Ulrika Forsberg om operationer

Tillägg kl 19:51:

Ulrika pratar om vad hon gjort för ingrepp, vilket alltså är en fett-transplantation från mage till bröst.
Hon postade även det här eftersom hon får dms från följare som inte tror henne.

Ulrika Forsberg har postat det här inlägget på Instagram, som jag gissar är i respons på den här frågan som hon fick på Instastory. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka hennes svar… Menar hon att hon inte opererat eller fixat magen ALLS, eller att hon absolut opererat och fixat, men att barnen inte var anledningen?

För opererat den har hon ju gjort och även postat inlägg om. I det här inlägget beskriver hon ju även processen.

Så länge det inte handlar om reklam för diverse operationer och inlägg så får folk göra vad de vill med sina kroppar. ??‍♀️
Inlägget gjorde mig dock nyfiken, jag visste faktiskt inte att man kan ta fett från andra delar på kroppen och fylla ut brösten med det.
Det är ju helt logiskt när man tänker efter, det är ju så många gör när de genomgår ett Brazilian butt lift, men det slog mig aldrig att man även kan göra så vad gäller brösten.
Tänk vad man lär sig av sociala medier. ?

Tack för tips!

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Många som behöver operera bort brösten pga cancer får nya med fett från sin egen kropp.

  Budgivning pågår för Emilia och Marcelo.
  Ska dom flytta? Väldigt fin lägenhet ?

   Haha ja vad är de som försiggår? Hennes storys där hon lägger upp före och efterbilder mitt i allt gör det ju bara ännu konstigare.

    Varför är det konstigt att lägga upp före/efterbilder på en lägenhet man har ute till försäljning?

     Hon skriver även att de stormtrivs för båda två

      Ja, det kan man väl göra trots att man ska flytta?! Eller… bara jag som flyttat från ett ställe jag trivts på någon gång?

       Ja, jag tror inte jag skulle flytta ifall jag stormtrivs, eller ja, vi måste för några år sedan sälja vår lägenhet på 50kvm (2rummare) då vi blev 5 i familjen, så blev omöjligt att bo kvar, och den lägenheten gillade jag! Men ifall det är rätt storlek osv och jag stormtrivs så nej, jag skulle inte flytta!

        Dåså, då kan ingen annan göra det om du inte gör det.

         Märkligt att flytta 3 gånger på ett år dock

         Men varför flytta om man stormtrivs samt så många gånger per år. Absolut kan man men känns ju inte helt friskt att hela tiden flytta..

          Tja, av andra anledningar än att man misstrivs i lägenheten antagligen.

           Misstrivs=vantrivs

           Ja?

    Jag tror att dom från början var ute efter att göra en rejäl vinst då den först låg ute (efter deras renovering) för ca 800.000 mer än vad dom köpte den för. Nu är den sänkt igen.. så gick tydligen inte så bra att försöka tjäna 800 tusen

   Hon hävdar gång på gång att de inte ska sälja eller flytta. Märkligt då att ha lägenheten till försäljning.
   Tror inte Marcelo sagt något, ännu.
   Men så har det ju varit på alla ställen de bott på och sålt. Nekar, nekar och nekar, oj vi har sålt och flyttar.

    Haha nu är det ju budgivning på lägenheten så flytt lär det nog bli!

     Ja, det vore snopet för budgivarna om de helt plötsligt inte blir försäljning. Kan ju hända men tror inte det.

      Nu är lägenheten såld iaf, gick för 4 450000 så konstigt att ingen av dem sagt ngt om det…

   Vill verkligen veta var och framför allt varför dom ska flytta, för denna gång får jag verkligen vibbarna av att dom trivs oh inte har för avsikt att flytta? Måste vara otroligt jobbigt att köpa, sälja och flytta så ofta.

    Antagligen pga jättedålig planlösning. Inget barnrum eller ska barnet få uthyrningsdelen?

     Men tänker mig ändå att planlösning, månadsavgift och sådant är saker som man är medveten om redan innan man flyttar in. Och om det inte passar så köper man något annat redan initialt.

    Jag tror inte dom ska bo ihop mera. Hon såg så ledsen ut och svarade honom inte.

    Månadskostnaden är på ca 12.000 kronor. Tror de har insett att det är alldeles för hög summa och att man kan bo mycket billigare i Stockholm, trots att det blir mycket (!) mindre.

     Sorry, rättelse: ca. 10.000 kronor enbart för avgift. Dvs utan ränta, el, internet, värme osv.

   Ändå intressant att hon har så många följare, är det pga Marcelo och att de har ett gulligt barn? För hon skapat inte speciellt mkt content, återanvänder samma bilder och videos i samarbeten/adlinks. Gör slarviga samarbeten och hon ”pratar” inte med sina följare i stories så där händer inte heller speciellt mycket. Säga vad man vill om influencers men många försöker ändå visa nytt, ta nya bilder och interagera med följarna.

    Klart det är pga Marcelo. Hon hade dock en ”sant eller falskt” för en tid sedan för att försöka ge sken av något annat, med påståenden som ”Marcelo tjänar mer på samarbeten än vad du gör” osv.

   Kan man ha en bostad ute på hemnet hur länge som helst? Deras lägenhet har väl i princip legat ute sen de flyttade in och hon hävdar bestämt att de inte ska flytta. Kan man lägga ut något till försäljning och sen bara sälja ifall man får ett tillräckligt bra bud tex?

    Ja du som säljare bestämmer helt till vem eller ens om du vill sälja efter en budgivning. Du kan sälja till den med lägst bud eller inte sälja alls. Däremot tar ofta mäklaren betalt en fast summa ändå.

  Åh, det där vill jag göra när jag ammat klart alla barn! Lyfta och fylla ut med fett. Men tänker spontant att det kanske är lika farligt som en BBL eftersom det kan hamna fett i en artär?

   Fan gör det inte. Att det finns minsta risk för komplikationer gör ju att det inte är värt det.

    Kanske bara gör ett lyft då, för det behövs.

   Nej herregud varför ens riskera. Gör något kul med pengarna istället.

  Men hur tänker du nu? Inlägget hon har postat är ju gällande en BRÖSToperation, inte om magen.. Eller är det fel inlägg du kopplat till detta?

   Det står ju att hon tagit fett från magen

    Är det att ”fixa magen”?

     Verkligen inte. Om det inte funnits fett att ta av där så hade ju inte magen blivit rörd med största sannolikhet.

     Det är iaf inte ”att inte fixa magen.

   Om du läser inlägget så skriver hon att hon tagit fett från magen och fyllt i brösten.
   Att Camilla väljer att kalla det för en magoperation tycker jag är att ta i lite.

    Hon har ju fettsugit magen, det skulle jag definitivt klassa som en magoperation! Vanligt bland influencers och kändisar att forma om hela kroppen genom att fettsuga midje, lår, armar osv och sen spruta in fettet i brösten, rumpan, höfterna, läpparna och kinderna.

   Hon säger att hon aldrig gjort nåt med magen men vid operationen som visas så tog de ju fett från magen…

    Jag tolkade det som en fråga om att fixa magen. Det kan man nog inte kalla hennes operation.

     Fettsuga är väl fixa. Det är en mycket märkbar skillnad på bilderna.

  Jag tycker inte det är oklart alls. Hon har inte opererat magen. Hon har opererat brösten och då tagit fett från magen eftersom det uppenbarligen fanns i överflöd. Det hade lika gärna kunnat varit ifrån låren eller överarmarna eller annat ställe på kroppen. Syftet i det fallet är ju inte att operera magen utan enbart ta av överflödigt fett som redan finns. Om det inte varit möjligen så hade de inte rört magen.

  Vissa går ju upp i vikt medvetet för att kunna göra en sån operation. Ingen tycker väl då att man gått upp i vikt för att få stor mage för att sedan operera magen?

   Tycker ändå hon kan vara ärlig med det, ”nej jag har inte opererat magen, men jag har opererat ut mina implantat och gjort ett lyft med fett från min mage.”

    Men hon har ju inte varit oärlig om vilka ingrepp hon har gjort.

    Ja varför inte bara klargöra liksom? Hon har ändå varit öppen med typ alla operationer så. Tar ju typ en halv minut extra att förklara.

   Varför är d inte operation av magen att ta fett därifrån men operation av brösten att spruta in samma fett?

  Endast plastiktorskar är så noga med begreppen.

  ”Jag har minsann inte OPERERAT magen, bara fettsugit och det är en helt annan grej!”

  För oss vanliga människor är det samma sak.

   Och vanliga människor som är sugna på att göra egna ingrepp tar inte råd från influencers utan söker vettig information. Speciellt om man är noga med att få rätt svar.

