Way out west – fluns-style

Det vankas återigen musikfestival och den här gången har influencerna styrt kosan mot Göteborg och Way out West. 
Givetvis ska det återigen handla om ”outfits” där influencers tänker mer ”outside the box” än bekväm och torr on fötterna vid eventualiteten av regn.

Här kommer ett första utkast av flunsor out west.

Angelica Blick är Justin och Britneys kärleksbarn från 2001.

Skinnväst? Aldrig! Jag vägrar! Aldrig i helvete att det ska bli trendigt! Jag kommer i så fall hålla Felicia Aveklew personligt ansvarig för det!
NÄÄÄÄJ!!!! Jag tar hellre Katten Zytos botoxade ansikte fullt av klisterdiamanter – varje dag – än en enda människa i fem minuters skinnväst!!!

Hellre tre stickade västar varje dag, än skinnväst.
Aldrig skinnväst.

Avslutningsvis skulle jag bara vilka säga att Alice Stenlöfs outfit bokstavligen hänger på en lös tråd.

That is a very BRAVE outfit.

226 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den sista outfiten känns så himla tråkig att gå ut i. Man måste ju hålla sitt kroppsspråk till ett absolut minimum om man inte ska råka flascha någon.

    De stickade västarna var väldigt gulliga.

      Stickad väst i stekande sol och 30 grader, fräscht… huuu

        Så varmt! Skulle dö. Och skinnvästen! ?

          Men jag har tänkt på detta senaste tiden. På vintern har ungdomarna ankeljeans, tygskor och tunna toppar, på sommaren har de varma hoodies, stickat osv. ?
          (Nej inte alla).

            Haha ja och på sommaren då kommer kängor à la Doc Martens ut för att lagom till första snön bytas ut mot de tunna tygskorna med minimalistisk sula. ?

              Ja! Tvärtommänniskor.

        Ofrächt.

          Med stickade västar alltså. Och skittöntigt.

          På vilket sätt är det ofräscht?

            Svettigt?

            Fult, fult, fult…

              Ja det håller jag med om, men tycker väl inte att fult och ofräscht är samma sak riktigt.

                Vem har skrivit att det är samma sak?
                Det är fult OCH det är ofräscht.

        Det går ju att sticka i bomull också, det är inte ett dugg varmare än annat. Allt stickat är ju inte ull. Och som passionerad stickare som gått i toppar/t-shirts jag själv stickat i bomull, linne eller merino hela sommaren kan jag konstatera att det är sant. Mvh sticknörd

          Tycker du att någon av dessa 3 har en väst som ser ut att vara stickad av bomullsgarn?

      Eller också är det vad det går ut på, att flascha. Dom här tjejerna har väl inte så mycket mer än sina kroppar? Jag blir lite full i skratt. ”Kolla här kommer jag och jag har bröst”, liksom.

        Väldigt sorgligt och tyvärr sant. Tycker uppriktigt synd om dem när åren kommer ikapp och kroppen gör lite som den själv behagar. Dessutom dricker dessa tjejer och killar rätt mycket och ofta och det gör inte heller underverk med kroppen.

        Håller med, det el typ ha den mest galna uppseendeväckande outfiten man öht kan hitta. Skriker, se mig, kolla på mig, snälla. Blev så full i skratt igår, såg två tjejer på väg till Wow, en hade en metallöverdel som med nöd & näppe täckte framdel av bröst, till det ett par jeansshorts, modell trosor, den andra vråltight minimal kroppsstrumpa som täckte endast halva rumpan (och den rumpan var inte så liten) Super uppsminkade, åkandes i en sunkig gammal spårvagn. Farsartat när man ser det hela spektaklet, musiken är numer helt sekundär..

          Varför behövde du poängtera att rumpan inte var liten?

            Nyfiken undran tar du illa vid dig om alla inte har små rumpor?

              Var har jag skrivit ”tar illa vid mig”? Skrev jag blev full i skratt, pga utstyrseln..Men antar du blev kränkt å personens vägnar över att jag beskrev att snortight ”klänning” knappt nådde över rumpan, som inte var liten, dvs liten klänning över stor kroppsdel som inte fick plats. Capice? Eller behöver jag förklara ännu utförligare för dig. Jösses alltså..

