Alexandra Nilsson ryter ifrån till Hänt

Alexandra Nilsson ryter till när tidningen Hänt fortsätter att kalla henne för ”Kissie”. 
Om detta inte upphör så är det slut på intervjuer från röda mattan mm.

Lite intressant att hon nämner dokumentären på SVT, som även jag medverkade i.
Jag tyckte det var svårt att veta vilket namn att använda, eftersom vi pratade om dåtid – när Alexandra och Desireé kallade sig för “Kissie” och “Dessie”, samtidigt som det kändes respektlöst eftersom jag känner till deras inställning till de tidigare namnen idag. Till och med personen som intervjuade mig sa ”Kissie” och ”Dessie”, men jag tror jag tror jag lyckades navigera rätt där. 🤨

Att fortsätta kalla någon för ett namn som hen uttryckligt inte längre identifierar sig med är ingenting annat än en härskarteknik i mina ögon.
Höjden av respektlöshet.

Om amerikansk media kunde hänga med på Calvin Broadus, Jr alla olika namnbyten – här är några exempel: Snoop Doggy Dogg /The Dogg father/Snoop Dogg/Big Snoop Dogg/Niggarachi/Snoop Lion/Snoopzilla/DJ Snoopadelic/Uncle Snoop Dogg/Coach Snoop – så borde Hänt kunna komma ihåg att Alexandra Nilsson vill bli omnämnd som det och ingenting annat.
Tänker jag…🤷🏼‍♀️

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är hon och Andreas gifta? Det har jag missat.

   Nej, förlovade

   Jag tänkte precis på att det var lustigt att hon reagerade på att hennes gamla smeknamn användes men inte att han kallas för hennes make. Jag läste tidningens kommentar innan jag läste texten hon skrivit ovanför, och trodde först det var detta saken handlade om, innan jag läste vidare.

   Men till frågan, jag antar att många (kanske i synnerhet den tidningens läsarkrets) inte har koll på vem ”Alexandra Nilsson” är, och att det är anledningen till att det välkända smeknamnet används?

   Förstår dock om det blir tröttsamt när hon försöker ta avstånd från det.

    Jo, hon reagerade/noterade och fick en fråga om det men sa att hon valde att fokusera på det hon vill förändra.
    Sunt

     Ja då hon sa att detta var inget tidningarna brukade ta fel på och hon uttryckligen inte sagt ifrån att de inte skall skriva.
     Dessutom så spelar de väl kanske inte så stor roll vilken relationsstatus de skriver om de haft ihop det så länge, är sambos och tänker gifta sig om ett år. Det är ju inte direkt nedlåtande att kalla någon för make

    Jag tänkte så också. Vem sjutton vet vem Alexandra Nilsson är? Lite storhetsvansinne där. Så fånigt, hon kallar sig för ett namn som hon sen inte vill kallas. Då blir hon galen om någon använder det?

     Fast hon bryr sig inte ifall hon interiör igenkänd som Alexandra Nilsson.

     Känner mer…ojojoj..vilka problem människor har.
     Tror inte den som skrev menade något illa. Mer kanske syftade på dokumentären.
     Hon har vart Kissie länge. Äg det och stå för det, känner jag. Det är en del av hennes liv..även om hon nu vuxit upp och vill heta det hon heter.
     Skillnaden hade väl varit om det bara stått Kissie?

  Jag önskar vanligt folk kunde lära sig kollegors namn. Där jag jobbar är vi ca 30 anställda. Jag har ett ganska vanligt namn men stavar det med i istället för j, då mina föräldrar stavade det så som man gör i deras hemland. Vet inte hur många gånger jag måste säga till varje månad att någon stavat mitt namn fel i något protokoll eller liknande. Tröttsamt helt enkelt.

   Eller som ett ställe jag var vikarie på där varenda invandrare fick försvenskade smeknamn, typ varenda långt namn på K blev kicki. Kan inte tänka mig att alla var okej med det.

    Ööööööh wtf

     Jag jobbar med språkträning och jag kan lova dig att de flesta betydligt hellre vill ha en ny ”svensk” förkortning än att få det riktiga namnet fel uttalat…. 🙂 Men förutsätter väl att man i så fall frågar först.

