Fördomar om ISABELLA LÖWENGRIP

Isabella Löwengrip bad sina följare skicka in fördomar om henne och här ovan har jag valt ut några stycken.
Men är det verkligen fördomar om allting stämmer? Är inte det hela grejen med fördomar, att de inte är korrekta? Att de är förutfattade meningar, baserade på stereotyper eller liknande?
Här ovan verkar det mesta vara mitt i prick! 🙂

Tack för tips!

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gäsp! Hon e passe

   Och ändå förekommer hon här så ofta, och vissa skriver (sk-it) om henne i kommentarerna under inlägg som handlar om andra, så hon verkar ganska intressant ändå. Hon föreläser ibland, dyker upp i tv ibland och bloggar lika mycket nu som tidigare.

   Fördomar är det ju som folk har, eller ja kanske förutfattade meningar, då de inte vet svaret. Hon svarar ju att allt inte stämmer helt så allt är ju INTE mitt i prick.

   Gäsp säger jag till att klanka ner på Isabella för allt, och som vissa vrida och vända på varenda ord till att bli något annat och till att bli något som är fel och dåligt, och påstå att hon ljuger – Det känns passé.

    ???

    Hon är rätt lik Anna Book i det avseendet. Bra för Bella, hon kommer att vara omskriven till dess hon blir 60 plus, utan att behöva åstadkomma något alls.

  Hon är verkligen så tråkig

   Älskar när hon pratar om vanlig vardagsmat för att leka svensson. Tror ja läst det ca 17 ggr

    Verkligen, hon har ätit köttbullar och makaroner en fredag? Okej? Grattis? ??

     Låter osannolikt. Känns som ngt ur excelarket. Tacos eller pizza är ju rimligare en fredag just.

      Osannolikt att man äter köttbullar en fredag? Du menar väl inte att du på fullaste allvar att alla äter pizza eller tacos på fredagar och att allt annat är osannolikt? Då skulle du inte trivas hos oss, här kan det bli allt från pizza, risotto och pyttipanna med rödbetor. Skrattretande om man är så snäv som du.

       Tänker snarare att det är osannolikt att just IL äter det en fredag. Det ju hennes inlägg vi diskuterar.
       Schysst svar där, tackar

        Men snälla, ge er! Hon berättar ärligt om sitt liv och ni påstår och tycks tro att hon ljuger om allt. De äter makaroner och köttbullar hemma ibland det har vi sett bild på, så varför skulle hon inte ha ätit det på en fredag? Fattar inte att ni orkar. Hon lever inte i lyx, hennes liv består av kontraster, det kan vara lyxhotell men också bo i stuga som vi har sett, det är äta på restauranger men även pasta och pizza hemma. Hon är en vanlig människa. Så sluta bara.

       Hahahaha herrgud ?? men jo det är nog vanligare med pizza eller tacos en fredag än köttbullar och makaroner. Ingenting du behöver bli kränkt för ?

        Men att det är vanligare betyder väl inte att de som påstår sig äta annat ljuger? Eller…?

        Välkommen hem till mina föräldrar där mamma kan laga levergryta eller kålpudding en fredag? tyckte alltid det var så tråkigt när jag växte upp att mamma bara gjorde husmanskost. Husmanskost i all ära, men det är inte fredagsmys med lever?

        Om jag tagit igen fredagsmyset sen jag flyttade hemifrån? JA. Tacos, tacos och tacos. Eller oxfilé eller nåt sånt trevligt förstås, men aldrig levergryta eller fiskbullar etc…

      Men lägg av! Hur f n orkar ni? Osannolikt att hon ätit makaroner med sina barn en fredag? Nej det är verkligen inte osannolikt, och sannolikt Inte något excelark, varför i hela friden skulle hon behöva svara det enligt ett excelark. Sluta vara paranoida, ni framstår som rent av galna. Läser ni ens hennes blogg, följer ni hennes insta? Verkar inte så för där har vi sett de ätit makaroner hemma flertalet gånger, och det är definitivt inte för att ”leka svensson” hon säger bara som det är, men allt är det fel på. Äter de ute så rasar vissa och nu är det lögn att hon ätit makaroner en fredag. Herregud alltså. Diskutera vad hon ätit eller ej men ändå är hon så tråkig hmmm…

       Slappna av en smula. Hur upp i gång skulle du bli om vi svarade dig på samma sätt som du gör?

  Traditionella könsroller som att hålla uppe dörren & dra ut stolen låter infantiliserande. Som att kvinnor inte förmår öppna dörrar?

   Exakt! Och att ”maktbalansen blir skev” om mannen tjänar mindre? Vilken jävla maktbalans? Varför har man en maktbalans i sitt förhållande?

    R
    Pappa tjänade mindre än mamma och gjorde istället lite mer i hushållet. Han tog hand om matlagningen och tvätten. Mamma tog hand om räkningarna och de båda kom överens om inköp.

    Det funkade jätte fint hos oss och de var kära och lykliga. ❤

     Jag förstår vad du menar men din pappa jobbade ju också. Att ansvara för mat + städ är ganska mycket jobb, sett till att betala räkningar. Båda jobbade ju, oavsett lönenivån.

      Anonym 15:42
      Han blev en tidig sjukpensionär och var den som var hemma med oss barn. Mamma jobbade skift. ❤
      Han ville jobba och han trivdes med att jobba men kroppen var inte med på det.

       Blev glad av att läsa din kommentar. Man hittar lösningar, ingen prestige och alla bidrar utifrån förmåga och målet är att få ihop vardagen och livspusslet.

        Anonym 17:54
        Pappa började att jobba tidigt och han jobbade när jag var liten. Sedan fick han ständig värk i kroppen. Mamma började att jobba när hon gick ut åk 9 och var väldigt tydlig med att vi barn skulle gå på gymnasiet så att vi kunde utbilda oss.

        Vi hade mycket kul hemma då pappa busade en hel del. Och mamma var racksam över att han hade tagit hand om tvätten , maten och oss barn när hon kom hem. ❤

        Han såg även till att vi kom i säng i tid när hon jobbade eftermiddag. Hon visste att hon kunde lita på pappa. ❤

    Det Isabella missar här är ju att problemet inte ligger i att hon har varit rikare än sina partners, utan i mäns svårt bräckliga egon. Varför vill män ha bättre ekonomi än kvinnor? För att män anser sig bättre än kvinnor, så enkelt är det. Har de mindre pengar är de till och med sämre än en kvinna. Ren och skär sexism.

     Precis, en dålig sorts man.

     Tror det handlar om en rädsla av att hon ska vara friare att lämna när det behagar. Tjänar man mer än sin partner har man en ”hållhake” i relationen. Alltså, makt.

      Nja tror det handlar om vad hon varit med om tidigare, vi såg ju hur det gick med ett ex, en H. Han låtsades ha mycket pengar och spenderade, ville bjuda och köpa dyra grejer och liksom inte vara ”sämre” än sin partner ekonomiskt. Så förstår precis hur hon menar och tänker. Tycker hon svarade väldigt bra, hon låter vettig och klok.

       Jag menar inte Isabella, utan en man som inte klarar av att vara med en kvinna som tjänar mer 🙂

    Väldigt många relationer har ju de facto (tyvärr) en maktobalans – Frågan är snarare varför man VILL ha det…

    Då träffar man svaga män…

     Tror inte det är så enkelt. Starka människor kan även de sättas ur balans under vissa förhållanden. Jag fattar vad IL menar, många starka män av en viss typ vill inte upplevas som de lever på sin kvinna. Det går emot deras stolthet. Och inget fel i det.

      Fast då skulle inte jag säga att de männen är starka egentligen utan mer att de har en konservativ syn på förhållanden med tydliga könsroller. Jag menar en stark man går inte runt och oroar sig för att det ska upplevas som att han lever på en kvinna och hans stolthet är inte så skör att den skadas av det.

    Här är det ju hon som tjänar mest han har ingen inkomst, varken lön eller inkomst av kapital. Men enl IL så är han kapitalstarkast av dom. Kanske från madrassen.

   Nyfiken på vad hon menar med att ”maktbalansen blir skev” när hon har haft bättre ekonomi än männen hon dejtat… Att en del sköra män har svårt att hantera det köper jag, men menar hon att hon tycker att maktbalansen SKA luta åt att mannen har ett ekonomiskt övertag? Låter väldigt skevt att slutsatsen blir att hon måste blidka mäns sköra ego genom att ge bort ”makt” snarare än att välja män med starkare självkänsla.

   Men jag kanske fultolkar nu, förstår inte riktigt formuleringen bara.

    Anonym 15:28
    Låter som att folk ska känna sig skyldiga till att hon har gett dem gåvor. Att de har press att prestera och ge henne bättre och dyrare gåvor.
    Kan ha fel tolkat detta oerhört och att det är inte vad ämnet handlar om.

    Fast jag tycker nog att du fultolkar lite där. Balansen i ett förhållande kan lätt bli skevt när en tjänar mycket mer än den andra. Oavsett kön. Inte alltid så klart men förstår hennes poäng.

    Jag har gjort karriär och tjänar väldigt bra. Många män har tyvärr svårt med det i en relation. Hur det väger åt andra hållet kan jag inte svara av erfarenhet.

     Ja, det var ju precis det jag skrev. Det jag ifrågasätter är ju då varför hon skulle eftersträva obalans åt andra hållet – alltså ge mannen större makt. Jag tycker att det förmedlar ett märkligt budskap. Hon skriver ju inte ”någon som tjänar lika mycket”, vilket ju skulle innebära balans, utan ”någon som tjänar mer”, vilket innebär motsatt obalans.

      Fast NEJ hon skriver inte någon som tjänar mer, det hon skriver är att den hon har en relation med behöver ha en bättre ekonomi än vad hon har, bättre eller ungefär likvärdig menar hon ju självklart och att då blir det bättre balans i relationen. Det betyder ju inte att hon vill ge mannen större makt över henne eller eftersträvar obalans snälla du. Ta inte varje ord eller uteblivna ord så exakt. Tänk att hon ska behöva väga varje ord hon säger och skriver noga noga annars fultolkar somliga och vissa vänder det till att hon antingen ljuger el har fel och är dålig.

       Oj oj, du får jobba hårt idag, Bellas Största Fan…

       Jo, hon skriver ”bättre ekonomi än jag själv”, jag läser alltså, och reagerar på, precis vad hon skriver. I de allra flesta fall har mannen heterorelationer ett ekonomiskt övertag, vilket är dokumenterat dåligt för jämställdhet. Att Bella inte tar tillfälle att analysera rent detta utan landar i att mannen behöver ha bättre ekonomi än henne (hennes egna ord, inte min tolkning) för att undvika att balansen ska bli slev, är rätt kasst enligt mig.

        Inttressant bara att hon väljer att skriva ”bättre ekonomi” eftersom Paul inte tjänar några pengar och inte har gjort på många år. Oklart hur han fick sina pengar från början, antagligen arv. Har kollat hans ekonomi 10 år bakåt via SKatteverket och han har inte tjänat över 30.000 per år så länge jag kunnat kolla.

    Tror hon menar att iom att det är normen att mannen tjänar mer så är maktbalansen ”jämn” när det gäller även i hennes relation. När en kvinna tjänar mer klarar mannen inte av att känna att han har mindre makt än kvinnan.

     Jag förstår det, och jag tycker att det är problematiskt att cementera bilden av att balans skulle innebära att mannen har ett övertag. Att det är så det borde vara, annars blir det problem.

      +1

   Att hålla upp dörren tycker jag är en självklarhet. Den som går före håller upp den för den som går efter. Alltså om jag går före min man så håller jag upp den för honom och vice versa. Samma gör jag också för vem som helst som kommer bakom mig.

  OT – tittar på svenska hjältar galan, väldigt fint att man lyfter fram alla dessa historier och personer, men blir nästan tvungen att stänga av för det känns så patetiskt när vi ska behöva se kändisarna i publiken sitta och gråta och se allvarliga ut. Man kan skippa det helt tycker jag, inte kändisarna som ska vara i fokus denna gala.

   Dem är ju vardagshjäääältarna ?????

  Finns ett citat på engelska om just stereotyper.
  ” There are stereotypes for a reason ”
  Det finns flera olika uttryck.

   Finns ett på svenska också:
   ”Stereotyper/fördomar finns av en anledning.”

  Fördom innebär väl bara att det är ett antagande någon gjort utan att veta. Betyder inte att det inte kan stämma.

   Exakt.

  Jag vet inte jag. Hon upplevs mest som någon som är mån om att upprätthålla en bild av den konservativa ”powerkvinnan”. Det var väl mer spännande under 10-talet men nu? Mja, jag tror att det blir svårt framöver att sticka ut i bruset av alla andra.

   Det märkliga är ju att samtidigt som hon kallar sig för superkvinna så uppför hon sig som ett våp från 1800- talet. Det ska öppnas dörrar och bäras väskor, hon vill så gärna gifta sig men i stället för att ta saken i egna händer sitter hon och trånar efter ett gammaldags frieri. Och så det märkliga resonemanget om ekonomisk maktbalans, att mannen måste ha mer pengar. För att riktigt spä på det så berättade hon i Expressen i går att Paul måste köpa designskor åt henne och att hon är dyr att leva med. Vad 17 menar hon egentligen?

    Var kallar hon sig för superkvinna??? Våp från 1800-talet? Att gilla fina gester och vara traditionell är inte våpigt. Mannen måste inte ha mer pengar men det blir lätt så att män känner mindervärdeskomplex liksom om kvinnan har mer pengar, det är vad hon säger och det är inte särskilt märkligt med tanke på det hon varit med om tidigare. Sen om hon sagt så till expressen är inte säkert, de kan ha tagit något hon sagt i podd, på instastory eller skrivit i bloggen och vridit på det. Hon har ju uttryckt, med glimten i ögat, att hon vill få dyra presenter och att hon är dyr att leva med, hon gillar ju designskor, äta på finrestauranger, spa, resor osv så är väl det hon menar, och att de ska dela lika på kostnaderna liksom men ofta vill ju män bjuda och betala.

     Anonym 18.00 Varsågod här har du en länk till intervjun med Isabella Löwengrip i Expressen.
     https://www.expressen.se/noje/isabella-lowengrips-lyxkrav-pa-paul-sundvik/

      Ja se där, och du Madde tror att varje ord är helt sanningsenligt och inte sagt lite med glimten i ögat? Hon har nog inte riktigt tvingat honom utan mer önskat, och en massa är det nog inte utan några stycken par bara. De skojar ju lite i den intervjun. Sen rubriken – Isabellas lyxkrav på Paul – de blåser ju upp allt som oftast i rubriker. Det står också i texten att hon drömmer om bröllop och nu håller på och ritar sin egen ring men det är väl fel, är väl Paul som hållit på och ska designa en förlovningsring. Ofta så tar tidningar något de hört el läst i bloggar och poddar och skriver om i alla fall, och ofta blir saker förvridet. Men frågan kvarstår, Var kallar hon sig för superkvinna???

    Men om hon nu längtar efter ett klassiskt, gammaldags bröllop där mannen friar, låt henne få önska det då!
    Vi alla är ju olika, men låt henne vara som hon är.

  En fördom kan både stämma och inte stämma ??‍♀️

   Stänga av Succession p g a fult språk?, Hon kanske inte hängde med i serien?

  Dessvärre är det inte en fördom att hon ljuger lika mycket som en helt galet fuldopad travhäst rusar fram på valfritt lopp på Solvalla. Boka tid hos Philip Diab.

  Jag hänger inte riktigt med. Vad jobbar Paul med? Trodde han var fotograf, är det det han tjänar pengar på eller är han född med pengar? Så förvirrad.

   Han är född med silversked i mun.

   Han tjänar ingenting på sitt fotograferande.

  Min man drömmer om att jag ska tjäna mer pengar än honom så han kan vara hemma med barnen på heltid, handlar väl snarare om vem hon träffar ?

   Haha ja, min man frågar ofta när jag planerar att bli rik så att han kan få vara hemmaman.

    Samma här! ?

    Haha, min med!

    Hög igenkänning. Min man frågar samma sak.

    Min med, det är hans drömjobb ?

    Jag tror att det är en sak att säga något sådant som man, och en annan sak vem man faktiskt skulle vara/bli om kvinnan väl tjänade mer och mannen skulle vara hemmaman. Menar dock inte din man. Honom vet jag såklart ingenting om. ?

   Ew..

    Vad menar du?

  Jag är så nyfiken på hennes styling! Tycker hon är så himla snygg jämt!

   Massor av tid för att fixa håret, tjockt lager med smink och konstgjorda fransar. Lite filter på det så är det klart.

    Jag vill ju se HUR hon får till hennes hår och smink! Vilka produkter hon använder osv ?

  Har hon någonsin själv berättat om att efternamnet är taget och just för att låta adligare??? allt det som skrivs är ju vad hon älskar att måla upp bara?

   Hon har alltid älskat att vara förmer. Du skulle ha sett henne under MUF-tiden. Det var ett skådespeleri det.

   HON har inte valt namnet. Hennes mamma hette det redan. Det är alltså hennes mamma (Camilla Löwengrip) eller Camillas föräldrar möjligtvis, som kommit på namnet. Inte Isabella.

   Har hon någonsin målat upp sig som adlig? Nej det har hon inte och är inte hon själv som tagit namnet, och det är välkänt ja.

  Äsch trams. Jag håller upp dörrar för mannen, jag vill gå först! Tunga väskor bär jag både mina egna och mannens. Jag lyfter för kung och fosterland. Jag förväntar mig att min man och jag ska leva jämställt hemma med alla hushållssysslor, och han förväntar sig att jag agerar jämställt kring tex byte av däck, ta bilen till service, rensa avlopp och bära tunga saker. Jämställt åt båda hållen.

   Min man bär sånt som är tungt pga mycket starkare än vad jag är. Jag känner inget behov av att kräva att göra sånt som är väldigt jobbigt för mig men väldigt enkelt för honom av ren princip. Jämställdhet handlar ju om ett dela ansvar och börda, men man kan ju självklart dela upp arbetet utefter förutsättningar.

   Jag är höggravid, min kille blir arg på allt jag gör. Mår hur bra som helst, förutom foglossning från h*vetet. Hans kollega och hans sambo ska få barn i samma veva. Hon spelar ut honom totalt (utan foglossning och mår hur bra som helst, vad vi fått veta iaf) bara för att.

   Och när jag läser om dejting och vilka förväntningar många tjejer har på killen – förstår inte varför man vill vara….osjälvständig? Eller vad ska man kalla det? Haha ?

    Jag vet att det kanske inte är ”rätt” enligt jämställdhet men jag tycker det är okej att göra som din killes kollegas sambo. Under graviditet behöver det inte vara 50/50, det kan få vara en period där mannen gör mer eller t om det mesta. Det kan påfrestande att vara gravid även om man slipper foglossning och man vet ju inte hur folk mår bakom stängda dörrar, hon kanske har det mer kämpigt än de visar utåt.

     Håller helt med! Jag mår bra just nu under min graviditet men min man passar upp på mig ändå, han tycker det är ”det minsta han kan göra som kompensation” för att jag bär och ska föda fram vårt gemensamma barn.

     Håller helt med. Och hur ”lätt” graviditet man än har kommer sen en förlossning, läktid efteråt och i mångas fall otaliga vakennätter pga amning. Man kan gott unna sig att få bli lite omhändertagen inför allt det, foglossning eller ej.

   Men alltså byta däck och ta bilen till service är ju saker man gör tre gånger per år på sin höjd? Jag tycker det är rimligt att män ska ”hjälpa till” med hushållssysslorna OCH sköta däckbyten. Min man väger över 100 kilo och jag typ 50, han lyfter lätt min kroppsvikt medan jag skulle få kämpa livet ur mig med att bära däck eller andra tunga grejer. Jag får väl dra dammsugaren ett varv extra den dagen istället då. Jämställdhet betyder ju inte exakt exakt hälften av allt.

    Att byta däck är inget tungt jobb. Däcken rullar du dit du ska ha dom och lyfter dom minimalt

   Själv lever vi inte alls jämställt, men vi gillar att ha det så. Jag sköter städning och allt pjåller inomhus, han sköter allt ute och de ”tyngre/svårare” sakerna. Jag hatar att skotta snö eller överlag göra saker då man behöver använda verktyg. Han i sin tur hatar att städa. Matlagning och disk delar vi på. Vi har nog aldrig bråkat om dessa sysslor heller, så win-win

  Tyvärr visar forskning att kvinnor som är i ekonomiskt överläge har ökad risk att drabbas av våld från sin partner. Studier visar också att 10 procent av alla kvinnor som gör karriär, det vill säga får någon form av ”toppjobb”, är skilda inom tre år.
  Så min gissning är att det kan vara bekymmersamt för många kvinnor att tjäna/ha mer pengar i ett förhållande…

   Så är det ju tyvärr, det vet vi. Tycker dock det är väldigt problematiskt att hennes lösning är att hitta män som tjänar mer och därmed acceptera de här otroligt skeva könsrollerna. Trygga män har inga problem med att tjäna mindre än kvinnan de lever med.

    Absolut. Men jag kan också förstå kvinnor som tar ”den lätta utvägen”. Det finns ju fler ”ojämställdheter” att stå ut med tyvärr.

     Absolut, jag förstår det verkligen också! Man är ju inte mer än människa och försöker göra det bästa av sin situation. Men som någon som vill vara en förebild för unga kvinnor inom företagande och framgång, tycker jag inte att det är ett vidare bra budskap att förmedla.

      Håller med. Eller skriva om det och problematisera situationen. Inte lägga fram det som en bra lösning.

       Ja men eller hur, hade ju varit ett jättebra tillfälle att analysera och prata om det problematiska i det här.

  Fördomarna blir lätt bekräftade i detta fall. Häromdagen var hon inbjuden till ett CBN-möte för att berätta om sociala media och lite annat. Gissa vad? Arrangören hade hämtat hennes uppgifter ifrån bloggen om vad hon gör idag. Så det blev ”och har idag 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i enligt egen uppgift”.
  Det har en läsare påtalat för henne att det var fel, rejält fel.
  Vad svarar Isabella? Jo följande : ”De har blandat ihop fakta där, anställda och omsättning gällde Löwengrip”.
  Då blev det ännu mera fel.
  Fniss
  Men hon har fortfarande dessa uppgifter på bloggen i faktarutan om henne själv.
  När läsare påtalar det så svarar hon att hon inte vet hur man ändrar.
  En härva av lögner blir det.
  Om ”sambon” har bättre ställt än henne? Kanske det. Hans lilla parhus har ännu inga bud. 20 miljoner för ett hus i dagens kris och det bygget är från en miljöskandal. Antar att han ska använda pengarna till en bostad utomlands.
  Fortsättning följer.

   Vad var det som blev ännu mera fel menar du? Nej det var inte fel, de har ju blandat ihop fakta för antal anställda gällde ju löwengrip beauty också och även omsättningen. Tror de flesta vet att hon sålt skönhetsbolaget vid det här laget. Varför är det så hemskt för dig att de uppgifterna står kvar på bloggen? Hon har ju svarat flera gånger dessutom att hon inte själv kan ändra den texten, är det så svårt att förstå? Det är inte så konstigt för det är nog inte hon själv som lagt in texten, den som gjort det har troligtvis låst den. ”Lilla parhus”? Inte såå litet och är väl inte ett parhus utan radhus snarare. Låter som att du är sotis och avis 😉

    ??

    Då ser man till att ändra texten om man vill framstå som den seriösa företagare hon försöker vara

  Va tragiskt när man vill upprätthålla bilden av sig själv som hon var innan kraschen. Tragiskt oxå att hon har 2 barn som kommer att läsa om detta.
  Det är så fruktansvärt tragiskt alltihopa. Vem läser hennes blogg?
  50/60-åringar? Vem tycker att hon är intressant? Samma målgrupp? Det kan väl knappast vara några unga människor?

   Är nog mest folk i hennes egen åldern, som växte upp med hennes blogg, som läser ? Tror absolut inte hennes målgrupp är 50-60åringar och förstår inte var du får den uppfattningen ifrån, haha. Och hur gammal är du själv som läser denna bloggen som handlar om Isabella till 50% typ ?

   Rätt många här inne verkar tycka att hon är intressant. Till och med vad hon äter på en fredag verkar intressant nog att diskutera.

   Tragiskt? Vad är det som är tragiskt menar du? Du 17.02 verkar mer tragisk och du är väl samma som 16:53. Många verkar tycka hon är intressant så som hon omskrivs här och det diskuteras vad hon äter haha. Även du läser nog hennes blogg 😉 Är nog allt ifrån 30-åringar till 60-åringar precis som här. Bellas blogg är trevlig och intressant, likaså hennes podd och insta tycker jag 40.

    Ja hon har väl en trogen lite skara av fans. Du/ni måste vara på hugget nu ?

    Fast nej, utanför hennes mycket mindre skara av lojala läsare och vissa läsare här på Bloggbevakning så bryr sig folk inte om henne i resten av omvärlden. Hon är ganska passé och kommer inte att kunna tävla mot dagens kändisar.

  Är Blondinbella Sveriges svar på Vicki Gunvalson från RHOC?

  Isabella är passé! Ingen bryr sig förutom hennes fanskara från förr.

   Ja ja vi har hört det nu, vilket tjat, du får intala dig det.

  Dagar utan felstavning: 1

   Du har inget bättre för dig än att sitta och korrekturläsa varje inlägg i en blogg? ?

  En fördom jag har som förmodligen är sann. Hon är en tant i en ung kropp.
  Behöver vara ihop med nån som har mer pengar.
  Stylar sig oftare än inte.
  Tycker mannen ska betala maten och hålla upp dörren.
  Mm mm mm

  Jag undrar mest vad hon gör hela dagarna numera? Innan glamourdagarna var hon ju liksom traditionell influenser och gick på event och gjorde reklam. sen var det bizniz iaf miitings och taxi till vip:en. Men nu? Fönar håret för vad?

   Ja,men det är väl självklart! Hon ska luncha med sin bästis Sheila!! Viktiga grejet det! ?

    Eller fotas med barnen och/eller Paul. Viktigt att vara fixad från topp till tå då.

  Hon är en klockren narcissist!

  Det man måste gilla med Isabella är ändå att hon är ärlig. Hon skriver inte det hon tror folk vill höra, utan hon skriver hur hon faktiskt tycker och tänker.

   Naiv much?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.