Varning för naket innehåll!!

Tänker att det kan vara bra, om man läser den här bloggen på jobbet… 🙂

Vad pågår på Britney Spears Instagramkonto?
Och vad tycker de fullt påklädda människorna i bakgrunden om att Britney Spears har en nakenplåtning lite längre bort?
Britneys följare uttrycker både oro och skämskudde i kommentarsfältet, och vissa går så långt som att skriva att de verkligen kan förstå varför Britneys söner inte vill träffa henne när hon håller på så här.

247 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Å andra sidan tycker jag att många influencers gör nästan samma sak. Men har någon slags trådbikini på sig. Vad säger det om dem isåfall?

   Damned if you do, damned if you don’t. Det ska vara RÄTT sorts nakenhet och RÄTT sorts sexig.

    Ja, lite så känns det! O så ska man såklart vara smal. En tjock person hade fått ännu mer skit för avklädda bilder.

   Men detta är ju bara smaklöst all the way. Man behöver inte ens jämföra. .

    Tycker precis tvärtom. Är så satans less på att alla influencers försöker se ut som porrbrudar nuförtiden. Det här är ju iallafall äkta och ostylat, Britney som hon föddes liksom. Skulle ha mer respekt för Kenza och de andra om de la ut sånt här istället för bilder där allt är perfekt och ”tihi”-igt.

     Äkta? Hon är ju också opererad..

      Hon är fortfarande mer naturlig och äkta än alla ”perfekta” skyltdockor som går omkring därute.

       Så det är okej att lägga ut porrbilder på sig själv så länge man inte har gjort några ingrepp?

        Porrbilder ?

         Det var syftat till att någon kallade influencers för porrbrudar och med det rättfärdigade britneys bilder. Är dessa bilder (kalla det för vad du vill) okej om man inte gjort ingrepp, men ingrepp gör bilderna icke okej?

          De bilder som Britney lagt ut ser ut som läsarbilder inskickade till Fibban året 1971. Ser precis ut som Ros-Marie som poserar på stranden med Bosse bakom instamatik kameran. Kalle som jobbade extra i fotoaffären fick en liten bonus när han framkallade allt det nakna och kanske sin första utlösning. Helt oskyldiga nakenbilder ej att förväxlas med poserande influensers som svankar med ryggen och kör fram röven så nära linsen att man tror att de misstar linden för en kroppsdel.

           Linsen

       Är man en sämre människa om inte vill vara ”helt naturlig”? Är man automatiskt korkad för att du råkar vara snygg?

        Och hur kan dessa bilder anses okej för att någon annan har gjort botox och ingrepp?

        Nej, men man bidrar till ett osunt ideal och en hård press på unga kvinnor att de måste se lika perfekta ut och det ökar psykisk ohälsa och en massa annat skit.

         Om man bara lägger ut såna bilder skulle jag tillägga. Det är bra att det finns bilder av båda sorter isf.

         Ja för Britney ser ju verkligen operfekt ut.

          Orka svara på varenda kränkta människa som skriver här.

         Fast Britney har en ”perfekt” kropp, med eller utan operationer. På vilket sätt hjälper man unga tjejer när de ständigt blir matade med såna porriga bilder? Det är liksom inte bara en vanliga nakenbilder hon har lagt upp. Blir så less på hur rumsrent det blivit med sådant content.

          Det är bara att vänja sig kan jag säga, porrbruds-modet är här för att stanna. Kul va? ?

         Hon har nog op både det ena och det andra.

      Tycker det ser lite retuscherat ut oxå

     Vad är det här om inte ett försök att se ut som en porrbrud?

      En glad, genuin människa som njuter av friheten.

       ???

       ??

       Man kan njuta av friheten utan att behövs porra sig framför kameran. Skulle vilja se en manlig kändis med k@ken i vädret som ”njuter” av friheten. Alltid är det kvinnor som ska klä av sig, för då är man självständig och fri minsann.

        Naken-Janne njöt av friheten som nudist. Brittan kanske har blivit nudist.

        Tommy Lee bjuder på en del naket regelbundet på sin IG

         Thank God!! 😉

       Tycker du verkligen att hon verkar glad?

        Nej, men att kalla detta porr är löjeväckande.

         Kalla det något annat då. Bilderna ser ut som de gör oavsett.

          Kränkt.se

         Löjligt att diskussionen ska handla om bilden ska kallas porr eller inte.

       Hoppas hon är lika glad i finkan efter någon skickar polisen på henne för förargelseväckande beteende och blottande inför barn.

     Hennes söner verkar däremot inte se hennes inlägg som någon frisk fläkt.

      Så bortskämda dom är pga hennes slit. Vad fan ska dom säga något negativt om deras mamma. Så fult. Dom lever lyxliv pga av henne. Men visar henne ingen respekt Så fel. Ut och jobbiga bortskämda ungar.

       Eeeh ok

       Hur fasen kan man lägga ansvar på ett par barn?? Hur tror du de har haft det med all uppståndelse kring Britney, hennes sammanbrott mm. De skulle GARANTERAT önska en trygg, vanlig och stabil uppväxt bort från kändissksapet, om de fick välja.

       Det behöver inte ytterligare sen också att deras egen mamma kablar sitt instabila mående, och rackar ner på dem offentligt… (de kan ju dessutom råka illa ut med tanke på Britneys galna fans).
       Hur kan man som förälder inte vilja skydda sina barn? Det bör vara prio ett av allt.
       Jobba?? De är inte ens myndiga.

        Exakt!! Och efter att enligt egen utsago bli fråntagen möjligheten att ha en relation med barnen så borde hon väl nu göra allt för att reparera den relationen. Nu verkar hon snarare göra allt för att ytterligare skada relationen till sina barn. Men hämnden mot alla andra verkar viktigare än barnen för henne.

