Saker att störa sig på hos influencers

www.instagram.com/alexandranilsson

Det är en sak som är sant – det ÄR omöjligt att göra alla nöjda och det är bara slöseri av dyrbar tid att försöka.
Det här inlägget från Alexandra Nilsson har några dagar på nacken, men tycker att innehållet är så pass intressant att fundera, resonera och diskutera kring att jag bortser från det. 🙂

Kan man störa sig på att någon stör sig på precis allt?
Jag kan tänka mig att några av er stör sig på att jag – enligt er – letar fel överallt, men så här är det….
Jag behöver inte leta. ?

Om ni vill hålla diskussionen lite mer neutral så får ni gärna tala om vad ni stör er på hos influencers, men utan att nämna namn.
Vill man inte det så kan ni väl i alla fall tänka på att hålla en god ton och kommentarerna hyfsat civiliserade så jag slipper radera dem och med det få med mig alla svarstrådar under.

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag stör mig på såna som har reklamvideor i alla sina blogginlägg som dom lovat ska tas bort men som aldrig försvinner.

   Touché!!

   Och jag stör mig på människor som läser det de vill se hända och sedan blir upprörda över att något som aldrig lovats inte inträffar.

    Camilla har ju dock lovat att de skulle försvinna, pga hon lyssnade på oss läsare. Sedan togs det tillbaka verkar det som…

     Jag läser inte varje dag. Det jag läst är att hon lovat att undersöka om det går att ta bort och sedan även lovat att be att ta bort den irriterande rörliga reklamen. Men har aldrig sett en utfästelse om att den ska bort. Sedan kan det vara bra att återkoppla om hur det går gör att slippa sura och dryga kommentarer.

      Jag tycker mig ha läst att den till och med ”ska vara borta nu”. Men inte är den borta och den förtar halva nöjet med den här bloggen för att den är så irriterande.

       Jag läser inte varje dag så kan ha missat. Kan vara bra att tänka på att återkoppla hur det går så slipper man en del sura miner.

     Fast det är ju inte upp till Camilla att ta bort, hon har ju påpekat att hon vill att nyheter24 ska plocka bort det men dom verkar inte lyssna

     Jag har även förklarat att Life of Svea ville testa att göra vissa förändringar och att jag måste låta dem göra det. Jag ber om ursäkt om du missade den delen, men det är anledning till att den är kvar.

      De här testerna som görs verkar vara under väldigt långa perioder. När är testet klart?

    Och jag stör mig på de som stör sig på människor som läser det de vill se hända och sedan blir upprörda över att något som aldrig lovats inte inträffar.

     Fan va fantasilös du verkar. Har du ingen unik tanke i skallen?

      Var inte så seriöst menat som du verkar ha tagit det ?

       Tog det inte seriöst utan såg inte riktigt humorn i det. Vilket bara betyder att jag tyckte det var fantasilöst. Inte så mycket mer faktiskt.

   Jag stör mig på den jäkla videon du har här, har nästan slutat läsa bloggen pga att den är så sinnessjukt irriterande! Den täcker halva skärmen. Kan du inte få bort den??

    Plus att den kommer upp varje gång man uppdaterar sidan ☹️

    Nej, det är ju inte upp till henne. Hon äger inte plattformen

   Stör mig på att man ska behöva ha adblock för att bloggen ska vara läsbar.

    Det är väl skitbra att adblock finns. Använd den bara och slipp gnälla.

  Haha var ju nån i ÖS igår som störde sig på influencers ögonbryn..?

  Jag stör mig mer på följarna för jag följer inga influencers som irriterar mig.

   Haha ja vilken grej att störa sig på alltså??

   Men har ni sett mediamammans?!

   Jag har inga ögonbryn alls, de trillade av för längesen så borde ju inte vara något att störa sig på då och jag tycker att jag passar i no eyebrow looken väldigt fint, ändå målar jag dit 2 mediumbruna tunna streck när jag går utomhus. Är finare utan så funderar på att sluta hålla på.

  Lättkränkta influensers!
  Finns de några gnälligare?
  Vill gärna jobba minimalt för mkt pengar och gratisprylar, men aldrig någonsin bli ifrågasatta. Då far de ut och anklagar sina följare (försörjare) för både det ena och andra.

   Precis, och allt som kan räknas som kritik kallas för hat.

