. Borrad brunn och 3-kammarbrunn med sluten tank. // Från Hemmet

Diskussionerna handlar alltså om renovering. 
Anna postar inlägg på Instagram – före och efterbilder – på ett sätt som får det att framstå som att det är hon och familjen som gjort det mesta arbetet, när texten och planlösningen i mäklarens annons tydligt visar att renoveringen var i full gång, redan när Familjen Toledano Book köpte huset.
De har möjligtvis gjort tillvalen, men grovjobbet verkar ha varit mer eller mindre klart.

Tilläggas bör att Anna även postar flera inlägg där hon faktiskt inte påstår att renoveringen är gjord av dem, utan som bara visar ”före och efter-bilder”.
Som det här inlägget:

Här kommer lite fler bilder från Annas Instagamkonto, med hus, renovering och annat bestyr.

Hur kommer det sig att allting med Anna Book alltid blir ”en grej”?
Är hon dålig på att uttrycka sig, eller spelar det egentligen ingen roll vad hon säger, så länge det är hon som säger det?

Vad hon säger är kanske upp till henne, men vad ni skriver i era kommentarer är upp till er. 🙂

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hur går det med Attefalls-huset? När blir det klart? Har bara stått ett par år, typ.

  När ska barnen flytta ut?

  Vilken granne ska klippa gräsmattan den här sommaren?

  Så många viktiga frågor.

   Ja, varför dröjer det så?

    Har för mig (längesen så kanske minns fel) hon sa i en live i somras att dom inte har bråttom, vill inte bara slänga ihop något utan allt ska vara genomtänkt och perfekt. Ska dom tex ha en kran i köket vill dom hitta en dom gillar 100% och inte nöja sig med någonting.
    Lång leveranstid på vissa saker har jag för mig att hon sa också.

     Problemet med den inställningen är att ett hus som står ouppvärmt i flera år kan få fuktskador. Tror tyvärr att det saknas pengar till att färdigställa Attefallaren.

      Tror också det är pengarna det är brist på.
      Trist om det får fuktskador och förstörs

       Påstod inte hon att de hade äkta marmor i Attefallaren också? ?

        Nu när du säger det så finns det ett litet minne av det, men osäker.
        Men frågar man henne så är jag rätt säker på att det såklart är äkta marmor.

        Vad ska dom ha det huset till? vad brukar folk ha såna hus till? Badrummet såg ju inte direkt billigt ut.
        Hoppas dom att någon av ungarna bara ska flytta dit? Ska dom hyra ut det? Ska hon ha hemliga möten och gofika där? Ska det stå tomt?

     Ja, men nu är de ju i femtioårsåldern och inte 25 och har hela livet framför sig. Det finns hur mycket fina grejer som helst, utbudet är enormt. Om man har pengarna förstås. Hon hade nog tänkt att Felicia och dåvarande pojkvännen skulle bo där men av olika anledningar har det inte kunnat göras klart.

   Det var ju bara några millimeter från klart och helt abrupt så lade dom av. Det var ju byggare/fixare där som höll på för fullt, och Tooken filmade inifrån och det var i stort sett klart, men BAM så avbröts det, och inte ett dugg har gjorts sedan (runt två år sedan). Fanns säkert inga pengar att betala för hantverkarna och material, men det finns en jäkla massa pengar att fixa peruker/löshår, fixa fake ögonbryn och fransar. ?

  Jag har inte alls hängt med i turerna runt Anna påsistone, men SNÄLLA säg att villan i folkmun och i kommentrarsfält går under namnet ”Villa Ankeborg” och inget annat ???. Det är väl ändå så? Snälla säg att det är så.

   Får i alla fall direkt bilder av hur invånarna går klädda Ankeborg-style…

    Med rumpan bar? Usch den bilden hade jag gärna sluppit.

   Självklart gör den det?

   ”Ankersborg” (inte Ankeborg) stod det i mäklarannonsen att huset heter.