    Jag bodde i USA ett år och har ett väldigt svenskt namn som de ej kan uttala. De frågade om vi kunde använda något smeknamn som var enklare för dem vilket jag självklart gick med på. Att bli kränkt för att folk från andra kulturer inte kan uttala ens namn (som ofta är rätt komplicerade och ovanliga på deras språk) tycker jag är rätt överdrivet. Det är nog lika svårt för en person från Eritrea att uttala namnet Astrid som det är för oss att uttala ett afrikanskt namn. Man får försöka anpassa sig till nya kulturer man befinner sig i för att förenkla för alla 🙂

     Folk kan lära sig uttala Daenerys Targaryen och Hermione, men att kunna uttala Shuen eller Kenza nää det orkar inte fru Svensson! Stina och Kicki får de heta därmed basta!

      Haha älskar detta!! Så sant!

      Min kompis Marie-Louise presenterar sig alltid som Mary när vi är ute och reser eftersom de flesta utanför Europa har svårt att både komma ihåg och uttala hennes namn. Det är inget hon klagar över utan det underlättar för alla att slippa lägga flera minuter varje gång hon presenterar sig på att försöka uttala namnet rätt. Det går inte alltid att förvänta sig att resten av världen ska anpassa sig efter en själv

       Stor skillnad på att turista och presentera sig för en bartender, och att jobba på ett ställe i flera år där kollegorna av ren lathet och otrevlighet vägrar lära sig ett namn.

        Jag har nyligen bytt jobb, det tog en månad innan jag mindes alla namn för de var så ovanliga. Kan inte stava alla än för det är mer knepigt. Men jag jobbar på det! Vilken arbetsplats har kollegor som hittar på smeknamn helt off??
        Jag får smeknamn av alla för att mitt namn är långt och har nog ca 5 just nu. Brukar få frågan om det är okej och säger alltid såklart. Vad spelar det för roll att de vill förkorta det.
        Men de där karaktärer du nämner vet jag inte hur de ska uttalas 😅

         Men då har de ju ändå frågat dig först om det är okej. Viss skillnad tycker jag motför att bara slänga på ett smeknamn (eller gammalt namn för att ”du är ändå den för mig”).

       Annars är väl Marie ett namn som används i många länder?

      Fru Svensson kan nog inte uttala Targaryen heller. Du jämför konstigt.

       Jag raljerar så det var inte direkt meningen att vara realistiskt.

     Jovisst, men det var tex en kille de började kalla för micke och han sa uttryckligen att han inte ville. Då kan man ju hitta på nåt annat åtminstone.

     Annars var det ett äldreboende så jag fattar ju att vissa namn kan vara svåra för äldre människor att komma ihåg.

     Fast det är väl ändå inte för mycket begärt att tex kollegor ska kunna lära sig att uttala ens namn rätt?!

      Har man ett namn som är extremt svårt att uttala på det språk som talas i landet man befinner sig i är det väl ganska artigt att i så fall föreslå ett eget smeknamn som man gillar som de kan använda istället? Eller acceptera att de inte kan uttala det precis som det låter på ens modersmål, ungefär som när alla amerikaner blev chockade över hur Tove Lo uttalades av svenskar för att de alltid sagt en amerikanskt variant (vilket inte är speciellt konstigt)

       Nej nu är det svensken som ska anpassa sig till utlänningar vet du väl? Vi ska läsa koranen innan vi uttalar oss och lära oss korrekta Arabiska uttal innan vi vågar tilltala någon. Annars är vi dumma ”Fru Svensson”

        Det är inte till din fördel att spela dummare än vad du är.

         Sätt dig ner.

     ’Aster’ är ett vanligt namn i Eritrea och det är ju inte långt ifrån ’Astrid’ i uttalet.
     Det är alltid lustigt när svenskar tror sig veta allt om andra länder och gör en massa antaganden om allt och alla.

      Som om utlänningar är ödmjuka vise män 🙄

       Nej, det har jag inte sagt. Alla borde jobba på det men nu handlade det om oss här i Sverige. Vilket är on topic.

      Lika ”lustigt” som alla antaganden som finns om oss svenskar. Något jag pratat mycket om med tillsammans med mina elever 🙂

    Sett likande. Men om någon stavade Anette med ett extra N då tog det hus i helvete…

    Det är allmänt känt att vita människor är dåliga/lata på att lära sig att uttala etniska namn.

    Något jag har lagt märke till på sistone är hur människor från Mellanöstern försvenskar eller byter till svenska/europeiska för- och efternamn. Jag förstår att vissa gör detta för att slippa att bli diskriminerade eller för att underlätta för sig själv och andra. Sen finns det också de som är kriminella och väljer att byta till svenska namn av olika anledningar.

