Bianca Ingrosso och det sviktande minnet

Tillägg från Expressen:
ÄKTA RÄVPÄLS!!!!!

 

Om Bianca Ingrosso glömmer bort att hon gjort en kosmetisk fillerbehandling för att trolla bort sina ringar under ögonen – i samband med att CAIA Cosmetics bland annat släpper en ögonkräm – så är det väl föga förvånande att hon inte har någon koll på huruvida hennes pälskappa är äkta eller inte.

Jag förväntar mig att Biancas flöde nu kommer fyllas av inlägg där hon anklagar Expressen och journalisterna som skrivit artikeln, för att ge sig på influencers genom häxjakter, hatsvansar och regelrätt mobbing samt att de behöver skaffa sig ett liv.
Kanske bör Bianca även flika in att hon skulle kunna ha anmält Expressen sååååå många gånger för förtal och falsk marknadsföring och att de får betalt för att hata, sprida rykten som inte stämmer och förstöra för drivna unga tjejer.
Jag menar, de tar upp fräckt det faktum att Biancas uttalande om päls inte stämmer, samtidigt som de hänvisar till hemsidan där detta framgår.
Om det inte är hat så vet inte jag….

I ett sms till Expressen svarar Bianca Ingrosso på den kritik som inkommit. Hon menar att kappan är gammal och att hon är ”säker” på att den inte är äkta.
Är detta förresten den jackan som hon berättat att hon hittat ”in the wind” eller var det något annat ytterplagg??

Jag köpte den för flera år sedan och har haft den på vinden o flera år men är nästan helt säker på att det är fake för jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka. Köpte den på en hemsida men tror inte den är äkta. // Bianca till Expressen

 

261 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sista bilden ?

   ?

   Herre gud så pinsamt ! Kan man inte se skillnad på äkta och oäkta päls så känner man det väldigt tydligt !! Bara dålig bortförklaring och jag tror inte en sekund på att den legat på vinden ! Hon vill inte att folk blir arga så hon kommer Med sämsta ursäkterna

    Dålig bortförklaring ja, tror inte heller den legat på vinden i flera år, har den ens funnits i flera år? Hon har en till i beige.

    Vi får hoppas att Bianca inte stöter på de militanta 10 åringarna jag såg på Östermalmstorg för ca 3 år sedan som gick på en tjej i päls, äkta vara, och kallade henne djurmördare och att det bara var gamla tanter som hade päls. Hon försökte först förklara men gav sen upp och sa till barnen att deras föräldrar misslyckats med deras uppfostran. Vet inte vem det var men så känner jag bara igen Bianca och Isabella.

     ”Militanta tioåringar”?! Haha den var kul. Vad lägger du för värdering i militant?

      Äh de var bara påstridiga och ettriga. De var kul att titta på. Men det kändes ändå som att de inte fattade varför någon ville gå runt med dött djur på sig.

       Är det meningen att man ska fatta det själv då?

  Snart kommer emilio och försvarar Bianca i ett argt inlägg!

   Och kanske även den ilskna Åsa?

    Japp! Då kanske Bianca delar inlägget och hon och hennes dotter får lite extraföljare ?

   Min mamma kommer inte till mitt jobb och försvarar mig när jag gjort något/blivit beskylld för. Hade faktiskt tyckt det var lite pinsamt.

   Blir snarare förvånad över föräldrar till vuxna barn som rusar till sina vuxna barns försvar för minsta lilla. Antagligen samma typ av föräldrar som villkorslöst tar sin lilla älskling i försvar även om det är den lilla älsklingen som är det verkliga aset.

    Annonym / 10:46
    Att få 10.000-tals negativa kommentarer är inte ”minsta lilla”. ”Antagligen” pratar du strunt

     Om du syftar på Bianca så bidrar hennes livsstilsval till flertalet av de kommentarer som du verkar uppfatta som negativa.
     Nu gällde dock inte min kommentar någon specifik person utan snarare det mycket märkliga beteendet hos en del föräldrar att rusa till sina vuxna barns undsättning i tid och otid.

   ”Barnet” närmar sig 30…

   Eh jo, om barnet är över 18 så bör nog föräldrarna hålla sig inom den privata kretsen med sitt stöd. Allt annat är otroligt pinsamt.

   Det är bara en f-ck-ng kappa hahahha

    Tycker nog inte räven

   Haha , eller hur
   Dessa människor fattar inte att- Karma Is Bitch

   Minsta lilla? Eh….oj dotterm har 1 milj följare…eh…

   Och Pernilla kommer att skriva om det på insta, återuppliva sin blogg och hon och Sofia kommer att ha en lång utläggning i sin podd om hatet stackars Bianco får utså.

    Hellre det än att Pernilla tar med sin pojkvän i podden. Det senaste avsnittet var outhärdligt att lyssna till. Jag har lyssnat på Pernillas och Sofias podd sen starten, men nu får det räcka. Nu ska ”han som inte vill ha uppmärksamhet” tydligen vara med överallt. Podden kommer att dö ut och även Wahlgrens Värld utan Bianca…

     Jag känner många som liksom jag själv, kan börja titta på Wv nu om inte gaphalsen Bianca är med. Står inte ut med hennes attityd.

    Ja, fy farao. Lyssnade en gång på den, men fick stänga av. Pernilla kunde inte sluta prata om sig själv och hur begåvade barn hon har,man märkte hur Sofia ibland (förgäves) försökte bryta in, men Pernilla, hon bara babblade på…

  Ser ut som Grinchens fru i den där hiskeligt fula pälsen.

   Jag tyckte att den var snygg.

    Samma här! Skitsnygg!
    Oroande billig för äkta päls dock ?

    Bara snygg om pälsen fått vara kvar på dess rättmätiga ägare, rävarna!

     Jag skulle själv inte köpa äkta päls men kan trots det tycka att det är snyggt. Låter däremot djuren gå före vad jag tycker är snyggt.

   Håller med. Tycker den är riktigt riktigt ful. och nej jag är inte avundsjuk.

   Håller med. Vem vill ens gå runt i denna? Hade inte haft på mig den om jag så fått betalt. Hon fick dessutom massor väldigt dyra jackor i julklapp och födselsdagspresent, så varför envisas med denna fula jackan med äkta päls?

    Ja, alltså hur många kappor, jackor, pälsar etc.kan en människa ha eg? Eller Chanelväskor för den delen. Hur fan kan man, oavsett hur mkt stålar man har, hålla på så. Vad är det hon försöker fylla?

  Varför köper man en ny kappa för att direkt lägga upp den på vinden? Slöseri

   Hon såg att den var grön när hon kom hem! ?

    Den blev nog grön när den legat på vinden ett tag…

     Eller kanske hundarna som kissat där med.

   Undrar om den ens funnits i flera år? Hon har en likadan i beige också och jag tror de är nya, iaf den beiga och den visade Lovisa också upp. Kanske har Bianca fått mycket pengar för att visa upp pälskapporna?

    Har man visdom bakom ett klädesplagg (betalt eller ej) som dessutom inspirerar och influerar andra människor (och i hennes fall *extremt* många följare) till att bära päls så är man skyldig till att industrin fortgår. Det ska nämnas att pälsindustrin är hemsk, alltså riktigt vidrig. Inga pengar, likes, hejarop, chans till potentiella följare/ samarbeten i världen ska någonsin få göra att människor idag blir så pass ego att man år 2022… 2022(!!!) väljer att stödja detta. Man får tycka att det är hur snyggt som helst, men va f’n..

    De som så gärna måste bära och visa upp äkta päls kanske ska testa att praktisera på en farm (vars efterfrågan på produktion ökar markant efter sådana här ”inspo”-inlägg visas) där rävar, hundar, minkar, tvättbjörnar mfl. flås levande och lämnas i sviter av värk och plågeri för självdöd. Nae!
    Skulle man klara av att se detta utan samvetskval eller sorg över vad de liven fick utstå- bär då all päls ens hjärtlösa själ klarar av.

  Hon kan ju börja med att se om jackan har en sån där lapp fäst i innerfodret där materialet ibland står istället för att vara ”nästan säker” ?‍♀️

   Haha. Det är inte lätt för stackarn. ?

   Stay in school kids ?

    Ingvar Kamprad hade heller ingen utbildning eller examen.

     Ingvar Kamprad gick handelsgymnasium i Göteborg i en tid när de flesta bara gick 8-årig grundskola. Han var född 1926.

     Men sånna här kommentarer? Varför? Varför skriver man nåt som man uppenbarligen inte har någon som helst aning om? En snabbt googling bort var den faktan också. Så konstiga människor..

      Är inte det vad folk gör här ofta? Uttalar sig om saker de absolut inte har koll på…

    Morati
    ”Stay in school kids”. Högskolepoäng, utbildningar i gymnasiet eller universitetsutbildning kanske inte innebär att empatin ökar. Så tänker jag.

     Det ger åtminstone allmänbildning och tränar slutledningsförmågan. Till exempel att päls = djur = djur har dödats och blivit päls + pälsen var billig = djuren kommer förmodligen från en väldigt otäck pälsfarm.

   Ett annat lätt knep är ju att titta hur håren sitter fast, alternativt dra bort lite hår och elda ??‍♀️ Lukt av plast vs lukt av hår

    Fast varför förstöra en så fin päls och kontrollera om den är i plast eller äkta? Skadan är ju ändå redan skedd.. Lika bra att få njuta av den!

    Själv använder jag min farmors gamla minkpäls för att jag tycker den är fin och varm, förtjänar jag att ”få hat” för det?

     För pälsen riktiga ägare är den förstörd. Det har inneburit mycket ångest, smärta och död! Skadan redan skedd ? Hur tänker du?

      Går du på folk med skinnväskor/skor/handskar också?

       ?

     Förtjänar hat? Nej men du förtjänar ifrågasättande av empati!

  Hemskt ful oavsett ?

  Ändrade hon text på någon av bilderna efter folk började kommentera ang jackan?
  Minns inte vilken bild, men på en av dom stod ”fuskpäls” som enda text.

   Fast på engelska antagligen eftersom hon bara skriver på engelska nu.

    Har hon så mycket utländska fans??

    Cheat fur

    Och skyller på telefonen när hon inte kan skriva bra English ”grammatic”. Det sa hon dock i stories så det är inte telefonens fel att hon inte vet att det heter ”grammar”.

     Varför säger hon inte bara att hon inte har gymnasieexamen och inte brukar läsa böcker, därför är språk och stavning inget hon kan hantera. Istället ska hon lägga upp en story med ett försvarstal om att skärmen och tangentbordet inte fungerar och att det är därför stavning och grammatik är helt åt skogen.
     Ärlighet är bättre när alla ändå vet hur det ligger till.

      Har sett henne håna och skratta åt sin mammas dåliga engelska så många gånger i WW. Man ska inte kasta sten i glashus gumman.

   Hon kanske tror att fox fur är samma sak som faux fur…

    Tänkte exakt samma!!

    Det var faktiskt det jag tänkte för bägge först gångerna jag tittade på Camillas två inklippta bilder läste jag faux och inte fox.

    Det där hade alltså kunnat hända mig. Jag köper en rävpäls och tror att det är en fusk.

    Och innan alla påhopp. Nej jag ser inte skillnaden med blotta ögat särskilt som pälsen är grön för jag har inte sett så många, läs typ ingen, äkta pälsar.

     Och du skulle inte fråga då, innan du köper om det är en fuskpäls, eftersom du inte själv vet?

      Om jag läst fel och trodde att jag redan har svaret, varför skulle jag fråga?
      Det var inte att jag inte vet. Det var att jag gjort ett misstag.

  Om hon inte ”vet” om pälsen är äkta eller inte, kanske priset kunde ge henne en hint?
  ?

   Tror inte Bianca funderar så mycket på priset när hon vill ha något, baralangar fram kortet

    Ja, det verkar så.

   Jag har en oäkta pälskappa som kostade 15 tusen??
   Priset avgör väll inte äktheten ??
   Kappan som BIANCA har ÄR OÄKTA
   En väninna till mej har en lika dan fast Röd den kostade 12 tusen

    Det är inte ovanligt att fuskpälsar är dyrare än äkta vara. Det har att göra med att bra fuskpäls ofta är dyr att framställa medan äkta päls dels inte efterfrågas och dels finns många olika pälstyper som det finns mer eller mindre stor åtgång av. Ta exempelvis kanin- och en del rävpäls. De är billigare än fuskpälsen så slutpriset bli självklart billigare.

    Jag har uppdaterat inlägget högst upp, för att göra det enklare för alla att se huruvida pälsen är äkta eller inte.

    Din vännina verkar inte heller ha kollat på lappen i så fall.. Och dessutom köpt den för 5000 kr mer?!? ??‍♀️?

   Låter fake päls när den kostar 7000:- Trodde äkta päls var mycket dyrare än så.

    Tyvärr är det så att stackars rävar inte blir så dyra i pälsform. Det är mink och liknande som fortfarande kostar, trots minskad förfrågan.

     Efterfrågan.

    När det är päls i bitar, som är ihopsydda, som den Bianca har, så är 7000:- inte alls omöjligt för en äkta päls, hela pälsar, alltså ej i bit, ligger på helt andra priser. Hennes päls är äkta päls,100% De går att färga äkta pälsar, vilket uppenbarligen denna är,närmare bestämt spygrön

  Jag tycker att det syns att den är äkta. Fejkpäls har inte det sättet att falla på.
  Hon borde ju kunna känna skillnaden också?
  Insatt behöver man inte vara. Om man endast haft äkta päls innan kanske man tror att den är fejk för att den är grön. Annars förstår jag inte hennes tänk. Om man kollat runt på fejkpäls kan man känna skillnaden…

   Hon vet nog att den är äkta men spelar ovetande korkad som vanligt.
   Snart kommer Pernilla till försvar och säger att alla bara är avundsjuka och inga sköna ”tjäjer”

    Är så trött på hennes tjat om ”tjäjer” hit och dit. Förlåt, helt menlös oviktig kommentar dock bara en personlig känsla som behövde luftas! ?

     +10000

  ????????????????

  Fast det syns ju på lång väg att den är syntetisk. Hade den varit äkta hade hon märkt det på priset, en lägger väl inte 100 000 på en kappa för att sen slänga den på vinden.

   Det är äkta päls.

   I Biancas fall är det fullt möjligt. Just slöseri med pengar är inget problem.

    Tror inte den legat på vinden, hon har en till likadan i annan färg.

   Den är äkta. Rävar har blivit skinnade levande för att hon och andra divor ska se ut som Grinchen på Östermalm.

    Usch! ??????

    Gröna rävar då?

     Wow.

     Hört talas om färgade djurpälsar?

    Skinnade?

   Kostade den 100 000kr???? Herregud.

   För övrigt, efter att ha sett biancas jul och födelsedagsvloggar (fråga mig inte varför) så verkar hon ha fått hur många nya dyra märkesjackor som helst i julklapp och födelsedagspresent. Hon fick liksom en hel livsförbrukning av jackor inom loppet av några dagar plus tusen andra dyra grejer. Inte konstigt att hon måste upp med saker på vinden… Men man frågar sig hur många jackor en tjej behöver?

    Antagligen så många hon känner för att ta , på samma sätt som alla skosamlare….

    Ja, håller med!
    Sådan hysterisk överkonsumtion hela tiden.

     Detsamma gäller hennes inredning. Ett jäkla slit och släng hela tiden. Hur många mattor har hon inte bytt ut för att hundarna inte är rumsrena (!), nya sängar pga av fel mått, nya taklampor som inte matchar nya soffan osv. osv. osv.

      Hur ofta får man byta inredning enligt dig?

       Varför ska man göra det? Ingen behöver egentligen byta inredning. Vi måste – MÅSTE! – sluta köpa nytt som inte behövs. Vi har bara en planet.

        Man kanske vill trivas i sitt hem?

         Vi har jättebra och fina hem i Sverige ändå. Vi behöver inte senaste trendfärgen på soffan. Man kan trivas även om lampan inte matchar mattan.

          Och det är inte nödvändigtvis så att det bara är själva lägenheten som gör att man inte trivs. Kan mycket väl vara vad man har i den.

          Man kan inte räkna med att man ska bo i perfektion.

           Man kan sträva efter det.

         Att trivas i ett hem för dessa överkonsumtionsbloggare betyder att man hela tiden är inne för annars kan man tappa sin status. De har inga hem utan de bor i hus eller lgh som har noll personlig inredning. Om man inte är nöjd med det man skapar utan ständigt måste byta ut inredning mm så har man missat meningen med med vad ett hem är.

          Är urless på dessa menlösa hem som går i beige, caffe latte och ljusgrått med accenter i mörk beigt, cappucino och mörkgrått med stora inslag av vitt. Spyr på tristessen.

           Ingen tvingar dig att bo så?

         BS, Bianca håller inte på för att hon inte trivs i sin lght. Hon försöker fylla ngt hål hon har med shopping.

          Hon ja.

        Köper ingen gör något som bara ger glädje och som man egentligen inte _behöver_?

         Glädje kan man få på andra sätt, och det ger mer glädje att köpa något man faktiskt behöver. Till exempel köper jag nya kläder bara när något väl använt plagg går sönder, och då är det på riktigt roligt att skaffa nytt.

       Älskar när människor svarar med en motfråga istället för att komma med något vettigt.

        Älskar när folk ska lägga sig i vad andra, i det här fallet en influencer, gör.

         Om ingen brydde sig vad Bianca gör skulle hon inte vara en influencer utan bara en tjej utan utbildning.

          Ja så vad är det som gör att folk tycker hon är intressant?

           Vår tids skådespel. Hon är hajpen just nu. Tidigare var det andra som var hajpen just då. Snart kommer någon ny.

           Jag fattar varför folk tycker hon är intressant. Alla får höra att för att bli någon måste du plugga och få bra betyg. Vill du tjäna dom stora pengarna måste du skaffa en magisterexamen gärna dubbla. Här kommer Bianca som tjänar stora pengar, är helt ekonomiskt oberoende och kan köpa vad hon vill, nästan. Hon lever många unga flickors dröm och hon har ingen utbildning, pratar och skriver som sina unga fanns och bryr sig faktiskt inte nämnvärt om att hon varken behärskar svenska eller engelska för folk fattar ju vad hon säger och har henne som förebild.
           Hon är beviset att utbildning inte är allt och det ger hopp för det är inte så många som fixar den utbildningen som krävs och ännu färre som får de riktiga toppjobben. Och ven vill inte bli rik och kunna göra vad man vill med sitt liv?

           Det stämmer ju inte eftersom hon är kändisbarn och hennes mamma är kändisbarn, hon är liksom så infödd man kan bli i kändisvärlden. Hennes mormor var kändis långt innan vi var födda liksom. Så hon är verkligen inte ett exempel på att alla kan lyckas, hon är ett exempel på att det är en fördel att födas med silversked i munnen.

           Hon har det! Hon har utstrålning, är klok, duktig. Man kan känna igen sig henne. Blickarna dras bara till henne, man känna igen sig i henne.

           De flesta ser inte hennes kändisskap. Hennes unga följare 14 åriga tjejer vilket är den största följargruppen, vet knappt vem Pernilla är än mindre Christina. Bianca har dessutom valt att inte gå i teater och artistfamiljens fotspår. Nej Lena Lena uttrycker det väldigt bra. Man tycker om henne för man känner igen sig och hon är en person man gärna själv vill vara. Man uppfattar henne som smart/klok antagligen för hon ligger nära ens egen nivå. Och Bianca är precis som majoriteten, normalbegåvad.

         Till anonym 11.37 – Älskar människor som blir provocerade av alla som inte tycker som en själv.

          Älskar när folk tar saker för givet, och så stämmer det inte.

       Väldigt mycket mer sällan än Bianca i alla fall. Vi har bara en jord. Resurserna är ändliga. O s v o s v o s v.

      Och när hon bytt ut lampor och jada jada som skall passa till soffan, så byter hon ut soffan..?Hon är en hoarder av rang, precis som sin mamma.

    Jag fick två jackor i julklapp och känner lite att det nog var slöseri, får liksom lite dåligt samvete. Och då är jag ändå ute i timmar dagligen på jobbet så behöver jackor för olika väder, men ändå. Förstår inte all onödig konsumtion.

     Varför få det, du sliter säkert ut båda tids nog.

     Be om kvitto för att kunna lämna tillbaka eller sälj till någon som behöver en jacka.

      ”Starthjälpen” finns på många orter, sök på Facebook. De samlar in kläder och möbler till nyanlända flyktingar.

    Nej, den kostar 7000 kr vilket. För det priset skulle jag också anta att den är fejk.

     Du får inte en äkta pälskappa för 7000 kr, det räcker bara till en liten luva i räv.

      Du kan få en en pälskappa av kanin för 2 500 kr. Den gröna kappan som Bianca har är gjord på vanlig infärgad rödräv som är ett billigt skin så 7 000 kr är snarare i den högre häraden. Mink kostar från 50 000 kr beroende på kvalitet. Päls har inte alls samma värde längre efter all negativ uppmärksamhet. Det är lite märkligt att det fortfarande finns tillräcklig efterfrågan för att överhuvudtaget producera plagg i päls. Men det kanske är som någon sa, att det numera bara är prostituerade och hallikar som efterfrågar päls.

       Ännu värre då att Bianca och hennes polare på Östermalm fortsätter att handla äkta päls. Så onödigt när den branschen borde vara på utdöende för länge sedan. Idioter!

        Ja det är tråkigt att branschen inte tillåts dö ut och sorgligt att päls efterfrågas av influensers. Det som förvånar mig är att så många unga följer en grupp människor som är så fruktansvärt ur synk med vår tid. Det är som att titta på repriser av Dallas.

       Varför skulle man vara mer FÖR päls bara för att man är prostituerad?

        Inte för just päls men för looken.

         Men skärp dig. Det är vanligt med päls (äkta/ fejk) i alla kretsar. Gå runt i olika stadsdelar i Stockholm och du kan se en uppsjö av människor som har någon typ av päls.

          Det finns en bra serie på HBO, The Deuce som handlar om prostitutionen på Manhattan på 1970 och 1980 talet. Där ser man exakt vilken look som både hallikar och prostituerade klär sig i. Det är mycket vargpälsar på männen och strutsfjädrar på kvinnorna. Jag uppfattade inte något nedsättande i kommentaren för det är en look. Den som lägger in värderingar här är du själv.

