När ska Jeanette Svedberg få vara med i Let’s Dance?

Frågan är om hon kan tänka sig att dansa utan sprutor i händerna eller om det går att inkorporera i koreografin på något vis?
Dessa videos är bara så oklara, särskilt de där hon åmande klär av sig framför kameran.
Mycket märkligt…

Men vad tror ni?
Kan vi kuppa in Jeanette i Let’s Dance på något vis eller borde vi låta Anna Book göra ett hattrick och deltaga en tredje gång?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Annas dotter är det väl som ska kuppas in?! Var ett himla snack om det i hennes lives förut. ”Ring fyran och be att de tar in Vanessa i lets dance!!! Heheheheee. Gumman??! Eller huuuur??!”

   Förstår inte Anna att hon gör Vanessa till åtlöje?Låt den stackars dottern vara ifred.

   Men hon beter sig som Anna Book, hon den här som filmerna ovanför visar. Någon slags konstig poseringsdans som jag inte vet var de snappat upp den? Det ser skitlöjligt ut.

    Håller med till fullo. Dessutom, finns det en enda levande varelse på denna jord som tycker att dom där hiskeliga läpparna ser bra ut?
    Jag får alltid direkta kopplingar till dom vanställda kvinnorna i Afrika som förlänger sina halsar genom att sätta ring på ring runt sina halsar… Groteskt!

  förhoppningsvis aldrig… aldrig sett människan tidigare och vill verkligen inte se mer x)

   precis vad jag tänkte skriva. Räcker att jag såg henne nu och det är definitivt ingen jag behöver se igen.

   Hade hellre sett:
   Camcam
   Hugo Rosas
   Carina Berg
   Alexandra Nilsson
   Eller typ Lasse Åberg

   Trött på den typen av tjejer

    Lasse Åberg gjorde ju den ”klassiska”ballongdansen med Sven Melander och Bosse Larsson för ca 40 år sedan.Var lite kul på den tiden,men många framför teveapparaterna blev chockade.
    Nu för tiden är väl de flesta rätt blassè på alla som skall dansa ”sexigt” framför en mobil.

    Jag hade hellre sett
    Hanna Hällstedt (stavning?) Från p3
    Cissi wallin
    Kalle Anka
    Fantomen
    Eller jonathan unge

     Nej,jag vill inte se någon dansa eller åma sig framför kameran.Är något annat att se dansuppvisningar eller showdansare.

     Tror du menar Hanna Hellström…

      Tror du menar Hanna Hellquist?

       Sorry, dumma autocorrect ?

     Vem som helst utom den fruktansvärda Hanna H. Skriker anti-depp om henne. Nej usch, låt henne inte få mer mediautrymme än hon redan har.

      Vaa? Älskar henne!

  Lyssnad en del på lägg ut med Camilla. Inte hört klart än men Undrar mest om de som har podden någonsin har läst den här bloggen själva. De fick det ju att låta som typ uppdrag granskning när de pratade om bloggen. Lol.

  Vet inte vem hon är?

  Har kikat in hos henne någon gång och sett henne här, men måste fråga, är det något annorlunda med henne? Hennes beteende och liksom ”självuppfattning” och typ uppfattande av, jag vet inte vad, sociala koder(?) känns lite off? Får uppfattningen att hon kanske är lite eljest?

  Vill egentligen bara förmedla att det känns lite olustigt att göra sig lustig över henne och typ sprida hennes konto. Men min känsla kan såklart vara helt uppåt väggarna fel.

   Såklart du har rätt!!! Men det är helt okej i min värld att gapskratta och hånskratta här hemma vid köksbordet åt dessa filmsnuttar. Jag menar, det har ju inte hon en aning om hahahahaha

   Med tanke på att hon gladeligen utnyttjar sina köpta följare till att kränga budgetkrämer till svindyra överpriser samtidigt som hon har mer filter än Anna Book kan man gått driva med hennes självupptagna dansfilmer.

  Dom som gör såna här videos, tror ni dom kommer skämmas om några år när dom ser tillbaka på det?​

  Tänkte på det igår när jag såg Biancas storys där hon putar med läpparna, lägger händerna under hakan och ska se söt ut, blinkar med ett öga och gör pussmun, se sexig ut, räcka ut tungan på ena sidan osv.
  Om 5 år, kommer hon tycka att det ser så bra ut som jag antar att hon tycker nu? Är det bara en trend eller om 20 år kommer folk fortfarande göra så?
  Inte bara Bianca som gör såhär såklart, men började tänka på detta när jag såg henne så kör det som exempel.

