Ut med det gamla, in med det nya!

Nicole Falciani har team’at upp med Twilfit, vars underkläder får henne att känna sig både bekväm och snygg, motsatsen till Calzedonia som kickade henne då de ansåg att hon var för stor för att visa upp deras märke.
Jag vet att jag ständigt återkommer till den incidenten, men jag tycker det visar ganska tydligt på vilken typ av företag Calzedonia är och hur de ser på den kvinnliga kroppen.
Jag har också fått hjälp inne på Twilfit, där jag hittat några av mina absoluta favoriter vad gäller bh.
Nu var detta långt innan jag startade Bloggbevakning, så kanske att man skulle göra en ny mätning.
Kroppen är ju ett föränderligt väsen och jag ser knappast ut idag, som jag gjorde vid 35.

Jag vill bara bekväm.
Bekväm, bekväm, bekväm.
Det är mina ledord när det kommer till underkläder.
Jag ser också gärna att en bh inte kostar 5000 kr, men annars har jag inga särskilda krav.

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tips – DIVA på Lindex, 299kr. Hög kant så ingen tutte bubblar över. Haaaatar det, big boob-ptoblem. Älskar dom iaf! Har i alla färger, för alla tillfällen ?

   bubblar det över har du för liten kupa.

    Som anonym sade, ett big boob problem. Finns ingen större kupa är det svårt.

    Eller fel modell på kupan. De flesta har ju mer underboob så många bh-ar är för stora där men för små ovanpå för de som är byggda annorlunda.

     Mitt problem är stora bröst som sitter ganska brett isär (får aldrig den där snygga klyftan) vilket gör att de bubblar ut vid sidorna. Få bhar täcker nog bra ut mot armarna tycker jag. Vet någon en bra får ni gärna tipsa. Bekväm går före snygg.

      Vet att förut hade twilfit bh:ar som inte passade mig med tätt sittande bröst
      Men som passade min vän som hade bröst som du beskriver – brett isär och svårt att klyfta. Tror det var deras egna märke. Eller typ Ella May? Ja

       Tack för tips?

     Snygga underkläder iaf mm

     Snygga trosor iaf mmm

    Nja, har man stora bröst med häng kan dom bubbla över om bhn är för lågt skuren i mitten. ? för dom glider ur kupan.

  Calzedonia måste ju vara helt dumma i huvudet som kickar en sån snygg tjej.

   Som dessutom är smal?! Vad har de för konstig syn.

    Jättekonstigt!

  Älskar Lindex bh, stora stl har dom också ?

   De har bara så fula modeller nuförtiden och då tycker jag att även underkläderna ser fula ut. Även om jag vet att deras bh sitter bra på mig. Jag handlar de senaste 15 åren endast online, ej i butik.

  Känner mig så gräsligt ful när jag ser en sådan perfekt lagombröstad tjej. Här sitter jag med mina hängbröst och sneda tänder…

   Nu har jag inte sett dina bröst men jag kan säga ärligt av min åsikt: ALLA bröst är fan snygga! Tänker alltid på det när man ser bröst i film eller tillome i omklädningsrummet, oavsett ålder på bäraren eller kroppsform – brösten är alltid alltid det snyggaste på kroppen. Små, mellan, stora, runda, hängiga, äkta, fake, brösten liksom HAR nåt. Jag älskar mina små men hade passat snyggt i stora med. I rätt BH blir ju tuttarna ännu snyggare med ❤️

    Håller så med dig. Det viktiga är att man slipper cancer. Har man fått bröstcancer det är då man har problem. Kvinnor som operetar friska bröst – tokigt.

     Ja! Friska bröst är enda önskan, sen får de se ut hur de vill!?

      Bra sagt. Oavsett utseende bara man slipper canser

  Ja bekvämlighet före allt, så jag går konstant i sport-bh. Plattar till och fyller sin funktion för mig då jag tycker att bröst är en väldigt ful kroppsdel. Vill vara platt!
  Sen är det kanske inte skitsnyggt men när jag visar underkläderna för någon så åker de ändå av kort därefter ändå så utseende på dem spelar ingen roll alls.

   Jag kör också på sportbh. Det enda som inte skaver och är obekvämt efter en halv dag.

   Jag har också bara sport-bh. Avskyr stora tuttar, jag ser bara stor och klumpig ut plus att jag vill inte att tuttar är det första man tänker på när jag kommer.
   Jag tycker kläder sitter bättre och snyggare med små eller tillplattade tuttar ?