         Föll bort ett ”utan anledning” i första meningen men ni fattar.

         Mm men värsta är nog ändå alla idiots som på riktigt tror att pengar betyder mer för ett barn än en bra relation med en förälder..

         Speciellt i USA så verkar fokus vara på pengarna, att barnen sitter och smider planer för sin framtida rikedom. Herregud.

       Så….Jag gissar då att du också hade ett heltidsjobb som 15-åriing och inte ”snyltade” på dina föräldrar?!
       Knappast va

   Om man kollar igenom hennes IG blir det dock väldigt uppenbart att hon inte är frisk och tillräknelig . Blicken, rörelserna (t ex det upprepade blottandet/neddragandet av byxor) och de osammanhängande texterna… Peppande kommentarer om Britneys/kvinnors rätt att göra som hon/de vill i all ära, men i hennes kommentarsfält vete tusan…

    Jag skulle också lida av psykisk ohälsa om jag hade levt hennes liv.

    Ett förmyndarskap kanske inte var helt fel trots allt…

     Eller så är det pga förmyndarskapet det blivit såhär

      Så klart det inte är. Hon var ju utflippad och kunde inte ta hand om sig. Därför förmyndarskap. Vänta och se hur det kommer sluta nu. Hon är inte frisk.

       För att hon blev pressad av paparazzis och en massa annan skit. Orsak och verkan vet du, ingen människa flippar utan orsak.

        Det var ju bara droppen. Det var ju saker som hände innan dess.

        Om man inte är frisk så är det lätt att flippa. Tycker du verkligen att hon verkar frisk nu när hon äntligen är fri?

  Brittan känner väl att hon gör vad fan hon vill nu när hon är fri från förmyndare. Inte första nakenbilderna hon lägger ut. Synd om hennes två söner som måste tycka det är riktigt pinsamt, speciellt som deras relation till mamman redan är kass.

   De har varit helt öppna med vad de tycker om sin mammas bilder. Tyvärr ger hon fan i vad dom tycker.

    Det är nog lite det som folk ser som ett problem. Jag är helt för att Britney ska få göra sin egen sak. Det är hennes rätt som fri kvinna (en sak som borde vara för alla) men med frihet kommer stort ansvar (tack uncle Ben ?)
    Som det verkar struntar hon helt i vad hennes egna barn känner. Hon struntar i vad de flersta känner (verkar det som) för att andra har struntat i vad hon själv känt i åratal.

    Att Britney tar avklädda bilder är ju inte problemet i sig. Det är ju allt runt omkring som skapar friktion och Britney verkar skita i det för att hon kan. (Tänker mest på hennes barn som faktiskt är helt oskyldiga.)

     Det är ju lite som den där saken man borde säga till sig själv ibland: ”jag kan, men borde jag göra det?”

     Alla val har ju sina konsekvenser och Britney verkar inte riktigt tänka igenom vad för konsekvenser just hennes val har. Hon lever livet nu, då det togs ifrån henne tidigare, vilket jag förstår, men ibland kan saker också bli fel, vilket man alltid inte riktigt tänker på…

  Jag tycker att kritiken är felriktad. ”Var inte naken för det är synd om dina söner”.

   Jasså det tycker du….

    Ja, det var ju det jag skrev.

     Har du barn så har du ett jävla ansvar som vida överträffar dina egna behov. Hade det där hänt i Sverige hade hon inte behövt oroa sig över att få någon vårdnad över baren igen. Med all rätt!

     Inget barn ska behöva se eller få höra av sina kompisar att deras mor lägger ut mjukporrbilder på sig själv på Instagram.

      Fast man är ju också sin egen person som mamma (pappa och partner).

      Jag har aldrig lagt upp en bild där jag inte är fullt påklädd så jag kan inte riktigt identifiera mig med personen som gör det (inget illa menat) men det är inte konstigt att lägga upp en bild från semestern där tex mamma har på sig bikini och skämtsamt poserar framför kameran…

      Barn jäklas med varandra för både det ena och det andra. Man kan inte beskylla en person för att andras barn är elaka.

      Dock är det ju så att alla val har konsekvenser och man borde såklart tänka på sina barn i många val man gör som förälder.

       Du är ändå förälder alla timmar om dygnet. Även om inte barnen är med så har du ett ansvar, även att ta hand om sig själv mm.

      Vilken himla tur att du slapp vara barn på det glada 70-talets Sverige. Kan rekommendera nyfiken blå och gul med Lena Nyman som ett litet smakprov. Samtiden är onekligen vrickad. Antingen är det rå porr som får den mest hårdföre att rodna eller så är det prydheten som segrar.

   Så det är fel att tycka att mödrar inte ska vika ut sig för att ens barn ska slippa se en naken med vresade ben?

   Eller missförstår jag dig?

    Jag tycker att det är fel att kvinnor ska ta ansvar på det sättet. Det var liksom ingen som kritiserade Ronaldos nakna bilder för Vouge på grund av att han har barn. Det går att vara kritisk mot mjukporr/nakenhet på instagram utan att dra in eventuella barn.

     Så bara för att män inte tar ansvar så ska inte kvinnor göra det heller?

     Jag vet inget om Ronaldo, men om han har haft kuken ute för sina tonårsdöttrar att se på Instagram så fördömer jag det lika mycket.

     Det är fel på människor idag. Och det är ännu stördare att människor som tittar på, försvarar skiten.

      Allt handlar inte om barn jämt. Vuxna människors beteende kan kritiseras utan att deras ungar dras in. Att inte lägga ut nakenbilder för hela världen är en rimlig tumregel, oavsett om man har barn eller inte.

