Ida Warg Beauty återkallar produkt efter missnöje

Jag visste inte ens att många varit missnöjda med den här produkten, utan det jag snappat upp har till största del handlat om Caia Cosmetics. 
Har du köpt den här produkten så har du alltså möjlighet att reklamera den, och om du är en av de som varit missnöjd med den – kan du inte berätta vad som orsakat det?

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag skulle tro att det kommer från den grupp som alltid är missnöjda med allt influencers gör.

  Det måste vara givande att vara proffsig och saklig när man vet att man blir jämförd med freakshowen Caia cosmetics

  Märkte i Caias kommentarorsfält att många skrev skit om Ida Wargs BUS och hyllade Caias. Kändes lite som mean girls som måste göra så. Tror inte ens det de skrev var sant, kanske anställda på Caia eller crazy-Bianca-fans.

   Säkert lite lätt besatta Biancafans.
   Obehagligt.

   Fast det är ju lite samma sak här. Mkt skit mot caia. Varför allt detta fokus på att såga folk å framför allt unga tjejer ☹️

    Är väl män som äger störst andel i Caia ändå? Vet inte hur det ser ut för IW. Dick lite skillnad att kommentera på ett annat företags insta hur dåligt ett annat märke är…

    Jag testade faktiskt denna. Den var hemsk. Jag är inget fan av Bianca heller.
    Den var som ett mouse utan någon ”olja”i typ kunde inte smeta ut den. Blev som ett tjock lager av chokladsås på kroppen. Var hemskt. Var det värsta jag varit med om, vet inte om det var bara produkten det var fel på, eller om den skulle vara så i helhet

  Bästa busen tantrevel 😍

   Nej st tropez

   Den ihop med Ida Wargs👌. Förut fanns ett märke med en silversprayburk som d bara stod SUNSPRAY på. Den var kanon i färgen!

    Bara jag som tycker att Dove’s lotion med en hint av BUS i sig är den bästa? 😅 Har bara testat regelrätt BUS två gånger men misslyckats båda gångerna… enklare med lotion tycker jag så man gradvis bygger på färgen 🤗

    Mvh tanten.

     Älskar den 🤩 Köper på Rusta👍

     Samma! Kör den två gånger i veckan, tycker det ger en lagom icke för fejk färg. Gillar moussen mest, går in snabbare i huden och man slipper hinnan lotionen ger. Samma doft dock, tycker tyvärr den luktar ganska illa.

   Helt ärligt älskar jag Ida Wargs, hennes ”snabba” bus man hade på tre timmar luktade tropiskt och sött istället för typiskt BUS-igt och gav så fin färg när jag var väl insmord. Var inte väldigt noggrann men resultatet blev helt galet bra

  Är bus wt?

   Nej, men malignt melanom är! 🙄

    Att vara blek då?

     De är posh!

    Skönt, då kan man åtminstone dö med vetskapen om att man var trash.

     Äsch vi är ju alla WT med tanke på den omfattande listan 😉

  Är det just den mörka flaskan som folk har uttryckt missnöje över? Jag har den i vit förpackning och tycker den är kanon.

   Jag har också bara hört gott om Ida Wargs BUS.

   Bara små Biancabitches som vill ge igen, eftersom Caias produkter är klart sämre.

    Är du seriös?

     Känns det som ett seriöst forum här?

    Jag utgår från att all kritik mot influencers produkter är från andras ivriga fans.

   Undrar samma. Precis beställt en ljusare av denna instant tan, har inte provat än men förstår ej helt om det bara gäller den mörka? 😂

    Det verkar bara vara den mörka 😀

   Jag har hört dåligt om just den här. Den ska tydligen lägga sig som ett lager på huden som ALDRIG torkar, och att allt försvinner när man duschar. Alltså allt. Och eftersom den aldrig torkar in i huden missfärgar den allt.

    Exakt så!

   Ja det är bara ultra dark som är återkallad.

   Jag testade en av deras ljusare varianter och fick tyvärr en allergisk reaktion. 😔 Annars verkade den bra! Ger fin färg, ok doft, färgar inte av sig.

