Har Jeanette Svedberg lagt ner hudvårdsföretaget?

Trodde ni att jag skulle glömma bort en uppföljning av Jeanette Svedberg och hennes hudvårdsföretag JS by Scandinavia i dyningarna av allt annat som sker på sociala medier?
Icke sa Nicke, men tack till er som petade på mig om att det var dags. 🙂
Om du inte har hängt med i svängarna så kan du läsa det här inlägget först, då det innehåller allt du behöver veta för att förstå det här inlägget.

En närmare granskning av det som tidigare var Jeanette Svedbergs hudvårdsföretag visar följande.

Hemsidan ligger nere – eller som Jeanette själv kallar det för – ”att sidan är satt i underhållsläge”. 
Det går alltså inte att handla hennes produkter till 6000% dyrare än vad produkterna kostar hos grossisten längre.

Jeanette Svedberg har gått igenom alla sina inlägg på sitt personliga Instagramkonto och försökt raderat alla inlägg om JsbyScandinavia. 
Dock har hon inte varit supernoga, så det går fortfarande att hitta flera stycken av dem.
Jag har så klart även skärmdumpat dem så Jeanette kommer radera dem så fort hon läser det här inlägget.
Det går även att se på det här inlägget där alla hennes tidigare Instagraminlägg ligger kvar som tomma ramar. Ett tydligt bevis på att hon raderar alla inlägg jag uppmärksammar.

Och som kronan på verket så har hon raderat hudvårdsföretagets Instagramkonto som tidigare hette @jsbyscandinaviaofficial

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Dare to be beutiful”

   Det är ju jätteläskigt att vara vacker 🙈

   Jag vågar fan inte…

    Hahahahahahahahahahaaaaa

  Jag tycker att alla förtjänar att känna sig snygga, sexiga och vackra. Bekväma och självsäkra i sin egen kropp. Men det är något lite olustigt att titta på någon som anstränger sig så otroligt mycket för att vara åtråvärd och sensuell.

  Konstigt att hon behöver utsmetande filter, när hon säljer så bra hudvård.

   Precis som Bianca

  Jeanette har startat ett upp nytt bolag i början av september som heter Jaldpe AB. https://www.ratsit.se/5593948309-Jaldpe_AB.
  ”Bolagets verksamhet ska vara e-handel inom accessoarer, skönhetsprodukter och kläder samt influencerverksamhet, att äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet”

   Hahaha men sluta 🤣🙈

   Detta tål att följas upp framöver

  Stor bokstav på varje ord.. har influencer nån som läser igenom sånt?

   ”CRAYZY JULERBJUDANDE”.

    Hahahaaadet står verkligen crayzy jag dör 🤯😭

  😂😂😂

  äntligen finns det något värt pengarna

  Jag vet inte vem Jeanette är, men har sett inlägg om henne här. Har alltid trott att hon är 30-35 år eftersom hennes hud ser så slät ut. Började googla runt och hittade bilder utan filter och såg att hon är 49(?!) år. Förstod alltså nu att hon använder massa filter. Får inte grepp på hur hon ser ut alls. Och det ger ett oseriöst intryck när hon säljer hudvårdsprodukter men aldrig visar sitt ”riktiga” ansikte.

  ”Vi exponerar huden för så mycket idag”, ”billiga krämer och kladd” Öh, ok, så blir krämerna bättre och ger mer glow för att man gör ett pålägg på 6000% på ursprungligen billig hudvård man köper in och sätter sin label på då eller?

   Jajemen, alla som kränger hudvård vet att krämerna är SÅ mycket bättre om man sätter en dyr prislapp på dem. Något som diverse granskningar inte kunnat visa. Men placeboeffekten kanske blir större ju dyrare produkten är?

  Men alltså kan nog nämna det OERHÖRT (!!!!) störiga i att Bisse alltid snor recept och sen får det att framstå som hennes? S Å sjukt störigt!!

   Aldrig sett maken till så svullna ögon som hon verkar ha.

    Hör aldrig vad hon säger.

   Som Alexandra Bring. Framställer sig själv som ett geni när majoriteten av recepten är snodda.

   Tycker nästan att varenda en av dessa bakbloggare gör så. De ändrar namnet så blir det deras kaka. Trots att samma recept finns uppskrivet i mångas hem sen 20-40 år tillbaks.
   Sen alla som skriver kommentarerna ”åhhh vad duktig du är. Den måste jag testa” verkar bara mindre smart. Kan ju fasiken röra sig om vanliga chokladbollar eller mockarutor så håller kvinnorna i kommentarerna på att dö av upphetsning.

  Undra om inte Jeanette oxå va på hor-festen i lördags o fick ett litet slick där bak av den gamla Puman😄

   Tror hon var det🤣🤣🤣.
   Annars tycker jag att Jeanette påminner om ”kåta Gun” i humorprogramet kvarteret skatan

  Ha ha ha så sjukt roligt🤣🤣
  Tänk att hon tar bort dessa fantastiska produkter 🤦‍♀️. Hon som höll på att lansera dem utomlands och allt och de fantastiska underkläderna som hon varit till Paris för att hitta en leverantör i Miami eller hur var det nu. Tror nog att luftslottet spruckit nu. Sedan kan man ju undra om hon är påväg att bygga ett nytt luftslott med det nystartade företaget eller hur blir det,,, vi har ögonen på dig Jeanette 🤷‍♀️

   Jag blir alltid så chockad av hur vissa människor vågar bygga sådana luftslott.

    Ja verkligen, människor som bygger luftslottet på det här sättet tycks ju tro att de är de smarta och vi andra är lite korkade och kan inte lista ut vad de håller på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.