Brynbestyr hos Egoina

Om man googlar på ”Egoina + ögonbryn” så ser man att det här varit ett ständigt återkommande ämne på hennes blogg.
Jag vet inte säkert om den bryntatuering som hon var missnöjd med redan 2017, är samma som hon nu lasrar bort, men missnöjd har hon varit.
Sagt och gjort, hon satte två bedövningsplåster på brynen och 15 sekunder var allt som behövdes för att det mesta av tatueringen inom kort kommer vara ett minne blott.

Hon skrev om ögonbrynstatueringar redan 2012 och att hon då skulle till det enda stället i Sverige som gjorde microblading.
She was before her time, helt enkelt.

Jag har ju noll bryn på egen hand, men bryr mig inte nämnvärt nu när jag ändå har lugg.
De syns knappt, men sen när jag får spel på att ha bakåtslickade tofsar så kommer de ju fram igen.
Ni som gjort mircoblading, är det värt det? Är ni nöjda?

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det framkommer på hennes stories att hon har varit och tagit bort tatueringen med laser, hon har plåstren på sig för att minska smärtan. Plåstren i sig har alltså inte tagit bort tatueringen 🙂

   Nevermind, såg nu att detta framkom i inlägget 😛

  Don’t tattoo your face kids.

   Tänk om Vanessa Lindblad kunde göra lika dant.

  Vad var det för fel på ögonbrynen då?

   Hon gillade väl dom inte helt enkelt.

    Herregud, ser ju ut som vilka vanliga bryn som helst.

     Inte säkert att de såg ut så innan hon gjorde microblading. Många som valt att göra det, inklusive mig själv, gjorde det för att våra bryn inte gick att få en fin form på då de var sönderplockade och inte verkade växa ut för att få till en fin/vanlig form. Men vad många upptäckt efter att de gjort microblading och haft det i 2-3 år är att brynen faktiskt kunde växa ut! Det var man själv som oavsiktligen saboterade det, men när man låtit bli att plocka där all mciroblading var så upptäckte man att en hel del av brynen kunde växa ut där. Så har man en fin/vanlig form äntligen 🙂

      I wish 🙁 plockade mina när jag var typ 11 och det var inne med supertunna ögonbryn. Jag har testat allt möjligt men de växer inte ut. Och då hade jag väldigt mycket hår där. Så himla dumt för de hade varit så fina idag med rätt form, styling o s v. Skulle lyssnat på mina föräldrar ?

       Samma här! suck

       Samma här, jag inte plockat mina ögonbryn på flera år. Så det är inte egenförvållat nu i vuxen ålder. Det växer helt enkelt inte ut några fler strån, har antagligen plockat ut varenda tillstymmelse rot för framtida strån att växa från ??‍♀️ fyf*n så korkad man var som plockade bort ögonbrynen i tidiga ungdomen… ?

  Nej det var inte bedövningsplåstren som gjorde att de försvann, hon gjorde en behandling och hade dem på innan.

   Exakt, hon har förtydligat detta på story.

  Efter ett tag blir väl brynen röda eller grågröna och då MÅSTE man fixa dem varje dag för att det inte ska se för jävligt ut.

   Då går man tillbaka och fyller i.

  Att tatuera mina ögonbryn är bästa jag gjort. Har i stort sett inga egna alls och bestämde mig att göra dom för 2 år sen. Börjar bli dags att fylla på men dom ser fortfarande väldigt bra ut, ser inte fejkiga ut. Gick till en superduktig tjej i Gävle som jag hade följt i fler år innan jag bestämde mig.
  Nu slipper jag sminka mig vilket är så skönt.

   Är det cicci du gått till? Hon är superduktig men såg att hon tyvärr gick bort för typ ett halvår sen.

    Nej, är det sant??! ?

     Ja det är tyvärr sant ? Gjorde mina bryn där april 2019 och de är fortfarande riktigt fina. Hon hittade liksom tillbaka till mina originalbryns form och nu har hår kommit ut igen så de är symmetriska.

      Undra om vi tänker på samma Cecilia då. :/ Vill minnas att den jag gick till hette något på H i efternamn.

       Den cissi jag refererar till hade beauty creation och heter Lindström i efternamn. Såg nu när jag kollade min fb att det var 1 år sen hon gick bort och inte ett halvår sen.

    Nej jag har gått hos Annie.

    Tråkigt att höra att någon gått bort. Vet tyvärr inte vem det är. ?

    Näe, vad sorgligt… Följde henne på IG tidigare och tänkte boka tid framöver hos henne. Hon var så duktig och verkade trevlig.

   Samma här, gjorde micro blading 2019 och det gör att jag får en form som jag sedan kan fylla i om jag vill sminka dem. Utan micro blading under hårstråna syns inte ens mina ögonbryn, det brukar vara så för oss med råttfärgat hår.

   Dock är min tatuering så pass svag så jag ändå får färga mina ögonbryn hemma ca 1 gång/månad, men det är ju superlätt och billigt med hemmakitt från Ardell ?? man, its not easy being a woman… inser jag nu.

  Jag tatuerade ombre brows för några år sedan då mina egna var obefintliga, och var supernöjd med det. Några år av att inte plocka dom (endast för form) och använda xlash gjorde dock under för mina bryn! Har inte ens behövt fylla på tatueringen eftersom mina bryn numera är fylliga i sig själva.

   Samma! Lasrade bort min microblading förra året, inte för att jag var missnöjd men flyttade och den nya studion jag skulle göra dem hos utförde inte något på någon annans jobb oavsett hur bra/dåligt gjort det var, så man behövde lasra bort gammalt innan. Anyway, upptäckte då att tack vare att jag låtit bli att plocka där jag hade gjort microblading, så växte nu äntligen mina riktiga bryn in. Så gjorde aldrig någon ny microblading, räcker med att färga dem. Bara det var så värt att göra microblading för faktiskt!

  Tatuerade bryn är väl den nya svanktatueringen?!

   Tror som du. Iaf varianten med två grova svarta streck, och vad som ser ut att vara dit ritat med tuschpenna..

    Kombineras gärna med botoxpanna och fillersläppar ?

  Väldigt nöjd! Försvinner ju efter ett tag också så är ju inte som en vanlig tatuering på det viset.

  Ja shit.

  Har inte följt egoina på många år men följde henne slaviskt när jag gick gymnasiet och minns också hennes mamma och deras relation! Är det något som hänt mellan dem? ? Vad sorgligt i så fall. De verkade ha samma humor och ha kul ihop (på den tiden!)

  Den kan väl fortfarande ha en relation fast att hon inte bloggar om den? Samt hennes mamma råkade ut för en ganska allvarlig olycka förra (?) sommaren om jag inte minns fel.

   Hon har ju skrivit flera gånger att den enda familjen hon har är hennes pojkväns familj.

   Undrar också! Hon har gått ut med att hon inte har kontakt med sin mamma längre.

  Fräscht att vara ihop med en gängkriminell

  Vem är det då?

   Kallas för Scar, bara att googla om man vill läsa mer på ett visst forum

  Jättenöjd! Gå inte till någon billig!

  Vill inte spekulera i deras relation men hon har ju flertalet gånger hintat/pikat om att hennes barndom inte alltid var jättebra och vi vet ju att hon vuxit upp endast med sin mamma. Det är ju inte ovanligt att om man haft en problematisk relation till en förälder som barn så kan det blossa upp igen när man själv får barn och man ser saker annorlunda rörande sin egen barndom och hur ett föräldraskap bör vara.
  Tråkigt är det iallafall, lider med henne så när hon nämner att hon mår dåligt och hoppas att hon får hjälp att bearbeta det!

   Bröt inte hennes mamma pga pappan/jehovas vittne? Tänker att det kanske ställer till det en del i deras relation när hon har en nära relationer med sina norska släktingar på faderns sida som följer den tron som mamman ogillar.. Oavsett tråkigt vad än som hänt och hoppas hon/dom kan hitta balans och välmående snart igen..

   Jag tänker också så. När man blir lite äldre, får egna barn, då börjar man reflektera över sin barndom. Hon har umgåtts med sin pappa i Norge senaste åren, och jag får för mig att hon aldrig gjorde det förr? Så frågan är om den förbättrade relationen kan ha upprört hennes mamma? Jag vet inte men tänker vi nog bör komma ihåg att allt inte är exakt som det verkar på typ foton och i videos. Jag har en vän som jag avrundades såå mycket i tonåren då hennes mamma var hennes bästis och allt verkade perfekt (medan min mamma var elak på många sätt). Vi återupptog kontakten nyligen och det visade sig att mamman brutit kontakten med henne och nu många år senare fick jag veta att mamman var hemsk, kontrollerande, manipulativ, elak o.s.v. Men mycket duktig på att framstå på annat vis när andra var nära. =/ Vet alltså inget om Reginas mamma men menar bara att relationer förändras och kan vara helt annorlunda än vad andra ser med blotta ögat.

  Hon verkar må sjukt dåligt över att de inte har någon kontakt, så känns rätt onödigt att spekulera. Jag har också varit väldigt nyfiken, men om hon inte vill berätta är det bara att acceptera.

  Hon verkar dock neka att det är scar?

   Såg det. Finns mycket roligt på tiktok ang förnekelsen ?

    Åh kan du länka till dom TikToksen?

  Fast inte vem det är så sak samma man har ju fattat hur länge som helst att hon träffat nån. Menar alltså inte din kommentar utan att hon själv tycker att hon outar ett förhållande men inte ens visar vem det är.

  Hahahah kommentarerna är inte nådig nu och hon raderar alla ????

  Vilka bekymmer man skaffar sig ? själv är jag glad att brynen börjar komma tillbaka de gett avslutad cellgitfbehandling ☺️

   Åh, det var mina ögonbryn jag saknade allra mest när jag fick cellgift! Lustigt med tanke på att jag blev av med mitt midjelånga hår samtidigt ? Hoppas allt har gått bra för dig! ?

  För ett par år sedan tatuerade jag ögonbrynen.
  Var nog en av de första att testa denna trend.

  Ibörjan skapligt snyggt, fast efter ett tag bleks färgen och det senare resultatet skiftar mellan grått/rött.
  Ingen vidare syn.

  Räddar förödelsen genom att måla över med skugga från MAC, det blir faktiskt mycket finare och ser betydligt mer äkta ut dessutom.
  Har dessutom fått tjockare bryn av xlash.
  Hade aldrig utfört tatueringen om jag stått med facit i hand…

   Ja, det stämmer ju visserligen att microblading oftast och mestadels bleks bort av sig självt till skillnad från en vanlig tatuering, men det ser ju inte alltid (oftast?) så snyggt ut i blekningsprocessen. Generellt om man vill hålla det snyggt (utan smink) så är det ju något man antingen måste underhålla genom att fylla på från var sjätte månad till vartannat år (beroende på hur snabbt färgen bleknar på ens hud, varierar en del, i kombination med tekniken hos den som utför), eller vara villig att lasra bort resterna när det börjat blekna.

   Jag gjorde mina för … 2?… år sedan. De har verkligen inte blivit gråa/röda. Lite blekta, men ser fortfarande bra ut.

   Ja när de börjar skifta i blågrått är det verkligen inte snyggt. Men det tänker nog inte så många på när de tatuerar in bryn.

   Exakt det jag sett på vissa, gråröda streck, som nästan ser ut som hennatatueringar, vad är det som används vid bryntatuering eg.eftersom man måste fylla på?

    Det är färg man lägger i, en blandning av olika pigment. Vissa pigment bleker annorlunda än andra. Så beror delvis på vilken pigmentblanding man behöver för att matcha sina bryn hur det kommer se ut när det bleker. Sen beror det på tekniken hos den som utför, t.ex. hur djupt den skär i huden för att lägga i pigmentet och vinkeln man skär i. Olika tekniker håller olika bra i längden. Och beror även på huden hos den görs på, vissa ”läker” sin hud snabbare = kan behöva fylla i oftare. Oljig hy kan göra att färgen flyter ihop mer/snabbare och därmed kräver påfyllning oftare för att man ska kunna urskilja tunna strån och inte bara suddiga/skuggiga strån.

    Men det är därför microblading inte egentligen är bryntatuering, utan just microblading. För det färgen läggs ytligare, vilket gör att det bleker med tiden. En faktiskt bryntatuering är mer som kosmetiska tatueringar förut, alltså mer faktiskt gjorda som tatueringar som försöker efterlikna smink.

     Aha, tack för svar, men är det samma typ av färg som vid vanliga hudtatueringar som används? Tänkte det kanske faktiskt var henna man använde (pga färgen när det blekts lite) men henna är ju super allergi framkallande..

  Hon ”röt ifrån” under en frågestund om att hon var så trött på att få frågan hur man kan bryta med sin egna mamma. Hon svarade något i stil med att det är ingen som ifrågasätter hur en mamma/mormor kan bryta med sitt enda barn och barnbarn. Och att hon hoppades att folk skulle sluta spekulera i det för det är väldigt jobbigt för henne.

   Jag förstår verkligen att hon inte vill prata om det och tycker att man ska respektera det. Samtidigt så tycker jag att det är lite ”skönt” att hon bekräftat att de inte direkt har kontakt.
   När jag fick barn så insåg jag hur sjuk min egen barndom hade varit och bröt med min mamma. Det är snart 7 år sedan och det har varit så jäkla tufft och folk har verkligen dömt och ifrågasatt hur jag kan göra så. Ingen vet hur jag hade det och jag vägrar riskera att hon utsätter mina barn för samma.
   Att veta att man inte är ensam om att bryta med sin mamma (som verkar vara tabu) är så skönt.

    Och på vilket sätt har Egoina haft en taskig barndom? Hon har tidigare skrivit att hennes mamma gjorde allt för henne. Trots att de var fattiga så försökte mamman alltid fixa i ordning en fin julafton och köpa presenter till henne till exempel. Buhu vad jobbigt.

     Det kan ju ingen här veta, och hela poängen som folk påpekat är att man ofta inte inser hur dåligt en del saker var förrän man själv är äldre och har en vuxens perspektiv. Och det inte är alltid att saker är så svart/vitt som att en förälder var 100% hemsk, skulle nog säga att oftast är det inte så faktiskt. Utan det finns fina stunder och minnen och bra och fina sidor till ens förälder också. Men problemet blir att de dåliga stunderna och minnena och de fula sidorna kan vara så illa att det överskuggar. Eller att det hade gått att försöka jobba sig förbi det, men föräldern vägrar inse vad den gjorde, vill inte kännas vid det eller ta ansvar. Eller fortsätter bete sig illa.

     Ditt exempel med en mamma som gjorde allt för sin dotter och trots fattiga förhållanden försökte fixa i ordning en fin julafton och köpa presenter, en annan sida till det kan ju vara att den mamma var väldigt manipulativ, eller sa nedsättande saker som påverkade barnet väldigt negativt, eller var alkoholist, eller en massa annat. Något kan se fint utåt och något kan vara fint och bra i stunder, det betyder inte att allt är guld och gröna skogar.

      Tror jag inte. Bara ännu en influencer som har en trendig slänga-bort-sin-förälder ideologi. Kanske helt enkelt är hon själv som är monstret i det här fallet. Inte morsan

     Men snälla rara. Tror du vi vet någonting om hennes (eller någon annans) barndom baserat på blogginlägg?

   Hon måste väl förstå att folk undrar. Hennes mamma var alltid på hennes blogg tidigare och de umgicks hela tiden och nu helt plötsligt så har de ingen kontakt. Och är definitivt inte mamman som har slängt undan henne utan tvärtom.

    Kanske inget som andra har att göra med?!

    Men vi har ju fått svaret att de inte har kontakt längre. Vad mer tycker du man kan kräva av en okänd människa? Ljudinspelning på uppbrottet? Sms?

  Eh, ”she was before her time, helt enkelt”…really? Pröva med tex. she was ahead of her time..

  Camilla, jag ser inte halva inlägget sedan du gjorde om det. Bilderna ligger bakom en stor bild av ditt ansikte. Ska det vara så?

   Nä, det låter märkligt.

   Samma för mig

  Man säger ett minne blott.
  Inte minns blott
  Hälsningar Språkpolisen

   Och det gick inte att förstå? Förlåt, men vad är det för störning som ligger bakom att man måste kommentera såhär?

  Det var helt klart värt varenda krona att göra microblading. Men kolla upp stället/personen som utför behandlingen innan du gör brynen.

  Helt klart värt det.
  Pga alopcia har jag varken ögonbryn eller ögonfransar. Suger på smink, så powderbrows och fransradmarkering var min räddning.

  Jag har ca fem blonda hårstrån per bryn från födseln så jag gjorde microblading för att inte se ut som ett ägg utan smink. De ser ju inte alls ut som på alla bilder, efter några veckor/månader flyter de liksom ut och blir mer som en form, men det är klart bättre än ingenting så jag gör om dem vartannat/varje år. Helt klart värt det när det tar en minut att sminka brynen om man vill och att man ändå har en form kvar om man är osminkad.

  Haha jag var beauty centers första kund att göra dessa tatuerade Ögonbryn.. skulle hålla 1-3 år har jag för mig.. nu har det gått ca 11 år och ögonbrynen är delvis fortfarande kvar. Helt borta på vissa ställen men på vissa är de fortfarande väldigt mörka. Det jag inte tänkte på när jag gjorde dem som 22 åring är att huden blir lösare och börjar sjunka runt ögonområdet när man blir äldre.. vilket gjorde att man började se trött ut istället. Ska nog göra som egoina och lasra bort dem i år , någon som såg vart egoina hade tagit bort sina nån stans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.