  ”Som jag generöst delar med mig av” haha classic Anna.

  Undrar mest över bänken som är inställd mellan utdragsskåp i köket?

   Haha, ja är det en diskho med låda precis under? ☺️

    Under diskhon är det troligen att man drar ut hela ”skåpet” och har sopförvaring där…

     Precis, sån har jag hur praktiskt som helst.

   Passivt aggressiv som vanligt! ?

   Minns att Anna blev fly förbannad för något år sedan när någon hade den oerhörda fräckheten att fråga om bänken framför lådan ?

    Åhå, det hemliga skåpet som inte går att öppna – spännande!

     Kanske är den gömman som hennes kära son pratade om i en av sina lives…

   Haha ja. Man har liksom inte ens bemödat sig att ta bort elementet så skåpet hade inte gått att öppna ändå. Ser iofs ut som just den innersta lådan inte är full storlek med tanke på handtaget men det ser ju också skevt ut.

   Och hur kan man planera ett kök utan en riktig diskho?!

    Fast vadå, det är ju en framför fönstret? Samt en liten vid bänken med hällen. Eller missuppfattar jag nu?

     My misstake! Såg ut som en spishäll. 🙂

    Jag flyttade in i ett hus där det bara fanns en ho och jag förstår helt ärligt inte vad poängen är med det. Väldigt opraktiskt och det går inte många dagar där jag saknar en delad ho, om så bara en är en liten del så räcker det. Ni som föredrar detta, snälla ge mig lite fördelar med detta elände?

     Alltså en enda stor i stället för en med två delar eller vad man säger

      Jag tror att många tänker att ”allt” går att köra i diskmaskinen!

       Det gör det ju typ.

     Den uppenbara fördelen är ju att hon blir större vilket gör det enklare att diska plåtar och andra stora saker. Har personligen aldrig sett någon fördel med delad ho, vad använder du det till?

      Har man fyllt diskhon med vatten och disk för man diskar för hand så är det smidigt med delad om man glömt skölja av något som ska ner i vattnet. Det jag gillar med att ha delad iaf, aldrig bott där det bara är en stor men finns nog fördelar med det också som att tex diska stora grejer som du säger.

      Ja det är en fördel. Men som någon redan sa så gillar jag inte att skölja ur något eller handdiska över disk som väntar på att åka in i maskinen. Och om någon diskar medan en annan vill hälla av pasta-vatten tex. Tycker det är praktiskt att ha två. I mitt förra hus hade jag en stor och en liten smal brevid. Det räckte tyckte jag. Då fick man både fördelen med en stor och fördelen med att ha en separat del också.

       Varför väntar disken på att åka in i diskmaskin? Jag ställer in det direkt i maskinen, känns inte så trevligt med använda tallrikar och matrester framme hela tiden. Att plocka ur diskmaskinen när den är ren tar ju inte mer än 5 min, och om jag missat göra det innan en måltid hade jag bara gjort det och låtit disken stå på matbordet tills maskinen blev tom.

        Alla är inte så fullkomliga som du Helena, men grattis till duktiga du.

      När jag diskar så lägger jag de diskade tallrikarna osv. i den andra hon för att sköljas.

       Ja och jag sköljer med kallt vatten men då kyler man ner diskvattnet om man sköljer över disken. Svårt att diska rent efter en stund då. Och onödigt att skölja med varmt vatten.

      Herregud…. min hjärna alltså… jag fick läsa om din kommentar flera gånger innan jag förstod att du inte var elak med meningen: ”…är ju att hon blir större vilket gör”… Alltså hon som i diskhon och inte Anna. O.o

     Jag tycker stor diskho är helt överlägset. Har haft annat innan. Man får ner allt när man ska diska stora grytor osv. Men diskar aldrig för hand i stor balja med vatten. Vill jag diska för hand har jag sprayflaska med diskmedel och vatten och kör 3-4 grejor som glas osv. Dessutom är de oftast bara 60 breda och tar inte upp halva diskbänken. Tror många hellre har stor bänkyta än en stor vask.

