Bingo och Julias barnplaner

Bingo Rimér laddar för att göra småbarnsåren en tredje gång, tillsammans med sin nya flickvän Julia. Han har sedan tidigare dottern Nova och sönerna Ringo och Rambo.
Planerna för denna tredje gång verkar vara att ta in så mycket extern hjälp som går att tillgå, för att få så mycket kvalitetstid med barnen som möjligt.
Han skriver även att han kommer vilja ha så mycket heltidsanställd personal som går, i form av nannys mm och det låter väl rimligt?

Om Julia själv behöver en egen assistent som väcker henne med ljus musik och en vattenflaska på morgonen, så kan nog eventuella barn behöva lite extra stöd så där i början.

Vad tror ni om Bingos barnplaner?

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur får man mer tid med barnen om man har nanny?

   Fast de flesta har väl någon som ser efter barnen medans man är på jobbet, sen om det är skola, förskola eller en nanny gör väl ingen skillnad direkt. Han skrev ju att han ska se till att göra allt jobb medans han är på jobbet, så antar han kommer spendera tid med barnen efteråt helt enkelt.

    Mest läskigt att dessa omogna pimp-föräldrar ska föröka sig öht

    Han menar ju nanny från dag 0 ju? Många är hemma länge eller går ner i tid sen dessutom..

     Inte många pappor som är hemma länge och går ner i tid dock. (Även om det såklart finns de som gör det)

      Men förhoppningsvis kommer väl Julia vilja vara med sin bebis ? Är ju ändå hon som hade den stora barnlängtan. Så tänker inte anta någon när hon själv inte uttalat sig om saken.

       Kanske är för att avlasta Julia som då blir ensam med ny bebis och bonus barn. Då precis i början kanske det kan vara skönt att få hjälp med någon som fixar mellanmål åt pojkarna mm så hon kan ägna sig åt att lära känna bebis.
       Sedan när hon kommit in i rollen kanske nanny tar bebis en stund så hon kan vara mer närvarande med pojkarna. Vad vet jag.
       Men att ta hjälp tycker jag låter vettigt.

        BebisEN, inte bebis.

         Tack, Emilia. Får eksem av folk som skriver bebis i obestämd form på det där sättet.

          Tror inte det, eksem får man inte pga felskrivning i någon annans kommentar. Möjligtvis kan för mycket skärmtid leda till viss hudproblem, kan kanske vara där felet ligger. Du bör nog söka läkare och få det utrett om du besväras mycket, låter lite jobbigt!

          språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
          det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

         Tack Emilia och Anonym, ni gör så att jag totalt tappar lusten att kommentera och vara med i ”debatten” i kommentarsfältet.

         Jag har hela min skolgång gått i specialklass för min dyslexi (onödigt svårt ord, tur att rättstavning finns). Så att hacka på min grammatik när ni ändå förstår vad jag menade, känns bara trist. Men hoppas att det känns bättre för er.

          Fast folk skriver ju bebis, det är ju ett (fult) stilgrepp. Inget med dyslexi att göra i de flesta fall

          Då ber jag om ursäkt. Var inte meningen att nedvärdera eller göra dig ledsen.
          Är bara trött på att folk som inte har dyslexi både skriver och säger fel medvetet.

         Emilia / 14:48

         språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
         det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

         Så onödig kommentar att kommentera någons felstavning! Nästa gång du tycker någon skriver fel, sätt dig på händerna och andas lite…

      Är det inte? Båda föräldrarna jobbar deltid i alla (små)barnfamiljer jag känner. Men det kanske är olika på olika platser.

       Det kan du väl inte vara så frågande till? Det måste väl vara rätt ovanligt. Är väl vanligt att pappor tar mer och mer föräldraledighet men just deltidsjobbandet är ju främst kvinnor. Min man gick ner i tid och många tycker på riktigt det är lite konstigt. Inte konstigt på ett dåligt sätt, men det uppmärksammas. Då är vi ändå medelklass i Stockholm..

       Och ingen av de jag känner ? De har inte ekonomin för det.

       Oj ingen jag känner. Antingen jobbar kvinnan deltid eller så jobbar båda heltid med flex-arbete.

       Jag umgås uteslutande med småbarnsföräldrar och en av alla 20 relativt nära vänner jobbar deltid.