     Jag tycker att det är många invandrar som bryter inte uttalar svenska namn korrekt. Varför anstränger sig dem inte lite mer i landet de kommer till?

      Fast det handlade väl inte om att lära sig PERFEKT uttal, utan att försöka istället för att ge upp på typ Maksim och ba ”Jag kallar dig Mats från och med nu”.

       Precis! Det är förståeligt att man inte kan uttala ett för sig komplicerad namn. Men man kan åtminstone anstränga sig.

        Fast det är en språkbarriär när man måste tänka efter och anstränga sig vid kommunikation. Det kan förhindra att relationer stärks och kommunikation kan bli lidande.
        Är ett namn så främmande att det är som ett nytt språk för en varje gång, så kan det vara bättre med ett smeknamn för att ingen låsning ska ske.

         Nu överdriver du. Kalla folk vid deras namn om de inte själva sagt att du kan göra annat. Hur svårt ska det vara?!

       Har verkligen aldrig hört någon göra så. Det där är ju myt du drar.
       Bott i Malmö i 17 år och jobbar uppenbarligen med både svenskar och invandrare från en salig blandning länder och samma med min umgängeskrets. Har verkligen aldrig stött på detta inte ens en gång. Smeknamn visst men då är det inte försvenskning utan förkortning på personens språk.
       Det du säger är rent skitsnack

        Så för att du inte har varit med om det så har det aldrig hänt någonsin?

      ”Jag tycker att det är många invandrar som bryter inte uttalar svenska namn korrekt.”

      På tal om att bryta… 😩

       Haha ikr. Fattade ingenting

     Samma med asiatiska. Har flera kineser på mitt arbete som har ett västerländskt namn de presenterar sig med. Svårt sen när man ska maila och inte vet vad Jennie heter egentligen.

      Apropå asiatiska namn! Är det ett visst folkslag som byter namn hejvilt så är det just asiater. Titta bara på K-pop artister. Många asiater är tvungna att ha ett västerländskt namn pga av sina komplicerade namn.

      Tycker det är komiskt när Pradeep med den tjocka indiska dialekten introducerar sig som John.

      Ofta döps barnen till både ett traditionellt och ett ”västerländskt” namn. Från början alltså

       Jo men min poäng var att det är svårt när de presenterar sig med ett namn men alla mailadresser osv står i ett annat namn. Vem var det som egentligen hette vad nu igen?!

        (På mitt jobb är det så i alla fall 😊)

       Nä, men det är vanligt att man, när man lär sig ett nytt språk, får ett extra namn på det språket. I alla fall i Kina.

     Struntprat. Hur bra är utlänningar på svenska etniska uttal? Är dem lata också?

      Lika bra som du är på att använda de/dem

       Jovisst men det handlade ju inte om rättstavning ändå? Hur bra är utländska människor på svenska etniska namn?

        Att uttala det med brytning (som vi svenskar också gör med de flesta utländska namn) är inte att jämföra med att vara lat och ge ett smeknamn för att man inte orkar lära sig namnet.

         Jag svarade dock på kommentaren som påstod att vita är lata/dåliga på att uttala utländska namn.

   Jag heter Lina. Väldigt vanligt och okomplicerat. Blev av kollegor kallad Linda, Elin, Linn, Linnéa och Evelina. Och ganska ofta ”hon den blonda”. Folk är inte så bra på namn, helt enkelt.

    Tycker det är en så hemskt otrevlig lathet folk lagt till sig med. Mam behöver inte kunna namnet på varenda människa man möter men kollegor jo då får man anstränga hjärnan en gnutta och aktivera minnet.

     Faktiskt! Och folk som inte kollar upp hur man stavar sitt namn, de missar bokstäver, lägger till bokstäver, skriver K istället för C… osv.

      Oh, I hear ya…

   Ja på mitt förra jobb stavade dom fel på både förnamn och använde mitt gamla efternamn som jag hade innan jag gifte mig, sa till att då ibland behöver man legitimera sig så då kan ju det bli fundersamt när det stod en sak på id och något annat på passer kortet.
   Sa säkert till 10 ggr men nope. Jag fick hänvisa till min chef att ringa till när det blev leg koll.
   Fick alltid ursäkten ”ja vi ska fixa det jag har lyft det med dom på tekniska avdelningen”, fan att dom gjorde.

