Pernilla flyttar in i Biancas nya lägenhet

Jag förstår Pernilla fullt ut. 
Vem orkar bo på hotell en längre tid utan varken kök eller kylskåp? Haha…kanske Bianca Ingrosso – när jag tänker efter – med tanke på att hon varken kan eller försöker lära sig laga mat och antingen verkar äta ute eller när andra lagar åt henne?
Själv hade jag kreverat. Jag äter väldigt sällan ute och vill inte vara utan tillgång till både spis och ugn.

Så Pernilla och sonen Theo flyttar in i Biancas lägenhet över sommaren, i väntan på sitt hus. Även sonen Oliver flyttar in då hans lägenhet också renoveras.
Mitt tips är – skit i sängar – och madrassera ett helt rum istället.
Familjen gillar ju att sova ihop och på det viset slipper de trängas så förbannat. Även hundarna får plats ju. Score! ??

 

 

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har Oliver och Antonija gjort slut?

      Oliver hade lagt ut något om det. Men raderat 5 minuter senare.

        Vad hade han skrivit?

        Lönt att skriva att killen lagt ut något och inte säga vad han lagt ut. ? Tror dock han numera klarar sig fint utan henne, Sverige minst omtyckta person.

      Han var med på hennes kusins studentfirande för 6 dagar sedan.

        Mycket kan hända på 6 dagar

      Han la precis ut story när han kör hennes bil 🙂

        Exonph har redan bekräftat att dom har gjort slut och O skriver redan till nya tjejer, alternativt att det är anledningen.

    Det är väl självklart att man hellre vill att ens familj bor hos en själv än på hotell dessa omständigheter.

      Under*

      JAA! En sån grej av nåt som iaf i min värld är en självklarhet.

      Haha nej! Det skulle vara min mardröm. Hade aldrig gått med på det p.g.a. en totalrenovering, krig eller liknande kris skulle vara det enda

        Ska vara punkt efter ”totalrenovering”. Nu ser det ut som att jag inte ens skulle släppa in dem i krig och riktigt så kall är inte ens jag 🙂

        Dom bor ju inte tillsammans med Bianca? Familjen får bo i lägenheten som ändå står tom i väntan på renovering. Bianca bor kvar i sin gamla lägenhet. Så verkligen noll uppoffring.

          Precis, fattar inte allt tjat om hur otroligt snäll och omtänksam Bianca är som låter mamma och bror bo där. Så löjligt med detta hyllande av Bianca hela tiden av Pernilla. Är väl självklart att de skulle få bo där när den ändå står tom innan den sen ska renoveras. Ingen uppoffring som Bianca gör liksom, men Pernilla tar varje chans att hylla henne till skyarna.

            Haha eller hur. Bianca bodde hemma med mamman som stod för ALLT i så många år, då är det väl givet att man erbjuder sitt boende när man ändå har dubbla och inte än har planerat att bosätta sig där? ?

              Jag tycker det är fint att hylla varandra, det borde vi göra mer av. Oavsett om det handlar om uppoffringar eller småsaker. 🙂

    Blir illamående av allt ”totalrenoverande”

      Ska du bo där?

        Varför så dryg?

          Det är alltid såna kommentarer här inne. White knights som måste alltid försvara influencers.

      Jag får uppfattningen att det generellt är många som river ut allt och totalrenoverar.

      ELLER är det kanske så att de som INTE renoverar lägger inte (rätt givet) ut info om det på socialamedier….

      Följ mitt konto när vi INTE renoverar vårt 70-tals hus…?

        Tänker på allt fint och gammalt som får ge vika för de som är dyrt, inne och lite unikt. När alla måste påpeka att det är personligt inrett men ser ut som hos alla som ”visar” upp sitt boende. Hurra för de som ser sitt boende som ett hem och inte en investering?

      Förlåt. Jag skulle såklart ha låtit mitt kök vara. Det där väggskåpen var från 1979, bänkskåpen kom från tre olika tillverkare och där bänkskivan var så pass fuktskadad att den börjat ruttna och bara fall sönder i småsmulor när vi tog bort den.
      Där kylskåpet lät som en skördetröska och där spisen saknade alla knappar, hade en ugn som tog evigheter att värmas upp fastän den var mindre än en mikro på grund av att en diskmaskin tog upp resten av platsen. Där dessutom den där diskmaskinen luktade död.
      Ska jag berätta vad som är fel med badrummet?

        Tror nog ts menar totalrenoverande av lägenheter som inte behöver totalrenoveras, som Biancas nya

          Det låter på många här som att man bara skulle ha bytt bänkskiva. På sin höjd

        Renovera bort fuktskador låter klokt!
        Tror inte att influencers nyköpta lägenheter för många miljoner brukar vara fuktskadade, ha jättegamla kylskåp osv. Men jag kanske har fel.

          Kenzas förra lägenhet såg ju förskräcklig ut innan hon renoverade. Det var på riktigt ett renoveringsobjekt

        Men spela inte dum. Som Fornis nya lägga, den är inte i behov av totalrenovering!? Ingen influenser har köpt en lägenhet från 79, men lovar att inte må illa om de gör det och renoverar den.

          Nä, de köper ännu äldre lägenheter. Kanzas är från 1905, Margaux från 1906, Fornis från 1929.
          Huset där Bianca har sin lägenhet är byggd 1894.

            Och vad är din poäng?

              Om allt som skrevs här skulle ha en poäng så skulle det inte bli många kommentarer kvar, eller inlägg heller för den delen

                Så du fattar inte riktigt vad du skriver. Okej…

            Byggår på fastigheten säger ju inget om renoveringsbehovet, kan ju ha blivit stambyten och renoverat för 4 år sen trots beläget i sekelskiftshus. Tror du också förstår att ”Tp” menade ett boende som inte renoverats sen 79, inte ett boende i en fastighet byggd 79

      Och jag av att hon har mage att säga att de är bostadslösa..

    Men, alltså. Hur många hus, lägenheter, restauranger ska de ha? Jag är absolut inte missunnsam men kan inte låta bli att tänka på alla som har det så svårt. Som trotts ständig kamp knappt får ihop till hyra.

      Ett boende vardera får jag det till? Är väl rimligt för vuxna människor.

        Nja… både Bianca och Pernilla har ju bostad i Marbella också.

        Plus hus i Spanien då.

          Fast är ju många ”vanliga” som har sommarstuga osv också, så är väl inget konstigt eller unikt att ha två boenden.

            Pernilla har dock två hus i Spanien 🙂

              Hon kommer väl sälja det gamla huset?

                Hon behövde båda huset i sommar iaf, sa hon i senaste poddavsnittet.
                Var så många som kommer ner och hälsar på henne att vissa behövde bo i gamla huset

      Så för att det existerar människor som har det svårt ekonomiskt så ska inte heller rika människor spendera sina pengar?

      Det är bättre att de som har pengar spenderar sina pengar, ur en ekonomisk synvinkel. Då hamnar pengarna i omlopp och bidrar till välfärd. Det är värre med de svinrika som sitter på sina pengar, är ju ingen annan som får ta del av dom då. Är ingen idé att tänka att istället för att köpa ett hus kan de väl skänka sina pengar, för de allra flesta kommer inte göra det. Hur trist det än är.

        Verkligen. Med rikas pengar i omlopp skapas jobb och nya skatteintäkter. Det gör det inte om de sparas eller skänks bort

          Det är också en klimatfråga. Slit och släng tär på planeten.

            Det är inte dom som har företaget som förstör naturen. Det är vi andra!!! Eftersom det är vi som köper skiten.

          Hur tänker du där? Det som bidrar till BNP är förädlingsvärdet och på vilket sätt man får pengarna att arbeta. Det du påstår stämmer för Wallenbegssfären men knappast för random influenser. Dels är mängden pengar för liten för att göra varken till eller från, dels handlar det enbart om den egna privata konsumtionen och tillslut så skapar influensers inget av värde utifrån ett ekonomiskt perspektiv.
          Det är inget fel i att tycka att influensers bidrar till ett underhållningsvärde för en själv men att påstå att det skulle bidra till vår välfärd är önsketänkande.

      Vad menar du?
      Pernilla har sålt sitt hus och ska flytta till sitt nya, som inte är klart än.
      Oliver håller på at renovera sin enda bostad och Benjamin har ingen.

      Sen har Pernilla ett sommarhus, som många svenskar, även om alla inte har i samma prisklass och utomlands. Och Bianca har väl en lägenhet i samma stad som sin pappa?

      Nej, livet är inte rättvist, så ser det ut. Men ingen av dem ligger ju direkt på latsidan heller. Det är inte osm att de går på bidrag och får allt serverat.

        Benjamin har bostad. Det är Theodor som är den bostadslöse ”lillebrodern” i det här fallet.

          Aha, fel av mig.

          Bor inte Benjamin mest hos Melina?

            Förstår verkligen inte deras boende situation, Benjamin har ju en lägenhet men bor enligt sig själv och Melina nästan helt och hållet hos Melina och Jacob och har gjort det i flera år. Inget nygift par som precis fått sitt första barn ihop kan väl på riktigt vilja ha en kompis boende där ihop med dem? Måste ju vara att de inte vågar säga ifrån eller? De har ju sagt att de 3 alltid delar säng med, känns ju helt ohållbart i ett äktenskap.

              Eller så är alla tre tillsammans men vill inte gå ut med det?

    Älskar Pernilla men har så otroligt svårt för henne på sociala medier av någon anledning ? Förklätt skryt i typ VARJE post och hon skriver så himla hetsigt haha.

    Minns också när hon ofta pratade i Wahlgren och Wistam-podden om Bingos milslånga storys. Klipp till nu.

      Ja hon har blivit så märkvärdig och skrytig. Inte minst hur hon ska skryta om och överhylla Bianca i varje poddavsnitt, så tröttsamt, hon är så stolt över Bianca nu för att hon blivit stenrik. Sedan hur Pernilla sitter i podden och hackar på andra kända och klagar på andra sen gör hon samma saker själv, pinsamt så det förslår. Hyckleri. Men hon kommer undan med allt, smygreklam och annat.

        Känns som att det har blivit en annan ton på Pernilla sen Bianca startade med Caia, innan var det mycket negativt nu är det typ alltid positivt.
        Lite som i början av Wahlgrens Värld sen nu i programmen får jag känslan av.

          Å andra sidan var Bianca otroligt lat och konstant i bråk med mamman förut, så vad fanns konkret att hylla? Alla syskonen inklusive Bianca och mamman själv har berättat att B för det mesta bara låg hemma (bodde hos mamma då) och sov, bloggen och sociala kanalerna fick mamma Pernilla sköta åt henne tills hon började få mer uppmärksamhet och växte på IG + podden. Efter det startade hon Caia, and the rest is story.

      Lyssnar man på tex podden med Wistam, så pratar P oavbrutet om sig själv och om Sofia mot all förmodan får en syl i vädret, avbryter P. Om P för ovanlighetens skull pratar om ngt annat än sig själv, ja då är det om hur Andi bra ngn av hennes barn är och vilka ooootroliga låtar som skrivs, ja sonen är rena rama Bach i hennes ögon. Inget fel i att vara stolt över sina barn, men herregud alltså..

    Alltid är det drömlägenheten.. i några få år.

      Är väl inte konstigt? Särskilt om ens inkomst och tillgångar ändrats så dramatiskt som Biancas. Om jag visste att jag kunde köpa ett boende för 40 miljoner kan vi väl säga att jag skulle drömma om en.
      Nu drömmer jag om att kunna köpa en lägenhet för 10 miljoner om några år. 40 miljoner är en total omöjlighet, så det finns inte på kartan.

      Skulle inte förvåna mig om Bianca redan ångrar köpet för det finns ju coolare och finare lägenheter med stora terasser osv, hennes verkar bara ha en lien balkong, och hon hade väl haft råd med en för 80 mille. Märkligt att hon nu säger den kostade 40 och över 40 för först sa hon väl att den kostade 30 mille. Bianca överdriver ju allt så man vet aldrig vad som som är sant och riktigt av det hon säger och påstår.

    Har Bianca planer på att blåsa ut allt från golv till tak, eller kommer hon att behålla något förutom kakelugnarna?

      Fråga henne

      Hon skrev ”and don’t you worry! I will not change too much! Promise ??”. Blir spännande att se vad som ingår i ramen inom det.

        Men inflytt om ett år tycker jag timmar dåligt med att hon inte ska ändra så mycket ?

          Håller med ? flytta ett kök känns stort enligt mig.

          Har för mig dock att jag läste att hon skrev att hon hoppas på att flytta in redan efter sommaren eller i höst. Minns inte riktigt exakt vad hon skrev, men minns att jag tänkte att jag hade för mig hon sagt ett år och funderade på om jag tänkt så fel.
          Men hon kanske ändrat sig och faktiskt inte ska göra så mycket? Lägenheten ser ju väldigt fin ut.

            Ha,ha, när hon väl skall flytta in och renoveringen är klar kommer hon ha tröttnat på de val hon gjorde och vilja renovera om igen och byta ut möblerna. Snacka om att spola ner pengarna alltså med alla dessa renoveringar med ”senaste köket” el ”it soffan” för månaden (som frekvent byts ut)Jag undrar vad det är hon jagar efter, för hon tycks liksom aldrig bli nöjd.

        Ja hon sa också i en vlogg att hon ska bara renovera lite.. men verkar nog som en stor renovering enligt mig?

      Jag tror att när hon var på visningen så stod ju alla de gamla inventarierna där och det gav ett intryck som att det var en soggig lgh. Så när den blev tom så kanske hon la märke till att det mest är ytskiktet som behövdes renoveras förutom hennesönskan om byte av kök/badrum.

    Kommer hon själv också att bo där? Pernillas kille eller bor han kvar i sitt hyrda Attefallshus?

      Fråga henne

        Men hur dryg? Tycker du inte att vi får undra eller spekulera i någonting här? Vad tycker du att kommentarsfältet till ett inlägg om Biancas lägenhet ska få handla om?

          Att blanda in ett hyrt Attefallshus av någon helt annan än Bianca i ett inlägg om Biancas lägenhet är för mig drygare

          Bianca ska bo med sin kille.

          Pernilla ska bo själv först, sen får de se eftersom de inte varit ihop så länge.

        07.39

        Som om hon skulle få svar av P? ?
        Större chans att hennes undran blir besvarad här

    Som två vänninor de där två. Känns inte hälsosamt. Hur många emojis behöver man..

      Jag och min mamma tjattrar om allt möjligt, i stort sett dagligen. Precis som jag gör med mina övriga väninnor. Du menar att det är ohälsosamt alltså?

      Är väl helt normalt att man har den typ av relation till sin mamma i vuxen ålder. Går ju inte att fortsätta som om man vore omyndig och att mamma har ansvar och bestämmer över en.

    Jo, man kan väl se det som ”såååå snällt” eller en självklarhet.

    Hur mycket ska lägenheten renoveras? Tycker den ser fin ut?

      Hon ska väl dessutom inte flytta in själv? ?
      Om den står tom eller familjen bor där gör ju ingen skillnad i hennes liv liksom. Låta dom flytta in hos henne i flera veckor skulle jag se som snällt.
      Sen ska man självklart hjälpa familjen.

      Tror inte hon ska göra så mycket i en sån fin lägenhet. Det hon sagt är att hon ska flytta köket, så som sagt, inte mycket förändringar alls!

      Om några år blir det kanske slipa golven efter alla kissfläckar från hundarna.

    Katrin z singel igen?

    En sån härlig bostad! Ska bli kul att följa.
    Tycker badrummet var fint men hade bytt bänkskivorna som är i ek, tycker inte de passar in.

    Klart man vill sätta sin egna prägel på ett hem man köpt.

      Ja! Vilken dröm med en kakelugn i badrummet! Och sen vilken kakelugn ??

        Hoppas att kakelungnen är i bruk också. Det finns ju gamla lägenheter fulla med kakelugnar och ingen av dessa funkar.

          Precis, hyfsat ovanligt att de fungerar och om de mot all förmodan gör det, så brukar hyresvärd, el bostadförening förbjuda eldning pga gamla kanaler, sprickor mm och brandrisken som följer.

    Lite sorgligt ändå att hon blir så glad av något som ska kännas som en självklarhet… Trodde att man alltid ska hjälpa sina nära och kära när de behöver en… svenskar är så konstiga.

      Svenskar?
      Kan vi sluta med generaliseringar?

      Man kan väl bli glad av generositet och hjälp även om det är självklart? Det är snarare oförskämt att inte visa uppskattning, oavsett hur självklar hjälpen är.

      Visar du ingen glädje och tacksamhet när någon ställer upp för dig för att du ser det som självklart? I så fall är det du som är konstig oavsett nationalitet.

        Lite sorgligt ändå att du inte blir glad även av självklarheter… Trots att man alltid ska hjälpa sina nära och kära när de behöver en, bör man visa uppskattning. Utlänningar är så konstiga…

    Bianca kan VIST laga mat hon har lagat mat tsm med Benjamin i Nyhetsmorgon dom lagade pasta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.