Vanessa Ammar blir av med legitimationen

Bildkälla: Sydsvenskan.se

Bakgrunden till det här härvan kan du läsa om HÄR.
Den stora frågan nu är väl vem Jannike ”Bisse” Nordström ska fixa fejset hos nu när Vanessa Ammar inte längre får syssla med verksamhet som bygger på fillers och ben-mejsling?
Kommer en indragen legitimation stoppa henne, eller  kommer hon bara fortsätta som om ingenting hänt?
Det återstår att se… ??‍♀️

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var på tiden

   Hon är verkligen shady as fuck. Hon är folkbokförd på en boxadress till att börja med…

    Måste va intressanta diskussioner på släktträffar med syskon på varsin sida om lagen ?

    Är det inte olagligt att vara folkbokförd på en boxadress numera?

  Det känns tyvärr inte som att det kommer stoppa henne från att fortsätta under radarn. Men man hoppas ju så klart!

  Är det bara att legitimationen blir indragen, eller finns det något straff för att förfalska leg och praktisera utan?

   Ja tyvärr är det så illa. Skulle inte förvåna mig om hon tar striden med socialstyrelsen och påstår att skolan ljuger. Det har hänt för. Det finns en sjuksyrra på St görans sjukhus som helt saknar utbildning. Hon blev av med sin legitimation och påstod att universitetet ljög, och fick tillbaka sin legitimation av socialstyrelsen. Känns jätte tryggt att veta att det numera jobbar outbildade människor i vården. Finns även fall med läkare.

    Men Gud, var jobbar denna människan på S:t görans ? Jag jobbar på samma sjukhus men har inte köpt min ssk-leg haha

    Berätta hennes namn, så vi vet.

   Ovan har inte koll. ^

   Hon polisanmäldes även för urkundsförfalskning. Eftersom det rör sig om en ssk legitimation och hon därför kan ha utsatt människor för fara pga brist rätta kompetensen för utförandet av behandlingarna kan det komma att drabba henne hårt.

    Visst finns det lagstiftning som reglerar detta, både urkundsförfalskning samt att man utsätter patienter för fara enligt patientsäkerhetslagen. Problemet är att straffpåföljden är låg. Sedan gäller ju givetvis brottsbalken, vållande till kroppsskada och död. Dessutom finns fall där den som blivit av med legitimationen tjafsat och myndigheten har gett med sig. Socialstyrelsen behöver tighta upp sina egna processer och vara mycket hårdare.

  OT: har ni kollat in Melina Criborns nya skiiitsnyyygga tavlor hon fått hem? Man tror inte det är sant fanimig. Och nu är hon ”sugen på färg” också så nu ryker väl hela inredningen ?

   Hade en förhoppning om att de skulle vara snygga men va.. seriöst vill någon ha dom på väggen? Ser ut som något ens tvååring gjorde som man slängde i smyg.

   Var inte dom tavlorna till hennes brorsa? ?

   Haha! Var tvungen att gå in och kolla, tänkte att vadå så illa kan det inte vara, modern konst osv. Men nej. Tvååringskonst minst sagt.

   Hahah men man får väl ändra sig ?

   Åh kolla @gordonisalive på instagram hon gör svin cool konst och promotar inte lika mycket. Även @elinjuliussvanelind som går på Konstfack just nu om man vill investera i framtida tavlor som faktiskt kommer ha ett värde än all influencer kladd…

   Högst otroligt kanske, man det vara ett skämt? På konstnärens egen Instagram är det väldigt fina skapelser och inget som ser ut som tavlorna Melina visar?

   Var ser ni dem? Ser inget alls på instagram.

  Ha ha, Nessrin

  Suck på Bisse och hennes okritiska Bromelain-hyllande. Finns ingen evidens och de studier som finns är har fått mycket kritik p.g.a. metodologiska briser. Gravida kvinnor ska dessutom undvika bromelain. Det kan faktiskt öka risken för blödning efter operation. Men men varför tänka efter före? ??

   Och nu är det såklart slutsålt överallt efter att hon tipsat om det, påstår hon…

   Vad påstår hon om bromelain?

  Bisse kör på ananasjuice istället ??

  Hon borde fått fängelse!

   Fyfasiken va äckligt. Jag kan förstå mindre korrigeringar. Sådant som gör att man känner att andra stirrar på en, utåtstående öron, konstig form på näsan, helt plattbröstad. Men detta hon ser ju inte längre mänsklig ut utan mer som en serieteckning.

    Haha, har allt det där: fula utstående öron, stor konstig näsa och plattbröstad. Ond cirkel: får inte jobb pga av att folk bara ser mitt utseende och inte tar mig på allvar på arbetsintervjuer. Har därför inte råd att operera mig. Men, men…

     Jag tror du är skitfin!

     Tror faktiskt inte det beror på hur du ser ut? Vore riktigt sjukt isf. Tänker att det nog mer handlar om kompetens, energi osv. ”Är du rätt person”-energin.

      Ja, jag utstrålar osäkerhet pga av att jag är sk ”ful”, dvs har inga klassiska vackra drag. Jag vet att jag är kompetent och välutbildad och rätt vältalig, men märker hur folk dömmer mig på utseendet. Pratar dessutom grötig skånsk dialekt utanför Skåne…

       Men vad hemskt! Du är så mycket mer än ditt utseende, hoppas jobbsökandet ger resultat snart <3

       Ang dialekten har jag också gjort det. Bott (och arbetat) i flera städer utanför Skåne, har Helsingborgsdialekt och fått höra jag pratar rent och tydligt. Det är ju upp till dig hur grötigt du vill prata.

       Tror du behöver jobba på din självkänsla istället. Allt går att förändra. Känner du dig ful så antar du att alla andra tänker så med. Är du grymt kompetent inom ditt yrke så skiter man fullständigt i hur personen ser ut. Det får du ju jobba med själv helt enkelt, din utstrålning kan ingen annan hjälpa dig mer än dig själv.

       Eller så får du inte jobb för att du skriver ”pga av”.
       Du vet att pga står för >>>>PÅ GRUND AV<<<<< va?

       Så när du skriver pga av så blir det ”på grund av av”.

       ?

     Men sluta, om något så tror jag man blir mer diskriminerad om man är supertydligt plastikopererad. Visst, man ska inte ha fördomar men man utstrålar ju inte direkt intelligens när man har sånt utseende?

     Inväntar kränkta opererade personer som är smartast i världen, med i Mensa osv om 3, 2, 1… ?

      Det finns studier som visar att personer som ser bra ut inte döms till lika hårda straff.

     Sådär säger folk jämt. Så ser de ut som Cindy Crawford. Tror att vi som ’barn av denna tid’ har ett inbyggt skevhetsfilter vilket gör att vi tycker att vi är träsktroll medan omgivningen ser något annat.

   Den där käklinjen…. det är ju inget annat än en missbildning.

   Ena bilden ser ut som att näsan har blivit mycket mindre, kan man verkligen göra det med botox eller utför hon komplicerade operationer.

    Det är inte botox, det är fillers. Man lurar ögat genom att lägga fillers där det finns ”gropar” eller vad man ska kalla det. Egentligen gör man ju näsan större men mer symmetrisk och rak.

  Om någon undrar varför Vanessa Ammar inte ska hålla på med behandlingar kan ni kolla på hennes Instagram…. (och som en slump är kommentarerna alltid avstängda).

  https://instagram.com/vanessaworld_?utm_medium=copy_link

   Nej men alltså det var det sjukaste!
   1. Vad sjutton har hennes näsa varit med om? 2. Vad sjutton gör hon med folks käke? Det ser ju helt galet ut att ha en käklinje på 90 grader…

    Hon ser ut som en skräcködla med den näsan! ?

    Kan man ens andas med en så smal näsa eller måste hon andas genom munnen resten av sitt liv?

     Tror hon säkert har en modifierad näsa irl men att filter på insta gjort den ännu smalare.

     Tror det är Photoshop faktiskt.

   Kan vi inte bara massanmäla hennes instagram!!! Jag är så less på att den här sjuka människan kan få fortsätta.

   Usch som hon får folk att se ut.

   Där ligger Bianca i lä. Tycker det ska vara svårt andas med hennes smala näsa också. Min kommentar raderades när jag undrade om Bianca fixat näsan hos den där. Så låter bli fråga det den här gången

    Men hon är på väg åt det hållet.

     Ja visst är det. Förskräckligt hur hon förstör sitt utseende.

     Så synd att unga tjejer inte ser att de duger som de är. Utan måste operera om sig till förbannelse.

     Tror Åsa Ingrosso gjort näsan också? Många (Åsa tex) får så vasst häxlikt utseende.

     Men snälla nån. Var först menat som ett skämt. Var det henne Bianca fixade näsan hos?

     Oj vad farligt skriva en sån sak.

    Klart du som vanligt ska blanda in Bianca.

     Haha jag brukar inte blanda in Bianca ofta.

    Men varför frågar du ens det? Vad har du med det att göra? ? Förstår att hon raderar, ingen har med det att göra

     Jag skrev det på den här sidan alltså sist det var tal om henne som inlägget handlar om, inte hos Bianca.

      Men ändå – vad har du med det att göra? Förstår inte varför så många undrar saker de verkligen inte har med att göra. Och då måste du ju spekulerat – vilket inte ska göras.

       Mitt svar hamnade där uppe. Att det var menat som ett skämt först om hon gjort sin näsa hos henne.

       Opererar man näsan som influencer så får man tåla att nån spekulerar i det. Det är ju inte som att det inte synd direkt. Synd som sagt att söta tjejer förstör sig sådär. Tycker de påminner om Michael Jackson.

        Inte som att det inte syns direkt

    Bianca har gjort en riktig operation av näsan och inte bara korrigering med fillers.

   Hon står fortfarande som leg sjuksköterska! ?‍⚕️

  Ot men influencerrelaterat: Elsa Billgren spenderar sin födelsedag i en svit på Ett hem som har gett henne både födelsedagspresent och julklappar att visa upp. När hon inte befinner sig på Ett hem så bloggar hon om det, poddar om det eller laddar upp bilder på instagram med varje vinkel därifrån. Hon har aldrig skrivit att hon har ett samarbete med hotellet och alla frågor om det raderas. Jag tror att hon genuint gillar hotellet och inredningen, men det känns ytterst tveksamt att hon skulle betala 10k per natt så som hon visar upp stället. Det måste ju vara smygspons?

   Elsa Billgren förtjänar ett eget inlägg här på Bloggbevaknin! Minst kritiserade och granskade influencern men mest konsumtionshetsig av dem alla! Gömmer sig bakom vintage gulligull-ytan men köper fan mest av alla! Alltid nåt nytt. Nu har hon bytt ut sitt ääääälskade Allmogeskåp (älskades i ett år ca, trots att hon alltid skriver att antika möbler köper man för att behålla i alla framtid) mot ett vitrinskåp. Soffa har hon bytt tre gånger på ter år, samma med matbord och fåtöljer. Klart hon får billigare boende eller nåt typ av samarbete med Ett Hem, du har helt rätt, det är alldeles för många inlägg kring det stället för att vara helt osponsrat. Får alla som bor där julklappar och födelsedagspresenter?

    Mina julklappar för i år. Ska vi kika? Från Ettt hem så fick jag..

    Läste en så sjukt träffande kommentar här på bb för ett tag sen, typ att det alltid ska köpas något nytt, bytas ut eller budas hem något hos Billgren Wood och gänget samt att de alltid väntar på en leverans av en ny matta och då ska hela inredningen rivas upp igen. De kan liksom aldrig landa i sina hem och det blir så sjukt navelskådande. Hemmet blir en kuliss för deras content och personliga varumärken.

