Oliver Hunts klipp och klistrareklam

Vänta lite nu, kan vi bryta ner den här reklamvideon från Oliver Hunt en smula?

Först står han i sitt badrum och sprutar sponsparfym på sig, sen klipper han in en video på sig och dottern som ska ut och flyga och avslutningsvis får vi se en Hasselhoff-isk video på Oliver från när han och Antonija var på surfresa i Puerto Rico.
Jag antar att man ska tro att han tar med sig dottern till Puerto Rico, men det är ju så fel det kan bli.

Videon på honom och dottern är från när de flög till Umeå i mars för att träffa hans familj, och har ingenting med varken parfym eller Puerto Rico att göra.
Är detta vad den ”fattige” influencern tvingas ta till när kosingen inte räcker längre än till Umeå? Han gör liten av en ”Johanna Olsson” som photoshoppade in sig i andra influencers bilder från Paris istället för att ta egna.
Det är snålare tider för många av oss, med höga elpris och dyrare drivmedel, så man tager vad man haver, nöden har ingen lag – eller hur Oliver? ?

Jag är inte den som är den – fake it ’till you make it liksom!
Arrrriiiiiiba!

Tack för tips! 

 

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Osmakligt att utnyttja dottern på det här viset, särskilt när han har henne endast när det passar honom och struntar i avtalade tider med mamman.

  Nä, riktigt ogenuint och kasst.

   Vad anser du är skillnaden mot att han hade haft med dottern i en reklam för tex newbie?

    Absolut ingen. Det är precis lika illa.

  Snälla uppmärksamma Alva sperle som köpt följare och likes och utnyttjar Lovisa barkman för att få följare haha

   Hennes reels har ju jättemycket visningar så nej det tror jag inte? Alternativt hej Alva ?

   Kommentarer också.

   Men är du här idag igen? Varför är du så så arg/avis/whatever på denna kvinna? ?

  Tycker inte att det känns som att han försöker lura tittaren att han var där med dottern, utan snarare klippt ihop några klipp som passar med varandra och förknippas med att resa ? (sen är det förstås osmakligt att använda dottern i reklam)

   Han har klippt ihop några klipp som han tycker gemensamt beskriver honom som en ”drömmig” snubbe tror jag ? ba kolla vilken hunk jag är OCH jag är en omtänksam pappa, swipea höger dirr

  Fast nja, han skriver ju att doften är en hyllning till resor och nya upplevelser och att han längtar tillbaka till Puerto Rico.

  Då tänker jag att det är olika resor och att olika reseklipp inte blir konstigt ?

   Dvs resor är ju inte bara utomlands, kan även vara upplevelsen/resan till Umeå tex.

   Håller med! Ser inte alls vad Camilla beskriver i sin text. Snacka om att försöka hitta fel. Men det är ju typiskt en viss typnav folk ?

    Håller med dig! Känns verkligen som att leta fel, och tycker han förklarar väl hur han tänker ?

   (HAHA btw, ser nu att jag skrev Puerto Rico när det eg va Costa Rica ?)

   Denna parfym får mig att längta tillbaka till costa rica. Det är väldigt specifikt. Videon blir konstig för man undrar vad har hans resa till costa rica har att göra med att han åker inrikes med dottern.
   Hade hans punshline istället varit; Dofterna påminner mig om resor jag gjort.” Då hade det hängt ihop. Nu är det bara en ogenomtänkt reklam gjord av en amatör.

    Till resor, nya upplevelser OCH Costa Rica. Ja du får tycka vad du vill såklart. Men jag tycker han är tydlig med att det inte bara är Costa Rica

  Vore ju trevligt om alla referenser du länkar till i tid och otid faktiskt funkade..

  Aruba heter ön faktiskt ??

   aruba och uttrycket arriba är inte samma sak ????

    Vah och jag som trodde Arriba var en ö i Karibien, eller vänta aruba kanske var motsatsen till upp? Haha sov mig igenom spanskan och allt annat i skolan. ??

     Motsatsen till upp? Du menar… Ner? 😛

      Haha ja arriba betyder ju upp. Det är inte bara ett slanguttryck. Aruba är ju dock en ö och betyder inte ner, som råkar vara abajo.
      Var kanske en smula missriktat sarkastisk.

  OT, men handlar om att använda sina barn för content. Följer någon här Jennifer Dolleris, Linn Ahlborgs brors flickvän? Jag gillar hennes videor, men hon har byggt sitt konto på att visa Aston och visar honom i exakt varje video. Tycker ni han är liten än och det är därför ok för Jennifer att visa upp honom hela tiden? Jag är kluven.

   Jag är inne och tittar ibland och fascineras över såna som hon som enbart är kända pga någon annan (i detta fall Linn). Men jag kan tycka det är lite mycket precis som du säger

    Det är väl lite som Melinda Criborn? Hon hade ju aldrig haft några följare om hon inte var bästis med Wahlgren/Ingrosso eller tillsammans med Nause.

     Exakt! Likaså Sanna Jörnvik och Malin Gabrielsson som är sambos med Jonas och Carl i JLC

   Jocke och Jonna. Deras barn har t.o.m egna instagram konton. Och deras barn är med i nästan alla deras samarbeten, oavsett vad samarbetet gäller.

  Har svårt för den ”mannen”

  Tycker inte att man tror att dottern är med till surfresan alls. Det står ju hyllning till resor och nya upplevelser och han har gjort en film med olika såna klipp

  Undrar hur det går med hans youtube, han har sagt många gånger att han ska starta en men uppdaterar knappt sin instagram

  Och?! Det är ju uppenbarligen en reklamfilm.. inte så att bilderna från costa Rica ser ett uns ut att vara från en resa med barn.

  Sen känns hela klippet med dottern som att det inte alls matchar det han gör reklam för

  gabjoss nämner i story att barnets namn inte är kian som jag sa eller kelian som någon annan förslog, nu vet vi att hon läser trots att hon sa att hon inte gjorde det ?

   Men vad ÄR det då för namn? Jag trodde verkligen på Kilian. Skulle ändå vara kul om de gick helt off character och valde typ Kåre eller Kenneth.

   (Jag har en ny gissning: Kid???)

    Out of character* menade jag:/

    Åh nej. Inte Kid. Men bra gissning!

    Men Kid, Kian, Kelian /Kilian, Kevin, Kasey känns så WT och som ngt så sjölvklart ändå. Som att de inte kan ta ngt klassiskt för att storebrorsan heter Jason.

    Jason och Karl eller Jason och Kalle känns inte så troligt.

    Eller så tar de ett amerikanskt Och stavar ”fel”.
    Typ ngt som alla stavar med C men så har de valt K.
    Kameron, Kole, Kane etc.

     Nu heter min son Kian. Vi har utländskt påbrå så jag ser inte hur det skulle vara WT för oss ? (skrattande smiley om den inte dyker upp nu).
     Jag tror att namnet kan vara Kai efter hon den där kändisens barn. Hon är modell och han är artist. Kan inte komma på hennes namn. Gigi?
     Hennes pappa är arab tror jag. Men iaf. Deras barn heter Kai. Många verkar Mange sina barn efter den lilla babyn nu.

      Khai heter hon och det är en tjej, gabjoss ska få en pojke! har inte hört talas om någon annan som döpt sitt barn till khai?

     Kane är väl ändå mer vedertaget än Cane? Eller

   Hahaha det är så kul när man googlar pojknamn på K nu och föreställer sig Gabjoss unge heta Kjell, Kurt, Krister eller Klas-Göran

   Det kanske är ett toppliste- namn som de satt dit ett k på så det blir lite lagom ”unikt”? Kanske Koah, Killiam, Kiam, Kugo, Kucas (mindre troligt), Kadam, Koliver, Kotto eller kanske Karry?

    KUCAS!! ??

    Alla dessa förlag på namn, var nog det roligaste jag läst!?

    Skrattade orimligt länge åt Kucas??

    Kucas!!? Kolliver gillade jag på något konstigt vis

    Kotto!! 😀

    Skrattade så jag grät til din kommentar. Kucas är ju bäst Hahaha!

    Står på jobbet och försöker hålla mitt asgarv inne. Omöjligt när jag läser Kucas XD !!! Roligaste på länge.

   Kan ju iof varit folk som dm:at med ?

   Kim? ?

    Eller Kimmi

   Kameron, Kasper, Kaspian, Kenzo, Konny?

    Ja Kenzo tror jag!

   Kevin?

    Kevin är dock inte ovanligt som hon säger det är ?

   Säkert Konstantin. Ni läste det först här!!!

    Tror Kane.

    Keanu Possler?

   Jag gissar på Kaspian eller Kingston eller varför inte helt enkelt Kalle.

    Kingston tror jag absolut är en kandidat! hon kommer 100 % ha ett trashigt amerikansk namn iallafall!

     Omg jag dör om det är Kingston

     Kingston måste det ju vara! Hette vår gamla häst!

      tror hon tror Jason & Kingston klingar bra ihop ?

       Har hon inte skrivit att det är blivande pappan som kommit med namnförslaget? Isåfall känns han ju 100% som en kille som vill ha en ”grabb” som heter Kingston eftersom hans son är en KING… ??

        haha har hon? försökte leta upp inlägg där hon skrivit förlag men kanske var på story ? men de är 100 % ett par som kommer trycka upp tröjor med king, queen och prince på ryggarna ?

   Säkert nåt ”coolt” och ”unikt”.
   Troligtvis med amerikansk klang också.

   Typ ”Knight” eller något

    Kayden är en stark kandidat också!

     Är det ens ett namn? Fenomenet med att man tror att ungen blir unik om man ger sett ett unikt namn är så skrattretande. Barnet vars föräldrar ger den ett namn som alla kan stava och uttala kommer vara för evigt tacksam.

      allt kan ju bli ett namn egentligen, i usa är det ju väldigt vanligt att döpa sina barn till ord numera, typ Monday, Sage, Midnight ?

  Fast det är väl bättre att ha återanvända gamla klipp än att åka på en ny resa?

  Är det någon här som reagerat på Underbaraclaras podd om Finland? Eller koketterandet med Malin Wollin? Eller att hon tilltalar sina läsare i elak ton som påminner om högstadiefasoner?

   UnderbaraClara i sitt rätta esse. Hon vill framstå som präktig och ”rar” men är egentligen rätt bitsk och precis som andra influencer ego. Nåde den som har en annan åsikt än Clara.

  WOLLIN OCH UNDERBARACLARA dissar också twerkande och att stå på knä, då de diskuterar sanna marin 😀 och tycker det är OVÄRDIGT, som Clara Lidström säger. En kvinna är ovärdig då. Samma Clara som poserar i tight blus och kallar sig själv tuttfia ibland. Som flämtar om pennkjolar och urringningar och städar duktigt hemma och dukar nätt. Nä men seriöst, jag skojar. Jag förstår inte bara varför Wollin Och Lidström håller på så här? Någon som tycker de är roliga? 😀 varför håller svenska bloggerskor på med det här ännu? Som Kissie år 2012.

  kan du inte skriva om Vanja Wikström och WoA och den här användaren på opensea som köper upp begagnade NFT:s för att hålla priset uppe? (kolla kommentarerna på förra inlägget). blir allt mer nyfiken!

   Nä tack, inga fler inlägg om det där ? Min hjärna rullade runt och fattade inget. Så tråkigt inlägg ? Och ja jag kan scrolla vidare. Men då har jag inget nytt roligt/intressant att läsa ?

  När jag läste inlägget så tänkte jag att det här omöjligt skulle kunna vara något som du skrev självmant.
  Och se på sjutton, det kom allt ett ”tack för tips” på slutet!
  Nääääääär ska poletten trilla ner att det bara är troll som skickar in sådana här tips??

  OT Mitt hjärta brister verkligen för Bianca Ingrosso i början på hennes senaste vlogg. Men samtidigt som hon för en gångs skull känns så öppen och ärlig om det jobbiga så förstår jag inte detta tjat om magsår? Återkommande blödande magsår går inte alls med vad hon äter och konsumerar i alkoholväg. Jag har dessutom så svårt att se hur detta inte skulle föranleda en utredning och eventuell antibiotikabehandling vid Helicobacter pylori sett till att det kan vara livshotande. Varför ljuga om just detta?

   Hon har förmodligen en period då hennes ätstörning blivit värre. Hon vill nog prata om det men kan inte pga det kan vara triggande/hon tycker det är pinsamt så hon pratar om det genom termen magsår.

    Jo det kan nog ligga mycket i det. Samtidigt har jag så svårt att se varför hon skulle skulle undanhålla något hon samtidigt är så öppen om att hon har, men en ätstörning är ju sällan logisk. Tror det skulle vara givande för henne att våga vara mer öppen och ärlig och slippa känna skam, men det kan nog vara väldigt svårt i en situation där man är så pass exponerad. Hoppas oavsett hon kommer må bättre framöver, tror uppbrottet kommer gynna sig i längden om det håller sig så.

     Grejen är den att en ätstörning är ingen förkylning som man får, blir dålig, blir bättre. Det är ett självskadebeteende och man vet att när man väl delar med sig av det måste man även försöka sluta med det (och lägg på att vara känd/förebild för unga på det), folk kommer kräva av henne att dela med sig av tillfrisknandet. Väldigt svårt om man är inne i spiralen, man ”vill” inte sluta då.

      Triggar ingen att hon använder sin ätstörning aka. ”magsår” till att exponera sin sjukt samala kropp? Om det har skett hälsosamt och hon mådde bra – absolut. Men när Sverige tassar på tå vetandes att hon är så smal pga. ätstörning, kanske reklam för underkläder och annat inte ska ske… just nu? Klart det triggar henne att fortsätta hetsa sig själv till att vara smal? Det säljer ju?

      Vet inte vart jag vill komma, men kanske att folk runt henne säger: ”Vet du, vi pausar kampanjerna / samarbeten under en tid… Det känns som att du inte mår helt ok? … osv.”

      Tänker på alla tonåringar som ser upp till henne, vet om hennes ätstörning — men samtidigt ser att det gynnar henne både på sociala medier och ekonomiskt, att fortsätta?

   Magsår är ett virus

    Nej, magsår är ett medicinskt tillstånd. I många fall, men ine alltid, orsakas den av en bakterie kallad Helicobacter pylori. men det har inget med virus att göra.

    Bakterie menade jag. Är lite trött.

    Vissa påverkas inte alls av olika födoämnen medans andra kan bli superdåliga.

    Värre är det med klassiska värktabletter.
    Men om man kan dricka eller så är hägst individuellt, men vill man bli bra ska man försöka äta så ren mat som möjligt och så klart skippa alkohol, alla dessa kaffe och energidryck!

    Skrev en rättelse direkt men hamnade i mood.. suck

   Men hon har väl inte sagt att hon har blödande magsår?

    Jo, ibland

  Det är väl jättemiljövnäligt och bra att använda gamla resebilder?

  Fattar ingenting om detta drev faktiskt, reklamen är väl mer än ok ändå? Han klipper ihop små avsnitt från sitt liv som han tycker om, får godkänt av företaget han jobbar för här o ja att använda barn över lag i sociala medier lr reklam är han ju inte ensam om. Mamman visar ju upp na i varje inlägg så…det är väl upp till var o en sen kvittar det vad nån annan tycker om det. Egentligen.
  Men klirr i kassan blev det sannerligen av denna lilla reklamfilm – han måste fått hur många tittningar som helst för det har spridit sig som en löpeld????
  Smart Oliver ?

   Drev? Haha

    Försök till drev. Det är säkert Olivers dotters mamma som skickat in ”tipset”

     Så tråkigt när föräldrarna inte kan vara mogna och samarbeta för att barnet ska ha en bra relation med båda föräldrarna 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.