    Jag köpte ACO, en brun liten tub buskräm. Trodde det var safe, men oj vilken allergireaktion jag fick. Hela halsen blev bubblig och kliade så jag nästan rev mig blodig.
    Har du något tips för mej, en busnovis? Något du inte fått reaktion av?
    Mvh tant KIA

     Cocoa Brown har funkat superbra! Enda nackdelen är att den inte håller så många dagar på mig, men hellre behöva bättra på än att gå med allergiska besvär. Lycka till och hoppas att du hittar något som funkar! 😊

      Tack Sarah.
      Jag håller med dig, hellre lite extrakladd än allergi. 🙂

   Ja var endast ultra dark det gällde! Så inte de andra mousserna.

  Jag är en av dom! Det här är inte en bus, det är smink. Tänk typ foundation som inte torkar och som ”utvecklas under 12h” (?). Antingen köper jag en bus som torkar och håller några dagar/en vecka, eller så köper jag en kroppsfoundation som ger direkt resultat och inte färgar av sig men som tvättas bort. Den här är kladdig i 12h, färgar av sig och försvinner helt (heeelt) i duschen.

  Förstår inte vad tanken var med den helt ärligt för kläder kunde man inte ta på sig. Hade tänkt reklamera men kändes jobbigt att ”bråka”, riktigt bra av företaget att erkänna sin blunder. Ska fortsätta köpa Ida Wargs vanliga bus, den är super!

   Ooh, var köper du kroppsfoundation och vilket märke? Visste inte att det fanns, skulle vilja testa för att dölja synliga blodådror på benen.

    Googla kroppssmink, body makeup eller body foundation. Samma slags produkt men olika märken kallar dem för olika saker.

    Sally Hansen airbrush spray, var några år sedan använde den men tyckte den funkade bra då!

  Måste ha varit ett massivt missnöje för att företaget ska ta dessa steg, så att dra in Biancas ”fans” i detta blir bara enbart lågt och löjligt i sammanhanget.

  Idas BUS för ansiktet är den ENDA som lämnar ett naturligt resultat på min vitiligo och täcker den helt i typ 1 vecka. Har provat 4 olika men hennes är solklar vinnare.

   Är det Instant eller den andra?

    Den som inte är instant! Jag ser först resultatet dagen efter 🙂 brukar lägga det några timmar innan läggdags.

    Såhär hette den online: Ida Warg
    Self-Tanning Face Lotion 50 ml

   Älskar den! Så himla bra, naturlig blir den också. Ett tunt lager för lite färg, två lager för mer ”mitt i sommaren bränna”.

    Jaa! 😍 Använder aldrig BUS annars då det ser så onaturligt ut på min hud, men denna är verkligen toppen (genuint)!

  Jag har köpt den nya och använt den föregångna produkten. Tidigare hade moussen en röd underton, viket gav ett mer naturligt resultat i min mening. Sedan de ändrade produkten är färgen mer gul/orange och lossnar väldigt fort + blir fläckig.

   Det är dock inte den som är återkallad. Det är ultra dark som folk är missnöjda med och som är återkallad.

    Jo det är den jag pratar om? Hon gjorde en ny formula på extra dark.

     Är det inte medium dark som fått en ny formula? Tror det var den jag testade och efter några dagar så försvann färgen på ställen som ”svettas”… t.ex. armveck, knäveck osv. Blev inte alls snyggt! Den lossnade även ojämnt på andra ställen.
     Deras spray i vita flaskan däremot, den har jag aldrig några problem med och den lossnar successivt över hela kroppen!

  Våga vara blek! 🙏

   Ja alltså jag orkar inte hålla på att behandla hela kroppen räcker med all tid jag lägger på hårborttagning och att hålla mig ren

  Ja, denna var ingen höjdare men de andra i vita förpackningen är skitbra!

  Little sister Holmgren provar wargs nya smink på Youtube. Bra!

