34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Johanna är toppenglad för skvallret. Då kan hon göra content av det ännu en gång. Hade det varit jag hade jag tigit ihjäl skiten!

   Men snälla, hade hon inte sagt något om det och låtit Stoppapressarna sprida sina lögner och hittepå-dynga så hade ju folk trott på det. Konstigt att skriva grattis till de lyckliga tu istället för att kommentera hur galet SP agerar. Kan inte folk vara bekanta med varandra utan att det ska betyda att de har något ihop, ska de inte kunna skriva en kommentar på instagram liksom, och somliga blir smygfotade av SP och historier hittas på. Det är ju helt sjukt. Förvånande att inte fler säger ifrån utan bara låter dem hålla på.

    Väldigt många säger ifrån och du, ”grattis till de lyckliga tu” är ju ett skämt. Synd att du inte förstod det.

   Tiga ihjäl är väl inte så gångbart alla gånger. Jag hade nog inte kunnat vara tyst om det var mig de skrev påhittat skvaller om. Johanna är nog inte glad för sådant skvaller som har pojkvän/sambo, och tumme upp gör hon ju åt det hon skriver om Daniel N. Håller med henne, märkligt att den slasksajten ens får finnas till, är det verkligen tillåtet det de håller på med kan man undra.

   Handen på hjärtat: du ser i skrift att ”din vän, din vän som känner er båda och en familjemedlem bekräftar din romans” med xxx…Jag tror INTE du valt att tiga ihjäl det, särskilt inte om du har partner eller barn…

   Exakt, hade inte ens noterat det om hon själv inte underblåst det. Hon är skicklig.

  Tycker Therese har ändrats så mycket, inte till det bättre tyvärr. Tyckte hon kändes äkta och genuin innan och gillade hennes youtube men känns bara falskt nu, kanske jag som var blåögd innan eller uppfattar henne fel nu.

  Men hon tar verkligen hand om sina hundar och jourdjuren otroligt bra, det får man ge henne.
  Råttorna, hamstern, kaninerna och fågeln tex har bättre burar än många som ska ha djuret för alltid har. Fågeln flyger liksom fritt i lägenheten, hennes hundar är lugna mot kaninerna, vilket jag inte tror alla hundar hade varit.
  Hon lägger verkligen ner hela sin själ där.

   Jag förstår ingenting – är T bra eller dålig? Har hon hand om djuren på ett bra eller dåligt sätt?
   Var hon bättre förr eller inte och varför?
   Så många frågor…eller så är det jag som nog inte är helt klar i huvudet – för mycket party igår kväll kanske?

    Missade du ordet ”men”? 🙂 jag läser att löven uppfattar T som falsk MEN att hon tar hand om djuren bra.

     Precis 🙂 Jag var kanske otydlig eller skrev dåligt.

      Nej, du skrev det du skrev, folk måste sluta ifrågasätta allt hela tiden.

    Men sluta ifrågasätta allt, läs in o släpp det sen.

  Fantastisk intervju med dig Camilla! Kul att se dig och din fina sambo också ❤️

  Camilla i aftonbladet: Jag tror snarare att jag, just på grund av det jag har varit med om, har svårt med folk som kallar kritik för mobbning. För jag vet vad mobbning är. Jag vet vad mobbing av en enskild liten flicka är
  Också Camilla senaste månaden: ”Har ni sett Bellas fula fransar?” ”Gertrud är korkad om hon tror någon vill äta hennes mat hahah”

   Haha ja, tänkte exakt samma. Skyller på kommentarsfältet. Tsk tsk tsk. 🙂

   Håller med. För mig så blir det heller inte trovärdig när hon först ber om ursäkt för en dum kommentar för att direkt efter säga ”Bara för att jag låter allting rinna av mig kan jag inte förvänta mig att alla gör det.”

   Vidare så uppmanas det att granska henne men väldigt ofta så får kommentarer stå utan svar, eller så kommer ett svar utan svar.

    Inga svar och sen skyller hon på kommentarerna och hävdar att vi kallar hennes granskning för mobbing. Nej, Camilla både granskar och mobbar och det är mobbningen vi är emot, inte granskningen!

  Vad har Camilla för tröja på sig i reportaget? Ser lite Missoni ut? Någon som vet?

   Ser ut som Missoni ja men vet inte säkert. Snygg tröja.

   Den är från Kappahl. Jag köpte en likadan på deras rea förra året:)

    Haha lite kul ändå. Tack för svar och Snygg tröja! 😘

  Är det någonting som jag har lärt mig i livet så är det; Där det finns rök där har det också funnits en eld.

  Inte så mycket kritiska frågor eller följdfrågor i intervjun, lite kritiska frågor i o för sig men ganska försiktig reporter så som de ofta brukar vara, och det är ju på ett sätt ganska förståeligt. Skulle gärna se en intervju med Bianca Ingrosso och Joakim Lundell där reportern verkligen vågar ställa dem mot väggen och ställa kritiska frågor, aldrig sett det.

   För ställer dem för jobbiga frågor kommer ”kändisarna” inte vilja bli intervjuade igen av dessa reportrar i framtiden.

   +1 på den.
   Det känns som att alla intervjuer görs av beundrare/supporters.
   Men det är nog som Nangijala menar, att ingen reporter vågar riskera att bli avvisad i framtiden, eller att hela tidningen blir nekad ”för alltid”.
   Jag blev glad när jag såg reportaget men besviken när jag läste (och såg videon alltså.)

  Jättekul att läsa intervjun, du och din röst behövs verkligen. Du är grym!

  Å vilken snygg sambo Camilla! Grattis!

   Bra intervju med dig. Jag har fått en känsla för att det blir fler och fler som tröttnat på hela influencergrejen, skulle vara intressant om du tog tempen på detta, genom att tex göra undersökning via din blogg.

   Men bilden var så krystad! Hade aldrig velat ha en sån bild på mig och maken i tidningen 🙈.

    Vi har garvat här hemma, de bilderna togs när vi stod och drev lite på slutet och vi hade ingen aning om att de skulle ha med dem. De är extremt krystade och inte så avslappnade men det kan man ju bjuda på?
    😂😂😂

  …och så hamnar jag i mod, varför, för att jag höll med om att det inte var ett dugg kritiskt..?

   Så är det tyvärr på denna blogg. Så länge man inte håller med hamnar man där, tro mig 😀

    Inte då! Ibland fastnar kommentarer i modd av misstag men varken du eller skribenten du svarar sitter på någon moddlista. Uppenbarligen, eftersom ni båda kan kommentera fritt. 😊

  Den hamstern har haft en jäkla tur. Har så många gånger stött på djur som farit illa. Ägarna kan framstå som normala i övrigt, men att se till djurs behov går inte. Jag har ett par djur i min närhet som jag ser till i smyg. Bland annat en katt som efter avmaskning blivit mycket rundare och piggare, men det har nog ägaren inte reflekterat över. Blir så trött på dessa människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.