Visste ni…

Att Sara Songbird släppt en jullåt?

Att Pernilla Wahlgren säljer barn på Sellpy?

Att Underbaraclara är en av årets Vintervärdar i P1?

Att jag så väldigt gärna skulle vilja veta om Victoria Törnegrens dotter någonsin vill ha på sig en Frostklänning, paljettbyxor, regnbågsfärger och neon, istället för att bara kläs som en ”mini me” till sin mamma?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det ser förbannat kallt ut med kort kjol i december och snö på marken ..
  Sådär gick man klädd som fjortis för man skulle hellre vara snygg än varm . ? Idag är jag klokare och tvekar inte att dra på mig skoteroverallen….

   Haha ja skulle aldrig klä mig sådär mitt i vintern för jag tror att jag är cool. Speciellt när det inte ens var en snygg outfit utan mest tacky

    I Paris skulle det där heller inte passa in. Känns som om hon tror att det där är sååå parisiskt medan parisarna skulle reagera precis som vi gör.

   Jag fryser aldrig om benen så har jag bara varma skor på mig så hade jag lätt kunnat gå omkring sådär ?

   Som barn hade jag aldrig mössa och vantar för att det inte behövdes men eftersom jag läst här att det är white trash att inte ha det så har jag börjat använda vantar för syns skull ?

    Jag fryser inte heller om benen. En vinter var det lite kylslaget när det var -20 och jag alltid hade tunna strumpbyxor. Hade bara ben till klänning senast förra veckan och då var det väl några minusgrader.

   Hon är ju dock i Paris. Men nog kallt det, skulle jag tycka.

   Det ser ut som hon satt på sig dotterns kjol.

  Victoria har sagt att hon kläs i annat än svart men att dom inte fotar henne då. Undrar verkligen hur allt hennes content påverkar hennes barn i framtiden, och alla andra barn till influencers såklart! Någon som vet om det är någon lag på gång in kring hur man får använda barn i soc med/ reklam? Mer än barnarbete och integritetsintrång?

   Har sett familjen flera ggr när de lever vanligt liv och varje gång har hela högen varit svart/vita.

   Förstår inte varför Victoria vill porträttera sig själv som den stelaste, tråkigaste människan på instagram?

   Ja usch så hemskt. Förresten brukar inte barns ansikte blurras på denna blogg också? Varför är det inte gjort nu?

    Det går inte att blurra inbäddade inlägg.

   Man får hoppas att hon menade att hon inte lägger upp de bilderna men att hon ändå tar kort på barnet i andra kläder.

  Aaah! Ja. Det blir fel om man inte använder bindestreck, särskriver osv ?

   P skriver rätt, det ska inte vara nåt streck efter ordet barn.

    Jo?

    Man kan skriva så eller helst barnkläder och hundkläder. Oavsett har PW skrivit fel

    Ja, det ska det vara. Jag har för övrigt aldrig sett Camilla själv skriva liknande ord rätt ?

    Jo det ska det väl?!

    Barn- och hundkläder alt barnkläder och hundkläder.

     Det var ju en som redan kommenterat det ? Men bra med extra tydligt haha

   Det är ju inte så att resten är rättstavat heller, så hon är ju konsekvent i alla fall, haha.

    Haha ja det var det slarviga felstavandet som jag reagerade på först.

  Men så kallt att vara barbent upp till trosorna mitt i vintern! (Det är runt noll grader i Paris).

   Kallt för dottern också att stå och posera i öppen tunn jacka, utan mössa och vantar i nollgradigt väder. Men det är väl bra att lilltjejen lär sig redan nu att det är viktigare att vara snygg pä bild, än att vara varm och bekväm… m7j6h

   Hon tog säkert på sig byxor efteråt.

  Är den här Sara Songbird en sångerska på riktigt? Alltså jag menar om hon har en publik som betalar för att lyssna på henne, etc?
  Jag har fått intrycket att hon är en av många som vill vara influencer och har sång-grej för att försöka skilja sig ur mängden och inte blandas ihop med typ Fellsis, Klatzkow etc.

   Fast hon har ju alltid kallat sig ”songbird”, så antar musiken ändå är ett intresse hon haft även innan hon fick många följare. Så tror inte hon medvetet försöker skilja sig ur mängden bara för att hon släpper en jullåt nu.

    Men tror inte hon är ”riktig” sångerska, hon brukar inte släppa låtar på detta sättet, inte vad jag sett iallafall.

  Bingo säljer sina tavlor med loggorna från fotbollsklubbar, säljer dem dyrt. Igår kommenterade flera och undrade om varumärkesskydd om han har lov använda deras loggor. Bingo menar man fritt får göra det om det är konst. Men han raderar kommentarer där någon taggar klubbarna. Vet du Camilla om man får sälja en tavla med tex Djurgårdens logga, om inte klubben gett lov?

   Jag vågar inte svara på det, jag är inte tillräckligt kunnig.

    Man behöver tillstånd för att använda en logotyp annars är det straffbart.
    Arbetar som grafikisk formgivare, behöver alltid företagets medgivande för att användandet av profilen/logon.

   Tror inte det är tillåtet. Skrämde Niinis en gång när hon sålde tavlor med sångtexter. Kommentaren publicerades i vanlig ordning inte men tavlorna försvann.

   Man skulle väl kunna maila varje klubb om vad Bingo gör så får vi se vad som händer.

  Jag såg Victoria med familj för ett tag sedan och då hade hela familjen ”normala” och lite mer färgglada kläder haha. Kände inte igen dem först eftersom de såg ut som en helt vanlig, men såklart väldigt snygg, familj ? Så med det vill jag säga att jag tror att de byter om och kör väldigt mycket styling på bilderna de publicerar!

   Men vad kul barndom att aldrig få vakna upp och välja sina egna, färgglada kläder att få ha på sig hela dagen och vara ett BARN.

   Istället ska det väljas åt dig, stylas, posas, fotas och SEN kaaanske du kan få byta om till vad du vill ha på dig ?

    Jag valde inte kläder i den åldern eller fixade min frisyr själv och jag hade en superbra barndom ?

     Du var inte kapabel att själv välja kläder när du var 4 år gammal? Min 3 åring erbjuds att välja kläder själv varje morgon, ibland skiter hon fullständigt i vad hon har på sig och ibland vill hon prompt ha en viss tröja eller klänning.

     Om du erbjöds valet men sket i’t så sure, men vid 4 år bör du åtminstonde FÅ välja.

     Men framförallt – Var du även din mammas content på sociala medier då alltså och därav inte fick välja kläder själv? Eller hade du en skön barndom för att du hade ett ”normalt” liv och bara sket i kläder? ????????

      (Ellie fyller tydligen 5 år nu om 3 månader så kanske ska rätta mig själv ang 4år)

      Att de ens lyckas. Mina barn vägrar låta mig bestämma, eller ens föreslå vad de ska ha på sig. Och då är yngsta bars 2.5år…

  Har jobbat med barn i 40 år och alla barn älskar färg men kan ju finnas ETT undantag. Hon fick ju en i alla fall en gul bil här om dan.

   Min mamma övertygade mig om att svarta kläder fick en att se SMAL ut så det var min favoritfärg på kläder från att jag var 6 år. 🙁 Däremot såg mitt rum ut som att en enhörning kräkts över det då jag älskade att ha pastellfärger runt mig.

    Jag är ledsen att du fick höra sådant som barn. Jag hoppas att du har kunnat släppa tankarna på det, även om det är svårt. Kram

  Någon annan som släppt jullåt är Pontus Rasmussons mamma ?

   Uuuursäkta?! Hahaha vad sjukt. Vill man höra?

   Hans story alltså.. Han och mamman ”bråkar” om vems jullåt man ska lyssna på. Dom båda är obehagliga och ger en hemsk känsla i kroppen?

   Hon ger mig bad vibes. Undra hur de behandlat Pontus under hans uppväxt egentligen

   Hoppas någon inte tipsar henne att skaffa OnlyFans…

    Hon och Gräddrumpan kanske kan ha ett gemensamt konto på OF ?

     Nyfiken på den där Gräddrumpan som nämns då och då. Har inte hängt med kring vem det gäller och historien bakom. Någon som vill berätta?

      Hade faktiskt aldrig hört talas om henne innan, hon har tydligen en youtube som heter Gräddrumpan och kollade lite snabbt igenom 2-3 videos och tja… let’s say stackars arma kvinna verkar vara allt annat än frisk i huvudet.

  Jag älskade allt som var rosa, glittrigt och ”prinsessigt” som barn. Mina föräldrar hade väldigt ont om pengar under stora delar av min uppväxt, så majoriteten av mina kläder hade jag ärvt av min storebror.

  En dag kom en granne och knackade på och hade med sig kläder som hennes tre döttrar hade växt ur. Lackskor! Klänningar! Rosetter! Volanger!

  Jag såg ut som en liten bakelse och har aldrig varit lyckligare

   Åh vad fint ❤️

  Nej men alltså VAD har Victoria på sig? Ska det där föreställa mode? Har hon fått en stroke eller vad??

  Victoria är verkligen en av de roligaste influenserna jag vet, hon har sjukt rolig humor och kan driva med sig själv ? Hennes instagram signalerar det totala motsatta haha.
  Hon har ju dock valt att det ska vara ett sådant ”stelt tema” , däremot tycker jag man borde fundera på hur långt man är beredd att offra bara för att ha en viss färgkod i flödet och framställa ett perfekt flöde.. Nä, det finns absolut något sorgligt över det utåt sett!

   Eller hur… kan inte vara kul att hela tiden gå runt och tänka på att allt ska matcha ens flöde. Låter inte friskt.

   Ja, fullkomligt älskade hennes och Alexandras podd. Tror hon definitivt skulle vinna på att vara mindre stel och istället bli mer personlig och människa, då hon framställer sig själv som totala motsatsen. Kanske förlorar hon de stora modehusen som kunder, men hon + familjen skulle nog må betydligt bättre att sänka garden och vara en normal människa. Mår dåligt över att se Ellie framställas som en stelbent mini-me. Hoppas föräldrarna inser det också.

  Förlåt men…..låten… ? Inte det bästa man hört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.