Lite Instagramstatistik

Ni är många om undrar hur det går för influencers på Instagram.
Jag har dragit ut siffrorna för lite olika influencers och så här tyder du dem.

Var så goda! 🙂


 

 

 

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade varit kul om du lämnat någon form av analys under varje, för den som inte följer någon av dessa blev det lite intetsägande, förutom de uppenbara Margaux och Jonas då. 🤡 Varför valde du just dessa och varför tror du de har plussat eller minusat? 📝🤓

   Minskat/ökat…?

  Ser ut att vara en trend just nu att många stora tappar följare, ett mönster, förutom det att Margaux och Jonas har så stora tapp beroende på klantiga snedstegen de gjort. Katrin Z ligger med två gånger, hade varit intressant om du kollat Bingo och Julia också.

  Men Gabjoss? Att få cirka 600 nya två dagar i rad bara sådär… verkar lite skumt.

  Annars verkar många tappa generellt vilket kanske beror på två saker: många har över lag tröttnat på flunsor och deras konton och att Instagram sakta med säkrt rensar bort fake-konton.

   Hon har en tävling precis nu. Därför får hon många följare. När tävlingen är avslutad kommer hon att tappa nästan alla dom igen.
   Det är ett mönster som är återkommande.

    Är inte hon höggravid också? Då brukar det väl vara mycket aktivitet precis kring datumet för förlossningen pga nyfikenhet.

  Margaux´s tapp var ju kännbart …. folk verkar inte ha glömt hennes ”roliga” film

  Magdalena Graaf verkar glad och stark. Vet man vad som hänt med Louie?

   Glad o stark? Hon ligger ju med blåtiror i sängen hela tiden.

  Att Kenza tappar är knappast förvånande med tanke på hur TRÅKIG hon är. Generellt indikerar väl detta att den ”typiska influencerbruden” inte är lika kul att följa längre eller? Folk tycker väl inte att den typ av content är intressant längre pga hur världen ser ut nu?

   Kenza åker bara utomlands 500ggr per år typ åh gör reklam för fula strumpbyxor. Folk ledsnar tillslut.

    Ja influencers utomlands är verkligen ointressant!

   Folk har ju kallat Kenza tråkig i minst ett decennium nu.

   Tycker inte hon är kul att följa heller, men uppenbarligen verkar tråkigt fungera rätt bra ändå.

    Hon är vacker. Därför många följer henne 🙂

   Ärligt talat jag förstår inte ens varför folk följer henne.

  Orkade du inte skriva en sammanfattning eller analys så du publicerade bara en miljon bilder utan kommentar? Som att jag skulle vilja läsa en massa tråkig statistik.

   Ingen tvingar dig.

    Tycker ändå att den som driver denna sida kunde anstränga sig lite iaf. 😅
    Är ju hennes jobb dessutom!

   Jag tycker att det var intressant. Det är inte direkt någon svår statistik att avläsa. Sedan kan vi ju diskutera här i kommentarsfältet vad vi tror att anledningen är till att vissa influensers verkar tappa stadigt och andra verkar hålla upp intresset bättre för sin person/sitt konto.

   Det behövs knappast nån analys, det syns ju tydligt med rött hur många följare personen tappat dag för dag. Även YogaGirl tappar massor hela tiden, Nellie likaså. En trend? Unga är mest på TikTok nuförtiden, tror jag.

   ” Som att jag skulle vilja läsa en massa tråkig statistik” 😂 Som att allting skulle skräddarsys åt dig. Jag tycker iallafall detta var intressant, behövs inga analyser eller funderingar från camcam på varför det blivit såhär. Men alla inlägg kan ju såklart inte passa alla 😊

  Hade gärna sett en sammanfattande text då mobilskärmen är så liten 🔍

   Zooma…?

   Men kolla på en dator eller platta då.

  OT. Mitt hjärta går sönder för Victoria Eklund 💔 Har alltid gillat henne, alltid så glad och otroligt sympatisk.

   Samma här 💔 Kan inte ens föreställa mig hur det känns att förlora en förälder, speciellt i så ung ålder (även om det såklart är jobbigt oavsett)

    Och var inte längesedan jag fick upp en video som hon spelade in med sin pappa på TikTok. De verkade ha en väldigt fin relation 😢

    Fy fan va jag grät till den videon ❤️😭 Min mamma drabbades av cancer för 3 år sedan och jag minns den totala skräcken! Alla tankar till Victoria ❤️

   Hon verkar verkligen ha haft en så fin och nära relation med sin pappa också 💔😢

   Så tragiskt… har han lagt ut tidigare att han var sjuk?

    *har hon

  Undrar hur många av de 20 000 följare Isabella har tappat på tre år var aktiva följare. Någon annan kanske minns att Isabella köpte följare från ett asiatiskt land och när hon blev påkommen avslutade Chimi Eyewear sitt samarbete med henne.

   Fast NEJ Isabella hade INTE köpt följare från något asiatiskt land, det var hennes värsta ihärdiga hater/stalker som är aktiv med att försöka förstöra för henne och smutskasta henne som varit i farten, den personen som köpt det till hennes konto alltså och sen gjorde Chimi och andra uppmärksamma på det för att få Isabella att se dålig ut, kanske var det du Evil, skulle tro att det var du.

   Evil – däremot så har Bianca och Kenza köpt följare tidigare enligt en granskning som expressen gjorde och skrev om.

  Följer inte någon av dessa personerna.
  Känns rätt bra ändå.

  Jag följer ingen influenser, utan går endast in då och då för att ”Catch up”. Det som slår mig är verkligen hur TRÅKIGA vissa är, Kenza nummer 1. Då är jag ändå två barns-morsa och känt till henne sen ungdomen. VARFÖR följer man henne? Kan någon förklara? I övrigt är jag verkligen trött på hela influencer-grejen. Köper inget som någon influencer gör reklam för. Skulle aldrig falla mig in att köpa stronger, Aimn eller Daniel Wellington som då var på tapeten. Ger helt motsatt effekt på mig.

   Och ändå är du här? Och om du går in då och då för att catch up – är det inte att följa ändå?

   Följer enbart Kenza pga att hon ibland har snygga kläder som man kan inspireras av. Inte outfits för då skulle jag dö av köld, men plagg.

  Jag följer bara Kenza, Sandra Beijer och Janni. Tycker de verkar vara vettiga personer som jag lätt hade varit vän med i verkliga livet. De andra dock… 🤢

   Ja speciellt Janni som gör så trevliga samarbeten med det underbara landet Saudi!!

   Kenza har ju dock absolut noll personlighet och svintråkig människa så förstår inte varför man skulle vilja vara vän med henne?

   Grinade ut i sociala medier att hon inte kunde få barn och buhu det var så synd om henne, precis som att hon var den enda i världen som kämpade med att bli gravid…. Ungefär där tappade jag all respekt för henne.

  Härligt att se att Katrin tappar! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

   Undrar om Julia F. tappat lika mycket, det var ju ändå hon som gjorde det värsta i sammanhanget tycker jag, men hon verkar ha fått fler följare pga sin ”kärlek” till Bingo. Tycker det är ett märkligt förhållande det där, och den ena verkar mer kär än den andra.

  Intressant att se hur deras konton utvecklar sig. Undrar om det är att de tappar riktiga följare eller om det är instagram som rensar.

  Hoppas verkligen att tappen beror på att folk börjar tröttna på hela influencergrejen.

  Vilket verktyg använder du för att hitta statistiken?

   Social blade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.