Antonija Mandirs Q&A om uppbrottet från Oliver Hunt

Om det Antonija skriver är sant så är det ytterligare ett exempel på att det vi ser på sociala medier inte nödvändigtvis är sant eller visar verkligheten.
Sådant är alltid bra att lyfta fram och visa exempel på. 👍🏻👍🏻

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Då tänker jag direkt på Erik Saade och Hanna Schönberg som jag tycker är så gulliga ihop. Blir liksom lite stressad över att det inte skulle vara på riktigt även om jag cringear sönder över deras stageade kärleksvideos på stranden etc.

   Haha ja gud vad jag är trött på hålla handen och gulligull. Värst är när någon (killen) filmar tjejen som går lite framför och håller handen men liksom på väg framåt, vänder sig om och skrattar mot kameran. Mmm verkligen taget precis i stunden 😂😂

    Fick EXTREM-cringe av Kenzas midsommar reel med Alekz där hon sitter i hans knä och ”fnissar”, pussar lite och gullar sig. Han ser ut att vilja sväljas av jorden under honom och allt ser så stageat ut att jag ville slänga telefonen i sjön av ren och skär skäms.

     Åååå jaaa kände exakt lika, det såg bara konstlat och hemskt ut. Fattar inte denna trend med att romantisera sitt eget förhållande och pda på sociala medier, Andrea Norman och Mimmi Kapell gör också detta så mycket. Typ sätter på kameran och bara ”nu ska vi hångla” 🤢🤮

     Håller med! Tycker också att Lojsan håller på sådär med Buster. Får känslan av att hon vill få det att verka som att hon har det perfekta förhållandet när alla egentligen vet att han varit otrogen mot henne osv. Tycker att han verkar lite osympatisk faktiskt.

      Absolut men han var otrogen när de var typ 18 år gamla. Nu är de närmare 30 med två barn, känns inte helt orimligt att folk förändras

       De har varit tillsammans i 6 år och otroheten var i början av deras förhållande när Buster var ca 25 år🙃

      Tycker det är sorgligt att höra hur Lojsan pratar om hennes och Busters förhållande i podden. Hur frustrerad och upprörd hon låter när hon pratar om hur han lägger allt hushållsarbete på henne, manipulerar henne för att alltid få som han vill osv. Man hör ju att det inte är ett hälsosamt förhållande men samtidigt känner hon väl att hon inte kan lämna med tanke på att hon råkat bli gravid flera gånger osv

       Råkat bli gravid?

        Hon har ju sagt i podden att ingen av barnen varit planerade utan att hon slarvat med preventivmedel

      Ursäkta men heter killen verkligen Buster??! Tillåt mig att fnissa och bocka av vissa stereotypiska fördomar angående föräldrars namnval och inflytande kring barnets blivande karaktär.. ^^

       😂

     Det blir liksom extra pinsamt när paret är 30+ och är gifta. ”hhihiihi, puss” kan vi väl låta nykära femtonåringar hålla på med?

     Men OMG Kenzas video är ALLT FEL MED SAMHÄLLET🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

      Jag tänkte att så illa kan det väl inte vara….sen gick jag in och tittade och insåg att det var värre än jag trodde. Herre-gud vad pinsamt!! 😭🙈

       Var tvungen att kolla och tyckte inte det var så cringe som det framställs här

     Undrar verkligen om de aldrig funderar på vad de håller på med, och typ skäms? Om inte för allt så för vissa grejer. Typ när de ska sova och ligger och tänker på dagen…

     Hahahah men snälla nån. Jag skäms ihjäl. Vad håller folk på det? Vad naturligt det såg ut. 😂😂

   Hela hennes liv är en stagead instagramvideo. Sorgligt.

   Åh herregud Hanna Schönberg och Eric Saade, det har jag också tänkt på. HUR kan man hålla på sådär stageat?! Får sjuka känslor av sådana par. Att dom JÄMT står och pussas/kramas/fnittrar ock någon ”råkar filma”…?!

   Haha alltså är alla vuxna flunsor fortfarande tonåringar? Men istället för att skriva sin pojkväns namn i kursiv stil på MSN så ska man nu visa upp i videos på Insta och TikTok hur kära man är? Kräks

   Varför raderades min kommentar om att Victor varit otrogen mot Maja och att deras äktenskap visas upp som något helt fantastiskt på instagram…? Hm

    Spill ☕️

  Instagram speglar verkligen inte verkligheten! Hade ju känts otroligt privat och utlämnande om de delade att de hade problem i relationen. Så då blir det så här chockartat. Bra att hon har tar sig tid att förklara för följarna.

  Känner med Oliver. Han blev lämnad av Denise och nu Antonija (ja ja, han är en oengagerad pappa jag vet). Jag hade blivit förkrossad.

  Slås också av hur FRUKTANSVÄRT snygg han är!

   Är han verkligen så snygg?

   Eller så är det bara ett utseende som inte faller mig i smaken.

    Nej det är han inte. Jag tycker att han ser vidrig ut. Finns fan inget värre än fåfänga killar. Största turn off

     Ja han ser ut som en fåfäng pojke. Inget för mig.

     Håller helt med dig! Killar som vet att de ser någorlunda bra ut är de värsta. Sen finns det killar som ser ut som gudar och beter sig helt normalt och inte tar sig på stort allvar, det är hett!

    jag tycker han är snygg! men han är absolut inte min smak. han är lite som zac efron, ”uppenbart snygg kille”, men inte min smak där heller. samma sak med erik forsgren!

     Samma här. 🙂 Jag faller aldrig för de där ”supersnygga” snubbarna, men kan ändå liksom uppskatta utseendet om man säger så? Men tycker egentligen ett mer eget och charmigt utseende är snyggare i mina egna ögon.

     Kom direkt att tänka på Ross : Yeah, obvious beauty’s the worst. You know, when it’s right there in your face. Me, I like to have to work to find someone attractive. Makes me feel like I earned it.

    Min mormor hade kallat honom bildskön. Han är ok att titta på men har inte det där lilla extra som gör honom intressant. Själv föredrar jag intressant före bildskön.

     Tvålfager kanske man kan säga? 🙂

    Han är ett klassiskt exempel på ett but-his-face; han är snygg om man bortser från ansiktet

   Kan hålla med om att han ser bra ut, dock mest pga att han har väldigt fina ögon tycker jag.

   Men ibland(!), om en alltid är den som blir dumpad, så kanske man behöver rannsaka sig själv och vad det kan bero på.

    Fast alla personer är ju inte rätt – ibland måste man nog testa sig fram utan att det är något fel på en.. fast man blir dumpad ❤️ (Syftar inte på honom, men att det lät dömande)

   Jag tycker verkligen inte han är snygg 🙈

   Jag tycker synd om barnet som kastas in i nya vuxenrelationer hela tiden och sedan tar det slut och hon blir lämnad igen. Utan att förstå varför.

   Jag tycker Oliver ser ut exakt som Tony i ”Älskar, älskar inte”.

    hahhaha omg jaaa aldrig tänkt på!! eller har snarare tyckt tony påminner om någon men visste inte vem hahaha. oliver ser ut som en sladdisbrorsa eller hans illegitimate child från ungdomen 😂

   Känns ganska mähäig liksom. Osäker, beroende av den han är tillsammans med. Som att han inte har ngn egen vilja riktigt. Han behöver hitta sig själv känner jag. Men kan ju ha väldigt fel såklart.

    Ja! Känns inte som att han har någon pondus, eller personlighet! En typisk ja- sägare i allt.

   Jag tycker inte han är snygg öht. Inte min typ.

  Märkligt att de ljuger om så centrala saker. Inte den första eller den sista. Blir väl så när de släppt in läsare i sitt liv och kanske även förskönat den och inte sen vågar/vill visa verkligheten.

   Vill du dela med dig av precis allt till dina bekanta?
   Att utelämna saker är inte att ljuga

  Det är synd om människor som tror att sociala medier speglar verkligheten till 100%

   Vill nog påstå att det är synd om människor som luras att tro att allt på sociala media är sant. För det är en viktig del i content marketing, att få följarna att tro att det influensern säger är 100% sanning. En del har ett mer kritiskt sinnelag. Men många är godtrogna och om man dessutom gillar personen sväljer man det mesta. Till och med går man så långt att man går på dem som är kritiska.
   De enda som vinner är företagen som lyckas kränga sin skit.

