Tone Sekelius leder nya och uppdaterade ”Paradise”.

Tone Sekelius är ny programledare för ”nya” Paradise Hotel som är full av förändringar efter senaste säsongernas totala haveri.
Efter anklagelser av sexuella övergrepp så togs hela säsonger bort, men nu är programmet alltså tillbaka, i en ny, fräsch och uppdaterad tappning.
Allt för att förhindra att liknande saker händer igen.

För er som kanske missat det eller glömt bort vilka dessa revelutionerande förändringar är så kommer här en Melodifestivalsk snabbrepetition:

  • Programmet byter namn från ”Paradise Hotel” till ”Paradise”.
  • Man byter från ett hotell till ett annat.
  • Dubbelsängarna byts ut mot enkelsängar.
  • Kravet på att deltagarna är singlar slopas.
  • Alla deltagare måste vara över 20.
  • Par behöver inte bildas avgörande på kön.

Skönt att se att produktionen tar deltagarnas säkerhet på största allvar.
Ingenting påverkar väl ett sexuellt rovdjur in the making lika mycket som namnbyten och enkelsängar?

Nicole Falciani var den senaste programledaren för Paradise Hotel och var kontrakterad för två säsonger och återkommer därför inte. 

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Äh, åker man till Mexiko för att supa och kn*lla i TV får man väl räkna med lite surprise-buttsex..?

      Fräsch kommentar..

      Gäller det både de kvinnliga och manliga deltagarna?

    Just det där som radas upp innebär väl nödvändigtsvis ingen större förändring tänker jag…

    Väntar på programmet där de ska tävla i vem som kan vara den bäst uppvaktande gentlemannen. Hade hellre sett på när par återspeglar scener ur romantiska filmer med vals-dans, balklädsel och försynt minglande framför supande svin och sexuella övergrepp.

    Framför= istället för, alltså.
    Inte inför. Blev knasigt uttryckt där men orkar inte radera hela min kommentar för att inte hånas. Det är vad det är. Pärlor för svin

      Varför inte den mest uppvaktande madamen? Varför skall mannen alltid uppvakta madamen och inte tvärt om?

        Tror du missade poängen

      Låter som ett ganska tråkigt program faktiskt. Nu gillar inte jag ph heller men att titta på dammiga romantiska scener som återskapas med vals och balkläder…?! Eller.. är du ironiskt nu, jag fattar inte…?!

      Kanske inte allt du beskrev, men jag tycker Bachelor/Bachelorette är liiite åt det hållet. Dvs att man tjänar på att uppföra sig. Men hade varit superkul med lite mer ”snälla” program där det inte gynnar sig att vara en total.. a*shole!

      Låter väl som att den där fuckboy serien kommer vara något för dig. Där är väl hela poängen att lura tjejerna att man är gentleman.

        Yes en fuckboy serie är det. Nicole hann väll inte vara programledare. ??Jag hade velat se henne som det.

      Är inte det typ bachelorette?!

      Det där är på riktigt en bra ide! Skulle garanterat sälja bra. Koncept som paradise hotel känns väldigt passe och det vore en bra ide att testa motsatta.

    Med tanke på de sexuella övergreppen som föranledde förra årets nedläggning och hur det gick till, så ser jag inte hur någon av dessa ”förändringar” kommer hindra att det kan ske nya övergrepp.

    Ser dock ett antal otrohetsaffärer segla upp.
    O handen på hjärtat, vem skulle vilja se sin partner i detta program?

      Fuckboy, Island tar över den stafettpinnen. Det här blir något annat om par får bildas utanför gamla tankar om kille/tjej.

        Nu skojar du hoppas jag. Eller menar du att övergrepp inte sker längre iom att en del människor på tv är gay, icke binära eller heterovänner? Alla existerar i dagens samhälle och övergrepp begås ändå.

      Temptation island goes paradise hotel.

      Kan ju räcka med att de satte ner foten och visade att det inte var ett okej beteende i programmet? Även om beslutet kom för sent.
      Man kan ju hoppas att de väljer folk utefter lite andra kriterier än tidigare

        Ja det är väl snarare rekryteringsprocessen, rutiner inom produktionen osv som behöver förändras snarare än att byta från dubbelsäng till enkelsäng. Var väl inte ens i samband med att paren sov som övergreppen skedde.

          Precis… visst är det vettigt om det finns fler enkelsängar att välja. Men vad av vad jag sett så har ju inte paret som stått med varandra alltid sovit med varandra, utan det har varit ibland flera som sover ihop.
          De behöver helt enkelt visa att det inte är ett okej beteende det som skett och eftersom folk är så rädda för att åka ut så borde det ju vara ett krav att de ryker om de uppför sig fel!! Sen skall folk våga anmäla det som går snett oxå, bildbevis lär det ju finnas!

    Känns det inte som att Falcianis liv lite har havererat de senaste åren?

    Eller är jag ute och ?‍♀️?

      Havererat? Hur menar du? Är det pga att hon inte leder paradise eftersom hon ledde den avbrutna säsongen av paradise hotel?

      Jag tror att du är helt ute och cyklar. Eller vad baserar du ditt haveri resonemang på? Att hon varit sjuk i två veckor och bara programledde pH i två år? Många skulle säga att det är två år för mycket 🙂

      Karriären kanske men livet? Vad vet du om det? Inte fy skam att flytta med sin kärlek till Italien..

    Varför vill någon vara programledare för såna skitprogram?

      Rätt bra lön förmodligen, och väldigt bra exponering.

        Men är blir det inte lite badwill i så fall? Tänker på influencers som just är sitt eget varumärke.

        Och man får hänga utomlands och jobba typ två timmar i veckan.

          Är nog lite mer än två timmar i veckan ? en vecka i paradise är väl typ tre dagar eller något, och när de spelar in ceremonierna så kan det ta flera timmar

            Programledaren är inte med hela tiden väl?

      Det kan jag ändå förstå, om man vill jobba som programledare. Men vem fan vill ställa upp i skiten?
      Stackars anhöriga då stolpskottet ska visa sin bristande intelligens för hela svenska folket.

      Behöver de ens en programledare?! De tillför ju inte direkt mycket till programmet

        Det kan man tycka om majoriteten av alla program.

    Dom borde ha lagt ner skiten helt. Ett sånt här program funkar inte att göra pk, det är det som är hela grejen med programmet.

      Camilla jag fastnar i modd gång på gång, kan du släppa mitt ip? Lovar att jag inte är dåren som försöker sälja skit (vilket du också borde kunna se på mitt ip)

        Jag vet att det inte är du, men du fastnar lik förbannat av misstag. 🙁

      Ok så allt måste alltså gå genom ett PK-filter först för att ens få sändas enligt dig?

        Läs min kommentar igen, tror inte du förstår. Paradise hotel är ett rum som inte ”går” att göra pk, hela konceptet av paradise hotel är fylla, par som hookar, vilda fester osv

    Tycker det är konstigt att Tone av alla människor stället upp som programledare och därmed även stöttar hela konceptet. Ett namnbyte och lite andra ”förändringar” garanterar inte förbättring. PH kommer alltid vara PH, man kan sminka en gris men det kommer likförbannat alltid förbli en gris.

      Varför tycker du det är konstigt? Tror du att Tone skulle vara annorlunda än alla andra uppmärksamhetstörstande influencers?

        Ja, jag trodde faktiskt att Tone skulle vara annorlunda med tanke på att hon är trans och har, om jag inte minns helt fel, blivit utsatt för både mobbing, sexuella trakasserier och mycket mer genom åren. Då borde man inte vilja beblanda sig med sådant i TV.

    Slopa programmet, tror inte det kommer bli mer sevärt bara för de ändrar några av reglerna. Ta The Circle till Sverige istället!!!

      Ja! The circle är bästa konceptet någonsin. (Spoiler, om man inte sett sista säsongen) Någon annan som gick rakt tillbaka till att bli fangirl a la 90 tal när Emma och Mel B kom in ?

        Jag tyckte att senaste säsongen innehöll för lite twistar. Var bara spice girls i princip. För mig blev den långtråkig ganska snabbt och blev mest ett sällskap i bakgrunden medan jag gjorde annat.

        Har inte sett klart hela, men på typ 8 avsnitt har det bara varit kanske 2 ratings, tycker det saknats lite än så länge!!

    Nicole blev alltså inte förlängd…

      Nytt koncept, ny programledare.

        Eller så har hon annat för sig, eller så ville hon inte.

    Tror såhär spontant att risken är att det blir ännu mer sexistiskt i och med att vem som helst kan bilda par. Tippar på att alla boys will be boys kommer pakta ihop sig hela gänget.

    Det är väl jättebra att man ändrar och försökte igen? Vad ska man annars göra?

      Överge ett sjunkande skepp

      Man ändrar ju inget egentligen. Man vill att det ska se ut som att man ändrar…

    ?? Att göra programmet mer PK kommer inte hjälpa. Det kommer troligtvis bara bli ointressantare

    Kul att Tone får vara programledare, dock är hon säkert endast programledare pga att hon är trans, vilket passar perfekt till Paradise nya image.

    Ne, jag kommer inte kolla iaf

    Fantastiskt med ✨pinkwashing✨

    Snark

    Kommer nog kolla i smyg, erkänner inte om ens mitt liv hänger på det! ??

    Väldigt medvetet val med Tone, för att sätta en image

    Ouch för Nicole ??? Det är en solklar diss att de inte väljer att fortsätta med henne. Oavsett ”nytt” koncept som ändå bara är nytt på ytan men egentligen inte. Jag tror det har varit ett otroligt dålig drag för karriären att flytta till Italien. Hon blir bara mer inaktuell för varje månad som går. Hon kanske inte bryr sig iofs. Möjligt att hon har andra planer framåt i sitt liv. Men aktuell är hon inte längre.

      Fy fan va skönt för henne. Hoppas hon tänker så.

      Tänker att det är så uppenbart det inte har med nicole att göra att det inte går att bli mer uppenbart? PH har fått massa skit för övergrepp och vill bli woke, att man väljer tone handlar ju om symbolik och inte att de tidigare kvinnliga heteroprogramledarna inte dög. Jag gillar verkligen tone men som folk skriver ovan, det handlar ju om att sminka en gris…

        Precis, jag hoppas Tone fattar att hon bara blir utnyttjad men att lönen är så bra att det är värt det.

      Ja du kanske tycker hon är inaktuell men hennes bolag omsatte ändå 3 miljoner 2021. Jag vet inte om det är särskilt dåligt när man är 24-25 eller vad hon nu är. Tycker det är så uppfriskande med någon som vågar följa sina drömmar istället för alla andra influencers i Sthlm som gör precis samma saker hela tiden.

        Omsättning är inte lika med vinst.

          Hur mycket kan det kosta att vara influenser dock? De har inga lagerkostnader, personal, materialkostnader osv som företag i andra branscher. Det mesta de fakturerar kan de nog ta ut i lön. Är själv konsult och har i princip inga omkostnader i mitt bolag förutom min telefon och dator. Kan tänka mig att det är liknande för influensers.

            De som är lika stora som Nicole eller större har dock absolut masa personal. Kolla bara på Margaux. Hon har fotograf, klippare, assistenter mm mm Dessutom anlitar de ofta stylister. Och så verkar de flest flunsorna göra.

            De har absolut personal kostnad.
            Och tror du influenserna betalar alla resor och modekläder själva?
            Nej, minst 14 resor utomlands varje år, nya modekläder varje månad för minst 20 000 kr, osv. Och allt detta betalar deras företag för.

              Självklart har de omkostnader, men det går inte att jämföras med vanliga företag som endast gör vinst på sin marginal. Priset för varan till slutkund minus kostnaden för tex material och tillverkning. Om en influenser fakturerar 100,000 sek för ett instagraminlägg tror jag inte det kostade 50,000 sek att göra ? Det är det påslaget en butik ofta har tex. Att influencers gör avdrag på solresor som ”jobbresor” samt på designerkläder osv är snarare förmåner de utnyttjar.

        Omsättning är ju absolut inte samma sak som vinst. Och hade hon förvaltat sitt varumärke och momentum bättre borde hon kunna omsätta betydligt mer än det! Hon hade förutsättningar att bli en Margaux eller en Bianca i mindre format. Men ändå mycket mer än hon är nu. Så nej det har inte varit smart rent affärsmässigt att flytta utomlands. Men som sagt vem vet? Hon kanske har helt andra planer framåt än att jobba som influencer.

          Så himla tramsig kommentar, tror de flesta fattar att 3 milj i omsättning är rätt mycket…hur mycket omsätter du själv du som expert på Nicoles varumärke…?

      Hon kanske inte ens ville vara?! Hur många säsonger har de andra programledarna gjort per styck?!

    Jag kommer absolut kolla.
    Men tror att den nya regeln att man får bilda par med vem som helst kan göra programmet sämre.

    Förut har killarna behövt spela ihop med en tjej för att vara kvar och vinna. Och oftast är killarna de största spelarna och de som är beredda att göra vad som helst för att vinna, och nu när 2 killar kan para ihop sig så finns risken att killarna bildar ett kill lag och bara kör över alla till final. Tjejerna är oftast inte lika ”brutala” som killarna när det kommer till att vinna till varje pris.
    Men de kanske tar in en annan typ av tjejer jämfört med tidigare säsonger, så det blir med tjejer som är där för att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.