Bisse gör inlägg för ansiktssten med nyfyllt ansikte

Ni är många som reagerat på att Bisse publicerat ett inlägg om att få bort vätska och slaggprodukter i ansiktet, samtidigt som hon precis gjort fillers i ansiktet för att få ett mer definierat käkparti.
Nog för att hon nu skrivit det längre ner i sitt inlägg, men hur ska det framgår vad som är sten och vad som är fillers, när före och efterbilderna även är med och utan fillers?
Jag utgår från att allt resultat är pga fillers, men så tror jag heller inte på det uppblossande skönhetsfenomenet att en sten kan förändra ens utseende på det sätt som Bisse hävdar här.
Jag fick en sån här sten i en Glossybox för något år sedan.
Kanske ska jag börja dra den i ansiktet med den varje kväll för att testa?

Vad tycker ni?
Borde hon väntat med antingen fillers eller det här steninlägget eller tycker ni att det funkar toppenbra så här?
Man får tycka precis som man vill, så ni vet. 🙂

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför måste människor, unga som gamla, spruta in något i ansiktet överhuvudtaget? Så himla sorgligt att ffa unga människor gör det. Lägg tid, kraft och pengar på något vettigt istället. Så trött på vårt ytliga samhälle. Det är 2023 nu. Kan vi inte ta hand om oss själva på rätt sätt istället.

   Sponsra bra saker istället. Skriv om Iran och Ukraina och donera det du har råd med. Ät matlådor, använd de kläder du har etc.

   Som vanligt bluff och båg när det gäller Bisse…hon som hatar ytlighet och vill alla ska vara naturliga !? Hahaha

    Jag blir helt matt. Hon står där och gnider en sten i ansiktet? Och hon är helt allvarlig. Man måste skratta.

    En av mina kompisar är kompis med hennes kille och kan intyga att mycket runt henne är fake. Hon drar sig absolut inte för att tänja på sanningen.
    Obs detta är inget bekräftat, men min egna misstanke är att det där magoperationen hon gjorde för nåt år sedan även inkluderade fettsugning. Men det sa hon ju såklart inget om. Tycker man ser att hon är fettsugen på bilder när man ser hennes mage. Bara jag som tänkt på det?

   Kom igen när du närmar dig 50 och fortfarande har en 30-årings hjärta och nästan samma kropp?‍♀️ Det hänger liksom inte ihop längre… Tycker nog art är man 40+ och vill ha rimligt mer volym i vissa insjukna delar så är det absolut no big deal. Sluta skamma!

  Trodde först det var Sandhra Johnsson, alltså Calle Schulmans tjej! Så lik!

   Inte alls lik ju? Sandhra ser inte 50 år gammal ut.

  ”Slaggprodukter i ansiktet” ??. Stay in school, kids ❤️

   Haha sant!

   Exakt, vad fan är ”slaggprodukter”? Känns väldigt 90-tal att rensa ut något inbillat

   Överdriven vätska ex. påsar under ögonen pga fest/alkohol eller för lite sömn. Lymfkörtlarna ska ta hand om det men ibland är det för mycket så om man försiktigt masserar ansiktet utåt och uppåt så hjälper man den överflödiga vätskan till lymfkörtlarna så att dessa kan bryta ner svullnaden.

  Man kan inte punktmassera ut slaggprodukter specifikt från ansiktet. Lika lite som du kan bränna fett enbart från t.ex. mage eller rumpa… Om influensers vill bli tagna seriöst så borde de börja med att sluta ljuga i sin ”yrkesprofession”.

   Hon menar väl lymfmassage? Att tömma lymfkörtlarna med massage kan man ju?

    Lymfkörtlar sitter inte i ansiktet (mer än vid nacke och käke), så varför masserar hon i så fall näsan? Massage i ansiktet kan öka blodcirkulationen, men att någon skulle ha så mycket lokal vätska i ansiktet att denna massage skulle ge en synbart markerad haka är osannolikt.

  Jag hade nog bara köpt en ny foundation istället.

  Shit vad gammal hon ser ut på hudklinikens ig? Hur gammal är hon egentligen? Och väldigt konstigt och kakigt sminkad på efterbilden.

  Jag personligen tycker att de som sprutar in något i ansiktet är pantade och kan inte ta de på allvar. Är jag tex på läkarbesök och min läkare/ssk/usk har ankläppar, tatuerade ögonbryn, botox etc så kan jag typ inte lita på vad de säger eller ta dem seriöst.

   *jag kan inte ta dem

   hon fyller snart 37 så hon är ju inte jätteung

   ”Shit vad gammal hon ser ut”, vad ska det betyda? Tycker hon ser ut att vara runt den åldern hon är. Att hoj det gammal ut är ju inte det första man tänker på, eller vad är att se gammal ut i din värld? ? dock synd såklart att hon inte trivs med sitt utseende (vilket jag känner igen mig i, spenderade allt för många år över att känna att min mun inte dög för att den är så liten)

    Att hon ser gammal ut är ju inte det första man tänker på* skulle det stå såklart ?

    Nej, man ser ju bra mkt ÄLDRE ut när man håller på och ”skulpterar” och sprutar in och suger ut ansiktet.

   Hon ser verkligen inte gammal ut. Dessutom ser hon ung ut för sin ålder. Herregud, kritisera hennes verksamhet om du vill men sluta överdriv om kvinnors utseenden.

   Varför så taskig? ?

   Men fyfan för dig, du bidrar ju till anledning varför hon antagligen från första början gjorde detta..

    Men ellerhur, hur kan man ens skriva/säga att hon ser gammal ut. Det gör hon ju verkligen inte. Om man inte är typ 10år och ser alla som är 30+ som gamlingar

   Du har verkligen en så trist ton i exakt allt du skriver.

   Testat att dra åt helvete? Halva kommentarsfältet består av kommentarer om hur fel skönhetsingrepp är. Då kände du för att säga hur gammal hon ser ut?

   Du måste vara en uska, alltid så bittra!

    #inteallauskor ?

   Låg självkänsla?

  kul när folk lägger upp före/efter-bilder när förebilden också egentligen är långt jävla efter den med ? bisse för några år sen är helt oigenkännlig mot hur hon ser ut nu
  https://images.app.goo.gl/HLu8YWMb5quUpAySA

   Oj hon har ju åldrats typ 20 år på 5 år. Helt oigenkänlig. Varför vill man göra så mot sig själv

    Tjaa.. åldrandet är svårt att göra något åt. Det är naturligt att bli äldre

    Bra hon skrev att hon även gjort injektioner så att det framgår att stenen inte gjort allt. Nu slutar vi klanka ner på andras utseenden!

    Har du någonsin något snällt att säga ” ??”? Har verkligen enbart sett taskiga/hånfulla kommentarer om andra från ditt nick ? Folk åldras. Man behöver inte klanka ner på andra pga hur de ser ut. Det är inte konstigt att folk gör ingrepp när det finns människor som du, som vräker ur sig sånt här.

     En bitter och avundsjuk kvinna. Tyvärr.

    Och precis som en annan påpekade, bilden är inte 5år gammal, den är 16år gammal. Så lägg ner med dina otrevliga kommentarer om att folk åldras. Kan garantera dig att du inte ser likadan ut idag som du gjorde för 16år sedan.

   Men den bilden var väl iofs från 2007? Såg ut som det på stämpeln på fotot

  Känns tvivelaktigt att göra reklam för den här stenen när mm precis sprutat i massa kemikalier i ansiktet? Visar ju bara hur man ser på sin publik, som ett gäng hjärndöda hönor kanske..

  Kan någon förklara varför tjejer vill ha fyrkantiga ansikten? Förstår ingenting.
  Finns det en enda del av kroppen vi inte ska förändra? Blir så j*vla trött.

   Skönhetsideal i väst.

   Haha ja i Asien vill de ha V-ansikten och mjuka små käkben. I Sverige där man naturligt har V:n så vill de ha fyrkantiga ansikten.

    Tacka vet jag runda och friska ansikten som är äkta!!

     Ja denna kommentaren är ju inte bättre ?

   Haha det är så ironiskt. Jag har väldigt fyrkantigt ansikte som folk ofta påpekade och retade mig om när jag var barn – och nu är det trendigt

    Var det inte Bisse som gick hos Vanessa i Malmö som gör de extrema käkarna?

     Jo! Vad händer där? Gör hon fortfarande alienansikten med sin falska sjuksköterskeleg?

  Hur gjorde man ju igen för att kunna se Instagram inläggen ???

   Man kan inte göra något. Den är 50/50 ungefär.

  Jag skulle aldrig injicera filler i nedre delen av ansiktet. Fillers försvinner aldrig helt och när man passerat fyrtio så ligger det där och tynger neråt. Ska man nödvändigtvis ha fillers så tänk uppåt-utåt. Inte nedåt eller i mitten av ansiktet. Det kommer straffa sig.

   Fillers kan visst brytas ner helt, och skulle man känna att det inte gör det så går det att ta ut det.

    Nä man vet nu att fillers aldrig helt försvinner och hyaluronidas som kroppen tillverkar och som bryter ned fillers naturligt vill inte kroppen göra i stora mängder för då skulle annat brytas ned också så det kan ta många år. Läs de nya rönen om detta. I Kanada och USA har fillers använt längre än i Sverige och där talar man nu om detta.

     Skulle inte bli förvånad om det är cancerogent också!!

   Ja detta!! Kolla Sandra Lindahls senaste video om ”fillersförbannelsen”. Hon gjorde fillers i näsan för typ spets/ definition? Nu flera år senare har det tyngt ner näsan och gjort att den ser hängig/ bred ut.

  På tal om mäklare och skönhetsideal fick jag för mig att kolla på Dessies IG. Hon måste nyligen ha satt in jättelika bröstimplantat.
  Kolla hennes stories. Ser nästan ut som om det är laddat för en karriär på OF .

   Det är tuffa tider i mäklarbranschen… Tydligen behövs extrajobb.

   Och hon sysslar med omarkerad reklam där hon delar ut rabattkod för fillers… ?

  Man kan definitivt förändra lite av formen med hjälp av massage, jag själv har gjort det då jag ofta har som knölar under käkarna. Jag testade genom att enbart massera ena sidan i några veckor och kunde tydligt se skillnaden. Men så samlar jag lymfvätska lite här och där i kroppen också.

   Jag brukar massera mina ben så och kan både känna och se förändring på smalbenen och anklarna.

  Förebilderna är ju helt suddade, och käklinjen ser helt ojämn ut. Varför?

  Varför kallas hon Bisse?

   Heter hon Elisabet kanske? Hört Bisse förr som smeknamn för liknande namn.

    Hon heter Jannike, men hennes syskon brukade kalla henne Bisse när hon var liten.

     Ok tack! ?

  Åsa Ingrossos dotter har tillsammans med sin mor och styvfar gjort radikala skönhetsingrepp. Sneda ögon m.m.
  Tycker de ser plastlika och otäcka ut.
  Konstigt skönhetsideal nuförtiden.

   Hon är ju supervacker precis som mor sin.

    Varför har de gjort så mycket ingrepp då?

     Lite typiskt att vackra människor vill förstärka det de redan har. De blir skönhets-giriga. 🙁

  Oj, vad gammal hon såg ut .. värre blev det med injektioner och grejer ?

   tycker du det på riktigt? tycker hon ser superfräsch ut!

  Bara jag som tycker det är lite läskigt att spruta in saker i kroppen som sedan ”försvinner”? Kan för lite om det (och för lat för att läsa mig in på det) men undrar hur det påverkar kroppen i det långa loppet. Plastikoperationer känns lite som rökning innan 70 talet, folk trodde inte riktigt att det var farligt.

  Alla på kliniken som gjort fillers i läpparna får samma sorts mun. Helt sjukt!

  Men vilken j**la bullshit! Ska jag skratta eller gråta? Eller kanske bara be en bön att mänskligheten utplånas snarast, så mycket idioti det finns, det är fan inte klokt. ?

   Du kan börja med dig själv.

  Ot
  Pernilla visar upp olika bud med gratisprylar som väller in till hennes nya hus. Bland annat fick hon som juldekoration en isbjörnsfigur i naturlig storlek. Med tanke på hur uselt hon rensade innan flytten och alla bud som kommer är snart huset överfullt med grejer igen.

   Ja garanterat, sällan beteendet förändras bara för att man flyttat, även fast man lovar att man ska skärpa sig, lär ju visas i Wahlgrens värld hur det går.

   Det som jag finner intressant är att sakerna från Newport visades som bl.a. lån och födelsedagspresenter först. I dagarna såg jag att hon markerat samma saker som reklam när hon taggar dem inför typ en middag… Så merparten av december var alltså dold reklam för minst Newport?

  Det knäppa är att många inte ser yngre och fräschare ut som de tror resultat blir. Men de som tjänar pengar kommer aldrig säga det och uppenbarligen har de inte familj/vänner som är ärliga.

   Exakt. Tycker alltid resultatet blir ”jag är tant men vill se ut som 20”. Fruktansvärt fult.

   Det stämmer. Många ingrepp föråldrar unga människor.

  Säga vad man vill om förändrat ansikte med de där stenarna, men det är sjuuukt skönt och hjälper mig massor med mina stela käkmuskler. Superskönt ??

   Hört att de är bra för bihålorna också. Om man liksom pressar stenen över pannan/ögonbryna samtidigt som man pressar tungan hårt mot gommen.

  Efter hennes njurreningsdryck så är ju inte hennes trovärdighet så där tipptopp

  Jag har smalt ansikte och hade gärna haft runt med fylliga kinder. Gör ju att man ser yngre ut. Fattar inte trenden med fyrkantiga, utmärglade ansikten. Bisse såg ju mkt bättre ut på förebilden.

  Kollade Sandra Lindahls vlogg om fillers….
  URSÄKTA? Hon kör bil och spelar in video, kör på vinterväglag, och tittar in i kameran var och varannan sekund? Lady plz, spela in ditt jäkla content när du inte kör bil och riskerar att skada dig själv eller andra! Facepalm 🙁

  Har testat köra gua sha lite då och då och min käklinje har faktiskt blivit mer markerad. Inte fillers markerad som bisses men det är inte helt bluff och båg

  Det värsta är att detta är ett SPONSRAT I LÄGG för Amazon tydligen då hon i kommentarerna skriver ”Länk i bio”

  Är det bara jag som stör mig på att Bisse gång på gång tipsar om nya produkter som hon har samarbete med, och det är alltid det bästa hon någonsin testat. Har verkligen noll förtroende för henne när det gäller hudvård. Hon påstår även att hon är utbildad hudterapeut…
  Jag själv är väldigt intresserad av hudvård. Och produkterna hon för betalt för att skriva om är oftast inte bra produkter på marknaden. Dessutom tar det ett tag för huden att vänja in en ny produkt och att se resultat. Sjukt att gång på gång påstå att det är det bästa hon någonsin testat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.