Katrin Zytomierska delar lifehack med Bisse


Vad tror ni om det här lifehacket? 
ATT LÄRA SIG PARKERA?!?
Kan det vara något?

Först var det Bisse, och nu Katrin Zytomierska. Båda beter sig som att självorsakade parkeringsböter är som att få lacken repad av någon med vassa nycklar i fickan.

Minns ni när Katrins son Falke fick andningssvårigheter och hon ringde efter en ambulans?
Ponera att någon parkerat olagligt, och med en gammal parkeringsböter nonchalant fastsatt under vindrutetorkaren, på ett sätt som förhindrade och försenade att sonen fick medicisk vård. Hade Katrin fortfarande tyckt att det hela var ett fantastiskt trix av vederbörande! I think not. ?

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem var det som skröt om sig själv och pratade i tredje person? Någon kändis som skröt om sina parkeringsböter haha. Typ Erik saade, danny, Måns z eller någon liknande, någon som minns? Tror tom Alex Schulman skrev en krönika om hur weird intervju det var

      Det var väl Laila Bagge?

      Zlatan är ju också ”lite” känd för det där…

      Margaux Dietz pratade ju glatt om hur hon hade en månadsinkomst i p-böter varje månad, när hon hade bil.

        Vad hände med hennes bil?

        Elakt skryt, hon borde tänka på dem som inte har den ekonomiska situationen.

      Jan emanuel Johansson har nog med gjort något likande

        Också!! ??

      Det var väl Eric Saade som parkerade på handikappsplatser.

    Katrin ?
    Hur många osympatiska drag kan det finnas i en och samma människa?

      Mona Sahlin gjorde en fantastisk intervju där hon pratade om sig själv i 3e person.

      Typ- Mona mår inte bra, Mona behöver en time out.
      Men osäker på om det var pga parkeringsböter då hon gjort så mycket konstiga/olämpliga saker.

        Sorry, den skulle hamna under den första kommentaren.

    Det är faktiskt helt sjukt hur ofta influencers verkar få parkeringsböter? Tror inte jag varit med om att jag eller någon i min omgivning har fått böter någonsin, det är ju verkligen bara att betala och inte parkera där det inte står att man får? Framför allt nu för tiden med appen är det ju typ omöjligt att göra fel, man ser ju till och med tydligt markerat i appen vart parkeringen börjar och slutar?

      Jag tycker att det är rätt så enkelt att få böter.
      De gångerna jag fått böter har majoriteten av gångerna varit på grund av att jag glömt p-skiva.
      Resten av gångerna har jag glömt påbörja parkeringen i en app.

        Fast om man inte glömmer är det rätt svårt att få böter??

      Vi fick böter på sjukhuset när jag skulle föda. Skrev fel registreringsnummer i appen på grund av stress ?
      Ringde och förklarade och de var snälla så vi fick sänkt bötesbelopp

      Beror väl lite på var man parkerar osv, om man är på ett möte eller kortare ärende har jag aldrig fått böter. Däremot på boendeparkering när man glömt förnya månadsbiljett. Och det är faktiskt inte app precis överallt ?

        Nyfiken på vart det inte finns app idag? Till och med ute vid vår lilla badplats mitt ute i ingenstans går det att betala med app

          Men alltså nu har det väl gått för långt. Betala parkering på en badplats. Dessutom på en liten badplats. Helt bissart.

      Åh jag kör och parkerar i Stockholm varje dag, jag tycker det är ganska lätt att missa en skylt, råka välja fel område för att GPS:en i appen inte visar helt rätt, råka ställa sig tio cm fel, missa en datumparkering osv. Vissa områden har ju fem olika skyltar som gäller för olika tider på dygnet, olika dagar och jämna/udda veckor och man ska förstå hur de hänger ihop. Bara på min gård där det får plats ca 20 bilar har vi fyra olika ”zoner” med olika bestämmelser. Ser ofta bilar med böter där. Stockholms app har ju också en tendens att logga ut en helt plötsligt och då ser det ut som om man har en pågående parkering samtidigt som den inte skickar påminnelser när tiden håller på att gå ut. Bor man i stan och står flera dygn är det ganska enkelt att glömma bort att bilen behöver flyttas om sex dagar kl 17.14. Så kommer man på det kl 17.20 och lappen sitter där när man kommer springande. Eller att tvärgatan har städdag på onsdag men alla gator runtomkring har på torsdag.

        Jag tror att det är så bla för att man inte riktigit behöver bil i stan 🙂

          Nej, det har med städning och framkomlighet att göra samt att det är olika bolag som driver olika parkeringar och därmed har olika regler som inte nödvändigtvis matchar och som dessutom använder olika betalsystem.

          Reglerna gäller ju även hantverkare, leveranser, alla som kommer utifrån mm inte bara oss som bor i stan (och som absolut kan behöva bil lika mycket som någon annan).

        Jag skulle parkera i Sollentuna en gång och hade lite bråttom när jag skrev in koden i appen så bilen stod i dalarna istället….. Upptäckte det i tid som tur var så jag fick inte böter. 😛 Den gången ska jag lägga till… På samma ställe råkade jag missa handkappparkeringsskylten. Var så glad över att jag hittade en plats så jag helt missade att jag inte fick stå där. Det äventyret kostade 1000 spänn… Men jag får skylla mig själv när jag var så ouppmärksam. Efter det har jag faktiskt inte fått böter. 🙂

      Jag bor på Södermalm, har bilen till jobbet och har fått 1 p-bot på 5 år, betalade fel bil….. Det finns ju enkla appar, och är man smart betalar man.

    Tycker inte man ska ta Katrin på allvar. Hon gör allt för att provocera och bli omtalad och inlägg som detta är exakt hennes mål. Hon kommer alltid vara lika obehagligt provocerande som färgen på hennes bil….

    Katten alltså. Känns inte som att man kan förvänta sig så mycket annat när det kommer till henne…

    amatörer. de borde ha en bot-buffert som bella hade på ca 12000 i månaden så är det löst 😀

    Men de fungerar inte så. De har ju en data där det kanske se böterna. Annars hade man ju kunnat få flera stycken om ngn tog bort ens lapp. Och dessutom är det vanligt att vissa bilar får massa lappar för de står i flera dgr.

    Kollar man på bilderna så ser man klart och tydligt att det inte är så att hon ställt sig i vägen och förhindrat trafik.
    Ena gången har hon inte betalt parkeringen och den andra har hon ställt sig för nära ett övergångsställe. Och det där med övergångsställena är p-vakterna nitiska med. Det räcker med att du står 9,75 meter från ett och du får böter.

      Vilket väl är en bra grej eftersom det är för att förhindra bilolyckor?

        Absolut! Men i de fallen kan man ta upp det som argument istället för att köra på ett känsloargument om vad hon skulle tycka om att andra bilar parkerar på ett sätt som förhindrade och försenade att sonen fick medicinsk vård.

        Sedan kan man tycka att 2,5 decimeter kanske inte gör någon skillnad och förhindrar fler olyckor?

          Så var tycker du att man ska dra gränsen för när det blir böter? Eller ska det vara lite godtyckligt och upp till var och en att avgöra?

          Gränsen har man dragit vid 10 meter. Precis som att det finns en gräns för rattfylla, myndighetsålder osv. Tråkigt för den som är 17 år och 360 dagar att inte få rösta men life is tough.

            Precis, det ska ju inte vara upp till varje anställd att avgöra var gränsen går, klart man måste ha riktlinjer.

            Man kan tycka att regler är till för att följas och att man ska få böter om man ställt sig fel och ändå tycka att det är fel att dra till med blåljusargument när det uppenbarligen bara är för att vinna enkla poänger.

            Men ni dividerar ju om två helt skilda saker. Anonym säger inte att boten är fel, anonym säger att Camillas argument är haltande och att jämförelsen är dålig. Att ett annat argument hade varit mer lämpligt eftersom det lätt blir lite väl gråtargument trots att ingen egentlig fara föreligger med att inte betala sin parkeringsavgift.

              ”Sedan kan man tycka att 2,5 decimeter kanske inte gör någon skillnad och förhindrar fler olyckor?”

                Man kan tycka att p-vakterna har rätt. Men ändå tycka att det är sjukt drygt att komma tillbaka till en bot på rutan bara för att bilen är 2,5 decimeter för lång.
                Jag kan förstå om man parkerat precis intill ett övergångsställe, eller till och med 5-7 meter ifrån. Men när det handlar om 9,75 meter ifrån så kan man tycka att p-vakter kan vara snälla att se igenom fingrarna. Speciellt om bilen framför står med 1,5 meters avstånd från nästa bil.

                Ja, eftersom Cam argumenterar för att det kan handla om liv och död i princip. Av 10 meter så är det väl förhoppningsvis inte livsavgörande med 25 cm.

    Helt ot men jag blir mörkrädd när jag tittar på Margareta Grääs videor. Alltid ostädat och rörigt och grejer precis överallt.
    Hon verkar ha ett hoarderproblem med tanke hur mycket hon shoppar hela tiden.
    Hennes ”sminkrum” är helt galet, så otroligt mycket produkter… finns ju bara inte att hon kan/hinner använda allt. Hagalen har ett ansikte…

      Med tanke på smink är en färskvara så bara sjukt! ?

      Jag håller inte med dig, jag tycker det är befriande att se något annat än beige beige beige och nya möbler som åker in och ut varje månad och ny soffa, matgrupp, osv. som byts en gång i halvåret. Dessutom är det hennes jobb att testa smink och skönhetsprodukter och om du följer henne så vet du att hon kontinuerligt rensar sitt smink och ger bort eller slänger sådant hon inte använder.

      Men what, håller verkligen inte med dig?tycker det är uppfriskande med en influenser som har ett alldeles ”vanligt” hem? Absolut plottrigt men ”ostädat och grejor överallt ” är väl överdrivet ? De flesta bor inte i nyproducerade/nyrenoverade hem utan personliga detaljer. Så skönt att slippa se samma vita och beiga hem med random fula snäckor eller lervaser i bokhyllorna.
      Såg dessutom för ett tag sedan på Margaretas IG att folk oombett kommenterar typ ”vad ful lampa du har” eller att hon borde renovera sitt badrum ?
      Att säga att det är ostädat bara för att det inte ser ut som alla andra minimalistiska influencerhem är väl att ta i?

      Jag har lite tudelade känslor inför Margareta Grääs.
      Tycker hon verkar vara en himla härlig person, som bjussar mycket på sig själv och inte räds för att ”ta plats”. Uppskattar även att hon är ärlig med att det inte alltid är så kul att städa, och att hon kan visa sitt hem trots att det är lite stökigt. Man får ju ha i åtanke att hon och hennes man precis flyttat och inte kommit i ordning helt ännu.

      När det kommer till hennes sminksamling så håller jag med om att den är helt vansinnig. Speciellt med tanke på att hon också med jämna mellanrum rensar ut sjuka mändger produkter som slängs, av olika anledningar. Men det är ju hennes försörjning att testa sminkprodukter så på ett sätt är det förståeligt att hon behöver vara up to date för att kunna producera innehåll som genererar inkomst.

      Är det någonting man kan vara kritisk till är det hennes resande, för hon flänger och far ganska mycket. De var ju på Zanzibar i julas, hon har varit i London under våren och nu är hon i Amsterdam. Plus fram och tillbaka till Stockholm ett par gånger, också med flyg. Är det bara jag som tycker att det är helt sjukt att flyga från Kalmar till Sthlm?
      Blir väldigt mycket flygtid iallafall.

      Ja varför kommer hon undan all kritik om att uppmuntra till onödig konsumtion. Helt galet hur hon konsumerar helt utan att problematisera det.

      Hon rensar ju och ger bort mängder av produkter regelbundet. Om hon inte köper produkterna så har hon ju heller inget att göra content av, så tycker inte det är så sjukt.

        Jo det är heeelt sjukt med tanke på vad överkonsumtion gör med vår planet. Helt sinnessjukt att det ska ses som bra content att visa upp mängder med krafs som inte ens hinner användas upp. Spelar liksom ingen roll om hon köpt eller fått. När allt annat ska miljöskammas men hon kan bada i prylar.

          Men hennes jobb består ju bland annat i att recensera produkter och ge utlåtande om egenskaper, nyanser, prisvärdhet etc. Hellre att hon gör det så att man kan skumma igenom hennes innehåll innan jag själv köper en produkt som uppenbarligen är skit, som sedan används en gång och därefter blir liggande. Det kan ju tvärtom ses som ett sätt att få övriga att dra ner på onödig konsumtion genom att göra ett genomtänkt val från början.

            Fast så kan man ju säga om ganska många influencers i så fall. Självklart är inte hennes kanaler något som minskar överkonsumtion utan tvärtom bidrar till det. Hon är ju en del av att det överhuvudtaget skapas ett begär efter massa olika sminkprodukter.

            Fast hon sponsras ju med produkter, hon köper väl inte allt själv. En del youtubers får betalt för att ge positiva omdömen så lita inte alltid på det, en produkt kan vara kass fastän att någon youtuber säger tvärtom att den är bra.

            Om man jobbar som typ lönnmördare är det också okej med arbetsuppgifterna då bara för det är ett jobb?

          I detta fallet håller jag faktiskt inte med. Margareta recenserar ju produkter vilket gör att hennes följare som är sugen på en ny produkt från exempelvis Caia kan kolla hennes recension, se om den verkar bra eller dålig och sedan bestämma sig. Jag brukar alltid kolla om Margareta har recenserat en produkt innan jag köper den för jag tycker att hon ger en ärlig bild.

          Så ja, just Margareta överkonsumerar, men jag anser att det leder till att fler
          Människor köper färre produkter som de inte hade blivit nöjda med. Alltså tror jag att hon bidrar till lägre konsumtion i slutändan.

            Och varje gång hennes följare ser på hennes videos och hon säger något bra om en produkt så bidrar hon till att de kanske köper något som de inte ens har tänkt på att köpa innan. Självklart bidrar hon till att kvinnor konsumerar mer smink, oavsett om det råkar vara så att de konsumerar bättre produkter.

              Tycker inte hennes sminkkollektion är värre än att butiker som Kicks, Åhléns osv. har smink- och hudvårdstester i butiken, vilket de typ har på samtliga produkter.

            Vilket dåligt argument. Ursäkta men varför försöka rättfärdiga detta?

        Bara för att hon inte själv betalar och bara testar testar och testar betyder det väl inte att den konsumtionen är ok? Resursförbruk och bärkraften hos henne plus andra influencers är skammigt och lite att ta efter.

      Jag prenumerera på hennes Youtube kanal och följde henne på Instagram men kände att det började bli för Mycket. Känns typ vulgärt. Hon köper för överdrivet mycket grejer. Hon har dessutom förändrats tycker jag, jättedyra grejer tipsar hon om mest. Det var inte heller så längesen hon sa att hon är för fattig att köpa lägenhet eller annat men helt plötsligt kunde hon ändå göra det. Shoppa loss resa överallt. Känns sjukt tycker jag.

        Inte för att va den som är den men hennes svärfar gick bort och det kanske är därför dom hade råd att köpa lägenhet

          Samt att de köpte en lägenhet i Kalmar, det verkar ju vara lite andra priser än i Göteborg/Stockholm.

      Tycker hon är skönt befriande i jämförelse med andra anala influensers stylade och beige hem!
      Visst hon har mycket smink, men vad är problemet? Hennes jobb är ju att testa smink och då krävs det så klart nya produkter. Eller ska hon testa om grejerna hela tiden?!? ?

        Det här är intressant för när det gäller t.ex. Bianca så är folk galna över att hon har så mycket kläder i sin lägenheten. Folk skriver massa kommenterer om hennes konsumtion osv men Margareta som shoppar minst lika mycket smink är helt ok? För att det är hennes jobb? Det är ju lika mycket biancas jobb att göra hauls etc

          Smink och kläder är inte samma sak, och Bianca recenserar ju inte utan är bara ”besatt” av plagg som 1 månad senare säljs på Sellpy. Tycker inte Margaretas sminkkollektion är värre än att butiker som Kicks, Åhléns osv. har smink- och hudvårdstester i butiken, vilket de typ har på samtliga produkter.

        Det är naivt att tro att hennes kanal inte uppmuntrar till onödig konsumtion hos de som tittar. ”Hon testar bara…”

    Fick p-böter på jobbet en gång när jag jobbade övertid. Betalade parkering på morgonen som vanligt till 17:00 och jobbade över till kl 21. När jag kom ut till bilen satt där en lapp på 900:-
    Till saken hör att vår parkering kräver tillstånd vilket jag hade, och att stå till kl 21 kostar samma som att stå till 17. Men parkeringsbolaget stod på sig, och arbetsgivaren är extremt tydlig med att de inte betalar anställdas böter oavsett orsak.
    Är fortfarande bitter tre år senare ? men kan nu trösta mig med att jag åtminstone inte är en korkad flunsa som hittar idiotiska hacks för att slippa göra rätt för sig. Det känns riktigt bra!

      Men snälla släpp det och gå vidare.

      Hahaha nej men du är korkad som inte släppt detta.

