Margauxs implantat är ett minne blott

Margaux Dietz har tagit ut sina implantat, då hon bland annat fått kapselbildningar som både syntes och kändes enligt henne själv. 
Här berättar hon mer om bakgrunden till sitt beslut.
Viktigt är att alltid gå på återbesök när man gjort ett liknande ingrepp för att säkerställa att allt är som det ska.

På sin blogg har hon nu en liten ”story telling” där hon går igenom förloppet, timme för timme.
För den som är lagd mer åt det känsliga hållet rekommenderar jag att antingen hoppa över inlägget helt, alternativt att stanna efter bilden med chokladbollen.
Bilden efter är nämligen det som jag pixlar här ovan, och den är lite…ja, vad ska man kalla det…slafsig.

Så här återger Margaux vad läkaren berättade för henne om operationen:

Omkring 20.00 kom doktorn och berättade vad som hänt. Det var en väldigt svår operation med massor med ärrbildningar och jag blödde massor så det var tufft att höra.

Är så nöjd med doktor Charles (och hans änglar, otrolig personal allihop) och jag vet att han verkligen ser till mitt bästa och att han är så noggrann. Det är därför som jag valde att göra det här på Victoriakliniken. (Nej, det här är absolut inget samarbete och jag har betalat fullpris). Det känns dock väldigt viktigt att förmedla till er vikten av att välja en klinik/doktor som har stor erfarenhet så därför vill jag rekommendera er OM ni ska göra något att ta er hit.

Krya på dig, Margaux! 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håller med henne. Välj med OMSORG. Har haft för många patienter som skönhetsopererat sig utomlands som sedan fått komplikationer. Riskerna med att operera sig utomlands är annorlunda än här.

   Dessutom kan man få resistenta bakterier.

    Precis.

   Ja, eller strunta i att göra skönhetsoperationer överhuvudtaget. Så ledsamt att vi inte bara kan få vara oss själva och uppskatta ALLA sorters kroppar och ansikten. Problemet idag, och kanske också varför det är ännu mer normaliserat, är ju dessutom för att kända människor med stor räckvidd via sina sociala medier förmedlar skönhetsoperationer som vilken sminktutorial som helst. Easy peasy liksom. Jag tycker att det är sorgligt.

   Margaux är opererad i Sverige. Knappast bara utomlands sånt här händer. Kapselbildning är inte alls ovanligt utan en känd biverkning som kan uppstå. Likaså har man även i Sverige på kliniker som anses bra satt in den här typen av inplantat som eventuellt är cancerframkallande. Så detta har ingenting att göra med vilket land.

  Gjorde samma operation förra veckan. 750 gram lättare på bröstet. Så skönt!

  Alltså ot men.. Gabjoss, fick hon inte Corona här om dagen? Varför är hon ute och handlar osv bland folk? Förstår verkligen inte.

   ??

   Vilt gissat – hon har testat negativt?

   Hon blev enligt bloggen sjuk 19 januari så förutsatt att hon är frisk är hon ju ok att vara ute från karantänen nu.

    Sista dagen borde väl vara idag? 7 dygn efter att man testat positivt, första dygnet fullbordades 20/1. Eller tänker jag tokigt?

     5 dagar varav minst två dagar där man mår bra. Ändrades nyss

      Hon mådde väl förvisso illa typ igår. Aja folk gör som de vill ändå.

     Inte lätt att hänga med i svängarna ?

     Är det inte 7/5 dygn efter första symptomet uppkom? Och så ska man ha mått bra i två dygn.

      Jo

  Den bilden var helt sjuk även om jag borde ha fattat att det skulle kunna se ut så, bara lite av en chock. Hon fixade det bra verkar det som. Hade nog svimmat och haft panikattacker oavbrutet.

   Tog hon bort en bild? Det ”värsta” jag kan se är en bild på något blodfyllt(?) som satt i hennes bröst? ?

    Dränage. Leder ut vätska från brösten efter operationen

   Hittar inte originalbilden, var finns den?

    På hennes blogg.

   Har bröstcancer och har fått operera bort ett bröst och lymfnoder i armhålan. Dränage sätts då in precis som på Margaux, för att vätska, blod och fett ska kunna rinna ut. Det kändes inte ett dugg, varken att bära det eller ta bort det. Ser nog läskigare ut än vad det är.

  Är det någon som vet om Margaux är triggerhappy med block-knappen? Upptäckte nu att jag är blockerad trots att jag aldrig följt henne eller kommenterat på hennes konto men hon kanske går igenom vilka som gillar andras kommentarer à la Anna Book.

  Exakt, hon är ju noga med att skriva att OM vi ska göra något så ska man välja den kliniken – det är självklart reklam/samarbete annars hade hon nog inte lagt tid på att skriva om detta och dela bilder. Det är så de gör nuförtiden, de gömmer det liksom på ett sätt som låter bra och legit, likadant gjorde ju Annica Englund. Så får de både sympatier och cred. Vissa är naiva samtidigt som de misstänker andra för precis allt hehe

  Jag är nog lite för jobbskadad för tyckte varken infarten eller den pixlade var så farligt. Skönt att det gick bra även om det var komplicerat.

   Jag jobbar inte inom sjukvård och tyckte att det där var väl ingenting, herregud. Då anser jag mig ändå vara lite sjukhusrädd. Ibland undrar jag alltså, folk gnyr över en liten spruta eller över att tex. göra en magnetröntgen.. Man får hoppas att de som är så här känsliga aldrig kommer behöva vård, fast förr el senare hamnar lär de flesta av oss i ett läge där vi behöver det. Sen säger hon (M) att det var en ”svår operation”, när folk opereras i hjärnan el hjärtat el liknande, DÅ kan vi prata om ”svåra operationer”.

    Men snälla det är väl klart det var svårt för henne att dom skar upp brösten på henne och det var tufft mentalt och fysiskt? Varför ska allt jämföras med typ cancer hela tiden? Måste man ha det värst av alla för att få uttrycka något?

    Hoppas inte du jobbar inom vården

     Men snälla, är du läskunnig? Exakt var skrev jag om cancer? Dessutom klargjorde jag i första meningen att jag inte arbetar inom vården.

    Det kan ju vara tekniskt svårt även i andra delar i kroppen, framförallt om det är mycket ärrvävnad och anatomin inte är som den borde längre. Grader i helvetet liksom.

     Sant, jag som tolkade ”svår operation” fel kanske.

  Vilken var den pixlade bilden? Känns som jag missade någon? Inte menas väl bilden på dränen? Trodde jag skulle få se ”inuti” så att säga, men inser nu att det kanske var orimligt?

   Såg inte den här innan jag frågade lite längre upp men tänkte exakt samma ?

   Jag fattade inte heller att det var den bilden som det varnades för, trodde någon var borttagen…

   Förstod inte heller. Reagerade inte ens när jag såg den. ???‍♀️

    Haha samma här! Skrollade upp och ner för att se den ”hemska” bilden men hittade inte?

  ot.
  J.T ryter till i sin blogg, hon vill inte kännas vid någon som var med i manifestationen mot vaccsinbevis/för frihet, inte ens de som hon känner, de är inte välkomna i hennes liv längre.

   Vem är jt?

   Men nu är hon ju ute och reser och gör sitt för att smitta och bli smittad , så det är ju bra ?

   Ojtan ojtan….

   Toftby

   Hon verkar smått besatt av Corona & vaccin. Alla måste göra/tycka som henne, annars är de inte vatten värda. Usch, hemskt otrevlig människa.

  Men om man inte vill generera klick på hennes blogg?

   Så får man leva i ovisshet… ??‍♀️

   Du kan googla dränage och få ungefär likande bild. ??‍♀️

  Lustigt nog verkar Margaux gladare och tryggare än på länge nu när Jacob är tillbaka i hennes liv igen. Han behöver inte vara hennes pojkvän men något har definitivt förändrats.

  Det är fint att se hur mycket tryggare och gladare Margaux är sedan Jacob är tillbaka i hennes liv igen. Oavsett om de är tillsammans eller inte så märks det tydligt vilken positiv påverkan han har på henne.

  Camilla! Lite opassande att reklam för bröstförstoring dyker upp i denna artikel (Preforma Clinic). Förstår att det är en annons via nyheter24, men blir ändå väldigt fel. (Har fått upp den flera gånger idag!

   Det är förmodligen Google Ads, vars innehåll jag eller N24 tyvärr inte styr över.

   Det är förmodligen Google Ads, vars innehåll varken jag eller N24 tyvärr inte styr över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *