Nu räddar Matilda Djerf Michael Kors i Sverige

Matilda Djerf bär en väska från Michael Kors i blått, i ett inlägg som postats av Vouge Scandinavia.
Jag har alltid älskat Michael Kors och tänker att NU är det kanske dags att rädda märket från den stämpel av ”Farstaglitter” som det fått och som många influencers varit medskyldiga till.
Lär mer här.
😉

Jag menar – kolla de matchande skorna!
Visst är de bra fina?
Eller så är bara hela jag ”Farstaglitter”?
Jag är i så fall helt okej med det eftersom Matilda Djerf i så fall också är det.
WINNING! 😉

Inlägget är varken i samarbete med Michael Kors eller stadsdelen Farsta.

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Märkligt ändå att man får göra så mycket när man är snygg. Ett modereportage iklädd jeans, t-shirt och jacka, till exempel.
  Men kul när det går bra för andra.

   Jag läste en artikel som hyllade hennes enkla skandinaviska stil, vilket alltså alltid är vit tshirt/skjorta med antingen kostymbyxor eller jeans. Snyggt? Absolut. Innovativt? Nej

  Tycker att det är dags att vi kastar det uttrycket (FG) i papperskorgen va?
  Michael Kors kan vi vidare låta ligga kvar där också tillsammans med Louis Vitton Speedy..

   Kan inte säga att jag hört det uttrycket på några år nu

    Finns ju en låt som spelas på radion stup i kvarten.

     Ah jag lyssnar inte på radio haha

   Vad är det för fel på Speedy?? ?

  MK är kul nog mest associerat med mogna mammor i USA. Ser det aldrig på varken rik eller fattig ungdom.

   Då har du inte varit i förorterna i Stockholm, där har alla tjejer en MK-väska och en MK-klocka

    Oj, vad hemskt. Man vill ju inte bära något som folk i förorterna har på sig ???.

    Notera sarkasmen.

  Tror aldrig att mikeal kors kommer kunna bli av med den stämpeln tyvärr

   Lite synd ändå. Jag såg en så fin väska därifrån och då min nuvarande är trasig (och inte verkar gå att laga) var jag lite sugen på att köpa den från MK, men vill inte bli stämplad som något jag inte är. Borde väl inte bry mig egentligen men det är svårt ibland.?

    Bor du i Stockholm?! Jag tror inte att man blir stämplad som ngt bara för att man bör MK någon annanstans

     Aldrig innan hört något dåligt om MK. Tycker dom har mycket snyggt. ?

    Ralph Lauren har snygga väskor i samma prisklass. ?

  Är 29 och först nu har jag vaknat och hittat Michael Kors…aldrig varit intresserad och tyckte verkligen det var fjortis förr, men jag tycker vissa saker är riktigt fina nu.
  Köpte ett par rosa skor med MK tryckt överallt, egentligen riktigt o-jag men blev störtkär när jag såg dem och älskar dem?

   Gött att du köpte något DU gillade och inte brydde dig om vad andra kanske tänjer om det. Tror faktiskt inte de flesta ens reaferar något nämnvärt på att det är mk

   Det är bara omogna personer som köper saker efter vad andra tycker är fint. Vissa ser ner på MK för att tjejer från förorterna börjat bära väskor därifrån. Tyder på en ganska sunkig människosyn.

  Det är väl inte bara jag som tycker att Armand Duplantis och Timothée Chalamet liknar varandra mycket iallafall på vissa bilder!?

   Du och hela internet.

   Lika är de väl inte, men förstår hur du tänker

  Tycker Michale Kors har snyggare väskor än alla dessa Chanel väskorna som varje influencer ska vifta med.

   Själv tycker jag den klassiska boybagen är riktigt snygg, men tycker att den är lika snygg från åhlens som den är från Chanel haha.

    Boybagen är ingen klassiker, sorry

   Bär någon säger Chanel tänker jag på de quiltade väskorna med guldremmar. Väldigt tantiga i mitt tycke. Men gillar man det så helt ok. Är Sen är väl MK ett relativt billigt märke i jämförelse.
   Tråkigast av alla väskdesigner är Birkinväskan 😮

  Har sett få snygga MK väskor men men tur vi alla gillar olika! Tycker heller inte denna dona är värt snygg lite BUS gör ganska mycket på alla! ?

   Varför dra in hennes utseende……..?

  Har en 12 år gammal väska från MK som jag fortfarande använder pga den är stor och rymlig och perfekt vardagsväska. Vill någon anse mig vara FG så go ahead, men så bor jag i ett hus ute i norrländska skogen också!

  Jag förstår inte… vad är farstaglitter?

   Tjejer från förorten som klär sig i kläder från HM, har mycket smink, billiga smycken och antingen Michael Kors klocka, skor + väska eller kopior på dyrt märke. Som typ Farstakostymen vilket är en hoodie eller T-shirt och Adidasbrallor + adidasskor på en förortskille.

  Så ofräscht att basera en väska som något man inte vill ha enbart för att tjejer från typ förorterna burit dem. Tycker det är ganska osmakligt att något ska sea som fint så fort människor med ekonomiskt och socialt kapital bär det, men något man inte vill ha när människor från mindre ”fina” grupper bär det. Adidas och MK är några exempel på sådana märken.

  Typ som att det anses som coolt att leva ”van life”, förutom om man är fattig (då blir det plötsligt inte lika coolt. Eller som att handla second hand för att man måste p g a knappa ekonomiska förhållanden (det ses ned på).

   Vafan är Adidas där också? ? jag som lever i min träningsbyxor

    Adidas för mig är högstadiet…

  Jag gillar MK och har några väskor. Jag struntar i hur populärt något är eller inte, vilken stämpel ett visst märke har etc. Jag köper det jag gillar helt enkelt. Jag gillar väskorna då dom är lite diskreta och inte helt uppenbart att det är just MK, iaf inte shoppingväskorna.

  Oj vad detta samarbetet kändes väldigt långt ifrån Matilda Djerf. Men det var säkert bra betalt!

  Jag är 22 och tycker Michael Kors har jättefina väskor. Köpte mina två första nyligen second hand på tradera. Båda var näst intill oanvända. Är supernöjd, speciellt för att det var begagnat. Tur att man har olika smak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.