Gabriella Posslers tuffa graviditet

Bildkälla: Gabriella Possler blogg

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår okej men kan inte gå eller stödja alls på ena benet. Är SÅ drygt. Vad gör man? Vet att jag hade exakt samma problem när jag väntade Jason och att jag då gick till både naprapat, kiropraktor och osteopat. Kan knappt gå alls nu utan att halta och varje steg är så fullt av smärta. Blir så ledsen..
Annars är det samma visa som vanligt här hemma.. Vila, vila, vila.
Här spenderar jag majoriteten av min tid tyvärr. Blir så uttråkad och deppig av det men mår samtidigt för dåligt för att kunna göra så mycket annat. // Gabriella Joss Possler

Gabriella verkar ha en himla tuff graviditet uppe i Umeå, så varför inte gå in och visa lite stöd till henne, roa henne lite medan hon tvingas vila, vila, vila och kanske ge ett tips eller två på vad man kan göra för att bryta tristessen?

Vad brukar ni göra när ni är så där otroligt uttråkade?
Bästa tips?
Mitt är helt klart diamond painting, men inser att det kanske är en smula klurigt att göra i sängen. 🙂

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läsa en bok

   Håller med. Så länge jag har ett gäng böcker kan jag aldrig bli uttråkad

  Om försöker tänka.positivt så är ju gött vi lever 2022 och inte för hundra år sedan där man även som gravid måste kämpa för brödfödan! Så tänker jag med min bröstcancer, jag hade varit död om några år om detta hänt för hundra år sedan!

   Hur går det för dig ?? Tänkte på dig hör om dagen och att jag inte sett dig här på ett tag. Men jag kanske bara missat dig? hoppas att du har det bra❤️

    Men gullis? Vad fint att du tänkt på henne/honom/kvisten. Jag hoppas också att det är bra! Kämpa på kvisten❤️

  OT: någon som också reagerade på Kränkvärts senaste inlägg på IG om TV4-reportens anteckningsblock från riksdagsmatsalen? Reporten har antecknat ”Ebba Slebba”. Kvinnohatet på TV4. Kanske lika bra att ta tillbaka Martin Timell?

   Får man inte skriva vad man tycker på ett privat block? Ebba är inte speciellt trevlig och omtyckt trots att hon tror motsatsen.

   Nej jag reagerade inte alls. Det är ju en fullkomligt orimlig tanke att man per automatik ska gilla varenda människa av kvinnligt kön. Johanna Möller m fl kvinnliga mördare till exempel. Reportern gillar väl inte hennes politik, hennes debattteknik som denna Ebba representerar. Vad har det att göra med sexuella övergrepp och Metoo som du kopplar till?

    Fast stopp. Jämför du henne med Johanna Möller som brutalt dödade sin pappa och försökte mörda sin mamma? Jag tycker inte kvinnohat är najs. Och det är väldigt oprofessionellt av journalisten.

     Nej, jag jämför inte henne med JM. Jag påtalar bara det orimliga i föreställningen att kvinnor ska gilla alla kvinnor och exemplifierar det med kvinnor som mördat.

      Kanske komma med ett bättre exempel än en mördare.

     Din läsförståelse är inte så bra M.

   Haha, det är ju ett citat från serien ”Ebba och Didrik” ?

    ??

   Låter det rimligt tycker du att det har med hennes kön att göra och inte med hennes politik?

   Kvinnohat? Någon gillar inte Ebba. Det är vi nog ganska många som kan förstå. Inte för att hon är kvinna, utan för att hon är otrevlig.

   Jag själv kvinna oxh avskyr Ebba. Precis som jag avskyr andra människor, både kvinnor och män. Är inte kvinnohat bara för det

  Varför?

   Jag menar varför just Gabriella ?

    Va? blev inte klokare av den beskrivningen. Vad menar du? ?

    Jag förstår inte. Vadå varför? ?

   Mannen?

  Korsord gillar jag. Annars lyssna på radio. Segt att vara dålig och bli sängliggande.

  Ljudböcker, jag lyssnar på en bok om dagen just nu??
  Jag är sjuk och väntar på en undersökning, det håller stress och oroliga tankar borta.

  Titta på varje avsnitt av husdrömmar ?
  Eller Below deck! Sjukt beroendeframkallande ?

  Annars lyssna på podd o rensa skåp, göra små sysslor, baka, laga mat

  Helt ärligt börjar jag bli lite trött på Gabriellas gnäll. Och ja, jag säger gnäll trots att även jag gått igenom 2 graviditeter (varav ena var otroligt tuff den med) och vet exakt hur hemskt det kan vara. Men.. på något sätt känns det liksom som att antingen bloggar man med ett innehåll som inte bara handlar om hur jobbigt hon har det, eller så bloggar hon inte alls. Det är ju knappast så att läsarna gång på gång under så här pass lång tid orkar eller vill läsa om samma krämpor och sängliggande i varenda inlägg, det är ju bara deppigt och tråkigt, så det kan ju knappast vara för ”läsarnas skull” hon fortsätter med sina inlägg trots att hon samtidigt gång på gång påpekar att hon är sjukskriven. Varför fortsätter hon skriva då? Börjar ju nästan misstänka att hon faktiskt är ute efter enbart sympatier ?

   Jag läser inte hennes blogg alls, men det var exakt den känslan jag fick när jag läste hennes text i det här inlägget. ”Gnäll gnäll, tyck synd om mig”.

   Antar att hon behöver pengarna hon har ju hus och försörjningsbörda. Jag blir illa berörd av att hon hela tiden frågar sina läsare om krämporna hon har. Man kan ju tänka sig vilka svar hon får från okunniga människor. Lär ju inte hjälpa speciellt mycket för oron.

   Fattar fortfarande inte varför man ska stressa på.. när det redan fanns 2 kids och man kan njuta lite av nyförälskelsestadiet ist.
   Allt verkar så jobbigt ja.

    Content och en uppsjö av nya möjliga samarbeten!

   Det är väl bara för den som är trött på innehållet att läsa något annat, eller missar jag något?

    Det där är en så lam kommentar. Självklart läser man också annat, men man återkommer ju till en blogg för att man tidigare gillat den och hoppas på att innehållet ska vara något annat till nästa inlägg, men så sker det aldrig ?
    Min kommentar handlar mer om VARFÖR hon bloggar när hon medvetet langar gnäll i 99% av inläggen och säger att hon inte orkar skriva eller göra nåt egentligen samtidigt som hon hävdar att hon är sjukskriven. Men så kommer de där inläggen om hur miserabelt hon mår flera gånger i veckan ändå. Vaaarför om inte för sympatier? ?

   Glöm då inte, att dom planerar ett barn till tätt

    Hon kanske skulle ta och fokusera på denna graviditeten med alla problem först istället för tänka på att skaffa fler barn. Jag får jävligt dåliga vibbar av denna Z hon är gift med. Ända sen hon träffade honom har orden trött, jättetrött, sova, orkeslös varit med i varenda jävla inlägg. Hela hon total förändrades när Z inträdde i hennes liv och det är varningssignal på en sån förändring

   Jag sitter i en liknande sits där min graviditet (som är ungefär lika långt gången) påminner om en kombination av maginfluensa, svår Covid-19, bakfylla, panikångest o.s.v. så för min del är det väldigt lugnande att gå in och läsa (om än något repetitivt innehåll). Däremot har jag nog aldrig hört talas om någon i det tillståndet som handlar så mycket. Det är stora summor som lägga på shopping nästintill dagligen (?) samtidigt som hon inte anser sig ha köpt så mycket till bebisen ännu, hmm. Well, med risk för sidodiskussion men ändå något jag reagerat över under läsningens gång. Skulle heller aldrig orka göra hälften av den (i mitt tycke) avancerade mat som hon typ dagligen verkar tillaga, eller för all del orka vara så uppiffad ”hela tiden”. Iofs har vi bevisligen helt olika energinivåer då hon anser sig vara en aktiv person, oaktat gemensamma nämnare i graviditeten, medan jag ofta är raka motsatsen.

  Blir aldrig uttråkad. Har massor med hobbys som går att göra stillasittande (måla, spela TV-spel, lyssna på poddar, skriva, skulptera, läsa, sticka, bullet journal o.s.v.) och som aktiv (loppis, vandra, träna på gym, fotografera, svampplockning, renovera, trädgård o.s.v.).

  Mellan detta så är det perfekt att titta på film, träffa kompisar och slösurfa på telefonen. Har småbarn nu så hinner inte med en bråkdel av vad jag gjorde tidigare, men jag blev inte uttråkad innan barn heller.

  Snöflingagenerationen, say no more

   Men snälla. Är väl inget nytt att man kan ha en jobbig graviditet och må väldigt dåligt? Så har folk i alla generationer kännt.

  Hon kanske tycker att hon har en tuff graviditet. Men vi ska har överlevt hyperemesis ser hennes blogg och avundas. Hade lätt bytt. Var sjukskriven från vecka 8, inlagd i omgångar men totalt tre månader osv osv. Gick ner ! 15 kilo.

   Varför måste man jämföra sig med andra sådär? Och hon har ju en tuff graviditet oavsett, hon mår inte bättre för att andra har det värre. Isåfall finns det ju massor som haft det mycket värre än dig med.

   Så bara för att andra har det värre får hon inte gnälla?
   Då tycker jag att ni som överlevt hyperemesis inte ska gnälla eftersom det faktiskt finns folk som dör.
   Dessa människor som dör hade nog lätt bytt med er som överlevt hyperemesis.

  Så kul för det är verkligen DÅ som jag går in hit på bliggbevakning? Aldrig annars.. Brukar alltid hitta något ”skandalöst” som jag kan fortfätta läsa om så botas rastlösheten. Just nu gick jag precis in här efter att ha läst nyheter och kollat mina dociala medier medan min bebis sover bredvid mig i ca 1 timme nu. Hon verkar vilja sova mer, då blir det bloggbevakning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.