Nya hotellösa Paradise

Jag kan inte säga att jag är så där jättepeppad på nya Paradise Hotel, minus hotel.
Dock är jag intresserad av att se vad alla dessa barnbrytande förändringar som produktionen påstår sig gjort, och som ska vara en modernare tappning av det fylle, knull och bråk-koncept som programmet haft tidigare.
Jag hoppas att det är mer än bara enkelsängar på rummen.
Ett av de sexuella övergrepp, som var anledningen till att den pågående säsongen togs ner och att en redan inspelad men ovisad säsong skrotades, skedde inte ens I en säng utan på en uteplats utanför ett av rummen. Om man ska vara petig.

Så jag kommer kolla – jag tar en för teamet, hehe – och kommer så klart upplysa er om allt som förändrats eller inte förändrats.
Vad ÄR nya och moderna Paradise?
Jag antar att den som lever får se.

Ska ni se?

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och Katrin Z har varit på date.
  O inte går det att kommentera på hennes Insta.
  Ujuj….

   Klart hon har, lägligt.
   Nån som läst denna;
   https://www.familjeliv.se/allmant/katrin-zytomierskas-svar-pa-sonens-nyfikna-sexfraga-kanske-gor-andra-saker/406039

   Verkligen normalt att prata med barnen om..

    Jisses ??

  Kanske inte programidén som behövde förändras utan castingprocessen. Å andra sidan är det väl en viss typ som söker till programmet.

  Nu har ju du också kränkt barnet på en stor blogg. Inte ok

   Ja du har rätt. Går inte att ta bort detta. Synd om pojken.

  kan va med om det är gratis glass och studiero så jag kan plugga

   Låter som ett kul program att kolla på. Du öter glass och pluggar

    du få va med om du vill

    Jag hade hellre sett det, än ett enda avsnitt av Paradise Hotel. Just saying.

   Jag är på

  Det roliga med PH har ju varit det sociala spelet, hoppas att det inte försvinner i det nya konceptet.

   Håller med, det är skälet till att man har tittat. Och dramat såklart. Men tycker verkligen att det sociala spelet är sjukt roligt att se. Älskar också när det kommer in nån ny snygg tjej eller kille så de andra blir hotade och nervösa hehehe. Men Bachelor bjuder ju på lite samma, så får nöja mig med det just nu

  Har aldrig sett, och kommer inte att göra det nu heller.

  Uew! Fräscht.

  Varför inte kasta in det gamla sletna gardet som Bingo, KZ, Puma o Julia (inkl ett ton tungskrapor) så blir dt lite jävlar anamma i huset. Det ligger ju i tiden!

   Ja det gänget vet ju hur sådant ska göras, men sändningstiden får väl bli mellan midnatt och tre på natten eller nåt, precis som sådana program sändes på den gamla ”goda” tiden …

  Konceptet kändes förlegat redan 2004. (Japp, jag såg det då) Vad än gott man har att säga om skiten handlar den ändå om att casta bröst, magar och rumpor som ska intrigera utomlands.

  Tycker inte att konceptet förtjänas att lyftas ens här. Vem behöver matas med information om programmet? Camilla, sluta bara bevaka så försvinner slutligen intresset! Du behöver inte kasta upp det här i ansiktet på bloggläsarna. De följer dig ändå.

   Deltagarna à la 2004 såg mer mänskliga ut än deltagarna som är med idag… jag hoppas man får de ”normala” människor nu och inte bara BBL och ankläppar.

  Camilla kan du ta bort detta? Helt sant att jag inte borde skriva ut namnet på flunsan för pojkens skull ❤️

  Men finns det nån som kan pressa in mer meningslöst formulerad reklam än Tone? ”I samarbete med den IKONISKA mobiloperatören Vimla”. Ikoniska!?!?? Är Vimla en ikon?! Då har man verkligen inte förstått ordet. Igen, att välja att jobba med komunikation och vara på pissdålig på att skriva….

   Europolitan, där snackar vi ikonisk.

  Jag är ju inte bunden av nåt NDA och skulle kunna säga en hel del. Dock vill jag inta sabba heller. Men som jag har hört är väl den största skillnaden att det inte är krav på ”tjej+kille” längre utan mer fritt att bilda par och allianser. Verkar kunna bli rätt intressant när inte bara testosteron är en garanti för att få stanna kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.