  Det kan bero på att det skrivs om henne så mycket här på bloggbevakning.

  Men tydligen har hon, nyligen, sagt i en live att det är hon och familjen som renoverat.
  Och när folk skriver kommentarer i stil med ”vad fint ni renoverat” så svarar hon bara med symboler.
  Det är väl rätt udda istället för att svara ”tack men det är fd ägaren som renoverat”.
  Och varför begränsar hon kommentarerna under just de inläggen?

  Hon är så genomskinlig. Det är det som får många att bli irriterade. Hur det förs bakom ljuset, ljugs och förnekas. Aldrig ett ”förlåt”, alltid bara krokodiltårar och ilska som försvar.

   De är begränsade under alla inlägg tror jag dvs man måste följa för att kunna kommentera

    Ja jag såg det nu. Det är under alla inlägg. Så var det inte förut. Antar att man inte får ifrågasätta utan att riskera att inte få följa sin ”idol” längre.

   Hon skrev eller sa nyligen att de, dvs familjen Book, hade renoverat huset under ett år innan de flyttafr in. Men de köpte huset 18/3 och flyttade in 1/5. Antingen har hon minne som en guldfisk eller så ljuger hon rakt upp och ner.

    Haha hon har väl minne som en elefant?
    Anna minns alla oförätter hon utsatts för ?

    Ljuger är rätt svar här.

    Haha åh, att hon lyckas trampa i klaveret gång på gång ? Hon skarvar ofta med sanningen, och det blir så hysteriskt roligt…

    Guldfiskar har faktiskt bra minne så förolämpa inte guldfiskarna nu ??

    ja det har jag också bestämt för mig men vet inte om det var i en live eller ett inlägg. Det var nog i skrift tror jag.

    Tooken med familj bestämde sig för att köpa huset, som då var under totalrenovering, varpå de fick möjlighet att påverka alla val. Den förre ägaren köpte huset i s k spekulationssyfte för en billig peng, renoverade upp huset med minsta möjliga budget för att sälja det med så stor vinst som möjligt. Förmodligen någon med egen byggfirma. Troligen skrevs också något slags föravtal vid detta tillfälle. Tooken hade sedan några riktigt svettiga månader av att åka runt och välja bland en massa blanka kakel, IKEA-kök och olika glänsande kranar. Ni fattar hur jobbigt. När huset renoverats klart skrevs överlåtelseavtalet och Stolledanos flyttade in. Familjen har säkert fått besöka huset under processen och fått ännu äldre bilder från byggnissen. Men då Tooken lider av ett enormt mindervärdeskomplex vill hon så gärna få det att låta som att DE renoverade huset, såsom många andra faktiskt gör. Man köper ett risigt hus, anlitar hantverkare eller gör mycket själv. Det hade dock inte den här familjen klarat. Och det är inget fel med det, men låtsas då för guds skull inte att det var så det gick till. DÄRFÖR blir allt Tooken säger och gör till ”en grej”.

     Tycker din analys verkar rimligt, men det blir så låg nivå på hela kommentaren genom att skriva öknamn som ”Tooken” och ”Stolledano”.

     Hon är en egen figur Anna, minst sagt, men man behöver inte sänka nivån på diskussionerna med rena elakheter.

   Förlåt. Nog för att Anna är klurig ibland, men har så otroligt många gånger kollat på hennes live, gått in här och sett att någon totalt förvrängt eller missförstått det hon sagt, och sedan sprids det fort som en sanning. Ta människors Anna book-citat med en nypa salt.

  Vad är adressen till bloggen som hon hänvisar till?
  Finns ingen länk i bion och jag hittar en adress där senaste inlägget är från hösten 2019.