                Min sarkastiska fråga var till anonym 16:12 och hade inte mycket att göra med innehållet in din kommentar. Inte meningen att röra till det. Släpper in mig själv i skuggan.

                  ?✌️

            ❄️

      Och killarna ?

    ”Angelica Blick är Justin och Britneys kärleksbarn från 2001.” SPOT ON!! Jag skrattade så jag fick kaffe i näsan! Haha!

    Känns verkligen som att så mycket inom pågående mode är så otroligt oskönt och opraktiskt att ha på sig?

    Förstår att det går i vågor och att saker kommer tillbaka but this? Och låga jeans?
    I sådana fall väljer iallafall jag hellre stor kavaj och cykelbyxor. Om jag måste, alltså. ???

      Men kläderna här ser väl väldigt bekväma och slappa ut de flesta?

        Baddräkt med byxor, stickad bäst, stel jeansklänning och en blus vars liv hänger på en tråd skulle iallafall inte jag betrakta som ”väldigt bekväma” under festival i augusti med 27 grader. Men det är ju förstås individuellt! ✌️?
        (Sagt med kärlek, haha. ❤️)

        Å andra sidan är jag fullt införstådd med att begreppett ”vill man vara fin får man lida pin” existerar – särskilt om man är flunsa.

          Tänkte på många med stora, slappa byxor.

          Baddräkt med byxor låter väl bekvämt?

        Ja jävligt praktiskt när man ska på toa med baddräkten som ska dras ner o upp varje gång men hon har kanske en kateter? Den är ju lätt att gömma inne i de byxorna

      Cykelbyxor??? Så oerhört fult.

        Det är verkligen obeskrivligt fult. Alltid, på alla. Osmickrande och helt jävla obegripligt att någon någonsin vill ha på sig. ?

          Nej är ju inte så stor skillnad mot jättetighta vanliga shorts

            Långa tighta shorts? Låter också fult.

              Fast cykelbyxor är ju inte längre än shorts.

          Ja det är ett ”underplagg” tycker jag.

            Har väl bara varit det senaste fem åren typ ?

          Speciellt i beige!!! ???

          Jag håller egentligen med, men jag har upptäckt hur underbart det är med tunna cykelbyxor under kortare eller luftiga klänningar. Jag bekymrar mig inte längre för en vindpust, att höja armen eller böja mig ner.

        Cykelbyxor LEVER jag i. Tipsar ALLA (framförallt gravida och de med magproblem) om H&M’s gravidcykelbyxor ? Nu är jag gravid. Men med svullen mage så är de sååå sköna! Och jag tycker de är snygga! På de flesta, formar till och är snyggt med en oversize skjorta ? Tur alla gillar olika ?

      Låga jeans saknar jag! Höga jeans gör det ju svårt att äta ordentligt. Vill ha plats för min mage att växa ?

    De verkar väldigt musikintresserade.

      Hur menar du? Kan man se det på klädseln?

        Ironi

          Jo det förstod jag men menar hur kan man se att de inte är det av denna klädsel? Det går väl bra att gå på konsert i dem? Förutom sista toppen kanske..

            Kan ju inte exakt veta vad ts tänkte men hade själv samma tanke. I mitt gamla gå på konsertgäng pratade vi låtar men vad man skulle ha på sig var rätt ointressant, trots att vi alla var modeintresserade.

              Jag var mkt musikintresserad o gick på mkt spelningar för va 10-15 år sen o kläder var absolut viktigt! Det var en chans att visa opp sig lite. La mycket tid på att piffa sig. Att en såg ut som skit efteråt spelade ingen roll men innan skulle det se tjusigt ut.

              Jag älskar musik och konserter och tänker till vad jag ska ha på mig innan. Man kan ju ha flera intressen och jag tycker det är kul att matcha/passa in på konserten liksom. Ett tillfälle att klä upp sig.

                Absolut. Märker att jag var lite otydlig. Vi klädde upp oss och ibland synkade vi även klädseln med artistens stil. Men den delen var liksom sekundär. Inget man hade lagt upp på sociala media om det funnits då. Vi hade mer diskuterat låtval, recensioner från andra konserter och pratat om förväntningarna på konserten.
                Var på Lady Gaga i juli och det var roligt att se alla som gick all in med kläder. Men här pratar vi inte flunsmode som går ut på att visa den fixade rumpan och brösten. Här var kläderna ett sätt att uttrycka vem man är. Då blir det intressant.

                  Exakt!

                  Så du la stor vikt vid din klädsel när du va ung och gick på konsert? Innan sociala medier fanns? Och hade det funnits hade du inte lagt upp någon bild? Haha! Hur bitter får man vara? Såklart du hade gjort. Vad är detta hat mot dagens unga. Alla här inne är så otroligt mkt bättre hade gjort bättre. Liksom så här ser dagens mode ut, och dagens mode har alltid äldre människor som inte följer klagat på. I min värld känns det bara så oehört bittert och jag är själv 40+. Jag hade absolut postat mina outfits på some. Eller så hade jag kanske suttit med bibelstudier och stickat offerkoftor under farmors äppelträd?

                    Vet du, jag hade aldrig, vare sig nu el då haft ngt behov av att lägga ut mina outfits på sociala medier. 1. Jag fattar bara inte varför, 2. Jag ser ingen som helst anledning att göra så, huvudsaken är liksom att jag själv känner mig fin och ok, behöver ingen bekräftelse på det. Och nej, är inte det minsta bitter ej heller har jag nånsin ägnat mig åt bibelstudier, däremot varit på hyfsat många konserter och festivaler hitintills i mitt liv och då var och är, som ”Anonym 13.43” beskriver, musiken alltid det primära.

                    Wow måste säga att det är lite imponerande hur du kan skjuta så långt från målet. Läste du ens min kommentar eller är du bara en bitter kvinna gammal i sinnet som är cementerad i någon obegriplig förutfattad mening. Helt ärligt när jag läste din kommentar första gången tänkte jag att du måste svarat på en helt annan kommentar.

            Kanske för att de ihärdigt fotograferar sina outfits istället för eventet?

              De flesta influencers som är på festivaler är ju där ihop med ett företag för att marknadsföra. Hanna Friberg är tex på way out west med zalando och då är det väl ganska naturligt att fokus ligger på att ta reklambilder osv istället för att se alla uppträdanden. De får ju betalt för att marknadsföra, inte för att bara vara där och ha kul.

                Och det är så jäkla trist.

                  Kanske roligare än att sitta i kassan på ica dock? Jag hade inte haft något emot att jobba med att gå på festival och ta bilder

                    Huvudet på spiken. Förklara så bra vilken typ av tjejer som måste lyckas som influensers med tanke på alternativet.

        Ingen av dem pratar väl nånsin om musik och inte nu heller. Verkar mest vara där där som ett photo opportunity ?

    Det mesta verkade ju dock bekvämt?

      Ja och en del var ju väldigt enkla? Som hon med skinnvästen, shorts och topp liksom.. Och mkt stora byxor och tröja. Vardagskläder.

    Tycker Alices topp var lite gullig. Svår att dansa (eller röra sig för mkt alls) i bara… Och hon borde haft nipple covers såklart, tunt tyg…

      Passande topp för tillfället. Göteborg är ju känt för att vara väldigt vindstilla och man står ju ofta helt still på musikfestival, så det passar ju jättebra!

        ?

        Hahahaha

        Inte för inte man aldrig använder paraply i Göteborg 😀

        Som upplysning är det typ 2 sekundmeter och ☀️. Just nu ca +25 och på väg uppåt. Men hon får väl låta bli att hoppa till musik…

          Antagligen är de så fullstoppade med silicon att andra ofixade kroppsdelar kommer röra sig mer.

            Fast koftan kommer ju fortfarande fladdra?

              Ja det förstås.

              Hon borde ha en formgjuten silikonkofta också.

    Jag vet inte hur vädret har varit i Götet, men hos mig har vi haft över 30 grader. Personligen lite för varmt med långbyxor och stickat då, men man gör ju som man vill.

      Tänkte samma, de stickade västarna! Och skinnvästen! Var liknande på Lollapalooza, såg flera killar med såna (såå fula också!)

      Över 30 i götet med

        Var i stan bor du? Det är har inte varit över 30 grader på tre veckor väl? Igår var det 25 grader. Idag 24.

          I går satt jag på tyska bron och käkade, 28 grader i skuggan.

          Nu sitter jag på Ekelundsgatan och har redan 26 i solen.0

            Och hur fick du det till 30 grader?