       Självklart kommer barnen först om man har några.

        Jag menar alltså att man först och främst är man förälder om man har barn, sen är man en enskild vuxen individ.

       Tycker det är värre att hon har offentlig beef med sina söner än att hon lägger ut dessa bilder.

        Tycker båda är lika hemska, det drabbar barnen. Och dessa bilder lär ju inte göra relationen mer trygg, ärlig, kärleksfull och omsorgsfull.

        Beefen beror ju på detta. Att hon inte kan tänka utanför sig själv.. Respektera sina söners vilja. Bli vuxen.
        INGET barn mår bra av gränslösa föräldrar. Och detta sker dessutom inför miljoner…
        Det är så sinnes 🙁

         Det beror ju på att hon inte är frisk.

      Håller med dig! Skönt att som omväxling läsa sunda tankar och värderingar.
      Det som är fel är rätt och det som är rätt ses som fel numera.
      Vad har hänt med sunt tänkande?
      Jag är på intet sett moralist men vad har hänt med folk?
      Skruvat! Tycker så synd om hennes söner som ska bli så förnedrade av att deras mamma beter sig så gränslöst.
      Hon är väl 40 år och tonårsmamma? Sorgligt.

       Jag var ingen moralist förr, speciellt med tanke på hur jag själv har levt mitt liv. Men nu för tiden har jag insett att vi få som fortfarande har våran hjärna intakt och inte gått på den här nya grejen, måste visa vart vi har våra värderingar och moral.

       Man är inte god om står och ser på och hejar på bara för att folk gör det dom känner för just nu, utan en enda tanke på konsekvenser för sina och andras barn.

       Det är ett sjukligt beteende människan har idag. Allt för sig själv, inget för någon annan.

       Och ja, folk får kalla mig tråkmåns, bakåtsträvare, pryd och vad nu än jag får heta. Jag bryr mig inte längre.

       Men fattar du inte vad hennes förmyndarskap gick ut på? Hennes pappa hade FULL kontroll över allt, hur ska man då lära sig basic saker när man fortfarande blir behandlad som en hjälplöst barn?

        jag lärde mig mitt förnuft på grund av uppfostran.

        Nu när hon har egen fri vilja, borde hon visa att hon kan själv, inte tvärt om helt plötsligt.

         Som om du ens kan jämföra ditt liv med hennes. Vidare kanske du ska läsa på om trauma/PTSD, vad hon har varit med om kan man inte bara kommer över på en vecka.

          Jag har kronisk ptsd. Du vet ingenting om mig eller mitt liv, eller varför jag uttalar mig som jag gör.

          Vilken kontroll jag varit utsatt för, vilken grad av våld jag har utstått.

          Så kör det kortet där du vet att det fungerar nästa gång.

          Om du har frågor kan du gärna ställa dom, för jag svarar gärna?

          Nä förresten jag förklarar nog även fast du inte undrar.

          Jag föddes, när jag var ett år och min bror var två år, så började han kväva mig, han slog mig, så jag skrek. Jag skrek och jag skrek, min mor fick nog av mina skrik, så hon straffade mig. Vitpeppar på tungan, smiskar i stjärten.

          När jag va 5 år hade jag skrikknutar på stämbanden. Grannarna visste. Ingen gjorde något.

          Ju äldre vi blev ju grövre blev våldet. Men det var mitt fel, för att jag skrek. Stryk av föräldrarna.

          Barnavårdscentralen tog in oss för att utreda om pappa utsatte mig för sexuella övergrepp. Så klart han inte gjorde❤️

          Varje dag misshandel, näsblod, blåmärken, magvärk, migrän.

          Tonåren. Blev halvt ihjälslagen, men enligt min mor överdrev jag. Permanent hörselskada.

          Mordhot. Ingen kille fick titta på mig. Flydde staden 23 år, till en man som höll mig fången i fem år, våldtäkter, misshandel, hjärntvätt, nerdrogad. Gick knappt ut på 5 år.

          Ringde Soc

          -ni måste hjälpa mig”
          -flytta tillbaka till dina föräldrar
          -ag kan inte, han kommer döda mig

          1år senare flyttade jag tillbaka.

          Grov misshandel, men jag blev bönfallen av mina föräldrar att förlåta honom så han kunde bo ihop med mig för det var synd om honom .

          Två månader senare, grov misshandel igen, naken i duschen, fick mitt huvud dunkat i Betongväggen om och om igen, samtidigt som han skrek vilken äcklig kropp jag hade(min bror).

          Jag vet vad trauma är. Jag vet vad ensamhet är.

           Usch stackare 🙁 låter helt sjukt att hela din familj behandlade dig så här.. hoppas du har det bättre idag..

           Jag har det jättebra tack. Och jag har fortfarande inte lagt upp en nakenbild med fittan i vädret?

           Eller ja jättebra beror väl på vad man jämför med.

           Jag har hjärnskador, och allt vad det innebär. Jag är inte multimiljonär som brittney , trots att jag var jäkligt(bäst i klasserna) intelligent i matte, fysik, kemi, psykologi, språk etc. Bla bla bla gamla meriter haha.

           Men jag har så fina människor i mitt liv nu, och jag kommer snart börja jobba jobba 50% förhoppningsvis?

           Men fy sjutton vad gött det hade varit om man hade pengar så man kunde åka utomlands, leva livet, inte bry sig om framtida ekonomi.

           Absolut, du har din historia och det du har varit med ska aldrig behöva hända någon. Men du kan inte påstå att hon ska/kan hantera sina grejer på samma sätt som du. Du har ingen aning om vad hon har varit med om.

           Kanske vi kan komma i kontakt? Känner igen väldigt mycket i vad du skriver… mail – sussinordqvist@gmail.com

        Men fattar du inte att det liksom var tvunget att ha full koll på henne.

     Fast det är skillnad på nakenhet och nakenhet.
     Hade min mamma, eller pappa för den delen, varit relativt naken på ett fint tidnings-eller bokomslag, så hade jag varit stolt.

     Hade min mamma eller pappa däremot lagt upp sexiga bilder på if själva helt nakna på Instagram, så hade jag reagerat och tyckt dem hade tappat det.

   Detta är närmare porr än naket. Ett litet hjärta för m…tan. Hon önskar nog att hon kunde visa allt

    Det är fortfarande mindre hyckleri än flunsornas bilder på rövar i string och fan och hans moster.

     Varför behöver hon jämföras med någon annan? Två fel osv

      Fast Britney gör ju inget fel bara för att hon klär av sig, hon är knappast den första kvinnan i världshistorien som har gjort det.

       Nej men om man nu tycker att det inte är något fel att posta nakenbilder så borde man väl inte behöva rättfärdiga det med att andra gör ingrepp (som då skulle vara värre)? Eller?

        Flunsorna bidrar till ett osunt samhälle med sina perfekta och retuscherade kroppar, vilket ökar psykisk ohälsa, osund press på att se perfekt ut, se fuckable ut osv. Det gör inte Brittan med sina bilder. De är högst oskyldiga skulle jag vilja påstå. Tycker att flunsornas bilder de lägger ut på IG andas mer porr än detta.

         Ja men säg det då. Att dessa bilder är oskyldiga. De behöver ju då inte ursäktas med att andras vore värre. Om du nu tycker att det är helt fine att lägga ut naket.

          Snark..

    Väldigt dömande.

    Mycket talar för att hon inte är fri utan väldigt kontrollerad av sitt management för att tjäna pengar på henne. Hennes man har tidigare fotat henne när hon legat naken på stranden. Finns klipp där hennes man viskar till henne att hon måste se glad ut osv.

    Tycker mest synd om henne. Inget hon gör känns äkta utan som om någon annan styr vad hon ska göra. Hon verkar otroligt ensam. Bröllopet var det märkligaste jag sett. Att hon släppt en singel med Elton John och inte ens medverkat på en enda bild som rör det mer än ett märkligt klipp på IG. Elton har inte ens träffat henne och hon har själv uttryckt att hon aldrig mer kommer släppa någon musik men ändå kommer det ut en singel.
    Sönerna har vänt sig mot henne. Troligtvis hjärntvättade av sin pappa som fick jag vet inte hur många miljoner för den där intervjun.

    Nä något är riktigt lurt och många tror att hon lämnar ledtrådar i inläggen om att hon behöver hjälp.

     Rättelse: Elton har träffat henne men inte i samband med singeln.

     Alienering heter det och ja det har de nog blivit i många år liksom BS själv blev av sin pappa. Man söker sig ofta till partners som behandlar en som under uppväxten för det är vad som blivit normaliserat beteende och det personen tror är tecken på kärlek.
     Hon blir och har nog blivit gaslightad hela sitt liv.

      Fast jag tror inte att hon har sökt sig till sin man utan att hennes management valt honom åt henne. Tror inte de är ett par på riktigt. Det finns inte ens papper på att de är gifta på riktigt.

      Jag tror helt enkelt att hon inte är fri det minsta för hade hon haft sin frihet tillbaka så hade hon umgåtts med vänner och ”levt livet” Hon är en slav fortfarande som de få personer runt henne tjänar pengar på.

     Så himla många människor att skylla på. Ingenting beror på Britney?

    Tänker inte alls på porr. Sönerna vill röka på och är inte snälla mot henne. Respekt ska vara ömsesidig.

     Om sönerna som inte ens är myndiga vill röka på, så är det Britney och exet som misslyckats helt med föräldraskapet, alternativt inte varit där.

     Hon respekterar inte dem med dessa bilder, och hon är den vuxna.
     Du kan inte lägga dem på samma nivå eller kräva exakt samma, då den ena är förälder (vuxen) och de andra barn.

      Vem är det som har haft kontrollen över henne? Jo hennes pappa, samma man som fick besöksförbud mot båda barnen och pappan. Hotat henne med att inte få träffa sina barn om hon inte gör som han säger.

      På vilket sätt tycker du att han har misslyckats? Barnen verkar välartade och bra uppfostrade.
      Läs vad Britneys tidigare anställda hr sagt hur hon behandlade barnen när de var unga så kan du förstå varför hon inte har någon vårdnad och barnen inte vill vara med henne.

  Men det här inlägget kommer bara tillföra en massa dömande skitkommentarer, du skrev ett inlägg i juli med exakt samma undran om vad som pågår. Dessutom, sprida vidare nästintill nakenbilder, hur tänker du? ?

   Undrar verkligen samma sak!

   Sprida? Tror du överskattar bloggens storlek i förhållande till Britney Spears…

    Med din logik gör det okej för mig att på en buss visa upp utskrivna nakenbilder på barn.
    Jämfört med andra så är ju den handlingen en piss i havet liksom.

     Eh. Det här är bilder på en vuxen kvinna som hon själv lagt ut. Jämför inte det med nakenbilder på barn, tack. Bara skevt.

      Det är logiken som är skev. Inte jämförelsen.

      Bara för att någon gör det värre betyder inte det att det lilla också är fel.

    Jag hade inte sett bilderna om det inte lades upp här. Följer inte henne på några sociala medier.

     Nä men det gör 42 miljoner andra. De få som ser bilderna härifrån gör varken från eller till.

      Skicka en liknande bild på dig själv så får du se hur snabbt den kan spridas, underskatta ALDRIG internet. Vidrig inställning du har.

  Stackars söner då hon inte begrper att detta inte är ok. Men hon bryr sig mer om att få lägga ut naket än att reparera skadan med barnen

   Hur välanpassad hade du varit om din pappa hade haft exakt ALL kontroll över dig i 13 år? Hon har knappt haft tillgång till sin telefon, hennes konto har varit styrd av en annan pr/media person. Sociala medier hade inte ens blivit så stort då som det är just nu.

    Så trött på demna ursäkt. Hon har ändå ett ansvar som förälder 24/7.
    Klarar hon inte det (uppenbarligen) så kraschar hon dessa relationer..

    Hon behöver hjälp men ist verkar hennes karl uppmuntra detta

    Det finns tydligen en anledning till att han haft all kontroll…

     Vad är anledningen? Är du medveten om att pappan blev förmyndare på falska och oetiska grunder? Man uppgav att Britney hade demens vilket såklart inte stämmer. Det handlade aldrig om Britney mentala hälsa utan att få kontroll över hennes ekonomi. För att citera Britneys medförmyndare Andrew Wallet: ”This conservatorship should be viewed more as a hybrid business model.”

      Följ ”britneysdeltedposts” på Instagram så kommer du förstå varför hon hade ett föemyndarskap.

     Tänkte lite samma sak

     Du vet att offer för psykisk misshandel inte är helt stabila pga av… den psykiska misshandeln? Istället för att dömma, det här visar enbart att hon verkligen varit utsatt under större delen av sitt liv för något traumatiskt. Medkänsla vore lämpligt.

      Äntligen en tråd här inne med förståelse. Blir helt förbrullad över hur folk fortsätter ge all skuld och skam till offret istället för alla som burat in, misshandlat och drogat henne i alla år.

      Självklart postar hon mycket flum online, hon lär aldrig våga vara sig själv öppet efter allt skit hon fått och fortfarande får.

       Snälla, hon drogade själv när barnen var små och innan hennes pappa ”tog över”

    Men, kom igen. Vad som har hänt Britney är rakt ut sagt för jävligt – jag förstår absolut att hon till vis del är trasig p.g.a. detta men att försöka förklara varenda felsteg hon gör med just detta känns bara väldigt enkelt. Oavsett dessa 13 år så har hon levt många år därutöver, som vuxen person, med ansvar, med erfarenheter och med lärdomar. Dessa bilder visar bara en extremt uppmärksamhetstörstande kvinna som inte bryr sig ett dugg om hur hennes handlingar påverkar andra, i detta fall hennes söner. För djävligt. Är min åsikt.

     Nu har du verkligen ingen insikt i vad psykisk misshandel och alienation gör med en människa. Läs på! Eller finns flera på YT som gör bra förklarande analyser.
     Min åsikt är att det är för djälvligt att okunniga sitter o dömmer andra.

      Jag har blivit både psykiskt och fysiskt misshandlad, kontrollerad – allt. Hela mitt liv fram tills jag var 18.

      INTE FAN beter jag mjg såhär. Skyll inte på trauma. Alla har fan ett ansvar och jag är så trött på dagens samhälle där INGET är någons fel oavsett vad man gör. Ingen tar någon satans ansvar längre. Helt sjukt. Och alla applåderar och hyllar folk som inte tar ansvar för man är ”fri och har sina rättigheter”. Asså usch på dagens samhälle. På riktigt.

       Är du seriös? Du kan inte jämföra ditt liv med hennes

        Så du anser alltså att hon beter sig fullt normalt eller? Och om hon inte beter sig normalt så är det synd om henne pga hennes trauma? Och hon har noll ansvar?

        Nej. Hon är nu FRI. Hon har fått tillbaka sin frihet. Hon får fan ta sitt ansvar som MAMMA och människa och söka hjälp för hon är uppenbarligen inte frisk i huvudet så som hon beter sig.

        INGEN kan ändra på hennes förflutna men det är fan hennes ansvar att bestämma sin framtid. För sig själv men inte minst sina barn. Herregud hon har velat bli fri alla dessa år och detta är vad hon gör med sin frihet och detta är vad hennes barn får stå ut med. Hemskt är det. Hon är ju inte frisk. Det ser man ju. Och folk HYLLAR henne för detta beteende. Helt sjukt.

        Jättsynd verkligen att hennes liv har varit skit men det ger henne inte rätten att göra hennes barns liv till skit också. Vilket hon gör. Hennes trauma betyder inte att hon kan bete sig hur som helst.

         Håller helt med dig! För jävligt att vissa har det svårt, men när man ändå VÄLJER att bli förälder så ändras allt och du är ta mej fan tvungen att räta upp ditt liv och göra allt för att dina barn ska ha det bra.
         DET gör inte Britney nu öht.

          Hon ville sluta med musiken och bara göra det vid sidan av så hon kunde vara förälder. Men det ville inte teamet runt henne för de skapar inga cash. De drev henne sakta till ett sammanbrott med stalkers, paparazzis etc så att man kunde peka på stt hon var galen och hon förslavades och tramet dinglade sönerna framför henne så hon fortsatte jobba. Allt medan folket runt sönerna tutade i dem att mamma var galen. Och ni förväntar er att hon ska vara stabil direkt efter allt detta? Hon lever idag tack vare sina söner, hon kämpade i 13 år för deras skull. Hon försökte att vara mamma så gott hon kunde men det är lite svårt att vara det när alla besöken var övervakade pga falska diagnoser.

           Fast då är det återigen hennes ansvar att ta sig till läkare och söka hjälp. Finns liksom ingen ursäkt.

          Eh vem är det som har försörjt i princip alla i hennes närhet under alla dessa år? Fattar inte hur pappan kan komma undan så lätt när han tog 2 miljoner för att sätta deras barn framför hela världen och snacka skit om henne.

          Det är hennes pappa som har kontrollerat alla människor hon får träffa, HON HAR INTE HAFT NÅGON KONTROLL över sitt liv vad är det du inte fattar?

           Hon har ju kontroll nu! Vad är det du inte förstår. Hon har kontroll nu att söka hjälp. Istället för att göra det lägger hon upp mjukporr för hela världen. Bra ?

           Men jösses 1204 du är verkligen hjärntvättad. Obehagligt.

      Jag tror att du 17.06 får läsa på. Britney mådde inte bra innan förmyndarskapet. Det är inte direkt som att hon varit inlåst i en jordkällare. Det mående hon har nu, är inte en följd av förmyndarskapet. Sluta skyll på alla människor runt omkring.

    Troligtvis dock hela hennes liv

    Kolla hur välanpassad hon var innan pappan tog kontroll.

  Hon är ju uppenbarligen inte frisk….

   Okej, då är 99% av alla influencers sjuka. Allt de gör är ju att publicera mjukporr.

    Eller hur!

    Vilka influencers lägger upp bilder som dessa? Maxinne är typ den enda jag kan komma på.

     Sara Bolay

    Ja de är väl sjuka? Sjukdomen heter kåt på uppmärksamhet. Väldigt vanlig och smittsam bland influencers och typ familjen Wahlgren.

     Har hört diagnosen heter ”Can’tgetenoughattention”, svårt, oerhört svårt att bota, tar man bort uppmärksamheten blir patienten ofta sur & tvär, ofta med vanföreställningar där hen hävdar att alla är avundsjuka. Den terapi som visat sig fungera bäst (enbart gjord på råttor dock) är att skicka patienten till en öde ö, där denne får tälja barkbåtar som dagverksamhet med restriktioner om att endast spegla sig i havet en gång per dag. Eventuell uppmärksamhet av vilda djur, så som tex apor, kan förvärra patientens tillstånd avsevärt, det är därför viktigt att terapin sker på ö utan djur av ngt slag.

   Det tar lång tid att återhämta sig från psykisk misshandel. Finns flertal studier i detta och alienation.

    Innan denna ”psykiska misshandel” var hon ok då?

  Hon verkar helt ha tappat det

  Hoppas att hon har mycket solkräm eller kastar sig in i skuggan fort. Bränna venusberget låter jättejättetråkigt.

  #lockbritneyupagain

   Taskigt skrivet. Du tycker inte 13 år under total kontroll är nog..? Hon skadar ingen och hur relationen är med x-maken vet ingen och hur han indoktrinerat barnen. Dessutom försörjs han som flera av Britneys familjemedlemmar. Klart hon inte mår bra men inget att blir så upprörd över.

    Hon skadar uppenbarligen sina barn. Hennes barns välmående övertrumfar precis varenda behov som hon själv har.

     Nej. Hon är en människa också.

      Hon för över sina trauman på sina barn. Historien upprepar sig själv.

    Att (frivilligt) sabba relationen med sina barn ligger absolut i topp på det värsta man kan göra som vuxen individ.

     Säg det till de som dinglade barnen framför henne som morot så att hon skulle jobba hårdare i alla år.

   Man kan ju må dåligt, bete dig opassande och vara väldigt sjuk utan att man behöver en förmyndare.

   Wtf? Varför ska hon vara inlåst för att hon lägger upp censurerade nakenbilder? Du verkar inte helt frisk

    ??

  Ledsamt ?

  Av någon anledning upplever jag att det här känns mer ärligt och ”charmigt” än t.ex Biancas fåniga pussmun, blinkningar och underklädesbilder. Britney är genuin och äkta på ett helt annat sätt än alla influencers, även om det kanske ligger psykisk ohälsa bakom besluten att ta dessa bilder. Jag känner verkligen för Britney och hoppas hon mår bra, hon om någon är värd ett bra liv.

   Hon ska ha cred för att hon inte gör sig till med fillers, operationer, putläppar, kisande ögon, öppen ”sexig” mun och smalvinklar.

    Exakt, har så mycket mer respekt för Britney än alla flunsor i världen. Att hon inte är tillgjord är bara en av orsakerna till det.

    Hon har fixat näsan och gjort läpparna.

     Källa? Mun och näsa ser ju likadana ut som de gjorde när hon var både 15 och 25. Oavsett är hon 100 gånger mer äkta än dagens influencers där exakt allt är fake.

      Men snälla bara googla ”Britney Spears nose”

       Minimal skillnad. Går inte ens att jämföra med Kardashians och andra influencers.

        Vad fan, rakt ut sagt, håller ni på med? Diskuterar en kvinnas utseende och huruvida hon har opererat sig eller inte? Så.Jävla.Smaklöst. Den brinnande punkten här är HUR hennes beteende påverkar hennes direkta omgivning, däribland hennes barn. Punkt.

         Folks fokus här verkar vara vem som har opererat sig mest. Att sen lägga ut nakenbilder på sig själv som ens barn tydligt påpekar hur negativt det påverkar både barnen och relationen till dom verkar vara av mindre vikt. Så länge man är mindre opererad än någon annan så är det helt ok.

      Exakt min tanke, tycker Britney är så himla fin just pga av att man ser att hon ser naturlig ut jämfört med dagens ideal där alla går runt som mini-Kardashians.

      Britney opererade näsan någon gång 2012/2013. Googla Britney pinched nose. Jag vet inte om det är anledningen till att hennes leende har förändrats. Hennes tänder har flyttat på sig eftersom hon inte har haft i sin retainer och bondingmaterialet har avtagit.

    Nej hon ska verkligen inte ha någon cred här. Lyssna på vad hennes barn säger (och hur hon sen svarar på det) så förstår ni att cred är fel ord att använda.

     Hennes barn är tonåringar som lever med en gräsrökande pappa.

      Ja, det säger inte emot att jag inte tycker att hon ska ha någon cred i detta. Han ska väl inte heller ha någon cred om du nu trodde att det var vad jag menade.

      Som dock har hand om barnen på heltid nu..

      Ja som hon försörjt. Men det är slut med det nu. Att hon ska utnyttjas.

       Varför skulle inte barnen försörjas av mamman?

       Omyndiga barn försörjs av sina föräldrar enligt lag

        Ja men saken är ju den att hon har ju själv varit omyndigförklarad och ändå försörjt både barn och andra i hennes familj.

       Man har försörjningsplikt för sina barn. Hon utsätter sina barn för samma trauman hon själv har blivit utsatt för. Läs bara vad tidigare anställda har sagt under åren hur hon behandlat sina barn så förstår du vad hon är för en typ av mamma.

    Skillnaden är väl på att hon anspelar på sex a la tidigt 00tal. Bra naivt att tro att de här bilderna inte ska anspela på sex och vara sexiga. Hon har fastnat i en epok, det märks även på hur hon gör sig sexig.

   Synd att Britneys barn inte tycker att det känns charmigt.

    Ja det var verkligen tråkigt.

    Känns som ett rop på hjälp 🙁 även om dom säger att hon är fri så tror jag inte att hon är det. Tyvärr hon blir aldrig fri

  Britney skiter fullständigt i vad vi tycker. Hon har sagt i en av sina ljudinspelningar att hon vill förolämpa allt och alla eftersom hon själv har blivit kränkt.

  Det var ingen slump att hon nämnde sin f.d. ärkerival Christina Aguilera i sitt inlägg om vikt och kroppsuppfattning. Detta var Britneys sätt att ge igen för Christinas elaka beteende. Man kan tycka att hon överreagerar över en fjuttig sak efter sisådär 20 år men hon är traumatiserad och håller på att skriva en bok som säkert gör att hon överanalyserar olika händelser i sitt liv.

   Nej, hon riktar det mot sin pappa. Fattar du inte vilken makt och kontroll han har haft?

    Ja, hon riktar det främst mot sin pappa men jag tog bara upp Christina som ett exempel.

     Inte ens Christina själv utan hennes dansare, att folk inte kan läsa nuförtiden…

      Ja, tydligen så har vissa problem med läsförståelsen. Du tror inte att det finns en anledning till att Britney nämnde just Christinas dansare och inte Beyoncés? Det var som sagt ett tjuvnyp.

       Beyonce var väl inte så aktuell under tiden Britney var det? Eller?

        Jo, men medierna försökte ställa Britney och Christina mot varandra. Britney den gulliga/oskuldsfulla och Christina den utmanande rebellen. Så töntigt.

         Då hade jag inte koll på åren för beyonce. Ja, att media gärna skapade konkurrens mellan B och C var hela tiden väldigt tydligt.

    Nej hon riktar det mot allt och alla, det är därför hon inte har några vänner. Se bara hur hon mobbar Selena Gomez i var och varannat inlägg.
    Följ ”britneysdeletedposts” på Instagram (konto som lägger upp alla posts som Britney har lagt ut med sedan raderat) så kommer du förstå vad det är som utspelar sig egentligen är.

  Hon har tappat det helt. H E L T!
  Och var fan är hennes make? Borde inte kan sätta ner foten och skydda henne? Hon mår ju uppenbarligen inte bra!

   Skönt att han inte verkar vara kontrollerande känner jag?

    Nä han utnyttjar henne istället för att hjälpa henne reparera relaitonen med barnen. Verkligen mogen kille.
    Allt behöver inte vara bra bara för att en karl inte är kontrollerande, att inte bry sig är inte heller av godo.

     Han är ju bara 28 så…

     Hon lider ju av psykisk ohälsa och borde medicineras och han tar inget ansvar i att skydda henne från att göra bort sig. Hon är ju bipolär

   Det är ju han som fotar henne. Något är inte som det ska. Hon ser inte lycklig ut.
   Tror inte hon är fri.

   Hon har inte tappat det, hon är bipolär och verkar inte vara helt rätt medicinerad. Känns som hon är i ett skov med gränslöshet och mani

    Helt rätt spekulerat. Hon är bipolär och mår inte bra.: behöver litium igen

     Alltså vem är du? Länka gärna en trovärdig källa där det står att hon har bipolär sjukdom. Nej det är inte bara att gå på litium och sen blir allt bra..

  Måste man alltid klä av sig för att ge världen en käftsmäll?

  Britney lever verkligen kvar i 00talet. Säger inte att det inte är förståeligt men det är som att tiden har backat när man är på hennes inlägg.

   Ja, hon har varit isolerad större delen av sitt liv.

    Jag vet? därför säger jag också att det är förståeligt.

     Jag håller med dig. ? Britneys sociala medier (nu senast twitter) är uppfriskande. Jag älskar hennes ljudinspelningar.

      Uppfriskande? Britney mår ju uppenbarligen inte bra, till och med hon själv säger att hon behöver träffa en psykolog men att hon är rädd för dem pga allt hon varit utsatt för.

      Hennes Instagram, Twitter etc är ju bevis på att något inte är som det ska. Jag säger inte att hon inte ska få uttryckta sig, det är helt förståligt. Men det Britney behöver är inte ljudindpelningar där hon attackerar hennes barn och dylikt, utan hon behöver hjälp att hantera sina känslor och få mer impulskontroll.

      Det du finner ”uppfriskande” verkar vara Britneys sätt att hantera sitt trauma. När något händer, tex att hennes söner vänder henne ryggen, då kommer hon nog inse konsekvenserna av hennes handlingar. De var nog inte menade så, Britney verkar inte vara en elak människa, hon behöver bara någon som faktiskt stöttar henne i sitt trauma och mindre med folk som finner detta ”uppfriskande”

    13 år är väl inte större delen av hennes liv?

   Eftersom 00-talet är inne nu så blev det rätt bra timing ändå.

  Det första jag tänkte var att hon kommer få stand på ställen där man absolut inte vill få sand

  OMG vad är det händer???

   Omg en naken (censurerad) kvinnokropp? nu får det vara nog? tänk på att det finns människor på stranden!!! Måste ha varit en traumatisk upplevelse för dem?

    ?

    Men ge dig? Hade varit minst lika chockad om det ex var Jimmy Åkesson, eller vilken annan man/kvinna som helst, som la ut en liknande bild på Instagram.
    Det handlar inte om kvinnokroppen, det handlar ju om att hon uppenbarligen beter sig konstigt

     Jag svär, vissa här vill bara se världen brinna.

  Jag fattar inte poängen? Ligga på stranden och bara åh, vänta, vi tar lite nakenbilder och lägger ut på IG… För att? Har aldrig begripit mig på den slags handlingar, vare sig det är man eller kvinna. Känns så desperat på nåt sätt.

   Lika desperat som att fota sina stringbeklädda skinkor vid en poolkant i Dubai eller ”Marbejjjjaa”.

  Bara jag som älskar detta?!

   Nej, läser man britneys kommentarsfält så är du i gott sällskap.

    (Alltså inte de få som Camilla postat här)

  Tänk om jag vetat om detta 1997….

  Vi ser en bipolär person som verkar felmedicinerad och i ett skov som ger gränslöshet. Förut var hon för kontrollerad och nu verkar hon inte får rätt hjälp. Kan t.o.m. vara så att hon slutat med medicinen helt. Förstår att hon behöver frigöra sig och få vara fri, men det här kommer inte sluta väl

   Uppriktig fråga, är hon diagnosticerad bipolär eller spekulerar du utifrån hennes beteende?

   Jag följer inte henne så vet inte

   Håller helt med! Hon borde sättas in på exempelvis litium som hon stått på tidigare när hennes pappa var förvaltare

    Ursäkta men hennes management har använt höga doser lithium för att kontrollera henne och bestraffa beteende. Självklart är inte det en lämplig medicin. Det finns dessutom moderna och effektiva alternativ.

  Hur får man bort sådär mycket hår från könet? Ser helt lent ut!

   Vaxa.

    Men får man bort allt från alla skrymslen och vrår då? Galet pilligt!

     Japp det får man! Har gjort brasiliansk vaxning regelbundet i flera år och det blir verkligen helt lent. Inte ett hårstrå att beskåda ?

      Once you go brazilian wax, you never go back. ?

      gör det inte ont att vaxa…?

      Hjälp ont! ??

     Japp, varenda vrå blir len och hårfri.

  Alla ni som säger att hennes barn ska komma först – hon är fråntagen sitt föräldraskap. Det är inte konstigt att hon inte agerar som en förälder när hon inte har hand om dem och inte har fått ta hand om de på riktigt pga sitt förmyndarskap. Man kan inte bara poff nu är jag förälder – det är en roll man växer in i med tiden när barnen blir större. Men under den tiden var hon ju själv ett barn pga förmyndarskapet. Lika omöjligt som det är att ge Britney tillbaka de åren hon inte fick bestämma över sitt liv lika omöjligt är det ju att hon nu ska vara ansvarsfull och fullt normal vuxen förälder. Det går inte. Barnens pappa borde förklara för barnen att deras mamma har varit med om något som skadat henne och få dem att inte känna att det är personligt mot dem utan att hon är sjuk pga vad som hänt/om hon har någon psykisk sjukdom kanske också.

   Du vet väl inte vad han eller någon annan i familjen har förklarat för barnen och inte?!

    Fakta är att de pratar illa om henne först nu när hon är fri från förmyndarskapet, det har varit knäpptyst i 13 år medan cashen rullade in från henne. Actions speak louder.

     Men det är ju först nu hon agerar starkt uttåt, på flera år. Det fanns ju ingen anledning innan att tala om det.

     De får fortfarande pengar så att…

     Sen började hon hennes förmånybesrksap för 14 år sedan, skulle barnen gått ur och pratat när de var typ 2 och 3 år gamla?

  Äh
  Låt en kvinna få leva

   Tydligt för mig att hon har en episod. Kvinnor med vissa diagnoser och i vissa faser brukar uttrycka detta i översexuella teman.

  Förstår inte poängen med att hålla över brösten om hon ändå tänker sätta hjärtan över?

  Det sorgliga i det hela är att hon ser så olycklig ut. Säger inte att det hade varit bättre om hon log, men hon ser så otroligt ledsen ut tycker jag, vilket gör att det känns olustigt att titta.

  Hon har varit en fånge i många år. Inte fått bestämma något alls själv. Enbart varit en inkomstkälla för andra. Nu är hon ”fri”. Rebellisk. Vilsen? Hon behöver få tid. Att vara rebellisk. Och hitta sin egen väg. Hon är nog fortfarande en mycket ung kvinna i sinnet. Jag tycker så synd om henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.