    Ja verkligen! Tycker alla kläder är snyggare med små bröst.
    Nu tror jag ingen tänker ”oj bröst” när de ser mig, för jag har aldrig bh som framhäver och aldrig urringat. Haha jag har t.o.m fått kommentaren ”oj du har stora bröst” av en kille en gång. Hade en oversize blus och en sportbh som plattade till ordentligt och sen när händer utforskade varandra fällde han den kommentaren. Har nog aldrig känt mig mer obekväm?

   Men samma här – den BH:n jag alltid återvänder till är Hogengårds sport-BH. Den håller allt på plats OCH ”plattar ut” för jag tycker verkligen om att ha bröst, ja inte större än en A-kupa iaf. Jag vill ha små bröst (och jag är 80B/75C beroende på märke) som knappt märks. Så, mitt mål är att spara ihop pengar och förminska mina bröst och få dem just så små som jag vill ha dem – men att de ändå finns där.

  Fråga!
  Hur ofta byter ni BH (inte med andra då alltså) dvs hur länge bär ni samma innan tvätt?

  Vid normal användning inte typ sportbh.

   Tvättar kanske varannan månad?

    Max. Kan nog vara mer sällan hehe Insåg att de jag köpte i Feb inte blivit tvättade än så är nog snarare var 3-4 månad

    Usch, vad ohygieniskt!
    Bh är underkläder och bör bytas lika ofta som strumpor och trosor, dvs varje dag!

     Haha va? Nja. Inte samma som underliv eller fotsvett ju.

      Man har ju dessutom bara på sig en BH Max ett par timmar om dagen (man slänger ju av den så fort man kommer hem) så verkligen inte efter varje användning ? beror väl på hur mycket man svettas men som jag som inte svettas särskilt så tvättar jag kanske min BH efter jag använt det 3-6 ggr. Om jag haft den på fest tvättas den dock direkt.

       Beror väl lite på hur brösten ser ut. Har man tunga bröst vill man nog inte gå utan något stöd plus att man blir svettig under brösten vilket gör man vill byta bh ofta.

        därför är det ju superdumt att skrika ”äckligt” så fort någon inte tvättar lika ofta som en själv.

        Jag har stora bröst men blir inte särskilt svettig under dem när det inte är varmt ute.

       Man? Du har. Jag har bh hela dagen.

        Och jag har även hela natten.

         Nejjjj va? Varför?

          Började när jag var gravid för 34 år sen (!) och har aldrig vant mig av med det. På den tiden var det ett hett tips för att brösten skulle hålla formen. Det är galet, jag vet.

     Byter du bh varje dag? Varför? Du kan ju inte jämföra med en trosa, eller har du underliv med flytningar och allt vad det innebär under brösten också?

     När jag var på just twilfit så fick jag höra att folk generellt tvättar bhar för ofta vilket sliter ut dem. Minns inte hur ofta de rekommenderade men tror det var tvätt 1 gång/månad och att man hade minst 3 st att variera emellan.

      Det stämmer. Generellt så tvättar vi kläder för ofta men bhar är extra ”känsliga” då tvätten sliter ut stretchen förenklat sagt.

      Många kläder är inte skitiga så att de behöver tvättas i maskin. Har man möjlighet att vädra så kommer man långt på det. Om man vill att kläderna ska hålla längre och spara på miljön.

     Vad är det du tror händer om den inte byts varje dag?!

     Det beror lite på vad man gjort, hur varmt det är och hur mycket man svettats som avgör när jag tvättar mina. Men skulle tro att den i snitt får klara sig en vecka

     Köper man dyra högkvalitativa bhar behovet man inte tvätta stup i kvarten, just saying.

      Varför skulle det skilja hur smutsig en dyr eller billig bh blir?? ärlig fråga alltså.

       Tvätt i maskin sliter ut dem.

     eh what? trosor är fulla av flytningar och bakterier från alla möjliga hål så det bör man absolut byta varje dag, men inte bh?? den sitter ju bara mot hud, per din definition så ska man ju isåfall även tvätta sina jeans varje dag.

      Tänker BHn mer som ett linne eller en t-shirt och skulle inte ha samma t-shirt i tre veckor eller nåt.

       Den är ju exponerad på ett helt annat sätt!

     Kan vi snälla sluta påstå att andra människor är äckliga?

      Och kanske inse att hur ofta man tvättar olika plagg beror på hur aktiv man är/svettig/hur länge man har på sig kläderna/en massa. Jag har enbart på mig bh de stunder jag är utanför hemmet. En vanlig dag är det ett fåtal timmar. Känns ruskigt onödigt att tvätta en bh efter kanske 2 timmars användning.

       Samma här. Men självklart tvättar jag en svettig sport-bh efter varje användning. Allas dagar ser inte lika ut liksom.

        Det här är också intressant. Jag tvättar inte sportbh efter varje träning, tvättar inte ens träningskläder efter varje träning. Jag svettas ju och så, men inte extremt mycket och det luktar aldrig illa. Har jag svettats mycket för att vara jag så hänger jag ut kläderna på valborg men kan använda dem nästa gång igen.

         Nää men, på balkongen såklart?

    Nej men fyfan???

     Nu fattar jag varför gemene person inte luktar så gott som helt sonika kan skryta om sin hygien. Ahaaaaaaa?

   Kan lätt bära samma i två veckor sträck

    What….

   Såvida jag inte svettats mycket (t.ex. om jag vart ute och gått en varm dag), så efter 2-3 gångers använding ungefär. Vilket tidmässigt brukar bli efter 2-3 veckor med hur ofta jag använder en viss BH.

   Oj, hade verkligen velat svara ”var tredje dag” eller något sådant men jag är rädd att det går betydligt längre än så.. 1-2 veckor kanske? Tvättar nästan varje vecka och varvar mellan 2-3 bhar. Varje bh kanske används 5-9 dagar innan tvätt. Har dock inget ansträngande yrke utan sitter mest på en kontorsstol hela dagarna och svettas därmed inte särskilt ofta till vardags.

   Och ni andra? ?

    Jag är nog som du. Lite oftare under varma sommardagar då jag svettas en del under brösten då.

   Hmm svårt att säga? Men ungefär 2-3 veckor kanske? Dock går jag ibland helt utan BH, när jag bara skrotar runt hemma (jobbar en del hemifrån). Varierar under de två veckorna också BH beroende på vad jag har för tröja över, alltså kan skifta mellan en sunkig hemma-BH (den har jag oftast hehe), en finare svart och en finare hudfärgad. Så ja, lite svårt att säga egentligen. Upplever mig som en rätt så svettig person men just BH tycker jag inte blir lika äcklig som t-shirt eller strumpor (bär enbart dessa under en dag, sedan tvättkorgen, alltid).

    Hur ser era bh-ar ut när ni tvättar de så sällan?

     Vad tror du själv? Om det fanns svettfläckar (?) så hade jag givetvis tvättat dem oftare.

     Jag tvättar inte min förrän det växer små svampar i ärmhålen på den. Hur gör du? ?‍♀️

      Okej jag fattar, menade inte att låta kritisk. tänkte mer på en vit bh oftast blir ganska dassig i färgen och sånt syns ju under kläder ibland om de är ljusa, tycker själv att passformen blir mycket sämre efter ett tag. Äsch ja ja 🙂

       Men det brukar ju vara efter tvätt de blir dassiga i färgen…

       Jag skrubbar min kropp 1/v mina bh ser faktiskt nya ut när jag tvättar dem, och luktar supergott. Har jag varit utsatt för rök (majbrasa) eller om något runnit på den tex så tvättad den omedelbart. Men jag älskar att lukta på den innan jag tar den på mig, luktar lite parfym och min egen doft blandat med mitt minsta barn som jag ofta har nära kroppen. Liljekonvalj typ.

       Har bara svarta beiga och ljusrosa bhar och de blir som sagt verkligen inte dassiga.

   Tack alla för svar!!
   Nu känner jag mig ytterst normal… ??

   OM det inte är så att alla som svarade är ni som ALLTID duschar minst en gång om dagen för annat är ”äckligt” ? (då är ju BH-n renare längre..)

   För att vara tydlig, jag duschar kanske tre gånger i veckan och byter BH efter ca 2 veckor

    Jag duschar en gång varje kväll, men kan då upprepa att jag upplever mig vara en svettig person! Jag svettas mer än en vanlig kvinna i min ålder tycker jag haha… 😛 Min man duschar varannan dag och det är inte dugg äckligt för han svettas inte så som jag gör. Så jag dömer inte att man duschar mer sällan, önskar själv att jag kunde göra det för hudens skull. 🙂

     Ja, nu när du skriver det så inser jag att jag ibland tar en extra dusch på morgonen då jag badar i svett på nätterna efter riktiga kalorimoffningar

      Ja alltså mina fötter kan jag ibland tvätta en extra gång, om jag t.ex. går på en promenad en förmiddag på helgen… Min fotsvett är inte nådig. :/

      Kan man svettas av kalorimoff????

