Annica Englund och Elias Lindholm ska bli föräldrar

Efter sprutor och missfall på missfall skriver Elias Lindholm och Annica Englund att de ska bli föräldrar.
Särskilt Annica har varit öppen med parets ofrivilliga barnlöshet och hur det, samt behandlingarna, påverkat henne och hur det förändrat henne till en sorgsen person.

Men så hände det för dem, och den lilla krabaten är beräknad att göra entré i mars 2023.
Jag blev löjligt glad av att läsa det!

Stort grattis!!!
❤️❤️❤️

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag följer inte Annica men det här är SÅ fantastiskt kul!!
  Som de kämpat, kan man bli annat än glad?!

  Stort stort grattis till erat Mirakel.

  Vad kul! Stort grattis till dem om de mot förmodan skulle läsa här:-)

  Stort grattis ? Ryser dock av bilden för tänker på andra som outar sin graviditet att deras hund ska bli ”storebror”, har så svårt för det ?

   Så skriver bara människor som inte har barn. Finns inte en människa som insisterar på att husdjuret ska bli storasyskon när de redan har barn som faktiskt blir storasyskon. Tvärt om ges ofta dessa ”pälsbarn” bort till släktingar när paret får ”riktiga” barn, då de tidigare har agerat substitut. Supersorgligt för djuret såklart, har sett det hända allt för många gånger.

    Sjuka människor som lämnar bort sitt djur…

     Blondinbella, Kenza, Dessie etc. Lika vanligt i influencervärlden som bland vänner och bekanta. Man skyller på att man inte har samma tid att ge till djuret och att det är för dennes bästa.

      Skyller oftast på en uppkommen allergi.

      Kenza var ju dock ärlig med det och berättade ju att hunden blev stressad av att ha 2 små barn omkring sig hela tiden. Han verkar ju må mycket bättre av att få leva pensionärsliv hos hennes svärfar, så det var ju ändå ett bra beslut även om det inte kan ha varit enkelt. (Hon hade ju ändå haft hunden i vad, 10 år?)

       Alla har ursäkter om att det är för hundens bästa, eller allergier som plötsligt uppkommer. Hon hade hunden (som behandlades och beskrevs som hennes bebis) tills hon fick egna barn – oavsett hur många år det var så fallet hon under samma regel.

        Men vad tycker du hon skulle göra då? Inte skaffa barn?

         Ro det i hamn med hunden. Ge hunden den respekt och utrymme att den kan bo kvar i familjen som den har bott med i 10 år. Handlar självklart om att ha respekt för djuret och lägga energi på att dennes vardag är duglig. Tänker du att man alltid lämnar bort sina hundar när man skaffar barn, pga barnen är för ”vilda”? Givetvis ger man hunden sitt utrymme. Se på Alexandra Bring med tre barn, hunden bor kvar och barnen har fått lära sig respektera denne.

  Underbart ???

  Welcome and good luck ?

  Känner dem inte, följer dem inte men har hängt med lite via bloggen… känner också att WOW vad glad man är för deras skull! Som de kämpat. Stort, stort grattis ?

  Blev så glad för deras skull! Hemskt att vissa ska behöva gå igenom så mycket tårar och smärta.
  När jag fick missfall i år fick jag stor tröst av Annicas blogg, hon skrev så ärligt om sina missfall och jag kände mig mindre ensam, särskilt efter mitt andra. Nu känns det som om hoppet tänds lite när de lyckats komma såhär långt… 🙂

  Jaaa tyckte man såg det på halloween fotot, men förstår varför de inte velat gå ut med det innan! Så fint att det äntligen blivit något för dom!

   Något som är så konstigt tycker jag, det är folk som måste poängtera att de redan visste/misstänkte när någon går ut med en nyhet. Har sett det även irl där någon exempelvis berättar att den ska ha barn och sen första reaktionen är ”jag VISSTE det”, till och med sett det när någon berättade att de skulle skilja sig.

   Varför är det så viktigt att poängtera att man minsann redan förstod?!
   Kanske inte så specifik fråga just till dig utan mer generellt.

    Känns lite som ett tics boomers drabbas av när de får höra gravidnyheter från någon. Och gärna med de där tindrande ögonen som blixtsnabbt riktas mot magen i en röd sekund, så man ska förstå att de minsann håller koll på ens midjemått jämt. Burr…

     Hahaha ja boomers har verkligen någon typ av tics kopplat till graviditeter. De enda som hela tiden måste upplysa en om att man är gravid, de enda som gör för sig att klappa på ens mage. Resten av världen kunde inte bry sig mindre, men för dessa damer är det högintressant. Varför?

    Håller med. Tycker det är rätt oskönt faktiskt.. som att man försöker claim’a en del av hemligheten som bara är de blivande föräldrarnas..

    Samma sak när någon kommer ut som homosexuell, och någon ”sköning” prompt måste säga: ”Mig hade du inte behövt komma ut för, jag har vetat i flera åååår att du är gay”.

    Jaha, vill du ha en applåd? ???

    Haha den fick jag från en kollega under min första graviditet också, att ”åh jag visste det!” Jaha hur fan visste du det Agneta. Var 23 och jättesmal (kunde dölja magen helt till vecka 30 nånting) och hade inte ett enda symptom. Men visst hon var väl synsk.

     När en kollega till mig berättade att hon var gravid sa en äldre kollega ”åh, som vi har väntat och längtat!” Det tycker jag var vädlgit konstigt sagt. För det första längtar man väl inte efter någon annans barn och för det andra blir det ju nästan som att säga att man har längtat efter att hon ska vara borta från jobbet i flera månader.
     Jag kanske bara övertolkar som vanligt, men ett ”grattis” hade väl räckt.

      Ja väldigt weird.. men en del är lite besatta över andras barnskaffande…

      Håller med märkligt, vet ju inte hur situationen var dock, kanske kollegan kämpat LÄNGE för att bli gravid och kollegorna längtade för hennes skull.

    Håller med ”jamen det har jag misstänkt”, vaddå misstänkt? Jag hade lika gärna kunnat gå upp fem kilo för jag ätit godis liksom ?

     Lika rolig som ”nämen är du gravid??” fast tvärtom. Nej jag tycker bara om chips.

     Fast inte om man har en rund gravidmage. Liksom stor skillnad, just Annika har ju skrivit om det i flera år oxå.

    Tror det har att göra med att man vill visa att man är glad för personen. Jag har trott att Annica varit gravid nu ett bra tag då man sett glädjen och lyckan i hennes blick. Det är lite sjukt hur väl man ändå känner någon man följt i så många år, fast man inte känner dem personligen. Det är små saker man märker när man följt någon så länge.

     Det tror inte jag, jag tror man är mallig över att man är bra på att märka sånt.

    För at tman just precis som man säger, misstänkt det. Dock tycker jag att man kan hålla såna kommentarer inom sig eller tills man iaf är själv med personen i fråga.

    När vi berättade att vi skulle ha barn (genom att ge svärfar en barnbok och be ”farfar, farmor och faster” att vänta tills november innan de läser ur den) så förstod svärmor ingenting. Gick två minuter sen hade hon ”haft det på känn”, sen gick det några minuter så hade hon ”uppmärksammat” något för någon månad sedan och sen (efter kanske 20 minuter) hette det att hon redan vetat om det men inget sagt.

    Jag talade med en vän om fenomenet att ”veta innan det är känt” och det vi kom fram till är att en alltid vill förekomma saker som sker.
    Till slut kommer en ju ha rätt, om en gissar tillräckligt länge.
    Och då vill en väl gärna att den som kommer med nyheten får veta att en inte är chockad eller förvånad. Att en väntat sig det. Men varför det skulle vara viktigt är oklart.

    Jag gör samma sak om grejer men kan inte säga varför jag ibland vill att andra vet att jag redan visste/misstänkte. Det känns väl bra i själen..

   Jag kanske är helt ute och cyklar men trodde att de använder sig av surrogat? Hur kan man ”se” det då?

    Nevermind såg att så inte var fallet!

   Det tyckte vi oxå, vet inte varför, men kanske var för att hon hade en stor Tröja på sig …. det är underbart iaf för deras skull <3

  Så glad för deras skull! Äntligen är det dras tur! ❤️

  Hon körde Kylies soundtrack till sin video ?

   Är det Kylie som gjort den låten? Eller jag fattar inte?

  Alltid roligt när någons dröm går i uppfyllelse och människor får något de har kämpat för. Grattis till paret!

  Så glad för deras skull ❤️

  Alltså blev så orimligt glad för deras skull! ?
  Själv varit ofrivilligt barnlös i nästan 6 år, förlorade 5 graviditeter under de åren. I början på nästa år föds vår lilla regnbåge! ❤️

   Men grattis! ♥️♥️

   Grattis!❤️❤️❤️ Väntar själv en i januari, det är min femte graviditet men har bara ett barn här på jorden. Alltså genomgått 3 missfall. Missfall är verkligen en av mina största sorger i livet och som format mig som människa. På gott och ont.

   Vad härligt att läsa! Grattis till din regnbåge. När jag var gravid var det flera influensers som jag följde som också hehe bf typ samtidigt. Tyckte det var så kul att följa dom på samma resa som mig.

  Härlig nyhet – även jag blev väldigt glad av att läsa detta även om allt jag vet om dessa tu kommer genom denna blogg. Stort grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.