    Fast även om man inte håller på ”conten marketing” och allt vad det heter utan har ett privat, litet instagramkonto så speglar det sälla verkligheten. De flesta människor som inte är gränslösa vill inte berätta att att vi har det lite knakigt i relationen just nu, eller här sitter jag och gråter efter ett bråk.

    Den ena rimliga lösningen ÄR att vi som följare är lite kritiska. Det är liksom ingen avancerad analys som krävs heller.

  Man kan också ställa sig frågan varför hennes följare vill veta ALLT. Jo för hon visar typ allt och ibland verkar ha noll intrigitet för att sedan vilja vara privaaaat. Inget fel i det men tror många yngre inte fattar det iom att folk fläker ut allt via sociala medier

   Precis så 😊

   *integritet. Fick panik av att läsa min egen text med det där felstavat haha

   Fast grejen är ju att hon inte visat allt? Hon har ju valt att hålla deras problem privata. Hade väl varit ganska sjukt om hon la ut massa offentliga texter under deras förhållanden om att hon var osäker på om det var rätt eller inte osv, framförallt hade det varit elakt mot Oliver.

    Nu missförstår du. Jag menar att hon visar så himla mycket av allt hon gör och ofta är så himla öppen med allt så vissa inte fattar att hon faktiskt håller vissa grejer privat och vill göra det.

  Jag tror inte någon ifrågasätter beslutet. Men hon var så ”på” Oliver på sociala medier att han skulle fria, att hon ville ha barn etc. Och det har ju varit i närtid, under de fyra månader som ”de har haft problem” även ville hon ta med hans dotter utomlands. Tänker att det finns en osanning i hur länge hon har processat hennes beslut, annars har hon levt i någon form av denial. För Oliver verkade ju inte helt med på banan (guys can be slow, yes. Men fyra månade med problem?).

  Hoppas hon är genuin och har varit genuin med sitt förhållande, helt enkelt. Och inte utnyttjat en påhittad kärlekssaga.

   Att hon var ”på” kan faktiskt också vara ett tecken på att hon/de hade problem.
   Jag tänker att hon ville gå framåt i förhållandet, tillsammans sätta upp en framtidsplan, planera för barn, bröllop osv. Medan Oliver ”trivs som det är”.
   Det är ju klassiskt liksom. Vet inga av mina kvinnliga vänner som INTE varit tvungna att pusha sina pojkvänner till att utveckla förhållandet. Det eftersom samtliga män varit väldigt bekväma och inte velat förändra något. ”Har vi det inte bra nu? Varför förstöra det genom att skaffa en unge?” känns inte det argumentet igen, någon?

   4 månader var väl det hon klarade av utan att få någon respons tänker jag.

    Men dom var ju bara tsm i ett halvår… (innan det dejtade dom ju i ett år & då hade ju Antonija preciiiis gjort slut med Jack) Om det är som du misstänker, så är det bara konstigt att pusha om förlovning, äktenskap & barn efter 2 månader. En red flag till & med.

     Faaast, det där stämmer väl inte riktigt va? Hon berättade att hon och Jack gjort slut i oktober 2020. Började dejta Oliver i december. De blev seriösa i januari 2021. Det var 1,5 år sedan.
     Hon är ju dessutom i den åldern där barn och familj börjar bli viktigt. Det är klart att man då vill veta var sitt förhållande är tänkt att det ska leda till. Om man då inte får någon respons eller bekräftelse på att man vill samma saker. Då är det ju klart att man ledsnar efter ett tag.

     Vi vet ju inte, det kanske är jätteviktigt för henne att bli mamma innan 30. Då är det dags att sätta lite fart. Speciellt om ens kille inte är med på planerna. Då börjar det bli bråttom att hitta någon som delar framtidsplanerna.

     Vet inget om henne men det är inga konstigheter att tidigt i ett förhållande fråga om man kan tänka sig barn t ex. Bra att ha alla kort på borden. Att tidigt välja bort att dejta folk med andra framtidsplaner är en själv är varken red flag eller att ”pusha”. Inte ens om du frågar på första dejten.

      Ja, vill man väldigt gärna ha barn så väljer man väl bort de som redan på tinder skriver att de inte vill ha barn. Dvs innan man ens matchar. Inget konstigt alls och inte något ”pushigt” med det. Rimligt att stämma av att man har samma planer/förhoppningar med en relation.

    Det känns som argument jag själv kör med. Är väldigt bekväm och vill ha ett lätt förhållande.

     Jag tror att de flesta vill ha ett lätt förhållande. Vem vill ha ett svårt förhållande?

     Problemet är ju när två som inte har samma syn på vad som är just ett ”lätt” förhållande är ihop. Då blir det gnissel.

    Vettigt argument dock. Varför skaffa barn om man inte känner för det?

  Ja detta med sociala medier är fortfarande lika intressant, eftersom man hela tiden får bekräftat att saker inte är så fantastiska som de vill framstå. Har börjat anta en mer cynisk hållning där jag nästan utgår från att den som är mest ivrig att publicera saker på sociala medier försöker kompensera för något. Det gäller alltså även privat, vänner och familj etc.

  Ironiskt att det alltid är de mest ”gulliga” paren som separerar efter rätt kort tid ihop. Och inte bara de som skriver kärleksbrev och lägger upp pussbilder på sociala medier, utan även de som högt proklamerar att deras förhållande är perfekt på jobbet och bland vänner brukar ha det rätt skakigt bakom kulisserna. Tror många försöker ge bilden av en perfekt relation och hoppas då att relationen ska börja ta efter, typ ”fake it til you make it”.

  Är det nån som är förvånad att det tog slut?

   Inte alls! Minns när jag såg en yt video där de svarade på frågor och en fråga löd typ om de tror de är varandras ”the one” eller något i den stilen. Oliver svarade direkt och självsäkert men Antonija undvek nästan tills Oliver påpekade att hon inte besvarat frågan.

   Har ingen här läst om det med Philip W0ng? Man undrar ju. Podcasten två meter dumheter pratade också om det och Nelly-festen.

    Antonija är nog väl medveten om det ryktet, därför hon säger att hon och Oliver haft det jobbigt i flera månader, att hon hunnit bearbeta och gått vidare så att det inte ska se ut som att hon varit otrogen. Damage control. Men vi vet inte om ryktet är sant eller inte.

    vaa, vilket avsnitt?

  Undrar när influencer-eran ska få ett slut. Det enda jag känner när jag kollar igenom dessa konton på Instagram är att det ser så otroligt trist och meningslöst ut. Tillrättalagda liv, beiget, marmor och grått, reklam, perfekta leenden på nån perfekt sandstrand och så ännu mer reklam. Är det verkligen livet? Allt handlar om att vi ska konsumera en massa skräp på bekostnad av bl.a klimatet för att dessa s.k influencers ska kunna fortsätta….ja, göra vad egentligen? Resa, äta på dyra restauranger och åma sig framför kameran. (Och nej, jag följer inga influencers). Är så glad för att sociala medier inte fanns när jag var ung, jag förstår att den psykiska ohälsan ökar i samhället när man har personer som Antonija att se upp till. Instagram är inte verkligheten, om man tror det är det nog dags att byta fokus och göra något annat.

   Varför slutar du inte bara att läsa här? De flesta svenskar har ingen aning om att Antonija vad hon nu heter ens existerar. Verkar konstigt att utsätta sig för att läsa om något man tycker illa om.

    Varför inte bara scrolla istället för att lämna en grinig kommentar?

  Tror helt klart att det stämmer att Antonija var otrogen mot Oliver iom att hon inte kommenterar den biten. Hade man själv blivit falskt anklagad för att vara otrogen hade
  man ju gjort allt för att rentvå sitt namn..