     Så sant! ”Nu är vi klara med lägenheten” skrev hon för några veckor sedan och sedan dess har hon köpt ny lampa, nytt skåp och tusen olika loppisprylar. Hon måste ju spenderar en miljon bara på inredning till den där lyan! Å don’t get me starter on alla snarlika klänningar m puffärm från Cecile Bahnsen för över 10 000 kr styck! Köp en svart och en vit och nöj dig kvinna! Hållbarhet å miljön är det sista hon tänker på…

      Det bästa är ju att hennes födelsedag nyss firades på Ett hem iklädd en Cecile Bahnsen-klänning, skrattade rakt ut…hon har blivit en parodi på sig själv! Hela det här beige-gänget med Elsa Billgren, Sofia Wood, Caroline Borg, Anna Björklund, Ellen Dixdotter etc är ju otroligt kul att följa. Som dom klär sina barn liksom?!

       Som Ernst Kirschsteiger

      Nu ska de på visning av lägenhet med ”spännande planlösning” – med de två tidigare lägenheterna i (färskt) minne undrar man vad de ska titta på nu! En annan hade nog velat ha en klassisk trea om de nu ska motivera en ny flytt
      – dock tvingar jag mig att vara mycket mer praktisk än Elsa. Jag vet inte vad det är men ibland blir jag jätteinspirerad av henne men senaste två något åren tycker jag hon har skenat totalt med inköp, hysteri, ängslan och beteende som skriker rotlöshet. Både irriteras av och känner för henne ?‍?

     Det blir så när man inte har nån egen smak och uppfattning som man står för. Sorgligt när man passerat 20-års åldern.
     Tänk om dom kunde förstå att dom skulle lägga pengarna på att stärka sitt Jag istället.

    Håller med. Vore intressant med en granskning av henne. Läser sällan hennes blogg men varje inlägg finns det insmuget något som handlats. Känns som annons på annons. Är det lägenheten så är det någon ny pryl och det är otydligt om hon betalat för det eller fått det. Likadant med huset på Gotland. Har de ens betalat för någon inredning själv? Jo alla 100 loppisrundor som genomförs och det handlas otroligt mycket grejer på. Var gör de ens av alla saker? Hela hennes blogg känns otroligt verklighetsfrånvänd och alltid alltid alltid snyftinlägg vid minsta tecken på kritisk fråga.
    Jag förstår inte hur hon kan ha imagen av en influencer som förespråkar hållbarhet när det enda hon gör är att konsumera. När jag läser det hon skriver känner jag mig alltid lite missnöjd med mitt liv, för det skapar ett sug av att köpa saker jag inte behöver. Och då har hon ju lyckats med sin smygreklam. Otroligt effektivt men definitivt stick i stäv med den image hon försöker upprätthålla.

     Någon i Elsas Flashbacktråd kom med spaningen att Elsa är en 20 år yngre Anna Book… Har tänkt tanken själv?

     Elsa= Anna Book om några år…

     Jooooo men du vet väl att det är hållbart så länge du står och håller i grejerna på nån åker

    Prio 1 för Elsa Billgren är att göra av med pengar.

   Jag tror definitivt det är något slags spons. Sofia Wood smyger ju också in sponsrade produkter utan att märka ut det.

   Varför raderar hennes man så himla mkt? Har han inget jobb? Eller är han anställd av frugan så pengarna (hans lön) stannar inom hushållet

    Han är kanske en liten del av hennes företag? Iofs fint att han skyddar sin fru men faran ligger nog i att hon riskerar leva i en bubbla, en ekokammare.

    Vänta nu, va? Menar du att det Pontus som raderar kommentarerna på Elsas blogg?! Det är ju patetiskt! Herregud alltså, dessa snöflingor… hon fläker gärna ut allt om sin familj, massa bilder på sin son och navelskåderi på högsta nivå, men kan inte läsa kommentarerna om inte Pontus sållat först? Herregud alltså… låtsasvärld.

