Gick det lite fort här, Ida Warg?

Ida Warg gör reklam på Instastory för Katrin Zytomierskas företag Clean Eating, men det är inte mycket som blir rätt här. 
Antingen hyllar hon en produkt men visar upp en helt annan, eller så visar hon upp korrekt vara men skriver att reklamen är för Ida Warg Beauty, trots att både produkt och länk går till Clean Eating.

Gick det månne lite snabbt här?

Tack för tips! 

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahaha det gick nog lite fort. De är inte så noggranna alltid inflääänserna, pengar rullar in ändå.

      Haha säkert…

      Japp. Slöseriet av skattemedel är ingenting nytt tyvärr. Sånt händer.

        Ja det vet ägaren till Bergstrands yh utbildningar en hel del om. Missade man måndagens kalla fakta på 4 kan jag rekommendera att se den.

    Jag har hört att det kan bli så av vaccinet.

      ?

      Tack för dagens skratt!!!

    Hennes makes tacktal, som han lever sig in… ?? kändes verkligen överspelat och manipulerande. Som att han är en modig hjälte som gått in i elden när han i själva verket mest drivs av att tjäna mycket pengar. Calle Schulman gav honom en rejäl diss såg jag.

      Han låter som en nyfrälst anti-vaxxer.

        Han är ju sen till festen iom att de flesta i Sverige redan vaccinerat sig och restriktionerna snart tas bort. Lite som att komma in festlokalen och mötas av tomma chipsskålar, spilld öl på golvet och en full kille som somnat i ett hörn.

          09.13 & 06.06
          Fast sen är han ju inte, covidvaccinering är planerad att fortsätta med påfyllnader minst ett par år till och därefter kommer det säkert fortsätta. Sen är det långt i från alla som tagit 3 doser vilket man tydligen måste för att räknas som fullvaccinerad plus att det är ca 1.5 miljoner som är ej tagit någon dos alls.
          Det han är glad över är att det öppnats upp för debatt i media från båda sidor vilket inte varit fallet hittills.

            Vilket visst varit fallet hittills.

      Gud jag får så mycket rysningar att det det ut som jag har använts som nåldyna. Hur kan folk gilla honom? Alla mina känselspröt går på helvarv och vill typ låta som ett larm ”KEEP AWAY – DO NOT ENGAGE – RUN”. Brrrrr

        Hahahaha! Sant. Finns ett chip i varje nålhål i min kropp med. Inget för trypofober det här.

      Ser fram emot att han ska intervjua Agnes Wold som faktiskt ÄR läkare, forskare och professor (och självklart pro-vax). Hoppas hon kan lära han ett och annat. Eller inte. Får otroligt falska vibbar av Pärleros, men de är väl som ”ylva” ovan säger, han drivs av pengar. Precis som han säger att läkemedelsföretagen han konspirerar mot gör. Hmm..

        Själv förstår jag inte alls varför denna Agnes har blivit så stor och få ta så mycket plats. Hon har ju faktiskt inte forskat på virus eller immunologi, utan är bakteriolog vilket är en helt annan sak.

        Folk som gnällde igår att Katarina inte var immunolog eller virolog men Agnes går det bra att lyssna på ?

          Nej det är ju helt uppenbart för de flesta varför just du har svårt att greppa det.

          Du ”stjärnan”, Agnes Wold är sektionschef på Institutionen för infektionssjukdomar vid Göteborgs universitet samt har precis gett ut en lärobok för högre studier i infektionsimmunologi. Hon vet nog vad hon pratar om.

            Agnes Wold är överallt hela tiden, jag orkar inte.

              Ja gud vad jobbigt att hon finns på sin arbetsplats och publicerar en bok i ett ämne som hon undervisar i. Fullkomligt orimligt….

            Ja, man tycker Agnes borde ha kunskapen. Det kanske hon även har. Men hon har inte förmågan att uttala sig utan sina egna privata känslor om allt hela tiden. Som Alexanders senaste podd, där var hon snabb och kallade de för antivaxxxxers istället för att göra en saklig faktagranskning av avsnittet. Sådant gör att man helt tappar respekten(för egen del). En saklig diskussion, där man inte tar ställning utan pratar om fördelar och nackdelar med allt, det saknas. Och då utan att kalla andra för skällsord, och istället visa respekt för andras åsikter. Agnes besitter inte den egenskapen, vilket är synd.

              Det blir lite av en tautologi att faktagranska något som från början inte är faktagranskat.

        Ja. Han känns så falsk, det är väl det som gör det. Går jag för långt om jag säger att jag får paykopatvibbar? Psykopater finns ju. Brukar vara bra på att låtsas och manipulera.

        Adelina, är det bekräftat att han ska intervjua henne? Det vore verkligen jätteintressant att lyssna på.

      Undviker pärleros konsekvent eftersom det är fullständigt slöseri med tid som jag aldrig får igen. Var därför helt oförberedd på hur rysligt jobbig det var att lyssna på avsnittet. Det borde ha funnits en varningstext i stil med; Är du känslig för dålig faktagranskning, grova generaliseringar och personliga åsikter som presenteras som fakta kan avsnittet upplevas stötande. Pratade högt med mig själv där på promenaden och uppfattades nog som lite knäpp. Burr vilket nonsens får forfarande kraftiga biverkningar i form av illamående, klåda i öronen och olustkänslor. Kanske läge att anmäla till Läkemedelsverket.

        Ja, sanningen brukar svida. Förstår att sådana som du hellre trivs med regeringens och folkhölsomyndighetens gulligull där de inte vågar prata om risker, biverkningar eller andra jobbiga saker. Det är alltid lättare att bara stoppa huvudet i sanden ?

          Förlåt men nu tänkte du väl ändå lite galet? Eller det kanske inte var ett misstag från din sidan och du faktiskt är så galen som din kommentar ger sken av.

            Jag har inte kunnat se någonstans att de som Katarina säger podden är falskt? Då syftar jag på när hon berättar att Pfizer har brutit mot de tre grundreglerna när man testar vaccin. Är det sant att de lät ovaccinerade i studien få vaccinet under teststudien? För om det är sant då ljuger hon inte? Det är lätt att stå och peka pinnar men har någon lagt fram konkreta bevis på att de siffror osv som hon tog upp faktiskt inte stämmer?

              Nej det är inte sant, de fick vaccinet efter att vaccinet godkänts och börjat ges till befolkningen. Att inte låta dem ta vaccinet då vore ju väldigt oetiskt, eftersom det redan fanns stark evidens för att vaccinet minskar risken för svår sjukdom eller död.

              När tycker du att det vore rimligt för de i placebogruppen att få ta vaccinet?

              Som tur är så finns det ju en massa antivaxxare som forskare kan studera istället, så placebogruppen behövs inte längre.

                Haha ser den annonsen framför mig. Vi söker subjekt för testning av vårt nya vaccin och antivaxxers till kontrollgruppen.

                  ? Formuleringen blev lite tokig, jag skyller på att svenska inte är mitt modersmål och att det är tidigt på morgonen där jag bor, men förhoppningsvis så går budskapet hem ändå.

                  Men ”just in case”, man kan numera jämföra statistik mellan vaccinerade vs ovaccinerade i olika regioner eller länder, så hela argumentet om att placebogruppen fick vaccinet tidigar än Katarina och Mille tycker är rimligt är helt meningslöst idag.
                  Forskningen har gått framåt, Katarina verkar inte ha forskat på många år kanske därför hon inte hänger med ?

          Det är din ”sanning” som du väljer att tro på. Så otroligt löjligt att tro att nån jäkla ”sanning” har kommit fram efter denna podd. Skrattretande verkligen. Men fortsätt du tro på ”sanningen”.

          Men vi gick igenom detta igår. Alla biverkningar från de olika vaccinen finns på läkemedelsverkets hemsida. Där kan du också se innehållsförteckningarna

          Du som privatperson kan själv gå in och anmäla dina biverkningar av vaccinet och du ska göra det. Att sitta i en Facebook grupp eller annat forum och gnälla att hela ens arm har varit avdomnad i månader efter en dos hjälper ingen. Gå till läkare och registrera biverkningarna.

            Grejen är ju den att det bara är cirka 10% av alla rapporterade biverkningsrapporter som har hunnit gås igenom och registreras. Så den biverkningslistan som finns på t ex 1177 är långt ifrån fullständig och korrekt.

              Var har du hittat den fullständiga och korrekta listan då? Har ni ”gjort er egen research”?

              Nej. Läs på läkemedelsverkets hemsida

              Samtliga rapporter registreras när de kommer till Läkemedelsverket. I och med det är rapporterna sökbara och vi kan sortera ut allvarliga rapporter som ska prioriteras för handläggning.
              Till och med 2022-02-02 har det totalt inkommit och registrerats 97 639 rapporter om misstänkta biverkningar för de vacciner som används mot covid‍-‍19 i Sverige

              https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

              Du stjärnan du fick svar igår av flera att på läkemedelverkets hemsida finns alla rapporterade biverkningar med antal oavkortat källa. Men stora flertalet är inte bekräftade. Du har alltså tillgång till rådatan. Det är inte fler än knappt 0,5% som rapporterat in biverkningar av alla som vaccinerats. Lägg ner eller byt nick för någon stjärna är du inte.

            Men nej, innehållsförteckningen finns inte. Gå själv in och kolla, det står ETT verksamt ämne. Har svårt att tro att vaccinet enbart innehåller det.

              Lott, det tog mig bokstavligen 30 sekunder att hitta den FULLSTÄNDIGA innehållsförteckningen….

              https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/comirnaty-vaccin-mot-covid-19-pfizer-biontech#hmainbody6

                Se där, jag läste bara på fass. Men då tar jag tillbaka det.

                  Om du skrollar ner lite så hittar du innehållsdeklarationen även på FASS hemsida.

                  Kolla under rubriken ”Förpackningens innehåll och övriga upplysningar” så hittar du det du söker.

                  Lycka till!

          Vill så gärna veta vad du jobbar med! ✨ alltså

            Har en bekant som jag ser sprider massa antivax-skit på FB. Hon är oväntat nog ”mellan jobb”. Samma med den galna klicken människor som kommenterar på och gillar hennes inlägg. Det är lite det klientelet i min erfarenhet… De har väl för mycket fritid?

            Argumentera gärna vad mitt yrke och min proffesion har med denna diskussion att göra? Jag är inte intresserad av vad du arbetar med såvida du inte har forskat på coronaviruset och pandemipsykologi.

              För vill så gärna veta varför du tror att dina ”sanningar” är mer korrekt än sånt som forskare och läkare har forskat på i åratal

                Eller hur! Någon som låter så säker på sin sanning borde ju vara framstående och insatt inom ämnet men det verkar inte vara så eftersom personen inte vågar uppge vad hen jobbar med, haha!

          Vadå inte vågar prata om risker och biverkningar? De biverkningar som är kända (dvs konstaterad korrelationen mellan vaccin/biverkan eller där biverkan anmälts till Läkemedelsverket) är väl för helvete väl kända och diskuteras.

          Sluta upp med dessa insinuanta dumheter där ni för fan inte ens kan vara konkreta annat än att ”sanningen svider”.

            Vaccinskaparna har väl avsagt sig ansvar för biverkningar för att det fortfarande är i fas 3? Kolla på FB o en grupp som heter vaccinskador. Offentlig grupp. Många som dött efter vaccineringen, foster som stannat i växten och en massa. Många verkar inte medvetna om hur man rapporterar in vaccinskador eller biverkningar. Folkhälsomyndigheten borde uppmana folk till att göra det om dom inte redan gjort det?

              Många som söker vård efter vaccinskador/biverkningar verkar dessutom tro att det är läkarna som ska rapportera in allt..

              Bortse från det jag skrev om fas 3. Ni förstår nog vad jag ville förmedla endå

              Pfizer och Astra Zeneca har avtal med Läkemedelsförsäkringen, om man fått eventuella vaccinskador så skickar man in en anmälan där. Så nej dom har inte avsagt sig ansvar i Sverige.

              https://www.lff.se/om-du-skadas-av-ett-lakemedel/covid-19-vaccinationer/

                Det är skillnad. Lyssna på p3 om svininfluensan och vaccinoffren så hör du skillnaden.

                Jo de har friskrivit sig även i Sverige.

                  Vad menar du med friskrivning?

                  Eventuella skadestånd för vaccinskador (och andra läkemedel) täcks av LFF som Pfizer (tillsammans med många andra) är delägare i.

                  https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/01/staten-tecknar-overenskommelse-om-skador-till-foljd-av-vaccinering-mot-covid-19/

                      Om du googlar fram lite andra artiklar så lär du bli glatt överraskad, bara för att ett företag vill ha ansvarsfrihet betyder det inte att dom får det beviljat.

                      Lite hjälp på traven:

                      ”Flera medier har rapporterat att bland annat Astra Zeneca begärt ansvarsfrihet för sitt coronavaccin.
                      Nu klargör Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström att en sådan frihet inte gäller inom Sverige eller EU:
                      – Det vore olagligt och omöjligt enligt EU-lagstiftning.”

                      https://www.expressen.se/nyheter/astra-zeneca-ville-krava-ansvarsfrihet-for-vaccin/

                      ” Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström säger till Flamman att någon ansvarsfrihet inte finns i de kontrakt som EU-kommissionen slutit med Astra Zeneca och andra läkemedelsbolag. Däremot säger han att normen i de flesta sådana avtal är att stater tar ett delansvar för att ekonomiskt ersätta personer som drabbas av allvarliga biverkningar, i utbyte mot att läkemedelsbolagen bevisar att de inte gör någon vinst på de avtalade vaccindoserna”

                      http://flamman.se/a/staten-och-kapitalet-levererar-vaccin

              Lyssna på p3 dokumentär om svininfluensan och skadorna. Det var likadant då

                Vad är det du tycker är likadant? Kan du förklara?

          Stjärnan även jag undrar vad du jobbar med. Men jag är ännu mer nyfiken på vilken sekt du tillhör och om din frälsare går under namnet Q? Är du en prepper? Så många frågor.

            Argumentera gärna vad mitt yrke och min proffesion har med denna diskussion att göra? Jag är inte intresserad av vad du arbetar med såvida du inte har forskat på coronaviruset och pandemipsykologi.

              Förlåt stjärnan men stava efter mig: profession

                Säg efter mig (gärna långsamt): Examrar
                😉

              Det skulle kunna ge ledtrådar till hur det kommer sig att du inte förstår skillnaden mellan ditt eget tyckande och fakta.

            Här inne verkar alla vara experter i det ämne som diskuteras för dagen. Verkligen underligt att Sveriges hela spetskompetens läser här inne.

              Ser inte att någon utger sig för att vara expert? De flesta hänvisar till välkända källor så som läkemedelsverket eller FHM.

                De flesta verkar ju tycka att de vet bättre än både who och fhm när det kommer till att stoppa smittan.

              Vad är det för raketforskning som avhandlas? Jag trodde diskussionen handlar om skillnaden mellan fakta och tyckande baserat på en egen upplevelse.

          Vilka biverkningar är det du menar att iiiingen förutom Pärleros har vågat prata om?

          Hur kommer det sig att varken Pärleros eller nån annan av er nyfrälsta foliehattar vet hur man googlar? Både biverkningar och ingredienser finns publicerade helt öppet!

    VILKET genomslag den reklamen fick.

    Om man jobbar efter devisen all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet så får man ju säga att hon nådde ut till många med reklamen.

    Inte lätt i dagens samhälle där det ständigt är ett brus av intryck från företag som vill nå fram med sin info.

    Ida Warg försökte nog bara ”make a fast dollar” nu när hushållskassan är i fara sedan Acast stängt av reklamen i Framgångspodden för att ”skydda annonsörerna” från negativ kritik i samband med vaccinturbulensen.
    Är det någon som fått publicitet är det i alla fall ”hjärnforskaren” Katarina Gospic. Nu vet väl ”alla” vem hon är.
    Nytryck av hennes bibliografi på gång?
    Förslag till ny titel: ”Fladdermusen som nös”

      Fast den publiciteten har lett till att hon tappat sin eventuella trovärdighet inom forskarvärlden. Hon kommer inte kunna marknadsföra sig själv som hjärnforskare längre med den argumentation hon använde sig av här. Agnes Wolds svar i Expressen är ju förödande.

        Agnes Wold kan gå och lägga sig och kyla ned sin hybris lite.

          ?

          För att? För att FAKTAN hon kommer med inte stämmer överens med din folieskimrande ”sanning”?

            För att hon har sagt emot sig själv minst 100 gånger under denna pandemi vilket gör att hennes trovärdighet sjunker som en sten i havet.

              Minst 100 gånger? Wow. Tar gärna emot en lista på dessa 100 gånger i punktform, tack.

                ”Stjärnan” spottar bara ur sig påstående, aldrig källor….

                  Va? Det stämmer ju inte alls.

