Katrin och Bingos försvarstal från gårdagen

Om du missat allt vad Katrins pimp och horfest så bör du läsa det här inlägget först. 

Så här låter Bingo och Katrins försvarstal för att ha klätt ut sina barn till horor.
De är snarlika, men med största sannolikhet inte skrivna av någon av dem med tanke på att de båda omnämns i tredje person.

Så här har även Ida Warg försvarat sitt deltagande:

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ida Warg gör sig väldigt dum när hon tror att folk inte hade reagerat på dubbelmoralen i att ena dagen gå på anti trafficking-galor för att senare gå på hor/hallick-fest, ifall det inte hade funnits barn där. Eller hon kanske bara är emot trafficking av barn men vuxna är ok?

   Alltså det kan ju tyckas vara en liten grej, en mer person som klär ut sig och går på festen spelar ju ingen roll i det stora hela. Men det hade ju varit ett bra tillfälle att faktiskt säga nej och stå upp för det hon brinner för (ok, nu kanske hon inte brinner för organisationen direkt, verkar ju inte så) just för att hon har en koppling till den. Det om något skulle ju kunna skapa uppmärksamhet och mer pengar till dem. Nu undrar man bara om gon egentligen bryr sig, alls. Och om hon faktiskt gör det så är ju det minsta man kan göra att helt enkelt tacka nej. Även om det känns tråkigt. Men det borde väl ändå kännas bättre i själen att faktiskt stå upp för det man jobbar mot?

    Hon och de andra inbjudna gästerna har inte ryggrad nog att tacka nej. Då missar man ju möjligheten att lägga upp massa content på sociala medier.

    Helt ärligt så tror jag inte att hon förstår problematiken med trafficking, kanske inte ens prostitution. Hade hon gjort det hade varningsklockan ringt direkt när hon fick den här inbjudan. Ida Warg verkar ändå ha en stark moralkompass när det kommer till vissa frågor och jag tror faktiskt att hon inte medvetet vill bidra till normalisering av prostitution och utnyttjande av svaga. Jag ursäktar inte alls hennes beteende men tror att det här kanske kan bli ett tillfälle för henne att öka sin kunskap och förstå varför det här blev så fel.

   Hon har även plockat ner bilderna från festen. Hoppsan, matchade de inte bilderna från välgörenhetsgalan?

   Som vanlig visar denna grupp av människor en väldigt dålig hållning och det kanske beror på att de skiter i vad folk tycker bara de får uppmärksamhet eller så är de bara blåsta? Vanligt förnuft kan man kanske tycka fanns hos de flesta även om de inte läst på om vett och etikett men gång på gång upprepas deras dåliga val och dubbelmoralen visar sig i sitt fulaste. Visst ska man ha kul men inte på andras bekostnad. Tycker jag.

   Väldigt dumma ursäkter, pinsamt. Ida som ljög att Katrin inte visste om att barnen skulle komma – det säger ju Katrin i podden fast att sönerna skulle vara utklädda till pimps, lika illa det, fast hon blev väl överraskad att de kom klädda så som de gjorde kanske. Måste de vara klädda så för att framföra en sång, och kallas det de kallades av Julia. Sedan att Bingo och Katrin låtsas att de tog bort bilderna när bilderna med all sannolik togs bort av instagram pga anmälningar. Temat var sjukt bara det men gissar att det var för att Katrin gärna ville få visa upp sig i sin porriga kjol och för att de skulle chockera och få uppmärksamhet. Flera som var där kände sig väl väldigt hemma med temat om man säger så, var ju några sexarbetare där. På Katrins 40-årsfest var det ju också lite naket, manliga strippor var det väl där och en Puma dansandes med nakna bröst. Bingo och Katrin har nog väldigt mycket ångest pga all kritik, de vill ju inte få problem och bli av med barnen, det ska de ändå inte behöva tycker jag, däremot tycker jag alla ska avfölja Julia, hon betedde sig vidrigt så AVFÖLJ Julia.

    O Katrin vill nog inte bli av med ICA o COOP

   Ida Warg är uppenbart rädd att mista alla sina underleverantörer av sina produkter pga sitt deltagande av denna hallick o horfest, Apoteket t.ex vill sannerligen inte sammankopplas med reklam för trafficking o små pojkar utklädda till kvinnliga horor!!

   Se hur det gick med Paolo Robertos liv efter sitt sexköp, ALLA hans underleverantörer avslutade sina samarbeten med honom, hans varor blev Paria!!!
   Han blev av med ALLA jobb pga denna trafficking försäljning av sexköp!

   I detta fallet är det ännu värre, när man nyttjar sina egna barn helt omdömeslöst genom att anspela på trafficking o klär ut små pojkar till horor o stolta användet insta o story till o med o stolta filmar barnen o visar upp dem!!! o lägger ut barnen till allmänt beskådande!

   Räkna med att pedofiler nu spridit bilder o filmsekvenser med dessa barn utklädda till horor med anspelningar på barnprostitution.

   Sedan därutöver desperat försöka vända deras galna tilltag MOT de som med all rätt har starka åsikter mot detta bevisar bara hur korkade o omdömeslösa o omogna alla som deltagit på denna hallick o horfest är!

   Sitta o sudda bort obekväma kommentarer på sina insta, stänga kommentarsfältet är bara ett kvitto på att dessa människor är mycket väl medvetna om att deltagandet på en fest med traffickingtema som hallick o horfest kan förstöra hela karriären för de som deltagit, vem vill hamna i frysbox som Paolo Roberto?

    Spot on! Och nu kan de gott leka ”offer” vilket de älskar när de nu får en sååå stor HATstorm mot sig. Istället för att påriktigt tänka efter. Patetiska är vad dom är.

   Sunkigt tema. Pinsamma kändisar.

   Hade velat ha det lättklätt kunde de istället haft en var fri fest med tema 50 shades.

  Daniel Paris verkar i alla fall i förväg ja reagerat på temat då han låtsades tro att det var horse, inte hoes, och kom med en käpphäst. Troligtvis tyckte han temat var uselt men att hänga med ”kändisar” är så viktigt att han inte kunde avstå.