           Du skriver att det endast är de som gillar päls. Jag skriver att alla gillar päls.
           Du svarar med att jag sätter in värderingar?
           Jag försöker få dig att förstå att det är fler grupper än de du nämner som använder det klädesplagget. Var är den negativa värderingen?
           Du försöker få det att låta som att endast två yrkesgrupper har päls(äkta/oäkta). Det stämmer inte.

           Nej jag skrev att det är kanske som någon sa att det bara är prostituerade och hallikar som efterfrågar päls. Det var ett citat. Helt ärligt är det väldigt sällan man ser päls på stan. Det förkommer ibland som kant på luvor men även där är det väldigt ovanligt bland folk. Jag bor själv i Vasastan och rör mig mycket även på Östermalm och Kungsholmen samt city. Det är extremt ovanligt med päls och det är faktiskt bara en grupp som bär päls och det är influensers. Tanterna på NK la av med päls för 10 år sedan för att det blev för kontroversiellt.

        Det var ett citat från en journalist minns inte källan. Men det är allmänt vedertaget att både prostituerade och hallikar gillar päls.

         Det är också allmänt vedertaget att människor med andra typer av yrken gillar päls.
         Kan tänka mig att prostituerade och hallickar ibland äter på McDonalds, ska vi köra vidare på ditt spår och säga att det endast är de som gillar billiga hamburgare?

          Herregud släpp det, jag uttryckte inte en åsikt utan refererade till ett citat.
          Men om du nu vill ta diskussionen om vilka mer som gillar päls är det influensers. Är det det som triggar dig att prostituerade och influensers gillar päls?
          Logiskt tänkande verkar inte vara din starka sida, du briljerar säker inom andra områden. Men för sakens skull förklara gärna hur McDonalds passar in i allt detta.

    Nej!! Den kostar 7000;-!

    Exakt min tanke med. Oavsett hur mkt pengar jag hade, skulle jag aldrig nånsin köpa en bråkdel av allt hon kränger. Helt djvla sjuk konsumtion.

   Men läs inlägget. Som jag skrev igår under förra inlägget så bevisade ju Expressen att den inte var fejk.

   Kul att experter här inne hävdar att man kan se på lååång väg både att den är äkta, och att den är fejk.

    Den är äkta. Står på produktens hemsida att jackan är gjord av 100 % räv. Varför skulle de ljuga? Och ja det SYNS att det är äkta päls.

    Är ingen expert men det syns tydligt att det är räv.

   Nej de gör inte äkta rävpäls ! Du kan köpa runt 15000kr . Klart att hon vet att den är äkta sånt både syns och känns ! Hon spelar dum för folk är upprörda

    Jo det är äkta rävpäls.

    Äkta päls är inte dyrt längre.

    Finns ingen efterfrågan.

    Tänk till lite

   Den kostade inte 100 1000 utan 7000 . Räv är inte dyrt eftersom räv jagas i Sverige som vilken jakt som helst ! Alltså inga djur som föds upp eller är sällsynta . Har sett räv pälsar säljas begagnade för runt 1000 lappen .Denna är ju behandlad och färgad men den som designat lär knappast vara så känd m tanke på priset

    A
    Tror du på riktigt att rävar inte föds upp i burar, avlivas med el, giftinjektioner etc? Vakna upp!

  Brukar man färga äkta päls på det här sättet?

  Personligen tycker jag att kappan är cool men att den ser syntetiskt ut. Så som alla färgade fuskpäls-jackor såg ut för några år sedan?

   Ja det går att färga.

   Den är inte syntetisk. Det är 100 % räv enligt produktens hemsida.
   Den ser äkta ut.

    Ja, jag frågade om man brukar färga, inte huruvida man kan haha. Likväl skrev jag att jag personligen tycker att sen SER syntetisk ut. Men det tycker jag nog just för att den är färgad i en väldigt speciell färg, precis som dem som var inne för några år sedan ?

  Undra om det också är äkta päls

   Äkta hästtagel! ?

    Nej, det är fattiga indiska kvinnors hår. Den debatten borde upp igen. Köpa andras hår, ibland mot deras vilja.

     ?

     Om det sker mot någons vilja är det självklart inte bra, men annars är ju hår en ganska sjysst grej att sälja ändå? 🙂
     Det produceras liksom automatiskt där på huvudet och är helt onödigt att ha ??‍♀️ Jag säljer gärna mitt hår när det blir tillräckligt långt

  Sluta sprid felaktig information. Det är räv vilket jag läste igår. Nu ligger sajten nere.

  Dessutom har Hanna Schönberg en typ lika dan, inga kommentarer då naturligtvis.

  Hobbypsykolog?

   Smart eller inte smart har inte med psykologi att göra.

  Att spekulera i andra människors mentala förmåga är väl över gränsen dock. Det går ju uppenbarligen bra för henne i livet ändå så helt idiotkorkad kan hon ju inte vara.

   Det är ju det hon kan eftersom hon inte gör saker själv utan bara bidrar med sitt fejs.

  Men sluta. Det bevisades det var äkta päls.

  Vad håller du på med??

  Meh… Klart att den inte är äkta! Det finns väl inga gröna djur heller!? Duh!

   Krokodiler är ju gröna ju! Det är väl en krokodilpäls! Duh!

    Jaaa. Fan va dum jag är. Klart de e krokodiil! Och nu när jag faktiskt tänker efter så har jag nog sett en grön fågel åxå.

   ????????

  Om man går in på deras instagram och bläddrar ner en bit till en bild på jackan så står det ”visa butik”. Om man trycker där kan man se att det är ”100% FOX”

   Stackars djur! Så vidrigt med pälshandel.

  7000 kr för en äkta päls…ojoj jo den risken är ju stor. https://www.facebook.com/commerce/products/audrey-coat—green/3621655874527289/?ref=page_home_tab&referral_code=page_shop_card Måste nog bott under en sten för att ha missat denna ”päls” på var och varannan influenser och alla kommentarer om dessa ”pälsar” när rabiata går igång 😀

   Sluta trolla

    Önsketänkande antar jag. 7000 kr för en äkta päls, använder de sig av roadkills då eller?

     Du får väl åka till Kina och se med egna ögon. Lycka till att bli normal efter det eller så är du lika känslokall som de som bär äkta päls.

     Du kanske vet att räv är ett djur som man får jaga till stor del av året ! Det finns överflöd av dem och därför bedrivs det jakt på dem ..
     svensk räv i var och varannan skog ? vanlig räv är inte dyrt utan sett pälsar sålts begagnade för 1000 lappen ! Det är skillnad på tex blå räv och vanliga mickel räv

      Finns människor i överflöd också. Fram med geväret!

      A
      Men vakna! Läs på!

   Vad är din poäng att den kostar 7000 kr? Det går inte att länka till butiken för sidan är nere. Camilla har lagt upp produktinformationen som säger 100% fox. Hade det stått faux ja då hade det varit syntet men det står fox. Och ja det handlar om roadkill för det är så illa djuren behandlas. Så ett halvt rätt får du.

   Ligger en äkta rävpäls ute på Tradera nu för 550 spänn! Päls är inte så hot längre, förstår du! Tack och lov! Hälsningar Rabiata Jag!

    Evy Wikström
    Håller med. Egentligen borde dessa begravas/sorteras som ”restavfall” eller nåt.

  Jag kan bara för mitt liv inte förstå hur man, om man nu ska lägga pengar på en äkta päls, köper en spygrön sådan?! Att man sedan är helt dum i huvudet som köper en äkta päls är en annan sak.

   För att någon har annan smak än du kanske? Men det är bara en vild gissning ?

    Handlar inte om smak! Empati. Hört talas om?

     Saknar du läsförståelse?

  Tror helt ärligt att hon egentligen inte bryr sig om det är äkta eller inte. Nu när det blivit sån uppståndelse så spelar hon lite dum och låtsas att hon inte vet.

  Roligaste är ändå att Hanna Friberg kommenterar ’DÖR för jackan!’ och flera skrivet ’det har rävarna redan gjort’. Hanna alltså, vilken otur hon hade när hon tänkte att ’dö’ var perfekt att använda just i detta sammanhang ?

   Förlåt men känns det inte som att Hannas liv består av en kedja av sådana händelser? Upplever henne som naiv, ointelligent och inte direkt som en person som tänker innan hon talar.

   Plus, är ganska säker på att det här är boken som Hanna läser på sin semester ?

   https://www.shesfulloflit.com/blog/book-review-three-women

   Men det är ju samma Hanna Friberg som dööööör för sina vänner, hennes vänner dööööör för sushin på födelsedagsfesten och de dööööör för hennes syster.

  Jag skulle önska att både Pernilla och Bianca tog chansen att utbilda sig. Kan de inte få privatlektioner i allmänbildning dvs på samma sätt som Queen Elizabeth gjorde när hon var yngre? Jag vet inte men jag tycker att det blir så tröttsamt när de båda verkar så totalt ovetande om saker som klimathot, överkonsumtion, hållbarhet, pälsuppfödning, djurskydd, hur en pandemi fungerar osv.

   Pernilla är ju 50+ och har uppenbarligen bojkottat alla nyhetsmedia i lika många år. Bianca… ja jag går inte in på det mer, blev raderad nyss. Men det är så provocerande och deprimerande med deras sjuka konsumtionshets, hur kan någon ha missat att vi alla måste bromsa så mycket det bara går.
   Jag tänkte säga ”har de inte ens sett Don’t look up…” men så kom jag på att om de har gjort det tror de såklart att den handlar om just en komet. Satir, symbolik… lite för avancerat för dem.

    Hämtar man sin nyhetsrapportering från youtube så.

     Vart tycker du att man ska hämta den? Är det något fel att hämta nyheter från youtube?
     Är aftonbladet etc bättre?

      Du kan ju börja med att läsa etablerade dagstidningar av typen DN, The Times, New York Times och sajter som SVT och BBC. Där får du en bra sammanfattning av nyheter om (främst) västvärlden och du får även kommentarer, debatt och reflektion.
      På youtube finns så otroligt mycket skräp så varför ska du se nyheter där när du kan få kvalitetsnyheter på annat håll?

      Det beror ju på från vilket hörn av yt du hittar dina nyheter. Både The Guardian och Qanon finns ju där så att säga…!

    Det skulle inte överraska mig om Bianca tror att ”fox fur” är det samma som ”faux fur”. ??‍♀️

    ??

  Bianca är otroligt tondöv och korkad. Hur kan hon inte förstå vilka reaktioner äkta päls kommer att skapa?

  Hon har lagt upp bilder på TVÅ olika pälsjackor inom loppet av 6 dagar.

  När hon var i Norrland bar hon en annan äkta päls, precis samma päls som hennes bästis WORGE också bär.

  Idioter hela bunten.

   Härliga ”tjäjer” ändå! ?

    Det är just det där som är så tröttsamt och provocerande dvs de kan alltid dra ”tjäjkortet” och komma undan med det eftersom de flesta av deras följare på något sätt verkar hylla dumhet genom ogenomtänkta beslut och bristande allmänbildning.

     Ja, snacka om att dumförklara tjejer.

   Bianca är inte en beräknande person och hon är inte korkad. Man inte inte bara säja vad som helst

    Onödigt att diskutera hennes intelligens men jo nog är hon tondöv, snarare stendöv eller så är det någon form av missriktad trotts hon uppvisar. Hon har en mentalitet av att ingen ska komma och säga åt mig vad jag ska göra. Detta med pälsen inser hon själv är mindre lyckat eftersom hon plötsligt inte minns att den är äkta utan trodde den var fejk. Hon blir fälld gång efter annan för objektifierande reklam och vägrar att ta till sig kritiken trots att den kommer från flera håll. Hon blir förbannad på sina kunder när de blir besvikna på hennes produkter. Sen finns familjekonflikter där hon tagit ställning på ett minst sagt oväntat sätt. Jag delar inte din bild av Bianca summerar snarare upp henne som en väldigt oskön person.

     Du har fel. I en stor del av hennes liv har hon blivit tillsagd att hon känner fel, hennes familj har inte lyssnat på henne. Hon tar åt sig av fällningarna, var så säker. Det är hemskt för ett barn när ens föräldrar bråkar under många år, hon ska inte tvingas ta ställning för den ena eller andra, det är inte barns uppgift. Att hon blir förbannad på sina kunder känner jag inte igen, när hände det? Bianca är en fantastisk person.
     Du har bara fel.

      Vem är du, ditt försvar känns personligt. Vad gäller fällningarna gör hon om samma sak. Senast en bild av sig själv där hon poserade som en pinuppa från en femtiotals kalender. Har du missat adventskalendern? Den var ett klassiskt fall av att underskatta sin målgrupp. Hon har fler syskon men det är Bianca som hela tiden hamnar i hetluften.
      Vad gäller hennes uppväxt har hon med sig en del bagage men även där är hon inte ensam. Många barn växer upp i dysfunktionella hem och de flesta har inte haft lyxen att göra det på Östermalm med silverskeden i varje mungipa.
      Jag känner absolut empati för henne men det hindrar mig trots det inte från att tycka att hon är en oskön person som allt för ofta beter sig som en bortskämd Östermalmsbratt.

       01-24 18:13 Varför frågar du vem jag är? Vad menar du med att det ”känns personligt”? Jag har åsikter utan att vara någon särskild.
       När blev hon förbannad på sina kunder? Att underskatta och vara förbannad är inte samma sak. Hon var inte ett favoritbarn under uppväxten, någon av hennes syskon var det, vilket syns övertydligt i W.V.Du inser att Biancas uppväxt var dysfunktionell och du har empati för henne, det är bra. Men du är dömande och benämner henne som det eller det. Bianca är inte bortskämd, vem har skämt bort henne? Ingen.

      Jag tycker du har fel. Superfel faktiskt.

       Svar till ”LenaLena”

    Tycker inte heller hon verkar vara tillräckligt smart för att vara beräknande.

   Förstår inte varför ingen har gått loss på Lovisa om hennes päls men alla har gått på Bianca. Är helt emot pälsjackor men Lovisa har också gjort fel.

    För att mobben fungerar så, en person utses att mobbas, sen forsätter det bara.

  Ja de står 100 % fox. :((

  Deppigt att läsa kommentarerna här, myckket lätt att tänka på mobbning. Ingen ska behöva utstå det. När Bianca kritiseras får hon svarar. I visas ögon spelar det ingen roll vad hon gör, så ska hon kritiseras.

   Äkta päls är ett grovt övertramp och hon förtjänar all kritik.

    Exakt!!!

    Skor, stövlar, väskor, plånböcker i skinn, som många av oss köper och använder. Det borde också ses som övertramp och kritiseras.

   Nu har hon ju en äkta päls, då får hon stå till svars och inte låtsas som om hon inte vet att den är äkta. Något ansvar får även influensers ta!

    och ändå börjar vissa skriva om hennes intelligens, utseende (igen) osv…. repig skiva. Snart är det väl dags för My igen som omväxling.

     Dessa kommentarer raderas. Vill du flagga dem gör du det genom att skriva ”Gervide” som ett svar.

     Bianca är precis lika normalbegåvad som majoriteten av alla som bor i Sverige. Däremot gör hon rätt ofta korkade och helt ogenomtänkta saker.

      Anonym 13:04 Rätt mycket oftare gör hon bra saker.

       Eftersom jag inte är en följare utan det jag läser är sådant som står i media så berätta gärna vad jag missat.

        Startat ett företag, som ger jobb till andra, vilket ger skattepengar. Svårt att missa.

         Ooooooh där fick jag svar på tal…Svarar på denna gamla kommentar för jag är övertygad om att du får meddelande om det. Tror du på fullt alvar att Bianca bidrar till Sveriges BNP? Helt seriöst?

    Fånigt att säga att hon inte vet om den är äkta eller ej. Det visar ju på att hon faktiskt inte bryr sig.
    Man vet. Och vet man, tar man ställning!

     Då kan du säga till mig också att jag är fånig, för jag kunde lätt själv ha gjort samma misstag. (Läs min kommentar längre upp).

      Men problemet är väl inte att göra misstag? Det är väl hur hon säger ”Den här jackan? Den har jag haft på vinden i fleeeera år och det är inte äkta päls, tror jag”. Det borde inte vara så svårt att ta reda på om det är äkta eller inte och om det är äkta och man ångrar det, stå för det.

      Nej, jag letar nog inte igenom alla kommentarer. Men menar du verkligen att du vid ett köp inte tar reda på om det är äkta päls eller inte? Bryr du dej inte?

   När det gällee My och Anna Book håller jag med dig. När det kommer till diskussionen under det här inlägget är den befogad, enligt mig och de flesta andra. OmBianca har minsta lilla intresse av att framstå som trovärdig i allmänhetens ögon borde hon inte bära päls. Med andra ord är det inte förbjudet att göra det, men osmart och osmakligt. Just pälsdiskussionen är ju inte direkt en ny fluga ?

    Är inte ämnet i sig jag tänker på, mest all kritik gällande få ”utvalda” här vecka ut och vecka in oavsett vad det gäller. Självklart är pälsindustrin åt helvete och man bode gå hårdare åt alla butiker som säljer päls även nu 2022.

    Hon är en vuxen människa, vi kan förvänta oss att hon tar ansvar för vad hon tycker. Vill hon ha äkta päls på sig så förväntar jag mig att hon står för det. Man svarar inte ”den är fejk”.

    My som iallafall har minst tre jackor med päls från mårdhund. Hon vill ju provocera och också skylla på fuskpäls.

   Det som är deppigt är människor som är helt ur synk med samtiden. Som lever för att hetskonsumera utan någon som helst tanke på vad som måste offras för att upprätthålla deras sjuka konsumtionsbegär. Det som är deppigt är vanliga svenssons som skyddar denna hetskonsumtion och så fort någon vågar ifrågasätta dras mobbingkortet fram. Vet du vad Lena jag önskar att du istället för att vråla mobbing istället funderade över alla de människor som tvingas till vidriga förhållanden för att upprätthålla några lyx- och uppmärksamhetstörstande flickors hetskonsumtion.

    ???

    Bra uppmaning till Lena!

    ?

  Hon behöver mediaträning. Ni som är i branschen – dags att skicka en spontanansökan till CAIA – verkar finnas ett behov ?

  Rule nr 1 Bianca: ha fakta klar för dig innan du skriver någonting som når ut till hundratusentals. Annars blir det en shitstorm.

  Många tragikomiskt delar i historien om denna päls. Min personliga favorit är Biancas instastory där hon skrev att hon ”found this jacket up on my wind”.

   The Wind av Emily Dickinson
   It’s like the light, —
   A fashionless delight
   It’s like the bee, —
   A dateless melody.
   It’s like the woods,
   Private like breeze,
   Phraseless, yet it stirs
   The proudest trees.
   It’s like the morning, —
   Best when it’s done, —
   The everlasting clocks
   Chime noon.

   Hahhahah samma!!! Varför skriver hon på engelska när hon uppenbarligen inte kan? Eller tar tillbaka det haha, klart man får prata engelska även fast man inte kan perfekt men varför är hon alltid på Pernilla om att hon har såååå dålig engelska när hon uppenbarligrn inte kan bra själv

    Klart hon får skriva på sin dåliga engelska, det som stör är ju att hon försöker bortförklara språknivån med att telefonen är trasig. Alla vet att hon bara har grundskoleengelska så varför säger hon inte bara ”sorry för alla fel men språk är inget jag har investerat tid i”?

  Alla dessa genier som kommenterar här asså,
  Ni kan lika gärna diskutera hur långt ett snöre är. Samma effekt?

   Fint av dig geniprofessorn att du vägleder oss alla fån.

    Till Anonym 14:53/
    Tackar tackar.

  När kommer nästa öppet spår? Är det onsdag?

   Onsdag, fredag och lördag är det

   Har man en djurpäls på sig då tycker jag att man åtminstone bör vara medveten om detta. Är den second hand? Vilket djur är det jag bär som jacka? Samma gäller Canada Goose, är man medveten om att gåsarna plockas levande på fjädrar?
   Det handlar om att vara medveten och ta ansvar. Att lalla runt och inte ens bry sig är vidrigt. Karma

  Lena Lena
  Empati? Hört talas om? Du kan försvara allt men tänk efter…före!

  Tycker det är så kul att hon skyller sin dåliga engelska på telefonskärmen ? snälla en dålig skärm gör inte att du skriver ”wind” istället för ”attic”… ?

  Fy vad sorglig tjej den där Bianca ingrosso ändå är. Utan sina följare hade hon inte varit någonting alls.

  Så tragiskt att vissa människor tror att pälsdjurens skönhet ingår i priset. Det verkliga priset är ångest, plågsamt liv och död..

  Ser ut som hon fått med sig isolering från vinden. Stackars rävar..!

  Bianca har skänkts den kappan av Köpenhamns pälslobby och har sannolikt fått välja ut den själv. De är väldigt aktiva i att försöka få influensers att bära päls. Hon borde ha mer integritet, när man tjänar så bra borde man ha råd att säga ’Nej tack’. Alternativt får man väl stå för var man står.

  Den kom för 2 vintersäsongen sen… alltså vintern 19/20… så det kan inte va så många år sen hon köpte/fick den. Även Hanna Schönberg har samma (och förekommer på märkets sida).

  I find it in my wind.

  Lite Anna Book varning över Bianca.
  Blåneka med urbota dumma ursäkter trots bevis….

  Bianca behöver verkligen hjälp från en professionell rådgivare/mediaträning.

  Nu har hon stängt ner kommentarsfunktionen/rensat bort kommentarerna i de två inläggen på IG där hon poserar med rävpälsen. Hon låter alltså bilderna ligga kvar utan synliga synpunkter från hennes följare som på många sätt betalar hennes lyxliv. ?

  Det hade ju varit en smula mer sympatiskt att göra något av följande:
  – bemöta kommentarerna med ett uttalande (som EDIT av ursprungstexten)
  – ta bort bilderna i flödet och skriva nytt inlägg som förklarar hur hon (inte) tänkte

  Det hon gjort nu kan ju bara tolkas på ett sätt:
  Hon struntar högaktningsfullt i om hon bär rävar som fötts upp i trånga burar och fått plågas bara för att få bli en billig päls – bilderna blev ju så snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.