   Nej lilla gumman du får kritik för det du gjort/inte gjort, det är inte hat, sluta vara en dramaqueen.

    Jag upplever dock att det är extremt sällan folk får kritik för något de gjort eller inte gjort? Oftast kritiseras folk för något som är skribentens högst personliga och subjektiva tolkning av något de sagt eller gjort alternativt är det personliga påhopp. Så nog finns det väldigt mycket hat på sociala medier.

   Det finns gnälligare. Tex du ?

    ”?”

  Helt ärligt stör jag mig på att de får så mycket gratisbud. Jag förstår om det är en stor influencer som är aktiv i sina kanaler men jag ser massa mindre ”influencers” som typ var med i Bachelor eller PH eller Big brother etc för flera år sen, som lägger ca noll energi på sina sociala medier, som fortfarande får hem massa gratis grejer till dörren titt som tätt. Varför ska de få så mycket gratis? Tjänar någon på det? Jag blir mest irriterad och bitter och slutar följa. Det är matvaror, smink, hudvård, kläder, upplevelser.. En story och ett litet ”tack xxx för budet” så har de cashat in saker för 1000-tals kronor. DET STÖR MIG

   De får gratisbud pga såna som du, som väljer att följa dem ? grattis, du är med och bidrar till det som stör dig ??

  Stör mig inte direkt på någon individ jag kommer på nu iaf. Men kan störa mig på det här allmänna ”sparka in öppna dörrar” dravlet, som om någon skriver att katrin z fest tema är dåligt så ska alla hoppa på och under exakt tre dagar låtsas alla att de är extremt engagerade i trafficking och rättigheter för kvinnor. Men någon vecka senare är det något annat som gäller, det är väldigt mycket som är helt substanslöst och bara görs för att inte sticka ut.

   Jag stör mig på omdömeslösa människor generellt och tyvärr toppar just gruppen influensers den ligan. Därför var jag en av dem som reagerade på Katrins maskeradtema. Sedan går det inte att reagera på all dumhet de gör sig skyldiga till eftersom det sker hela tiden. Samtidigt finns ett visst underhållningsvärde i deras handlingar och en anledning till att de får så mycket uppmärksamhet.

  De som påstår sig leva på sin ”feelgood”blogg, bry sig om sina följare ”raringar” men aldrig svarar på frågor.

   Hahaha HoP?

    House of Philia lever på sin blogg? Bullshit, taxeringskalendern visar att det fan inte är hennes inkomst som står för lyxlivet. Hennes man tjänar pengarna.

   Haha, hon lever på sin man.

  Jag stör mig mest på gnälliga följare. Förstår inte varför folk tycker de har så mycket rättigheter när de använder en gratistjänst. Inte att man klagar på smygreklam och sånt såklart, men typ på tråkigt innehåll eller för lite uppdatering. Det tycker jag är gnälligt och krävande.

   Håller med!!

  De som blir arga för att man inte likear/kommenterar deras bilder

   ”Jag anstränger mig såååå mycket för er skull, varför ger ni mig inte lite credd?”

    Ja men verkligen. Då avföljer jag istället

    ”Det skulle betyda sååå mycket för mig om ni gick in och gillade och kommenterade”…

    Var mer intressant istället så kommer likes och kommentarer av sig själva ??‍♀️

     Förstår ju att call to action funkar!
     Men just vissa konton har ju gått ut med att de är SÅ besvikna på sina följare ? det funkar ju verkligen inte…

  Att man sätter upp en kamera och fejkar saker. Tex ”spontana” pussar på sin partner. Går på stranden och slänger lite med armen samtidigt som man tittar ner, rättar till håret och ler.

  Folk som inte kan kolla in i kameran när de tar bilder på sig själv. Vaaarför ska de titta snett ner? Och att ingen ler på bild. Ärligt alla människor är så mycket vackrare när man ler

   Inte bara utan ett leende utan de skall göra plutmun oxå

   Jag ler aldrig på bild och är absolut inte vackrare när jag ler ? Men tycker man får respektera att alla inte är bekväma med att le på bilder.

   Är ej influencer men jag kollar bort från kameran när andra/jag tar bilder på mig för att jag är osäker över mitt utseende

  När ett insta konto handlar om tex ofrivillig barnlöshet och varje inlägg avslutas med ” skicka lite kärlek i kommentarsfältet ”, ” gilla det här inlägget om du tycker synd om mig ”, ” kommentera ett ❤️ för det förtjänar jag idag”. Vet flera mindre konton som gör detta efter ett tag när dom börjar få fler följare, som att fiska likes och kommentarer för att jag gissar att kontot får mer spridning då. Det går över från att i början vara ett genuint konto som vill sprida kunskap och egna erfarenheter etc om just ofrivillig barnlöshet (vilket är skitbra) men så går det över till att bara bli ytligt och intresset ligger bara på att få fler följare. Trist.

   Håller så mycket med.

  Sådana som säger dig träna hårt på gymet varje dag, men inte har en enda muskel att visa upp

   Dom kan ju träna ändå? Kanske tränar dom bara kondition, eller använder för lätta vikter? Eller äter för lite för att bygga muskler.

   Alla tränar ju dock inte för att få synliga muskler eller ens försöker bygga muskler. Men kan ju vara jättebra och hälsosamt oavsett ?

  På ett sätt så dumt att det nästan är lite gulligt men när Therese Lindgren skrev ett allvarligt inlägg och bad fd kulturministern byta frisyr pga cultural appropriation skämdes jag ?

   Haha samma! Och särskilt med tanke på att diskussionen om hennes frisyr var på tapeten typ ett år tidigare. Det kändes bara… nje

   Varför, jag förstår inte? Varför skämmas?

   Det var ju allt annat än gulligt tycker jag. Men du kanske var ironisk och det har jag lite svårt att förstå ibland. Tycker det är att visa uppskattning och vördnad för andra kulturer att använda deras klädesplagg, olika stilar och uttryck om det nu någonsin kan vara något någon äger. Det köper varken jag eller Candance. Sen kan jag ju förstå om det inte är så lätt att sluta med den hårstylen efter så många år. Traction alopecia is a thing.

   Nu fattar jag hur du skrev. Var för snabb på tangentbordet där. Ursäkta.

  Jag stör mig på alla instagramkonton (i mitt fall gäller det såna som renoverar och inreder i gammal stil) där innehavarna dels ”kopierar” varandra typ här står jag i en lantlig klänning och låtsas sätta några blommor i en vas,de ägnar en massa inlägg åt att tipsa om varandras konton och som skriver”Hej finingar,tänkte bara kika in och önska trevlig lördag”. Alltås det sista kräks jag på. Hej finingar….

   Alltså

   Ja fy sjutton jag följde många såna sen tröttnade jag på deras delningar av andra konton och sova filter och maaaaagiska blommor

    *dova

  Är mest fascinerad över att folk orkar bry sig så mycket om vad influencers gör/säger eller har koll på vilka de följer/avföljer osv. Eller de som stör sig på influencers – men ändå följer dom. Det klagas och klagas och klagas, men ändå följer man? ? Har några som jag kan kika på fast jag kanske stör mig på vissa saker, men gnäller inte om det. Då får jag ju bara sluta kolla. Blir som en guilty pleasure haha, men jag kikar och thats it.

  När man skriver dem

   Även när det är korrekt med dem?

   Eller ”vart” när det ska vara ”var”. ”Var är du” heter det, inte ”vart är du” eftersom vart indikerar en riktning.

    Hur orkar man störa sig på en sån sak ?

     Hur man kan störa sig på att folk använder fel ord?

    Vänta bara när du får höra om ”vars” ? används bl.a i norra Sverige.
    ”Vars är det?”
    ”Vars ska vi?”
    Smidigt. ?

     Det är ju mer dialektalt. Att säga vart är du, är ju att använda fel ord.

  Stör mig på att de tjänar så ofantligt mycket pengar och för vad???? It’s sickening.

   Så mycket pengar är det någon enstaka som tjänar. Resten tjänar bra för sin ålder men frågan är hur länge de kan tjäna pengar på vad de nu gör. De måste kunna förnya sig själva och för det krävs lite kreativitet och intelligens. De flesta influensers är tyvärr en one hit wonder.

   Men dom haaaaaar ju sååå tungt, brunch hit och dit, sen sponsrad lunch för att sedan söka barnen ? nästa dag ska de fota en outfit och på kvällen på middag ??

   Utbud och efterfrågan. Tyvärr.

    + 1 på den . Alltid utbud och efterfrågan!

   Jag stör mig på när människor använder engelska meningar i tid och otid.

  Tävling utan sluttid och aldrig någon vinnare som nämn. Det känns oseriöst.

  Inredningskonton som har samma bilder i flödet hela tiden, bara lite olika vinklar. Förstår verkligen inte hur sådana kontot får så mkt följare. Vem orkar se på en persons vardagsrumsbord 100 ggr ??

  Jag stör mig på att oskickliga och ointelligenta människor når så mycket större monetär framgång än skickliga (t. ex. hantverkare) och intelligenta (t. ex. sjuksköterskor) utan att behöva slita och jobba ens en femtedel av vad sk vanlisar gör. Dessutom stör jag mig på att många inte ens verkar veta om det utan kallar en dag med ett möte, ett spabesök och en hämtning på förskola för en ”hektisk dag” och något som gör en ”dag för mig själv” senare i veckan befogad. Det är ju så knäppt.

   De lever i en bubbla sittandes på sin piedestal som de själva klättrat upp för. I bubblan råder en annan världsordning och andra regler. Det kan verka perfekt och det är det ett tag men de flesta bubblor brister och så kommer även influenserbubblan att göra. Vi som lever utanför bubblornas filter vet vad som händer runt oss. Det gör inte influensers och när deras bubbla spricker blir det en kalldusch och antagligen ett högt och hårt fall.

    Det tror faktiskt inte jag. Jag är tror att det är ångestframkallande att vara influencer med sin egen person som varumärke. Konkurrensen är stenhård, du får kritik från all världens hörn, du är smärtsam medveten om att det kommer ”ta slut” och ser hur kollegor får kunder du själv velat ha. Du kämpar för att hålla dig snygg, spännande och intressant. Varje dag. Tror det suger i längden. Absolut inte för alla.

     Kritik från alla världens hörn? Jag pratar om våra svenska influensers där några fåtal har över 1 miljon och kör på svenska. Någon enstaka blandar med lite svengelska.
     Jag håller med dig att det säkert är ångestframkallande både genom att varumärke och person är så sammanvävda. Tror även att de alla inser att när det är över kommer de aldrig mer att tjäna i närheten av vad de gjort. Men de lever i en bubbla för att vara influenser är det enda de har och när de inte längre är intressanta då brister bubblan. I slutet av 90-talet hade vi dotcom bubblan. Denna gång var det unga välutbildade tjejer och killar som blev snuskigt rika för att ingen fattade dotcom eran. De startade företag och levde exakt samma liv som dagens influensers fast de hade faktiskt något att sälja. Men marknaden var inte mogen och mycket visade sig inte vara görbart så IT bubblan sprack.

   +1. Skrattretande att iq fiskmås begåvning kan generera miljonbelopp, när välutbildade människor med ansvarsfulla jobb tjänar en bråkdel. Helsnett.

  Att varenda influencer petar runt i ansikte, hår, öron, nyckelben heeeela tiden. Fick stänga av Kenzas video om barn nr 3 bara för hennes fingrar är i ansiktet hela tiden. Det är verkligen stör nummer ett.
  När influencers med sina kloliknande naglar håller på och pickar på alla saker de håller i så det klickar högt.
  När de ska berätta något och slår ihop händer hårt mot varandra i varann mening så det smäller i öronen.
  När man går in på i detta fallet, en ny vlogg från Anty, och hon hintar om lite spännande saker som komma skall men sen säger något i stil med att vi har ju en superspännande sak idag också, ett samarbeeeeeete med Junkyard. Zzzzzzzz. Nope. Samarbeten är inte spännande. Ja, jag förstår att de måste tjäna pengar.
  Rövar, alla dessa rövar.

   Avskyr alla jäkla fejknaglar det är så himla fult!
   Och håller med om alla rövar

   Största tipset är ju att inte följa någon då.. Låter som flera behöver sluta med det.

    Jag följer noll influencer men stör mig ändå på deras sätt att jobba.

    Jag följer inte en enda influencer, tittar ibland om något kommer upp som rekommenderat. Men tack för tipset, det var supersmart.

  Stör mig lite på den senaste ögonbrynstrenden där stråna ska stå rakt upp. Tycker det ser helkonstigt ut ??

   Vi kommer nog se tillbaka på de där fastkletade, uppstående ögonbrynen så som vi ser tillbaka på de sönderblockade 90-talsbrynen

   De är på väg ut, nu kommer de smala och mer normala.

  Folk som uppenbart bara spelar på att se sexiga ut på alla bilder, näst intill porriga. Förmodligen för det är den enda egenskapen de kan locka följare med?

  Stör mig på att de har så ofantligt mycket pengar! Och får så mycket gratis ändå! Hela kök och bilar…

  Sen gnäller de över att man kritiserar den för ett problematiskt samarbete eller liknande.

  Tycker det verkar som många av dem har tappat verklighetsuppfattningen totalt.

   De är verkligen samtidens avskum. Reklam reklam reklam. Köp mer saker! Hela tiden! Jag är din vän. Jag lovar att den här produkten. Är! Så! Bra! Du känner ju mig lita på mig, köp den beställ den nu!!!!!!

   Sen också hur lite mental (och fysisk för den delen?) ansträngning och kompetens deras ”arbetsuppgifter” innebär, för de sjuka summorna som de tjänar!? Typ skriva god morgon och dagens planer (event/spa/brunch/”plåtning” (för samarbeten)/ fixa naglarna och ett hemligt möte) och lite random saker som händer i livet eller resor de varit på, sen ett par ytliga bilder? sen alla dessa poddar nu för tiden? Det är så skevt när man tänker efter att de seriöst får betalt för att sitta och prata om lite vardagliga saker med en kompis EN timme i veckan (och sen klipper nån annan det) och ser det som jobb?! För en vanlis är ju typ det där lyx om man hinner få till EFTER jobb och vardagens måsten.

   Det är äcklande och får mig att aldrig vilja ha med företaget att göra hur rik jag än kommer att bli. Skulle ett företag istället vända sig till fattiga, människor utan bostad eller andra utsatta i samhället hade jag blivit imponerad och tänkt det här vill jag stödja. Det här är framtiden men vad är det som pågår nu?

    Då har du ju inte förstått alls varför det finns reklam.

  Jag stör mig på att de påstår att de aldrig någonsin kan vara lediga. Jag stör mig på att innan varje ”verkligheten”-bild så finns det en ”instagram”-bild. Jag stör mig på att de inte fattar att många utav deras följare tror att det de publicerar är verkligheten. Jag stör mig på att de kränger SKIT och återigen skit.

  Stör mig på när följarna ska få en ”föreläsning” och rant kring hur man gillar inlägg och hur viktigt det är att trycka på hjärtat och minsann gilla alla samarbeten och reklaminlägg som spottas ut för de har lagt sååå mycket tid på det och det är sååå viktigt för deras existens så vi kan fortsätta följa……

  Stör mig på Kenzas ständiga ”ej betald post men samarbetar med -märke- så måste skriva rEkLaAaAaAm” man bara… skriv att det är reklam bara, det räcker så? Du behöver inte gnälla över regler och lagar varje jävla gång??

   Fast om det inte är reklam trots att hon måste märka skillnaden vill jag veta det. Tycker att det är bra att hon är övertydlig.

  Kan vi prata om Bisses tanklösa samarbete med Dole? Att man kan arbeta med ett sådant företag är helt otroligt.

  Och äcklas av dessa lösklor som ”lagar mat” och petar och klabbar med dem. Skulle ALDRIG vilja äta något som det pillats på med dessa!

   Uuääääähh lösnaglar och långa naglar är så äckligt! Får rysningar.

    Spyr när jag tänker på alla bakterier därunder. ?

   Mängden bakterier som frodas under långa naglar!!! ???

  L-ö-g-n-e-r-n-a!!!!!!

  De som är gränslösa kring vad de delar om sina barn. De som exponerar sina barn än någon enstaka bild om året. De som samarbetar med Twistshake

  Stör mig på influencers som blivit influensers för att de klängt sönder och rövslickat andra stora influensers. Folk som inte gjort något eget utan bara är bäztiz med Bianca, Kenza, Janni mf

  Hur många av er följer den typen som ni skriver att ni stör er på?

   Min ”blockerad” lista på instagram är lång. Även om jag slutat följa så kan dom komma upp under rekommendera i flödet eller vad det nu är. Skönare att radera dom från ens egna verklighet så slipper man störa sig tycker jag.

   Följer ingen för blir bara irriterad på mig själv över att jag låter mig störas av dem. Men tyvärr dyker de även upp i gammelmedia då det är inte helt lätt att undvika dem.

  Jag stör mig på influensers som ska försöka inspirera och då säger saker som ”sänk kraven på dig själv, om något inte blir 100% så är det väl inte så farligt”. Tror det var Elsa Billgren som pratade i ett poddavsnitt att hon skulle vara snällare mot sig själv och inte jobba så hårt. Det är ju skönt för henne att hon kan gå till sitt jobb och ge 70% varje måndag, men det är sjukt världsfrånvänt att sitta och prata om det som ett allmänt tips. Hade jag gått till jobbet med inställningen att jag ska vara snäll mot mig själv och ta det lugnare hade jag nog inte haft mitt jobb kvar. Ibland kräver mitt vanliga jobb att jag har en stor presentation en måndag, eller att jag måste jobba över flera timmar för att nå en deadline. Är liksom inget jag styr och anpassar så som en influencer kan, utan jobbet styr mig. Jag är inte missunnsam, jag tror verkligen som någon skrev här uppe att det är psykiskt krävande att inte ha fasta rutiner och aldrig veta hur nästa månad blir rent ekonomiskt. Men kan inte förstå hur man kan sitta och säga något sånt i en podd?

  Influencers som vill bli tagna som riktiga företagare men bemöter all kritik som att det är något personligt.

   EEEEEEE XAKT! Huvudet på spiken.

  OT. Någon som vet var man kan hitta klippet men Bianca och Petter Northug?

   Never mind hittade det.

  Såg Wahlgrens värld med Pernilla som skulle rensa hemma inför son flytt. ?
  Omg! Hon är en ”hoarder”!
  Vad mycket grejer och kläder hon har. Dessutom kommer det säker flera bud minst i veckan med nya prylar. Helt galet!

   Ja och hennes mamma är likadan?

   Ja, men jag blir faktiskt nyfiken på hennes ansikts behandlingar/skönhetsingrepp hon gjort för det ser riktigt bra och naturligt ut. Är det för att hon inte röjt loss tidigare eller? Det är väl inte bara filter? Hur kan man gå från att se ut som 55 plus till välbehållen 40 åring på några månader? Tror inte bra sex kan åstadkomma sådana underverk? Att det skulle vara hennes hudvårdsprodukter är iallafall uteslutet.

    Vad pratar du om?

  När de (o många andra) skriver ”POV” i sina videos/reels när det faktiskt inte är POV. Sjukt störigt!

  Ta bort en från modd!!!!!!!

  Följer inga influencers vara här! ?

  Och Joanna Swica som åker på friendcation-resa till Turkiet. Har alltid gillat henne men det här valet av resemål.. nja. Alla kommentarer är också bara om hur maaaagiskt det ser ut att vara där och såå underbart, dröm!!

   Friendcataion? Är det bara en helt vanlig resa med vänner? Eller reser man för att besöka en vän?

    Alltså det är nån sorts projekt hon och en annan person startat, de ordnar typ träningsresor till olika ställen? Grejen är väl att det ska vara som en ”kompisresa” fast de flesta som kommer inte känner varandra. Verkar vara populärt då de flesta resorna säljer slut fort men tycker ändå inte Turkiet var ett bra val.

  Den här krönikan av Ulrika Jonsson om nån brittisk (?) ”influenser” är läsvärd.
  För övrigt så är det bästa man kan göra om man stör sig på en ”influenser” är att sluta följa dom.
  Skriver influenser inom situationstecken pga att jag anser att majoriteten av dom inte bidrar till något vettigt eller positivt som borde influensera någon.
  http://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/20038103/molly-mae-hague-pregnant-ulrika-jonsson/

  När influencer leker psykologer ”ska vi prata” vad har ni på hjärtat” ni är anonyma”

  När de ska prata engelska med en ’cool eller rolig dialek’ eller inte kan tillräckligt bra engelska för att skriva – håll er till svenska då!…. som i storyn.

  Håller helt med! Det blir så töntigt när influensers envisas med att lägga in engelska fraser och ord som uttalas fel. Visa hellre att ni kan den svenska motsvarigheten till ordet! En människa som har ett hyfsat svenskt ordförråd blir jag intresserad av. Sen stör ju jag mig på när de slarvar med filmning, klippning och när de säger att ”det här kommer att visas i en kommande vlogg”, och detta händer aldrig. Också vill man ju gärna veta var de är nånstans. Rent slarv alltså.

  Trenden med läppfillers. Längtar tills den dör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.