              I skuggan var det 28 grader, har du lite hjärnceller som sammarbetar så förstår du att det var varmare i solen, betydligt varmare!

              Just nu befinner jag mig utanför Åby, termometern i skuggan visar 29, den i solen 32.
              Fast det kanske inte räknas. Tar ju ändå 10 minuter med bilen till Liseberg.

                Nu mäter man ju inte inte temperatur i solen direkt. Haha! På riktigt.

                  Precis, men det är ju också så att det inte tar bort den verkliga temperaturen som även är i solen, eftersom alla inte befinner sig i skuggan konstant.
                  Det var även därför jag skrev vad den var i skuggan.

                  Du borde verkligen söka hjälp för din aspighet

                    Ha,ha, herregud, vad är det med folk? Det var 30 grader i Gbg igår där jag befann mig oxå!? (el vänta, det var nog 29,7?????)

                    Jo men man talar alltid om temperaturen i skuggan… och med det vet man att det är varmare i solen…

                    Fortfarande mäts inte temperatur i solen.

                  Vad termometern visar i skuggan berättar inget om hur varmt det känns i solen. På vinter när vädersappen anger att det ska bli -3 men säger att det känns som -10 för det tokblåser från norr klär jag mig efter hur det känns. Samma på sommaren.

            Temperaturen kollas alltid i skuggan, så klart.

          Bor på Hisingen och var på WOW, det var 30 grader.

    Hahahah så kul när pinsamma influencers från Stockholm ska komma och gå catwalk medans de ursköna göteborgarna drar på sig ett par shorts och ett linne och stövlar typ eller en jeanskjol och skjorta och tar det sommen skön After beach.

    Skillnaden är att de första översminkar sig och går in för att posera,
    De andra hinkar öl och är
    Goa gubbar.

      Är det bara gubbar som går eller vad menar du? Tjejerna då?
      Många på bilderna har ju enkla kläder? Hon med skinnvästen har shorts och tshirt…

        I göteborg är både tjejer och killar goa gubbar beroende på attityd.;)
        Vi kan säga goa gummor med om ngn behöver vara exakt.

          Jaha oj. Skulle jag inte vilja kallas! ?

            Nej det är det absolut ingen risk för…

            Klart man vill va en go gubbe 🙂

      Alice är väl Göteborgare? Likt många av flunsorna som är inflyttade från andra ställen. Finns gott om vanligt folk i Stockholm också.

    Skäms alla för sina gaddar? De borde ta en tur till Turkiet

    Stickad väst utan nåcot under gör mig lite äclad. Tänker att det kliar och blir stark lukt i värmen (oavsett om det luktar av svett eller stark deo). I ochförsig gillar jag inte alls linnen på killar.

    Den sista toppen måste man ju vara helt obrydd i. Det räcker ju med en liten vindpust… i ochförsig kan jag inte relatera då jag har större byst och utan bh skulle det bli svettigt.

      Nej det är helt sjukt fult, inte så man använder väst… Och håller med om linnen, ser så ”spännigt” ut. En viss typ av kille som har linne liksom. Nej ärm ska det va!

        Alla verkar veta exakt hur dessa killars plagg ”ska” bäras, och trots det verkar ändå ingen veta skillnaden mellan slipover och väst. Bara en av killarna har väst på sig.

          Håller med haha

          Och slipover är 100 snäpp fulare än väst.

      Ryser

    Kul att det finns några tillfällen då svenskar kan sticka ut. Annars är det ju bara en grå och svart trist sörja.

      Ja, något vi vet säkert är att Alice bröst definitivt stack ut. 🙂

    Är årets trend dålig passform?

    Så kul att gå på Bajamaja i sin baddräkt med byxor. Liiiiite krångligt att ta av och på sig i detta minimala och ofta ofräscha ytrymme. ?

      Det kanske är en body som knäppa upp i skrevet? Annars opraktiskt ja.

        Body – så att även tröjan får skrevsvett. Och knöliga knappar. Opraktiskt OCH fult, bra kombination. Vem fan vill ha bebiskläder som vuxen!?

          Varför skulle tröjan få det? Och alla har inte ”skrevsvett”. Tycker det är snyggt.

      Kan ju vara en body, med knappar i grenen?

        Grenen, ja! Mkt bättre än skrevet, som jag skrev ? (glömde ordet).

        Nästan ännu krångligare med knappar som sedan ska knäppas i en mörk illaluktande bajamaja.

          Hahah ?

      Personligen tycker jag det är enkelt att bra dra tyget lite åt sidan när man kissar, förstår inte riktigt behovet att ta av hela plagget?

        Men usch.

          Haha vadå usch? Inget kiss kommer ju på plagget och jag tvättar händerna efteråt? Hur är det värre än att killar håller i snoppen när de kissar?

            Det är vad du tror. Undrar dina vänner om du gillar fisk?

              Haha asså va, hur är det fatt egentligen? Som sagt tvättar man händerna efter toabesök, och ett hälsosamt underliv luktar inte fisk. Jag brukar också ”dra åt sidan” om jag har baddräkt och det funkar hur bra som helst.

              Intresserad av hur du gör när du byter tampong om det nu är så äckligt att komma nära könet med händerna? Luktar dina fingrar fisk när du har mens alltså?

              Va, luktar din fisk? En frisk fiffi luktar gott. Fiffi rules!

                Vem har sagt nått om min fiffi. Den mår så bra tackar som frågar. Var mest förvånad över människor som går runt med kissrester mellan benen.

                  Kissrester? På vilket sätt tror du att det blir mer kissrester om man drar baddräkten åt sidan istället för nedåt?

                    Du var aldrig bra på fysik vah?

      Ha,ha, fy fasen. Eller jumpsuit, som man får ta av och sen droppa på golv och kanske lite varstans i den lilla bajamajan som inte direkt luktar hallon?..

        Men du måste väl inte ta av den och lägga den på golvet??! Räcker väl att dra ned den nedanför rumpan och hålla i den?

          I en mörk, trång och sunkig bajamaja med 50 meter kö. Lycka till.

            Men precis! Dessutom kanske med lite ”innanför västen” och inte riktig koll på grejerna fullt ut (talar av egen erfarenhet…doppade (läs dränkte..)ett skärp i en bajamaja en gång, pga mörkt, bråttom-lååång kö och ”lite innanför västen”??

    De tre västklädda killarna får mig att tänka på ”vi komma, vi komma från pepparkakeland, på vägen vi vandra…. ? ?

    Svenskar på festival, så JÄVLA pinsamma. Själv bor jag i Nederländerna och här kan man gå på festival VARJE dag, hela sommaren om man vill. Jag får cringe när jag ser alla dessa flunsor som går på festival – de känns helt lost och vet inte riktigt vad d gör och varför (inte bara flunsor, utan svenskar generellt).

      Stackarn

      okej!
      Exakt vem önskade ditt svenskhat?

      Det märks att du bor i Nederländerna. Du verkar vara lite ”dimmig”.

        Varför skulle jag vara ’dimmig’ för att jag bor i Nederländerna? Förstår inte ditt resonemang överhuvudtaget. Bara för att jag bor i Nederländerna betyder inte de att jag använder droger ☺️ Märks tydligt hur dåligt utbildad du är. Trevlig sommar

          Tror fasen det är värmen, folk verkar helt wacko, skriver du 30 grader ist för 28 får du på ”moppo” minsann, beskriver du en stor bakdel som inte får plats i liten klänning blir ngn kränkt å en okänd människas vägnar och bor du i Nederländerna är du tydligen per automatik knarkare och ”världsvan”????

            Klart man inte kan säga att det är över trettio grader om det bara är 28

            Haha, är säkert också wacko men skrattade högt åt ”få på moppo” ?
            Tyckte det var helroligt ?

              Det faktum att du skrattar gör dig per automatik till ett ”icke-wacko”!!

          Din första mening kan du ju inte mena allvar med. Jag tror du mycket väl förstod vad personen ovan menade.

            Tyvärr måste jag hålla med om att väldigt många svenskar är pinsamma när de är utomlands och de som inte är pinsamma är så jäkla obekväma och livrädda att göra bort sig så man nästan får lust att gå fram och krama om dem och säga att allt blir bra.

      kan du länka till alla dessa festivaler som genomförs VARJE dag?

        ???

        Ja kommentaren var lite osmidigt skriven. Men det stämmer, tyvärr. Många länder i Europa har festivaler hela sommaren och varje håla med lite stolthet har minst ett större och flera mindre evenemang under sommaren. En sommar bodde jag hos en kompis i Saint Raphael, ligger på rivieran. Vi var på festivaler minst 3 ggr i veckan. Världskändisar kunde dyka upp och sjunga några låtar oanmälda så man viste inte riktigt alltid hur kvällen skulle bli. Man träffade massor av intressanta människor och väldigt tomt med svenska flunsor.

          Ok, om det stämmer så länka till webbsidorna för dessa festivaler som pågår varje dag varje vecka. Evenemang är inte samma sak som featival

            Varför googlar du inte själv? Inte allt speciellt komplicerat faktiskt.

              så de finns alltså inte, oväntat

            Evenemang är inte samma sak som festivaler, ok? En festival är ett evenemang. Googla själv, det verkar som den träningen kan hjälpa dig i framtiden. ?

              ja en festival är ett evenemang med ett evenemang är inte en festival, ok? Herregud vad det går utför med svenska språket Använd korrekt ord. Evenemang varje dag kan du hitta i varenda stad under sommaren, du kan däremot inte hitta festivaler varje dag hela sommaren, som världsvana mik hävdar men inte kan bevisa.

                Du har inte riktigt koll på skillnaden mellan evenemang och festival. Orden kan faktiskt användas som synonymer. Skillnaden ligger i orsaken. Ursprunget till ordet festival kommer ifrån att man vill fira något, filmfestival, blomsterfestival. Man hör det på ordet, fest. Evenemang syftar till att det är något man planerar.
                Att be någon länka och som du påstå att hen snackar skit när hen inte har lust är bara ett tecken på dumhet och lättja. Detta är en blogg och ingen doktorsavhandling. Leta själv.

        Varför kan du inte googla själv?

          De är du som har bevisbördan!!

            Hahaha är du dum på riktigt?

      Wow, vad världsvan du är.

      Åh Mik, så skönt att i alla fall du har koll. Nederländerna är ju så coolt…(not)
      Fint att du kan bo där.

        Ingen har sagt att det är ’coolt’ ??

          Du verkar ha rört om hos bittra Svenssongänget.

            Ja, herregud. Är det värmen tro? Gå och ta en kall dusch är mitt råd till alla lättkränkta, rättshaverister.

    Är de påklädda för att det är andra influcencers på wow än på den där sthlms festivalen där flunsorna sprang runt i string, eller ska man vara påklädd i götet men inte sthlm?

    skulle personligen inte överleva på festival när det är så här varmt

    Jag tänker att med tanke på de enorma summor dessa tjejer spenderat på sina kroppar så är det inte chockerande att det flashas. Det har fettsugits, gjort bröstförstoring(ar), transplanterats fett, lagt in bodyfillers och kämpat i år. Tänker också att stenhårda silikonbröst a la Alice och Bianca rör sig ju inte så det kanske inte är så riskabelt för Alice med toppen. Brösten står ju rakt ut som två hårda koner ??‍♀️

    Stackars djuren som blir stendöva.

      Vilka djur? Är de i skogen?

        Så du menar att ljudnivån inte sprider sig? Okej IQ fiskmås.

          Vilket otrevligt svar. Vad jag hört är wow en stadsfestival? Ganska långt från skogar tänker jag mig, Göteborg är ju stort? Förlåt så jävla mycket om det var fel… ?

            Nej i Slottsskogen i Göteborg där ALLA djur finns.

            nej det finns djur i slottsskogen, sälar, hästar, älgar, får, ankor mm. De vilda djuren kan ju sticka iväg, men de som hålls i djurparken kan inte undkomma ljudet.

            https://goteborg.se/wps/portal/enhetssida/slottsskogen/djurpark

            skit i den andra anonyma, vet inte vad det är med människor nu för tiden

              Jaha ok visste inte detta! Trodde det var i en stor park. Ja då var det synd om dem, måste de inte tänka på det när de ordnar sånt här?

                Man kan ju tycka det

                Det ÄR en stor park (el iaf var, innan Wow, efteråt liknar det mest en soptipp-gissa vilka som anlitas att städa upp..Jo, samma som Fodoras cykelbud) med massor av olika djur i inhägnade områden, hyfsat nära där musiken spelas.Skall sägas dock, att det spelas musik/uppträdanden på ställen i parken hela sommaren, så djuren lär vara vana.

        Det finns sälar, pingviner (kan ha fel) och diverse smådjur typ getter osv i slottskogen.. ?

          Pingviner i Sverige?! Det var något nytt ?Pingviner bor bara på nordpolen eller sydpolen, minns inte vilket.

            Det finns olika typer av pingviner. I både Australien, Sydafrika osv finns det många mindre pingviner och det är den typen som finns i Slottskogen med, inte kejsarpingviner som är den art som lever på sydpolen.

              Finns även pingviner längst med Sydamerikas stillahavskust hela vägen till Galapagos. ?

            Slottskogen är en typ av djurpark.

            Fanns pingviner på Skansen förr t ex

    Jag tycker det är jättekonstigt att all flunsor jag sett som ska gå på festivaler enbart pratar om sina outfits inte om vilka artister de vill se. Jag har varit på massa festivaler och alltid klätt mig efter väder bara, jag vill inte bli för varm men inte heller kall och blöt om det börjar regna. Har iofs aldrig gått på konserter för att visa upp mig och ta selfies utan enbart för att lyssna på musik.

      Man kan ju göra båda dock, både klädd för vädret och snygg. Dra tio val är ju lite speciellt och många vill klä upp sig/vara snygga. Men jag förstår vad du menar, men sånt är ju fokuset på deras kanaler.

        Fast inget av detta är ju klätt för väder eller snygg ?

          Nä men man kan! Men vad som är snyggt är ju väldigt subjektivt, de tycker nog det.

      De är ju inte där för att lyssna på musiken utan de flesta är där som ambassadörer för olika företag som de är där för att marknadsföra. Tex Hanna Friberg är där med zalando, just för att visa upp sig och göra reklam.

    Kan vi prata om WOWs greenwashing? De kör hela festivalen på dieselaggregat och släpper ut enorma mängder. Vidrigt! Framförallt när man samtidigt har extremt hög svansföring med vegomat och klimatfokus. Och samtidigt spyr man ut avgaser på full fart i en vecka ?

      ja och att de placerar en festival där det finns en djurpark. Skriker inte direkt omtanke om djur.

        Fast ljud blockeras ju också av annat som är
        ”I vägen”

      Veganförespråkare är inte kända för att bry sig om miljön, isf hade de inte förespråkat vegankost.

        va? Det har väl inte gått nån förbi att kött- och mejeriindustrin är förödande för miljön.

    Varför ser Alices huvud ut att vara tre nyanser brunare än resten av kroppen?

      Caia kallas det

        Dessutom ser det ut som om hon smörjt
        in ansiktet i olja.

          Det kallas glow ?

            Haha haha, varför är det bara flunsor som vill se ut som om dom har ett paket smör i ansiktet?

        Kanske är det den Caia BUS som ngn härom dagen beskrev ungefär som ”du och möblerna får färg”??

    Ot.
    Kaos-Katrin rantar vidare om barnens skola…

      Vad säger hon då?

    Vad är grejen med Alice frisyr? Stenhårt tillbaka draget hår i tofs.

      Slätar ut rynkor. Slipper botox.

        Hon är väl typ 25 år, då har man inga rynkor.

          Jodå, kråksparkar och bekymmers rynkan börjar smått framträda.

            Inte på alla. Är mkt äldre och har inte sånt.

              Alice kan ha taskiga gener och du exeptionella. Min mormor är 88 och har noll rynkor och helt slät hud. Finare än många 25 åringar. Tyvärr verkar jag inte fått hennes supergener.

    Håller med!

    Ja gud förbjude att skymta bröst, nåt som halva världens befolkning har. ”Sälja sig billigt” man undrar hur din uppfattning om kvinnors vara eller icke vara är i din hjärna. Vem styr sättet att se på kvinnokroppar?

      patetiskt att ha så lite att erbjuda som kvinna att det enda du kan göra för att få uppmärksamhet är att låta kroppsdelar hänga ut. Ja jag dömer människor som går runt utan att ha klätt på sig, kvinnor som män. Kan inte du fundera på varför män så sällan går runt halvt avklädda? Intressant kvinnokamp som går ut på att kvinnor ska visa så mycket som möjligt samtidigt som män har kläder.

      Vad vill du bli ihågkommen för? Tjejen med de intressanta idéerna eller tjejen med brösten? Jag vet vad jag hade valt.

    Inte särskilt många svenska influensers som fått en inbjudan till Köpenhamns modevecka? I can see why

      Paow’s fel hela skiten, danskarna tror svenskarna hatar Danmark?????

        Knappast. Svenskar har alltid lidit av någon slags missriktad hybris. De tror alltid att de är bättre, smartare och snyggare än resten av världens människor.
        Dessutom så är Babba Rivera inbjuden och postar för fullt. Men det är klart klasskillnaden mellan henne och valfri svensk ankdamms influenser är ju avgrundsdjup.

          ja men vi blir ju matade av sossarna framför allt att sverige och svenskar är bäst i världen. Hur skulle vi annars gå med på att bli sönder skattade och få så lite tillbaka för våra pengar?

            ”sönderskattade”? Hur tänker du nu? För du vill väl ha fri sjukvård om du el nära anhörig blir sjuk, ha ett skyddsnät om du ev skulle bli sjuk, arbetsoför, råka ut för en olycka osv? El tillhör du de som bara vill ha allt detta till låg kostnad enbart om du själv el de dina ev.råkar illa ut? Förklara annars gärna hur dessa saker skulle vara möjliga att finansiera utan höga skatter.

        Haha nä, känns väldigt långsökt. Otroligt svårt att hon skulle bli bjuden till någon av modeveckorna, tror inte modehusen har en aning om vem hon är – helt irrelevant för dem ju.

      Tror att en anledning är att Sveriges större influensers som typ Bianca, Janni och Kenza inte är modeinfluensers i första hand utan mer lifestyle.. Danmark däremot har ju en massa influensers som gjort sig ett namn just genom sitt sätt att klä sig. Kan typ inte komma på en enda svensk influenser som är kreddig i riktiga modekretsar.

        Emilia de Poret är där. Helt ärligt är skillnaden mellan Paow och Bianca, Janni och Kenza hårfin. Typ ”same shit different name”.

        Danskarna KAN ju mode, stil och verkligt hantverk på en helt annan nivå. Dessutom är de sjukt mkt mer, härligt laid back i sitt förhållningssätt till mode öht, finns inte tillstymmelse till den ängslighet man ser hos svenska sk. stilinfluencers.

      Touché

    Fy fan så fult folk klär sig idag

      Snart kommer du är bara gammal, bitter, ful och avundsjuuuuk kommentarer

        Haha ja dom kommer nog snart, men jag är gammal jämfört ?
        Men som kommentar nedan skrev, det är som dom klär sig ironiskt.

        Jag kollade rätt nyligen i min gamla skolkatalog från lekis (1996) och dagens 20åringar har verkligen snott stilen alt hittat låda på fritis med kläder man fick låna för att klä ut sig under leken ?

    Varför känns modet nu typ ”ironiskt” som att folk klär sig fult med flit, typ ” hahakolla va kul/töntigt/fult!” ?
    Eller så håller jag bara på o bli gammal ?
    O ja! Man får ha på sig precis det man vill!

    Tycker mest det känns som ”kolla vad smal jag är i dessa stora byxor fanns absolut inga mindre jag kunde ha”

      Såg Biancas bilder och allt fokus låg på indragna mage.men och den löst sittande byxlinningen

    Å nej, skinnväst må vara fult men hellre det än Katrin Z varken med eller utan diamanter eller vad som helst.

    Supersnygga!

    Lol…tror inte dessa influencers vet vad ”think outside the box” betyder. De är klädda ganska basic. Och Felicia A sätter inte en trendsetter så oroa dig inte över den där skinnvästen som hon har matchat så otroligt dåligt.

      Det mesta skriker ju 90-00 talet dessutom

      Felicia A är inte en trendsetter* ska det stå

    Både Alice och Bianca gillar att klä sig i små tunna toppar och klänningar som visar deras bröstvårtor sedan de skaffade nya bröst. Bianca måste ju till och med blurra sina bröst på hennes stories för att bröstvårtorna syns igenom hennes tunna kläder. Allt för uppmärksamhet.

    Är Bianca och Emilio Araya ihop?

      Nä tror han är homosexuell:O ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.