                    Set du en enda källa från ”stjärnan” här?

                      Trodde att det var Wold du kallade för stjärnan. Sorry mitt misstag.

              Roligt att du stjärnan tar ett ord som trovärdighet i din mun när du inte ens kan komma med ett endaste faktabaserat, faktagranskat och relevant argument. Sanningen svider förstår du är bara simpel retorik och kokar ner till bevisa vilken mästersvamlare du är.

        Älskar Agnes

          Jag med. Hade hennes som lärare i immunologi på läkarprogrammet. Hon är helt klart lite speciell men otroligt kunnig.

    Vi får inte glömma att det är ett hårt jobb att vara influenser. Dom höll svenskarnas humör på topp under hela pandemin. Många lagar och regler att förhålla sig till. Dom MÅSTE resa för att ta roliga bilder ÅT oss! Det klart det kan bli fel ibland då…

      It’s a hard job but someone has to do it.. ?

    Ida slickar Katrins produktröv och tvärtom. Vem bryr sig om det är brun utan sol, gröt eller äppelringar? Här ska det göras pengar!!!!! Tänk om vi alla bara slutade shoppa allt dessa penningkåta människor säljer på oss??? Instagram har blivit som en enda stor tv-shop från 90-talet

      Instämmer med dig!

      Så sant! Bra beskrivning av hur Instagram blivit. Sorgligt!

      Håller med. Det är himla trist. Tänk om Instagram skulle vara helt utan reklam, utan bara en plattform där man delade bilder och videos för att det var kul. De som verkligen gillar plattformen skulle ju fortsätta ändå, för det finns ju tusentals användare som postar dagligen men inte får en krona. Jag tex! Använder bara insta för att det är kul. Tar inte alls mycket tid. Så en influencer skulle lätt kunna ha instagran men bara dela med sig av tex vardagsliv eller bild på mat eller vad den nu gillar. Med skillnaden att den inte skulle ha tid att posta massa gånger om dagen osv om den inte får betalt – men gör det nåt? Hellre okonstlade spontana videos på Stories varannan dag, än 40 reklamstories med filter och fake-prat varje dag.

        Men om de jobbar med instagram hur ska de då kunna tjäna pengar om de inte får göra reklam?

          Hur ska tillverkare av landminor kunna tjäna pengar om vi förbjuder landminor?

            Du vill alltså förbjuda yrket influencer?

          Det är ju min poäng: måste man jobba med instagram? Asså ja fattar ju i realiteten att ingen kommer agera utefter min åsikt här nu ändå. Men min poäng med det jag skrev var att jag tycker att Instagram skulle vara en trevligare app om man inte hade det som ”jobb” utan delade content om man tyckte det var kul. Så som alla privatpersoner gör. Ser inte att ”instagrammare” är ett yrke i sig som är viktigt att bevara.

        Om Instagram skulle vara utan reklam skulle den kosta pengar. Eller menar du bara influencers spons-videor?

          Instagram var ju reklamfritt under många år. Kostade inte pengar då.

          Jag menar inte att inte appen kan ha reklamklipp som poppar upp. Jag menar att Instagrams användare inte ska ladda upp massa Stories ”i samarbete med X” utan istället bara ladda upp bilder/filmer när/om de vill. Precis så som alla som inte jobbar med instagram gör.

      Ja, kan inte folk bara slut köpa alla dessa flunsprodukter? Så kanske hela fenomenet med influencers nån dag förhoppningsvis dör ut. Ja, man kan alltid hoppas.

    Ida W är mång miljonär måste man då kränga massa skit som ingen behöver,

      Fast Katrins produkter är både goda och nyttiga (om än väldigt dyra)… Så helt onödiga är de ju inte.

        Finns mängder med andra alternativ som är lika nyttiga men kostar typ halva priset.

          Okej så då ska Katrin lägga ner sitt företag för att de är onödiga skitprodukter och det finns andra liknande billigare alternativ?

            Ja, det vore tacksamt! ??
            Vill se så lite som möjligt av Katrin, eller laddpulkan som hon även kallas.

              Vad betyder laddpulka? Fattar inte.

                Googla ladd

                  Det vet jag vad det är.
                  Fattar inte kombinationen med pulka. För mig är det något barn åker på i snön….
                  Medveten om att jag är dålig på slang ?

                  Kola , pulver , extacy , och lite Molly bla …

    Ot. Men Paow? Var är hon?

