Länge leve bloggen!!!

Jag vet att ni är många som saknar bra bloggar att läsa för tyvärr har allt fler bloggare helt gått över till instagram. Men det är ju INTE ALLS samma sak! Instagram är aldrig mer än en hopplös tvåa efter bloggen tycker jag – det är ju i bloggen man kan bre ut sig och verkligen få lära känna en människa. Jag letar ständigt efter nya bloggare att följa i brist på de gamla som fallit bort. Här är några mysiga bloggar som du kanske inte kände till sedan tidigare. // Underbara Clara

Jag håller SÅ med Clara, Instagram och/eller Youtube kan ALDRIG ersätta en blogg.
Det är så mycket mer personligt, trots att Youtube ger följarna filmklipp och där en bild allt som oftast säger mer än 1000 ord.
Jag önskar verkligen att fler började blogga igen. Tänk om de kunde göra det, då skulle både influencers, följare och företag vara slavar under algoritmer.
Hur det inte kan motivera fler till att blogga förstår jag bara inte….

På Claras blogg hittar ni hennes bloggtips. 
Vi kanske kan ta de fd. bloggarna, en i taget och övertala dem att börja blogga igen.
Ska vi köra i bokstavsordning?
A – Alexandra Nilsson kan kanske vara först ut?
Allåååååååååååå Alexandra, kan du inte börja blogga igen?????

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och jag tänker tvärtom, bloggarna är så mkt mer opersonliga ? Men så gillar jag vloggar ?

  Saknar att följa bloggare faktiskt, som du säger Instagram är inte alls samma sak.

  Maja NL bloggar fortfarande, tycker det är så mysigt!

  Saknar också bloggar!

  Finns många vanlisar som bloggar på Nouw. Fd nattstad. Det gillar jag.

  Jag bloggar fortfarande 🙂

  Jag föredrar vlogg framför blogg i de allra flesta fall. Många som bloggar/bloggat har ett undermåligt skriftspråk och det förtar en del av känslan. Se t ex på My Martens och Paula.

  Var är Anna? Det spekuleras om att hon ska uppträda i kommande mellodeltävling. Hon har bytt profilbild och skrivit om ABC på sin insta-bio!

   En av hennes avkommor har ju precis blivit dömd för brott IGEN, så kanske läge att ligga lågt för att undvika frågor på det (som hon ändå skulle radera och blocka den som frågat). Hon har också rensat bort en massa från sin insta, bl.a. det mesta med nämnd avkomma.

   Åh nej hoppas inte det men man undrar ju vad hon har för sig, och det vill hon nog att folk ska undra. Hon har bytt bild flitigt senaste dagarna och även texter och tagit bort text. Kanske åkt iväg på någon inspelning kanske The Island s2 eller så ligger hon lågt pga saker som hänt. Hennes väninna eller om det är före detta vän nu, My, har ingen skam i kroppen. Låter folk tro att hon är sjuk och många undrar vad som hänt men hon svarar ej utan låter folk tro det värsta MEN hon har bara mätt sin sömn hemma under natten. Nu njuter hon av många kommentarer och sympatier, till vissa svarar hon ”vi måste ses snart” bara. Totalt skamlöst.

  Har inte fokuset för att kolla på vloggar. Går ju som inte att skumläsa dem.

  Vet någon varför Vanessa Lindblad bytt namn på sin dotter? Är väl inget fel med det, men känns som en stor grej att göra.

   Ja jag är också intresserad, dottern är ändå två år gammal och namnen är inte lika.

   Vanessa kanske inte ville dela namnet med Melinas dotter.

   Väldigt märkligt efter två år

    Äsch, bättre det än senare.

   Vad hette hon innan? Följer inte henne men gick in för ja blev nyfiken. Det står cleo i ”bion” och även i alla bilder från 2020

   Tror det är för att Cleo är supervanligt numera samt att hon kände att Mila passar bättre. Tycker Mila och Matteo passar fint ihop.

    Mila börjar ju bli rätt vanligt det med tyvärr… mvh förälder till en Mila (tyckte vi var så unika för några år sen och hade typ aldrig hört namnet innan men nu klättrar det ju på topplistorna?)

   Oj! Men gud det är ju helt sjukt? Alltså visst klart att en tvååring inte kommer påverkas av det i längden och att det säkert inte kommer ta jättelång tid innan hon snappar upp sitt nya namn men hon är ju så pass stor att hon ”vet” sitt namn ändå. Dessutom så konstigt att man som förälder efter två år får för sig att byta när det rimligtvis borde vara så självklart att ens barn heter det hen heter.

   Kommer ihåg att Oliver och hans ex Denise också bytte namn på sin dotter, men det var när hon fortfarande var spädbarn vilket känns mer rimligt att man då ”känner efter” på namnet fortfarande

    Va vad hette deras dotter från början? Hade missat helt

     Heaven

    Nu bytte vi inte namn på vår dotter men vid 2 års ålder påstod hon att hon hette Kicki. Benämnde sig själv som det i tredje person konstant. Kunde lika gärna bytt hennes namn till Kicki. Tänker att det är samma med alla smeknamn man har till sina barn, eller alla Marior som byter till Mia, Karl till Calle, Jan till Janne osv.

    Sjukt? ? Hahaha nä…

   Va?! Har hon bytt namn?

  Jag saknar Sandra aka ”Atilio”, hon skrev så personligt och fint och visst.. Det går att följa henne på instagram men bloggen var det bästa <3

   Hon bloggar igen, Stunderna.com

  Era bästa tips mot oro och ångest?
  Äter redan naturläkemedel som sägs hjälpa lite, samt dricker citronmeliss te som sägs hjälpa.

   För mig har absolut husdjur varit det bästa. Tyvärr passar/funkar ju inte det för alla men för mig iallafall ?

   Promenad eller prata med en vän, eller typ städa!

   Jag har haft det i många år och nu har jag tagit hjälp av medicin. Testat det mesta med psykolog , djur och natur. Men började med medicin för snart 1 månad sen. Det bästa val jag gjort. Känner mig redan bättre. Äter en medicin i kategorin SSRI. Känns så skönt att slippa ångesten varje dag.

   Hoppas du finner någon hjälp som hjälper dig

   Träning och våga söka hjälp om det håller i sig. Kan vara att du har brist på ngt eller kan vara i behov av medicin och psykolog.

   Vara ute i naturen och ge mig tid att lyssna på fåglarna, se det som växer och gror, sitta ner och känna vinden i ansiktet och doften av årstiderna. Tända en brasa och dricka Söderte och kanske lyssna till en fin låt. Det enkla är ofta det bästa

  Åh, det här inlägget gav mig hopp! 😀 Jag har aldrig fastnat för att själv uttrycka mig (bildmässigt) i sociala medier, men alltid älskat att skriva, så för några dagar sedan upptog jag bloggandet igen. Glad att läsa det här!

  Om någon här inne gillar ”kvinnligt” företagande så är det bara att kika in!

  vad jag saknar många bloggar jag tidigare följde! Ni vet sådana som skrev om sitt liv rakt upp och ned innan allt skulle vara så himla stageat. Som Hemma hos katta. Och som Starwoman de första åren. Och det fanns så många fina inredningsbloggar. Folk hade ju långa länklistor på sidan av bloggen och så kunde man klicka in sig och hitta nya härliga bloggar. Dessutom saknar jag vissa roliga som Tingsnotarien från obygden, så blir det aldrig på insta. Nu följer jag några små bloggar som har lösenord, känner dem inte men gillar att läsa om deras liv.

  Dessutom gav bloggar mer inspiration, jag tänker tex på när jag följde bloggen Mitt vita hus som hade så fint hemma (även om hon fick mkt skit för att hemmet liknade en annan bloggares…) men att följa på insta är jättetrist för det enda man får se är selfies med massa filter på.

  I brist på annat klickar jag mig ibland in på tex trendenser och inredningshjälpen men det är ju mest som reklamblad

  Saknar också Alexandras blogg!

  Bloggen har gått upp och ner genom åren! Ibland är det poppis att blogga, ibland ute, jag har bloggat sedan 2002, vem kommer ihåg? Bild dagboken? Skunk? Med flera modesaker. Den äldsta blogg jag vet är: http://www.swl.nu/tycker/ startades 1997! Kvalitets bloggar överlever alla trender! eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.