   Invandrare är inte alltid så bra på att uttala svenska namn heller.
   Kan vi inte bara visa respekt åt båda håll för att visa namn är svåra att uttala?

  Tycker hon överreagerar lite. Absolut att hon försöker ta avstånd från namnet men när hon använt sig av det som ”artistnamn” i så många år är det ju inte konstigt att många fortfarande förknippar henne med det. Många hade säkert inte förstått vem hon var om de bara skrev Alexandra Nilsson, så förstår att Hänt skriver ut hennes artistnamn med för att förtydliga. Alla följer heller inte henne på instagram och har koll på att hon inte vill kallas så längre.

   Det är ungefär som nu när Kanye West vill kallas för Ye istället. Blir lite konstigt om man ska bli upprörd varje gång någon säger fel eller inte har koll på att de nu vill kallas något annat

   Absolut att inte alla följer och har koll. Men en skvallertidning bör väl ha koll på de som de ändå tycker är aktuella nog att skriva om?!

    Jo men de vill väl att även de som läser tidningen ska förstå? Skulle gissa på att betydligt fler förstår vem man syftar på om man säger Kissie istället för Alexandra Nilsson.

     Hade det varit okej om de skrev Alexandra Nilsson (tidigare känd under namnet kissie)?

      Undrar samma.

     Men de flesta som är intresserade av henne vet väl vad hon heter? Det är ändå en ganska snäv målgrupp vi talar om. Min mormor vet nog varken vem kissie eller Alexandra Nilsson är liksom.

   Alla vet vem Kissie är. Väldigt få vet vem Alexandra Nilsson är. Hade inte känt igen henne på den bilden om de skrivit AN.

    Man kan väl inte räkna med att ALLA ska veta exakt vem alla i en skvallertidning är heller. Om du inte vet vem någon är till namn så är den väl inte intressant för dig ändå?

     Tidningens syfte är ju att intressera läsarna, inte att få Alexandra Nilsson lycklig? Om det gör artikeln mer intressant för läsarna att veta vem det är på bilden kommer de såklart skriva det så att läsarna förstår?

      Ja visst. Men hon är ju också fri att tacka nej när de sen ”behöver” henne också.

       Självklart är det ingen krav att hon ska ställa upp på reportage eller intervjuer? Det innebär ju dock mindre exponering för henne själv så känns inte som en jättesmart taktik

        Tror inte att hennes följarskara påverkas så mycket av en artikel i hänt. Men visst.

        Alexandra är inte smart så.

        Var exakt min tanke när hon hävde ur sig på sina kanaler. Förstår om hon inte vill förknippas med Kissie längre. Men det är ändå hon själv som skapat den karaktären. Hon ”behöver” nog Hänt minst lika mkt som de behöver henne tänker jag.

         Tror att ni överskattar hänt. Och Alexandras följare också. De klarar sig nog fint utan varandra.

         Hon skapade den karaktären när hon var tämligen ung, ganska orättvist att hålla den mot henne resten av livet…

       Tror Hänt klarar sig gott utan röda mattan kommentarer från båda Kissie och Alexandra! 😂

    Klart att få vet vem Alexandra är om alla envisas med att använda hennes gamla namn.

   Inte riktigt samma sak tycker jag.
   Om Alexandra är tillräckligt intressant och aktuell att synas på bild i en tidning så vet folk vem hon är utan förtydligande.
   Det är inte mer konstigt än att ingen kallar Eminem för Slim Shady längre.

    Jämförde du precis Alexandra med Eminem 🥲

    Det är väl i alla fall lite mer som om Babben skulle presenteras som Barbro Larsson till en målgrupp som inte har särskilt bra koll på henne, typ gymnasieungdomar. Många vet säkert vem Babben är, men ingen vet vem Barbro Larsson är.

     Du tror väl inte att exemplet var där för att jämföra eminem med Alexandra? 😅😅 tänk lite nu

  Utgår från att hennes och andras gamla namn som de lämnat är satt på moddlistan här inne då?

  Haha! Bra pik i slutet. Hon kommer tyvärr för evigt vara Kissie. Ränderna går aldrig ur, eller hur säg man…

  Lite tjänar hon väl ändå på att synas i tidningar? Hon fyller ju på sitt ”kändisskap” så att säga och får marknadsföra sig själv i andra kanaler än egna sociala medier.

  Att Nyheter24 också fick sig en känga, är inget du väljer att fokusera på här… 😂😂

   Var det inte denna blogg som fortsatte med Blondinbella ett bra tag också?

    För att inte tala om att Elena Belle blev kallad sitt gamla namn här länge efter att hon bytt…

   Jag tillhör inte Nyheter24 och har ingenting att göra med hur de väljer att namnge personerna de skriver om. 🤷🏼‍♀️

  Såg Kicken på en av bilderna. Undrar vad som hände mellan honom & Niclas Wahlgren. De var ju superduper tighta ett tag & det kändes nästan to much, sedan upphörde allt häng dem emellan så plötsligt.

   Niclas började dejta festfixaren Johan Petres flickvän i smyg bakom Johans rygg, och då stod Kicken upp mot Niclas och sa att man inte gjorde så. Det tog inte Niclas och bröt med Kicken. Sen dess går Niclas och snackar en massa skit om sin gamla ”fru”. Så mycket för den vänskapen. If it’s to good to be true it probarbly is. Gäller både i vänskap och kärlek för hela Wahlgren klanen

  Trodde inte att hänts målgrupp visste vem Alexandra (eller kissie) var.

  Rätta takter Alexandra! 👏

  Kissie kommer alltid vara Kissie, Blondinbella kommer alltid vara Blondinbella, Natacha Peyre kommer alltid vara Natacha Peyre för mig. Kissie är ju inte en särskilt stor eller aktuell influencer så hon ska nog bara vara glad att hon ens får vara med i en skvallerblaska.

  Alltså får cringe av N som är gravid och tror att det är århundradets nyhet att just hon är gravid och av alla cringe reaktioner. Annat om typ mormor får veta men att de ska låtsas bli sååååååå glada. Hoppas ingen av polarna försöker bli gravid.

   N?

    Nicole Falciani (antar jag)

     Så varför skriver man inte det då?

      Lathet

   Men sluta. Klart man själv tycker att ens egen graviditet är stort! Kanske framförallt med första barnet.

   Du har inga vänner va? Jisses, skärp dig!

   Criiiiiiiiinge 😱😱😱😱

   🙄

  Vilken hybris.

  Fast det är ju under Kissie hon har blivit känd inte Alexandra. Enda anledningen att hon är på röda mattan är ju pga Kissie.
  Många blev mobbade av Kissie, undra om alla dessa personer känner att .. ja men nu ska vi kalla henne Alexandra för hon vill inte förknippas med det hon gjorde mot oss. Tänker att hon får
  stå för det hon skapade. Sen kan hon utvecklas och bli en bättre person men Kissie hände ju faktiskt

   Har hon påstått att det aldrig har hänt?

    Har jag skrivit det?
    Men hon vill ju inte förknippas med det.

     Och? Det är väl upp till henne? 😅

   Som man bäddar får man ligga.

   Tänker att det är 110% så det är, hade hon varit en snäll normal tjej som bjussade på tips var juste osv så hade ingen kallat henne kissie. Folk vill helt klart att hon ska förknippas med kissie och inget annat. Fattar inte hur svårt det kan vara att förstå.

  OT. Jag funderar på en sak som några här säkert har erfarenhet av:

  Hur har ni som fött barn under er studietid haft det med föräldrapenning och en oskyddad SGI?
  Jag har studerat senaste 2 åren (med fullt csn) extrajobbat under tiden och sommarjobbat, utan glapp emellan. Räknas detta som en skyddad SGI? 😬 Försvinner SGI:n så fort jag slutar ta CSN och slutar extrajobba?

   Öppet spår är på onsdag 20.00

   Kan det vänta två dagar?

   Hör med försäkringskassan?

   Ring försäkringskassan. Jag blir alltid orolig när jag läser svar om den försäkringen jag jobbar med. Det kommer alltid tvärsäkra personer som har superfel. Och när jag har förklarat i egenskap av handläggare så kommer någon in i diskussionen och bara ”det är för jävligt, så borde det inte vara…” och börjar tjafsa när ts bara bett om tydliga svar och man får förtydliga att det är inte personliga åsikter utan lagar och regler som vi får förhålla oss till. /handläggare FK

    Du låter verkligen som en handläggare på FK. Ta det som du vill.

     Haha 😁 rätt man på rätt plats eller hur är det man säger? Ska dock sluta för lönerna suger i förhållande till det jobb vi gör. 😒

   Nej det ska den inte så länge du pluggar men det är Försäkringskassan du ska ringa inte fråga här

  Fast ”jag ställer upp på intervjuer och att filmas”, ha,ha,ha, hon vill ju inget hellre än att synas. F.ö hade jag knappt vetat vem det var om de bara skrivit ut hennes riktiga namn, och hemska tanke, om ingen/få känner igen eller vet vem hon är, då hade hon nog tyckt DET varit hyfsat tröttsamt.