      Alltså obs. Vet geografiskt. Menar mer att det inte hörts något från henne på länge.

        Hennes telefon är trasig, den gick sönder i Mexico. Det skrev hon på pojkvännens instastory.

        Ja var är hon? Och var är My?

        Hennes mobil har tydligen gått sönder men tycker det är konstigt att hon inte syns så mycket i pojkvännens stories..

          Jag tycker att det är konstigt att de verkar tillbaka i Danmark (givet en mingelbild på pojkvännens story), men hon verkar ändå inte ha en egen mobil givet tystnaden o endast syns på den bilden på ett event. Givet allt shopping av kläder etc borde en helt ny iPhone vara överkomligt att skaffa sig så fort de landade?

            Tänker exakt samma. Min fantasifulla hjärna har absolut gjort om detta till en kriminalroman där hon är bortrövad.

    @camcam Åza B skriver ofta om sina yogakurser t ex nu när hon är på hotellet och rekar. Aldrig reklammarkering. Behöver hon inte reklammarkera varje gång hon tar upp sin kurs? Dvs även när det inte är ett direkt säljinlägg?

    Ber om ursäkt för OT:

    My har inte uppdaterat blogg eller IG sedan i måndags (lång radiotystnad för att vara henne).

    Minst en i Mys team (Anna) ligger nerbäddad och sjuk.

    Undrar vad som hänt och när öppnar hon nya studion?

      My har släppt igenom och svarat på kommentarer på bloggen idag så det kommer säkert ett inlägg snart.
      Det har nog kanske varit mycket med att få i ordning den nya lokalen.

      Tänk att det blir tvärtyst så snart det händer icke-smickrande saker. Jag tror hela ”teamet” har fått besök av herr Omikron och det vill man ju inte skriva om. My är dessutom inte vaccinerad så där får vi ju innerligt hoppas att hon inte blir alltför allvarligt sjuk, men oavsett hur sjuk hon blir så är det ju väldigt populärt att göra content av sjukhusbesök. Bara det att här kommer hon nog att mörka själva åkomman. Annas kraxande är dock väldigt avslöjande i sammanhanget. Det negativa hemtestet som Booken uppvisade ger jag ingenting för. Kom med ett negativt PCR-test så kan vi snacka sedan.

    Ärligt talat, vad är detta för bluff?

    En cookie i chokladsmak kostar nu 20kr i Katrins shop https://kzcleaneating.se/produkter/alla-produkter/cookie-med-choklad/?v=f003c44deab6

    Med Idas rabatt 16kr, vilket är dyrare än normalpris på alla andra ställen typ meds, Apotek hjärtat osv. En Müsli Chunky Original kostar 74,25kr på Apotek Hjärtat vilket också är billigare än med Idas rabattkod på Katrins shop. Bra rabattkod ?

      Såna överpriser på alla hennes produkter. Den där cookien kostar typ 1 kr att göra om man slår ut kostnaden av ingredienserna. Lägg på lite kostnad för förpackning, personal och distribution så kommer ändå det mesta av priset vara ren vinst….

        Laddpulkan Katrin!

    100% Amningshjärnan ??

      Hon ammar ju inte

        Ersättningshjärnan…

    ”Bästa mellanmålet ever”

    Det tror jag inte ens att hon tycker.

    Är man i hälsobranschen finns det ju mååååånga mellanmål som är bättre och godare faktiskt.

    Det är detta överdrivna som gör att jag bestämmer mig för att INTE köpa produkten!

    Problemet är: nobody cares. Annonsörerna vill ändå ha hennes plattform och pengarna ja de kommer såldes fortsätta flöda in.

    Spännande medans hennes make ”kastar skit” på big pharma som bara drivs av pengar och inte gör saker rätt. Vad är då detta? Same same but different ??

    Lyssna på Ida w make när han i sin podd intervjuar i sin tragiska pod .. Helena Sörmander – mina föräldrar orsakade min dotters död ( 504 ) det var ett av det värsta livsöden jag lyssnat på så fruktansvärt . Hon förlorade sin lilla dotter …
    Alexander säger bla då … jag är tacksam över mina barn och att de lever typ ?
    Hela denna intervju va så illa så jag skämdes samtidigt blev jag förbannad ..
    han är en bedrövlig i sin yrkes roll !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.