     Ja, lite så är det ju faktiskt. Jag gillar hennes bloggande men detta som du säger ligger liksom alltid lite i bakhuvudet.

    Men snälla är det det han gör?!? Är det hans jobb?

  Är Queenfeyli legitimation äkta? Någon som vet?

   Varför skulle inte vara det för?

   Kan vara bra att granska

    Varför har Vanessa inte postat något på sin IG på flera månader? Har hon suttit inne? I så fall bra o det borde hon va på livstid. Vilken narcissist ? Nu postar hon dock igen o verkar låtsas som om ingenting har hänt, den ödlan! O det står leg sjuksköterska på hennes profil! Hur kan hon få fortsätta???
    Hon har flytt till land Libanon, där kan hon stanna. Hon är så slug att det e sjukt ? folk borde hålla sej långt borta från henne!

   Så du menar att alla som inte heter Karin eller Anna ska granskas?

    Eh. Hur nådde du till den slutsatsen? ?

    Som någon skrev tidigare så påstod hon för 1-2 år sedan att hon inte studerade i en Insta-live. Men somras i fjol sade hon att hon var färdig och legitimerad efter 3 års utbildning. Klingade inte så väl.

     Utifrån ditt första inlägg? Varför tog du inte upp ifall någon som möjligen gör samma jobb men heter Karin inte ska granskas? Varför hon?
     Sedan behöver man kanske inte tala om för hela universum om att man studera. Man kanske inte vill att folk ska döma en ifall hon inte orkade gå klart sin utbildning eller dylikt. Finns många som inte talar om att de studera för att de inte vill känna sig misslyckade ifall de in går klart utbildningen och det är väl inte din ensak att veta allt om någon annan?

   Men gud ja, Hodas legitimation är så äkta som den kan bli!

    Hur vet du detta?

   Har sett henne på mdh, så den är äkta. Hennes examensarbete finns publicerat.

    Det var bra att veta! Detta är nog det som talar starkast för att hennes är äkta.

   Varför ställer du ens den frågan? ?
   Självklart är den äkta!

  Ja det tror jag med!

  Ett gammalt rykte säger Charles Simoniy, men ingen utom Gunilla vet om det är sant. Och hon har ju valt att tiga. Tror ryktet uppstått pga att man med viss vilja kan tycka att Erika liknar honom. Så absolut inget välgrundat rykte.

  Finns teorier på fb om att det är Ch*rles Simonyi. De är iaf väldigt lika!

  Jag har precis hört om den här tjejen nu på senaste och blev väldigt ställd. Jag antar att Ammar är hennes efternamn men är det inte väldigt oturligt i influensersammanhang? Klickar mig in och förväntar mig en mammablogg om typ amning och nära föräldraskap osv ? eller började hon så och så blev det karriärbyte?

   Men det är ju ett jättevanligt efternamn ? Skärp dig.

    Har aldrig hört det efternamnet. Jättevanligt måste ju vara rejält överdrivet.

    Är Ammar ett jättevanligt efternamn?

    Är det? 242 heter tydligen det i efternamn i Sverige och jag har vänner som heter det i förnamn men jag måste erkänna att jag aldrig förr har hört det som efternamn. Kunskapslucka helt ärligt. Men är man småbarnsförälder som jag så är man nog också rätt så mycket inne i namn-verb-konton ☺️, xx pysslar, yy bakar osv. att någon skulle ha ett konto om amning med samma uppbyggnad känns inte helt taget ur luften.

     Vanligt i Nordafrika/Egypten.

     Då är det vanligare än mitt svenska efternamn iaf ?

  Kilian Francois från Ung och bortskämd som driver Iclinic med sin mamma har ju i flera år påstått att han är legitimerad sjuksköterska. Finns bevis på detta och det är anmält till Socialstyrelsen som inte gjorde något eftersom han inte svarade på deras kontakt. Han utförde fillers och botox och bistod även som operationssjuksköterska vid plastikoperationer de utför på kliniken.
  Iclinic är ju lite av en favorit hos influencers. Nu kallar han sig inte för sjuksköterska längre, utan CEO. Men man kan fortfarande boka honom, dock oklart vad det är man bokar så han kanske fortfarande utför off the record?
  Tom Dorian, Kilians ex, påstod sig också vara sjuksköterska och de två utbildade riktiga sjuksköterskor tillsammans. Tittar man på Toms recensioner så verkar det fortfarande vara han som injicerar då de är skrivna så nära i tid. Även här händer ingenting trots anmälan. Men kanske har ingen av dem skadat människor så som Vanessa Ammar?

   Det här är nånting som verkligen borde granskas mer! Som du säger är det många influencers som gör reklam för iclinic och delar ut rabattkoder etc

   Var inne på hans instagram nu för första gången… han ser ju spritt språngande galen ut? Påminner nästan om Bogdanofftvillingarna (om ni inte sett, googla! Ni kommer ej bli besvikna)

    Han ser fruktansvärt obehaglig ut? Undrar vad som ligger bakom till att man vill se ut sådär? Framför allt när man är kille. Det har aldrig varit ett ideal för killar med tex små näsor och fylliga kindben

   Samma med Lina Taha och hennes man. Tror att det är många som utför dessa behandlingar utan en utbildning, tyvärr.

   HERREGUD! Kollade insta nu och han ser ju gaaaaaaalen ut! Personligt val so be it men på klinikens insta postar de frekvent människor som är lika extremt överopererade/har för mkt fillers och för mig är det varningsflagg direkt! En bra klinik gör kanske ingrepp även på dom men skulle väl aldrig skylta med det för framstår som väldigt osunt och oetiskt. Ser ju ut som tecknade figurer

   Ja tack har längtat länge efter en granskning på Iclinic och deras freaks till salongsägare. Utför behandlingar utan legitimation och BADAR i lyxliv, märkeskläder, väskor och resor!. Något står riktigt fel till där!!!

   På tal om Kilian Francois. Han verkar ha köpta följare också, hur förklarar han annars 30 000 följare och 40-60 likes per bild? Pinsamt.

  OT: Petrus som var med I Bachelorette arbetar som lastbilschaufför och lägger upp klipp efter klipp efter klipp där han filmar och kör. Kan någon stoppa honom (vem är arbetsgivaren???) innan någon far riktigt illa!

  Vart håller paow hus? Inga updates

   Hennes kille har uppdaterat iaf. De verkar vara i Danmark igen igen och Paow syns på
   Hans bilder.

  Och Vannesas klinik Snatch by va har bara öppet på lördagar o söndagar!?! Varför det?? Är det gör att hennes systrar sköter hennes jobb medans hon sitter inne eller har flytt Sverige för hennes egna hemland Libanon?

  Vad hände med de stackars medarbetarna som var där kan man ju undra.

   Enligt hennes instagram befinner hon sig i Libanon nu ?

  Har alltid tänkt det är provrör med okänd donator. Men går inte fråga Gunilla hon gick i taket i det där nästan-Stjärnorna på slottet för nått år sen när hon fick frågan.

   Men om det är nån okänd vem är det då som sett till att Gunilla har så mkt pengar? Eller tjänade hon såpass bra som modell för 30 år sen?

  Hennes andra insta bild, vad han hon har ju en näsa som en sugrör , och läpparna , katastrofal ..

  Nu är det dags att stänga ner internet och gå och lägga sig.
  Läste titeln som att Vanessa ”ammade” och därför blev av med sin legitimation.
  Kände att nu är något fel här 🙂

  Vad händer om hon skiter i legitimationen och fortsätter som att inget hänt?

   Kan man fråga sig, nyligen rapporterats om att hon fortsätter som vanligt trots indraget leg. Hon måste vara riktigt sjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.