  Tänkte ett tag att det är något man växer ifrån, men efter att ha sett detta i inlägget så antar jag att så inte är fallet?

   Alltså.. Vet inte hur gammal du är. Men alla bilder från typ 2005-2011 va ju typ exakt så ? Va typ 18-23 då. Bryr mig inte idag, det va ju så det va då ?

    Kan inte minnas det ? alltså den tiden när fjortisar hade fondation på läpparna så var det väl putar med läpparna. Men resten kan jag inte minnas.
    Sen blir det väl lite skillnad också i story, eftersom dom filmar sig som vanligt först eller vad man säger och sen blinkar och gör pussmun tex. Så kanske är att jag tänker på det mer när man ser det så tydligt på något sätt?

     Sen är det ju faktiskt så också att Bianca närmar sig 30 men beter sig som en 12 åring som tycker att hon är sötast i världen. Det är närmast obehagligt tycker jag. Det kan man ju också tycka är lite eljest.

  Ser hennes mun ut så där naturligt, dvs duck face, eller gör hon sig till? ?

   Nja såg ut som ett typiskt fjortisinspirerad duck face.

    Hon tillhör generationen som introducerade duck face en gång. Det sitter väl kvar och åker fram per reflex när en spegel eller kamera är närvarande.

  Tja, vet inte vem det är ??‍♀️

  Hm… absolut, något märkliga videos. Men samtidigt…det här är ingen stor influencer direkt, under 100k följare, tror de flesta här inte ens hört talas om henne. Känns lite olustigt att ett helt inlägg är tillägnat henne (som i princip är upplagt för att förlöjliga henne) på en av Sverige största (om inte den största?) bloggar. Det här känns som ett rent hån-inlägg av någon som inte är så jätteoffentlig ens, knappast någon ”granskning” av influencers det är frågan om här.

   Kan väl vara kul att hetsa igång ett gäng kommentarer om hur löjlig och pinsam någon är, eller?!

   Ganska sjukt egentligen att 100 000 följare inte räknas som stor. Det är ju fler än vad som bor i många svenska städer (Karlstad/Gävle osv). Då har man ju ändå en hel del makt och bör kunna lyftas här.

    Du har rätt! Hon är inte så känd. Hennes 100 000 följare är till minst 75% köpta!
    Hon har köpt följare och ”likes” till sin instagram kontinuerligt sedan flera år tillbaka. Hon brukar köpa en sisådär 10 000 st åt gången några ggr per år. Sedan har vi ju det här med hennes likes… oavsett vad hon lägger upp så får hon direkt ca 3000 likes inom en timma.??
    Köpta följare varar inte i evighet, successivt tappar man dem med tiden. Det kan vara allt från 1- 500 ”följare” per dag, lite beroende på mängden man har köpt osv.
    Jeanette tappar väldigt många följare dagligen så varje månad brukar hon stödköpa några hundra nya följare för att hålla sin statistik i någorlunda schack.
    Det är bara att gå in på Socialblade tex och titta på hennes galna siffror. Jeanette är en enda stor bluff!
    Det finns en skvallertråd om henne på flashback: https://www.flashback.org/t3360562

     För den som inte har något konto på Socialblade el liknade så har jag laddat upp Jeanettes följarsiffror sedan mars i år här:
     https://anonfiles.com/b5Odxce7y9/1_pdf
     https://anonfiles.com/d9Obx7e7yd/2_pdf

  Vem är det?

  Får väldigt starka Kalle Anka-vibbar! Hur kan man bara lägga ut nåt så pinsamt för alla att beskåda? ”Mjaha dags för folket att få se lite coola moves av en qvinna i sina bästa år…”

   Hennes konto tycks till 50% vara avsett för att promotea hudvård till medelålders kvinnor och 50% mjukporr till många gubbars stora förtjusning. I närmast hundra procent av hennes videos försöker hon vara förförisk, och i många droppar hon typ serum och hudkräm över sina bröst och i ansiktet (i genomskinliga underkläder) och smörjer ut det medan hon ser kåt ut? Även väldigt många danser som mest känns som någon märklig form av förspel.

   Kanske är det det fördomar och ”ålderism” jag omedvetet påverkas av, men hennes konto känns otroligt obehagligt, som att hon kanske inte är riktigt… vanlig?

    Exakt så!

    Det stämmer så jäkla bra!! Hon har köpt in befintligt hudvård från England som hon har satt sin ”private label” på.
    Sedan säljer hon produkterna (försöker sälja) till ett extremt överpris på sin webshop.
    Trots att hon promotar sina produkter allt vad hon kan; ålar sig sexigt, plutar med munnen, ”juckdansar” och smörjer in sig som om hon hade s*x med dem så går inte försäljningen särskilt bra (ja, jag har vetskap om det)?

  Att det nästan är 100 000 personer som följer henne går bortom mitt förstånd 😉

   Jag följer inte henne Men jag följer flera konton för att få skratta (nån form av hånskratt kanske) och jag ser det som en slags lyteskomik. Ja menar, vad sägs om A.B eller B.I som exempel.

   KÖPTA FÖLJARE

  Ojj!!!! Nu vet inte jag alls vem det där är….men jag tycker det nästan är obehagligt när ett barn i 5-årsåldern har ett sånt vuxet ansikte!!!!
  Jaaaa,jag är sarkastisk. Men jag tror banne mig inte att det finns människor som är vuxna i hjärnan som gör sånt här och DESSUTOM lägger ut på sociala medier…..

  Åmande Kickan.

  Är… Är detta på riktigt? Hon driver inte? Är det såna här videor folk lägger ut?

   Ellerhur, hon skämtar ju?! (Eller………)
   Någon typ av parodi är det ju iallafall.

  Hon påminner om min 45åriga storasyrra. För mycket fillers och för mycket vin. Då blir det såna där överslag. Självhat i veckorna egenkär på helgen

  Vet inte vem hon är men uppenbart att hon har issues med sin ålder. Hon har så mycket filter på bilderna trots botox o fillers, bröstoperation och ev bukplastik. Gissar ålder på ca 45 år men hon vill vara 25

   Hon är ju fin men man ser den där oviljan att åldras speglad i crop toppen. En snygg Hugo Boss-blus nedstoppad i de skitsnygga byxorna, hade gjort henne ännu fräschare. Men det är ju bara min åsikt 🙂

  Ä fifaen så pinsam??‍♀️Usch

  Denna kvinna är så märklig! Skämskudden! Hennes inlägg är lika märkliga. Dansar på ett obehagligt sätt och plutar med läpparna. Sen har hon alltid ett blurrigt konstigt filter.. får obehagliga vibes..

   Det är helt bisarrt att kolla på henne o hennes helt okunniga inlägg. Man inser rätt fort att det inte rör sig om satir, utan en självgod person m grandios självbild. Fruktansvärt skämmiga utspel åt alla håll. Köpta följare o robotkommentarer som ska hylla denna självutnämnda gudinna.

  Tittar inte på Lets Dance men hoppas att dom som gör det skonas från denna typ av människa. Vem är hon (orkar inte ens Googla)? Varför drar hon upp tröjan i sin första video, säljer hon sex? Vad har hon gjort med läpparna?

  Hennes videos liknar lite vad Britney Spears lägger upp.

   Hasbeens med andra ord?

  My eyes, my eyes, MY EYES!!

  Kan tycka det blir lite obehagligt ?

  Har hon mustasch?

  Är det bara jag som tycker att hennes dans i första klippet påminner om Buffalo Bills dans i ”När lammen tystnar”?

  Vilken otroligt märklig människa…. Jag har ingen aning om vem hon är, men…. tror hon verkligen att det extrema blurriga filtret gör att man inte ser hur ”gammal” hon är?

  Skääämskudde!

  När man inbillar sig att man är sådär härligt charmig och sexig…

   Jag säger som den däringa Booken. BAM BAM BAAAAM

  Britney Spears vibes

  Dagens skratt. Höll fasiken på att dö av skam. Så töntiga. Framförallt nr. 1 Jag ville ha både ögonbindel och halsduk för ögonen. Det var nog det mest patetiska jag sett dessa s.k danser. Vissa gör allt för att synas utan att fatta att folk skrattar åt dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *