Jon och Janni Olsson Delérs negativa trend på Instagram.

Kritiken har varit svidande vad gäller Jon och Jannis diktatursemester.
Det har reagerats både i traditionell media och på sociala medier, och ingen verkar riktigt köpa sättet Janni lite halvhjärtat bemötte kritiken under det här inlägget.
Jag tänker att det kanske hade varit bättre om hon bara hade hållit tyst istället?

Så… Tror ni att det blir några negativa följder för det skatteplanerande paret?
På Instagram är siffrorna så pass röda att man skulle kunna tro att det snart är dags för Black friday. Så negativa är siffrorna.
Siffrorna är röda, men helt ärligt trodde jag att antalet avföljningar skulle vara betydligt större än så här.

Inte en grön siffra så långt ögat kan nå i kolumnen för följare.
Kommer den röda trenden fortsätta? Vad tror ni?
Har de skitit i det blå skåpet eller kommer det här blåsa över och vara glömt till på söndag?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT
  Känner mig så ledsen och besviken, skulle gå på arbetsintervju idag för ett jobb jag verkligen vill ha och så blir jag sjuk. Kanske inbillar mig men anade ett svalnande intresse när jag behövde avboka. Fick en ny tid nästa vecka men känns kört ???

   Ja, förstår dig och förstår potentiella arbetsgivaren också som anar trubbel. Självklart får man bli sjuk men vissa stannar hemma så fort inte vinden ligger rätt.

    Nu är det ju fortfarande pandemi, och har man symtom så ska man stanna hemma… Så det borde ju inte vara något negativt, utan snarare ett tecken på ansvarstagande. Men förstår din känsla, man vill ju visa sig på tårna.

     Att vara sjuk är inte tecken på ansvarstagande utan på allmän ohälsa

      Hahhahahha. Allmän ohälsa för att man får en förkylning eller influensa?

   Inget OT som inte är influencerrelaterat, tack.

    Blunda

    Varför? Kan väl va intressant.

    Influensarelaterat ?

   Jag var sjuk i covid mina två första arbetsdagar på nya jobbet, det var fruktansvärt jobbigt ? Men chefen är förstående så det gick bra. Jag håller tummarna att du får jobbet ?

   Att du direkt fick en ny tid för intervju betyder att de vill träffa dig. Många företag uppskattar att medarbetare inte går till jobbet och smittar ner resten av företaget. Det du tolkar som svalnat intresse kan också vara att jaha då träffar jag kandidaten nästa vecka istället och har tid att fokusera på annat.
   Intala dig att de är intresserade av din profil och att de vill höra mer om dig, men glöm inte att fråga om företaget och jobbet. Det går nog bra ska du se.

    @16:07: ”Många företag uppskattar att medarbetare inte går till jobbet och smittar ner resten av företaget.”

    Hoppas verkligen att det här ? blir mer av en norm, framför allt post-pandemin, än vad det varit på så gott som alla mina tidigare arbetsplatser där självutnämnda” strebrar dök upp på jobbet med influensa, magsjuka och fan och hans moster, för att sedan skryta om hur de ”bara” har sjukat sig ”två gånger på fyra år”. Som om de gjorde företaget en tjänst genom att smitta ner resten av personalen och tillbringa arbetsdagen i vilorummet eftersom de ju ”faktiskt är sjuka ?”.

   I februari fick jag avboka intervju till ett drömjobb på grund av sjukdom och var sist av alla att bli intervjuad, fick jobbet! Så skickar pepp!

   Tack för era peppande svar! ❤️

   Har du de kvalifikationerna man är ute efter så har du chansen kvar. Att vara hemma när man är sjuk även om det olyckligtvis är när man ska på en intervju visar att man tar ansvar. Retligt visst men ge inte upp hoppet?

   Fråga om ni kan ha ett teams möte istället

   samma hände mig.. fick en ny tid direkt, kände att intervjun gick riktigt bra men fick inte jobbet. kan inte hjälpa att tro att det var för att jag var tvungen att boka om..

  Hoppas på fler!

   +1

  Ett litet men viktigt steg i att förbättra världen är att avfölja dåliga exempel och usla förebilder.

   Kanske bättre att inte börja följa dem öht.

    ELLER så är det bra att människan är öppen för förändringar.

  Nja, minus 6000 följare under 1 månad när man har lite mer än 1 miljon följare är nog knappt märkbart.

  Det håller kanske i sig nån vecka, sen har folk glömt och hoppar till nästa person som gjort nått omoraliskt/fel och så rullar allt på som vanligt (tror jag).

   Hej Lewis
   Hoppas att du har fel. Tror dock, tyvärr, att det du skriver stämmer.

  Ja alltså rent krasst är det ju så att om man väljer att fortsätta följa dessa personer är det synonymt med att räcka upp handen och säga ”jag kan stå för det här samarbetet och tycker det är kanon!”

   Vilket 1,3 miljoner människor verkar göra. Jag tror inte att följare i regel förstår att det är DE som betalar för influensers liv och leverne, och att det är tack vare DEM som de får betalt för dessa högst tvivelaktiga samarbeten. Influenserna bryr sig inte ett SKIT om sina följare, de bryr sig endast om pengar och ’makt’. HUR KAN FOLK INTE FATTA DET?

    15:44
    Håller med ?

    +1!

  OT:
  Margaux och Sean är ett par igen. Källan = 100 % insatt.

   Lol

   första april förskott

   100% as in att din källa är antingen Margaux eller Sean?

    Så kan man tolka det.

   Margaux och Jacob följer inte varandra på Instagram längre. Kanske M höll förhållandet hemligt för J. Såg till att de blev vänner och fick honom att gå med på att visa Arnold på YT igen.
   Skulle inte bli förvånad faktiskt ?

  Det är snart glömt

  Tack för att du tog upp det här. Jag avföljde Janni igår men det kändes som en liten piss eftersom det inte alls syns på Instagram, fortfarande 1.3 M följare. Så bra att du gör det synligt här ?

   Hur kan folk följa dom? Mänskliga rättigheter är inte värt något och folk tycker det är OK vad är världen på väg…

   Men hur har de så många följare? De är så stela och konstiga + pratar de dålig engelska på Youtube, så fattar inte hur de har så mycket följare ? ? Köpta? Eller genuina?

    Dom var kända innan Youtube så det är nog därför 🙂

     Vad var janni känd för?

      Att hon är ihop med Jon 🙂

       Fast det stämmer inte. Janni blev känd när hon och Alexandra Bring började umgås. Precis som med många andra influencers, hänger du med en influencer så blir du tillslut en.

    Det räcker med att man är snygg och lever lyxliv för att man ska bli förebild för en massa folk. Sen kan man vara dum som ett spån, elak och ha allmänt kassa värderingar, det spelar liksom ingen roll. Utseende (filter, fillers och hemska naglar är bara ett plus verkar det som) och lyxliv är det vi ser upp till mest av allt idag, av sociala medier att döma. Lite drama på det á la Kardashian, rulla runt i sänghalmen i nån billig dokusåpa och vifta med den märkligt utputande r*ven halvnaken i alla sammanhang och en oroväckande stor del av befolkningen tycker att du är nåt att se upp till.

  Kan man inte mejla deras samarbetspartners och ifrågasätta? Det är väl det minsta vi kan göra? Det sker ju för alla andra så varför inte för dessa två?

   Det är väl bara att göra?

   Det är bara att börja. T.ex. Red Bull är en av dom.

    Visst att Red Bull är separerat från Red Bull Racing men tror knappast att de kommer ha så mycket emot att de åkte och tittade på F1.

     Hehe, tänkte mer att Lejonet kunde börja någonstans så jag gav ett förslag på var ?

   Det är väl bara att maila?

   Det är bara att börja med Red Bull. De kommer säkert ta åt sig av kritiken

  Jaja, nästa vecka kommer det vara en annan influenser som gör något katastrofdåligt som folk börjar förfasas över, får moralpanik och ont i både magen och mammahjärtat över. Då kommer den influensern tappa följare samtidigt som Janni/Jons följarantal kommer börja växa igen.

  TYVÄRR så lär det väl blåsa över på någon vecka, hade ju varit bra om folk fick avsmak på riktigt och avföljde men alla människor fattar ju inte tyvärr. Jag följer inte Jannid men såg flera av mina kompisar som jag följer som gillade hennes bilder från Saudiarabien, irriterad som fan blir man. Men många läser ju inte ens caption utan ser en fin bild och gillar, sen är det också så många obrydda människor som inte bryr sig om saker som inte påverkar dem, okunskap och obildade.

   S
   Ja tyvärr så har du nog rätt.

  Min uppfattning är att folk har väldigt kort minne, oavsett vad det gäller. Ge det en vecka så är det glömt. Tyvärr.

   Inte i alla fall, tack och lov. Paolo Roberto är ju fortfarande cancelled och flera metoo-slemmisar, så visst finns det hopp.

    Blev Kenza cancellerad? Alexandra Bing?

     Varför skulle dom bli cancelled?

      Mmm exakt min poäng. Nu har precis alla glömt bort anledningen. Det här kommer blåsa över precis lika snabbt som när det pratades om Kenza och Alexandra

    Cancelled och cancelled, han kör ju nytt företag och följs fortfarande av en massa folk som tycker att hans flåshurtiga filosofi som går ut på att man är en lite bättre människa än alla andra om man går upp kl 5 på morgonen för att springa en mil. Sen kan man ”råka” göra en massa andra moraliskt tvivelaktiga grejer, det suddas ut av allt det där morgontidiga tränandet.

  Har man valt att följa dem har man ju redan accepterat deras sätt att leva och att de med jämna mellanrum semestrar i diktaturer så varför skulle man avfölja?

   Kanske för att man vaknar och ser verkligheten?

   Tar sitt ansvar?

  Precis exakt såhär lät det för några år sedan när Kenza var den influencern som först semestrade i Dubai.
  Jag vet inte, är inte speciellt insatt. Men hur ser hennes siffror ut nu jämfört med 2018-2019?
  Är det ens någon som kommer ihåg hur mycket kritik hon fick både här, av sina följare och av Amnesty??

  Det ser ju inte bra ut för Rönish attt de har ett pågående samarbete med Janni

  Men snälla sluta jämföra Dubai med Saudi.

  Sätter Janni bemöter kritiken på är ett skämt. Hon lägger upp inlägg och stories nu som aldrig förr, troligtvis för att försöka få ner sitt Saudi-samarbete så långt ner i flödet som möjligt så att det ”glöms bort”. Att blunda och låtsas som ingenting verkar alltså vara deras sätt att bemöta kritiken och hantera detta på. Vilka toppen förebilder – NOT!
  Särskilt intressant är det att hon postar så mycket med tanke på att hon vecka efter vecka suttit i podden och pratat om hur ointresserad hon är av Instagram numera och att hon inte känner inspiration för att ta bilder.
  Hennes ”jag postar med en kaffe”, ”jag postar framför en dörr”, ”jag postar med att ett barn” är absolut inte intressant att se. Hennes syster är 100 gånger intressantare än vad hon är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.