Camilla Hamid har skiljt sig

Camilla Hamid skriver på Instagram att hon och maken Binyamine har gått skilda vägar. 
De träffades väldigt unga och har med tiden vuxit åt olika håll. Hon skriver att de alltid kommer vara familj och ”team barnen”, men inte ett par.

Kommentarsfältet fylls nu av stöttande kommentarer från vänner, kollegor och följare. 

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag undrar helt uppriktigt utan något som helst hat. Vad skulle hända om hon inte alls hade kommenterat eller lagt ut ett inlägg om hennes skilsmässa. Är den på något sätt av allmänintresse? Är Camilla någon folkkär kändis som folk känner sig nära? Tror influencers på matnivå att de MÅSTE dela med sig av allt eller finns det ett syfte med att skapa content i vinning av uppmärksamhet?

   Hennes (ex)man har varit med i hennes kanaler, åtminstone instagram, ibland, så jag kan ändå förstå att hon vill gå ut med det för att folk inte ska undra vart han har tagit vägen.

    Äntligen är hon fri, han var så stel och konstig vägrade pratar svenska, fattade aldrig varför

     Han kanske var obekväm att vara framför kameran. Skönt för honom att slippa det,

     vilken j*vla kommentar Marre, märks att du är allergisk mot utlänningar

      What? Är man allergisk mot utlänningar för att man tycker att någon är stel och konstig..? Eller att man tycker att det är märkligt att någon vägrar prata det språk det talas i landet man bor i? ??

      Sen kan man ju kanske tycka att det är onödigt att uttrycka sådana saker överhuvudtaget, men det har väl inget att göra med om man är utlänning eller ej tänker jag.

   Folk spekulerar ju i allt, så bättre att lägga ut det och sätta punkt än att låta det vara och låta folk spekulera. Jag hade inte orkat få massa frågor ?

   Håller helt med. Camillas privatliv är sjukt ointressant för de matentusiaster som följer henne. Och övriga befolkningen vet inte att hon existerar.

    Jag vet men hon är men visste inte ens att hon var gift. Så så intressant var det utöver hennes mat och bak!

     Vem* inte men

     Mmm vmen ”T”, det är ju du det. Hon berättade mycket om sin man och hur de träffades osv i sitt Sommarprat i somras som ju når hundratusentals lyssnare…

      Lyssnar inte på sommarpratet. Finner det inte intressant att lyssna på andras liv. Har fullt upp med mitt egna liv.

    Är det bara matentusiaster som följer henne då? Och talar du för alla dom?

     Intressant att ni antar att jag talar för fler än jag själv med min kommentar?

      Det var anonym jag svarade. Som visste både vad matentusiasterna och övriga är intresserade av.

   Det du säger kan ju dock appliceras på alla influencers inte bara de som skriver om mat.

   Men för att svara på din fråga, hon skriver om sitt liv ibland precis som andra influencers. Hon har dessutom över 500k följare och hennes man har synts i videor.

   Folkkär är hon inte men hon har synts utanför sociala medier i olika program.

   Personligen slutade jag följa henne på grund av hennes vänskap med Antonia och bryr mig inte heller om hon är gift eller skild. Men vissa gör väl kanske det.

    Folk verkar bli kränkt över att man inte bryr sig? Wtf liksom?

     Du verkar mer kränkt just nu faktiskt.

      Haha verkar som att någon annan blev kränkt och den personen var då inte jag ?

  Vem är hon?

   Vad är Google?

    What is love?

     da da da dida dada da daaa

     Oh baby, don’t hurt me
     Don’t hurt me
     No more

  Den här kommentaren handlar inte specifikt om Camilla Hamids relation, utan mer om relationer generellt. Alltid när par separerar/gör slut/skiljer sig så upplever jag att det bemöts som att det är ngt ledsamt, sorgligt och ett slags ”misslyckande”. Inte bara i sociala medier utan också när det hänt mig eller vänner till mig. Men, oftast har uppbrotten lett till att alla inblandade mått toppen! Jag har sett vänner blomma ut och bli välmående levande personer efter sina uppbrott, så blev det även för mig när jag separerat. Livet kom liksom verkligen tillbaka för oss! Så kanske ska man inte säga att man beklagar o skicka hjärtan utan mer se på det som Grattis!! Någon som känner igen sig eller förstår hur jag tänker?

   Vet inte om det passar att gratulera vid en skilsmässa

    Nej men det vet vi ju, alltså det är väl ändå vedertaget att skilsmässor i längden ofta är ett bra beslut – framförallt för kvinnor. Om hela din poäng var ”ibland är skilsmässor bra” så ja, absolut. Det är nog alla överens om.

     Det här svaret skulle varit längre ned, sorry!

   Absolut kan en skilsmässa leda till något bra, att parterna tillslut mår bättre men att behöva gå igenom en skilsmässa är väldigt ledsamt och ibland kan man känna att det är ett misslyckande. Det betyder inte att det kan bli bra i framtiden men när man är mitt i det så är det ofta svårt att se framåt

    Jag håller inte med om att det är svårt att se framåt i en skilsmässa/separation. Min erfarenhet är att jag/mina vänner/bekanta mått sjukt mkt bättre ganska snabbt. Jag undrar ju varför det per automatik är ”ledsamt” att gå igenom en skilsmässa? Är det för att samhället bestämt att man SKA vara ihop for life? Om man mår dåligt i sin relation är det ju bara bra att man separerar.

     Men du måste väl förstå att din erfarenhet inte är universal? Du VET väl att det finns många som sörjer efter en skilsmässa, många skilsmässor som inte är ömsesidiga och många relationer som inte slutar väl med två partner som befinner sig på samma plats och i samförstånd vill dela på sig.

     Jag förstår din poäng i att en skilsmässa inte MÅSTE vara sorglig, men att utgå ifrån att den inte är det och gratulera vore väldigt okänsligt. Känner du personen väl och vet att de är glada över sin skilsmässa så varsågod, men i övrigt är det inte lämpligt.

      Ja såklart jag förstår det! Men precis som du och jag förstår det så tänker jag att man inte ska utgå ifrån att det alltid är ngt dåligt att separera.

      Alltså, jag har aldrig tänkt säga grattis till en främling som separerar, jag säger bara att man kanske ska se på separationer lite annorlunda. Många mår ju faktiskt asbra av att separera, många mår dåligt, vissas liv räddas osv. Det är inte så enkelspårigt, det är lite det jag menar.

       Nej men det vet vi ju, alltså det är väl ändå vedertaget att skilsmässor i längden ofta är ett bra beslut – framförallt för kvinnor. Om hela din poäng var ”ibland är skilsmässor bra” så ja, absolut. Det är nog alla överens om.

        Hm, jag tror inte alla vet det? Eller, om det nu är så, varför är tvåsamhetsnormen så stark? Man ska köra ända in i kaklet annars är det ett misslyckande. Obs har verkligen ingen poäng med mitt inlägg, jag bara reflekterar lite.

         Fattar vad du menar! Jag tror att jag inte upplever samma sak i min närhet – det här att man ska köra in i kaklet. Jag upplever snarare att det är mycket fokus på individen och att alla relationer ska vara positiva och närande, bland mina vänner och i de flöden jag har i mina sociala medier tex. Att man ska kämpa för att rädda relationer som dött känns, i brist på bättre ord, ganska ”ute”.

         Men så har det ju förstås inte alltid låtit och det beror säkert fortfarande på vilken generation man tillhör och vilka sammanhang man befinner sig i. Förstår vad du menar!

          Ja nu verkar det snarare vara så att man ska klippa alla relationer – familj, vänner, kärlek – så fort det skaver lite eller inte ger den där helpositiva energin man är ute efter.

          Anonym 09.54, ja, gud vad spännande! Det måste såklart vara en generationsfråga! Jag är 80-talist, lär skilja sig mkt mellan alla olika generationer!

         Det tråkiga är inte att ett dåligt förhållande tar slut – utan att förhållandet var dåligt. Det går att vara ledsen över att det var dåligt men samtidigt vara glad över att gå vidare från något som inte fungerade. De två är liksom inte motsatser. Tex när man slutar jobb är det ju oftast för att man fått ett bättre men ändå är det sorgligt att lämna kollegorna (kanske tvärtom på ett sätt mot skilsmässor, men samma sak med dubbla känslor). Så ja, jag tror de flesta vet att det är bra men väljer att uttrycka omtanke för man vet att det ändå är en svår tid med mycket omställningar.

          Helena: klok input, så är det nog!

     Är det inte ofta så att kvinnan i många fall redan har tänkt igenom ett sådant beslut länge medan mannen inte har tagit till sig det som hon sagt? Vad gäller heteronormativa förhållanden har jag för mig att en stor del av männen ser skilsmässobeskedet som en överraskning medan kvinnan anser sig ha försökt kommunicera länge att något behöver göras.
     Nu drar jag slutsatsen att du är kvinna utifrån ditt nick och om det är kvinnliga vänner som du beskriver är det inte konstigt att de känner sådana känslor som du beskriver. Helt naturligt.

      Ja, så kan det säkert vara! Och ja, alla mina vänner som mått bra efter deras separationer är kvinnor 🙂

       De kvinnor jag känner som mår bra efter separation är de som tog initiativet till separationen. Jag har flera vänner som blev lämnade av sina män, de mådde inte bra och det tog lång tid att komma över separationen. Så jag tror inte att det har med kön att göra utan om man är den som väljer.

        Fast det har ju visat sig att kvinnor generellt (inte alla alltså) blir lyckligare efter en skilsmässa och männen generellt blir olyckligare. Detta trots (och även fast) att det oftare är kvinnan som förlorar ekonomiskt på det.

        Ja,ngn som följer eller kollar in Malinshusochhem? Hon kan verkligen inte acceptera att hennes man ville skilja sig. Förstår såklart att man blir totalt förstörd i början.
        Men nu, ett par år efter. Använder barnen som vapen, förtala honom ett par gånger i veckan, han får inte komma in i hennes hus etc, etc. Tycker uppriktigt synd om.alla inblandade.

         Inte hört talas om Malinshusochhem! Låter väldigt destruktivt att ha en plattform på instagram o basunera ut alla känslor där ?

          Extremt! Fast jag tror följarna hejar på och ger bensin till elden. Hon lägger ofta ut reaktionerna från följarna som skriver att exet är en idiot etc.
          Även blogginlägg med långa texter om hur hemsk han är och hur fantastisk hon själv är. Ett exempel kan vara att hanntyckte barnen kunde plocka blommor till fröken vid avslutningen. Så hemskt… ?

           Fy fan vad sorgligt! I hennes fall hade det nog hjälpt henne om hon inte hade den typen av plattform.

           Blev nyfiken och gick in och läste. Tycker din vinkling är fruktansvärt orättvis. Det är ju hur tydligt som helst hur djupt mannen har sårat både henne och barnen och att han gör dem illa. Hennes val att ta det offentligt är under all kritik dock.

           Antar att du inte hunnit läsa blogginlägg 2 år tillbaka i tiden…då skulle du nog få en annan syn. Å såklart är det ju hennes vinkling på allt vi får ta del av. Exet lägger inte ut nånting och deras tidigare gemensamma vänner har tagit hans parti. Tycker det är otroligt respektlöst mot barnen att lägga ut detta offentligt samt baktankar deras pappa som faktiskt vill ha dem varann vecka och ta ansvar för dem.

         men pappan verkar ju bara foka, på den nya kvinnan precis som väldigt många andra män. förstår henne fullt ut!!! stackars barn!

          Nej, det verkar han inte alls göra. Även innan han hade ngn ny så ”ville barnen inte vara hos honom”. Kan ju ha att göra med att de inte vågade lämna sin mamma själv då hon en gång skadade sig själv.
          Lite lustigt hur det gick bättre för barnen att vars hos pappan när hon själv dejtade ngn.

     Då skulle jag i stället för att gratulera fråga den som berättar om skilsmässan hur det känns. Utgå inte från att den ser det som en börda som lättat. Och som någon skrev, även om det är det bästa beslutet och leder till något bra så kan det ändå vara väldigt jobbigt när det sker.

      Såklart jag aldrig skulle gatulera någon, det är verkligen svårt att göra mig förstådd idag ?

       Jag håller med dig. Många par har sörjt klart när beslutet väl tagits och vet att de blir lyckligare utan relationen. Menar inte att man behöver komma med champagne vid varje skilsmässa utan bara vara mer öppen för att det inte är en sorglig katastrof för alla.

        Ja, sur sås, precis så!

     Håller med dig, samtidigt är det ju så att skilsmässor kvalificerar in bland de mest stressande situationer som människor går igenom i livet, tillsammans med t ex nära anhörigs dödsfall. Även om det är rätt beslut och man mår bättre är det ju för de flesta väldigt livsomvälvande, man flyttar, behöver hantera delad vårdnad om barn, barn som är ledsna, sina egna känslor kring en (oftast) lång, avslutad relation m.m.

      TH, ja. När barn är inblandade är det såklart mkt mer komplext. Men även de med barn har jag upplevt som lättade och glada. Så även där kan det väl vara olika känslor som samsas samtidigt.

      Jag förstår vad du säger.

      Om jag får lägga till en input till alla de som känner för att muntra upp en efter en partners bortgång genom att säga att de vet hur det är för att delat skiljt sig så är det inte samma sak. Det är mycket värre att behöva begrava ens partner oavsett hur förhållandet varit och behöva stå där ensam kvar.
      Fråga inte ens hur ofta jag fått den där slängd i mitt ansikte. Hjärtat värker extra varje gång.

      Obs vet att det inte var vad du skrev, försöker bara ta tillfället i akt o be dem som inte vet vad den typen av sorg är att tänka till.

       Precis som du säger så jämför jag inte alls att någon dör med att skilja sig. Skulle säga att det är helt orimligt att jämföra att man har skilt sig med att någons partner dött. Det är två helt olika saker, bara att båda räknas som något av det mest stressande som vi går igenom.

     Nu gäller inte det alla som skiljer sig men ofta finns det barn med i bilden. Då sörjer man nog på ett helt annat sätt eftersom de flesta av oss har kärnfamiljen som föredöme/målbild och en skilsmässa känns nog mer som ett misslyckande då. Man kanske någonstans är glad eller lättad för sin egen skull men sörjer att barnen inte kommer växa upp så som man tänkt sig. Många är nog också ledsna fastän de vet att det är det enda rätta, barn eller ej. När mitt ex och jag gjorde slut efter 11 år tillsammans var jag förstörd trots att jag visste att det var rätt.

   Eh nej, gratulera inte vid skilsmässa. En familj som krossas egentligen, speciellt när barn är inblandade. Något som oftast är mycket jobbigt. Så nej gratulera ingen när de skiljer sig ? dummaste jag hört

    Jag hade inte tänkt säga grattis, det är en reflektion över samhällets besatthet över att man ska vara tillsammans för alltid. Läs om mitt inlägg om du inte förstår 🙂

     ”Samhällets besatthet över att man ska vara tillsammans för alltid” kan absolut diskuteras, men det är ju inte det det handlar om när man beklagar att någons relation tagit slut. Beklagar gör man därför att det ofta innebär sorg för den som separerar. Man kan sörja även om det blir bättre efteråt – Man kan sörja relationen man en gång hade, man kan sörja en person man saknar som förändrats, man kan sörja att det inte blev som man tänkt sig. Tvåsamhetsnormen är liksom inte anledningen till att man är ledsen över att förlora en person man en gång älskat.

      Nej precis. Men tvåsamhetsnormen kanske är anledningen till att omgivningen ser det som ett misslyckande?

       Jo men så är det nog i många fall! Det är dock skillnad på att inte se en skilsmässa som ett misslyckande, och att se en skilsmässa som något vi spontant ska tänka ”grattis!” om, som du först skrev. Det finns ju många komplexa känslor där emellan.

       Men börjar se att vi nog är överens där och att det är vissa av dina formuleringar jag inte höll med om, din grundpoäng (som jag tolkar som ”många nog mår bättre efter skilsmässa”), är jag med på ?

   Känns rätt ovanligt att man inte är ledsen efter ett uppbrott? Även om det oftast blir bra efter en tid och man ”vet” att det kommer bli det, så är en separation oftast en jobbig sak att gå igenom. Jag har som ambition i mitt förhållande att vi ska fortsätta att vara tillsammans. Om vi inte skulle vara det så är det ett missyckande, även om det i så fall kommer vara den rätta vägen att gå (för att vi inte lyckades hålla kvar kärleken).
   Hjärtan är väl ett neutralt sätt att stötta, att skriva ”så va synd, jag beklagar” skulle jag inte göra om jag inte känner till hela historien, men inte heller ”grattis”.

   Man sörjer väl livet som inte blev. Alla planer, förväntningar som aldrig blev av. Känslorna man kände i början av relationen inte finns kvar.

   Men förutom toftby, ingen av de som kommenterat ovan har väl beklagat?! Ett hjärta (eller flera) kan ju betyda långt mer än ”vad ledsamt, jag beklagar!”. Eller?!

   Had man gemensamma barn så betyder en skilsmässa att båda föräldrarna kommer att få träffa sina barn mycket mindre pga varannan-vecka-livet. För mig skulle det vara förkrossade att inte få leva med mina barn varje dag, och att inte få fira varje födelsedag, julafton, midsommar tillsammans. Skulle sörja all tid jag förlorar med mitt barn och att mitt barn skulle tvingas växa upp i två olika hem.

    Kan vara skönt för barnet att slippa ett plåster till förälder. Inte alltid så enkelt.
    Get a life , mommy.

     Ja det är nog skönt för många barn att inte få fira jul eller födelsedag med en förälder. Oavsett ålder så är det nog befriande att slippa se sin förälder på en vecka.

      Jag är skilsmässobarn och har inte lidit nämnvärt av det. Var jättekul att byta vecka, mamma & pappa var alltid 100% engagerade på deras veckor och jag fick TVÅ RUM ??

       Kul. I mitt fall vägrade pappa vara i närheten av mamma. Vilket innebar att han inte kom på en enda skolavslutning, uppvisning, utvecklingssamtal, match, osv under hela min uppväxt. Han försökte väl straffa mamma men det var hans och mins relation som tog skada. Grattis pappa.

        Det var väldigt omoget av din pappa ❤️

    Det kan ju också vara väldigt jobbigt för barnen. Alltså även om jag själv valde att lämna min man så valde inte mina barn det. Var fruktansvärt att se mina barn gå igenom den sorg det faktiskt var för dom att familjen splittrades. Att lämna min man var lätt och rätt beslut, att hjälpa mina barn hantera det var mindre lätt och gentemot dom hade jag såå dåligt samvete.

   Skulle aldrig säga grattis till någon som precis gått ut med att dom skiljt sig. För mig känn det ytterst opassande.

   Exakt.
   Grattis säger jag till henne. Kvinnor mår bättre efteråt! Har varit med om det själv och sett såååå många andra.
   Mannen hittar nån ny som tar hand om dem. Kvinnan kan leva ett självständigt härligt liv.
   Älskar mitt liv nu som ensamstående med barn!!! Fattar alla viktiga beslut och slipper tänka åt någon annan ”vuxen person” som slänger kalsonger på golvet och inte hittar mjölken.
   Dejtar bara svinhärliga killar. Grattis igen till alla som tar beslutet. Ett helvete i början. Men sen är det det bästa som kan hända…

    Det där känner jag inte igen från min verklighet. Efter separationen brukar man inleda ett dejtande som ofta är ganska frustrerande, tills man hittar en ny kille. Att kvinnor skulle känna sig lättade och ha det bättre utan en man kan inte jag se i samhället, jag ser hela tiden kvinnor (och män) som söker en ny partner efter en separation.

    Är väl många kvinnor som oxå hoppar vidare till nästa som kan ta hand om dem….

   När jag jobbade på tingsrätt hände det att folk ropade jippi när de fick bekräftat att deras skilsmässa nu gått igenom.

  Filmen på TikTok som visar på Pontus, hans mammas raseri och grannar, är den på riktigt? Någon som sett och vet?
  Ligger på exonph:s stories

   Är säkert äkta. Varför skulle man fejka det? Med tanke på skällsorden och att någon anklagas för att ha druckit alkohol

   Såg den på tiktok men hade lite svårt att förstå kontexten. Av kommentarerna att döma hade han väl gått runt ute och filmat folks barn?

    Vad jag fatta det som så har några barn smällt deras brevlåda och pontus mamma hade då gått runt och knackat dörr för att leta reda på ungarna som gjort det.

   Beskriv gärna mer! Har ej TikTok och blev jättenyfiken

    Detta var det enda jag fann under Pontus tagg: https://www.tiktok.com/@jockiboys/video/7183800374522957061

    Den som har hört SvD:s poddavsnitt om Pontus blir inte chockad över mamma Carinas beteende.

     Jag fattar inte heller riktigt vad det handlar om, och har också bara sett det där klippet.

       Inlägg kommer kl 12

     Jag har inte TT, vad händer i klippet?

      Det behöver du inte för att se klippet.

  Hur länge ska Gabjossposs hålla namnet på bebisen hemligt? ?

   Kyle

   Kan det inte vara Kilian som parfymhuset?

   Det kanske inte var en Klas som de bestämt utan en Åke när han kom ut. Så de kanske håller på att hitta ett passande? ?‍♂️

   En fråga, varför bryr man sig? De skriver ju inte ut det för att de vill att följarna undrar

  Har bara en fråga. Vem frågade? Hon känns väldigt privat av sig. Och som någon skrev ovan han brukar vara med på sociala medier. Fast det är ju så sällan så det kan ju knappast räknas. Speciellt om man inte verkligen följer och aldrig missar något. Nej, så onödigt att gå ut med sånt.

   Vet andra fall där personen gått ut med det själv efter att journalister på kvällstidningar börjat ställa frågor, efter att tex sett inskickad ansökan om skilsmässa. Hellre få skriva det en gång och som här göra tydligt att du inte tänker kommentera mera än att fortsätta jagas på sms,mail, telefon om en kommentar och budskapet att svarar du inte kommer tidningen skriva ändå.

   Kan ju vara att man vill förekomma ryktesspridning? Tex om hon eller han vill börja dejta någon och en följare skulle se och känna igen och börja skvallra om otrohet exempelvis.

    I Camillas fall tror jag på detta. Nu verkar det ändå var några månader sedan de gått skilda vägar vad man kan tolka från hennes insta-inlägg och kanske naturligt att de skulle vilja träffa någon ny person.

   Kan vara journalister som hört av sig. Hon kanske ville berätta själv snarare än att bli ”avslöjad”

   Väldigt lätt att som utomstående icke-offentlig person tycka att det är onödigt att gå ut med en skilsmässa på insta (menar inte dig personligen utan allmänt, har sett flera kommentarer). Men man får ha i åtanke att hon har över en halv miljon följare och även om inte du och jag bryr oss/lägger märke till det/undrar, så finns det folk där ute som sitter och kollar upp vem som följer/inte följer vem, känner igen dem på stan, undrar vad som hänt, frågar 3000 frågor om det etc. Kolla bara alla rykten som florerar i detta kommentarsfält med jämna mellanrum.

    Fast sånna person lär ju inte nöja sig med hennes inlägg ändå. Så totalt onödigt av henne att skriva nått. Folk som är så nyfikna nöjer sig ju aldrig, de tror ju sig ha rätten att veta allt om kändisen bara för att den är offentlig. Bara blocka och ignorera.

  OT – Samir på Nyhetsmorgon. Vilken mognad han uppvisar. Fint och bra förebild som inte bara skönmålar branschen.

   Och jag som satt och tänkte att jag inte skulle vilja ha honom som mäklare ?

    Hur han lyckas får tiden utvisa, han är ju ny i branschen. Främst bra att ungdomar ser att det finns alternativ till den där skadliga branschen.

   Håller med. Skönt att se någon säga sanningen.
   Och gud va snygg han är utan allt bling han jämt bar förr. 🙂

    Han om någon har ju botox och fillers.

     Kan man inte vara snygg ändå? 🙂

      Tycker man att det är snyggt så ja.

   Gillade också att han var ärlig men han kändes lika stissig som vanligt Hahah.
   Eller var han stressad för att de har en viss tid på sig?
   Tycker isf att han känns lyckligare nu än förut och håller nog med om att kändisskapet gör folk olyckliga. Stackars människor.

   Tycker han såg väldigt välmående ut! Skönt att någon är ärlig. Tyckte det var bra det han sa att han känner ingen och har än inte träffat någon som har någon typ av kändisskap där de mår 100% bra utan de allra flesta mår mer eller mindre dåligt. Skönt med någon som spräcker den där glamorösa bubblan.

  Men låt henne gå ut med det om hon vill det? Oavsett nisch så har hon en stor följarskara och om jag inte missminner mig var maken delaktig i hennes kanaler, så jag tycker inte det är ett dugg udda. Hellre adressera det själv än att folk börjar spekulera.

  Väldigt tråkigt! De verkade så söta ihop, tyckte det var så fint när hon berättade i sitt sommarprat om hur han hade stöttat henne när hon kämpade i sin ÄS. Blir lite illa till mods när jag tänker på när de spelade in ”Halv 8 hos en youtuber” och alla gästerna pratade om sina partners, hur alla tyckte att Camillas man var så snygg och Camilla sa att hon var lycklig lottad så var det egentligen slut mellan de.

   Tror du att avsnitt på Youtube släpps samma dag de spelas in? Det sista släpptes i september, vilket innebär att det spelades in i april/maj om man tittar på hur det ser ut utomhus.

  Tycker det är intressant att varenda separation och skilsmässa alltid är ett gemensamt beslut och att man alltid är sååå goda vänner. Det hade varit lite befriande om någon skrev ”hen lämnade mig och det var jävligt tufft” eller ”vi har en kämpig tid framför oss men vi gör båda vårt bästa för barnen, en dag kanske vi kan vara vänner” eller liknande…

   Haha ja. Verkligen. Alltid så rosenrött och team barnet yada yada

   Man kanske inte vill dela detaljer om det med alla.

   Förstår vad du menar, men är man en offentlig person är det nog bäst att kanske skönmåla det lite. Speciellt om den andra personen inte är känd och inte kan dela sin version av det hela.

   Eller så fattar man att det är det bästa för barnens skull? Ska de behöva läsa på internet att mamma och pappa ogillar varandra?

    Jag skrev inget om att någon ogillar någon annan dock. Man kan bli lämnad eller ha en tuff separation utan att för den sakens skull vara ovänner men kanske inte direkt vänner heller mitt i allt. Behöver inte betyda fiender eller att man på något sätt ska smutskasta.

     Nej, men det kanske finns anledningar till att den ena lämnar den andra. Barn (beroende på ålder, så klart) ska inte behöva välja sida. De ska inte behöva veta att en förälder lämnade – och att en förälder blev lämnad, ofta för att barn inte kan förstå varför. Tycker det är jättebra när föräldrar har en enad front gentemot barnen. Dispyter kan tas i enrum mellan föräldrarna.

   Det är ju just precis så som man inte blir lämnad i fred? Då kommer folk börja undra vad som hänt.

   Det får du gärna göra i framtiden.

  Tur att man som influencer alltid kan räkna med så många hjärtan från sin influencervänner, känns äkta och genuint.
  Nu blev jag anti Hamid när hon visade sig hänga med Antonija, men känner också mer avsmak för influencers ju fler influencervänner de har. Allt är så hääääärligt, stöttande och kärlekfullt i deras lilla värld, vare sig det är en BBL-rumpa som ska visas upp eller ett ”drev” som det ska stöttas igenom.

   Ja fy så hemskt att folk är stöttande mot andra. Usch.

    Sluta genast med detta!!

    Jo men detta ”stöd” är ju inte äkta? Kolla kommentarerna ovan, tror du att Malin Gramer eller Alice Stenlöf på riktigt finns där och stöttar Camilla? Erbjuder sig att hjälpa till att bära flyttlådor när hon flyttar ut ifrån det gemensamma hemmet? Torkar Camillas tårar när hon gråter efter separationen? Erbjuder sig att hämta barnen ifrån skolan så att Camilla hinner jobba som ensamstående mamma? Nej såklart inte, deras ”stöd” går ut på att skicka betydelselösa hjärtan för att synas I hennes flöde för att locka följare till sitt eget flöde, inget annat. Så falskt och ruttet.

     Först och främst så vet väl inte du vad någon erbjudit privat till henne. Sen så finns det flera sätt att visa stöd. Att visa att man tänker på någon är ett sätt av flera att göra det. Precis som att man beklagar sorgen när en kollegas mamma har dött även om man inte är så nära att man roddar begravning med hen.

     Men visst, solstråle, låt bli att visa någon form av stöd alls om du inte tänkt göra exakt allt.

   Tomten kom inte till dig va? Ditt lilla solsken.

    Tack för omtanken, hade en fin jul och är inte på särskilt dåligt humör. Möjligtvis tycker jag att influencervärlden, med vissa undantag, är en falsk och ytlig värld, du får gärna ha en annan åsikt.

   Jag undrar lite över Toftby. Hon lägger kommentarer hos i stort sett alla. Har hon ingenting annat att göra?

  Men åh, inget hjärta från Leila Lindholm? ?

   Men åhh! ?

  En ny krönika om Margaux i DN och den är inte till hennes fördel nu heller! ???

  Bra med hjärtan så flunsorna inte behöver anstänga sig att skriva…….

   Det är väl ett jätterimligt sätt att reagera i ett offentligt forum – gissningsvis har de som är hennes nära vänner mer att säga privat, men tycker det är respektfullt mot alla involverade att inte bli för privata i det här sammanhanget. Ett hjärta säger ”jag har sett det här och sänder kärlek/hoppas du är okej” liksom. Varför skulle det behövas mer av en bekant/kollega i sammanhanget?

   Vad ska man skriva menar du? I detta fall är det mycket bättre att skicka ett hjärta än skriva någonting

  Flest hjärtan älskar mest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.