        Kanske, men jag är i alla fall inte elak som kallar folk dumma saker på internet 🙂

          Fast det är du ju visst 🙂 var ju faktiskt du som använde ordet ”korkad” först

    Nej tack ge inte denna människa uppmärksamhet! ?

      Håller med! Känns som hon lagt upp detta bara för att få reaktioner och provocera. Känns som att hennes tid är förbi o hon börjar bli desperat

    Katrin skulle väl starta ny business nu också, sälja hundkoppel.

      Hon har väl också någon slags online träning har jag förstått eller? ? precis som bingo

    Det måste vara länge sedan hon såg en parkeringsvakt, för de läser ju av registreringsnumret och ser om du har betalat. Har du parkerat på stoppförbud blir det ju bot oavsett och då brukar de bara titta när den bot du redan fått var utställd. Så hon borde lägga lite mer energi på att parkera rätt istället för att hitta på ”life-hacks” som inte fungerar.

      parkeringsvakterna i Malmö* har även en funktion i sin lilla handdator där de kan knappa in precis hur hjulen står. De trycker in hur ventilerna är vinklade på varje hjul, liksom. På så vis kan de se om bilen flyttats sedan de var där sist.
      Sämst jag var på att förklara, märker jag 😛

      *säkert andra ställen, men Malmö är enda storstaden jag hänger i regelbundet

        Likadant överallt ?

    medicisk vård????

    Therese Lindgrens senaste selfie. Är det bara jag som tycker hon ser annourlunda ut? Botox, fillers?

      Tänkte precis samma sak när jag nyss såg hennes bild. Botox och fillers har hon väl haft även tidigare dock.

      Såg knappt att det var hon. Facetune kanske? För tycker näsan ser mindre ut.

      Jag tyckte hon var väldigt vacker på den bilden. Hon kanske har använt sig av ett filter?

      Apropå Therese och hennes senaste video där hon säger att hon har färre visningar på Youtube – är hon verkligen förvånad när i princip hela den videon (18 av 24 minuter) var reklam för Vetzoo? Visst att hon inte började sin haul förrän några minuter in men allt innan des var ju hundarna och deras leksaker/västar etc ändå?

        Tur den inte blev oredigerad som hon ville (hon orkar alltså inte ens redigera videor längre.) Tyckte senaste videon var ett SKÄMT, och trodde faktiskt att hon skulle rycka upp sig lite på youtube.
        Nån som vill vara med och chansa på när hon lägger ner?

    Hur går det egentligen med Katrins företag? Jag hade inte köpt någonting med hennes brand. Speciellt inte hennes bikinis som för övrigt är de fulaste jag typ sett.

      Ja och hur kan dsaint ha 21,6 k följare på insta men knappt några likes? ?

        Det är gamla följare från tidigare ägaren. Främst.

          Ok men borde inte likes följa med då? Känns mer som köpta följare

          Men varför radera gamla inlägg då?
          April 2021 är första inlägget och var det inte ungefär då Katrin började med företaget

    Fattar inte hur man kan skratta bort en p-bot, då har man för mycket pengar.

    OT Kenzas senaste story: ”Kommer posta lite väggfärger senare till alla de som frågat ?”

    excuse moi men hon har väl uteslutande olika nyanser av vitt i exakt hela lägenheten? Jag är inte dummare än att jag fattar att det finns olika nyanser (färgkoder) av vitt men tycker det finns något komiskt över det när hennes lgh ser exakt likadan ut som alla övriga influencers vitbeiga/greiga lägenheter gjort senaste 10 åren ?

    OT men influencerrelaterat. Alltså Bingos nya tavlor han har lagt upp på insta? Får man göra så, ta någon annans foton och dessutom ha en bakgrund på tavlorna med Louis Vuitton och Dior-loggor? Sedan sälja det för dyra pengar. Känns inte helt korrekt

    OT Men har ni sett Flora Wiströms inlägg om kompistandborstar? Jag har aldrig hört om kompisar som delar tandborste vid övernattning innan!