   Tack och lov är läkare mer noga med definieringar än vanligt folk. Att fettgrafta en mage ger absolut noll kosmetisk effekt ( nästan tvärtom om huden är uttänjd och tappar fyllning) och är visserligen en operation men inte en skönhetsoperation alltså. Vilket det är följaren efterfrågar.

    Klart det är en kosmetisk operation att flytta fett från magen till brösten?

    HUr vet du att det är sjönhetsoperation hon efterfrågar? Om hon hade opererat tarmanarna eller what ever och hade fått en platt mage pga det så borde hon väl också säga det? Operation eller inte, hon har ändrat sitt utseende på magen på ett onaturligt sätt.

    Noll kosmetisk effekt? Tycker det gav en absolut kosmetisk effekt på bilderna.

   Om följaren var så noga med att få korrekt svar kanske hon skulle ha förtydligat vad hon menade med att ”fixa” magen..

    (För hon skrev att hon också ville fixa magen så man får väl utgå från att det var det hon menade med operation, inte att hon undrade om hon opererat bort en blindtarm eller något..)

  Jag fattade ingenting av det här inlägget, vet inte ens vem det är? men skyller på att jag är måndagstrött! Nu vet ni!

  OFF TOPIC
  hallå vad händer med paow??? Veeet att ”hennes mobil är trasig” men hur lång tid tar det att fixa i egenskap av influencer + tillsammans med en miljardär?
  Eller har dom gjort slut kanske? Vad tror ni??

  Svar i kommentarerna i stil med ”men varför bryr du dig?!?!?!” undanbedes, annars kontrar jag med ”men varför bryr duuuuu dig om att jag bryr mig?!”

   Låter som lite vajjsing, ja. Trist.

   Men varför bryr du dig???!!!????

   ?

   Visste inte att hon var så intressant ?

   Jag undanber dig att bry dig om att jag undanber dig över att jag inte bryr mig om att du bryr dig om paows mobil.

   Har en känsla av att det är slut, trist nog. Men lär väll bli en ordentlig uthängning och hon sparar ju aldrig på detaljerna.

    Har samma känsla! Följt båda deras instagram sen de blev tillsammans pga fascination. Och får en känsla av att något är off. Blir ofantligt nyfiken haha.

     Ja från typ 100 till 0 så fort han åkte på svensexa(?).. tycker de var så omaka men ändå söta tsm, även om jag oftast ogillar Paow ?

      + att häromdagen skrev exspoiler att paow inte svarade henne..

   Gjort slut med killen kanske?
   Depression?
   Ryktades ju om att hon och killen tog droger, rehab kanske?

  Vad tror ni hänt med Amir och andra farhad ska börshajen? Var inte de supertighta och hänge på varandras balkonger konstant?

   Aka*

   Han har väl en historik av att byta ut bästisar lite titt som tätt ?

  Hon menar säkert att hon inte har genomgått en bukplastik, vilket är det man brukar prata om som en magoperation man gör efter att ha fått barn.

  Vem är detta? Mamma-influencer? Besökte hennes insta men blev inte klokare för det.

   Hon var med i Paradise hotel 2014! Efter det vet jag inte vad hon gjort dock

  Haha men orka bli stött över att någon undrar över ens uppenbart opererade mage, även om personen skulle antagit att man gjort bukplastik när magen i själva verket ”bara” har fettsugit. ? Det hade ju varit rimligt att svara att magen fettsugits för att få tillräckligt med fett att fylla ut brösten med, men att påstå att magen inte opererats när den minskat med hälften och formats om helt är ju helt absurt, oavsett om det var det huvudsakliga ingreppet eller inte. Huruvida hon ”inte bryr sig om magen hänger!!!!!!!!” är ju fullständigt irrelevant, magen har ju trots det blivit utsatt för ingripande, kosmetiska förändringar.

  Jag har gjort en fettransplantation till brösten, också på Nordiska kliniken
  Kirurgen tog fettet från insida lår
  Har aldrig tänkt på att det skulle kunna räknas som att jag ”opererat låren”, de såg basically likadana ut efter, man suger ju inte ut alla fettceller, så hennes mage blev säkert typ likadan ett tag efter operationen

   Du HAR fettsugit låten vare sig du ”upplever det så” eller inte. Det är en operation väldigt många gör helt utan annat syfte så vet inte varför det skulle vara väsentligt huruvida fettcellerna därefter kasseras eller sätts in någon annanstans på kroppen, en fettsugning är ändå en fettsugning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *