Influencerföräldrar vs vanlisföräldrar 1-0

Björn satte på en blogg på Sandra när lilla bebisen blev ledsen.
Effekten blev en superduperglad liten bebis.
Alla ni vanlisföräldrar utan vloggar – dags att tänka om.
Även om ni inte vill vlogga så kanske ni kan spela in små klipp till er bebis där ni säger alla bebisens favoritord.
Det fungerar även på hundar kan meddelas.

Om det här är ett life hack med anor från vhs-tiden så får jag be om ursäkt. 
Då är jag både sist på bollen och högst oinformerad, men någon ska ju vara det.

För att inte potentiellt misslyckas helt med det här inlägget så kommer här en kommentar från Sandras kommentarsfält som bara är SÅ ”on fleeeeeeeek”!!!!!
Sandra skriver att hon blev bjuden på Måns Zelmerlöws Cava på Nöjesguidens kontor.
Den heter ”Hola MZ Cava” och är det som föranleder den här kommentaren.

Jag håller med Ella.
Vilket BRILJANT namn på hans Cava!!!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sandra Beijers blogg är en riktig mamma i storstan- blogg, nu. Bara cykeln med barnstol bak parkeras utanför baren, som fattas. ;- )

      Ungefär så!

      Tycker också det! Det är bebis mest hela tiden. Lite tjatigt för oss bebisointresserade, men det ger sig nog med tiden när Bebisen blir större ?

        Sa ju att det skulle bli så men alla ba ”nää”…

        Jag tycker om hennes blogg, den är fantastisk nu och var fantastisk då!
        Jag är dessutom en tjej över 35 och har inga barn själv och jag är inte inte särkilt intresserad av barn (älskar hundar mer 🙂 Men Jag älskar hennes blogg, hon får mammalivet att framstå som härligt och annorlunda till skillnad från andra ”storstads mammor”. Dessutom är hennes bäbis en av de sötaste jag sett!

          Tycker den inte är den minsta fantastisk. Vad skönt att ha lite krav ?

            Har inte läst hennes blogg tidigare men det hon lägger upp nu är rätt trist. Hennes liv verkar rätt innehållslöst, alltså det händer ju inte så mycket. Och vad är det med bildboksformatet? Är många av hennes läsare väldigt unga? Verkar så för hennes språk är enkelt.

          Den var kul förut men inte nu tycker jag. Hennes liv var mer kul och intressant att läsa då. Har inte heller barn så detta är långt från mina intressen.

            Men vad hade ni förväntat er? Hon är ju med sin bebis hela tiden som man ju är som nybliven mamma (och pappa). Blir ju svårt för henne att skriva om något annat då. Hennes blogg har ju alltid handlat om hennes vardag och vad hon hittar på, och då blir det rätt så naturligt att den nu handlar om hennes vardag som mamma.

              Ja det var det jag sa.. Men både hon och andra verkade tro att det inte skulle bli så…
              Jaja, trist på en kul blogg. Fler barnfria med roliga liv borde blogga!

            Då är det ju bättre att du läser en blogg, där det inte finns barn. Alla bloggar handlar ju om bloggarens liv. Får man barn, tillhör det ju livet.

              Ja jag har ju slutat läsa hennes såklart ?

          Kul för dig! Själv tycker jag det är tråkigt men alla är vi vi olika.

          Tyvärr så tycker jag inte att hon får mammalivet att framstå minsta annorlunda. Kanske psykopatiskt av mig men hade skyhöga förhoppningar som tyvärr inte besinnats ?

            Bra det, visar att anknytningen till bebisen fungerat utmärkt!

              Ja faktiskt. Känns bra att se att hennes föräldrakänslor kickade in efter en skakig början. Hon verkar mer harmonisk nu.

                Tycker att hon verkar vara en rätt känslolös och kall person. Det verkar inte som hon kommer från en familj där man pratar om hur man känner.

                  Samtidigt verkar hon ha en väldigt nära relation med sin mamma och har skrivit att hon t.o.m. som tonåring gick till henne och pratade känslor/brustet hjärta?

                  Sandra Beijer har ett mörker inom sig, vet att många får spel när jag säger detta, men det är så uppenbart att det är hennes mörka stunder som gett henne framgång så jag tror hon har svårt att helt släppa emo-sidan. Även om hon skulle vilja.

                    Tror hon mest kan sätta ord på sina känslor och vågar vara sårbar.

          Jag håller med! Jag är ensam i min umgängeskrets med att vara singel och barnlös, och Sandras approach hjälper mig att alla inte har som största kall i livet att bli mamma och ha den som primär roll i livet. Att man kan bli mamma men ändå tycka det är (minst lika) viktigt med karriär, vänner och egna intressen.

      Saknar gamla Sandra. Nu är det bara bebis och varmkorv ?

        Jag med… Och det är inte fester och alkohol som saknas utan hennes texter. Förstår hon har bebishjärna och sömnbrist men alltid älskat de där riktigt bra texterna hon la upp emellanåt.

          Men ni får väl ha lite tålamod. En ”vanlig anställd” är föräldraledig runt ett år. När bebisen blir större/börjar på föris osv drar väl Sandra på mer vanligt jobbtempo igen. Låt henne vara lite på halvfart, hon bloggar ju ändå nånting.

            Ingen som inte ”låter” henne. Tror tyvärr det kommer fortsätta vara såhär… Mammabloggare…

            Men jag skrev inte att jag inte har tålamod och förväntar mig massa bra texter NU? 🙂 Jag har tålamod. Sandra är min absoluta favvo bland influencers och jag har största förståelse för hur hennes liv ser ut just nu, men säger bara att jag saknar hennes riktigt bra texter. Det är en komplimang om något. 🙂

    Ot men varför är alla influencers så besatta av att folk ska prova just deras ”frukostmacka” (den enda maten de gör). Som i princip alltid är riskakor (förlåt, chia är det nya coola), avokado, chiliflakes.

      Hahaha bra spaning! Det är verkligen så

      Man får vara glad om det är riskakor, så att det inte är toast. Fy fan som dom åt avokado-toast ett tag.

        Haha minns någon hur det krängdes fruktsallad för typ 15 år sedan?! Det var typ det enda Engla levde på.

          Sålde de fruktsallad? Enkelt att göra själv ju..

            På min dialekt betyder kränga ungefär ”proppa i sig”. 🙂

              Kränga är ett ord det betyder sälja.
              Motsvarigheten till att proppa i sig äe att möla.:)

                Har du hört talas om olika dialekter där ord kan ha lite olika betydelse? 🙂 Låt mig ge ett till exempel: Balle.

                Hade vanligtvis skrivit ”proppa i sig” för det verkar hänga många sthlmare här men glömde bort mig för en stund och får väl ursäkta förvirringen kring mitt ordval.

                  Det bästa är ju då att använda riktiga ord som betyder samma sak för alla… ?

                Här där jag bor kan kränga betyda att man proppar i sig 🙂

              Va? Oj. Aldrig sett, står inte i ordboken …

    Kan någon som följer Måns snälla meddela honom att han behöver byta namn? Ella har ju så rätt!

      Fattar inte riktigt ändå. En 15 år gammal låt? Är det så himla on point? Är det många som tänker på den när de tänker på Måns?

        Är ju en av hans kändaste låtar ??‍♀️

      Finns redan en cava med det namnet.

    Impopulärt inlägg men sluta uppmuntra era bebisar att kolla på skärm! Ja jag har själv barn.

      Ja varför kan de inte trösta barnet?

        Men det är väl klart de tröstar också.. detta var väl en kul ögonblicksgrej. Jisses.

      Impopulär åsikt åt er *mammor*: sluta påpeka vad andra föräldrar gör fel enligt er. Inte så att ungen sitter framför datorn och kolla vloggar dagarna i ända. Korta stunder skärmtid än inte värre än att en bebis utsätts för skärmen när föräldrarna tittar på tv.

      Men grattis till er föräldrar som aldrig tar till paddan för att själva få hämta andan några minuter – ni är de absolut bästa och mammigaste mammorna och all världens guldstjärnor till er! Fortsätt gärna nämna det i tid och otid så vi inte glömmer bort hur fantastiska ni är ??

        Ojoj här hände mycket. Jag skulle aldrig i mitt liv säga eller tycka att jag är bästa mamman. Kan vara rätt kass emellanåt, tycker stundvis det är trist att ha barn och smiter iväg för att kolla min egen telefon på toaletten istället för att leka med mitt barn. Saknar ibland livet innan barn, skaffade också barn sent eftersom jag aldrig tänkt att barn är livets mening. Du sätter mig i ett fack där ingen som känner mig skulle sätta mig.

        Nu när mitt barn inte är en bebis längre kollar hon också på skärm en hel del. Det jag vänder mig mot är när bebisar som inte utvecklat särskilt många sinnen alls och behöver typ tre kontrastfärger för att bli lagom stimulerade ska placeras framför en skärm. Det finns ingen forskning som säger att det är bra, desto mer som säger att det är dåligt.

      En väldigt vanlig åsikt är INTE en impopulär åsikt

        Nej håller med men om du varit inne i ett föräldraforum någon gång och skrivit att du tycker små barn kollar för mycket skärm märker du att det är det är en väldigt impopulär åsikt. Men visst, möjligen populär bland befolkningen i övrigt.

    Alla tankar och böner till Elin Kjos ❤️

      Åh nej! Det var ju bara några veckor sedan hon meddelade att gancers slutat växa och att några av tumörerna tom hade minskat i storlek. Och så kommer detta fruktansvärda besked. Finns inga ord för att beskriva hur ledsamt och orättvist det är att en ung människa drabbas av dödlig sjukdom mitt i livet. All kärlek till Elin och hennes familj.

      Hemskt och hemskt att vissa försökte få det till att kost och träning botar
      Hade hoppats på vaccinet, som ändå hade effekt ett tag. Mer forskning behövs

      Nej men gud så hemskt. ? Cancer är skit. Så förrädiskt. Hoppas så mycket på ett botemedel. ??

      Vad ledsen jag blev nu. All kärlek till henne! <3

      Fyfan för cancern. Så många liv den tar.

      Åh nej, det som verkade gå så bra. Det hon skrev senast var ju att hennes sjukdom låg vilande tack vare vaccinet. Och nu har det spritt sig till skelettet. Fy fan vad livet är orättvist.

      MM verkar väldigt nära henne. Kommenterar alla hennes inlägg. Aldrig sett Elin kommentera hos henne.
      Senaste kommentaren från My, Att hon gillade henne redan innan Elin fick massa besökare. What??

    Vad är grejen att sandris blivit nya favoriten här inne.?

      Nya? Jag har fjäskat för henne i åratal.

        Kul!

    Vilket konstigt inlägg..
    Först bebis-vlogg som avslutas med Cava Mia

    Håller med Ella!

    OT låter som Isabella och Paul tänker smälla upp ett sjabrak i fjällvärlden. Efter alla debatter om hur förstörd fjällvärlden blivit av lådor så hoppas jag verkligen de tänker sig för. Charlotte Perellis hus i Åre t.ex håller en traditionell respektfull till regionen, stil.

      Finns bygglov så det är upp till kommunen att bestämma vad som ska byggas.

        Exakt
        Så länge personer inte bygger utan bygglov så har du som enskild inte mycket att säga till om.

        Vill du trots allt klaga (ja, såklart, varför missa den möjligheten) så kan du ju engagera dig politiskt och påverka i den riktningen, vilka beslut om exploatering som skall ske.

        Kanske lite svårt för tyckare som sitter på kammaren i mörka Småland dock, är nog enklare att påverka om man är mer mer lokaliserad på orten det rör.

      Sedan när har hon någonsin tagit hänsyn till någon eller något annat än vad hon själv tycker för stunden?

    OT: kommer det inget inlägg om Vanja Wikströms NFT-projekt? Det skrivs om alla möjliga kollektioner från influensers men den här är ju på en helt annan nivå. 30 miljoner av följarnas pengar. I sin nysläppta podd uppmanar dom folk att dra med sina vänner som investerare. ”Se det inte som att ni säljer på dem någonting utan att ni tipsar dem om en fantastisk möjlighet” var ungefär budskapet.

    Pyramidspelsradarn ger fullt utslag.

      Ser också gärna att detta lyfts. Har ingen direkt åsikt om grejen är bra eller dålig, men dskuterar gärna har det sköts i kanaler och gränssättande.

      Skulle också vilja läsa mer om det. Dels för att jag inte fattar NFT och bitcoin till 100% och dels för att det är anmärkningsvärt att en influencer gör detta. Tänker att hon, eventuellt, om det skulle gå fel, sätter hela sitt varumärke på spel? Och hon är ju inte dum så då måste det finnas en vinning som gör att det är värt det. Eller så fattar jag inte riktigt. Hur som så känns det inte bra.
      Särskilt inte då hon tidigare sagt att dom inte sparar pengar, inte har sparande till barnen för det är tråkigt, inte tycker det är viktigt utan hoppas på att sälja eller göra miljoners på ett företag och att det ska finansiera dom i framtiden. Är ju inte en person jag hade litat på ekonomiskt. Fattar ju om det var en tidigare fondförvaltare,valutahandlare,börshaj eller nått sånt som startat detta men en influencer helt utan utbildning och tidigare idiotiska uttalanden om pengar å ekonomi. Nä det känns inte bra

      Ja! Hade varit intressant att diskutera i kommentarerna också. Jag fattar ingenting av det där projektet om jag ska vara ärlig, försökte läsa på genom hennes blogg men då var inlägget typ 17 mil långt. Fick ont i scrollfingret 🙂

      Ja, jag funderar också över detta. Om de säljer alla NFT´s som de ska släppa nu i maj så kommer de att tjäna 30 miljoner kr. Hon har skrivit att detta är deras livsprojekt och det kan man ju fatta med de summorna. Men frågan är om det är bra eller dåligt att köpa för den enskilde, kommer det att löna sig eller slänger man pengarna i sjön? Fattar att det inte finns några garantier men man skulle ändå vilja veta/förstå lite mer om det är värt att satsa på eller inte.

        Det behöver ju inte vara en ren scam, men de satsar ju nästan inga pengar och kommer tjäna stort – oavsett hur det går för själva NFT:erna och investerarna. Finns exempel på andra kända influencers som cashat ut på detta sätt, visserligen bränt sina varumärken men kunnat leva gott för resten av livet. Kolla in coffezilla på youtube! Han avslöjar såna scams

    Blir så less! När Sandra inte hade barn ”var hon en oansvarig trettio plussare som borde stadga sig och inte bara festa” och nu är hon tråkig? Låt henne vara för fan, vi är många som älskar hennes content både före och efter bebis. Snälla hon är en människa som utvecklas inte en produkt.

      Det var nog inte samma personer som tyckte de båda sakerna. Hon får väl göra vad hon vill, jag tycker för egen del att det var roligare när hon bjöd mer på sig själv, sina känslor och sitt liv. Än denna bebis-promenad-och-korv-robot. Handlar inte om att hon måste festa för att vara intressant. Men om hon inte skriver nåt om sina känslor eller sitt liv och dessutom inte har några upplevelser att bjuda på – då blir det nog mest intressant för mammisar.

        Är ingen *mammis* men gillar hennes blogg. Tipsar starkt om krysset i högra hörnet på datorn, där kan du kryssa ned alla bloggar som inte intresserar dig och istället använda din tid till något som förgyller din tillvaro ?

          Har inte gett upp hoppet än, måndagsinläggen är ofta bra.

          Men sluta var så arg, man kan väl ha åsikter utan att vara tvungen att sluta läsa? Hanterar du vanliga konflikter så också? ”Gå hem då om maten inte passar” eller?

            Jag tycker absolut man kan gå hem om maten inte passar pga någon har gått framåt i livet och blivit mamma. Arg känner jag mig dock inte, men förvånad över att det finns folk som ägnar sin tid åt att konsumera sådant som gör att man sjunker till en nivå där man behöver gnälla och påpeka hur tråkig någon blivit 🙂

        Tror många gillar hennes måndagsinlägg just därför. De är oftast en paus från korv, bebispromenader och mode/kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.