   Kanske, men ofta tjänar det inget till för det finns alltid de som inte tror det man försöker säga. Dessutom så kan försök att rentvå sitt namn upplevas mer som (bort)förklaringar. Så ibland är det bättre att bara ignorera påståendet.

    Jo men det är inte direkt logiskt att göra så. Hon beter sig enligt en mall konstant speciellt när det kommer till breakups. Och tar aldrig emot något folk undrar över som hon gjort knasigt. Hon stoppar huvudet i sanden direkt och hoppas problemet blåser vidare! Hon om någon fläker ut mycket privata saker, att inte besvara dessa rykten är bara naivt.

    Men som sagt, det är allt upp till henne!
    Men förstår också att folk reagerar och att hennes förtroende fallerar.

  Alice har avföljt Antonija efter att hon varit med Filip wong. Alice och antonija var ju vänner och har ett flertal videos ihop. Samma dag detta händer lägger antonija upp en video där hon taggar jireel (som också är Alice ex) och lyssnar på hans låtar och berättar hur mycket hon äääääälskar hans musik. Och jo visst, han är ju artist men man behöver inte ha högre iq för att förstå att det var provokation på en annan nivå. Antonija är känd för att snacka skit, och skapa drama. Därav är det nästan ingen i influenser världen som vill umgås med henne, framförallt de senaste året.

   Det är sant, hon brukade vara med i Klaras videos, men det var ett tag sedan.

   Jag är aaaaaaalldeles för nyfiken på detta, vill veta allt ahahah!!

   Helt sjukt att Filip.w fortsätter att träffa Antonija när det är så uppenbart att hon försöker provocera Alice. Jag har iaf förstått det som att Alice och Filip är goda vänner. De var ju tillsammans i typ 7 år och då bör man väl ändå han någon form av respekt mot sitt ex när man ska träffa någon ny och inte ta en polare, speciellt inte en polare som provocerar. Förstår inte hur Antonija kan bete sig såhär mot Alice, obehagligt och att Filip verkar fine med det???

    Jamen verkligen. Plus tråkigt för honom att byta ner sig…
    Men han kanske också försöker provocera för att Alice ska bli lite svartis och få upp ögonen för honom igen?

  Behöver inte enbart vara i ”influenservärlden”. Har själv levt i ett utåt så ett ”perfekt” förhållande där alla blev chockade när det tog slut. Blev bokstavligt talat tvingad att skriva gulliga inlägg om honom och oss på Facebook, medans jag inom hemmets väggar blev psykiskt misshandlad i flera år. Blev mordhotad, kallad för hora, anklagad för otrohet konstant. Har svårt för förhållanden där allt ska skyltas så fint utåt efter det.

   +1 på det här! samma sak hände mig. efteråt tog alla hans parti och jag var så hemsk för att ha gjort slut med en så ”fin kille” 🙂 kul!

   Precis samma här, att hålla uppe fasaden var tvång från hans sida, samma misshandel bakom strängda dörrar. Hade tur att mina närmsta vänner såh igenom honom och bara stöttade när det tog slut..

  Förlåt men inte hängt med.

  Har Antonija legat med Alice ex Filip Wång eller med Jireel?

  Jag fattar inte egentligen varför Alice skulle va sur på de? Om de är Filip? De va ju jätte länge sen som gjorde slut och hon har ju dessutom haft Jireel ?

   Fast man går väl inte och är med sin väns ex? Visst oliver var ju också hennes väns ex (hon och Denise var vänner) men alltså, för mig är det förbjudet verkligen. Vore helt sjukt om någon vän till mig gick till mina ex.

    Hade de varit ett ex som jag precis dumpat, men hade de varit någon jag va tillsammans med för länge sen när jag själv haft ett förhållande emellan hade jag personligen inte brytt mig . Men alla är såklart olika.

    Sen såklart beroende vilken vänskap man har, hade de vart en nära vän är de en annan sak, men är de någon man träffar en gång i halvåret och dricker vin med hade jag inte heller brytt mig.

    Men som jag skrev alla är olika 🤗

    Jo, men var det verkligen vänner, eller bara ”influenser vänner”.

     Tittade precis på en gammal youtube video med Alice och Antonija och för beskrev de hur de klickade vid första ögonkastet i Costa Rica och blev goda vänner.

   Man kollar med sin kompis om det är okej innan man kladdar på exet. Dock tycker jag att det är Filip som gör mest fel. Jag hade personligen aldrig gått till min killes kompisar om vi hade gjort slut..

  Är det inga fler inlägg från idag?

  Detta är det jag får upp som senaste…

   Tror att Camcam fortfarande återhämtar sig för det ser likadant ut för mig.
   Hoppas att hon mår bättre och får komma hem snart.

    Nej, det är knas med sidan. Det har kommit upp ett nytt inlägg. Ett om Ebba Bush

    Jag fick komma hem idag! ❤️❤️❤️

     Vad roligt! Äntligen. Ta hand om dig och vila ordentligt! 💗

     Kul nice för dig

     Välkommen tillbaks.

   Tror det även är bra att vi läsare får lite paus och distans till allt här inne.

   Finns ett inlägg till men för att kunna se det måste jag gå in på arkiv. Finns inte om jag bara går in på bloggen.
   Så mycket strul med bloggen senaste tiden..

    Jag vet, förlåt.
    Jag har skickat det till ansvariga på plattformen. 😕

     Då är det kanske på gång att fixas 🙂

     Skönt att du fått komma hem nu! Hoppas du mår helt bra snart💕

  Hon gjorde väl någon försvarsvideo på instastory mot alla klagomål från följarna att hon gått vidare så fort och svarade med att det varit slut länge. Förstår ju att man processar ett sånt beslut en längre tid men är tiden bara två veckor (1vecka hade gått när hon setts med PW) så är det iaf kort tid enligt mig 🙈

  ”Skillnaden är väl mest nu att jag upplever alla aktiviteter och annat ensam och inte med någon bredvid med hela tiden”
  Hon behöver kanske lära sig att i en relation behöver man inte spendera 24/7 tillsammans. Man kan göra saker på egen hand eller med vänner även om man har en partner.

  PS: Vad tusan händer med hennes ryggrad på bilden då hon rider?

   +10000

  Nu får någon sätta ihop tidslinjen och faktan här, gärna med bilder och skärmdumpar.
  Vi är många som är nyfikna på lite drama nu assåååååååå

  Denise Oliwer, Denise relation till Antonija innan O+A. Sen Antonija och Philip Wong, när var berätta allt nu direkt!

   Yes bring it on! Vi behöver hjälp att reda ut detta!

   Alright! Såhär:
   Oliver var med i programmet Temptation Island för några år sen tillsammans med sin dåvarande flickvän, ett program där par utsätts för ”frestelser” och ska lockas av singlar på en ö. Oliver lämnade då sin flickvän (på ett doucheigt sätt) för att han blev kär i en av singeltjejerna – DENISE! De fick barn ihop, Leona. Sen gjorde de slut och har haft en superpissig relation sen dess.

   Alice var tillsammans med Philip Wong i typ 6 år (?). Han är en hockeykille från Göteborg som flyttade till stockholm med henne. Alltså absolut inte någon influencer eller känd människa, utan en vanlig kille, barndomskompis med Alice. De gjorde slut för kanske två år sen (?) och var båda superledsna över att det tog slut och väldigt fina mot varandra.

   Alice och Antonija är (var…) influencervänner. Denise och Antonija var influencervänner. Varit på event tillsammans etc. Inte nära vänner, men Alice och Antonija har ändå hängt och spelat in videos tillsammans osv.

   Nu har Antonija synts hångla med Philip Wong offentligt på Spy bar, och på midsommar, samt fångades även på bild idag på en dejt med honom på Stureplan. HÄRLIGT!

    Det provocerande i det hela är ju att hon enligt utsago just nu fokuserar på sig själv, övar på att vara ensam och inte dejtar. I samma sekund som hon fångas på bild på en dejt med honom.

    Skärmdumpar och skvaller finns på några instagramkonton: exonphspoiler, realitysvea, influencernytt. Den påstådda otroheten diskuteras på clueenews youtubekanal.

     Enligt egen utsago *

  Säger bara… otrohet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.