   Han och Katrin är typ bästa vänner så han var nog väl medveten om vad temat var. Men skönt att han åtminstone inte ville ställa upp på det själv

    Läste din kommentar helt fel. Sorry! Jag håller med dig

    Trams! Han ville inte ställa upp men vågade heller inte vara den som sa ifrån. Han har gjort lika mycket fel.

     Det blir inget program på UD för dig i alla fall. Tycker det var ett väldigt bra sätt att ta ställning mot temat!

    Tycker att han tacklade det helt rätt! Förstår att man går på en fest som ens bästa kompis har men snyggt att han gör ett tyst statement och inte ställer upp på deras usla tema.

   Men han kunde väl ha lite ryggrad och låtit bli att gå dit. Han lär ju kvittrat och hejat på Katrin när hon pratade om temat. Hur skulle Daniel kunna låtit bli en fest så kändiskåt som han verkar vara.

    Han kan ju inte riskera att förlora sitt kända kompisgäng. Han glider ju runt på deras framgång.

     Ha lite förståelse. Det handlar inte bara om att ha ett kändisgäng, det handlar om att ha ETT gäng. Vad får dig att tro att han skulle ha så många fler kompisar utanför?

   Daniel Paris har ju sitt levebröd från TV4!! Att medverka på en fest med traffickingtema innehållande medverkan av två små barn utklädda till horor borde ge honom sparken från TV4!!!

   Alla andra programledare som anspelat på sex har omedelbart fått sparken, som bröderna Timell, P Roberto, o då handlade det inte om fester där barn var utklädda till horor, så i detta fall är det lika omdömeslöst att låta honom vara kvar på TV4. När folk ska se på Kodlotteriet o se Daniel Paris dela ut priser till folk så kommer man att minnas o tänka på hans omdömeslöshet att delta på en hallick o horfest hos Katrin som själv fick sparken av TV4 Idol där hon hånade o bar sig illa åt mot deltagare.

  Cam, vad svarade Nyheter24 angående att ta bort videoreklamen som jagar en här inne? 😄

   Att de vill försöka hitta en fungerande kompromiss, så jag låter dem göra det ett tag för att se vad de kommer fram till.

  Kanske är det någon sakkunnig som gjort klart för Bingo och Katrin att detta verkligen inte ser bra ut och att de måste inse allvaret i att det troligtvis gjorts ett flertal anmälningar som denna gång är välgrundade.

  Jag kan bara inte begripa hur man som förälder kan klä sina minderåriga barn i sexiga underkläder och gå med dem på en fest med h o r tema där barnen själva kallar sig horor?!! Och dessutom lägga upp bilder och filmklipp på barnen på sina sociala medier med allt vad det innebär och där barnen inte är mogna att förstå vad det kan innebära.

  Bingo och Katrin är fantastiska föräldrar i grund och botten som gör allt för sina barn. Ivarjefall utåt sett. Men det har också hänt att de beter sig väldigt gränslöst inför sina barn.

   Det är obegripligt.

   Tycker de är helt olämpliga. FIlmar sina (halvnakna) barn jämt och ständigt och lägger upp.. Katrin har 0 samvete.

   De är inte fantastiska föräldrar, långt ifrån. Tänk allt skit de visat och delat med sig av. Barnen går i skola.
   Som sagt de är långt ifrån bra föräldrar.

   Fantastiska föräldrar? Skulle inte tro det.

   Nyfiken på vem du är anonym som tycker är föräldrarna är fantastiska i grund och botten? Du kan ju inte missat allt om dessa människor hittills? När du nu påstår att de är bra föräldrar. Det var ju inte direkt första gången de gjort något dumt eller konstigt som drabbar barnen.

    Det finns ett gäng som tycker det. Det var något inlägg om att bingo köper presenter till Katrin som denna grupp gick igång på. De tyckte bingo var en så fantastisk förälder och förebild för att han utan anledning köpte presenter till sitt ex. Alla som inte höll med fick höra att de var idiotier och inte fattade något.

     Nu kan man väl förvisso tycka att det är bra att han köper present till deras mamma OCH tycka att det brister på många andra punkter. Folk är ju sällan rakt igenom onda eller rakt igenom goda. Svart eller vitt.

     Jag tycker att det är jättebra att han visar barnen att deras mamma fortfarande är viktig och att han behandlar henne med respekt inför dom (här pratar jag alltså enbart om presenten) fast än jag samtidigt tycker att det finns tusen andra saker att kritisera både Bingo och Katrin för när det kommer till föräldraskapet.

      Visste att detta gäng skulle hugga. Folk är så förutsägbara. Så du menar att genom att köpa presenter visar man respekt?

       Jag vet inte vilket gäng du menar att jag är, eller varför du upplever att jag skulle hugga, men ja, jag tycker att det visar på respekt att kunna fira sina barns mamma som man inte längre lever med. Men läser du hela min kommentar så menar jag också på att man måste kunna tycka det utan att för den sakens skull tycka att alla övriga punkter i deras föräldraskap är oproblematiskt. Jag tycker att det är fullt möjligt att hålla två tankar i huvudet samtidigt.

       Jag tycker att det finns vissa saker i deras föräldraskap som visar på respekt för varandra som föräldrar till gemensamma barn. Med det sagt så är den här festen under all kritik och inget ställe som barn öht skulle vistas på. Fog för en anmälan om du frågar mig.

   Nu ska mamma och pappa förklara för er vad en hora och en hallick är för något… redan där borde man få sig en tankeställare. Min 9-åring skulle definitivt ha svårt att greppa temat, men han skulle också vägra att klä ut sig hslvnaken

   Fast det handlar ju inte om hur dom klädde barnen. Köp inte deras retorik och tro att det är den stora frågan här. Problemet är att dom hade Pimps and Hoes-fest vilket i sin rätta bemärkelse är ”Slavdrivare och traffickingoffer”. Känns det som ett lika roligt och lämpligt tema? Allt måste inte va PK här i världen men det här va verkligen bottenskrapet av dåliga idéer.

   Jag ser med stort intresse fram emot att detta prövas rättsligt då det verkar som att detta är polisanmält? Brott som skulle kunna komma i fråga är uttnytjande av barn för sexuell posering. Citat ur BrB: ”Den som främjar eller utnyttjar att ett barn under femton år utför eller medverkar i sexuell posering, döms för utnyttjande av barn för sexuell posering till fängelse i högst två år. Detsamma gäller den som försätter barnet i eller utnyttjar att barnet av någon annan försätts i en situation som innebär sexuell posering.” Märk väl att med exponering menas att det skall avse en klar och tydlig sexuell karaktär. Det krävs inte heller att ett barn just i det speciella fallet skadas utan det räcker att ett barn kan skadas för att det skall leda till ansvar.
   Inräknat alla följare till dessa jubelidioters stora Instagramkonton som har kunnat ta del av dessa bilder och filmer så torde detta vara av ganska allvarlig karaktär. Bilderna och filmerna har dessutom hunnit spridas över hela världen vid det här laget. Att de är bortplockade nu spelar ingen roll, skadan är skedd för längesedan. Stackars barn säger jag bara!

    Tyvärr lär dom knappt hinna påbörja en utredning innan den läggs ner och kommer inte prövas rättsligt. Vilket skulle behövas! Dessa C och B kändisar, eller ja alla kändisar, behöver skakas om ner i anklarna och förstå att dom är helt vanliga människor som lyder under samma lagar och kan drabbas av att pedofiler sprider bilder på deras barn exakt lika mkt.

    Jag har inga barn och är mest glad över att jag slipper få magsår av oro när barnet ska börja cykla till skolan själv eller gå hem från kompisar själv.

   Dock verkar Bingo inte förstå det verkliga problemet eftersom det är Svenssonfamiljer som inte förstår hur det är att som barn leka i en fotostudio hela dagarna. Hm undra om det är Bingos dagar som flickfotograf som givit honom irreversibla hjärnskador.

   Bingo o Katrin är inte mer fantastiska föräldrar än alla andra normala föräldrar är!

  Tyvärr ser de nog bara uppståndelsen kring allt detta som något positivt. All uppmärksamhet är väl bra i deras ögon? Verklighetsfrånvända pinsamma människor!

  Ja, det handlar bara om att försöka flytta fokus. Samma sak när Katrin och Bingo låtsas att folk reagerat på att pojkar klär ut sig till flickor.

  Avfölj, folk måste sluta trycka på like. Fattar man inte signalen bakom att trycka på like och fortsätta följa? Då anser man ju att detta är helt ok

  Det kan ju bli anmälningar kring sexuell posering av barn, eller barnpornografi. För alla de som har bilder på barnen. Finns mycket att läsa som beskriver varför det är barnpornografi.
  Så otroligt sorgligt för dessa barn, att utsättas om och om igen, rakt ut i sociala medier. När ska de vuxna runtomkring förstå och säga stop, om inte deras föräldrar, så någon annan..

   Att du säger att det _kan_ blir anmälningar gör att jag antar att du själv inte har anmält. Du frågar när vuxna runtomkring ska säga stopp, har du själv sagt stopp genom att anmäla? Du är en av flera vuxna runtomkring.

   Vi måste sluta med att vänta på att någon annan ska reagera och ta vårt eget ansvar också.

    Åtminstone en kvinna har faktiskt anmält för sexuell posering av barn.

  Men låtsas Katrin inte förstå eller? Hon tror att kritiken är för att barnen klär ut sig till tjejer? Förlåt men 😂😂😂😂

  O alla gäster som var där och nu säger att de inte visste att barnen skulle komma. SÅ ANNARS HADE DET VARIT EN HELT OKEJ FEST ALLTSÅ? Romantisering av människohandel. Vilket mys.

   Jag hade lämnat en fest där barn leds in klädda som prostituerade.

    Helt klar. Jag hade faktiskt lämnat en fest där barn ska deltaga tillsammans med vuxna som dricker alkohol i festsammanhang.

     Jag hade tackat nej till en fest med Puma Swede, Julia Franzén o Katrin Zzzz oavsett tema.
     Fullständigt vidriga människor.

      Samma här. Usch skulle inte ens tänka tanken på att vistas under samma tak som dessa.

      Fattar inte folk som tycker Julia är så härlig och rolig 🥴 hon är så otroligt märklig och …. vad ska man säga, speciell? 😬 skulle nog inte klara av att vistas i samma rum eller ha konversation med henne särskilt länge. Hennes mamma är så pinsam också, försöker bli influenser och stackars pappan får bara hänga på.

       Känns som om hon hade en rätt stor fasad under bachelorette.
       Hon verkade ju inte heller alltför härlig på de klipp man sett från sponsresan med tandblekningsföretaget hon var med på.

       Vilken bra ”plastmamma” de fått av henne! Hon lånar ut sina sexkläder till barnen o ber om ursäkt sedan på sin story.
       Äntligen avslöjas det hur urblåsta dessa C-kändisar är. Otroligt att seriösa företag ens vill sammankopplas med dem o låta dem göra reklam o betala orimliga summor, seriösare företag hade avslutat alla samarbeten o gjort en insamling till traffickingoffer!

    Jag med! Gissar att några i alla fall valde att göra det. Tänk att ingen ingrep & skyddade barnen 😥

  Ok så nu försöker de få det till att folk skulle bli arga för att pojkar bär flickkläder, vilket inte alls är fallet. Men det fattar de såklart själva.

  Tankar om att Bingo hämtade på förskolan i kvinnorkläder? Inga alls, om det nu var vanlig vardags eller fest-kvinno-outfit vill säga.

   Ja för alla tjejer går runt i nätstrumpor och kort läderkjol och lackade stövlar. Det är så det är. När jag tänkte hur jag ska vara flicka/kvinna då är det mitt första klädval… 😅

    Yepp nästan så att man blir lite sugen att ta den outfiten till kontoret och avsluta med att hämta barnen från förskolan.

     Kanske på barnens lucia? Alltså klä ut både sig själv o barnen till horor istället för till Lucia, det är ju ändå nån form av maskerad så det borde inte va några ögon som höjs då. O oftast står ju barnen o poserar mest hela dagarna ändå så det är la lugnt att folk tar foton på dom som läggs ut på sociala medier sen.

   Och nej, det där är inte kläder som FLICKOR bär. Flickor är barn, det där är kläder för vuxna kvinnor och framför allt så är det kläder för sexuella sammanhang. Inget för flickor alls.

  Bra inlägg om detta på Sandra Beijers blogg!

   Fast varför skriver hon att svenskar är dåliga på engelska. De allra flesta reagerade direkt oavsett språket som temat beskrevs på. Det är bara KZ och Bingo som är dåliga på engelska isåfall. Peka ut de som arrangerade itsället för att kasta generell skit på svenskar.

    Håller med, hade reagerat oavsett språk. Sen sa ju bilderna allt iaf.

    Sandra som jobbar med språk borde fatta att saker och ting har olika konnotationer beroende på språk. Man kan sällan direktöversatta ord och fraser och det får exakt samma mening och mottagande.

     Men det är ju precis det som är hennes poäng?! Läste ni bara just meningen att svenskar är dåliga på engelska?
     K och B har hört ”pimps and hoes” (som det skojas om i amerikanska serier, Snoop Dog har ofta varit klädd som en pimp, och i hiphop-låtar nämns ofta dessa också) och därav fått en lite ”cool” känsla av det och försökt återskapat temat i Sverige. Men i Sverige faller det platt för hallickar och prostituerade har inte alls någon cool klang, därav att det bara blir pannkaka av hela grejen. Läs hennes text ordentligt utan att på direkten bli sura för att hon ger en känga till dåliga svenska översättningar!

      Ja ok då, fattar att det var hennes poäng 🙃 så märklig slutsats bara att ”svenskar är dåliga på engelska” när översättningar funkar likadant på alla språk

      Blir väl lite kränkt över att buntas ihop i samma hage som Katrin och co haha

       Haha ja det vill man inte! 😉

       Jamen precis. Varför ska svenskar bära hundhuvet för detta haveri? Nä, tycker Sandra missade där i analysen. Majoriteten fattade direkt att temat (på engelska) var tvivelaktigt.

   Jaaa äntligen någon i branschen som VÅGAR ifrågasätta och problematiserar deras beteende. Är så trött på alla svaga influencers som bara ser sin chans att få hänga med andra kändisar, synas, skickar hejarop till varandra och inte tänker ett skit på konsekvenserna tills någon ifrågasätter dem. Då är det ”åh jag visste inte”. Nä men vad tänkte era hjärnor med när ni tackade JA till spektaklet? Var det ingenstans i era hjärnor där ni reflekterade över valet av tema? När ni gick och köpte kläder i lack och läder, tänkte ni inte till då heller? När ni gjorde er iordning på kvällen? Jag kan slå vad om att de flesta nog tänkte ”hmm hur sminkar sig en prostituerad?”, men inte ens då slog det dem: vad f a n håller jag på med?

   Och sen hon från porrfri barndom som kommenterade ”dör” med en miljard emojis efter. Hon SÅG ju inte barnen på bilden! Hon hade inga glasögon och hade druckit två glas vin. Nä hon verkade också missa då att resten av folket på bilden var en enda stor glorifiering av människohandel. Men hon kanske dog för färgen på väggen i bakgrunden..

   USCH.

    Vem är hon från porrfri barndom, vad heter hon på insta?

    Vad heter hon från den organisationen?

     Marika Axén

      Alltså hennes svar om att hon druckit ”två glas bubbel” och ”hade inga glasögon” och ”ska genast boka synundersökning”… Så jävla pinsamt istället för att ursäkta sig, förklara hur fruktansvärt oigenomtänkt det var så bara ”hoppsan, det här skojar vi bort lite”. Där blev hon just arbetsbefriad från det uppdraget….

       Har hon sagt så? Var och när? Pinsamt. Hon såg nog men fick kritik så då måste hon hitta på en ursäkt. Hon är så löjlig och smörar för vissa kändisar, hon tror hon själv är kändis och hoppas bli en. Märklig människa.

    Porrfri barndom är ju inte heller en seriös organisation.

    Det ska bli intresssant att se om den (enligt henne själv) gode Eva Röse ( också ambassadör för porrfri barndom) vågar skriva något om det hela när det väl kommer till kritan.

     Hade Eva Röse också kommenterat / gillat? Eller var hon där?

      Nej. Men som lämplig ambassadör kanske hon skulle våga ta bladet från munnen när något sådant här sker. Men jag antar att inte heller hon vågar säga ifrån när det verkligen gäller.

       Fattar 👍 håller med

    De sa upp samarbetet med Marika. Organisationen följde ju t.o.m. Katrin på instgram men det försvann illa kvickt också. Man undrar ju hur de väljer ut sina ambassadörer? Berättar man inte ens om värdegrunden och vilka förväntningar som ställs?
    Marika är ju rolig dock, hon har blockat en massa människor som skrivit negativt om henne på bloggbevaknings Instagram. Personer som inte ens varit inne på Marikas Instagram eller lämnat en kommentar hos henne. Snacka om att vilja låtsas som ingenting på sitt egna konto…

   Nej nej nej! Sandra säger själv att hon kysser pojkar! En pojke är ett barn. Man kysser män inte pojknackar. Sedan är hon en liten hycklare med sina minikjolar! Ofc hon får tillfälle o visa sig duktig nu

    Vad snackar du om? Vad har det för relevans att hon som vuxen människa har en ”minikjol” eller använder ordet ”pojkar”? Där kan vi snacka om att ha en sexualiserad syn på….typ allt?

    Hört ordet pojkvän? Eller säger du mansvän?

     I Finland säger man mansvän. Låter betydligt bättre än pojkvän om pojkvännen är över 17 år. Det är så konstigt med dessa vuxna ”pojkvänner” i Sverige, de är ju inga pojkar, varför kallas de pojkar då?

    Fast det gör hon inte längre, säger att hon kysser pojkar: https://sandrabeijer.elle.se/om-sammanstallningar/onskeinlagg-bloggheaders-genom-aren/ Och vad minikjolar har med saken att göra kan man ju fundera på…

     kan man?

   Men det är ju alla ni som inte fattar vad Sandra menade. Hennes text handlar egentligen inte alls om språk utan om hur två medelålders människor (erfarna nog att förväntas veta bättre) ställer till med sjukt olämplig fest för att de tycker det är coolt. Det handlar om hur fel och märkligt det är att fortfarande styras av hur coolt nåt är och hur integritetslöst det blir, särskilt när man är förälder. K & B säljer sin integritet, sina barn, vad som helst för att få vara coola bara lite till. Och just det känns ju väldigt icke-coolt och extremt ängsligt för oss med mer vett och bättre självförtroende.

    Mm men andra åkte in under bussen där också. Lite mycket trams tycker jag om ”engelska”. Felaktigt dessutom.

  Nu är det dags för oss alla att vakna upp och avfölja/bojkotta den här typen av ”vuxna”, gränslösa och jävligt tröttsamma influensers. Tänk efter, exakt VAD tillför dom i ditt liv som får dig att må bra?
  (Läs gärna på Wikipedia vad en influensers huvudsakliga uppgift är)
  Fy faaan vilka skeva signaler dom ger sina söner, vad gäller människosyn, kärlek och jämlikhet!! Spyr!
  Det finns många andra influensers som verkligen gör något vettigt i sitt liv och som bättre förtjänar vår uppmärksamhet! (Lyckligtvis har jag aldrig följt dom här patetiska dårarna i sociala medier och Ida Wargs produkter åker rätt ut idag.)

  En dåres försvarstal.

  Har någon anmält till polisen?

  När ska de sluta filma sina barn dagligen och lägga upp? Så osunt! Stackars barn som har hela sina liv utfläkta! Och vuxna kollar… blä

   Ja, bara den grejen i sig. Fråga saker och filma. Tänk om man som vuxen blev filmad mot ens vilja. Barnen får ju inget val och beter sig numer som cirkusapor 😕

   Barnen har dessutom vid flertal tillfällen sagt nej till att bli filmade.
   Men händer nått? Nääääää 🤮

  I min sambos fotoalbum från ljuva 80-talet finns en bild på honom tre år gammal i BH, cykelbyxor och högklackat. Vet ni vad en avgörande skillnad är kring det och Katrin och Bingo? Att den bilden finns i ett exemplet, i vårt fotoalbum. Inte för hela världen att se. Skillnad nummer två är att han faktiskt klätt ut sig till tjej (eller i detta fallet en ”mamma”) och inte något som ska representera enligt dom själva: prostituerade.

  De här bilderna finns ju i händerna på alla klasskompisar för R&R… hur faen tänker man som vuxen?

   Gulligt att han klätt ut sig till ”mamma” 🥺

  ”Det att vissa av er kopplar till något sexuellt att två små pojkar klär ut sig till flickor…”

  Flickor? Vissa av er? Klär ut SIG?

  Jag skulle inte ha några problem alls om ovanstående stämde men nu var det ju så att pappan och styvmamman klädde ut sin 8 och 9-åring som sexslavar i porrunderkläder, fick dom att säga ”jag är en hora”, blev bildmaterial till pedofiler på nätet, tog med på fest och blev content på föräldrarnas sociala medier. 🤮🤮🤮

   De gör en så kallad halmgubbe.

    Hur menar du? Allt stämmer ju?

  Herregud så nåkt försvarstal! 😄

  Phew, nu är det måndag morgon och jag är helt slut efter den här helgens skvaller!! Herregud vilken fest dom körde på. Sjukaste på länge, allt det här! 😅😅😅 Bra jobbat med bevakningen! 👏

  Katrin saknar respekt och för andras lidande. Sjukt festtema.

  Är det någon som har polis- eller socanmält detta?

   Förmodligen ganska många. En polisanmälan är ju intressant då de groomar sina egna barn

    Är groomar verkligen rätt uttryck här? Håller såklart med om att detta är totalt vidrigt, undrar mer över ordvalet.

     Ordvalet är helt fel, grooming är någlmot annat.

      Det är det inte alls. Allt som för tidigt sexualiserar ett barn kallas gör grooming.

   Snälla anmäl själva när ni ser sådant. Om alla tror att någon annan ska anmäla så kommer ingen anmäla.

   Jag tvivlar på att de blir dömda för sexuell posering då uppsåtet aldrig har varit att skapa barnpornografi, men detta måste väl vara ett integritetsbrott? Man får ju inte sprida intima bilder av vuxna (om dom är tagna i privat setting), så det måste ju vara mer allvarligt att göra det av barn (oavsett är dom ju inte samtyckekompetenta). Någon advokat här som kan komma med en snabb tolkning av situationen?

    De kan bli dömda för kränkande fotografering. Vilket i det här fallet vore befogat.

  Har verkligen inget med barnen att göra. Hur i hela friden kan man ha ett tema för hallikar och horor? Veckan innan var Ida på ett event mot trafficing, men blir verkligen matt hur kortsiktigt dom tänker. Att sen behöva gå ut och försvara sig för man ju bara för att blivit påkommen.

   Det finns så mycket som är fel med denna fest.
   1. Festens tema.
   2. Att barn var med och klädde ut sig enligt festens tema (nej Katrin och Bingo, problemet är INTE att pojkar klär ut sig i kvinnokläder).
   3. Alla som deltog på festen och inte förstod hur olämpligt det är.
   4. Att det lades ut på sociala medier, tänker främst för barnens skull.

    6. Att de tydligen uppträtt och dansat utklädda till just horor inför ett rum fullt av vuxna som ”underhållning” till festen.

    Hur kan man använda sig av det som om det vore en rimlig ursäkt till varför barnen var där? Det gör det tusen gånger värre i mina ögon. Kan inte för mitt liv föreställa mig själv som nioåring iklädd stay-ups, bh och lackkjol dansa för en vuxen publik som själva är utklädda till hallickar och prostituerade. Härligt barndomsminne…

  De förstår ju fortfarande inte problematiken och felet någonstans. INGEN reagerar på pojkar eller flickor som klär ut sig till respektive motsatt kön. Men när temat är PROSTITUERADE och folk (Julia) postar stories med små pojkar som unisont skriker ”Vi är horor”, så ÄR det ett problem. Varför fattar de inte det? Och varför berör de inte det i sitt försvarstal?
  Och sen alla hycklande kändisar som tex Pernilla Wahlgren osv. som hyllade barnen utklädda till prostituerade och som vanligt skrek ut superlativ hur häftigt det var, snälla när ska folk börja AVFÖLJA?!?!??
  De flesta gör ju inte det????

   De fattar, de spelar dumma bara.

  Önskar att polisen beslagtar porrfotografens kamera under den högsta privata påklädnings scenariot som måste skett innan de kom till festen. Om jag inte missminner mig om en bild på Bingos insta där bilden bestod av tre nakna bröder där han själv kommenterade att han personligen inte brydde sig om östtyska pedofiler som tittade på hans bilder. Är det för att han är porrfotograf som han kan göra som han vill?

   Att det vuxna mediehorestråket klär ut sig till det de är, spelar ju mindre roll.

  Jag tänker på hur barnen mår och känner nu i detta efterspelet. De är ju ändå så pass gamla (iallafall den äldsta) att de har tillgång till sociala medier och alla deras jämnåriga kompisar har ju högst troligt inte missat detta heller.
  Kanske är de vana vid att behöva försvara sina föräldrars märkliga upptåg och att synas på sociala medier under konstiga former. Men jag som 9 och 12-åring hade känt en skuld och skämts att gå till skolan idag efter helgen. Och så ska det ju inte vara, detta är ju helt och hållet föräldrarnas fel. Detta måste ju påverka relationen till deras föräldrar, iallafall i det långa loppet när de blir gamla nog för att förstå vad de utsatts för. Detta är extremt kränkande och oförsvarbart att göra mot sina egna barn, barn som man ska skydda. Självklart tyckte nog barnen där och då att det var roligt, för ja vilka barn tycker inte det är roligt att klä ut sig? Lack och läder är väll ett jättespännande material för små barn, de har ju ingen aning om vad det i detta fallet associeras med.

  Nej jag hoppas verkligen inte K & B tar lättsamt på detta. De kommer nog troligtvis aldrig att inse att temat var uruselt och en hån mot de som lever i prostitution. Men någonstans inuti dem måste det finnas (hoppas jag!) en beskyddande liten del för sina egna barn som nu fått dem att inse vad de utsatt dem för och framförallt då att bilderna på deras barn ligger ute att skåda för alla världens pedofiler..

  ”Leka med könsroller, klä ut sig till kvinna, inte sexualisera…”. Hej och hå… är detta deras bild av vad en kvinna är och är inte sex exakt vad det handlar om vid prostitution? God dag yxskaft.

   Det var ju inte tema leka med könsroller. Temat var ju yttersta förtrycket mot kvinnor av män.

  Såg att Alexandra Rapaport följer Katrin. Jag skulle vilja veta vad hon tycker om deras tema. Hon verkar ju ändå vara en vettig person. Plus att dem gör ju Heder så hon borde ju tycka att temat är helt fel.

   Fast man måste ju kunna följa nån eller va vän/släkt med personer utan att dela ALLA deras åsikter!

   *De gör ju Heder…”

  Det hade ju varit så lätt för Katrin att välja ett annat tema om hon gärna ville klä sig sexigt och utmanande. Tex ”lack och läder” eller hundra andra inriktningar. Känns som om hon inspirerats av något amerikansk tema och inte riktigt tänkt på innebörden av att skapa en fest runt prostitution och några av de mest utsatta kvinnorna i samhället. Hur sunkigt och okänsligt det är.

  Att de lät sina pojkar klä ut sig till horor känns som ännu mer kvinnoförakt. Hade de haft minderåriga döttrar hade det säkert inte skett men när killar/män klär ut sig till tjejer/kvinnor blir det liksom lite tokroligt och inte på allvar.

   Fast det är ju precis så hon klär sig varje krog-kväll så hon hade inte behövt det där temat.

  Den så kallade förklaringen var pinsam nog. Heja Sandra Beijer som skrev ett inlägg om det här idag.

   Äntligen SKRIVER Sandra igen utan att slänga in korvpromenader och facetime-skärmdumpar! 🙂 Heja heja!

   Bra att andra ”kändisar ” skriver om detta. Men hur kan hon få det till att svenskar (snarare Katrin och Bingo) tycker att det låter glammigt med namnet på temat. Tycker att det låter trashigt. Skulle aldrig gå på nått sånt.

    Ja det låter bara trashigt. Som avslutningsbilderna i skolkatalogen där killar och tjejer klädde ut sig till prostituerade. För de inte visste bättre och trodde det var häftigt.

   Om man bortser från Sandras konstanta behov av att knäppa sina läsare och folk i allmänhet på näsan har hon sammanfattat det bra.
   Synd att Sandra von Oben måste göra utfall om hur ”dåliga” svenskar är på engelska. Det finns inget mer pretentiöst än när en person som själv inte har ett språk som modersmål kritiserar andra för deras bristande språkkunskaper. Men när man som Sandra själv inte är född in i språket och enbart vuxit upp med ett språk, ja då är det svårt att förstå känslan bakom orden.

    Jag läste det som att Sandra räknar in sig själv i gruppen. Hon är ju svensk. ”Samtidigt som vi tycker det är så otroligt coolt med engelska” Tycker hon gör det snyggt utan att exkludera sig själv från gruppen hon kritiserar. Inlägget publicerades från början med ett översättningsfel (torskar och horor) som sedan ändrades, så hennes egen text är ju bevis nog på att hon har rätt.

  Barn som rotar i garderober och självmant klär ut sig till det motsatta könet = ingen bryr sig.

  Att aktivt välja ”sexiga” kläder åt ett barn, klä detta barn. Uppmana barn att säga att hen är en h*ra. Ta med barn på kalas där folk är dyngrak och gnider sig mot valfri familjemedlem. Fota hela skiten och lägga ut på sina sociala medier = en helt annan jävla sak.

  Synd att jag inte följde någon av dem så jag kunde avfölja.

  Nu har Julia också pudlat lite och ber om ursäkt.

   Pudlat… hon har snarare gjort en Sankt bernhard

    Vad har hon skrivit?

     Att hon ska utbilda dig mer i detta och det enda de gjorde var att pojkarna fick klä ut dig till ”tjejer” i julis underkläder.

     Kul att använda sin styvmors underkläder 😑

      Tjejer? Horor var det, inget annat! Dom var utklädda till sålda kvinnor, inte till tjejer eller flickor. Jävla pack det där gänget!

      Det är så äckligt.

  Hur kan man år 2022 tycka att detta tema känns OK? Samma kändisar som skriver glada hejarop i kommentarerna har säkert cancelat Paolo. Fattar de inte att de hjälper till att normalisera att köpa sex? Det är ju lite busigt och kul och tjejerna är uppklädda lite tokigt. Skulle jag ha varit bjuden hade jag lätt gått dit, i mina vanliga kläder och sminkat blåmärken i ansiktet på mig. Kanske stänkt lite ”blod” mellan benen. Sett reaktionerna från alla andra som förhoppningsvis fått sig en tankeställare.

   Hennes video med barnen var ju fruktansvärd. Va skriver hon? Var de ”tjejer” eller fnask….

    Skulle va svar på julias ursäkt…

   Ja jag med! /Team dålig stämning.

  Helt sjukt, 2022! Vidrigt och stört är det. Vem över 15 år tycker det temat ens är nice? Pimps and hoes, 90-talet ringde och ville ha sitt tema och värderingar tillbaka.

  Varför gör man sig lustig över prostituerade? Jättemärkligt. Prostituerade måste vara en av de mest utsatta grupperna i samhället. Tänk att tvingas sälja sin kropp, pga t ex missbruk eller att man tvingats till det. Sexköp borde räknas som våldtäkt.

  Jag misstänker tyvärr att bingo varit så pushig som bingo bara kan vara, och bara berättar för barnen att de nu klär ut sig till snygga tjejer, typ. Och att de nu kommer till skolan och blir varse av klasskamrater att de i själva verket skulle föreställa HOROR 😨

   Men de satt ju och sa att de var horor på ett filmklipp.

    Hur förklarar man ens för en 9-åring vad en h*ra är…Så otroligt sjukt detta.

   Har du sett klippet? Barnen ser så obekväma ut samtidigt som de ser ut att vilja Julia och Bingo till lags. Det är möjligt att de sa till barnen att de skulle bli utklädda till tjejer. Men vad spelar det för roll? Bingo och Julia har ju vetat precis vad de gör! Och varken Katrin eller Nova har sagt ifrån! En vettig människa hade sagt blivit rosenrasande. Det skulle inte förvåna mig det minsta om Katrin och Nova från början visste vad barnen skulle ha på sig för kläder. Hur får man ens tag i sådana kläder i den storleken? Inte för att det spelar någon som helst roll men de har inte bara tagit fram första bästa plagg utan planerat pojkarnas klädsel. Det är absurt.
   Förutom temat på festen och utklädningen av barnen undrar jag varför man som förälder ens tänker tänker tanken att barnen ska tas med på en fest där det dricks kopiöst och de vuxna är utklädda som de är. Hur kan man ens delta på en fest där barn är med?
   Enbart det är allvarligt nog. Barn och alkohol hör inte ihop!

    Tycker verkligen vi kan hålla Nova utanför det här. Ja, hon är ”vuxen” på papper – Men hon är ju också uppväxt med den här galningen till pappa, och är fortfarande väldigt ung. Att hon inte säger ifrån tycker jag inte det är rimligt att skuldbelägga henne för.

     OK, håller med till viss del. Bingo har dock hävdat att hon kan säga ifrån när det kommer till honom och Julia så då tänker jag att hon rimligen hade kunnat säga ifrån nu också.

      Fast, vad Bingo hävdar behöver väl inte vara sanningen? Finns gott om föräldrar som påstår att deras barn mår bra men inte gör det, eller att de har en öppen dialog men inte har det, eller att deras barn kan säga ifrån men de kan egentligen inte det.

      Sen är det fortfarande en annan sak att hon kan säga ifrån (kanske om vissa saker) gentemot att redan som 19-åring ha fått tillräckligt med distans och insikt om att hur ens familj betett sig och beter sig vare sig var bra, rätt eller normalt. Hon är väldigt ung, för ung skulle jag säga, för att begäras ha kunnat ens inse det och än mindre för att kunna ha lärt sig hur hon ska ta avstånd från det.

       Angående Nova. Vill understryka att jag inte köper Bingos förklaringar hux flux. Det var något han slängde ur sig i en story angående relationen mellan honom och Julia. Jag förstår helt och fullt om Nova är involverad och lika ”fast” som de yngre barnen. Hon har ju själv blivit dokumenterad på nätet från tidig ålder och är ute och festar med honom. Hon är med andra ord van vid den osunda formens upplägg mellan barn och förälder.

      Bara det att hon har behövt säga till åt sin pappa och hans flickvän är sjukt. Säger mycket om det paret. Känner med Nova!

  Jag som själv är bonusmamma till en tolvårig pojke baxnar över detta. Jag blir liksom generad över att sitta naken med handduk i samma bastu som tolvåringen numera, eftersom han är på väg in i puberteten och nakenhet börjar bli något pinsamt för honom, han börjar upptäcka sex allt mer. Då har jag ändå känt och levt med pojken i många år. Att bonusmamma Julia filmar pojkarna utklädda till prostituerade och skriker att dom är horor är bara så…vansinnigt fel! Vad ger det dessa killar för kvinnosyn? Hur ska dom kunna respektera samtycke senare i tonåren med så gränslösa förebilder? Inte en enda är vettig runt dom, varken mamma, pappa eller bonusmamma. Barnen inklusive Nova är helt indoktrinerade i den gränslösa porrfotograf-livsstilen. Kanske den där kommer killen som är pappa till Falke är vettig. Annats är risken att dom här pojkarna själva kommer att blinutsattq för nåt eller bli förövare själva när dom blir äldre.

  För det första temat för festen är bara sjukt, att glorifiera och göra något glamouröst av en vidrig industri. Livet för en prostituerad ser absolut inte ut så, det är ett hån mot de kvinnor som är fast i prostitution.
  För det andra tänk på alla de barn runt om i världen som är fast i en pedofils våld, tvingas klä sig så och säljs till flertal andra män, det är att spotta dessa barn i ansiktet.
  Finns inget roligt att klä ut sitt barn till en hora för att sedan försöka få de att framstå att de är utklädda till tjejer.
  Varför inte bara försöka fatta att det man gjort är ett grovt fel på många plan, backa, be om ursäkt och göra bättring? I stället för att lägga all skuld på alla andra och verka så oerhört obrydd.
  Som jag skrev igår, varför inför man inte körkort på barn? Det finns saker som kioskmongon inte får göra om de inte klarar det som t.ex. körkort men att skaffa barn är det fritt fram med.

   Det skulle inte bli många barn födda isf…

  Nej, Buttericks säljer faktiskt inte maskeraddräkter till barn (eller vuxna, för den delen) på temat ”pimps and hoes”. Vore jag Buttericks skulle jag ta tillfället i akt att meddela detta på ig, pinga rimer/zytomierska/franzén. Detär inte förtal såklart men obehagligt för Buttericks att bli förknippad med detta.
  De har däremot en kul dräkt som heter ”plastikopererad influencer”, komplett med blodiga bandage. Bra tema för franzén/puma/zytomierska.

  Pernilla Wahlgrens relation med sina barn påminner mycket om den som Katrin och Bingo har med sina barn. Gränslös och vill ha sina barns bekräftelse på samma osunda sätt.

   Det jag reagerat över många gånger i deras relation är oförmågan att faktiskt vara en förälder. Ett barn behöver en kärleksfull men stabil person att luta sig mot genom hela uppväxten som vägleder och lär ut. Inte en fullvuxen kompis som ska leka och stoja. Bingo och Katrin är barnens vänner, inte föräldrar. Sånt sätter spår i barn.

   Fast hon juckar ju inte mot Benjamin…

    Inte än..

    hon pratar dadda språk med Benjamin och dom sover i samma säng el gjorde upp i vuxen ålder hon vill att barnen ska bekräfta allt godkänna hennes hus inredning mm. sen hur dom pratar med varandra är lite gränslöst av det man kan se på WV.

  Så bara för att man inte är en ”vanlig” Svenssonfamilj så är det ok att bete sig hur som helst. Och sen skylla på att folk ändå inte förstår. Bra ursäkt 🙄

  De kommer klagar på hatsvansen men att göra ett festtema av människohandel och prostitution är så himla märkligt. När jag började i event/hotell-branschen var den första kursen vi fick gå på ”prostitution i Stockholm” och vilka varningssignaler man ska leta efter när par checkar in. De checkar antingen in på hotell eller hyr en ovetandes airbnb för en vecka. Det är bara så himla märkligt att basera en fest på detta.

  Kz kan ju ha pimp and hoes-tema som reklam till sina clean eating-produkter. Hon lägger pengar på en skitfest. Hon kunde ge pengar till organisationer som arbetar för att hjälpa kvinnor ur prostitution. Hennes ex tycker att han ska glädja sina söners mor genom att klä ut dem till prostituerade. Sjukt. Var hans dotter med? I så fall också sjukt att hennes mor tillät det.

  Men snälla. deras så ursäkter gör det bara värre.
  Nu har julia gått ut och skrivit att de var ’klumpiga’ och att hon nu har lärt sig vad ’det betyder’. Vad betyder det ens? att hon nu förstår det opassande i att ha en 9-åring och en 12-åring i baksätet, i raffset, och benämna dem som horor? hur kan en 9-åring ens veta vad en prostituerad är? efter den här helgen så har han en bild av hur en h*** ska vara klädd iallafall. Dessa människor gör bara bort sig ännu mer med sina pinsamma ursäkter.

  Genuiniteten i Idas inlägg är ungefär 0. Klart hon bara skriver det hon måste. Såsom hon skrivit inlägget nu kostar det henne ingenting att ta avstånd mot trafficking (liksom wow, som att säga att du är emot rasism), samtidigt som hon slipper ge en känga åt den person som faktiskt valde detta tema.

  SÅ SKÖNT att se en annan influencer ta ställning i detta!!! https://sandrabeijer.elle.se/ otroligt bra skrivet faktiskt!

  Hade svårt för KZ tidigare, nu är jag bara så äcklad. Deras ursäkter är ju bara så patetiska och fyllda av okunskap. Nu är väl Kz inte ensam på sitt företag men återförsäljare borde väl ta en tankeställare… en normalt funtad person hade väl inte heller gått på en fest med sådant tema 2022?!? IWs deltagande är ju helt befängt?! Tankeverksamhet 0.

   Man kan inte tro att det beror enbart okunskap, det beror på empatilöshet. De två exen och den nya styvsärbon – toxiskt.

  Vilket pack finner inga ord. Spanien har blivit nya thailand.

  För många år sen när sonen Ringo var 1 1/2-2 år skrev Katrin ett inlägg med tillhörande klipp. På det klippet ser man porrskådespelerskan Puma flasha brösten flera gånger för den lille Ringo, i bakgrunden hörs Bingo och Katrin gapflabba åt detta. Det klippet gjorde att folk anmälde B och K till socialen vilket var välgrundat. Detta som dom gjort sig skyldiga till nu ska dom fan i mig inte kunna ursäkta sig ur. Utsätts barnen gång på gång för oacceptabla situationer och saker av sina gränslösa och störda föräldrar som inte förstår konsekvenserna av det dom gör måste soc faktist ingripa för barnens välmående och trygghet. Här gick fadern med flickvän och modern över gränsen rejält på alla plan. Detta kan dom inte ursäkta bort, för det finns inga ursäkter i världen för detta som hände i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.