Älskar, älskar inte…


Julia Franzéns inställning och känslor för Marbella verkar fluktuera flera gånger om dagen, lite som börsen men med en ren känslomässig valuta.
Det är från ”Helt ärligt, jag älskar inte Marbella” till ”Älskar mitt nya liv i Marbella” inom loppet av 24 timmar, men det är nog ganska vanligt tänker jag, när någon är nyinflyttad någonstans.
Ta Annica Englund som ett exempel. Hon hade det ju lite kämpigt när hon först flyttade till pojkvännen Elias Lindholm i Kanada, men verkar nu nöjd med sitt nya liv och det ser ut som att hon känner sig som hemma.

Man får nog ge det hela lite tid innan man fäller sitt omdöme.
Ett halvår? Kan det vara en rimlig tid att landa på?

Julia söker förresten en till person som ska joina hennes team. 
Arbetsuppgifterna består av att ska content till Julias kanaler, och hon spår att det kommer röra sig om en heltidstjänst.
Jag kan hålla med kommentatorn här ovan.
Vad ska Julia själv göra om dagarna, nu när hon verkar outsourcat nästintill alla jobbrelaterade göromål?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns inget som en stor fet skål med acaibowl inte kan fixa ?

  Kan vi prata lite om hur influensers tolkade dresscoden smoking på gårdagens välgörenhetsgala för Project Playground? Google är tydligen blockat på både Isabellas och Vanessas internet. IL gick all-in och valde en balklänning som hade passat bättre till dresscode frack. Hävdade att klänningen måste vara lång, vilket inte stämmer, dock ska den inte vara så kort som den klänning Vanessa hade på sig. Den var mer som en partyklänning. Tycker det är lite arrogant eller kanske bara ignorant att inte följa en dresscode.
  Biancas klänning såg bara billig ut, plus att skorna och väskan inte passade alls. Visst har hon en stylist? Någon av klänningarna hon hade när som satt i talangjuryn hade passat bättre. Väskor har hon ju en uppsjö av, så en gåta att hon valde denna bruna sak till ett event med formell dresscode.

   haha tänkte också det vad gäller Isabella. hon har ju haft väldigt bra förutsättningar för att lära sig dresscodes med tanke på de galor och välgörenhetsmiddagar hon befunnit sig på genom åren. 🙂

   Var ser jag lättast alla nämnda bilder?

   Undrar oxå, var finns dessa bilder?

    Insta (Vanessa Lindblad, Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip)

   Och Bianca hade på sig någon slags bröllopsklänning light??

    Har själv den klänningen och den är rätt ”basic”. Dock mer en sommarklänning än oktober

   Nu har IL lagt upp en bild på henne och Prinsessan Sofia med texten ”Vi ringde varandra innan och bestämde att blommigt blev bra”. Skulle inte tro det.

    Men hon skojar ju… ?

     hon följer ju hennes privata instagram så det kanske faktiskt inte var skoj ?

      Du har kanske rätt! ”TWINNING!!!!!” ?

   Jag var på bröllop nyligen och jag hade googlat dresscoden noga, tittat på exempelbilder, köpt nya kläder och skor osv. Så kommer jag dit och typ tre personer följer den satta dresscoden. Lite respektlöst mot brudparet, tycker jag. Men det där med rätt kläder för specifik dresscode är kanske bara något som vi ängsliga och nervösa sysslar med? Andra bara slänger på sig något fint.

    Jag tycker att det är mer respektlöst mot gäster att ha dresscode på sina fester. Obs. Följer givetvis koden om jag går, jag är ingen ouppfostrad vilde. Men jag tycker att klädkod är löjligt. Folk är väl kapabla att klä sig rimligt utan en kod? Och de som inte är det, de lär ändå inte följa koden.

    Men jag gillar i och för sig inte någon typ av temafest där man ska klä sig enligt tema.

     Ok, ångrar mig. Inte respektlöst mot gästerna. Men löjligt tycker jag att det är.

     Tycker det är skönt när det är dresscode så man slipper oroa sig för att komma felklädd. Iaf jag kan bli rätt stressad av att inte veta om alla andra kommer ha långklänning, kort klänning eller komma i byxor och en topp. Då kan det vara skönt att få en fingervisning

   Och många herrar hade inte ens smoking, endast kostym

    Det kommer ett inlägg om galan och klänningarna så spara gärna diskussionen till dess. ?

   Isabella har ju alltid en tendens till att vara överklädd oavsett tillställning så det är nog bara så hon är. Hennes klänning var superfin men passade inte helt in på dresscoden nej. Hennes frisyr var också superfin och något hon borde sporta oftare.

  Jag ser helt ärligt inte vem som är Julia på första bilden. Alla ser likadana ut.

  Min erfarenhet är att det tar ett till två år att veta hur man verkligen känner för ett nytt ”hemma” utomlands. Du behöver gå igenom alla säsonger och högtider och gärna behöva träffa nya vänner (ej nedresta Stockholmare), deklarera, uppleva politiska förändringar och besöka läkare osv för att förstå hur landet fungerar på riktigt.

   Jag hade läst att man behöver ett år för att verkligen veta så när jag flyttade utomlands sa jag och min kille (numera man) att vi inte får bestämma oss ang. relation och eventuell tillbakaflytt för min del (han är ej svensk och hade redan provat Sverige) på ett år. Och det tog exakt ett år för mig faktiskt och jag är fortfarande kvar här med honom ?

   Men alltså som du säger, man behöver uppleva det som händer i livet under ett eller ett par år. Vardagsgrejer och säsonger. Lära sig var man kan få hjälp eller var man kan hitta saker generellt (typ hantverkare eller vad som helst). Om allt det funkar och man mår bra kan man stanna liksom men stressen att ta ett sånt steg måste hinna lägga sig.

   Jag håller inte riktigt med om det. Att trivas är en sak, att få allt praktiskt på plats är en annan.

  Varför har Annica låst sin insta?

  Det var exakt min tanke ang Julia..vad ska hon göra själv?
  Tror hon skulle må bra av att göra ngt för någon annan. Hjälpa ett barn i skolan eller jobba m ngt som ger ett mervärde.
  Det enda hon gör är att fokusera på sig själv hela dagarna. Naglar, hår, träning, festa, sola, bryn å fransar mm.
  Vem skulle inte bli deppig av det i slutändan.
  Men det hon kom fram till iom sin session var att hon skulle fokusera mer på sig själv ? är det ens möjligt?

   Hahaha. Fokusera MER på sig själv ?

   Jag fattar inte hur mycket hon tjänar om hon ska ha cash till tre anställda och samtidigt ha något själv. Är hon så framgångsrik och isf på vad för meriter? Fattar noll ?

  Tycker Julia var lik Bingos äldsta son på nedersta bilden. Lite gulligt!

  Jag förstår inte varför Julia ska göra sig hemmastadd i Marbella när hon planerar att skaffa barn med Bingo som har barn på halvtid i Stockholm. Samma märkliga beteende hos BBs Paul som planerar att bo i Schweiz fast han vill (?) skaffa barn med BB som har barn i Stockholm på halvtid.

   De ska ju bo som särbos ändå är det sagt. Ser så otroligt mycket fram mot att följa när Julia ensam ska ta hand om typ 2 barn som sover dåligt och noll avlastning förutom en helg i månaden när pappsen kommer. Förhoppningsvis kanske nageltjejen eller frisören kan komma hem till henne då och hjälpa? Eller så kanske dom skaffar nanny ?. Det lööööser sig ju! Allt löser sig bara man vill.

  Tror ni Julia och Bingo är på riktigt?
  Jag tror inte det men kanske bara är jag som är synisk?! Vore kul att höra vad andra tror och tycker. Känns ju absolut som två personer som skulle kunna ”va ihop” för att vinna på det och jag säger inte att det är fel men ja, vad tror ni?

   Han är tillsammans med henne för att han gillar blonda tjejer med stora silikonbröst i grunden. Katrin var han tillsammans med pga hennes ”härliga” personlighet.
   Han är också tillsammans med Julia för att det stärker hans ego som man i övre medelåldern, då Julia är märkbart yngre. Hon är också ganska lättsam och ”skön”, vilket gör att Bingo slipper krav som att plasta in osten innan han ställer in den i kylen och att torka bort smulor från diskbänken. Förmodligen slipper han även tänka på att fylla på med toarullar inne på toaletten om man ser till hur otroligt icke-organiserad Julia själv är efter bara en sminkning inför en utekväll.
   Julia är tillsammans med Bingo pga att han är äldre, vilket hon automatiskt ser som att man är mer mogen. Han är också utseendemässigt underlägsen henne vilket hon älskar då hon föredrar att vara den som ser bäst ut pga dålig självkänsla i botten. Han är också en gentleman och ger henne uppskattning, blommor, resor, en lägenhet i Marbella och överöser henne med komplimanger för hennes kropp.

   Ja det var väl min analys.

    ?

  Kanske dum fråga, men läser från mobilen. Är det Julia på översta bilden, alltså båda personerna? Har hon klistrat in sig själv två gånger?
  Det finns så många influencers som jag inte känner igen och många är så lika.

   Det är Julia till vänster och hennes kusin Camilla till höger.

  Måste man älska Marbella? Är väl bara att åka därifrån om hon inte trivs.

  Det där med upptrampade stigar i hjärnan har min psykolog berättat för mig, men då gällde det självbild och ångest, inte semesterstäder.

  Tänker att man inte behöver älska just Marbella, men man kan älska sitt nya liv i Marbella ändå?

  Hon tar över Bingos boende i Marbella. Hennes föräldrar talar precis som om det vore hennes. Bingo är för dumsnäll. Om nu Julia bor där och väntar på Bingo och hans barn är ok. Bingo köpte stället för att han och Katrin ( i våningen ovanför) skulle kunna hjälpas åt med barnen när dom är där. Vare sig Bingo eller barnen får plats i där längre för all Julias skit.

   Jag håller med det har ju blivit hennes ställe

   Funderat på exakt samma sak … Även om det är Bingos lägenhet och som Julia sagt hon köper saker till .. så tänker jag iallafall att lägenheten borde spegla dem båda – att dom inreder ihop i DERAS boende. Just nu ser den inte ut att tillhöra Bingo överhuvudtaget. Personligen hade jag blivit galen om min kille hade ”tagit” över vårt boende och köpt massa Ikea och annat varje vecka för att fylla min lägenhet med. Att dessutom döpa rummen med siffror för att skapa en hotellkänsla tycker jag personligen är så fel … lägenheten borde vara det det lät i början när Bingo berättade om den – en lägenhet för honom och killarna … nära till Katrin.
   Dom ska inte känna att som bor i hotellrum ( och inkräktar på Julias hem nu ) utan dom åker ner till sin semesterlägenhet deras pappa har köpt och äger som deras bonus mamma bor i med deras saker dom fått vara med om att välja. Jaja – deras liv , deras val – inget jag egentligen behöver bry mig om men kunde inte låta bli att kommentera då jag tänkt exakt samma sak och tydligen är jag inte ensam om att fundera.
   Avslutar med att jag nog varit en jobbig granne till dem som hade blivit galen över alla j vla badleksaker och hur dom skriker från balkongen till varandra över området kring poolen som om det är deras privata trädgård med tillhörande privata pool …hade vara känt – visa andra respekt , vi är fler som bor här och vill ha semester …

  Jag kan tycka att Julia utnyttjar Bingo lite på grund av hans lägenhet utomlands och han låter henne hållas eftersom hon är snygg, snäll och kan få vem som helst typ hon är aldrig i Sverige det är nån gång pm det är typ ett event ja då stannar hon nån natt och Bingo kan inte åka till Spanien hur som helst nu när han har barnen och har grejer hemma att rodda med jag kan iallafall tycka att hon kan åka till Sverige oftare minst 1 vecka i månaden för att ha ett normalt förhållande med Bingo det förtjänar han eftersom det är hans lägenhet

   Håller med! Julia är den som gjort en bra deal, gratis lägenhet och bara träffa bingo någon gång i månaden. Osäker på om Bingo kommer orka med henne i längden, skönhet bleknar och kvar är en kvinna med noll driv eller hjärnverksamhet. Det är bara att se på hennes dagliga ”att göra lista”, det är riktigt riktigt låg nivå för en vuxen kvinna.

   Men är hon ens snygg? Med smink ja men utan smink tycker jag inte att hon är speciellt vacker ens.

  Fast Julia har väl bott länge i Marbella, i Bachelorette så sa hon väl att hon bodde i Marbella. Tycker det är lite märkligt att hon måste bo där när hon har sin kärlek i Sthlm jag menar hon har ju inget som binder henne i Marbella, men hon vill väl bo där kompisen/kusinen bor, festa med vänner och pga sol o värme antar jag. Vilken tur att Bingo hade en lägenhet där som Julia kan bo i. Lite konstigt att hon behöver flera anställda, får hon ens in så det täcker lönerna då. Själv ska hon väl sola och vika handdukar. Sett ibland hon visar dagens to do-list – Vakna kl 9 och meditera, kl 11 gå igenom veckan, kl 12 lunch, kl 15 beställa kläder. Typ så.

   ?

  Julia har väl bott ett tag i Marbella nu, eller? Håller med jag blev också förvånad att hon älskade/plötsligt inte älskade Marbella igen… Hon skrev även på IG att hon skippat sina mediciner i helgen jag vet inte vad hon tar exakt men hon har ju ofta stories om att hon mår dåligt osv. så jag antar att med/utan medicin så känner hon och mår helt annorlunda? Men vem vet som sagt 🙂 När hon och Bingo får ”tvillingarna” blir det kanske ändå Stockholm som gäller, måste ju vara sjuk jobbigt oavsett hur många man då har i team Julia, att vara den som ska ta hand om bebistvillingar och så kommer Bingo ner en gång i månaden och om det är som nu så ska hon ju då ha varit hos frissan, fixat naglarna, fixa ögonbryn och fransar och ha på raffset och got middag till deras helg tillsammans. Tror INTE man känner för det när man varit ensam med nattvaket osv i en månad och partnern kommer ner för en festhelg 🙂 Så jag tippar på Sverige om dom fortsätter som par och får barn osv.

   Det blir ju barnflicka från start förstår man.

   Julias listor, behandlingar, fix mm tar all hennes tid.

   Kanske är det ensamt där nu? Därför hon blir deppig

   Ps hur orkar Kristove ?

  Jag tror tyvärr inte denna lyckliga familjekonstallation kommer hålla i längden. I senaste relationspodden pratade Bingo och Katrin om hur de ska fira julen i år. Katrin sa att de såklart ska fira den i Jämtland som det var bestämt. Bingo försökte försiktigt fråga om killarna inte ville fira i Marbella? Till det sa Katrin absolut nej! Så man undrar ju hur länge en sån relation kan kännas bra för Julia? Då hon måste dela sin kärlek med härskarinnan Katrin som inte viker en tum från det som bestämts….
  Och med eventuella fler barn i framtiden… då blir det nog fler bekymmer.

   Fast om de nu bestämt något är det väl inte konstigt att hon vill gnag det så?!
   Sen tror jag inte heller att de kommer hålla ihop” lyckliga familjen” som det gjort innan, att alla firar ihop och är på samma ställe. För många inblandade nu, helt om K skaffar sig en ny oxå

    Nej absolut ska det förstås vara så som de bestämt angående barnen. Sen måste nya flick/pojkvänner finna sig i det. Men lätt är det säkert inte.

  Hon säger att hon älskar livet där, men hon kanske inte gillar själva Marabella

  Jag tolkar storyn på morgonen, om att hon älskar marbella, som att hon lever som hon lär. Säger högt, ”jag älskar Marbella” och lyfter fram det fina hon ser. Aktivt ändrar sin inställning. Inte konstigare än så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.