Har Antonija Mandir gjort en bbl?

Sorry för ”click bait”…ibland måste man bara…. 🙂

Antonija Mandir har haft en liten frågestund på Instagram där hon svarar på frågor om var hon gjort sin bbl (Brazilian butt lift) och avslöjar att hon ska åka till Thailand med en ”snygging”. (Hon har alltså inte gjort någon bbl)
Hon skriver även att hon kommer ha en lite annan taktik nästa gång hon ska presentera en ny partner på sina plattformar, och att hon kommer hålla sitt förhållande mer privat än tidigare. Att det aldrig blivit riktigt bra när hon dragit in sin partner i den sociala medievärlden och att det förstört mer än det gjort gott.

Hon svarar även på lite andra frågor, exempelvis om hur många barn hon vill ha i framtiden. 
Jag tycker hon ger ett bra svar här, att man inte ska ta för givet att man ens kan få barn, men om hon får önska så skulle hon vilja ha tre eller fyra stycken.
Hon skriver även att livet är för kort för att inte äta det man vill, när någon vill veta hur hon äter för att hålla formen.

Vad säger ni om Antonijas lilla frågestund?
Bra svar? Dåliga svar? Svar som väcker följdfrågor eller går vi in i helgen nöjda och glada?

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla smala influencers som ”trycker exakt vad dom vill” ? Kenza också. Och Bianca… Bilder på mat och alla onyttigheter dom vräker i sig.
  Hade jag gjort det hade jag lätt vägt över 100 pannor.
  Såna floskler ”Liiiivet är för kort för att inte äta vad man vill”. // Alla extremt utseendefixerade flunsor. Gud vilken bullshit.

   Dom äter ju inte ens det. Bara för bra bilder.

   Exakt!
   Varför har de inte ”ätit” utan ”tryckt”? Det indikerar att det inte skulle vara helt okej att äta den där burgaren med pommes.

   Jag äter godis/chips/skit minst 3 gånger i veckan. Äter vanlig mat i övrigt, dvs inget lättkalorieskit eller att jag avstår från något. Pasta är det bästa jag vet. Visst, promenerar mycket (bland annat till jobbet varje dag, typ 6 km) och tränar väldigt sporadiskt. Väger 52 kilo (1.68 cm) och har gjort det sedan jag var typ 15 år, dvs i drygt 20 år. Jobbigt va?

    Jag är så avis. Går minst 15000 steg varje dag, tränar fyra dagar i veckan och tänker konstant på vad jag stoppar i mig. Går inte ner ett milligram och är fet. Väger 100 kilo till mina 170 cm. Livet är orättvist?

     Förlåt, men om du rör dig så pass mycket och verkligen tänker på vad du äter så hade du rasat i vikt med ditt BMI. Någonting får du i dig uppenbarligen som du inte tänker på, i all välmening. Kan vara småsaker som du äter eller dricker mycket av, som blir mycket energi på en vecka. Har du provat att verkligen väga och räkna? Kan vara så att du är väldigt van vid att ta stora portioner och tror att det är normalt.
     Så var det för mig i alla fall.
     Heja dig!

      Om jag har provat att väga och mäta? Jag har bantat med alla metoder i hela mitt liv. Ja, jag har provat det. Är inte här för att lägga ut vad jag äter. Var bara min kommentar. Hade valt att gå ner i vikt före en miljon kronor varje dag i veckan så jag ville mest bara säga att jag var avundsjuk. För det är jah.

      Och menar inte att låta så dryg som jag gör. Lovar

       Kontakta @shapeuup.se på instagram. Normal mat, inte räkna kalorier och ett långsiktigt tänk

      Kroppen ställer in sig på en viss förbränning och slutar gå ner i vikt efter ett tag. Om man läser forskningen så har alla utom 5% gått upp till sin ursprungliga vikt eller mer efter 5 år pga att kroppen säger åt sig ALLT när den tror att den svälter.

       Kan du inte länka den forskningen som bevisar att det är så?

     Tröttsamt svar eftersom det är standard. Till dig Anonym som går mycket och tänker på vad du äter; jag hör dig. Oerhört mycket. Hormonell obalans kan vara en faktor. Pcos, kan påverka (t.ex. hur kroppen hanterar insulin). Genetik en annan. Som någon skrev nedan att kroppen (smart evolutionärt, tråkigt i nutid) ställer in sig på en vikt.

     Har du testat att äta mer (hälsosamt) fett? Äta mer proteiner till måltiderna/mellan måltiderna? Hur är din stressnivå? Vilken sömnkvalité har du? Ibland kan en liten nyckel göra ganska stor skillnad för en individ.

     DET POSITIVA ÄR: om du varierar låg- och högintensiv träning samt äter hälsosamt (obs: hälsosamt i alla former, dvs, du får ju även äta det som i för stora mängder kan vara ohälsosamt, och det UTAN dåligt samvete! Om du vill.) så bör iaf din KROPP och dina värden må ganska bra. Till och med bättre än vad många ”smala” kroppar gör. (Obs till andra läsare: givetvis individuellt. Och jag är medveten om olika riskfaktorer, vilket säkert anonym också är. Tack på förhand).

     Vill sända massor av förståelse för din situation ??

    Samma här. Jag är smal men älskar godis, chips, mat överlag. Men så tränar jag, rör mig, tar trappor och främst äter jag med måtta. Bara för att det är onyttigt behöver man inte vräka i sig. Hitta balansen så kommer man inte väga 100kg.

     Alla är olika… En del behöver undvika allt sånt för att hålla vikten.

      My point. Alla är olika. Men enligt TS svälters sig influensers för att bli smala.

       Så du tror på fullaste allvar att för att DU tycker att du kan äta ”mycket” men ändå vara normalviktig, så kan alla andra det ?. Du äter säkert inte särskilt mycket. Eller snarare, du gör inte det. Annars hade du gått upp i vikt. Varken mer eller mindre

        Men herregud har du läst kommentarerna alls? Ja? Man kan äta med måtta utan att gå upp i vikt. Alla svälter sig inte bara för att de med extrakilo inte kan gå ner.

         Är nog snarare du som inte läser vad jag skriver ? Verkar vara svårt. Äta kan du, men inte läsa…

          Jaha så nu äter jag plötsligt? Schysst

           Tror de snarare syftar på att vad som är ”mycket” ofta blir väldigt subjektivt. Mycket mat för en person är lite mat för en annan. Sen finns det en objektiv sanning om mycket mat faktiskt är mycket mat för en person (baserat på energibehov alltså) eller inte.

           Om man håller sin vikt (och inte vill gå upp eller ner i vikt), så äter man alldeles lagom, varken mycket eller lite. Om man vill gå upp i vikt men inte gör det, så äter man för lite. Och vill man gå ner i vikt och inte gör det, så äter man för mycket.

          Men vad är det för kommentar?! Herregud, nivån här inne alltså..

     Men det är ju det jag menar. Du äter ju balanserat. Men när flunsor lägger ut bilder ser det inte direkt ut som att dom äter med måtta utan i överflöd. Det kan ingen göra utan att gå upp i vikt 🙂 Så enkelt är det bara. Kalorier in, kalorier ut. Om man nu inte har en sjukdom som gör att ämnesomsättningen förändras, vilket dom allra flesta inte har

      Fast jag äter godis varje helg, läsk, skräpmat. MEN jag tränar, jag rör mig och jag äter med måtta. Influensers som är smala gör troligtvis samma utan att svälta sig. Om jag köper ett cheesmål på donken betyder inte att jag måste trycka allt. Jag äter tills jag är mätt och sen är det bra. Alla måste inte äta allt och lite till för att känna sig nöjda. Och ja- äter du mindre håller du vikten. Det betyder dock inte att du svälter dig.

       Hahaha men det är ju DET jag skriver ??
       Snälla läs. Kommentera inte mer innan. Du skämmer ut dig.

        Jag har sagt exakt hela tiden att äter man det måtta kommer man inte väga 100kg. Läs min första kommentar. Sen är det andra personer som drar in att ”du äter inte så mycket som du tror. Nej, från första början kommenterade jag ts: äter man med måtta kan man äta skräp utan att väga 100kg. Men det triggade folk som f…

        Alltså du anonym med dina gråtskrattemojis borde tagga ner. Andra anonym är supertrevlig: hen äter det hon vill, trycker skräpmat ibland och tränar en del och äter bättre mat däremellan. Låter exakt som influensers skulle jag gissa. Någon i början av denna tråd ifrågasätter att influensers inte ens äter maten de påstår/fotar. Det är ju DET alla smala här vänder sig emot.

         Supertrevlig ska vara supertydlig hahaha sorry. Trevlig vet jag inget om

    Antecknar!

    Tror du äter mycket mindre än vad du tror! Så enkelt bara ??‍♀️

     Jag är 1,65 och väger 53 kilo. Äter lika stora portioner som min man som väger 100 kilo. Jag lagar god mat, vad kan jag säga ?‍♀️

     Alla har ju olika ämnesomsättning, det är väl inte så konstigt

    Det gjorde jag oxå fram till 47 ungefär, det ändras sen

   De kan väl egentligen mer eller mindre ”trycka exakt vad de vill”, men vad de vill kanske ligger omkring vad deras energibehov är helt enkelt. Många som är ”naturligt” smala och påstår att de äter och äter och äter, äter egentligen inte så mycket som de tror. Hade de gjort det hade de gått upp i vikt. Men de kan uppleva det som att de gör det, kanske för att de äter ofta men lite, eller tvärtom – äter sällan men mycket när de väl äter. Äter snacks, godis och snabbmat som de vill, men på det stora hela blir det ändå balans för de äter mindre av sig självt andra tillfällen för att det ska gå plus minus noll.

   Sen är det säkert så att en hel del som vill ge sken av att de är helt avslappande kring mat och äter vad de vill egentligen inte alls är det. Men menar bara att det finns de som är ”naturligt” smala och äter vad de vill, men vad de vill ligger i nivå med energibehovet för att hålla vikten det är vid.

    Ja men EXAKT det jag menade. Man äter förmodligen inte så mycket som man tror. För då hade man ju gått upp. Finns inga magiska kroppar där det går att ”trycka” enorma mängder varje vecka utan att det syns.

     Nej men man äter med måtta. Man behöver inte överäta och då kan man äta allt

     Nej, precis. På samma sätt som det inte finns några magiska kroppar som svälter sig och inte går ner i vikt.

   Fast nä…

   Vissa av oss, mig inkluderad, kan äta hur mycket som helst utan att det märks på vågen.
   Äter fullstora och kaloririka måltider (inte ett salladsblad så långt ögat kan utan vi pratar om kolhydrater och fett) 3 ggr/dag, och däremellan chokladbollar, choklad, chips och dipp, nutella etc. Räknade för skojs skull kalorier i en veckas tid, för att se vad jag får i mig, och landade på ca 4500 kcal/dag i genomsnitt.
   Tränar inget, men jag får ihop 10 000-20 000 steg/dag genom att gå.
   Väger 65 kg till mina 170 cm och ja, jag hade säkert kunnat väga något kilo mindre men det är inte värt det för jag ÄLSKAR att äta.

   Så jo, visst finns vi som äter gött ungefär hela tiden!

    Fast du går ju mer än den genomsnittliga personen också

    Fast du är ju högst normalviktig?

   Jag väger 103 kg till min 165 cm, när jag äter enligt viktväktarnas viktminskningsprogram så går jag ned lite lite, går jag på deras jämnviktsprogram så går jag upp. Tränar flera dagar/vecka.

   Min man väger 62 kg till sina 183 cm, rör sig _aldrig_, äter fet mat, hämtmat, socker i sina 15 koppar kaffe varje dag, chips och godis varje dag, för honom rör sig inte vågen.

   Livet är inte rättvist och inte heller förbränningen heller, kan alltså vara helt möjligt att dom äter de där och ändå är smala

  Alla vill ha två-fyra barn innan dom fått sitt första ?

   Ja eller så vill de bara ha fler å fler. Inte helt ovanligt det heller.

    Som Gynning sa, I did not knew I had it in me.. Gäller å inte börja för sent om man gillar’t 🙂

   Både Kenza, Bring och Gabjossan har ju nu fått sina treor dock

    Pratar givetvis inte bara om flunsor.
    Dessutom. Graviditeter och barn ger fler följare och content… just saying

     Men på riktigt, du tror väl inte att man skaffar barn för content? Barn har man för resten av livet. Även när man inte behöver content.

  När tog det slut mellan henne och årets pappa?

   (Eller tänker jag på fel flunsa nu?)

   Var väl nästa ett år sedan?

    Aha ok, jag följer inte så noga. ?

     Lugn med 1 år ? Det var i mitten av Juni!

  Antonija hade jag nästan glömt bort. Blev det inget mer tv med Powerkvinnorna, det var väl en supersuccé enligt Läckberg 😉
  Tror inte Antonija gjort bbl, hon har nog så snygg figur i sig själv plus att hon tränar. Träffar hon fortfarande Filip W?

   Håller med! Tror inte heller att hon har gjort en bbl – hon har skitsnygg kropp by nature. Vissa har det bra.

    Nej hennes kropp är inte naturlig, hon har både fillers i läpparna och opererat brösten.

    Men hon kan i alla fall inte hävda att hon inte sprutat nåt i läpparna… värsta ankläpparna. Kan inte sluta fundera på varför hon vill ha dem så varje gång jag ser henne

    Fattar inte varför hon tackar, när någon trodde hon gjort bbl? Jag hade blivit förbannad.

   Varje gång jag ser Antonija tänker jag på hur fu*#!ing snygg kropp hon har och att jag är förvånad att det inte är mer vedertaget? typ alla nämner biancas kropp men aldrig Antonijas

   Han var ju längesen. Sen i somras har hon väl varit med spanjoren?

  Varför ska alla till Thailand?

   Ja det var värst vad många ska till Thailand i år, förra året vid denna tiden var Isabella med familj där. Många som är på skidsemester också nu, och en del i Dubai. Förresten, ot, det verkar vara slut mellan Carolina Gynning och Victor sedan en tid (så ni hade lite fel i podden tror jag) Klarade han inte av att leva familjeliv längre måntro.

    Nä vad trist. Victor är ju så skön.

     Tycker att han mest framstår som en dryg och bortskämd brat, lite mansbebis 🙂

      Hon behandlade ju honom som ett barn. Han fick sitta där i baksätet pch filma henne, eller så ignorerade hon alla saker de kommit överens om och totalt kastrerade honom framför kameran. Förstår om han stack.

   Är väl inte precis ett ovanligt resemål? Långt bort, varmt och sol på vinter, men billigare resa dit, boende och vistelse generellt än andra vinterdestinationer som t.ex. Maldiverna som annars varit poppis de senaste åren.

   Undrar också det, himla trafik dit just nu ?
   Kenza, tanbyklara, nu denna tjomme,

   Värmen skulle jag gissa på??

  Varför följer folk den flanan? På riktigt?

   Flanan, intressant ord, det var nytt för mig faktiskt ?

    Haha! Vet inte – är det lokalt för Göteborg?

     Flanen har jag hört i Göteborg

  Nöjd och glad vet jag inte riktigt.
  Är jag fortfarande satt på modd?

   Tydligen inte. Uppdatering snarast. Tack på förhand!

    Jo, jag är fortfarande satt på modd. Mina kommentarer behöver godkännas av Camilla innan de publiceras i kommentarsfältet.

     Hur många olika ip-nummer och mailadresser skriver du ifrån?

      En på jobbet, en hemma, en på jobbmobilen, en på privata mobilen.
      Och så har jag säkert slösurfat hemma hos syrran eller någon kompis någon gång och då halkat in och kommenterat här.

      Använder bara två alias, Språkpolis och Anonym 🙂

      Borde väl du kunna se själv?

       (Obs jag är inte hen ifall du tänka blockera mig nu också ?)

       Hon ville ju håna språkpolisen förstår du väl.

        Är det så?
        Varför vill du göra något sådant?

     Det heter väl ”stat åp mdod” i din värld? Förstår inte riktigt vad du får ut av att kommentera här, för dina ”språkråd” når inte fram till målgruppen.

     Så synd.

   Hur går det? Vad är aktuellt rekord?

    1 dag och 5 inlägg i rad

    Men lägg av för fan. Dina dryga kommenterar förpestar hela kommentarsfältet. Det räcker nu.

     Språkpolisen om någon förpestar hela kommentarsfältet. Uschanbuschan.

      Överdriv lagom. Jag har inte postat speciellt många kommentarer.

      Språkpolisen är nya The Real Hmmm. Lika dryg och bidrar till samma stämning i kommentarsfältet.

       Men GUD har glömt bort the real hmm. Vad hände med den personen?

        Återuppstod som Språkpolisen? ?

  Vad det ser bedrövligt ut med alla dessa tatueringar. Och sen så förstör man ju alla chanser om man en dag vill ha ett bra jobb. Jag har aldrig sett en chef med tatuerade armar.

   Bara chefer på oseriösa ställen.

    Hur vet du vad som döljer sig under kläder?

     Det är superman du pratar med uppenbarligen, röntgensyn.

     Hur jag vet? Du vet väl att alla här flörtar till höger och vänster med samtliga kollegor? Då får man reda på ett och annat ?

      Du menar att det är bättre att ha en flörtande chef, än en tatuerad?

   Gäsp

   Jag är HR-chef på stort börsnoterat bolag och har hela armarna fulla av tatueringar. Så, det går alldeles utmärkt att både ta sug upp på karriärsstegen och vara chefed tatueringar.

    Ha,ha,var det där en freudiansk felskriving?(ta sug uppåt på karriärsstegen.)

   Lisa – har du ens haft ett jobb? Vad jobbar troll med?

    Hon jobbar inte. Alla hennes sugardaddys försörjer henne.

    Lisa kan bara fisa.

    Lisa är kärringen mot strömmen.

   Ja för tatueringar gör ju att man blir helt oförmögen till att chefa, eller vad det nu är chefer gör. Chefssaker. Svåra svåra grejer. Det är sen gammalt.

   tycker tatuerade armar är en merit på chefsjobb, för det betyder att de vågar

   vill dock inte vara ihop med någon med tatueringar för de kan vara narkomaner

    ”För de kan vara narkomaner”?

    Haha, va?

   Oj, wow, vilket årtionde lever du i? Det var kanske den märkligaste kommentaren på länge.

  Bra, ärliga (får vi väl hoppas) & roliga svar utan att vara dryg sååååå jag lallar in i helgen glad! Fast där ljög jag, hade covid för två veckor sedan och inte fått tillbaka varken lukt- eller smaksinnet DET SUGER.

   Byter gärna bort min cancer mot lite snuva och slippa känna att folk lukta apa! ?

    Skickar dig massa omtanke. Hoppas att du får bli frisk snart ?

  Tror inte att hon har gjort en bbl – hon har skitsnygg kropp by nature. Vissa har det bra.

   Har du läst inlägget? 😉

    Drygt.

     Håller med, JÄVLIGT drygt!

     Vad är ni för tomtar som tycker att allt C skriver, är drygt?

  Vad hände med henne och den dära O?

   Det tog slut? Hon behövde jobba på själv tror jag.

    Floskler och ploskler

  Har så svårt för henne, tycker hon är väldigt dryg! Försöker vara sådär skön och rolig ??

   ???

  Varför ser inte alla flunsor när fillern har vandrat upp ovanför läppen? Ett annat skräckexempel är Julia Franzén.

  Annica är förlovad ! ?

   Ja.. Alltså bara jag som tycker det är lite skumt att han friar NU när hon är gravid och graviditeten går bra…? Men man kanske tänker så.

    Kanske bara vill underlätta livet genom att vara gifta när de har barn tillsammans i utlandet. Tänker att mycket byråkrati kanske blir enklare?

     Tror du att dom hinner gifta sig innan barnet kommer? Det lär nog dröja.

   oj vad alla förlovade sig i jul ? annica, andrea norrman och lisa abefeldt har jag sett senaste dagarna

    FICK ANDREA ÄNTLIGEN DET I JULKLAPP??!! Soooom hon har hintat om det.

   För vissa är förlovning lika med giftermål och kanske så för dom. Då blir det ju ingen förlovning heller förrän man är helt säker på att det blir bröllop.
   Väldigt glad för deras skull.

  I d a m a r I e i s a k s s on ser inte alls ut som på profilbilden på Instagram hon har lagt på sig minst 15-20 kg helt annorlunda ut lite små mullig nu. Därför har hon gjort sin konto privat.

   Jaha??

  Läste hennes blogg sporadiskt ett tag när hon bloggade på någon portal med andra fotbollsfruar för kanske 10 år sen. Har för mig att hon har någon sorts autoimmun sjukdom så är säkert medicin och grejer som påverkar.

   Tror snarare att hon släppte garden en anning och jobbar inom hotellbranchen där har de tillgång till god mat så set provsmakas en hel del. Se bilderna på sofiegranqvist stories Ida har gått upp rejält.

  Ett tränat öga ser fettsugning / bbl / silikon / fillers i kroppen ? t.o.m. Kim Kardashian förnekar att hon gjort ngt ?

   jag tror ett otränat öga ser det med ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.