      Det förklarar så mkt…

       Japp!!
       När jag äter pizza, choklad osv osv sent så drar förbränningen igång som satan och jag svettas mig sjöblöt på natten.
       Enda sambandet jag kan se.

        Jag märker faktiskt också av detta. Och motsatsen när jag ”bantar” (går ner i kaloriintag), då fryser jag ofta mycket mer.

         Kan vara förklaringen till varför jag svettats så jäkla mycket om nätterna senast!

          Ingen samtidig ofrivillig viktnedgång va?

    Haha jag duschar varje dag, eller i vart fall 6 gånger/vecka ? har en hemma-bh också så när jag är som ofräschast åker den på

    De som byter om varje dag efter jobbet (jag byter iofs till mysbyxor men av bekvämlighetsskäl) och vars barn byter om och duschar varje dag efter förskolan ?

   2-3 ”användningar” sen tvätt! Jag svettas dock ganska mycket under armarna så de börjar lukta efter några gånger tyvärr.
   Dock har jag för mig att jag har läst att kläderna närmast kroppen (trosor, strumpor och BH) ska tvättas oftare än exempelvis jeans och hoodies.

   Har en i jobbet och en till vardags, tvättar dessa en gång i veckan (har just nu bara två som passar och vill inte köpa fler då jag vill försöka minska i storlek och gå ner i vikt istället?).

   Jag använder ibland samma flera dagar i sträck eller byter emellan dem (har olika färger under olika kläder osv). Tvättar dem när de luktar svett, blir olika när beroende på aktivitet, väder osv. Precis som med andra kläder (förutom trosor och strumpor som används en dag).

   För att svara på frågan, tvättade kanske en gång i halvåret, men då bytte jag dagligen BH och turades om?
   Ni behöver inte tycka jag är äcklig längre för använder inte BH nu

   Haha jag blev orimligt glad över att det inte bara var en massa ”allt annat än varje dag är äckligt”-svar här.

    Men eller hur… De där som tvättar rumpan med klorin 2 ggr/dag som gärna härjar här inne är en smula enerverande.

     Men just rumpan bör man tvätta, herregud, det är inte samma sak som bröst.

      Med klorin?

       Ja? 1:1 i en sprejflaska och spruta i röööva. Vadå, använder du inte klorin? Vidrigt…

        Haha vet, jag är en snushummer. 🙁

   Sköljer upp den varje dag i handfatet, och i maskin en gång i veckan. Skulle inte kunna ta på mig samma bh efter dusch! ?

    Wow…

   Ytterst sällan. Oftast snurrar jag runt på kanske 6-8 stycken som jag växlar beroende på kläder och hur jag känner mig och det kan nog lätt gå 2-3 månader innan jag gör ett ryck och tvättar allihopa. Kan dock tilläggas att jag har väldigt små bröst och att det därför inte per automatik blir svettigt + att jag givetvis använder sport-bh som tvättas ofta om jag nån gång skulle få för mig att träna.

  Om man går till twilfit och Liknande butiker så påstår de att jag ska gå ändra från 85B till 70-75C, vilket innebär att huden kläms ut på sidorna. Skitful och obehagligt !
  Så men tack, kör med den storleken som är bekväm istället

   Samma här. Har många gånger fått rådet att köpa vad jag upplever vara för liten BH, ”den kommer stretchas ut”, men usch hatar när hud och valkar kläms ut sådär…

   Har aldrig fått en bra storlek när jag blivit mätt i butik trots att det ska vara det rätta sättet. Men provade A Bra That Fits för ett par år sedan och den gav mig en faktiskt bekväm och skön och snygg storlek, kan vara värt att testa: https://www.abrathatfits.org/calculator.php

   Det är för att man ska avlasta axlarna och istället ”bära upp” brösten med ryggen istället. Då måste den sitta tajt 🙂

    Men det är väl ologiskt om man har små bröst? Då behöver man ju inte avlasta tänker jag. Har själv köpt en bh en gång som var helt smärtsam att ha på sig för att försäljaren sa att den var perfekt. Mkt dumt.

   Upplevde också det! Jag tror dock att butikspersonalen går på hur bra stöd du ska få och inte lika mycket på ”valkar”, men jag lyssnade inte heller utan kör min storlek jag gillar bäst.

   Hatar när de bara för att ska ändra ens storlek. De tror nog att en köper 10 nya bh på studs då. Precis som du får jag valkar på sidorna när jag går ner i omkrets (plus att jag desperat sliter av mig bh-n efter ett par timmar till skillnad från om jag själv får välja storlek och kan bära den tills jag lägger mig).

  Sitter den skönt och snyggt så kvittar strl.
  Kan variera mellan modell, material och märke.

  Spets t ex skaver som tusan vid armhålan på mig, ovadderade gör att magen sticker ut mer än bröna osv

  Ett knep (som säkert alla vet) är att prova på det yttersta ”knäppet” töjer sig då tyget finns alltid möjlighet att knäppa in.

   Ja man ska ju köpa en som passar på yttersta knäppningen, det är väl självklart.

    Ja, kanske för de flesta, men någon beskrev att säljare försökt få kund att köpa en BH som satt tajt för att tyget kunde töja sig, så jag tänkte kan de ge så dumma råd så kanske inte andra heller har koll.

     Men man får ju alltid höra detta…

  Mitt barn är fem år men jag använder fortfarande amningsbh? utan bygel o sånt. så bekväma. Har ett par pushup som jag använder när jag har särskilda kläder, men det är högst en gång i månaden.

  Haha, ja jag gick från 75A eller 70B till 65C när jag fick utprovat på just Twilfit. Måste dock säga att 65C sitter otroligt mycket bättre Än 75A även om det i början var ovant. Minns att jag valde kupa A när jag köpte BH i tonåren eftersom den var minst och jag hade ju små bröst, sen fick omkretsen liksom komma på köpet haha.

  Jag letar efter sköna bhtoppar som sportbehå men tycker det inte är lätt att hitta. Har c cupa och visste inte Twilfit har även större för inte hittat något där. Aldrig mer bygel för mej.

  Kan rekommendera Closely! Så sköna produkter och när jag har fått hjälp av dom har jag alltid fått rätt storlek (tilläggas att jag hatar bh i vanliga fall och aldrig i mitt 35-åriga liv haft en som både passar och är bekväm) men dom är verkligen supersköna. Både dom med och utan bygel. Andas även mycket bättre än vanliga BHar (något med skummet i kupan som är annorlunda) vilket är grymt för mig som svettas mycket 🙂

  Vilka bhar utan bygel kan ni rekommendera? Jag har 90E eller 95D. Mina bhar med bygel är så obekväma, har testat från Lindex och HM.

   Ta en av de du har och klipp ett hål så du får bort byglarna du kommer få en aha upplevelse

  Matplatsen.net fast på Instagram och 56kilo gör reklam för resor till Dubai. De gör de för att de får betalt skiter i att de är ett diktaturland samt miljön skiter de i matplatsen var nyligen i Påsk i sitt andra hem Spanien.

   Tänkte också på det. Inte en enda negativ kommentar på deras inlägg om resan. Mycket konstigt!

  Jag tycker inte om Twilfit sen de blev ihop med Change. Gamla Twilfit hade grymma bikinis till bra priser.

  Alltså blir mer nervös över hur lite folk verkar duscha. Är själv uppvuxen med att man ska duscha varje dag.

   Allas hud klarar inte av att duscha varje dag. Jag får eksem om jag duschar varje dag.

   Vad är du nervös över? Du utsätts för bakterier i mängder hela tiden oavsett.

   Varför ska du duscha varje dag om du inte gjort något för att bli smutsig eller svettig?

   Lite? Varannan dag verkar va vanligt. Alla behöver int bearbeta dag, beror ju på livsstil etc.

   Jag bli nervös av hur ofta folk duschar…. Tycker standar verka råvara varje dag, vilket det aldrig blir att jag gör utom om man tränar/ smutsat ner sig.

   Varför ska man duscha om man varken är smutsig eller luktar illa? Min hud hade gått sönder om jag duschade dagligen. Dessutom är jag autistisk och tycker väldigt illa om att duscha av olika orsaker. Det skulle aldrig falla mig in att duscha bara för att duscha. Det förefaller sig helt absurt för mig, som att diska tallrikar som redan är diskade.

   Ska duscha varje dag? Varför ska man det?
   Om jag gör det spricker min hud och håret torkar ut.