  Jag har köpt den här och den levde inte upp till mina förväntningar. Deras bus i medium är mörkare än denna, när man duschar av den så är det ingen färg kvar lika blek som utgångsläget. Läst att flera är missnöjda och glad att de tar sitt ansvar och återkallar produkten.

  Är nog klokt att dra tillbaka produkten om den fått många klagomål för finns ju en risk annars att folk inte vågar köpa andra produkter heller från märket då och risk att de får dåligt rykte MEN ryktet kanske redan är skadat då eftersom Ida herself har suttit och lovordat produkten och det har även M. Graaf gjort, så vad gör det med deras trovärdighet?

   Får jag föreslå en punkt?

   Spontant tänker jag att det är fabriksfel?

    På mobilen, så det inte blir punkt?

  Undra om Caia skulle reklamera sin BUS, skulle inte tro det. Enligt Bianca så är ju allt bäst i världen, magiskt och BUSen färgar absolut inte av sig nej nej vi fick ju se hennes vita lakan. Asså. Bianca är så manipulativ, och tramsig. Idag står hon och försöker sälja Intimissimi på sin story, samma överdriv som alltid… pinsamt när hon tror hon är rolig och skrattar åt sig själv… och så avslutar hon med att säga ”snälla klicka på länken” och så en stor text ”köp nu älsklingar” Asså.

   Alla bus färgar väl av sig mer eller mindre. Men vem tror på bruden som fick blåsvarta fläckar av en bus som inte är blåsvart i tonen överhuvudtaget? Hon ville ju bara ha 15 minutes av fame. Säger inte att Biancas bus är bra, så ingen behöver springa och köpa. Men lite hjärna får man ju ha och inte köpa saker på internet rakt av.

  Recensionerna på Lyko var ju inte direkt strålande 🫤
  https://lyko.com/sv/ida-warg/ida-warg-instant-self-tanning-mousse-ultra-dark-150ml

  Nä, och just därför återkallas den.

  Väntar på att St Tropez self tanning drops ska dimpa ner i brevlådan. Någon som testat?
  Gillar tanken på att kunna blanda det med min egna lotion och ansiktskräm istället för att lägga till ytterligare ett lager med något på huden if that makes sense😊 hoppas på bra resultat!

   Ida Warg har också self tanning drops, jag blandar den i min Cetaphil ett par gånger i veckan.

  Johanna Johnson provar den i sin (senaste?) video och jag har för mig att hon inte låter jätteimponerad, men jag kan ha fel, halvsov till videon igår nämligen.

  Produkten dras in för en stor mängd kunder är missnöjda, väl inte värst svårt att fatta.

  Är de alltid supersega att skicka?

  Står på sidan att ”Ditt paket packas och skickas inom 24 timmar. Normal leveranstid är ca 1-3 dagar”

  Beställde 24 maj och det har fortfarande inte ens skickats.

   Maila dem! Om de/Posten har slarvat bort det så fixar de nog ny snabbt. Inte handlat av dem men samma sak hände mig med ett annat bolag nyligen 🙂

   Fick du inte nummer för att spåra leveransen?

    De har inte skickat den ännu, man får tracking först när ordern behandlas. Får maila och kolla igen 🙂

     Fortfarande inte skickat efter 2 veckors väntan. Kundtjänst är till noll hjälp då de inte får svar från lagret tydligen.

     Första och sista gången jag beställer.
     Antar att jag inte är den enda de ignorerar.

      Bad om pengarna tillbaka och det ordnades direkt.

      For dock fortfarande email, ett igår som bekräftade att paketet var skickat (?!) samt ett idag att de inte ens skickar till mitt land (vilket de enligt hemsidan gör). Får se om något dyker upp men pengar tillbaka fick jag på direkten så inga klagomål när det gäller det.

  Jag blev besviken på den då den aldrig torkade, kände mig kladdig i flera timmar. Sen när jag väl duschade försvann i stort sätt all färg.
  Testade därför att sova med den, applicerade den en bra stund innan läggdags och hela sängen var orange. Nog för att det kan färga av sig men detta va extremt.

  Tanrevel i ansiktet och Ida Warg bus på sprayflaska, där snackar vi🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.