      Inte många kanske men min pappa var hemma med mig 93 och han har inte varit guld men det handlar väl om någon slags intresse in barnen. Ekonomi absolut men vissa kan tydligen tänka sig att slänga in en slant för att kunna umgås med barnen som tex Bingo.

   Man slipper liksom allt tråkigt. För det vet ju alla att bara man tillbringar 2 timmars kvalitetstid med sina barn varje dag så är man en toppenförälder. Sen att barnen när de är små mest behöver någon som är där och tröstar, byter, matar och nattar och allmänt sett är ens trygghet i tillvaron spelar mindre roll. En nanny har väl varit den trygga punkten för många rika barn genom tiderna. Så dras man fram välkammad och välartad lagom till middagen eller festen, för lite kvalitetstid. Därmed inte sagt att det är fel att ta hjälp under småbarnsåren med t ex städning/matkassar m.m. om man har råd med det. Men de flesta brukar ju göra det för att få mer tid med just barnen och orka rodda runt vardagen.

    Tänker Downtown Abbey, barnen kommer finklädda ner till teet för att umgås lite med föräldrarna innan dessa ska iväg på middag

     Jag tänker Von Trapp. 🙂

     Downton.

   Vad ser hon hos honom?
   En gubbe som har misslyckats med alla relationer han haft…

   Sorry Julia, move on.

   Hitta din riktiga match och inte ”detta är bra för våra sociala medier” match.

   Ska Bingo vara ifrån henne och bebis?
   Hon bor ju i Marbella och han har redan sin grund i Sverige med 2 kids.

   Förstår inte vad hon ser hos honom…

    Men hon är ju knappast mycket bättre! ?

     Nää oifs, det har du rätt i ???

    Var ju hon som gapa hoes till barnen. Inte ett dugg bättre

    Tror inte deras relation är på riktigt!

   Vad tror ni deras tema blir på det första barnkalaset?!?

   Jag vågar inte ens gissa…. ?

    Söta små playboy bunnies såklart!

  Antar att kvalitetstid med barnen enbart räknar en rolig dag på grönan en gång om året, födelsedagar, högtider och att nannyn tar in barnet till föräldrarna en timme innan läggdags

   Står väl ingenstans att nannyn ska ta hand om barnen 24/7? Men de behöver ju en inkomst, är väl inte konstigare än att lämna barnen på förskolan.

    Står ju heltidsanställd personal? Hur ska man annars tolka det än att de ska ta hand om barnen majoriteten av tiden?

     Fast det står ju efter nannys. Står ju inte heltidsanställd nanny och eftersom han även skrivit att han inte ska jobba efter jobbet så får man väl anta att han menar att han ska spendera tid med familjen då.

     jag jobbar heltid, det innebär inte att jag jobbar 24/7.

  Fjärde gången blir det väl? ?

   En gång med den äldsta dotter och andra gången med killarna. De är väl så nära i ålder att de kan buntas ihop som en gång?

    Beror väl på hur man ser det, i mina ögon är småbarnsåldern 0-3år, så i hans fall började ju småbarnsåren om på nytt när son Nr 2 kom. Om man ska utgå från hur jag tänker iallafall, men vet inte om det finns något rätt eller fel där ?

   Man brukar räkna de som är hyfsat nära i ålder som samma ”omgång”… dvs att man inte har kommit ur småbarnsåren utan att de bara förlängs. Det blir ingen omstart eftersom man redan är inne i det och mest troligt fortfarande har kvar bebisgrejer från den andra. Så han har gjort två vändor hittills… första med dottern och andra med sönerna.

   Jag räknar Ringo och Rambos småbarnsår som en enhet. Är det fel av mig? 🙂

    Rimligt!

  Känns som ett projekt, inte att de vill ha ett barn att ta hand om

  Bingo ska ju bo i Sverige på halvtid, så lite hjälp för Julia och deras barn är väl rimligt.

  Jag tycker absolut att man ska outsourca allt man tycker är tråkigt att göra. Visst, det är nyttigt för barn att lära sig ansvar för både städ, matlagning osv men det kan dom väl lära sig tids nog ändå.

  Hade jag haft råd hade jag haft både kock och någon som städar och sköter alla inköp. Sånt som jag inte tycker är kul att göra helt enkelt.

  En nanny kan ju göra massor utan att man missar tid med barnen?

   Man bondar ju när man tar hand om barnet på olika sätt. Men Bingo är för trög för fatta sånt

    Man kan nog bonda utan att behöva städa efter barnet och utan att byta blöja varje gång. Hämta och lämna på förskola eller fixa mat åt barnet när föräldern är sen hem från ett möte, är det att missa bondingtime?

    Jag har jobbat som nanny i USA, jag underlättade så att föräldrarna kunde jobba när de ville, träna utan att stressa hem från gymmet men de hann ändå sitta ner och äta med alla sina barn utan att först stressa hem, laga maten och sen behöva städa undan.
    Jag fixade allt sånt och de kunde gå ut och leka med barnen eller åka iväg på nån aktivitet.

    Allt är inte svart eller vitt.

     Men lekte de verkligen aktivt med sina barn då ?

   Och hur ska de lära sig det ”tids nog” om det enda de ser är någon inhyrd som sköter alla sk tråkiga uppgifter!? Eller att all städning sker när ingen är hemma. Vad lär de sig av det?

    Det finns ju å andra sidan många barn vars föräldrar gör allt det där själva men barnen har ändå ingen uppfattning om vad det innebär eller hur man tex sätter igång en tvättmaskin eller lagar mat.

    Vem har sagt att de alltid kommer ha hemhjälp? De kanske väljer det under de första åren?
    Vad vet vi?
    Varför dömmer ni så fort utan att ha all fakta?
    Känns lite lönlöst va? Sur i onödan typ ?

  En fråga till er som har barn på halvtid: Hur skulle ni reagera om ni träffade en ny partner utan barn som bor i en annan stad och som vill att ni flyttar till den staden? Jag tycker att det är så konstigt att resonera som Bingo och Julia. Jag har inga barn ännu, men om jag hade barn på halvtid och träffade en ny kille utan barn som ville att jag skulle flytta till honom typ 100 mil bort skulle jag bli ganska avtänd. Det är väl ändå så att den utan barn får byta bostadsort i ett sånt läge?

   Skaffa aldrig partners som har barn ?

   Jag är inte separerad men har barn. Och jag skulle ALDRIG flytta från mina barn. En sak om dom blivit stora/vuxna men inte barn. Även när det inte skulle va ”min tid” så vill man ju va tillgänglig. Det är en trygghet att veta att föräldrarna ALLTID finns där när man behöver. Om jag träffade en ny skulle det vara mitt krav. Flytta till mig eller då träffar jag en annan man. Så ego kan man inte va som förälder att ens egna kärlek går före barnen. Förstår knappt hur det kan va tillåtet att flytta iväg. Det riskerar ju att skada barnens trygghet och relation till föräldern. Se på Angelica Lagergren och hennes ex som flyttat till Åre. Hon har inte berättat några detaljer pga barnen men hon verkar må dåligt och ja, hela grejen är så sjuk bara. Jag hade aldrig tillåtit min nuvarande man att flytta till andra sidan landet, skaffa nya barn och knappt träffa våra.

    Vad hände egentligen där? Han verkade ju vara en normal och engagerad pappa… hur sjutton kunde han välja att ha barnen varannan helg helt plötsligt?

     Inte en aning. Men folk är och gör inte alltid som man tror. Hon verkar rätt chockad själv så allt är väl inte som det verkar…

     Rent generellt så brukar ju män ha en benägenhet att tänka med kuken

     Detta med varannan helg, hur kan det vara normen? Borde det inte vara varannan vecka? Känns som att standard är att pappan har barnen varannan helg så fort man separerar. Så jävla sjukt.

     Vet en närstående som gjorde precis vad som beskrivs, flyttade till annan stad med barnen han fick med den nya tjejen. Mamman blev tokig och nu tar pappan in på hotell med barnet varannan vecka för nya tjejen vill inte ens ha ingen där. Ett barn under 3 år.

      Men usch?!

      Fy, vilken sorglig situation för både mamman och barnet. Och ett otroligt oförståeligt agerande av den så kallade fadern….

       Och vad är det för tjej han valt? Hade brutit upp direkt

      Norm vet jag inte?! Jag vet INGEN som har det så förutom några influencers.

      Dom som separerat som jag känner har 50/50 meeeen i min bekantskapskrets är det väldigt få som är separerade. Har funderat på vad det kan bero på. För i sociala medier är man ju ihop några år efter barnen fötts sen ska man vidare. Barn med 2-3olika partners är vardagsmat på insta men jag har aldrig hört om någon i verkliga livet som har det så.

       Oj jag vet massor som har barn med två olika partners. Ingen av mina nära vänner men folk jag gått i samma skola som osv.

        Där tog jag i!
        Du har rätt. Jag vet visst folk nu när jag tänker efter.
        Men inga jag känner eller umgås med.

      *varannan HELG såklart.

      Det är verkligen sjukt med pappor som bara vill umgås med sina barn varannan helg. Jag tycker de knappt är värda vatten, ser ner så enormt mycket på såna ”pappor”.

     Ja, vad hände? Låter ju helt sjukt att flytta så långt ifrån sina barn för en tjejs skull. Och sen skaffa nya…

    P.O – jag känner precis samma i allt du skriver. Just barnen och att ge dom ett tryggt hem är faktiskt viktigare för mig – iaf så länge dom är barn – än min egna lycka dom åren. Eller så här – man blir ju lycklig som förälder när barnen har det bra, eller hur? Vårt äktenskap är ganska grådaskigt faktiskt men jag vill inte skiljas och bara vara med barnen på halvtid. Vet att jättemånga skulle gjort och gör annorlunda men för mig funkar det inte. När dom är vuxna blir det en annan grej då får vi se hur det blir men just nu vill jag hålla ihop familjen.

    Väldigt märkligt. Är det barnen som får flyga till Åre varannan helg för att arrangemanget ska funka?

    Tycker det är så ego av föräldern. Barnen kanske inte vill åka till Åre varannan helg. Barn kan ju ha fritidsintressen med matcher/tävlingar/uppvisningar på helger… Kompisars födelsekalas… Eller bli bjuden till nån kompis lantställe. Barnen missar ju rätt mycket om de ska resa bort varannan helg och det är ju inte barnen som valt att ha det så…

     Hon har sagt att han hämtar dom och sedan KÖR upp fredag och ner söndag vilket bara det låter gaaaaaalet
     Hoppas de börjat flyga ist

     Jessica almenäs son flög ju fram å tillbaka till Norge. Undrar hur Sofi Fahrman å andra gör som har pappor riktigt långt bort? Och undrar hur barnen påverkas av det. Får ju hoppas dom ser det som ett kul äventyr

    det kan man inte hindra….. så länge man inte kräver att barnen ska med till ny ort än där dom är skrivna har dagis skola vänner etc. om du separarera så kommer du upptäcka alla möjliga nya sidor hos ditt ex / din man o dej själv….

   Jag har mina på halvtid. Jag flyttade 300m bort, så barnen kan gå emellan. Skulle aldrig kunna flytta långt bort, och hoppas barnens pappa tänker samma. Men såklart annorlunda när de blir äldre med egna liv, men det dröjer nog minst 15 år?

    Precis så borde det vara. Allt annat är galet.

     Samma här, vi bor 400 meter från varandra för att vårt barn ska kunna umgås på samma sätt och med samma kompisar oavsett om det är mamma- eller pappavecka. För oss var det viktigt att bosätta oss i samma stadsdel.

   Nu kanske jag kastar in ved i en brasa här men jag förstår inte varför man prompt ska flytta ihop med någon ny alls när man har barn. Har man barnen varannan vecka så bo med nya partnern andra veckan då. Så kan man vara särbos de veckor man har barn. Det flyttas in och ut och barnen får nya pappor och syskon och alltihop innan det tar slut och nästa partner ska in i deras liv. Men det viktigaste verkar vara att hitta en ny partner att ta in i hemmet.

   Och ja, jag har själv barn och är separerad.

    Kan bara hålla med! Men

    Jag håller med, men för många är det väl dels en ekonomisk fråga? eller har jag mina storstadsglasögon på mig nu?

     Fast man blir ju utköpt eller delar på det man hade. Jag hade hellre bort i ett skruttigt radhus än att flytta till andra sidan stan om mina barn va små

      Knappast Stockholmsbo va PO?

       Jo tack! Bott i innerstan hela mitt vuxna liv och nu i en av de ansett bättre förorterna??

      Haha, Stockholmsversionen hade varit ”Jag bor hellre inneboende i en tvåa med en främling än flyttar till andra sidan stam om mina barn var små”.

     Vet inte, men att flytta ihop med ny partner när man har barn är knappast något som bara sker i storstäder. Jag tror inte att det oftast är en ekonomisk fråga heller utan snarare en fråga om att man vill ”ska” bo ihop.

   Och helt ärligt så skulle jag bli väldigt avtänd om jag dejtade en man som var villig att lämna sina barn för att flytta ihop. Skulle bli avtänd redan om han har varannan helg-upplägg.

   Så gör ju de flesta pappor, så extremt ofräscht

  Behöver han verkligen fler barn? Tycker alla borde skaffa två och inte en massa nya barn med nya partners. I majoriteten av fallen drabbar det alla inblandade negativt.

   Inskränkta människa. Vilket jävla trams. Låt folk skaffa barn med vem de vill, hur de vill. Familjebildning är inte något som någon annan kan eller ska ha åsikter om.

    Kan ju bara dö att man tänker på barnen i detta fallet

  Jag förstår inte, vänta vänta, är Julia gravid nu?

  Mvh
  Johanna F.R

   Inte vad de gått ut med. Men de har sagt innan att de planerar att börja bilda familj nu i höst eller nästa år. De har fått via sitt medium att Julia ska få tvillingar eller något sånt flum.

    Tänkt om de påstår att ett medium sagt det för dom egentligen vet att de tänker betala ett fertilitetsklinik för att få tvillingar!? ?

     …och?

      Tja, det är något man inte gör i många länder på grund av riskerna, i alla fall inte i de fall där det inte finns en lång historia av fertilitetsbehandlingar i bagaget. I Sverige kan du inte gå in på en klinik och be dem lägga in två embryon, det görs bara om det finns en medicinsk orsak till att lägga in mer än ett. Blastocyster som gjorts via IVF/ICSI har dessutom större risk att dela sig och har man då återinfört två blastocyster har man ökat riskerna för en trillinggraviditet. En trillinggraviditet är förenat med väldigt stora risker.

  Ge exempel på ljus musik

  Han kan ju ta ett samtal om detta med Isabella 🙂 Hon gjorde väl allt det en period.

  Vilka planer, låter inte så mysigt.. hon är väl inte ens gravid än. Chill down.

  Bingos lista så som den borde se ut:
  1. Klä ut dom till horor lite mer sällan (iaf inte posta på sociala medier)
  2. Sluta fota och filma och fläka ut deras privatliv i tid och otid
  3. Använda bilbälte för kidsen
  4. Supa mindre i sällskap med barnen

   5. Skaffa inte fler barn

  Alltså… världen har blivit galen. Man behöver anställa heltids personal för att ta hand om ett barn? När det finns två föräldrar?
  För mig låter det som att både Bingo och Julia är lite oförmögna om att ta hand om sig själva, typ att dom borde bo på särskilt boende? Ha god man osv…
  Tror många i det här landet faktsikt skulle må bra av dessa hårdare tider som kommer nu med lågkonjuktur, elbrist och vad nu Putin hittar på. Komma ner på jorden lixom.

   Spot on

  Man ser det Ukrainska folket kämpa för sitt land med stolthet, och så ser man dom här två.
  Det är då jag skäms för att vara svensk.

   Din kommentar får mig att skämmas för att vara svensk.

   Tänker att folk får leva sina liv bäst de vill, bara de har råd och barnen inte kommer till skada så är det ju ingen skada skedd. Att folk lider i Ukraina är fruktansvärt men svårbegripligt att ställa mot Bingo rimers tankar om sin egen framtid (som inte lever i krig).

    Och du tycker att hans barn verkar må toppen?

   Märklig kommentar… Julia och Bingo representerar ju inte gemene svensk och hur vi beter oss och lever våra liv. Det finns nog garanterat ett och annat Ukrainskt rötägg också.

  Jag hade också anställt folk för allt tråkigt som städ och handling om jag hade råd. Bingos andra barn verkar väldigt fina och inte alls snobbiga. Bingo är kanske lite snurrig men vad jag sett så är han en väldigt mysig pappa. Och Julia..vilken genuin tjej. Tror inte barnen kommer lida brist på kärlek och närhet.

   Har du redan glömt hur de hanterade den där hemska festen? Att de såg det som fullkomligt normalt att ta barn till en sån fest och utklädda på det viset.
   Om detta är normalt, förstå vad de måste se annars

   Genuin ???

    Haha ja, Julia är allt annat än genuin. ?

  Så märkligt resonemang. Kvalitetstid med barn är ju just vardagslivet, att de är delaktiga och känner sig viktiga i familjelivet. De vanliga sakerna. Kvalitetstid är inte alls typ Disney World och äventyr, det är grädde på moset men inte alls det som formar en lycklig barndom.

  Hoppas det inga barn blir för dessa två vuxna bebisar. Båda borde väl nästan ha varsin förmyndare.

  Hänger du med

  Gillar Camillas text om att Julia själv behöver nån som väcker henne med en vattenflaska 🙂 🙂 Tänk bara när hon blir väckt av ”tvillingarna” varje natt – INTE så lätt då kanske. Men skämt å sido – jag tror inte deras förähållande verkar redo för barn ännu eller vad tycker ni andra?? Till exempel så kommer Bingo ner till Marbella en långhelg i månaden och då ska alltid Julia fixa sig innan med löshår, lösögonfransar, sola osv osv och går bara lättklädd hela tiden och det är fest. Tänk när hon bor med ”tvillingarna” själv i Marbella och har nattvak hela tiden – jo, även med en nanny så kommer hon att vakna när bebisarna skriker – då är hon nog inte så redo för lyxhelgen när Bingo dyker upp, eller hur? Verkar som en dålig lösning…

  Jag har någon slags grundtanke att man, som föräldrar, kan ha olika förhållningssätt till saker och ting, men att det allra flesta ändå gör det som de tror/tycker är det bästa för sina barn (sedan finns det givetvis extremfall där rent våld förekommer – det är inte dessa jag åsyftar).

  Men, i korthet, så försöker jag att snälltolka och inte döma andra föräldrar, men även jag höjer lite på ögonbrynen åt detta. Kanske för att jag kommer från en helt annan värld, med helt andra förutsättningar.

  Men ska de ha nanny/barnflicka från dag ett? Är det någon tid som man verkligen vill lära känna sin bebis, den nya lilla personen i ens liv, så är det väl då?

  Jag har tre egna barn och jag kan lova att jag ser ut som ett levande lik ibland till följd av alltför lite sömn, någon slags ”turboverksamhet” i skjutsade mellan hämtningar, lämningar, simskolor, komma ihåg pumpadräkten till förskolans Halloweenfest och gosedjuret till det andra barnets förskola för de har ”Gosedjurs-dagen” samtidigt, och mitt i allt kommer man på att böcker ska lämnas tillbaka på biblioteket och sista dagen är idag, så snabbt som attan måste man leta upp alla böcker etc etc.

  Klart att det är ganska stressigt ibland, men för mig är ju det också lite av charmen med livet med de små ❤️

  Återigen jag på intet sätt att det är fel att ta emot hjälp, eller finna sätt som underlättar vardagen, men ibland får jag känslan att en del sätter barn till världen för att det är någon slags norm. ”Det här jobbiga” vill man egentligen inte befatta sig med.

   Tips: Förläng lånetiden via webben så får du en månad till.

    Önskedröm, men dessvärre (eller, tur faktiskt i många avseenden) bor jag på en liten mini-ort där bibblan på webben faktiskt inte finns ?

    Sen gör det ingenting – klart att jag ska klara av att lämna in böcker i tid, men denna vecka var så fylld av göromål att jag höll på att missa.

    Men jag hann både hitta och lämna in alla böcker ??

  Varför är folk alltid så här?
  *pallar inte med att ens ta hand om sig själva*
  – Jag måste skaffa massa barn!!!!

  Som ofrivilligt barnlös i flera år blir jag häpen över hur folk tar barn för givet. De planerar för nåt som inte finns!
  Det kanske inte bli något barn!
  Eller ett barn med gravt funktionshinder som gör att båda föräldrarna kommer behöva lägga 100% på barnet.
  Det gör mig häpen….

   Samma här. Sitter här livrädd, gravid i vecka 7 efter två år av missfall och missed abortions. Kan inte ta in hur man kan se att få barn som en självklarhet.

  Det brukar bli tillbakakaka hur mycket tid man gav och vilket stöd man var för sina barn i jobbiga stunder – när man själv blir äldre. Det är lättare att lämna bort/köpa hjälp och stöd åt en gammal hjälplös förälder som gjorde detsamma mot dig som barn.

  Han skriver ju bara för att provocera alla som inte har råd med det

  Undra om han ska misshandla de barnet till sömns också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.