   Jag tror det är http://www.annabook.se

    Tack! Då har hon helt enkelt inte uppdaterat på länge. Klickade mig igenom ett par inlägg och hennes upprepande storyline märks så väl när man ser samma mönster 2019 som 2022..

     Hon slutade ganska så snabbt att blogga, igen, den blev inte långvarig den gången heller.

     Det var så mycket tjafs i kommentarsfälten och Anna var ofta aggressiv i sin framtoning så jag misstänker att företaget vilkas portal hon använde inte ville att hon skulle fortsätta, alternativt att hon skulle ändra ton. Ingen bra reklam att ha någon kontroversiell figur som hugger omkring sig som Anna som bloggar hos en portal med ren underhållnings/förströelseprofil.

  Fult att anta (!), jag vet, men nånting säger mig att det inte är en slump att detta sker nu när Pernilla W postar flitigt om sitt husbygge. ?

   Finns det en rimlig anledning till att AB är i någon sorts konstant beef med PW?
   Det känns som om hon hugger konstant på allt nu, vilket tyder på en djupare konflikt än de småbråk som jag bevittnat på sociala medier de senaste åren.

    Känslan säger att det i grund och botten handlar om en djupgående avundsjuka från ABs sida som sen har spårat ut i en konstant känsla av att mindervärdeskomplex som gör att hon känner att hon måste ”försvara” sig även när i stort sett inget är riktat mot henne.. fast i ABs värld handlar allt om henne.

   Precis min tanke också.

  Hade jag Anna Books tvättstuga skulle jag tvätta precis lika mycket och ofta som hon gör. Den är fantastisk jämfört med vår! Och nej, vi skulle inte kunna få vår så snygg av flera olika anledningar ?

  Var och en blir salig på sin tro ?✡️✝️☪️❤️‍?✨ Allt jag kan göra är att gå min EGEN väg och hoppas att DEN som känner att den vill följa med – FÖLJER med. ???? Suavemente ensamme, y muchos Cariños de la Anna.

   Det ska stå besame, inte ensamme. ??? DET var en medveten felskrivning FÖR att väcka era sinnen och FÅ er att begrunda och förstå???? det är vägen jag iallafall valt… Besame betyder kyss mig. ?❤️?? OCH jag kan SÄGA att jag får mer än bara kyssar, så kom inte och säg NÅGOT annat ???❤️✨ /á la proxima y besitos de mi casita en SIGTUNA

    KUL!

    Tror dock det där var lite för djupt och intellektuellt för kära Anna ?

     Ja. Hon är lite mer ”preach mother fuckers! Bam bam bam! Amen to that!”

      ??

      Precis!

    ???

  Alltså jag hade inte reagerat på inläggen om jag inte hade sett hennes live.

  Men där kom frågan specifikt: ”Hur lång tid tog det för er att renovera nya huset?” Och Anna svarade klart och tydligt: ”Det tog mig ett års intensivt arbete att få all renovering färdigt innan inflytt”. Det är ju en sinnessjuk sak att ljuga om när det så lätt går att hitta vad som är sanning. Och det är det som gör henne så fascinerande!!!

   Ja, det är just det hon säger här man reagerar på! Underbart självmål igen.

    Hon har tydligen varit likadan redan som 18-åring. Påstod i en intervju att hon hade 5 i alla ämnen förutom kemi, när hennes slutbetyg i själva verket bestod mestadels av ettor ???

     Mytomani. Förmodligen ljuger hon av bara farten utan att egentligen veta varför. Eller kastar ur sig halvsanningar i syfte att försköna. Problemet är att lögner alltid har och alltid kommer landa väldigt illa hos folk när de upptäcks (och det gör de nästan alltid) – med rätta.

      Precis det är kärnan i majoriteten av Annas problem. Att bli upprepade gånger ljugen för av en mytoman är som att bli spottad på. Spelar eg ingen roll VAD lögnen handlar om som man kan tro, mer om själva handlingen i sig. Men det rår hon eg inte för-mytomani är en del av olika diagnoser.