  Det roligaste med att se influensers i tidningar är ju att man knappt känner igen dom när bilderna inte retuscheras😂

  Höjden av respektlöshet var väl ändå att ta i

  de hade ju kunnat skriva fd. kissie ungefär som man säger fd. statsminister

  man kan väl inte jämföra kissie och vanliga människors kollegor.. hon är ju en ”allmän person”, hon är känd som kissie vare sig hon vill kalla sig det längre eller inte. vem säger tex antonio hysén? nej man säger väl oftast anton. vem säger ye? nej man säger kanye west. vem sa nånsin snoop lion? han kommer alltid vara snoop dogg!

  Att fortsätta kalla någon för ett namn som hen uttryckligt inte längre identifierar sig med är ingenting annat än en härskarteknik i mina ögon.
  Höjden av respektlöshet.

  @camilla Jag kanske minns fel men du har väl själv kallat henne Kissie och dylikt rätt länge? Typ Kissan också eller nåt? Och fått kritik för det?

   Nä, jag slutade med det rätt snabbt när några här inne checkade mig på det, i samband med att hin slopade ”Kissie” och med all rätt.
   Nu är vi halvvägs genom 2022…

    Bläddrade tillbaka i bloggen och såg att det var förra året, 2021, du skrev att du skulle sluta med dina smeknamn på folk i bloggen. Så ja, typ ett år sen.

    Jag håller med om att det är nedlåtande och taskigt att använda namn som folk uttryckligen sagt att de inte vill bli kallade för, likaså att, som du gjorde förut, hitta på egna taskigt smeknamn. Därför blir jag förvånad över att du skriver ett inlägg som det här helt utan att beröra det faktum att du själv gjort detta i flera år. Du får det att låta som en självklarhet men det var senast förra året som du kom till insikt.

    Men bättre sent än aldrig antar jag 😬.

     Jisses vad präktig du ska vara då. Du har aldrig sagt eller gjort fel och sen ändrat dig?

     Jo, men det var ju smeknamn som typ ”GabJoss” eller ”JosieQ”, inte gamla namn som de identifierat sig med – som exempelvis Kissie.

      Tänker på den bloggerskan som hade en pojkvän du envisades med att kalla ”mon amour” också 😛 Men men…

       Det var ju HENNES smeknamn på pojkvännen, inte mitt.

   Hon har ju själv behandlat folk respektlöst i alla år, karma liksom.

    Håller med, nu när hon inte vet vad hon ska göra med resten av sitt liv så måste hon försöka hålla sig relevant med att hitta på massa trams i stället 😛

  Önskar så en granskning av Julia Franzens alla pulver och piller för viktnedgång.

  Kolla hennes stories idag!

  Du kallade Isabella för blondinbella långt efter att hon tog avstånd från det namnet, måste vara ganska nyligen du slutade med det.

   Nej, men du får gärna googla om du vill vara säker.

  Amerikanska medier har INTE kallat Snoop Dogg för alla hans olika konstiga namn. Kolla TMZ, de kör Snoop eller Snoop Dogg genomgående. Vore vansinne att behöva catera till kändisars namnbyten hela tiden.

  Fast nej… respektlöst hade det varit om de endast kallat henne Kissie. De använder ju hennes namn men med Kissie som smeknamn, dvs. det namn som hon vill ska användas men lägger till Kissie så att ”folk” ska veta vem det är. De allra flesta har svårt för namnbyten och fortsätter att använda det namn som mn lärde sig först. På mitt jobb kan man t.ex. tydligt se ungefär när folk började för då kallar de vissa funktioner/saker/etc. för olika saker. De har alltså döpts om flera gånger sen dess.

  Jag tror även att Marko Lehtosalo är Markoolio för de allra flesta även om det var många år sen han använde det artistnamnet. Samma sak med E-type.

  Sen att Alexandra inte vill att de ska skriva Kissie längre är ju en annan sak som de kanske borde respektera… men de prioriterar väl sina läsare.

  Nä då, hon beter sig fortfarande som en barnslig liten Kissie så fort något inte passar så Kissie är ett jätte bra namn att använda tycker jag 🙂 Speglar hennes personlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.