Säger Jeanette Svedberg ”hej då till Sverige”?

Ser man inte inlägget så kommer texten längst ner i inlägget.

Först lägger Jeanette Sverdberg ner sin kladd och krämshop – eller sidan är i ”underhållningsläge” på obestämd framtid,  sedan läggs lägenheten i Göteborg ut till försäljning och nu meddelar hon på Instagram att hon ska ”dra sig tillbaka” därifrån. 
Anledningen ska vara för att klimatet är så ”hårt” på sociala medier.
Kanske blir det så när man ljuger för och lurar sina kunder?
Här och här kan du läsa om vad som skett tidigare vad gäller Jeanette och hennes hittepå-bolag.

Ja, det är jobbigt att bli påkommen som oärlig, det vet vi sedan gammalt här inne, eller hur?


62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet inget om henne förutom att hennes insta obviously är fake. Hur har hon blivit så rik?? Lägenheten är ju svindyr, särskilt för att ligga i GBG

   Hon köpte den för 8,5 för ett par år sedan

    Hon har bott där sedan 2015. Verkar ha gått samma inredningskurs som Toftby ?

     Samma hybris med ?

     Otroligt fult inrett!

     Stylingfirman TACKY AB

   Hon är inte rik. Det är hennes man som har pengar.

    Han verkar vara VD i två bolag i Gävle. Därav Gävlefilialen för J:s ”piff med stil”-bolag.

     Inget av de bolagen verkar ju gå något bra dock..

      Kanske därför lägenheten är pants att.

       Pantsatt

       De flesta lägenheter är pantsatta.
       Pantsatt betyder att det finns lån med bostaden som säkerhet. Allt som oftast är det ett bolån 😉

        Så kan det ju vara. De har ju fastighet i Spanien med. Än så länge.

         Den är säkert också pantsatt.
         Det är få personer som har möjlighet att casha ett helt hus

          Vet inte hur de finansierar allt. Men såpass dyr levnadstil att jag fått uppfattningen att de var ekonomiskt oberoende. Lyxbilar, båt, lyxlägenhet i stan, hus i Spanien, lyxiga drinkar varje dag, etc.

           Bara för att man är ekonomiskt oberoende betyder ju inte det att man inte tar lån.

           Nu när bolånen varit så fruktansvärt billiga att ha är det bättre att låna och investera pengarna i något som ger bättre avkastning

           Anonym17. 56.
           Jo det vet jag. Man gör ju avdrag vid försäljning med, vilken gynnar skattemässigt.
           Men läget för försäljning är inte det bästa i dagsläget. Rent affärsmässigt.

   Kasst läge dock. Inte själva området som sådant eg. men lghten ligger precis bredvid en stor led, med mkt trafik, plus att just nu och några år framöver pågår en ombyggnation precis utanför fastigheten, där det sprängs och grävs 24/7 inför Västlänken.

    Kasst läge?? Skojar du? Lorensberg är typ det dyraste området i centrala Gbg. Och ”precis vid en stor led” är också verkligen att ta i, den ligger vid en bilväg men det är inte mer trafik där än på vilken gata som helt i Gbg? Sen känner man ju av sprängningarna från västlänken över hela stan, oavsett vilket område man bor i

     Läsförståelse? Skriver ju ”INTE själva området dock” Vad är det du inte förstår med det? Nej, det är inte att ta i med stor led, den går precis nedanför lghten, har bekanta som bor i huset intill nämligen. Och det finns massor med gator i Gbg som inte påverkas av sprängningarna och framför allt inte har en stor byggarbetsplats utanför porten, dvs Korsvägen.

      Bor också i det området och märker inte av varken någon stor led eller västlänkenbygget (förutom sprängningarna som känns lika mycket när jag är på jobbet på andra sidan stan)

       Gud vad ni ljuger. Det mest störande är borrningarna, det är det som gör att folk får bo på hotell. Inte sprängningarna.

       Och jo, lägenheter ligger bredvid den största genomfartsleden, sen är området populärt, men trafiken är fan inte nådig.

     Det ligger inte i Lorenberg utan i Johanneberg, men mäklare har ju oftast inga större problem med att ljuga i objektsbeskrivningarna. Någon led däremot finns inte där.

    Ansi
    Är du spekulant på lägenheten?
    Försöka få ner priset?
    Jag tror vi alla som bor centralt i GBG är någorlunda vana vid oljudet. Det går ju över, hoppas vi

     Ha,ha, nej verkligen inte. Man skulle dock kunna tro att Svedberg är här och försöker försköna omständigheterna. Borrningarna & sprängningarna kommer ju sluta så småningom, men då är även själva knutpunkten vid Korsvägen klar, med bla ännu mer spårvagnstrafik odyl. Lägenheten har terass, med utsikt över en tvåfilig trafikerad väg, för mig är det inget superläge direkt, men smaken är ju olika som tur är.

      Just närheten till korsvägen och att det är så enkelt att ta sig vart som helst därifrån är väl dock en stor anledning till att områden som Lorensberg är så populära? Du får det att låta som något negativt att ha nära till kollektivtrafik och bilväg? Vill man inte ha trafik ska man ju inte bo i stan från första början

       Området tillhör inte Lorensberg,(vilket är än mer centralt) utan Johanneberg. Det kommer bli ett blåshål när Korsvägen är klart. JAG tycker läget är kasst, skulle aldrig hosta upp 15 mille för en utsikt mot en trafikerad väg, det är MINA preferenser (har heller inte sagt jag nödvändigtvis vill bo i stan)du kanske tycker annat.

        Ansi om du nu inte är spekulant- lägg ner nu. Varför bry sig så mkt om en sketen bostadsannons och om den ligger vid en väg eller inte. Lägg din dyrbara tid på ngt viktigare i ditt liv och som ger utkastning i din livslust. Ett glas champagne kanske idag när det är champagnens dag- why not. Och du, trevlig helg, njut av den fina hösten.

         Oskön härskarteknik du har. Bättre med snäll ?

         ”ger utkastning i din livslust” ? Den var ny, men tackar som frågar, den är utmärkt.

   Och bostadspriserna i Göteborg är låga generellt?

   Lägenheten är inte för dyr ”för att ligga i GBG” men den är för dyr för att ytskikten inte håller jämn nivå och saknar ”det lilla extra”.

  Det gick väl inte så bra med köpta konton. Det är bättre att bli stor på ett ärligt sätt.
  Å sälja billiga produkter svindyrt är väl inte så lyckat heller när man blir tagen m fingrarna i kakburken.
  Hon är nog tillbaka snart.

   Nästan spännande att se vad nästa bluff & båg grej blir. Denna typ av människor är som kackerlackor..

    De går ju rykte om att hon fifflade i Gävle därför de flyttade till gbg

     Har hon värre grejor som hon är rädd ska upptäckas? Att höja priset på ansiktskrämer kanske inte är det värsta. 100% spekulation förstås men när hon agerar såhär börjar man ju undra. Har hon inte använt bra grejor i sina behandlingar. Varför lägger hon benen på ryggen istället för korten på bordet. Var köpte hon sin botox och sina fillers t ex? Någon som vet?

  Skriver hon på rim? Läste snabbt.

   Och detta självberömmande skryt, för att leva upp till sin egenskapade myt.

  Äntligen! Inte en dag för tidigt som hon lämnar instagram. ????
  Det lönar sig inte att sitta på sociala medier och ljuga 24/7.

  Oj, vilken lägenhet!

   Eller hur! Säga vad man vill om henne men lägenheten är riktigt najs!

    Tycker precis tvärtom. Konstigt med takfönster och synliga bjälkar. Är allergisk mot dem, även om de försökt dölja dem genom att måla dem vita. Inte något med lägenheten i sig att göra, men undrar varför hon övermöblerat vardagsrummet. Ser mer ut som en hotellobby än ett privat hem. Men de kanske har stort socialt umgänge.

     Hur tusan är synliga bjälkar konstigt? Finns knappt ett nummer av home and garden, världen runt, utan synliga bjälkar i något av reportagen.

  Svårt att fortsätta när man blivit avslöjad…

  Tror ingen lider av det.

  Äntligen! Hoppas vi slipper se denna narcissistiska, osmakliga kvinna på sociala medier för alltid. Hon kan ta sin man ”Lilla Fridolf” i handen och emigrera för gott! Tack och hej ??

  Människan är helt otrolig, faktiskt mer dysfunktionell än vad jag trodde.
  Skyller alltså sin exit från sociala medier på ”klimatet”, stalkers och ”förtal” när det i själva verket handlar om att hon blivit exponerad och avslöjad.

  Inte en enda gång sedan granskningen gjordes och luftslottet gick upp i rök har människan på ngt sätt bemött det som framkommit.
  Istället har hon fortsatt i samma världsfrånvända anda med patetiska Insta inlägg där hon vill framstå som djup och insiktsfull varvat med fortsatt tugg om ”mycket jobb.”

  Jag bor inte kvar i Gävle men har rört mig i samma kretsar både som tonåring och vuxen som den ”ofrivillige influensern” och är egentligen inte jätteförvånad att det gick såhär.
  Dock är det anmärkningsvärt att hon kunde hålla på så pass länge som hon gjorde innan allt gick upp i rök.
  Jag tror tyvärr inte att detta kommer att göra så stor skillnad – hon kommer att fortsätta i samma anda någon annanstans på ngt annat sätt utifrån att bekräftelsebehovet är gränslöst.
  Att falsk marknadsföring och undermåliga behandlingar där hon ”piffat med stil” finansierat hennes välbeställda livstil bekommer henne inte i ryggen.

  Utan att ha utrett J.S kan jag som leg psykolog och leg psykoterapeut bara konstatera att det osar narcissistiskt personlighetssyndrom långa vägar.
  Tyvärr söker dessa individer aldrig hjälp eftersom de anser sig vara oåtkomliga och att det alla andra som kommer med kritik som det är fel på och därav ”syndabockar.”

   Bra sammanfattat!

   ”leg psykolog och leg psykoterapeut” – ???

    Vad är det som är så roligt med det?
    Vad har du själv för yrke?
    ”leg kassör och leg butiksbiträde”?

    En sådan borde veta att det heter personlighetsstörning, inte -syndrom.

     I DSM har man tagit bort ”störning” och klassar det numera som ”syndrom” vad jag förstår. Är sjuksköterska med psykiatri inriktning.

   Tror det är värre än så, tror JS har hela mörka triaden i sin personlighet. Hon är fruktansvärt kall och manipulerade, det ser man direkt bara genom hennes affärer och uttalanden.

  Magstarkt att börja babbla om demokratin tycker jag.

  Visst att drev kan gå för hårt, men kritik mot ett företag och hur det bedrvis är inte brist på demokrati bara för att det är jobbigt att ta emot. Så länge hon inte blir utsatt för typ hot för att hon delar sina åsikter har det väl inget med demokrati att göra.

  Konstigt hon slutar med försäljningen av kräm och klet efter denna galet bra sommar.

  Graaf skämtar väldigt onyanserat och kränkande. Folk blir ledsna och då ska hon sluta blogga. Universum läser självklart inte denna hemska blogg men får info av vänner om innehållet. Vad är det för vänner hon har som läser sån hemsk blogg. Alltid lika kul när de inte kan erkänna att de läser men ändå vet vax som står.

   Men gäsp. Graafen är en ensamstående mamma som närmar sig femtio. Upplever henne som otroligt harmlös. Behöver vi verkligen gå efter henne för plumpa skämt när det finns fifflar som Svedberg?!

    Harmlös eller inte. Det var ett väldigt plumpt skämt och i ursäkten blev det ännu värre. Sedan vändes allt till att det var läsarnas fel.

   Skvallerbytta bong bong ?

   De hör till tonen hos dessa halvgamla bloggtanter att visa att de minsann inte berörs av de som inte nickar och håller med. De känner sig säkert väldigt inne och så länga några likasinnade nickar och håller med så känner de sig trygg på att de verkligen är så heta som de tror sig vara ?

  Ensamstående? Har jag missat en separation?

  3,2,1… flyttar till Marbella på heltid som alla mer eller mindre suspekta figurer drar sig undan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.