     Idag i sin live berättade hon att hon hade inga bra betyg, hon började jobba vid ”fjorton bast”… Men hon säger att hon klarat dig bra. Lustigt, i flera intervjuer under åren påstår hon att hade 4,9 i slutbetyg.

  Bra nyanserat inlägg Camilla! ?

   Tack! 🙂

  Hon har det så fint. Gillar inredningen. Fräscht. ?

   Tror i alla fall att bänken är nytorkad, kuddarna nypuffade, handdukarna nytvättade, glasen nydiskade, golven nydammsugda, fönstren nyputsade, bordet nydukat, bullarna nybakade, Anna nyduschad. Så ja. Fräscht.

  Anna och My, två virrpannor som funnit varann. Igår utsåg My Ulla Winblads köttbullar till dom bästa hon ätit, grejen är att My var på Villa Godhem. Snurrigt värre.

   Ja, snurrigt värre nu hos My.

   Igår beskrevs gårdagen på IG som ”började dagen med skön morgonpromenad, 10 000 steg avklarade innan dagen börjat” tillsammans med en bild från december 2020 där My poserar med energidryck och träningstights.

   På bloggen beskrevs dagen som mörk och att det enda som fick henne att komma ut var ett inplanerat lunchmöte (med köttbullar). Hade hon fått välja hade hon stannat hemma i pyjamas och ”programmerat”.

   Idag diskuteras det mellanmål (bl.a. grönsaker i flytande form) på IG och My kommenterar inlägget med sina andra konton för Strong Mamas och PT-studion – och besvarar även ett av dessa. Jag hoppas att det är Ilona som kommenterat annars betyder det ju att hon liksom pratar med sig själv ?

   Ser fram emot att studion öppnar snart, finns tydligen platser kvar för kickstart i januari! ?Dags att ”tighta till kroppen” som My skriver på sparad Instastory. ?

    Det är också roligt att de här två damerna A&M dokumenterar och postar det minsta lilla de gör, men inga bilder från sina långa, sköna morgonpromenader ?

    Snart skriver väl hunden något liknande – matte ❤ Jag vill vara fin inför sommarens bad, hur tightar jag till skinkorna? ?✌️?

    – Inga problem kära Svea ?, du får träna i studion ?? och matte gör ett nytt kostschema ?? Du vet macros och sånt lär vi titta på? Sen om du kan promenera själv när matte är trött ?? Frågor på det? ?

   Att hon och ”väninnan” tror att de ska kunna tjäna pengar på gemensamma event i Åre under sommaren ? Åker folk dit på sommarsemestern kan de nog aktivera sig själva. Varför betala extra för ingenting?

   Hon har rättat nu 🙂

  Varför är det bara R som äger huset?
  Tänker att om man är gifta och köper ett hus så köper man väl ihop, men det är kanske vanligt att bara en står på huset?

   Har inte Anna haft Kronkalle efter sig ? Har för mig att det varit så ! För att ” säkra kåken bor hon bara där ?

    Det låter rimligt!

    Du får ett like för Kronkalle.

  Oavsett vem som renoverat tycker jag att det ser ut som en trevligt hus.

  Det saknas några falluckor, lönnrum och en skattkammare.

  Varför måste hon ljuga och försköna om precis allting, hon borde väl lärt sig vid det här laget att allt kommer fram så småningom, att inte familjen reagerar på alla lögner…tack vare bloggbevakning kommer sanningen fram ? alltid

   Jag tänker bara på hyacinth buck… bouquet när jag följer Annas bravader.

    Ja, och My Martens är Vicky Pollare ur serien Little Britian.

  Fast det måste väl gå att ta reda på hur mycket huset var renoverat innan inflytt, att dom målat, lagt in heltäckningsmattor eller tapetserat kallas inte renovering på det sättet hon försöker framställa.
  Varför hitta på om det inte är dom som renoverat?