      Menar du hennes inlägg i flödet?
      Jag tolkar det mer som att man har en tandborste stående hos en kompis som man kanske sover över hos ofta, inte att man ska dela på en och samma tandborste. Det känns ju så där fräscht…

        Nej hon skriver att tandborsten cirkulerar mellan övernattande gäster, inte så fräscht nej. Om man får låna en tandborste när man sover borta utgår man ju från att den är oanvänd och inte massa andra olika personer använt den innan…

        Yes, men menar inlägget i bloggen inte på instagram. Förstår att hon inte förespråkar gemensamma tandborstar nu men hon beskriver att som barn hade hon tandborstar som cirkulerade mellan olika övernattande gäster. Har aldrig hört om det innan så var lite nyfiken på om andra har varit med om det! 🙂

          Känner inte heller igen det hon beskriver som ”kompistäcket”. När mina kompisar som över brukade vi tvätta påslakanen mellan användningarna.

          Men fy, det låter riktigt ofräscht.

    Om man inte kan parkera någonstans i Stockholm utan att få böter går det ju bra att åka lokaltrafik. Verkar billigare i längden om man räknar in bensin och böter.

    Orkar inte med folk som klagar på sina parkeringsböter. Ska någon tycka synd om dem, för att de parkerar fel? Kz vill skryta med att hon kan lägga pengar på sina som ogräs parkeringsböter. Det är osympatiskt att demonstrerar, ”se så mycket pengar jag har, för mig betyder inte en mängd parkeringsböter mer än ogräset.” En parkeringsböter är mat för en vecka någon annan.

      Det är respektlöst och nyrikt och skrytsamt när människor som har råd skryter om sina många parkeringsböter . En månads parkeringsböter för Kz eller kan vara en månadshyra för någon annan. Dett är ett tecken på hur samhället glider isär.

    Isabella har tagit med sig betakaroten till New York så hon kan göra reklam för betakaroten där, på plats. Mycket viktigt. 😀

      ???

      Och reklam för ett klädmärke. Allt för att fota i vacker miljö?? Fattar inte, jo jag fattar?

      Det är ju skitsmart ju. Då blir det en affärsresa som man kan ta momsfritt på företaget

        Ja, fast någon tar ju kostnaden. Vi såg ju hur det gick sist intäkterna inte riktigt matchade kostnaderna….Företagen betalar ju inte mer för ett samarbete, bara för att du reser till Maldiverna eller New York. Personligen tycker jag också att det ser märkligt ut att springa omkring i strandklänningar i en storstad.

      Ät ett par morötter, det är lika bra, godare och nyttigare. Isabella menade häromsistens att uppdragsgivarna vill ha exotiska miljöer. Då vore det ju bra om man kunde se att det är NY och inte vilken random asfaltstrottoar som helst.

    Aldrig fått parkeringsböter.
    Det är en ganska stor del av körkortsutbildningen nämligen. Att lära sig parkera.

      Jag har fått en gång, när min parkeringsskiva blåste ner på golvet när jag stängde dörren, haha. Har haft körkort i mååååånga år.

        Jag har fått en bot för att jag inte hade p-skiva på motorcykeln

        Haha, ja men då kan du ju parkera ändå ?

      Det var det inte när jag tog körkort, jag är med andra ord självlärd och mycket duktigare än vad du är, nämligen.

        Jätteduktig är du. Här har du en medalj! ?

      Tar inte alla och anpassar körkortsutbildningen efter eleven?
      Alla som övningskör får öva mest på det de har svårt för.

        Nu körde jag bara 10 lektioner, men teorin var mycket parkeringskyltsfrågor.

          Provet är ju 70 frågor, 32 av dem handlar om trafikregler och då är det ju regler om precis allt de täcker in. Inte bara om hur man får parkera en söndag klockan 16 när det är jämn vecka. Det är högerregeln, utfartsregeln. Hur man ska köra i rondeller, vem som har företräde när. Hur man ska köra på parkeringar. När man ska ge bussar företräde och när de ska visa företräde för dig om du kommer körandes bakom. osv osv osv. Typ två parkeringsskyltsfrågor är det som kommer på provet, max.

            Teori – teorilektioner, testprov, bok och teoriprov.
            Menar du att du inte lärt dig skyltar och parkeringsregler eller varför diskuterar du?

    I Finland får man böter i förhållande till sin inkomst. Det hade fått stopp på kaoset med människor som samlar på sig böter för jämnan.

      Geni, som dagsböter ju. Men jag kan inte hitta nån sån info om parkeringsböter i Finland, är det på riktigt?

      Men det är den som äger bilen som får boten? Då skulle ju bara de som har gott ställt hitta någon målvakt att regga bilen på.

      Gäller inte parkeringsböter dock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.