   Det är jag med och därför hade jag eksem hela tonåren. För några år sedan hamnade jag även i någon obalans som gjorde att jag luktade konstant svett. Jag började på riktigt lukta svett ett par timmar efter jag duschat, så jag började duscha två-tre gånger om dagen. Idag duschar jag när jag tränat, vilket är varannans dag. Tvättar dock av mig morgon och kväll. Får ofta höra att jag luktar gott så jag antar att jag hittat min balans när det kommer till dusch. Alla människor är olika och det finns nog inte ett rätt och fel som passar alla människor vad det än handlar om.

   Du behöver varken röra eller lukta på oss så du kan vara lugn! Vissa svettas och luktar mer och därför behöver duscha ofta, andra inte.
   Vad är det du tror kommer hända när en person inte duschat på 24h?

  Jeans och BH är det tråkigaste att köpa pga måste prova så mycket.

  Önskar Lindex hade min storlek. Fattar inte varför nån vill ha stora bröst, de är ivägen och dessutom dyrt

   Hatar också att prova bh och jeans.

   Sant! Och svårt att köpa online av samma orsak.

   Samma här. Jeans är en mardröm så löste det på ett perfekt sätt: gå i andra byxor än jeans.

  Jag har gått från C-E kupa på typ ett år och mina bröst fortsätter växa så undrar verkligen vart detta kommer sluta. Trodde liksom att brösten skulle va färdig vuxna i tonåren (är 20) men tydligen inte. Tycker egentligen större bröst är extremt vackert men börjar se oproportionerligt ut ?

  När vi är ändå är inne på att prata bröst och bh så är jag ute efter en skön sport-bh! Jag tycker ribbed seamless bra från aimn är så skön vid lågintensiva aktiviteter ex. promenad eller gym. MEN har problem med sport-bh som har den formen då den alltid vill glida ner över axlarna.. Den hade varit helt perfekt om den hade en brottarrygg istället. Gillar det tjockare tyget som gör att brösten ändå få lite stöd och trycker till brösten i en fin form och även att den har stor kant under så den inte hamnar under brösten..Tycker inte deras high-support är lika skön.. Har stora bröst så behöver mer stöd vid löpning osv. Kan gärna ta något tips på high-support också!

   Kan tipsa om Casall High Impact Sports bra. Som enligt mig är den bästa high support varianten. Den har brottarryg med knäppning i ryggen och finns i stort storleksspann?

   Vill tipsa om: ” Max Support Sports Bra” från StayInPlace, har stora bröst som behöver bra support, och har aldrig varit missnöjd med denna! Använder både till träning och arbete, har ett knäppe på axelbanden i bak som gör att du ska ”hålla” upp bysten mer!!!! Dessutom minimizing, värd varenda krona

  Har sedan ett par år tillbaka endast bygellösa seamless-bhs. Lindex har flera bra modeller. Så otroligt skönt. Inget som skaver, bara mjukt. De ger helt okej stöd, även för mig med hängiga ganska stora boobs som ammat två barn. Kommer aldrig använda bygelbh igen.

  Någon som har tips på små bh-ar, helst i storlek 65-70AA. Det enda jag vet är Lindex och deras bh-ar i liten storlek har Snobben-tryck och dylikt (gjort för tjejer som är kanske 13-14 år). Skulle vara kul att, även som nästintill bröstlös, få känna mig fin i någon ”roligare bh”. Har hittills enbart använt tyg-bh-ar, men tycker det är så fint med bygel.

   Samma här! Rädd för att gå till change och typ få höra ”nej vi har inget för dina små bröst”

    Du kan stämma affären om de skulle säga så. Kolla Hunkemöller!

  OT: men insåg alltså idag att när ni andra (de flesta) kommenterar här så måste alltså inte er kommentar vänta på godkännande från Camilla först – eller? Isf är jag jättenyfiken på varför jag är satt på modd? Har aldrig skrivit nåt särskilt galet vad jag kan minnas…!

   Den här fastnade väl inte? I så fall är du inte satt i modd.

    Jag dubbelkollade ditt ip-nummer. Inte i modd. 🙂

     Tack för att du kollade! Men alla mina kommentarer fastnar ju för att de ska granskas först? Är det så för alla?

      Fyll i en annan emailadress än den du nu har. När jag godkänt den så borde du kunna kommentera fritt.

      Det är så för mig sedan någon månad tillbaka.

  Tack bästa! Will do rn

  Synd att Twilfit är ett lika moralfattigt företag som Calzedonia. Har trauman och PTSD från min tid som säljare & BC på det företaget, värsta tiden i mitt liv endast pga deras värdelösa ledning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.