  Jättefint men de där rosa hushållsprodukterna får mig att tro att det finns ett Carpe Diem citat någonstans!

   Hahahaha!! Bam Bam BAAM

  Jag tycker att det är TRAGISKT att en kvinna på 50+ beter sig så här och ljuger till höger och vänster så hon har knappt koll på vad hon har sagt.
  Vad säger hennes familj?
  Har hon inga riktiga vänner så kan ge henne goda råd dvs att sluta med sociala medier.
  Vad säger hennes man?
  Hans arbetskamrater?
  Många frågor men inga vettiga svar.

   Ger en vän henne rådet att sluta med sociala medier eller påpekar felen hon gör så är den personen ingen vän längre, tror jag.
   Har svårt att se Booken ta det som att personen bryr sig och vill hjälpa. Dom runt om henne har nog lärt sig att tassa på tå och inte säga något.

    Känner igen beteendet från en släkting. Hon kunde inte sluta ljuga och ljög om stort och smått. Det bara hände, mytomani är sjukligt, sen kan man såklart bli bättre, men lätt är det inte. Min släkting är en jättesnäll och hjälpsam person, men så jobbigt att man aldrig vet vad som är sant falskt. Vänner drar sig ofta undan en sån person. Men så tydligt att AB har drag av det och detta att hon inte riktigt kan hantera verkligheten gör att jag skulle önska att vi inte hackade på ekonomi, inredning, filter, hennes karriär eller andra ytliga saker. Det känns verkligen som att sparka på ngn som redan ligger. Sen kan man som vuxen inte förvänta sig att komma undan med vad som helst, men vi kan väl spara kritiken till riktigt viktiga saker hon påstår som inte är sant?

   Går inte att ge en sådan person vettiga råd. De säger upp bekantskapen med alla som inte håller med. Familjen är medberoende helt enkelt, resten flyr.

  Detta kök var ju välplanerat ? hur får hon ut lådorna där bänken står ? Flera lådor är ju blockerade pga detta ??? man bygger förvaring och ” bygger igen det med en bänk ? den som planerade detta hade nog prao på företaget som gjorde detta .

   Bänken går på hjul och är flyttbar

  Men JISSES!
  Köket?
  1) Varför bygger man in ett helt element.
  2) Och varför bygger man in lådfronter som aldrig går att öppna.
  det här gör ju bara att det ser som en IDIOT bett om det här köket!!

   Haha sånt hade ju gjort en halvt galen att bo så

  Vill du att någon sprider bilder som dessa på dig om det vore du?? Snälla. Visa lite hänsyn. En avliden har också integritet.

   Nej jag vet, jag ångrade mig direkt. Jag kan inte ta bort inlägget dock.

    Maila Camilla och be henne plocka bort det!

    Man kan anmäla kommentarer genom att skriva Camillas efternamn. Jag har gjort detta och hoppas att hon ser detta snart.

    Bra att du kom på bättre tankar ?

  Vart ser ni lådorna som alla pratar om?

   Till höger om sittbänken framför fönstret finns en låda som inte går att öppna med dynan kvar om ens då.

    Tack! Missade det helt ?

  Ja… så kan ju också journalisterna arbeta… lägga in bilder utan censurering på den döde.

  Men vem var hon?

  Jag bryr mig inte om vem som gjort vad, fint hus är det iallafall ?

  Kul att få se den omtalade heltäckningsmattan i sovrummet där firman som la in den tvingades stämma Anna för att få betalt för sitt arbete.

   Jag förstår inte varför folk vill ha heltäckningsmatta öht. De samlar bara en massa damm och annat, och när man får silverfiskar ellet annat småkryp blir det roligt…

    Speciellt om man är städtokig känns det extra märkligt. Mysigt – ja. Hygieniskt – nej.

     Trodde inte att heltäckningsmatta var mindre hygieniskt utan tvärtom. Håller nere dammet från att virvla runt i luften tex. Men kanske bara något försäljarna påstår utan grund.

      Jo det gör det kanske men det fastnar ju mer saker i en matta än ett golv man enkelt kan svabba/borsta/dammsuga av.

      Mitt barns astma-team rekommenderade tom heltäckningsmatta just pga det du nämner. Han är dessutom dammallergiker. Så helt fel ute är inte försäljarna ?

       15.41, man kan inte vara allergisk mot damm.

        ?? kvalster ??

  Bara för att någon på fb TROR att det är hon så är det inte bekräftat. Inte ok att sprida varken namn eller bild.

   Vadå nån på fb? Det är en nyhetsartikel

  ”anmält” anmält

   Har också anmält men tycker det tar en jävla tid innan det raderas!

    Som vanligt tyvärr

    Camilla kanske gör lite annat än att gå igenom kommentarer och ”anmälningar”. Tror nog hon tar bort när hon ser det.

    Camilla kanske inte har möjlighet att klicka in på bloggen 24/7, hon är väl antagligen upptagen med något annat

  Inga bilder på det fina garagetaket i sovrummet?

  Fascineras mest av offentliga personer som lägger ut så mycket detaljer om hur de bor, planlösningar, visar upp vad de har i hemmet osv. ”Här stalker/inbrottstjuv/rånare, jag ger dig lite hjälp på traven”

   Visa upp massa dyra saker och sånt är kanske lite dumt. Men planlösning går att få tag i utan problem om man vill ha det

  Hur kan Anna Book fortfarande vara intressant?
  Är ju typ 100 år sedan hon sjöng ABC…

   Åh vad du har missat? hon är inte intressant för sin musikkarriär direkt.

   Om du tror att det är för sin muski Anna är (ö)känd så har du mycket att ta ifatt ?

   Det är det minst intressanta med Anna om man så säger. Hon är mer ett psykologiskt intressant sociala medier-fenomen.

  Hon dog i en trafik olycka, varför dela bilder på folk som dött i en bilolycka utomlands? jag fattar inte?

  Nu är hon live och skrattar helt hysteriskt/passivtaggressivt 🙂

  Varför det ofta blir fel för Anna när hon yttrar sig? För att hon ljuger, friserar och överdriver oavbrutet. Ingen gillar att bli ljugen för, spelar ingen roll om det är en ”skitsak”. På vissa sätt är det nästan värre med vanelögner.

  Funderade först på hur alla fick plats med bara tre sovrum. Tydligen har yngsta dottern flyttat hemifrån. Den andra bor kvar. Förstår inte hur man kan vilja ha sovrum vägg-i-vägg med sin 21-åriga brorsa när man är 30 år.. men det är väl bara jag. ??‍♀️

   De använder ”allrummet” på souterrängplan som sovrum, fd garage.

   Det är fyra sovrum. Allrummet på nedre plan är A&R’s sovrum

   Ingen har flyttat hemifrån ? Det finns fyra sovrum. Annas ligger i källarvåningen, det står allrum i planlösningen. Det är det gamla garaget.

   Varför bor de kvar??

    Så gör man i Spanien, enligt Anna. Bor kvar hemma tills man gifter sig alltså.

     ?

  När Anna besvarar kommentarer har hon ofta (om det inte är en 100% ren komplimang) en passivt aggressiv underton kryddad med att allt är ”enkelt” i ”deras lilla hus”. Det kan antingen tolkas som att huset är alldeles för enkelt/litet för en så framgångsrik stor artist som henne eller ett ”inlindat skryt” (humble brag). När hon t.ex. ”slänger ihop en maträtt i all enkelhet av det som fanns hemma” och det är scampi a la Anna – skryter hon då inlindat i falsk blygsamhet?

  Känns ibland som att hon njuter av att läsaren blir ”avundsjuk på Annas lyxliv”.

  Känns som att hon ofta utgår från att personen som frågar något utan att linda in det i en komplimang är ett ”troll”. Bitterhet kanske?

  Bara en observeration i all enkelhet, jag kan ha fel.

   Nej, är övertygad om att du har helt rätt i din analys. Sitt hus beskriver hon som ”enkelt” för att man ska tro att de eg kunde köpt en Pernilla Wahlgren-kåk om de velat. Men enkel, ödmjuk och anspråkslös som Anna är så handlar hon på Lidl och bor i ett vanligt hus på landet utanför Märsta. Inlindat skryt helt enkelt. Hon är välbeställd, bara så mycket mer med fötterna på jorden än artister som Carola och Pernilla! Det är den bilden man ska få.
   Hennes akilleshäl är att hon inte tål annat än söta komplimanger samtidigt som hon är som hon är -kort sagt. Det blir så totalfel att det är nästan plågsamt.

  Stör mig överdrivet mycket på att överskåpen i köket inte är lika breda som underskåpen. Kan inte sluta kolla på bilden haha!

   Håller med! HUR kan man inte se hur fel det är!?

   Oj herregud det så verkligen hemskt ut!

   Gillar inte heller att dem har kritvitt kakel med äggvita luckor, skär sig så enormt i ögonen.

   Stort och rymligt kök men tycker det ser ut som om dom renoverat för 5-10 år för färg och materialvalen känns så 2010-2012.

  Usch vad jag tycker illa om att folk är så taskiga mot Anna Book. Hon mår ju så uppenbart inte bra. Kan ni inte bara sluta dissa henne.

  Ja jag vet att hon är lite… egen. Men fan, hon blir ju påverkad av vad ni skriver så bara sluta.

   Folk kommer inte sluta att diskutera Anna Book. Självklart ska man inte skriva elaka saker. Men jag har tex sett på Anna Books live att hon tar även de mest välmenande kommentarer väldigt hårt. Jag förstår verkligen inte varför Anna vill fortsätta att vara offentlig när hon inte jobbar som artist och inte väljer ett lugnt liv med sin familj och vänner utanför det offentliga om hon mår så dåligt som hon uppenbarligen gör av detta. Folk skulle ju snabbt sluta skriva om henne om hon drog sig tillbaka.

    Fast det är ju inte hon som skall behöva sluta skriva för att folk skriver taskiga saker?

  Folk kommer inte sluta att diskutera Anna Book. Självklart ska man inte skriva elaka saker. Men jag har tex sett på Anna Books live att hon tar även de mest välmenande kommentarer väldigt hårt. Jag förstår verkligen inte varför Anna vill fortsätta att vara offentlig när hon inte jobbar som artist och inte väljer ett lugnt liv med sin familj och vänner utanför det offentliga om hon mår så dåligt som hon uppenbarligen gör av detta. Folk skulle ju snabbt sluta skriva om henne om hon drog sig tillbaka.

   Enligt henne (senast sagt idag på liven) så föredrar hon ett anonymt liv men kändisskapet har valt henne och hon kan inte gå någonstans utan att människor känner igen henne. Därför tvingas hon leva så.

  en människa så fylld med hat ..blev rädd av senaste blackoutliven

  AB hotar med att dra någon inför rätta, med stor sannolikhet avser hon nyheter24 pga repost av renoveringsbilderna som hon själv lagt ut på Instagram. AB borde lägga ner sina sociala medier, är bara tramsigt skryt som får likes av fjäskande äldre kvinnor som tycker att AB lever lyxliv på ingenting.

   Vilka bilder? De som finns i mitt inlägg om henne och som är inbäddade från Instagram, eller är det någonting annat hon menar? ??‍♀️

  Det är fortfarande viktigt för Anna att huset ligger i SIGTUNA ser jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *