Premiärdags för Joakim Lundells ”Feed”

Så var det då dags för premiär för Joakim Lundells första långfilm, skräckisen ”Feed”.
Redan i oktober 2021 avslöjade Lundell att han hade siktet inställt på Hollywood, i och med planerna på en första långfilm, och nu är den här.
Vill du läsa lite om hur det låtit under resans gång så kan du klicka HÄR, HÄR och HÄR.

Filmen har premiär på fredag och enligt Joamkim har det sålts en offantlig massa förköpsbiljetter. 
Har ni några planer på att se filmen?

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Verkligen inte.

  Kul! Lät som en modern Blair Witch och han kan ju göra bra skräckcontent, så kan nog bli bra detta. Ska bli kul att läsa recensionerna sen ?

   Filmen är möjligtvis helt okej eller till och med bra men det är nog inte Jockes förtjänst.

    Varför inte? Jag vet inget om honom mer än en hel den negativa saker men även de personerna kan uppenbarligen göra bra saker.

     Vad är hans roll i den här produktionen?

      Han är en av producenterna.

       Haha Jo men vad mer exakt har han bidragit till i filmen? Ska det vara hans förtjänst om den är bra så måste han ju ha bidragit till något väsentligt också. Eller?

        Vad exakt brukar en producent bidra med då? Vad är producentens förtjänst?

         Svara i stället?

          Vad ska jag svara på, jag har inte gjort några påståenden bara ställt en fråga?

          Vad ska jag svara på? Jag har inte gjort några påståenden. Undrar bara om ni tycker Jocke gjort mindre än andra producenter eller om ni generellt tycker att producenter inte gör något för en film.

           Jag undrar vad han har gjort eftersom någon ifrågasatte en annan att det skulle vara andras förtjänst om filmen blev bra. Ifrågasätter man det bör man väl veta vad han har gjort om man nu kan hävda att det är hans förtjänst om den är bra.

           (Det var alltså inte jag som sa att han inte förtjänade beröm)

        Googla vad en producent gör så kan du väl själv bilda dig en uppfattning om huruvida det bidragit till filmen eller inte. Ingen här kan väl i detalj sitta och redogöra för vad just Jocke gjort för filmen.

         Nej och då blir det ju svårt att hävda att han ska ha förtjänst eller inte.

         Ska någon googla vad Jocke har gjort som producent i just den här filmen? Du vet att producera inte är en standardmodell som följer varenda film?!

         De som hävdar att han gjort mycket/ lite kan väl berätta vad de har för grund för de påståendena istället. Tror det blir svårt att googla fram.

  Är det Jason i bakgrunden på postern? Ser ut som nåt liknande

  Verkar ändå rätt okej, många skådespelare med som jag gillar ?

  Av princip tackar jag nej till allt som Jocke producerar.

   Vet inte varför, men stör mig så mycket på folk som avstår saker av princip trots att de kanske egentligen skulle gilla det ?

    Varsågod, stör dig på mig bäst du vill, det kan jag bjuda på ??

    Finns ju massa grejer som är rimliga att bojkotta. Typ Nestle och Coca Cola Company, till exempel. Det betyder ju inte att jag inte tycker om smaken på Zoegas kaffe, utan att jag gör det av princip.

    Går väl att göra med folk också, typ R. Kelly. Eller Jocke Lundell, om man hellre vill det.

     Ja och vad går man miste om ifall man bojkottar Jocke? En film. Finns ju mängder av andra filmer om man nu vill se något en kväll. Inte som att man bojkottar luft.

      Att bojkotta luft är ändå en ganska övergående fas, tänker jag. Speciellt om man är väldigt bra på det.

    Beror väl lite på av vilken anledning

    Men det är ju ett ställningstagande och det enda man kan göra för att visa missnöje över något. Har väldigt svårt för folk som klagar på saker men ändå fortsätter att konsumera det man är missnöjd med gång på gång.

     På vilket sätt gör man skillnad? Är så sjukt många som kommer se denna film, dricka coca cola osv. Ditt ställningstagande kommer inte märkas ??

      Nej och det gör det ju inte när man röstar heller!

      Konsumentmakt.

      Dessutom kan man ju ha principer ändå? Jag vill inte bidra till skitföretag, för det känns inte bra för mig. I mitt samvete.

     Inte så bra koll på Jocke och förstår att ni inte gillar honom, men vad är det ni önskar uppnå genom bojkott av honom när ni liknar det med att bojkotta typ Nestle? Jag tycker kanske inte har verkar vara någon höjdare till underhållning för barn, men vad är det ni hoppas på ska bli bättre om han går i konken? Är han destruktiv för samhället på något vis?

     Min egen känsla har alltid varit att han är lite tokig och att han fått sin framgång lätt. Men i övrigt skrämmer han mig inte, men jag kanske missat något fuffens han haft för sig?

      Jag (ts) har inte jämfört med nestle. Jag väljer bort honom för att JAG inte vill se det han gör och JAG vill inte bidra till hans kassa.

      Jag förstod jämförelsen som att nestle går inte i konkurs om någon väljer bort produkterna men man kan göra det ändå för att man själv vill välja något annat, för att man inte vill stödja skit. Vad är alternativet? Fortsätta stödja det man ogillar för att de ändå inte kommer gå i konkurs?

       Jag undrar bara vad man har agenda när man börjar prata i termer av bojkott. Förstår at man inte vilka se filmen för att den verkar dålig (det kommer jag inte heller göra). Men undrar om det finns någon orsak att folk vill bojkotta Jocke, har han gjort något dåligt?

    Så av princip stör du dig på människor pga det trots att du egentligen kanske skulle gilla dem?

  Joakim Lundell? har svårt för honom, tänker inte ge honom en chans denna gången heller.

  Av det jag har sett som Jocke har delat på Instagram stories så är det inte en film jag kommer att se. Jag tyckte inte att skådisarna och själva filmandet var bra, det såg väldigt ”B” ut. Jag hoppas att jag har fel dock!

  Nope, men mest för att jag aldrig kollar sånna filmer

  Ska ge det en chans. Älskar Joakim!

   ?

  Inte så konstigt att det är rekord i förköp så som Jocke har hetsat att köpa biljetter till premiären – ”ni måste se den på premiärhelgen” ”Nu är det nästan slutsålt där och där så köp biljett NU NU” har det låtit i hans kanaler haha så går det ju liksom inte till vid andra filmpremiärer liksom… Och producent? Så det är inte han som skrivit manuset då eller, som det hette innan? Är det verkligen han som producerat, är det inte andra finansiärer? Han är för rolig, så fejk, det är mycket fake it til you make it där ….

   Och hans följare är väl hans små får som gör precis som han säger också. Säger han köp köp så köper dom.

   Nu ska han ju till o med åka till vissa biografer för att locka dit mer folk, så brukar ju inte andra filmproducenter göra men han ska locka och sälja mer biljetter, och jag tror det är hans ensa insats i denna film faktiskt. Han har väl inte ressigerat heller (ja han kallade det så, han ville bli ressigör hehe, det heter regissör) och han har väl inte varit närvarande vid inspelningarna direkt heller…

  OT Paradise hotel

  Jag har bara kollat tio minuter så blir kanske bättre fast det inte ser så ljust ut, men alltså vad fan är det här?
  Allt det runt Toby är självklart inte okej, men var detta det enda sättet att rädda programmet genom att göra om det så mycket?
  Dom kunde inte ha mer koll så inget händer, ge samtycke på något sätt så produktionen ser det och vet att det är okej, kanske begränsa alkoholen till en mer rimlig mängd eller något?

  Jag vill ju se folk som är som Paow, Smail, Saga, Snygg-Erik, Haidar, Erica, Ylva, Arvid, Jesper, Basse, Wannabe-Basse, Jeppe, Jasse, Mos, Marcelo, Bettina, Macuse.

  Detta känns som första dagen på gymnasiet där man försöker vara trevlig och lära känna sina klasskompisar typ.

  Skäms men Paradise hotel har varit mitt guilty pleasure som jag sett fram emot ?

   Vet inte om detta är för OT?
   Men tänker att alla som är med kommer ju bli influencers och börja med youtube typ??‍♀️

   Haha jag har inte sett än med det är PRECIS så jag förväntar mig känna efter att ha sett. Varför la det inte bara ner paradise hotel och gjorde ett helt nytt program i stället med ett helt nytt koncept?!

   Håller med!! Jag är ändå jävligt PK och tycker det är svintöntigt. Varför kunde dom inte bara ändra reglerna och, jag vet inte, INTE ta in folk som trakasserat tidigare?? Varför behövde det bli ett helt nytt program som inte är sig likt öht?

   Håller med! Många av deltagarna i år verkar ju vara helt rimliga människor och det kan man ju kolla på i verkliga livet ? Ge mig bimbos, killar med stora muskler och ingen hjärna och människor som på riktigt tror att livet fortsätter vara som på högstadiet livet ut!

    Precis!
    Jag poppade popcorn och hällde upp coca cola, tände ljus, tog på mig myskläder och gosade ner mig i soffan och kände med en gång bara att wtf är detta? Fett besviken.
    Ångrar att jag inte kollade trailer, hade inte blivit så besviken då ?

    ”Kom ihåg, allt kan hända på paradise”, väntade på att dom skulle få in en låda med pyssel eller sitta i en ring och köra viskleken.

     Hahahaaha

    Haha. Men det här skulle väl vara relationen om alla influencers blev rimliga och vettiga också. Vi vill ha skandalerna, vi får vad vi förtjänar ?

   Går det bara att se på Viaplay?

    Det går att se på Viaplay och Pluto TV

     Var hittar man det på Pluto? Kommer bara upp gamla säsonger av paradise hotell när jag söker på paradise.

      Just det, det släpps kl 22 har jag för mig det stod.
      Vet inte ens vad Pluto är haha

       Jag gick in på viafree men blev hänvisad till Pluto där. Inte använt det tidigare.

   Tycker inte att tone var så bra programledare tyvärr. Lite.. trött liksom, lite mer go hade suttit fint. Nåja, hon blir kanske mer varm i kläderna med tiden.

  är filmen på engelska? eller varför är titeln på engelska??

   För att ”Äta” ger inte samma känsla, kanske. Vet inte. Eller så är det typ instagramm feed som åsyftas. Den kan ju onekligen vara skrämmande ibland.

    Feed är väl ändå att mata, inte äta? Eller…?!

     Det har du rätt i. Vet inte hur jag tänkte.

     Det kan betyda ”äta” också. T.ex. to feed on something, betyder att man äter nåt. Owls feed on mice, till exempel.

      Ah sant. Det tänkte jag inte på.

       ”mata / äta” borde filmen hetat alltså.

   Tips: se trailern ?

    Tips: svara om du nu vet

   Det syftar på din feed, alltså ditt flöde i t ex instagram

  Ska se den. Älskar rysare. ??

  Skulle inte ens se om jag fick bra betalt. Skräp

   Vadå skräp? Den har inte ens haft premiär ???

    Jaha, nu har du alltså så grandios självbild att du tror dig kunna avgöra mina preferenser och huruvida jag tycker skräckfilm är skräp eller inte? Du verkar dessutom ha missuppfattat vitsen med emojis, fyi, de brukar användas när något är roligt.

     Men herregud, du behöver chilla

  Jag vill se den. På bio, för allt är bättre på bio än hemma. Ska försöka få tag på barnvakt bara, för vill överraska sambon med middag o bio. Var ”bara” 7 år sen vi var på biodejt sist ? Inte haft barnvakt många gånger sen barnen kom.

  Ot. Nicole Falciani ska släppa en bok om sin dokumenterade graviditet? Haha what? Vem kommer vara intresserad av det? Har hon fått total hybris?

   Menar hon inte en bok för sig själv, att titta tillbaka på?

    Gick in på hennes insta och nope, den ska släppas i januari haha?

   Hon är ju ändå den första människan i hela världen att vara gravid, så det är klart hon ska ge ut en bok! Jättespännande för alla andra att läsa om hennes graviditet ju! Tänk om hon kanske jämför bebisens storlek med en frukt eller nåt, så himla nyskapande och intressant ju. Förstår inte varför ni är negativa? Avundsjuka?

    Det är helt sjukt!!!! Tänk att hon är gravid!!!

     Helt sjukt!!! Tänk att hon haft samlag med sin kille och låtit han spruta i henne. Otroligt

   Men nej, menar du allvar?! ??‍♀️?

  Blir bloggaren gizmolina.com anklagad för Prostitution i kommentarerna på sitt senaste inlägg? För att hon är hemmafru?! Är hemmafru så ovanligt idag att det provocerar. Om nån skulle vilja försörja mig och jag fick vara hemma med mina barn så kan den gärna swisha mig ett månatlig underhåll.

   Klart man ska dela sin lön med den som är hemma om personen som är hemma sköter hemmet, lagar mat, tar hand om barn osv.

  Jag kommer inte att se den på bio, men släpps den på någon streamingtjänst framöver så kommer jag ge den en chans.

  Kommer ihåg när jag var 18 år o besökte en bar o min kompis betalde för en drink, kontant. Min kompis fick tillbaka mynt av bartendern som Jockeboi försökte sno av henne x) var på den tiden han turnerade med Nemo. Cash verkar inte vara ett problem nu.

  Hur kan du säga att det är hans film. Så löjligt när han bara står som producent. Så han kan ju inte ha bidragit med särskilt mkt om han bara får den vaga titeln producent. Han kan ju säga vad han vill men känns konstigt att säga att det är hans film när han inte ens får officiellt creed för det
  .

  OT
  Jag åt just två limpmackor med becelsmör!

   Becel är inte smör..

    Får man säga att man smörar med becel? ?

    Nu tycker jag att du smörar in dig på detaljer…

     Jag tyckte de va kul?

   Om du nu ska äta något så gott som limpmackor, varför förstöra med att kladda på Becel? SMÖR måste det ju vara, annars är det inte gott. Allra helst extrasaltat ?

    Tyvärr är det min onda man som köper hem det ? Föredrar bregott haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.